Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 14 éve
Ez most kellett a lelkemnek, fantasztikus meccset játszottak a fiúk. Az O nagyon jó, a D pedig egyre jobb futás és a rövid passzok ellen. Egyedül a hosszú átadásokkal kéne valamit kezdeni, de azzal sürgősen. Holnap Ryan mezben haladok suliba.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.thefalcoholic.com/2010/9/25/1710508/four-critical-matchups-in-the-falcons-saints-game
több mint 14 éve
Félelmetes Snelling mekkora "sztár" lett, szinte mindenhol olvasni róla! az előző meccs meg a tavalyi pár meccs mikor beugrott nagy upgrade volt neki 😊 remélem kitart míg Burni felépül!!!

több mint 14 éve
pláne , h ez eddig sem tartozott a kedvenc play hívásaink közé , most aztán meg végképp nem fog...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
tényleg jó lett! grat hozzá!Heti Figyelő, olvassátok:Köszi, jó lett!empty taxi
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1325somoskovig
szegény Norwood. hiányozni fognak a szélső futásai. :/

több mint 14 éve
Heti Figyelő, olvassátok:Köszi, jó lett!
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1325somoskovig

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
érkezett Gartrell Johnson.A redskins futóját is berántotta a saints Bush sérüléséről valami infó!
jó lenne ha végre valahol lehetőséget is kapna.Höri
error
több mint 14 éve
Megnéztem a Saints - SF 49 meccset...szerintem lesz keresnivalónk vasárnap...jó lenne elkapni őket.. :cool:KeanoAz a baj hogy nem a Dome-ban lesz a meccs!!!
több mint 14 éve
Megnéztem a Saints - SF 49 meccset...szerintem lesz keresnivalónk vasárnap...jó lenne elkapni őket.. :cool:

több mint 14 éve
érkezett Gartrell Johnson.jó lenne ha végre valahol lehetőséget is kapna.

több mint 14 éve
így kilőve a wildcat és ő jó opció volt az elkapásoknál is, nagy hiányzó lesz 😕Bugamajd Weems vagy Smith odaáll. 😊
több mint 14 éve
így kilőve a wildcat és ő jó opció volt az elkapásoknál is, nagy hiányzó lesz 😕Jay Glazer: Another tough season-ender. I'm reporting Falcons RB Jerious Norwood has a torn ACL and will be placed on IR todayadam8ejj, ez gáz...a Turner-Snelling kombó még így is csinos, de ha egyikük megsérül, akkor már komolyabb gondok lehetnek. Antone Smith bizonyíthat akkor, és esetleg Dimitri Nance jöhet még szóba a PS-ról.shawnka

több mint 14 éve
Jay Glazer: Another tough season-ender. I'm reporting Falcons RB Jerious Norwood has a torn ACL and will be placed on IR todayadam8ejj, ez gáz...a Turner-Snelling kombó még így is csinos, de ha egyikük megsérül, akkor már komolyabb gondok lehetnek. Antone Smith bizonyíthat akkor, és esetleg Dimitri Nance jöhet még szóba a PS-ról.
több mint 14 éve
Jay Glazer: Another tough season-ender. I'm reporting Falcons RB Jerious Norwood has a torn ACL and will be placed on IR today

több mint 14 éve
Name Position Injury Practice Status Game StatusDominique Franks CB Not Injury Related Did Not Participate In Practice --
Michael Jenkins WR Shoulder Did Not Participate In Practice Out
Erik Coleman S Knee Did Not Participate In Practice Questionable
Tyson Clabo T Ankle Full Participation in Practice Probable
Joe Hawley C Hip Full Participation in Practice Probable
Christopher Owens CB Knee Full Participation in Practice Probable
Dunta Robinson CB Ankle Full Participation in Practice Probable
Brian Williams CB Hamstring Full Participation in Practice Probable
több mint 14 éve
norwood mellőzésének okáról tudtok vmit , mert én nem értem... ?peachA meccs elején vmi returnnél kapott egy durva hitet állítólag így ink nem erőltették

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
titta bódogság van most , de azért ez a meccs csalóka... várható volt h a cards. nem lesz idén vmi erős , de egyenesen ku*va gyengék voltak...persze azért a győzelmet , pláne nem az ilyen arányút nem kell magyarázni...szóval messze menő következtetéseket nem szabad levonni...franks int.jének nagyon örülök , akár csak moore jó játékának. írtam is eredménykövetőbe h kicsit túl volt pörögve , de összességében jó volt amit csinált , pláne h tényleg ez volt az első kezdő meccse... colmean tud egy stabil közép szintet és ennyi , moore igazi playmeker lesz (remélem).
wheaterspoon is egy állat szerencsére.
a nagy játékokat meg előbb utóbb elkerüljük , jerrynek még össze kell szoknia babineux-vel és nem lesz ebből gond...
ryan most sem volt az a hú de fasza , de szerencsére nem is kellett , önbizalomnövelőnek jó volt ez a meccs...
norwood mellőzésének okáról tudtok vmit , mert én nem értem... ?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
fú, de nagy W! mikor az eredménykövetőbe írtam, h sima lesz ez a meccs, akkor mégsem írtam hülyeséget. 😊 Tim TD-je bosszantó, mert már a második alkalommal tömörült össze szarul a D. ezek a nagy játékok, jobb csapatok ellen, nagyon rosszul jöhetnek (akárcsak a Pitts ellen).Moore impresszív volt élete első (kezdő)meccsén. jó páros lehetnek DeCouddal.
Bakeren most is volt egy csomó zászló, amit nem igazán értek tőle.
szerencse, hogy Snelling nagy napja volt ez így nem volt szükség Turnerre, pedig ha lehet, ő még betegebben játszott. jó volt most nagyon a fal.
Spoon bizonyul eddig a tacklegyárunknak és a sack is szép volt. eddig ő is jó nagyon.
még sok ilyen győzelmet! 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hatalmas W!!!!!!!!
több mint 14 éve
A Steelers/Cards kombót együtt véve mondtam 😊Féljen a Saints!!shawnkaEddig gondolta senki, hogy simán elsétálunk W-vel. Ettől függetlenül a mostani Cards és a Saints nem egy kategória 😊Gyurma Pappa
több mint 14 éve
Féljen a Saints!!shawnkaEddig gondolta senki, hogy simán elsétálunk W-vel. Ettől függetlenül a mostani Cards és a Saints nem egy kategória 😊

több mint 14 éve
Zseniálisan játszott ma este a csapat! Pittsburgh ellen is érződött, hogy van itt valami, de ott még sajnos nem jött ki a lépés. Mostantól viszont ilyen meccseket várok a hátralévő szezonban, csak kerüljenek el a sérülések minket. Turner valószínűleg jön vissza jövő héten. Féljen a Saints!!