NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
397
52
18:30-tól, ARENA4
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 11 éve
xrace77
4 515
Nagy meccs volt! Fejben jobban ott voltatok, jó taktikát talált ki az edzői stáb. Megérdemeltétek a továbbjutást. Grat.
több mint 11 éve
a tv előtt 1 méterre álltam az uccsó 10 percben 😀 nagy meccs volt (Cundiff szerintem azóta anyázza Tuckert 😀 ) Lewis megérdemelné hogy SB-t nyerjen itt a végére de hát sajnos ott van a houston 😀😀
több mint 11 éve
Nagyon nem csípem a Ravenst de gratula ezt megérdemeltétek!!!
több mint 11 éve
Óriási gratula nektek! Megérdemeltétek. Innen már meg se álljatok New Orleansig!!!!!
több mint 11 éve
Én a tavalyira hegyeztem ki, de igaz, még most fifty-fifty. 😀Jóvanbazmeg számolni nem tudom hányszor akartam ma szívrohamot kapni...😀Vagy a Texans otthonábanWyatt
Hát úgy néz ki, lehet, hogy megkapjuk az esélyt ismét a Pats ellen... 😀Vrijbloed
Bár jó lenne a Patsnek visszavágni. 😛
több mint 11 éve
Grat, TOVÁBB!!!! 😀
több mint 11 éve
Gratulálok! Éreztem, hogy ez a Ravens a rájátszásra élezi magát már egy ideje.Flacco végre a tavalyi formáját hoozta.
Most már legyen meg a SB.
Ugyan már.Hát úgy néz ki, lehet, hogy megkapjuk az esélyt ismét a Pats ellen... 😀VrijbloedVagy a Texans otthonábanWyatt
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Jóvanbazmeg számolni nem tudom hányszor akartam ma szívrohamot kapni...😀Vagy a Texans otthonában
Hát úgy néz ki, lehet, hogy megkapjuk az esélyt ismét a Pats ellen... 😀Vrijbloed
több mint 11 éve
Grat fiúk! Ez férfi munka volt!A hosszabbításban már érezni lehetett, hogy fejben erősebb ez a Ravens! Szerintem pont ezt a pluszt szabadította fel Ray bejelentése.
Grat még egyszer! Nagyon nagy diadal volt és megérdemeltétek!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Jóvanbazmeg számolni nem tudom hányszor akartam ma szívrohamot kapni...😀Hát úgy néz ki, lehet, hogy megkapjuk az esélyt ismét a Pats ellen... 😀
több mint 11 éve
Le a kalappal, régen láttam már ekkora nem tudom máshogy kifejezni, erőt egy csapatban, megmutatták, hogy miről is szól a csapatjáték. Az AFC-ben egyértelműen, ezután is go Ravens!!! Lehet még a SB-ban is. 😊
több mint 11 éve
fantasztikus meccs és győzelem volt ez Nektek! grat!!semmiféle fanyalgás és mellébeszélés nem jöhet szóba ezt a meccset Ti nyertétek meg!!!
szép volt!
több mint 11 éve
Namittmondtamfaszikák, tukkergamewinninggyepgól
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Hát srácok, óriási grat 😊Egy lyukas garast nem raktam volna rátok, de szerencsére a sok jinxem bejött, megérdemeltétek 😊
több mint 11 éve
OT- érzek amúgy... 😀 VrijbloedAzt bazmeg... 😀
több mint 11 éve
Nah, úgy mostanában tudatosult, hogy nagy meccs van ma, szóval elkezdtem elég rendesen izgulni... 😀OT- érzek amúgy... 😀
több mint 11 éve
Cubehead
2 541
Erre most akadtam véletlenül!Gondolom örülni fogtok neki!
www.origo.hu/sport/20130109-ray-lewisrol-az-nfl-legjobb-vedojerol.html
több mint 11 éve
Ha már volt, akkor bocswww.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aulNA0Ba3Bw
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
www.baltimoreravens.com/news/article-1/Jah-Reid-Placed-On-Injured-Reserve-Asa-Jackson-Activated/cba7d48b-d069-474f-825a-669308131c29
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 11 éve
Ogden HoF finalistaCollapoFirst ballot Hall of Famer és Ő lehet az első Ravens által draftolt HOF! Nem mellesleg Art is jelölt.
több mint 11 éve
Ogden HoF finalista
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Edzettek/nem edzettek
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Nem rossz, nem rossz a RZ D, de azért mégis csak jobb, ha rögtön a pálya közepén letoljuk a kispadig az ellen támadóit. Legalábbis én jobban szeretem...Szerintem ők is jobban szeretnék. Viszont erre idén képtelenek voltak konzisztensen. Tavalyhoz képest átlag eggyel több pontszerző drive-ot engedtek meccsenként. Az erejüket jelzi, hogy ezekből csak minden második volt TD. Manning ellen nagyon oda kell tenniük magukat.
Blaise
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Nem rossz, nem rossz a RZ D, de azért mégis csak jobb, ha rögtön a pálya közepén letoljuk a kispadig az ellen támadóit. Legalábbis én jobban szeretem...Persze amíg a D csak hajlik, de nem törik és a RZ-ban pofáncsapja az ellent addig nem panaszkodhatunk.
Broncos ellen nem mi vagyunk az esélyesek, de az alapszakasz meccsből kiindulni szerintem nem érdemes, a PO-ba más "kávéház". Ha Joe-t megtudjuk védeni akkor megnőhetnek az esélyeink, bár ez a múltkori vadonás új felállás... Azért a chemistry eléggé számít a falban.
több mint 11 éve
A Broncos viszont fog operálni mélységi passzokkal, nem hiszem, hogy csak arra fognak törekedni, hogy a red zone-ból érjenek el pontokat. A Colts elleni meccsen a red zone védekezése a Ravens-nek impresszív volt, amit a Broncos biztosan figyelembe fog venni a gameplan kidolgozásakor.BurkusA Colts-tól se lett volna idegen a mélységi passzjáték. Csak nem hagyták. Az idei Ravens védelemnek az egyik legfontosabb mutatója a RZ védekezés. Ebben voltak jók. Nyelték a futást, engedték a passzt (összesen bőven 400+ yardot szedett össze a Colts), csak a TD-t nem engedték. Nekünk ismerős érzés, a hollók most ismerkednek vele. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)