Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Az alapszakasz lezárultával meg is van a schedule a következő idényre.

A csoporton belüli 6 meccset leszámítva, játszunk az NFC WEST csapataival (Cardinals, Rams, 49ers, Seahawks), az AFC-ben a SOUTH következik (Colts, Titans, Texans, Jaguars), plusz Chargers és JetsVrijbloed
Hm... igen érdekes schedule lesz ez...
A csapatnak grat az egész évi teljesítményhez, a PO megvan, itt már bármi lehet... hát legyen is! 😀
Cincin meccsre meg pont ezt vártam... csak szorosabb lett...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Az alapszakasz lezárultával meg is van a schedule a következő idényre.

A csoporton belüli 6 meccset leszámítva, játszunk az NFC WEST csapataival (Cardinals, Rams, 49ers, Seahawks), az AFC-ben a SOUTH következik (Colts, Titans, Texans, Jaguars), plusz Chargers és Jets
több mint 13 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Azt nem tudom vágjátok e, hogy Morgan Cox, az LS szakadt MCL-lel és ACL-lel játszotta végig a meccset...Döme
Bizony,nagy elismerés neki.Még azon is gondolkoztam,fizikailag ez hogy lehetséges.Mert akkor az egészséges lábat terhelte és bivaly erő kell,hogy egy lábbal tartsa az ellenfelet.Nem érződött a teljesítményén,mert a snapak ugyanolyanok voltak.
Sajnálom,hogy ezt nem mi emeltük ki,mert megérdemelte volna,ezért mi is a fricskát.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Azt nem tudom vágjátok e, hogy Morgan Cox, az LS szakadt MCL-lel és ACL-lel játszotta végig a meccset...
több mint 13 éve
U.i.: a Bengals elleni meccsről majd valaki írjon már egy ÖF-t, mert nem volt lehetőségem arra, hogy megtekintsem a meccset! Köszi!Vrijbloed
Pontosan ugyan az, mint eddig. Az O életképtelen, de most tényleg az. 10 first down-t csináltunk, ez mindent elárul; a 3rd down conversion 10-ből 1 max 2 lehet..... A dúrva az, hogy ezt már megszoktuk, de csak a meccs egyik részében, aztán felprögünk és csinálunk valamit de most nem.... az egész meccs alatt semmit sem nyújtott az O....

A D hozta magát, nagyon keményen játszottak, Reed 2 INT-je gyönyörű volt (hiányzott is egy lateral tőle a második után 😀) és még két forced fumble volt a secondary-től stb, szép volt, na. Aztán a negyedik negyedre elfáradtak mint mindig, hisz az O 3 & out volt végig, a bengals csinált is egy sima TD-t és az utolsó másodpercekig megvolt a lehetőség, hogy még egy TD-vel kikapunk..... végül megnyertük, mert a D odatette magát, de ha az O ugyanezt csinálja a PO-ban is akkor ennyi volt...........Phoseidon
Köszi!

Az eredményből ezeket gondoltam...

Még TALÁN ez beleférhet a Kansas ellen. Jobb esetben. De tovább semmiképpen sem. Ha érteném, hogy mi van az O-val... :/
Ez vékony, ez kevés, ez nudli.
több mint 13 éve
Phoseidon Baltimore Ravens 328 — Ravens fan
A vége szorosságához hozzátenném, hogy a vége: 4 & 1, a mi 2 yard-osunkon kb 15 másodperc hátra, ha meglett volna a TD (amire teljesen megvolt az esély ugyebár) akkor vége, ők nyernek. Nem lett meg a TD, így mi nyertünk.

"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 13 éve
U.i.: a Bengals elleni meccsről majd valaki írjon már egy ÖF-t, mert nem volt lehetőségem arra, hogy megtekintsem a meccset! Köszi!Vrijbloed
Pontosan ugyan az, mint eddig. Az O életképtelen, de most tényleg az. 10 first down-t csináltunk, ez mindent elárul; a 3rd down conversion 10-ből 1 max 2 lehet..... A dúrva az, hogy ezt már megszoktuk, de csak a meccs egyik részében, aztán felprögünk és csinálunk valamit de most nem.... az egész meccs alatt semmit sem nyújtott az O....

A D hozta magát, nagyon keményen játszottak, Reed 2 INT-je gyönyörű volt (hiányzott is egy lateral tőle a második után 😀) és még két forced fumble volt a secondary-től stb, szép volt, na. Aztán a negyedik negyedre elfáradtak mint mindig, hisz az O 3 & out volt végig, a bengals csinált is egy sima TD-t és az utolsó másodpercekig megvolt a lehetőség, hogy még egy TD-vel kikapunk..... végül megnyertük, mert a D odatette magát, de ha az O ugyanezt csinálja a PO-ban is akkor ennyi volt...........

"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 13 éve
Megvan a győzelem, de a Steelers kiütötte a végére elfáradó Brownst, így 12-4-el nem nyertük meg a csoportot, ez hihetetlen.

