Baltimore Ravens

47 feliratkozó

2 órája
labo7 Baltimore Ravens Wisconsin Badgers 712
Ójajj arról a franchise-ról, amely draftolja Mike Greent ténylegesen kiderül hogy erkölcsileg mennyire mélyen van, ójajj. Nem voltak jelek.
labo7
Ójajj, how the tables have turned....
Gondolom kedvenc csapatod most megutatja hogyan csinálják ezt az igazán erkölcsös társulatok és szó nélkül kibasszák a sztár elkapót 😉
Nagyot csalódnék ha kiderülne hogy a Los Angeles Saints Rams is csak egy a 32 csapat közül.

www.foxnews.com/sports/rams-star-puka-nacua-accused-biting-woman-making-antisemitic-remarks-report
Snagal
Rent free in your head lil bro.
Btw nem vagyok Rams drukker 😀😀😀
labo7
van egy rossz hírem 😀

De nekem bőven elég válasz volt, hogy kínosan kerülted a kérdést 😀
Snagal
Na most fotózd ki. Imádom a Ravenst, Ray Rice óta az identitásunk a nők elleni erőszak!
2 órája
Ójajj arról a franchise-ról, amely draftolja Mike Greent ténylegesen kiderül hogy erkölcsileg mennyire mélyen van, ójajj. Nem voltak jelek.
labo7
Gondolom kedvenc csapatod most megutatja hogyan csinálják ezt az igazán erkölcsös társulatok és szó nélkül kibasszák a sztár elkapót 😉
Nagyot csalódnék ha kiderülne hogy a Los Angeles Saints Rams is csak egy a 32 csapat közül.

www.foxnews.com/sports/rams-star-puka-nacua-accused-biting-woman-making-antisemitic-remarks-report
Snagal
labo7
van egy rossz hírem 😀

Snagal
Mit kéne rá reagálnom, mikor nem vagyok se Rams fan, se Nacua fan, most hallottam először az esetről és nem érdekel? 😀
Just move on, 14 napos cuccra reagálsz a Ravens topikban mikor már mindenki továbblépett.
2 órája
Snagal Baltimore Ravens 1 193
labo7

Snagal
labo7
van egy rossz hírem 😀

3 órája
labo7

Snagal
3 órája
Kenyon Sadiq TE nagyon tetszik nekünk 1/14-re pár infó szerint.
Videók alapján nem néztem ki hogy 191 cm magas.
Gyorsan tűnik és nagyon ügyes, mintha WR lenne.
Nekem valamiért nem tetszik, én inkább O falba húznék bárhova.
KeyG
Nem örülnék egyTE-nek amíg nincs fal, bármennyire is látványosabb igazolás lenne.
Szerintem kiderült, hogy hiába hozunk ide WR-t, TE-t, ha Jacksonnak nincs 2mp menekülés nélkül.
3 órája
labo7

2 napja
KeyG Baltimore Ravens 14 092
Kenyon Sadiq TE nagyon tetszik nekünk 1/14-re pár infó szerint.
Videók alapján nem néztem ki hogy 191 cm magas.
Gyorsan tűnik és nagyon ügyes, mintha WR lenne.
Nekem valamiért nem tetszik, én inkább O falba húznék bárhova.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
4 napja
no Baltimore Ravens 8 716
Nekem a PFF által top 100-ba várt 4 C közül, Logan Jones tetszik a legjobban úgy mindegyikből láttam 20 videót.
95. a big boardon, 3.-ban valószínű bent lesz.
KeyG
Hanyadik o a sorrendben? A 95. legjobb jatekos nem valoszinu hogy bent lesz a 3. korben, foleg ha o az elso a C kozul. A nagy kerdes az lesz hogy a piac tobbi szereploje is realisnak tartja linde szerzodeset vagy sem, ha igen lesz ertuk rush.
no
Ő a 4. Center, PFF-en 80 és 95 hely között van az első 4 Center.
80. helyen draftolunk harmadikban.
KeyG
Hat a 4. legjobbra lehet ott esely, a baj az ha mindenki ugy gondolja hogy ez lesz a fizetesuk, de ennek ellenere nem ertekelik altalanossagban magasra a posztot ( mint peldaul en ) akkor draftolni fogjak es nem tudom mennyi csapatnak kell C, de ha tobbnek akkor beindulhat a rush ertuk. Persze ebben tul sok az altalam nem ismert tenyezo. Persze az osszes csapat "kitarthat" es elhozza oket erteken, de ezt egyetlen csapat fel tudja es szokta rugni.

