Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 13 éve
nyílván azért, hogy jól borsot törjünk az orrotok alá 😛amúgy kösz.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Miért nem tudtok ki tisztességesen kikapni 😀Amúgy jó meccs volt 😀
több mint 13 éve
Nah, akkor itt tenném hozzá a meccshez, hogy én megmondtam!!!Nagyon ki fogok akadni...
Tehát a harmadik negyedben megyünk 28-7re (!!!) és innen már nem csinál az O pontot...
Namost, valójában a teljesítmény úgy értékelendő, hogy az O hozott 21-et az ST 7et és a D is
7et... kérdem én mi a túróért nem tud az O a második félidőben legalább FG-ek feltenni a
táblára, mert már azzal is beljebb lennénk...
O:
Ha az eleje ment annyira, amennyire, akkor mi a szent szart nem vagyunk képesek pontot csinálni a
második félidőben? Ennyire kiismernek minket, mi meg nem tudunk váltani, vagy már megint
"á-ez-a-meccs-már-úgyis-a-mienk-pihenjünk-nehogy-elfáradjunk-a-playoffra" hangulat van?
Mindkét esetben rúgom picsán az összes kedvencem...
D:
84 (!) támadó kísérlete volt a tekkszasziaknak... ez ugye 28 first-downt jelentett... pedig elvileg elég
jó most a front7, szoktunk is nyomni... akkor most mi a görcs van?
Kicsit kritizáljuk Edet is... nagyon sokszor kóválygott, néha fogalma se volt mit kéne csinálni... két TD is
volt ilyenből...
Nem tudtak a srácok átmenni a láncfűrészesek OL-jén, ami azért akkor is szomorú, ha a piros-kékek OL-je eddig
összesen csak 28-at engedett... szomorú, mert jobb fal ellen csináltunk már több mint 2 sacket... most valahogy nem
ment...
Azért nem voltak rosszak a srácok, de javulni van mit. Szép volt a két pick! Ráadásul az egyik a meccset hozta... Grat Wilson.
ST:
Na ők továbbra is a maximumon tolják... Cundiff újabb 3TB, Koch is nagyokat puntolt és egyik nagy reménységem DReed is szép dolgokat csinált + TD 😊 és Webb is jól csinálta a 12es átlagú punt returnt... Grat nekik.
1-5 skálán mérve a következőkre jutottam:
O: 2 (mert hetek óta nem jutnak túl a bealvás problémáján)
D: 3 (mert nem voltak se kimagaslóan jók, se rettentő szarok, de Baltimoreban többet várunk el a védelemtől)
ST: 5 (mert az egész szezonban azt hozzák, ami tavaly hiányzott onnan és istencsászárok)
Tehát összegezve (és fenntartva, hogy minden tisztelet a láncfűrészeseknek, mert nagyon jó kis csapatuk van):
EZ KEVÉS! HA CSAK ENNYIT TUDUNK AKKOR INKÁBB NE MENJÜNK A PO-BA (bocs a hangoskodásért és persze azért
menjünk csak a po-ba, de kapjuk már össze magunkat)
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
igaza van WudróWilzonnal nem számoltam - gratulálok 😉vázolnám a problémát:A szervezet működik...
ArianFoster 102,5y/G, 13TD, 20+ 9,40+ 2, ligue2. vs. Ravens RD ligue6. 97.8y/G,20+ 6, 40+ 2sutianap
Az esetleges gyengeségeket , pótolja más,erősebb erőforrásokból. 😀kátrány
az 500 bekapott az viszont nagyon randa
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Red Star
206
Gratulálok a győzelemhez, de ehhez nagyban kellett a Texans szokásos töketlenkedése is.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 13 éve
összegezve a meccset: szánalom, szánalom és még egy kis szánalom......az első félidőben minden csapategység dominált, fel is tettünk 21 pontot, majd egy kickoff-return TD-t csinálunk azonnal a 3. negyedben és vége volt a csapatnak megint, az O kb semmit sem volt fennt a pályán, a D az elején tartotta magát és csak 2 FG-t engedett, majd összeomlott és egyenlítettek (apropó k*rva jó lenne, ha nem csak 3 vagy 4 emberes passrush-unk lenne, hanem blitz-elnénk is valamikor.....), hosszabbítás, megkapjuk a labdát és az O megint kevés, majd a D felteszi azt a 6 pontot végül.... de ez semmi..... az O-val óriási gondok vannak és nem Flacco-val van a legnagyobb baj szerintem, sőt......
