Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 13 éve
Még jó hogy én is pont most növesztettem szakállt 😀Bondi😂
OFF: nekem is borotválkozni kéne már lassan, de lehet hagyom a p.icsába, ha ez bejön szombaton... 😂
ON: Köszönjük a gratulációkat!
több mint 13 éve
Gratula.
több mint 13 éve
Nagyon meggyöző W-t aratott a Ravens. Sok sikert jövő hétre!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Playoff szakáll 😛 NHL-ben pl megszokott 😀Ez a Flacco biztos ugyan az volt mint eddig? Biztos a szakáll a magyarázat 😂Ezek szerint tényleg a szakállal mutatja, hogy érettebb játékot is képes nyújtani. 😊 😛Vrijbloed
Gratulálok, nagyon jól tolta mind a két csapatrész. Szép volt.Bondi
több mint 13 éve
Várunk Titeket szeretettel! 😀Mi is, elhiheted, nagyon örülök neki, hogy ez összejött, a párharcunk újabb nagy fejezete következik szombat este. 😉 😊
Már alig várom, rohadt nagy meccs lesz 😊The terrible towel
több mint 13 éve
Várunk Titeket szeretettel! 😀 Már alig várom, rohadt nagy meccs lesz 😊
több mint 13 éve
Ez a Flacco biztos ugyan az volt mint eddig? Biztos a szakáll a magyarázat 😂Ezek szerint tényleg a szakállal mutatja, hogy érettebb játékot is képes nyújtani. 😊 😛
Gratulálok, nagyon jól tolta mind a két csapatrész. Szép volt.Bondi
több mint 13 éve
Ez a Flacco biztos ugyan az volt mint eddig? Biztos a szakáll a magyarázat 😂 Gratulálok, nagyon jól tolta mind a két csapatrész. Szép volt.
több mint 13 éve
Áááá, jelenleg nem tudok értelmesen fogalmazni. 😊 3-7-nél aggódtam, hogy akár komolyabb hátrányba is kerülhetünk, de aztán megrázta magát VÉGRE az O. 😊 Kellett az O nak egy kis idő, míg elérték az üzemi hőmérsékletet. 😊
A D természetesen nagyon adta ma is, mindössze egy futott TD-t nyeltünk be, mondjuk, az elég csúnya volt...
McGahee TD-je nagyon állat volt, de nélam a meccs embere Heap, hihetetlen amit ma művelt. 😊
Ha nehezen is, de PO üzemmódban működött ma a csapat, esélyt sem adott a Chiefsnek a kibontakozásra.
Uhhh, de jó lesz a Heinz Fieldre menni. A szezonban már nyertünk ott, itthon kikaptunk, szóval most megint agyőzelem következik. 😊
GO RAVENS!
több mint 13 éve
Szép meccs volt, a D nagyon jó volt 😊, az O az elején kicsit nyikorgott (igaz, hogy sok futás volt), de aztán eléggé beindultak, szép volt. Háh és milyen jó lesz a vasalósok ellen menni 😊
"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez biztos hogy a mi Ravens-ünk volt? 😀Egy nagyon szoros első félidő után elképesztően fölpörögtek a srácok a másodikra(!!!), a 3. negyed valami elképesztő volt. A D a 2. játékrészben brutál volt, Lewis-zal az élen, az O-ban pedig Flacco nagyon-nagyon magabiztosnak tűnt végig, semi rizikósat nem vállalt ugyan, de így is bőven elég volt ez a KC ellen. Heap franchise rekordot döntött elkapásokból, ő és Flacco nagyon érezték egymást egész meccsen, ami talán aggasztó lehet h a többi elkapó nem nagyon jutott szerephez, de kérdés hogy szimplán csak nem akartuk ezeket erőltetni, vagy táéyleg nem mentek. Mondjuk azért amikor Boldin felé repült a labda abból mindig szép játékok lettek, TD is. 😊
több mint 13 éve
Szívesen, örülök, hogy segíthettem. 😊 😉 Nah, még fél óra a kick offig, kezdődhetne már. 😛 😊
GO RAVENS!
több mint 13 éve
Köszi 😊Na eljött a mai nap. Remélem mindenki felpörög rendesen 😊Nah, mi is belevetjük magunkat a play-offba. 😊 😊
OFF: Vrijbloed, hol lehet ilyen south parkos amerikai focistát csinálni? 😂Bondi
Abszolút 50-50% a meccs, úgyhogy a napi forma dönt. Főleg nem merek semmit sem jósolni, a tegnapi meccs miatt. Reménykedjünk, hogy az OL is egy jobb napot fog ki, és jó lesz a futás elleni védekezés, akkor szerintem nem lehet gond.
Bondi: a footballsfuture.com fórumaiban találtam, sok csapatnak van.