De most jott egy par jatekos a falba es meglatjuk hogy mire alkalmasak testileg es aszerint jatszhat akar valamelyik olcson hozott is. Mondjuk ha mind mauler akkor mar elorebb leszunk mint tavaly. A lenyeg mind ugyanabban legyen jo/alkalmas elsosorban. En egyenlore bizom abban hogy van terv es eszerint valogatjak oket es ezekhez legjobban illo futashoz a futokat ( kiveve henry ) es ezert engedtek el M-t is........

Amugy en Bozeman-t tudnam kivalo peldanak felhozni. Nem volt kiemelkedo jatekos, sot meg talan jo sem. De a jatekunkban kivaloan mukodott az egyetlen erossege G-ban es meg C-ben is megallta a helyet. Osszerakod Lindevel es mar adja is a futasunkat ( mire alkalmasak ) es olcsobb igy a futo is, hisz nem kell all-round tehetseg. Es egy Boze fele tehetseg azert nem a felso polc es azert ez oriasi elony. Monken alatt es nem feltetlenul csak az o hibaja egy oriasi nagy szar volt minden elemeben es retegeben a fal es igazabol a futasunk is. GR tudott futni ugy is hogy tudta mindenki hogy futni fogunk. Monken ezt nem tudta sajnos es emiatt be is remegett vele konnyen. Persze a jobb fallal es Henryvel es szaladt minden az elkapoknak is es a szamokban jottek a futasok, de akkor sem tudott futni ha tudta a D a futast.
4 napja
Nekem a PFF által top 100-ba várt 4 C közül, Logan Jones tetszik a legjobban úgy mindegyikből láttam 20 videót.
KeyG
Hanyadik o a sorrendben? A 95. legjobb jatekos nem valoszinu hogy bent lesz a 3. korben, foleg ha o az elso a C kozul. A nagy kerdes az lesz hogy a piac tobbi szereploje is realisnak tartja linde szerzodeset vagy sem, ha igen lesz ertuk rush.
no
Ő a 4. Center, PFF-en 80 és 95 hely között van az első 4 Center.
80. helyen draftolunk harmadikban.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
4 napja
KeyG
4 napja

We are just the Ravens!
5 napja
#Ravens Jovaughn Gwyn: one year, $1.195M

We are just the Ravens!
6 napja
Dwayne Ledford OL edzőnk a Penn State Pro Dayen van ma.
A Penn State-ről kerül ki az első kör közepén várhatón kimenő G Vega Ioane.

We are just the Ravens!
7 napja
Browns free-agent TE David Njoku visited today with the Baltimore Ravens.

We are just the Ravens!
7 napja
Ravens deal with C/G Danny Pinter: 1 year, $2.25 million. Max value is $2.75 million.

We are just the Ravens!
8 napja
A jelenlegi draft pickekkel a rookie pool az kb 15 millió dollár a sapkából.
Ez valósan 7-8 mert a Top 51 miatt.

Jelenleg van 28 milliónk, szerintem EDC készül még valamire vagy körbejár pár dolgot.

Jauan Jennings WR-t olvastam, de ő eddig nagyon keveset keresett, oda fog menni ahol a legtöbbet kapja.

David Njoku TE is érdekelhet minket.

Kevin Zeitler 36 évesen talán van benne egy év még.

Broderick Washingtont ki fogjuk vágni még 4 milla mentésért.

