Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 15 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Matt Ryan has been named the NFC Offensive Player of the Month.Sugar602
grat neki! 😀 😉

http://www.atlantafalcons.com/2010/12/ryan-named-nfc-player-of-the-month/

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Matt Ryan has been named the NFC Offensive Player of the Month.
több mint 15 éve
errorlacy6 189 — Falcons fan
Az is biztos, hogy csapat történelmet látunk mert ez már a harmadik pozitív mérlegű szezonunk lesz zsinorban :cool:Buga
Igazi nagy történelmet kellene írnunk 😀 az lenne az igazi.
A Tampa nagyon cserélgeti az emberkéit ebből még akár jól is kijöhetünk
több mint 15 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Az is biztos, hogy csapat történelmet látunk mert ez már a harmadik pozitív mérlegű szezonunk lesz zsinorban :cool:

több mint 15 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Csak nekem tűnik úgy 1ébként h kedves HC-nk kevesebbet ordít a partvonal mellett mint korábban?empty taxi
a feje se mindig olyan vörös, de hát nyerünk... 😊
Roddy kiszállni látszik az MVP versenyfutásból. tőlünk most Ryan-t erősebbnek érzem.

több mint 15 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Csak nekem tűnik úgy 1ébként h kedves HC-nk kevesebbet ordít a partvonal mellett mint korábban?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
"It’s great to get winning season," Falcons coach Mike Smith said. "But our expectations and our goals are a lot higher than that. We want to keep them internally, but we are progressing on our journey to where we want to be as a football team.
"In December that’s when the games become very important."

jól mondja az öreg! 😊
több mint 15 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 331 — Omar's Coming Yo!
9-2!!!!
De jó látni nfl.com-on a playoff picture cimű bejegyzést.csak maradjon is igy😊

több mint 15 éve
csizizoli Atlanta Falcons 94 — Falcons fan
Nagyon boldog vagyok!
Vick utolsó éve óta szurkolok a Falcons-nak(addig nem tudtam mi az).
Ilyen csapatot rég nem látott Atlantában senki. (sztem.)
Bármi lesz ebből az idényből ..... az érzés, hogy bármi lehet!!! 😀 Az nagyszerű! 😀

GO FALCONS!
több mint 15 éve
peach Atlanta Falcons 15 589 — a new hope (again)
9-2 nincs mit magyarázni pláne nem a győzelmet , de...
engem baromira idegeített a play hívás. gyak. csak a se*g hülyék nem tudták az esetek 90%ban h mi fog következni... nem is tudtunk menni úgy előre mint ahogy megszoktuk. ravens ellen ment a passzjáték , erre most orrvérzésig futottunk... ami nem baj, de nagyon átlátszó volt. akárcsak a safety blitzek , de ezt már írta fentebb vki. sztem mákunk volt , mert a GB is szarul játszott.

jó meccs volt , de a színvonal nekem gyengébb volt mint amit vártam...

a SB necces , de sztem meglehet... attól függ h a védelem milyen napot fog ki. ha az ihletetebbet mint a ravens ellen az első félidőben akkor komolyan lehet rajta agyalni , mert az O az biztos h elég jó a SB-ra.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 15 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Huhh kemény meccs volt a tegnapi, bár kicsit jobb playcalling-gal talán simább lett volna. Némi kis jó tanács:
O#:
- 3rd & shortra az 1. félidőben erős pass rush ellen ne empty backfield-del álljunk fel...
- Látszott h a Packers D-nek gondjai vannak Gonzo levédésével, lehetett volna kicsit többet erőltetni
D#:
- Ha én látom a snap előtt, h Moore blitzre fog menni akk valószínűleg egy NFL QB is...
- Grimes teljesítménye nagyon ingadozó, lehet ha nem lenne pályán minden down-nál az hasznosabb lenne a csapatnak

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Passz ellen nagyon sebezhető a csapat 😕 és sajnos nem szedtünk picket.Bár a fumbli se rossz 😀aztec
főleg a gólvonalon! 😀
több mint 15 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Passz ellen nagyon sebezhető a csapat 😕 és sajnos nem szedtünk picket.Bár a fumbli se rossz 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 15 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
héééé Falcons-Bucs jövő héten a Sport2-n! 😊Sugar602
ideje volt nem csak "kötelező" meccset közvetíteni tőlünk 😊shawnka
úgy néz ki , h kikap a Tampa, úgyh borzasztóan fontos meccs lesz nekik. jó meccs lesz nagyon.