De nagyobb baj nincs, mivel nyert a Colts, és kikapott a Chiefs, így a Wild Card körben utazunk az Arrowheadbe, a Kansas otthonába. Nos, ez így szerintem jól alakult, mintha PM ellen kellett volna játszanunk, függetlenül az Indy sok sérültjétől.

Bizakodó vagyok a Kansas elleni meccsel kapcsolatban.

GO RAVENS!

U.i.: a Bengals elleni meccsről majd valaki írjon már egy ÖF-t, mert nem volt lehetőségem arra, hogy megtekintsem a meccset! Köszi!
több mint 13 éve
Boldog Új Évet,mindenkinek!

A meccsre biztosan maximálisan felkészülünk és odatesszük magunkat.Szerintem a kezdő fog játszani,esetleg a 2. félidőben jön Bulger.
Mi nem tudunk x-re játszani,nem is egészséges a motivációra és a szellemre nézve,ha úgy lépünk pályára,hogy kikaphatunk.
Gyakorlati oldalát nézve,nagyon kicsi az esélye annak,hogy a Browns megveri a Steelerst,de kicsi mégis van és addig remélni kell.
Mindenképpen hinni kell benne,hogy megnyerhetjük a csoportot és ezzel bye-n leszünk .A Bengalst egyébként is el kell páholni,mert
1.a sok sérelmet ki kell köszörülni
2.Flacco rémálmát meg kell szüntetni
3.a jövőre nézve nem mindegy milyen ütéssel érkezünk a jövőre esedékes derbyre

több mint 13 éve
Újévi első hsz. 😛

Gameday a Bengals ellen.
Nos mindenképpen nyerni kell, hogy reménykedhessünk egy esetleges no2 seed-ben.
Jó lenne elverni a Bengalst, mert tavaly sz*póálarc volt ellenük, és idén is vesztettünk ellenük, nem akarok még egy söprést, sértené már az én önérzetemet is. 😛

Ha nincs meg a csoport győzelem, az sem nagy tragédia.
A lényeg, hogy senki se sérüljön meg!

GO RAVENS!
több mint 13 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Boldog Újévet hollók! 😊

több mint 13 éve
Minden Ravens szurkoló nevében mondhatom, hogy reméljük a 2011-es év elhozza számunkra a Super Bowl győzelmet. 😊 😛

Győzelmekben gazdag PO-t kívánok minden Ravens drukkernek! 😊 Előre a SB felé! 😊Vrijbloed
+1 😉

több mint 13 éve
Minden Ravens szurkoló nevében mondhatom, hogy reméljük a 2011-es év elhozza számunkra a Super Bowl győzelmet. 😊 😛

Győzelmekben gazdag PO-t kívánok minden Ravens drukkernek! 😊 Előre a SB felé! 😊
több mint 13 éve
A long snapper ,Morgen Cox IR-en,megvan az utódja,Kevin Houser.
http://blogs.baltimoreravens.com/2010/12/29/ravens-sign-houser-as-snapper/

több mint 13 éve
Nem értek veletek egyet.
A számai megvannak
http://www.nfl.com/stats/categorystats?tabSeq=0&statisticCategory=TACKLES&conference=null&season=2010&seasonType=REG
ami persze nem minden,de a játéka mellett a vezér egyéniség szerepe megmarad és valódi vezér még mindig,nem kvázi vezér vagy önjelölt nagyszájú.
A döntő pillanatokban ott van,akár tackle,fumble,interception,30.interceptionját kapta el,egyet akkor visszahordott TD-re,misstackle-je nincs.
Az,hogy bevezetett "márkanév" azt csak magának(és a csapatnak)köszönheti,viszont,ha önmaga paródiája lenne,most mindenki rajta röhögne.A legendák vagy időben abbahagyják vagy közröhej tárgyai lesznek,a nagyság átka."Inkább irigyeim legyenek, mint sajnálóim." 😊
A gyorsasága kopott meg,de ez törvényszerű,35 évesen,amit pótol helyezkedéssel.Ha gyorsaság kell,néha lemarad.
Lehet ez az utolsó every down szezonja,remélem nem,mert jelenleg nincs LB,aki a helyét átvenné.

Ngata,Reed,Cundiff helye is megkérdőjelezhetetlen,Suggs-nál voltak jobbak,nem is kezdő,de nagyon jó szezonja van és,ha JJ idény elejétől ilyen szinten játszik,mint az elmúlt 2 meccsen,jobb adatai és teljesítménye lenne.És Suggs még bírja szusszal,lesz még neki idén nagy meccse.

több mint 13 éve
Egyébként a Pro Bowl-ba 5 Holló került be.

Cundiff, Lewis, Ngata, Reed, SuggsVrijbloed
Ravens-fanok, tegyétek a kezeteket a szívetekre, mennyire érzitek jogosnak Lewis újbóli beválasztását?vassadi27
Nincs jó szezonja, így azt kell mondjam, hogy ezen meglepődtem, de ahogy sok helyen olvastam, sok "meredek" név van a listán.