We are just the Ravens!
8 napja
#Ravens Trey Hendrickson: $112 million deal has $20M signing bonus, $20M option bonus, a $28.833 million APY, $60M fully gtd
Salaries $11M, $9M (option exercise year), $26.5M, $25.5M.
2030 voidable option year

IMG-9382
KeyG
ez egy jo szerzodes mindenkinek, foleg ha felepul.
8 napja
#Ravens Jaylinn Hawkins two-year, $10M deal, $3.7M signing bonus, $5M fully gtd, salaries $1.3M, $4.75M

IMG-9383

We are just the Ravens!
8 napja
#Ravens Trey Hendrickson: $112 million deal has $20M signing bonus, $20M option bonus, a $28.833 million APY, $60M fully gtd
Salaries $11M, $9M (option exercise year), $26.5M, $25.5M.
2030 voidable option year

IMG-9382

We are just the Ravens!
9 napja
John Simpson szerződése

2 év után simán kibaszható

IMG-9373
KeyG
TH nincs meg meg?
no
Nincs, pedig engem is nagyon érdekelne. Hasonló felépítést várok, 2 év után kaphat sokat de ahhoz teljesíteni kell és kivágható jó pénzmentésért.

Ha érdekel, itt tudod nézni.

overthecap.com/salary-cap/baltimore-ravens#google_vignette

We are just the Ravens!
9 napja
John Simpson szerződése

IMG-9373
KeyG
TH nincs meg meg?
9 napja
Még mindig itt jártok? Kár ezért a sok időért és byte-ért. 😀
SirPub
szerintem már átlendültünk volna rajta ha nem fájna más csapat szurkolóinak, hogy nem írtunk alá egy szerződést amire nem voltunk kötelezve 😊
Snagal
En nem, en ugyanazt kerdeznem, mint most hogy honnan jott edc-tol a Dr Jekyll and Mr Hyde ajanlat.
no
Gedam teóriája volt, hogy a Crosby dealt azért döntötte be EDC, mert a Raiders megtrollkodott titeket a Linderbaum megadeallel.
Gondolom, h emögött az sejlik, hogy Linde maradt volna és jön Crosby, de az ő teóriàja szerint a Vegas beleszart a paliba.
Amiről mindketten leírtuk már, h egy pénzügyi lehetetlenség.

EDC utólagos sajtókonfos okoskodása is mese habbal.
Nem áldoztatok volna egyszerre két drága pass rusherre és nem áldoztatok volna fel közben 2 első kört. Vagy egyik, vagy másik.

Sztem az történt, h TH ügynöke túllőtte a 30-35 milliós igényt, senki nem adott vna annyit, a Colts-Bears 25 környékét igen.
Közben Crosby-nál meg kiderült, h szeptemberre jó lesz, csak 1) lemarad a nyári felkészülésről 2) a hosszútávú, jövőbeli terhelhetőség egyes orvosok szerint kérdéses (ez olyan, h rákkal 6 hónapig, hat évig vagy harvan évig élsz)

Az előbbi miatt beparáztak, h nem lesz azonnali impact, v kell majd neki az átállás.
A másik meg gondolom a 27-es újraszerződésnél lett volna főszempont, mert az bizonyos, h rekordot kér majd.

A kettő történés - Hendrickson eltájolódása meg Crosby vélt v valós egészsége - egybeesett.
Ezért a GM a biztosabbat választotta.

A nagy visszhang két dolog miatt van:

a rossz szabályok, az elnyújtott/felesleges tampering miatt, mert ìgy kényszer lett másoknál (korlátolt licit Crosbyra, kevesebb érték, már elköltött cap, stb)

EDC felrúgott egy gentlemens agreementet, liga szokásjogot, amire volt példa, csak nem ilyen kaliberű ügyletnél

Kicsit ilyen volt kicsiben, amikor Josh McDaniels visszamondta a Colts HC posztot. Végülis ott csak a lekötött edzői stábja megélhetésével, karrierével játszott.

Willie Parker
kihuztam amit mar megbeszeltunk es vagy nem erdekes.
Tegyuk fel TH tobbet akart.
Szerintem ez nem oldja fel a dolgot. Gondolj bele, adok MC 2 db elso kort es neki ~30m, de neki 2029 ig van szerzodese. Ez egy egyszeru kerdes a trade elott akar-e hosszabbitast vagy sem vagy boldog a papirjaval, mert a ravensnek csak ugy fer bele. A kiemelt resz fontos, mert pontosan a nem feltetlenul szogegyenes eredmenyek konnyen hoznak mas megoldast. Az egyik orvos 6 honapot a masik 60 evet mondott a nagy skalabol.
De MC ( 30m )+ 2 elso kor megadtak es most akkor hagyjuk az orvosokat. Es ezt atvaltottak TH-ra mert lement az ara. Ezt az esetet mar egyszeruen megbeszeltuk es itt hulye olcsonak tekinti edc a 2 db elso kort. De szamomra ez nem tud vagy vagy kerdes lenni. Nalam ez csak linearisan mukodik. Es pedig ezt itt eddig vagy-vagy kerdesnek tekinti. Ha lement az ara akkor inkabb TH es a 2db elso kor eri meg jobban.