"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 13 éve
vázolnám a problémát:A szervezet működik...
ArianFoster 102,5y/G, 13TD, 20+ 9,40+ 2, ligue2. vs. Ravens RD ligue6. 97.8y/G,20+ 6, 40+ 2sutianap
Az esetleges gyengeségeket , pótolja más,erősebb erőforrásokból. 😀
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
vázolnám a problémát:ArianFoster 102,5y/G, 13TD, 20+ 9,40+ 2, ligue2. vs. Ravens RD ligue6. 97.8y/G,20+ 6, 40+ 2
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nah MNF a Texans ellen.Időpont dettó... ehh
Legyen bármilyen necces is a mai meccs, kötelező a győzelem. Kötelező, mert nyert a Steelers, és bár nem sok esélyünk van a csoportgyőzelemre, de ezt a kis esélyt mindenképpen fenn kell tartani.
Illetve nem akarok hátrafelé tekinteni, nehogy gond legyen már a PO-val. Egy győzelemmel szinte biztosan megvan a PO, de elsősorban tapadni kell a Steelersre.
A Texans 32. passz ellen. Háááááááát, ha őket nem passzoljuk szét, akkor lehet nagyobb gondok vannak... :rolleyes:
Egyértelmű győzelmet várok, ha bealszik az O, akkor nagyon meleg lehet a pite.
És faszom abba, hogy lehetetlen időpontokban megy az ismétlés.
Éjjel nem tudom nézni, a 13:00 az nekem korán van, este 22:00 lesz ebből, de az is visítva.
GO RAVENS!Vrijbloed
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Nah MNF a Texans ellen.Legyen bármilyen necces is a mai meccs, kötelező a győzelem. Kötelező, mert nyert a Steelers, és bár nem sok esélyünk van a csoportgyőzelemre, de ezt a kis esélyt mindenképpen fenn kell tartani.
Illetve nem akarok hátrafelé tekinteni, nehogy gond legyen már a PO-val. Egy győzelemmel szinte biztosan megvan a PO, de elsősorban tapadni kell a Steelersre.
A Texans 32. passz ellen. Háááááááát, ha őket nem passzoljuk szét, akkor lehet nagyobb gondok vannak... :rolleyes:
Egyértelmű győzelmet várok, ha bealszik az O, akkor nagyon meleg lehet a pite.
És faszom abba, hogy lehetetlen időpontokban megy az ismétlés.
Éjjel nem tudom nézni, a 13:00 az nekem korán van, este 22:00 lesz ebből, de az is visítva.
GO RAVENS!
több mint 13 éve
Félre ne értsük, azért kemény meccs lesz a tekkszasziakkal... jó kis csapat az, de feltörhető még idegenben is...Ráadásul rühellem a hétfő esti meccseinket, mert általában nem vagyunk túl jók rajtuk... azért bízzunk a legjobbakban.
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Az a baj, hogy nem elég, ha csak elmegyünk 10-15 ponttal... foster és schaub is képes megrázni magát, s az már gond lehet, ha a D# nem pörögne 100%-on, ha azt akarjuk, hogy NE CSAK A D#-ben bízva menjünk PO-ba, akkor most kell elkezdeni...Teljesen egyetértek... egy kis alvás valamelyik csapatrésztől végzetes lehet bármikor és ha ezt a D-t most nem passzoljuk szét, akkor egyiket se....
Könyörgöm, a texans 32. a passz ellen, most kell egy 40+os meccs az O-tól... különben fejhullás/fejmosás várható...
legalábbis én kiakadok majd, de nagyon...Collapo
"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 13 éve
Az a baj, hogy nem elég, ha csak elmegyünk 10-15 ponttal... foster és schaub is képes megrázni magát, s az már gond lehet, ha a D# nem pörögne 100%-on, ha azt akarjuk, hogy NE CSAK A D#-ben bízva menjünk PO-ba, akkor most kell elkezdeni...Könyörgöm, a texans 32. a passz ellen, most kell egy 40+os meccs az O-tól... különben fejhullás/fejmosás várható...
legalábbis én kiakadok majd, de nagyon...
