NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
392
52
18:30-tól, ARENA4
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Azért Decker teljesítményét se hagyjuk figyelmen kívül... nehéz meccs lesz, reméljük más kimenetellel, mint az alapszakaszban... újfent csak: meglátjuk.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
A Broncos viszont fog operálni mélységi passzokkal, nem hiszem, hogy csak arra fognak törekedni, hogy a red zone-ból érjenek el pontokat. A Colts elleni meccsen a red zone védekezése a Ravens-nek impresszív volt, amit a Broncos biztosan figyelembe fog venni a gameplan kidolgozásakor.Na, összeraktam.Nektek mindenképpen jobb lenne a Ravens win,akkor otthon játszanátok,mármint,ha túlléptek a Tex-en. 😊mindenkeppen gyoznotok kell hetvegen, mert ebbol a PM istenitesbol elegge sok volt mar es igencsak unalmas. lekell gyalulnotok az egesz szezonban kb 3 komoly ellenfel ellen jatszo denvert(akiktol offkorsz ki is kaptak.). be kell huznotok, nincs mese! attol viszont tartok, h flacco ingadozo teljesitmenye kihatassal lehet a csapatra. de most meg, most az egyszer qrva nagyot kell jaszania!!VegitaUgye, ebben azért az is benne van, hogy a Ravens egy komolytalan csapat, amelyeket viszont magabiztosan ver bucira idén a Broncos. 😀
A Pats szempontjából szinte mindegy, hogy melyikőjük nyerne, de talán-talán a Ravens hangyafasznyival jobb lenne a Gillette-ben, mint a Broncos a MileHigh-ban. Persze, ha győzünk a Texans ellen.tomi-tomi
Az egy másik Ravens volt,gyengék voltunk ,kezdőink hiányoztak,falunk szar volt,Caldwellnek 1.playhívásos OC meccse volt.
Ami/aki X faktor lehet ,Bernard Pierce !!!,kiegészíti Rice-t,teljesen más stílust képvisel ,hatékonyan.
Flacco,ha fal van előtte nem rossz,ha zavarják,akkor gyenge,ez viszont igaz Brady-re is,más szinten,de annál szembetűnőbben.kátrány
Nem gondolom egyáltalán gyengének (komolytalannak) a Ravens-t, Vegita mondatának ellentmondását emeltem ki.
Kíváncsi vagyok, hogy mire juttok a Broncos ellen, képesek lesztek-e sikerrel megvívni egy pontháborút, mint a Pats ellen szeptemberben. A Colts elleni meccs mindenféleképpen biztató volt, támadásban nagyon mentek a big play-ek földön-levegőben, védekezésben meg a RZ hatékonyság volt figyelemreméltó.tomi-tomi
több mint 11 éve
A tehetség felszínre tör az akarat ellenére is. 😀😀A játék kockáját a meccs kezdetén gurítják el, a végén áll meg, hogy sikerült-e a 4+ dobás, azt majd meglátjuk.CollapoHijnye, vazze! 😀 Egy versciklusra elegendő költői kép egy mondatban!tomi-tomi
Pedig csak neszesemmifogdmegjól közhelyt akartam mondani
😀Collapo
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
😀A játék kockáját a meccs kezdetén gurítják el, a végén áll meg, hogy sikerült-e a 4+ dobás, azt majd meglátjuk.CollapoHijnye, vazze! 😀 Egy versciklusra elegendő költői kép egy mondatban!tomi-tomi
Pedig csak neszesemmifogdmegjól közhelyt akartam mondani
😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
A játék kockáját a meccs kezdetén gurítják el, a végén áll meg, hogy sikerült-e a 4+ dobás, azt majd meglátjuk.CollapoHijnye, vazze! 😀 Egy versciklusra elegendő költői kép egy mondatban!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
A játék kockáját a meccs kezdetén gurítják el, a végén áll meg, hogy sikerült-e a 4+ dobás, azt majd meglátjuk.
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Na, összeraktam.Nektek mindenképpen jobb lenne a Ravens win,akkor otthon játszanátok,mármint,ha túlléptek a Tex-en. 😊mindenkeppen gyoznotok kell hetvegen, mert ebbol a PM istenitesbol elegge sok volt mar es igencsak unalmas. lekell gyalulnotok az egesz szezonban kb 3 komoly ellenfel ellen jatszo denvert(akiktol offkorsz ki is kaptak.). be kell huznotok, nincs mese! attol viszont tartok, h flacco ingadozo teljesitmenye kihatassal lehet a csapatra. de most meg, most az egyszer qrva nagyot kell jaszania!!VegitaUgye, ebben azért az is benne van, hogy a Ravens egy komolytalan csapat, amelyeket viszont magabiztosan ver bucira idén a Broncos. 😀
A Pats szempontjából szinte mindegy, hogy melyikőjük nyerne, de talán-talán a Ravens hangyafasznyival jobb lenne a Gillette-ben, mint a Broncos a MileHigh-ban. Persze, ha győzünk a Texans ellen.tomi-tomi
Az egy másik Ravens volt,gyengék voltunk ,kezdőink hiányoztak,falunk szar volt,Caldwellnek 1.playhívásos OC meccse volt.