A tied itt viszont linearis es gyakorlatilag azt irod amit en. MC egy elmeletileg ( bar csak gondoljuk mit fogunk jatszani ) tokeletes megoldas a 2023-as formajaban. Nagyon desperate huzas volt edc-tol, de nem tudta megoldani es hajlando volt a tulfizetesre. Cserebe nem felelt meg az orvosin, ami "felelembol" jott vagy tul kockazatosnak es nem merte bevallalni. Termeszetesen beszelt es erdeklodott az osszes lehetseges jeloltnel mar az elso pillanatban es elvitte a maradekot szinten tularazva.

De en nem latom hogy ez egy merleg/libikoka lett volna MC es TH kozott.

ettol minden igaz ami itt le lett irva, hogy ki lett baszva a raidersel.......stb
no
Most garantálták Crosby-nak a 2027-es fizuját.
Szerinted 2029-ig maradt volna 26-27 milliós éves fizuval és 28-as éves átlaggal, amivel 2 év múlva nem lenne top 20-ban sem?
Szerintem ott alsó hangon szóba került egy 35-40 y/avg szerződés, ami önmagában kizárta volna Hendricksont.

Gondolom TH-val is tárgyaltatok, csak a Coltshoz ment volna, mivel ide magasabb kaliber kellett.
Így meg B opció maradt.

De az A opció Crosby 2027-ben kapott volna egy brutál hosszabbítást, amit meg lehet, h kifelé megint aláásott ez a trade visszalépés...
Willie Parker
Akkor megsem egyrol beszelunk 😊

Nem ertem mit szamit a szerzodes hosszabbitas 2027-ben. Garantalt addig a fizuja es ott siman kiszalhatott volna a ravens es hosszabbithatott is volna vele ha brutal lett volna. A lenyeg az hogy most rogton biztos nem kellett neki hosszabbitani. Ha ezt azert irod hopgy nem fert volna bele MC es TH, akkor azt meg mar en is irtam es nem is vettem bele a pakliba, meg ugy sem hogy nem lattam en meg TH szamait.

Az is biztos hogy vegig ment az osszes edge-en es felalalitottak egy sorrendet es egy erteket ertuk. Egy darabot akartak, aki nagypenzu. Ezt kb leirhatjuk alapnak.

emellett en elfogadom a 35m kezdo igenyt TH-nal, bar halkan megjegyzem hogy amikor kijon a szerzodese azert szerintem joval olcsobb lesz mint az atlaga, amit alairt.

Az is teny hogy 2db 1. kor volt ajanlva MC-ert. Amikor vissza lett mondva a trade es leigazoltak 28m/4 ev TH akkor a nfl szurkerek nagyon nagy tobbsege mindenfele teoriat gyartott miert. Sok teljesen nevetsegeset es talan a legesszerubb, hogy mivel lement TH ara ezert lett visszamondva MC.

Tehat ugy hangzik mint egy libikoka dontes. 7m/ev volt a donto ezen a mozgo libikokan es nem a 2 db 1. kor. Szerintem irto furcsa, nekem ezt nem lehet beadni.

Szamomra ezert nem libikoka dontes hanem akartak MC mindegy az ar, nem jon ossze ( beszarisag mert a sajat orvos ugy itelte meg hogy a rosszabbik vegen lesz a botnak ) es rament a kovetkezo opciora.
no
Ezt arra írtam, h Ravens oldalról két magyaràzat volt, eddig.
A szurkolók a Linderbaum-féle szállal jöttek, a GM meg a két pass rusher együttes leigazolási tervével mentegetőzött.
Szerintem egyik sem igaz.
Lindere nem volt elég pénz, az egyedüli elsődleges cél csak Crosby volt.
Nàla meg ahogy írod, megijedtek menet közben, ami eddig ilyen kommunikációval nem volt szokás, és példàtlan is.
Willie Parker
A ravens szurkolok legegyszerubb magyarazata az hogy visszaleptek a serules miatt.
Persze keszultek itt vicces-szatirikus-szarkasztikus irasok, de ezek szerintem csak valasz volt a mindenfele reakciora a masik oldalrol.