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Nah Gameday!Így meccs előtt kívánnám, hogy végre játsszunk 60 percet egy meccsen, de már nemigazán hiszek benne, úgyhogy legyen meg az a győzelem, a többi mindegy....
több mint 13 éve
Ebben a kérdésben,csak!!!Abszolút korrekt volt eddig minden heti beszámolód.Ez is, kivéve a hét védőjét.De ez is szubjektív,részemről.Egy igen ide,egy oda.Nem hiszem,hogy pl.Szeszének ez szemet szúrt volna.Értem én amit mondasz, és mondom, az 57-58. percig nekem nem volt kérdés, hogy Suggs a hét védője. De olyan hibát csinált, amely miatt kikaptatok. Ez megbocsáthatatlan, így (nálam) nem lehet vki a hét védője.AFC North figyelő - 13. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1803SoldadosÉrtem a magyarázatodat,hogy miért Polamalu lett nálad a hét védője,viszont nem értek vele egyet.
Értem,miért nem Suggs,viszont nem értek vele egyet.
De némi vigasztalás ,a 14.héten érzem először,hogy elfogult vagy és ez jó.
Fejlődési görbéd felfelé mozog és ez is jó.
😊kátrány
Az elfogultságot ebben a kérdésben érzed, vagy másban is? Ha másban is, akkor leírnád, hogy még miben? (Lehet itt is és PM-ben is, pusztán fejlődési okból érdekel.)Soldados
Szerintem még tavaly sem sikerült ilyen objektíven írnod,mint idén.
Ezeket kizárólag,mint csapatod riválisának szurkolója írom,nem írástechnikai vagy hasonló számodra szakmai szempontból.
több mint 13 éve
Értem én amit mondasz, és mondom, az 57-58. percig nekem nem volt kérdés, hogy Suggs a hét védője. De olyan hibát csinált, amely miatt kikaptatok. Ez megbocsáthatatlan, így (nálam) nem lehet vki a hét védője.AFC North figyelő - 13. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1803SoldadosÉrtem a magyarázatodat,hogy miért Polamalu lett nálad a hét védője,viszont nem értek vele egyet.
😊kátrány
Az elfogultságot ebben a kérdésben érzed, vagy másban is? Ha másban is, akkor leírnád, hogy még miben? (Lehet itt is és PM-ben is, pusztán fejlődési okból érdekel.)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
AFC North figyelő - 13. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1803SoldadosÉrtem a magyarázatodat,hogy miért Polamalu lett nálad a hét védője,viszont nem értek vele egyet.
😊
több mint 13 éve
AFC North figyelő - 13. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1803
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Persze,hogy gyengébb volt az az O,legalábbis a nevek alapján.Most sem vagyunk sokkal produktívabbak.De a D visszaesésének ehhez semmi köze.De, sokkal gyengébb volt az az O sztem. Ami miatt nem látszik az előrelépés, az a D visszaesése miatt van, amennyit fejlődött az O, annyit romlott a D, így nincs látványos eredmény. (Az viszont tény, hogy az érkező nevek alapján, az O-nak többet kellett volna fejlődni, csak hát ahhoz szigorúan szubjektív véleményem szerint Flacco nem elég jó QB, hogy kihozza az O-ban lévő maxot.)SoldadosEz azért nem igaz. 😉jolvanna 😊nem kell mindent észre venni 😊 azzal az Oval sem voltunk gyengébbek.
2008: 23-20 (OT), 13-9, 23-14 - egyrészt tehát 20 pont felett egyszer sem voltatok, másrészt az átlag 14,33 pont. 😉Soldados
Így már megfelel. 😊kátrány
Azzal van a baj,hogy túlzottan belassul az O.Egy bizonyos ,senki által meg nem határozható pont után vagy előtt teljesen impotens .Semmi,nulla.Sem harc, sem elegancia csak teljes leállás.
A 2008 as önmagához képest néha látszik és tudjuk is,hogy van fejlődés,csak nem tudunk vele élni.Olyan érzésem van,mint BMW -ben ülve falun belül csak 2-esben 50-nel tötymörgünk,miközben a 120LE dübörög a motorház alatt,csak a hangon kívül semmi.Azok a 2008-as meccsek legalább fájdalmasak voltak és szerethetők.Térden csúszva küzdöttünk.