De nincs ebben semmi meglepő, a korábbi magas színvonalat tartani sem könnyű, és Ray is egy ember, aki kifelé megy szépen lassan az NFL karrieréből.
több mint 13 éve
AFC North figyelő - 16. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1887Soldados
Köszönjük, jó cikk lett, teljesen egyetértek vele. 😊

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
AFC North figyelő - 16. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1887

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Semennyire... de ezt mindenki tudja, ugyanúgy, ahogy Suggs sem való pro-bowl-ra (mármint ebben az évben)... Ray a neve miatt került be és szerintem amíg vissza nem vonul addig be is fog kerülni minden egyes évben, teljesítménytől függettlenül... ez van.... ebben az évben is szerintem elég jó volt (de azért látszik már, hogy öregszik), de egyáltalán nem volt PB szinten, ezt szerintem csak az elvakult fanatikus szurkoló tagadjaPhoseidon
Akkor szerintem egyetérthetünk abban, hogy Timmons simán beférne helyette. Suggs is vicc, a szurkolók szavazatai valahogy bejuttatták harmadik OLB-nek...vassadi27
Igen, ebben az évben Timmons valóban jobb volt mint Ray (aztán jövőre kitudja... 😉 ), Suggs-nál meg az van, hogy egyáltalán nem játszik rosszul ebben az évben (sőt, mióta JJ a másik oldalon felpörgött elég jók), de tény, hogy vannak nála jobbak is

De az pl meglepett, hogy McClain FB-ként nem került be.......

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Semennyire... de ezt mindenki tudja, ugyanúgy, ahogy Suggs sem való pro-bowl-ra (mármint ebben az évben)... Ray a neve miatt került be és szerintem amíg vissza nem vonul addig be is fog kerülni minden egyes évben, teljesítménytől függettlenül... ez van.... ebben az évben is szerintem elég jó volt (de azért látszik már, hogy öregszik), de egyáltalán nem volt PB szinten, ezt szerintem csak az elvakult fanatikus szurkoló tagadjaPhoseidon
Akkor szerintem egyetérthetünk abban, hogy Timmons simán beférne helyette. Suggs is vicc, a szurkolók szavazatai valahogy bejuttatták harmadik OLB-nek...
több mint 13 éve

Ravens-fanok, tegyétek a kezeteket a szívetekre, mennyire érzitek jogosnak Lewis újbóli beválasztását?vassadi27
Semennyire... de ezt mindenki tudja, ugyanúgy, ahogy Suggs sem való pro-bowl-ra (mármint ebben az évben)... Ray a neve miatt került be és szerintem amíg vissza nem vonul addig be is fog kerülni minden egyes évben, teljesítménytől függettlenül... ez van.... ebben az évben is szerintem elég jó volt (de azért látszik már, hogy öregszik), de egyáltalán nem volt PB szinten, ezt szerintem csak az elvakult fanatikus szurkoló tagadja

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617

Ravens-fanok, tegyétek a kezeteket a szívetekre, mennyire érzitek jogosnak Lewis újbóli beválasztását?
több mint 13 éve

Cundiff, Lewis, Ngata, Reed, Suggs
több mint 13 éve
Nah, de mondtam már, hogy a Barnák tesznek nekünk hétvégén egy szívességet? 😂 😛Vrijbloed
A próféta szóljon belőled...
Nem nagyon hiszek benne,hogy a Browns nyer,de mit lehet tudni.Tavaly nagyon elverték Bent,oh,be szép emlékek,többet volt háton,mint lábon 😊
De most nem olyan erős a passrushuk és ezért a Pitt győzelem a valószínűbb.
Persze lehet fordítva is.kátrány
Amíg van esély, addig én reménykedek. 😂
A realitásokkal is tisztában vagyok persze. Igen, az egy szép kis emlék, nagyon jó kis meccs volt. 😊

Sajna, valóban nem. Elfáradtak így a végére, fejben is, meg fizikailag is egy kicsit.
De azért remélem, hogy nem adják majd ingyen magukat, végül is Cleveland-Pittsburgh, nekik ez az utolsó meccsük ebben a szezonban, ergó mindent egy lapra kell tenniük, és felszabadultan játszani. 😊
Szerintem megszorongatják a Steelerst...
több mint 13 éve
Nah, de mondtam már, hogy a Barnák tesznek nekünk hétvégén egy szívességet? 😂 😛Vrijbloed
A próféta szóljon belőled...
Nem nagyon hiszek benne,hogy a Browns nyer,de mit lehet tudni.Tavaly nagyon elverték Bent,oh,be szép emlékek,többet volt háton,mint lábon 😊
De most nem olyan erős a passrushuk és ezért a Pitt győzelem a valószínűbb.
Persze lehet fordítva is.