De szerintem kiegyenesitettuk, legalabbis kettonk kozott a tortenetet, persze mas meg gondolhat mast.
9 napja
#Ravens Durham Smythe: one year, $3M, $1.5M signing bonus, $2M fully gtd, Salary: $1.5M

We are just the Ravens!
9 napja
John Simpson szerződése

IMG-9373

We are just the Ravens!
10 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 200
Még mindig itt jártok? Kár ezért a sok időért és byte-ért. 😀
SirPub
szerintem már átlendültünk volna rajta ha nem fájna más csapat szurkolóinak, hogy nem írtunk alá egy szerződést amire nem voltunk kötelezve 😊
Snagal
En nem, en ugyanazt kerdeznem, mint most hogy honnan jott edc-tol a Dr Jekyll and Mr Hyde ajanlat.
no
Gedam teóriája volt, hogy a Crosby dealt azért döntötte be EDC, mert a Raiders megtrollkodott titeket a Linderbaum megadeallel.
Gondolom, h emögött az sejlik, hogy Linde maradt volna és jön Crosby, de az ő teóriàja szerint a Vegas beleszart a paliba.
Amiről mindketten leírtuk már, h egy pénzügyi lehetetlenség.

EDC utólagos sajtókonfos okoskodása is mese habbal.
Nem áldoztatok volna egyszerre két drága pass rusherre és nem áldoztatok volna fel közben 2 első kört. Vagy egyik, vagy másik.

Sztem az történt, h TH ügynöke túllőtte a 30-35 milliós igényt, senki nem adott vna annyit, a Colts-Bears 25 környékét igen.
Közben Crosby-nál meg kiderült, h szeptemberre jó lesz, csak 1) lemarad a nyári felkészülésről 2) a hosszútávú, jövőbeli terhelhetőség egyes orvosok szerint kérdéses (ez olyan, h rákkal 6 hónapig, hat évig vagy harvan évig élsz)

Az előbbi miatt beparáztak, h nem lesz azonnali impact, v kell majd neki az átállás.
A másik meg gondolom a 27-es újraszerződésnél lett volna főszempont, mert az bizonyos, h rekordot kér majd.

A kettő történés - Hendrickson eltájolódása meg Crosby vélt v valós egészsége - egybeesett.
Ezért a GM a biztosabbat választotta.

A nagy visszhang két dolog miatt van:

a rossz szabályok, az elnyújtott/felesleges tampering miatt, mert ìgy kényszer lett másoknál (korlátolt licit Crosbyra, kevesebb érték, már elköltött cap, stb)

EDC felrúgott egy gentlemens agreementet, liga szokásjogot, amire volt példa, csak nem ilyen kaliberű ügyletnél

Kicsit ilyen volt kicsiben, amikor Josh McDaniels visszamondta a Colts HC posztot. Végülis ott csak a lekötött edzői stábja megélhetésével, karrierével játszott.

Willie Parker
kihuztam amit mar megbeszeltunk es vagy nem erdekes.
Tegyuk fel TH tobbet akart.
Szerintem ez nem oldja fel a dolgot. Gondolj bele, adok MC 2 db elso kort es neki ~30m, de neki 2029 ig van szerzodese. Ez egy egyszeru kerdes a trade elott akar-e hosszabbitast vagy sem vagy boldog a papirjaval, mert a ravensnek csak ugy fer bele. A kiemelt resz fontos, mert pontosan a nem feltetlenul szogegyenes eredmenyek konnyen hoznak mas megoldast. Az egyik orvos 6 honapot a masik 60 evet mondott a nagy skalabol.
De MC ( 30m )+ 2 elso kor megadtak es most akkor hagyjuk az orvosokat. Es ezt atvaltottak TH-ra mert lement az ara. Ezt az esetet mar egyszeruen megbeszeltuk es itt hulye olcsonak tekinti edc a 2 db elso kort. De szamomra ez nem tud vagy vagy kerdes lenni. Nalam ez csak linearisan mukodik. Es pedig ezt itt eddig vagy-vagy kerdesnek tekinti. Ha lement az ara akkor inkabb TH es a 2db elso kor eri meg jobban.