Plusz ezen az oldalon lehet kreálni is: http://www.southparkstudios.com/avatarVrijbloed
több mint 13 éve
Hajjaj, nem is kicsit. Parázok is a meccstől, mert ez már play-off, és ha töketlenkedik megint az O, akkor nagyon, de nagyon necces lesz, mert akkor nagy-nagy extra kell a D-től, hogy megint meccset nyerjenek. Nem szabad, és nem is lehet mindig arra apellálni, hogy "majd a D" megállítja őket, szerez egy labdát, stb. Jó, persze ez is benn van, csak sokkal több kell az O-tól, remélem ma végre villantanak, mert az elmúlt hetekben támadás terén nem kényeztettek el minket.Ennél nem is kell nagyobb motiváció. 😊 😛Én is azt gondolom, hogy annál nem is lehetne szebb, mint ha rajtatok keresztül vezetne az utunk az SB-be. 😀 😛 De azért még dolgoznotok kell ma "egy kicsit", hogy ez a párharc egyáltalán létre jöhessen.vassadi27
Remélem nyerünk, mert pont a PO-ban lenne jó nektek visszavágni. 😛 😊
Meglátjuk. 😊Vrijbloed
De a mostani egy kiváló alkalom erre. 😊
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Ennél nem is kell nagyobb motiváció. 😊 😛Én is azt gondolom, hogy annál nem is lehetne szebb, mint ha rajtatok keresztül vezetne az utunk az SB-be. 😀 😛 De azért még dolgoznotok kell ma "egy kicsit", hogy ez a párharc egyáltalán létre jöhessen.
Meglátjuk. 😊Vrijbloed
több mint 13 éve
Arról se feledkezzetek meg, hogy ha továbbjuttok, akkor jövő szombaton Steelers-Ravens a divisional roundban. 😉vassadi27Ennél nem is kell nagyobb motiváció. 😊 😛
Meglátjuk. 😊
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Arról se feledkezzetek meg, hogy ha továbbjuttok, akkor jövő szombaton Steelers-Ravens a divisional roundban. 😉
több mint 13 éve
Reménykedjünk, hogy az OL is egy jobb napot fog ki, és jó lesz a futás elleni védekezés, akkor szerintem nem lehet gond. VrijbloedÁmen 😉.
"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 13 éve
Na eljött a mai nap. Remélem mindenki felpörög rendesen 😊Nah, mi is belevetjük magunkat a play-offba. 😊 😊
OFF: Vrijbloed, hol lehet ilyen south parkos amerikai focistát csinálni? 😂Bondi
Abszolút 50-50% a meccs, úgyhogy a napi forma dönt. Főleg nem merek semmit sem jósolni, a tegnapi meccs miatt. Reménykedjünk, hogy az OL is egy jobb napot fog ki, és jó lesz a futás elleni védekezés, akkor szerintem nem lehet gond.
Bondi: a footballsfuture.com fórumaiban találtam, sok csapatnak van.
Plusz ezen az oldalon lehet kreálni is: http://www.southparkstudios.com/avatar
több mint 13 éve
Na eljött a mai nap. Remélem mindenki felpörög rendesen 😊 OFF: Vrijbloed, hol lehet ilyen south parkos amerikai focistát csinálni? 😂
több mint 13 éve
Ez kemény ,mindig,mindenkor.Különösen,mikor magadra is gondod van. 😕Geci-nagy a családi összetartás ezeknél a fekáknál, nem általánosítva persze! Az egyik testvér hosszú évek óta dollármilliókat keres az nfl-ben, a másik meg folyóba ugrik a rendőrök elől. ...Am elvileg floridaiak, nem tom mit keresett egy Missouri-beli kisvárosban.Vagy odáig üldözték?
Tán beleugrott a folyóba,a rendőrség elől menekülve.Egyenlőre nem találják.Drog és alkohol problémái vannak,szóval el is rejtőzhetett valahol.
Eddel tartják a kapcsolatot,annak ellenére,hogy távol került kettőjük élete egymástól.
Ednek holnap tartania kell a frontot,hiába nehéz a szíve.
Ellentmondásos ez ,a család után,minden jelentéktelen,hiába van baj,Reed-nek(és bárkinek ,hasonló helyzetben) holnap helyt kell állnia.
És helyt fog!kátrány
több mint 13 éve
Azt a rohadt... :/ A lehető "legjobbkor". :/ De Reed pont az az ember, aki emiatt (is) holnap 110%-on fog játszani...
Ebben biztosak lehetünk.
Remélem nem lesz baja a testvérének... :/
több mint 13 éve
Ez kemény ,mindig,mindenkor.Különösen,mikor magadra is gondod van. 😕 Tán beleugrott a folyóba,a rendőrség elől menekülve.Egyenlőre nem találják.Drog és alkohol problémái vannak,szóval el is rejtőzhetett valahol.
Eddel tartják a kapcsolatot,annak ellenére,hogy távol került kettőjük élete egymástól.
Ednek holnap tartania kell a frontot,hiába nehéz a szíve.
Ellentmondásos ez ,a család után,minden jelentéktelen,hiába van baj,Reed-nek(és bárkinek ,hasonló helyzetben) holnap helyt kell állnia.
És helyt fog!
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
Ed Reed öccse beleesett/ugrott a Mississippi folyóba és nem találják.