Ami/aki X faktor lehet ,Bernard Pierce !!!,kiegészíti Rice-t,teljesen más stílust képvisel ,hatékonyan.
Flacco,ha fal van előtte nem rossz,ha zavarják,akkor gyenge,ez viszont igaz Brady-re is,más szinten,de annál szembetűnőbben.kátrány
Nem gondolom egyáltalán gyengének (komolytalannak) a Ravens-t, Vegita mondatának ellentmondását emeltem ki.
Kíváncsi vagyok, hogy mire juttok a Broncos ellen, képesek lesztek-e sikerrel megvívni egy pontháborút, mint a Pats ellen szeptemberben. A Colts elleni meccs mindenféleképpen biztató volt, támadásban nagyon mentek a big play-ek földön-levegőben, védekezésben meg a RZ hatékonyság volt figyelemreméltó.
több mint 11 éve
Vegita
363
😀mindenkeppen gyoznotok kell hetvegen, mert ebbol a PM istenitesbol elegge sok volt mar es igencsak unalmas. lekell gyalulnotok az egesz szezonban kb 3 komoly ellenfel ellen jatszo denvert(akiktol offkorsz ki is kaptak.). be kell huznotok, nincs mese! attol viszont tartok, h flacco ingadozo teljesitmenye kihatassal lehet a csapatra. de most meg, most az egyszer qrva nagyot kell jaszania!!VegitaUgye, ebben azért az is benne van, hogy a Ravens egy komolytalan csapat, amelyeket viszont magabiztosan ver bucira idén a Broncos. 😀tomi-tomi
ez most nem lenyeges 😛
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
Nektek mindenképpen jobb lenne a Ravens win,akkor otthon játszanátok,mármint,ha túlléptek a Tex-en. 😊mindenkeppen gyoznotok kell hetvegen, mert ebbol a PM istenitesbol elegge sok volt mar es igencsak unalmas. lekell gyalulnotok az egesz szezonban kb 3 komoly ellenfel ellen jatszo denvert(akiktol offkorsz ki is kaptak.). be kell huznotok, nincs mese! attol viszont tartok, h flacco ingadozo teljesitmenye kihatassal lehet a csapatra. de most meg, most az egyszer qrva nagyot kell jaszania!!VegitaUgye, ebben azért az is benne van, hogy a Ravens egy komolytalan csapat, amelyeket viszont magabiztosan ver bucira idén a Broncos. 😀
Flacco,ha fal van előtte nem rossz,ha zavarják,akkor gyenge,ez viszont igaz Brady-re is,más szinten,de annál szembetűnőbben.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 11 éve
mindenkeppen gyoznotok kell hetvegen, mert ebbol a PM istenitesbol elegge sok volt mar es igencsak unalmas. lekell gyalulnotok az egesz szezonban kb 3 komoly ellenfel ellen jatszo denvert(akiktol offkorsz ki is kaptak.). be kell huznotok, nincs mese! attol viszont tartok, h flacco ingadozo teljesitmenye kihatassal lehet a csapatra. de most meg, most az egyszer qrva nagyot kell jaszania!!VegitaUgye, ebben azért az is benne van, hogy a Ravens egy komolytalan csapat, amelyeket viszont magabiztosan ver bucira idén a Broncos. 😀
A Pats szempontjából szinte mindegy, hogy melyikőjük nyerne, de talán-talán a Ravens hangyafasznyival jobb lenne a Gillette-ben, mint a Broncos a MileHigh-ban. Persze, ha győzünk a Texans ellen.
több mint 11 éve
de most meg, most az egyszer qrva nagyot kell jaszania!!Vegitaszerintem 3x 😀
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Vegita
363
mindenkeppen gyoznotok kell hetvegen, mert ebbol a PM istenitesbol elegge sok volt mar es igencsak unalmas. lekell gyalulnotok az egesz szezonban kb 3 komoly ellenfel ellen jatszo denvert(akiktol offkorsz ki is kaptak.). be kell huznotok, nincs mese! attol viszont tartok, h flacco ingadozo teljesitmenye kihatassal lehet a csapatra. de most meg, most az egyszer qrva nagyot kell jaszania!!
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
Azert tegyük hozza hogy PM egy gyűrűvel rendelkezik. Pedig a Colts csapatával sokszor volt a siker kapujában. Megremeghet a keze.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Attól függetlenül,hogy kevés esélyt látok a győzelemre,ez egy egészen más meccs lesz,mint pár hete.A Broncos szárnyalt,mi finoman szólva is stagnáltunk,nagyon gyengék voltunk.