A tied itt viszont linearis es gyakorlatilag azt irod amit en. MC egy elmeletileg ( bar csak gondoljuk mit fogunk jatszani ) tokeletes megoldas a 2023-as formajaban. Nagyon desperate huzas volt edc-tol, de nem tudta megoldani es hajlando volt a tulfizetesre. Cserebe nem felelt meg az orvosin, ami "felelembol" jott vagy tul kockazatosnak es nem merte bevallalni. Termeszetesen beszelt es erdeklodott az osszes lehetseges jeloltnel mar az elso pillanatban es elvitte a maradekot szinten tularazva.

De en nem latom hogy ez egy merleg/libikoka lett volna MC es TH kozott.

ettol minden igaz ami itt le lett irva, hogy ki lett baszva a raidersel.......stb
no
Most garantálták Crosby-nak a 2027-es fizuját.
Szerinted 2029-ig maradt volna 26-27 milliós éves fizuval és 28-as éves átlaggal, amivel 2 év múlva nem lenne top 20-ban sem?
Szerintem ott alsó hangon szóba került egy 35-40 y/avg szerződés, ami önmagában kizárta volna Hendricksont.

Gondolom TH-val is tárgyaltatok, csak a Coltshoz ment volna, mivel ide magasabb kaliber kellett.
Így meg B opció maradt.

De az A opció Crosby 2027-ben kapott volna egy brutál hosszabbítást, amit meg lehet, h kifelé megint aláásott ez a trade visszalépés...
Willie Parker
Akkor megsem egyrol beszelunk 😊

Nem ertem mit szamit a szerzodes hosszabbitas 2027-ben. Garantalt addig a fizuja es ott siman kiszalhatott volna a ravens es hosszabbithatott is volna vele ha brutal lett volna. A lenyeg az hogy most rogton biztos nem kellett neki hosszabbitani. Ha ezt azert irod hopgy nem fert volna bele MC es TH, akkor azt meg mar en is irtam es nem is vettem bele a pakliba, meg ugy sem hogy nem lattam en meg TH szamait.

Az is biztos hogy vegig ment az osszes edge-en es felalalitottak egy sorrendet es egy erteket ertuk. Egy darabot akartak, aki nagypenzu. Ezt kb leirhatjuk alapnak.

emellett en elfogadom a 35m kezdo igenyt TH-nal, bar halkan megjegyzem hogy amikor kijon a szerzodese azert szerintem joval olcsobb lesz mint az atlaga, amit alairt.

Az is teny hogy 2db 1. kor volt ajanlva MC-ert. Amikor vissza lett mondva a trade es leigazoltak 28m/4 ev TH akkor a nfl szurkerek nagyon nagy tobbsege mindenfele teoriat gyartott miert. Sok teljesen nevetsegeset es talan a legesszerubb, hogy mivel lement TH ara ezert lett visszamondva MC.

Tehat ugy hangzik mint egy libikoka dontes. 7m/ev volt a donto ezen a mozgo libikokan es nem a 2 db 1. kor. Szerintem irto furcsa, nekem ezt nem lehet beadni.

Szamomra ezert nem libikoka dontes hanem akartak MC mindegy az ar, nem jon ossze ( beszarisag mert a sajat orvos ugy itelte meg hogy a rosszabbik vegen lesz a botnak ) es rament a kovetkezo opciora.
no
Ezt arra írtam, h Ravens oldalról két magyaràzat volt, eddig.
A szurkolók a Linderbaum-féle szállal jöttek, a GM meg a két pass rusher együttes leigazolási tervével mentegetőzött.
Szerintem egyik sem igaz.
Lindere nem volt elég pénz, az egyedüli elsődleges cél csak Crosby volt.
Nàla meg ahogy írod, megijedtek menet közben, ami eddig ilyen kommunikációval nem volt szokás, és példàtlan is.