Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 13 éve
Gratula illeti meg a Ravens csapatát, keményen játszottatok, Bajusz előtt le a kalappal, szó nem érheti a ház elejét. Megérdemeletetk volna egy hosszabítást, csak piszok nagy mázlisták vagyunk, vagy Cundiff szerencsétlen. Nézőpont kérdése. Gratulálok mégegyszer!
több mint 13 éve
Fantasztikus volt a Ravens! Nem érdemeltétek meg ezt a végjátékot! Gratulálok!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Ritkán van olyan meccs amikor ennyire szurkolok a Ravens-nek, de mindhiába...Cundliff mire lezuhanyzik FA-n lesz szerintem. 😀
több mint 13 éve
Jól játszottunk, nem volt ezzel baj. Sajnos az ilyen benne van a pakliban.Kár, mert ki tudja meddig marad még együtt ez a csapat és hogy jutunk-e
még ennyire közel, de azért nincs túl nagy baj. Egy szép (többnyire) szezon
után, méltó küzdelemben maradtunk alul. Kár volt az int-ért, meg a FG-ért.
szerk: így viszont nem "kell" kivennem a szabit a SB-re... bár szívesen kivettem volna... :rolleyes:

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Még nem fogtam fel, amúgy teljesen kész vagyok.Ennél az is jobb lett volna, ha OT-ben kapunk ki, de így... 😕 😕 😕 😕
több mint 13 éve
félelmetes.... Flacco megcsinálja és Cundiff elbassza........
"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 13 éve
Most nem tudok mit mondani, ezt így elbukni...Kedvem lenne sírni...
több mint 13 éve
Nehéz ilyenkor mit mondani. 😕
több mint 13 éve
:rolleyes:Lehet,röhögni fogtok,szerintem Flacco qrva jó lesz.ugyammá, egy meccsnézésre nem tudod eltolni magad 😉sutianap
Ő akkor sz*ar,mikor nincs ideje dobni,ha van akkor mindig jó teljesítményt nyújt.A Texans front7 brutális volt,sztem egy mienknél jobb falat is domináltak volna. Akkora nyomást nem tud generálni a Pats front és ilyenkor az interior hármasunk is jobb.Akár passz,akár futás támogatásában.
Én magunkra teszek( 😂 ) ,oké fogadok ,a Flacco faktorral nem számol a Pats és túlzottan Rice-ra koncentrál.
Évek óta nézem a meccseket,ha nem vagyok elhavazva a dolgaimmal,többször is megnézem az aktuális találkozót.Joe jobb,mint amit a külvilág lát belőle.
Sztem bármi is lesz az idényünk vége,ma este lesz vége vagy 2 hét múlva,Cameron "új kihívásokat" keres magának(remélem SB győztes coach-ként 😉 😊 ) és ,ha egy kreatívabb,bevállalósabb OC-nk lesz,akkor fog meglátszani az ereje.
És persze a végiggyakorolt offseason.kátrány
szavadon foglak 😊

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
Na mindent bele gyerekek, remélem összejön a Ravens-Giants SB döntő 😊
több mint 13 éve
Lehet,röhögni fogtok,szerintem Flacco qrva jó lesz.ugyammá, egy meccsnézésre nem tudod eltolni magad 😉
Ő akkor sz*ar,mikor nincs ideje dobni,ha van akkor mindig jó teljesítményt nyújt.A Texans front7 brutális volt,sztem egy mienknél jobb falat is domináltak volna. Akkora nyomást nem tud generálni a Pats front és ilyenkor az interior hármasunk is jobb.Akár passz,akár futás támogatásában.
Én magunkra teszek( 😂 ) ,oké fogadok ,a Flacco faktorral nem számol a Pats és túlzottan Rice-ra koncentrál.
Évek óta nézem a meccseket,ha nem vagyok elhavazva a dolgaimmal,többször is megnézem az aktuális találkozót.Joe jobb,mint amit a külvilág lát belőle.
Sztem bármi is lesz az idényünk vége,ma este lesz vége vagy 2 hét múlva,Cameron "új kihívásokat" keres magának(remélem SB győztes coach-ként 😉 😊 ) és ,ha egy kreatívabb,bevállalósabb OC-nk lesz,akkor fog meglátszani az ereje.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Lehet,röhögni fogtok,szerintem Flacco qrva jó lesz.Úgy legyen!! 😊 😊
Ha Ricet nagyon kikapcsolják/nagy hátrányban leszünk, akkor nincs más opció dobálni fog kelleni. Ezt a kényszert nem szeretném, sokkal jobb lenne, ha igenis Rice-ra kellene koncentrálniuk és néha beficcenne egy 20-30 yardos play action fake 😊
több mint 13 éve
Lehet,röhögni fogtok,szerintem Flacco qrva jó lesz.az egésszel tökéletesen egyetértek 😊.... a meccs meg mostmár ténylegmindjárt elkezdődik úgyhogy hajrá ravens 😀
"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 13 éve
Lehet,röhögni fogtok,szerintem Flacco qrva jó lesz.Ő akkor sz*ar,mikor nincs ideje dobni,ha van akkor mindig jó teljesítményt nyújt.A Texans front7 brutális volt,sztem egy mienknél jobb falat is domináltak volna. Akkora nyomást nem tud generálni a Pats front és ilyenkor az interior hármasunk is jobb.Akár passz,akár futás támogatásában.
És persze a végiggyakorolt offseason.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
Nah, végre itthon, és 2 órán belül kezdünk. 😊 Igazából nem is tudok mit írni, értelmeset semmiképpen, csak annyit, hogy mindent bele! 😊
GO RAVENS!
több mint 13 éve
Sziasztok! Ma este nektek drukkolok, hajrá!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Fredo
205
Már csak 2 és fél óra és eljő amire vártunk! 😊
több mint 13 éve
Már csak 3 óra, 52 perc

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
😀Mi volt a fogadás? 😊#2 252 Collapo 2012-01-18 06:20:44Collapo
Flacco5
Szerintem minden Ravens drukker nagyon boldog lenne, ha a Super Bowl előtt meglennének a közhelyek 😊
WAAA már nagyon nem bírok magammal mit kezdeni... Feszült, türelmetlen vagyok és nem telnek a percek://
több mint 13 éve
Mi volt a fogadás? 😊#2 252 Collapo 2012-01-18 06:20:44
Flacco5

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Azt várja mindenki de B.B tuti kitalál valamit.