3 egészséges ILB-nk volt,Bynes,aki még nem kezdett NFL regular seasonban , Ayanbadajo,aki nem emlékszek,mikor volt all down és McClellan ,aki eddig kiegészítő ember volt.Ellerbe felnőtt a kezdő vezető szerephez,más lett volna vele.
Yanda nem volt és nem értettem miből gondolták,hogy a bűnrossz Bobbv Williams helyettesíti egy az egyben a PB,sacket még nem engedő Yandát .Most egy jobb,sokkal jobb fal várja az egyébként brutál Broncos front7-t.
Lesz Pollard a sec.-ben,ami egyben van,jobbak,mint akkor voltak.
A Payton faktortól jobban tartok,mint a Mile High stadium-tól,őt akkor sem tudtuk megverni,mikor top 3 D-nk volt és nem támogatta PM-et ilyen jó D,mint most.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 11 éve
Évek óta szimpatizálok velük rájátszás idején. Egyetlen egy antipatikus játékos van, igaz az pont az irányítjuk.
Sanchez méretű 'tehetségnek' tartom. Bár első évében Sanchezt Staffordhoz hasonlították es istenítették.
Azert azóta helyre állt a világ rendje 😊
Ebben a csapatban viszont annyi talentum van, hogy így is simán SuperBowl kaliber csapat.
Legalább is en ebben bízom 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Basszus minden Lions drukker nektek szorít? Én is. 😊(Ez akár átok is lehet.)
több mint 11 éve
Köszönöm a válaszokat!Kicsit meglepett, mert az ilyen tortenetek es körülmények közötti emberek kegyvesztettek szoktak lenni az államokban.
Ennek ellenére Ray Lewis nagy Media kedvenc.
En is nagyon tiszteltem, de azert ez rombolja a nimbuszát.
En nem szoríthatok a csapatomért idèn (sem) a POban úgyhogy hajrá Ravens!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
Kindle 3 év és néhány meccs után kirakva... kár, hogy fejre esett, kíváncsi lettem volna rá "ereje teljében".Collapoaz a longhorn class sok minden csak szerencsés nem...kár érte.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
RL-ra visszatérve. Tudjátok kit sackelt életében először?Speaking of Lewis, Harbaugh recently heard from his father, Jack, that he was the first sack victim in the Hall of Fame linebacker’s career. Harbaugh’s Indianapolis Colts defeated Baltimore 26-21 on that Oct. 13, 1996.
“My legend grows,” Harbaugh quipped. “Ray Lewis’ first sack.”
😊 😊
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Hm... közbe azon gondolkoztam, milyen jó lenne, ha kijönne 1 mérföld magasan is a Manningitis... mondjuk egy-két int kapcsán, amit visszahordunk, meg lenne Flacco TD, meg Rice is... és jól énekelhetné Peyton a Republic slágerét:"És csak kezeket látok furcsa magasban, kiáltanék, nem így akartam...." 😀
Jajj... de jó lenne behúzni még 3 meccset 😀
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
nono, csak eggyel egyezett meg a Lollar babával (vagy annak jogi képviselőjével), a másik családdal sose, a Bakerekkel.Az is elég es megköszönöm ha leírjátok nekem milyen gyanúba keveredett, mert teljesen vakon vagyok. Magyar cikket pedig nem találok az ügyben. topmodellAtlantában 2000 január végén a SB után összebalhézott két társaság. Az egyikből meghalt két ember, a másikban volt Lewis. Alkut kötött az ügyészséggel, hogy vall a két társára, őt pedig csak a vizsgálat akadályozásáért vádolják meg. Ezért el is ítélték (12 hónapos próbára bocsájtás), a két társát végül nem ítélte el a bíróság. A két áldozat családjával peren kívül egyezett meg, így ők nem indítottak polgári per(eke)t ellene.tomi-tomi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Az is elég es megköszönöm ha leírjátok nekem milyen gyanúba keveredett, mert teljesen vakon vagyok. Magyar cikket pedig nem találok az ügyben. topmodellAtlantában 2000 január végén a SB után összebalhézott két társaság. Az egyikből meghalt két ember, a másikban volt Lewis. Alkut kötött az ügyészséggel, hogy vall a két társára, őt pedig csak a vizsgálat akadályozásáért vádolják meg. Ezért el is ítélték (12 hónapos próbára bocsájtás), a két társát végül nem ítélte el a bíróság. A két áldozat családjával peren kívül egyezett meg, így ők nem indítottak polgári per(eke)t ellene.
több mint 11 éve
sportsillustrated.cnn.com/football/nfl/features/bloody_monday/news/2000/02/25/part1/
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Az is elég es megköszönöm ha leírjátok nekem milyen gyanúba keveredett, mert teljesen vakon vagyok. Magyar cikket pedig nem találok az ügyben.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Tudnátok dobni nekem egy linket, hogy Ray Lewis-t miért írják kozossegi oladakon gyilkosnak!?!
One Team
One Detroit
One Pride