Az is kevésbé érthető,hogy kevesebb futóplayjal és Flaccot 250y környékén tartva hogy gondolja Cam és Harbough,hogy dominálunk egy jobb csapat ellen az talány számomra.Mert nem csak a yardmennyiség,a futóplay száma is kevesebb.Nem is vagyunk annyira produktívak.Oké a falból hiányzik Gaither , Yanda sem a helyén ,de a ritmusa sincs meg a futásainknak.
több mint 13 éve
De, sokkal gyengébb volt az az O sztem. Ami miatt nem látszik az előrelépés, az a D visszaesése miatt van, amennyit fejlődött az O, annyit romlott a D, így nincs látványos eredmény. (Az viszont tény, hogy az érkező nevek alapján, az O-nak többet kellett volna fejlődni, csak hát ahhoz szigorúan szubjektív véleményem szerint Flacco nem elég jó QB, hogy kihozza az O-ban lévő maxot.)jolvanna 😊nem kell mindent észre venni 😊 azzal az Oval sem voltunk gyengébbek.Azzal az ideihez képest szedett -vetett 2008-as O-val is 20pont fölött termeltünk a Pit ellen.Ez azért nem igaz. 😉
Most csalódott mindenki szurkoló ,újságíró,játékos.
kátrány
2008: 23-20 (OT), 13-9, 23-14 - egyrészt tehát 20 pont felett egyszer sem voltatok, másrészt az átlag 14,33 pont. 😉Soldados
Így már megfelel. 😊kátrány
több mint 13 éve
jolvanna 😊nem kell mindent észre venni 😊 azzal az Oval sem voltunk gyengébbek.Azzal az ideihez képest szedett -vetett 2008-as O-val is 20pont fölött termeltünk a Pit ellen.Ez azért nem igaz. 😉
kátrány
Így már megfelel. 😊
több mint 13 éve
Azzal az ideihez képest szedett -vetett 2008-as O-val is 20pont fölött termeltünk a Pit ellen.Ez azért nem igaz. 😉
kátrány
2008: 23-20 (OT), 13-9, 23-14 - egyrészt tehát 20 pont felett egyszer sem voltatok, másrészt az átlag 14,33 pont. 😉
több mint 13 éve
Magam se mondhattam volna szebben...
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Ja-ja ,megbeszéltük a programot 😊Végignézve a meccset, nekem úgy tünt az egész második félidőben (kivéve az utolsó drive-ot), hogy a Ravens úgy gondolta, hogy magától "megnyerődik" a meccs. Ez oriási luxus egy Steelers ellen és ezt beszopták.Hát ez sztem is teljesen így volt. Addig ment az alibizés míg a végén rábasztatok. Ettől függetlenül a PO 100% és ott meg úgyis bármi lehet. Alapvetően semmi gond nincs ezzel a csapattal, simán lehet ebből még SB is. Ott találkozunk 😉Szesze
zinedine5
Egyébként ezt csináljuk már hetek óta.Könnyedén játszunk,hogy aztán nem játszunk semmit.Csak most csúcsosodott ki,mert most igazán látványos bukta volt,ahol a D kitett magáért és nem volt benne a meccsben a vereség.Még Pit D ellen sem elfogadható 1 félidő alatt 3 pont.
Azzal az ideihez képest szedett -vetett 2008-as O-val is 20pont fölött termeltünk a Pit ellen.
Én hiszek benne ,hogy ez a vereség katarzis volt mind Harboughnak ,mind Cameronnak ,mind Flacconak és ez a katartikus élmény hatására merészebbek ,kreatívabbak lesznek.Tele a tár trükkös playjel csak nem merjük használni.A D összeállt most hármójukon a sor.
Rice és a WR szekció készen áll,mint egy felizgult asszony ,csak az erekció hiányzik,mástól,ugye.
Szóval John,Cam,Joe.Hajrá! 😊
több mint 13 éve
Hát egyenlőre legyen meg a PO, aztán még mindig 3 meccs, mire ez összejöhet és hát egyik oldal se lesz egyszerű
NFL - Not For Ladies!