én vártam ezt a győzelmet. fura meccs volt fura játékvezetői ítéletekkel, rohadt sok zászlóval. rangadó hangulata volt szoros végjátékkal. szerencsére a liga egyik legjobb támadósora van itt, aminek köszönhetően ez is W. 😊 most is végig a kezünkben tartottuk a meccset. ez most azért simább volt, mint a Ravens ellen.

a SB-ról pedig lehet álmodozni, mert nagyon tud nyerni ez a csapat(pláne ha lenne egy erősebb védelmünk), de először mondjuk tényleg a seed1 legyen meg.

több mint 15 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 557 — Tyrone Creek
héééé Falcons-Bucs jövő héten a Sport2-n! 😊Sugar602
ideje volt nem csak "kötelező" meccset közvetíteni tőlünk 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
héééé Falcons-Bucs jövő héten a Sport2-n! 😊
több mint 15 éve
Hatalmas W, playoff-ban is előfordulhat majd ez a meccs. Egyre inkább kézzelfoghatóbbá válik a Super Bowl. 😊shawnka
😊 télleg istentelen fontos nagy győzelem...de a SB-ről sztem még ne beszéljünk...naon rögös az út még odáig...

GO FALCONS!!!M_ViCk
a SB-ról szerintem is még korai beszélni! jó úton járunk az tuti, de még az alapszakaszban is lehetnek necces meccsek (Bucs, Saints) nem hogy a PO-ban! én az Eaglestől nagyon tartok, bár hazai pályán nem...! 😛 😊Sugar602
A mutatott játék, és a csapat egysége alapján bátorkodom megemlíteni. Nagyszerű lenne átélni azt, amit a Saints fanok tavaly 😀
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 667
Gratula, kiegyenlített erők küzdelme volt. Nektek van futótok, nekünk nincs, ez döntő volt.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Hatalmas W, playoff-ban is előfordulhat majd ez a meccs. Egyre inkább kézzelfoghatóbbá válik a Super Bowl. 😊shawnka
😊 télleg istentelen fontos nagy győzelem...de a SB-ről sztem még ne beszéljünk...naon rögös az út még odáig...

GO FALCONS!!!M_ViCk
a SB-ról szerintem is még korai beszélni! jó úton járunk az tuti, de még az alapszakaszban is lehetnek necces meccsek (Bucs, Saints) nem hogy a PO-ban! én az Eaglestől nagyon tartok, bár hazai pályán nem...! 😛 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó

GO FALCONS!!!
több mint 15 éve
Hatalmas W, playoff-ban is előfordulhat majd ez a meccs. Egyre inkább kézzelfoghatóbbá válik a Super Bowl. 😊
több mint 15 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Ááááá a szokásos uccsó másodpercig izgulós meccs, de megvan...9-2 :cool:

több mint 15 éve
KGB 79
Cid én vagyok, csak meguntam azt a nevet 😀 😀 😀aztec
lol. miért nem kérted meg az adminokat, hogy írják át a neved? 😀

GAMEDAY!!!!!
legnézősebb meccs
nagyon várom már a Roddy-Woodson párharcot. 😊 😊Zsoca
Azt várhatod, valószínűleg Tramon Williams lesz ráállítva
több mint 15 éve
peach Atlanta Falcons 15 589 — a new hope (again)
baker idén nincs élete formájában , kulcs kérdés lesz h matthewst meg bírjuk állítani...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 15 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 331 — Omar's Coming Yo!
Sajnos nem látom a mai meccset.Majd letöltöm,mert ezt látni kell!
GO FALCONS!