Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azért szerintem egyáltalán nem ennyire egyértelmű, hogy a meccsdöntő Polamalu blitz-nél Oher szúrta volna el.... Ugyanúgy lehet, hogy a playben Dicksonnak fel kellett volna vennie a blitz-et és csak akkor kellett volna megfutnia azt a quick out-ot ha nincs blitz-elő ember.... Nem lehet tudni, de már mindegy is.oks hogy a meccsdöntőben benne volt-e de én az év összes meccsét néztem és egész évben de különösen az elmult 2 meccsen elég sokan jöttek át oher-ről lehet nem csak ő hibás de mindig róla és ezt kedves head coach-unk is ki emelte a mecs után:S
Mindenesetre hogy heap nem játszhat vasárnap kicsit le lomboz... :rolleyes:
de inkább legyen épp és a rájátszásban segithese flacot!!!
Nehéz lesz a saints ellen az egyik leg Balancedesebb csapat akiket láttam nem liga elsők védelemben de mindenben jók sajnos elég jók...és az offenst meg se említsük 3 futó szörny egy világ legjobb irányítója és persze egy szadista TE aki ha leszakad a lába akkor is megy tovább jeremy "terminator" shockey 😀
Nah de majd csak kitalálnak valamit ray papáék 😉
Go Ravens!!!Reméljük nyerünk és a Steelers meg kikap a nagy polifonhaju nélkülXD
több mint 13 éve
...Oh...and if these things don't work we could always...Hát ez überlol... 😊
pay the refs more... (OK just kidding Steeler fans)
Tequ
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
AFC North figyelő - 14. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1834SoldadosJó lett, tetszik... és ezt nem a sok-sok heti kiemelt holló mondatja velem... rövid, velős, letisztult... szép. Grat
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
A saints verhető de persze csak ha nem kezdünk megint zónázni mint az elmut mecsen is ez volt a vesztünk...Mikor Blitz&manCoverage plaxek voltak nem volt semmi baj ám zónánál végünk volt állandóan be paszoltak a zonák közé és folyamatosan elváltoták a védők egymást...Ravens Blitz !ever!!!!Azért szerintem egyáltalán nem ennyire egyértelmű, hogy a meccsdöntő Polamalu blitz-nél Oher szúrta volna el.... Ugyanúgy lehet, hogy a playben Dicksonnak fel kellett volna vennie a blitz-et és csak akkor kellett volna megfutnia azt a quick out-ot ha nincs blitz-elő ember.... Nem lehet tudni, de már mindegy is.
Nah és persze az kell hozzá hogy oher végre csináljon is valamint mert 1 mecs rajta 2 pedig majdnem rajta úszot el az elmult 2ből...2 mecs alatt enyi szek lehetettlen:Snightwolf
... TequKöszönöm, én ezt nem is láttam, marha jó 😂
"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyilvánvalóan vannak gondok a csapatnál, és ezek nem viccesek, de a ravens.com-on talált alábbi hozzászólás egycsapásra jókedvre derített... 😂 Szó szerint beidézem, mi is a gond tul.képpen a csapattal 😀 :Now that I've read the Fan postings on these blogs I think I finally know what the problem is with my beloved Ravens Football Team!
The Ravens...
run the ball too much...
don't run the ball enough...
pass The ball too much...
don't pass the ball enough...
need to fire Cam...
need to fire Matty...
need to fire Harbaugh...
need to fire them ALL...
need better offense execution...
need better defense execution...
need to execute them all... ;~)
need a better pass rush...
need better back end coverage...
need to blitz more...
need to not blitz so much so their CB's have help...
need to trade Gaither...
need to play Gaither...
need to use Kindle...
need to release Kindle...
need to use challenges better...
need to use time-outs better...
need more rest...
need more hard practices so they don't "run out of gas"...
(I picture some guy sitting on his couch drinking a beer and pounding down doritos writing that one!)
Well there are other recomendations but this list should keep Ozzie and Steve busy until the next game anyway!
Oh...and if these things don't work we could always...
pay the refs more... (OK just kidding Steeler fans)
több mint 13 éve
AFC North figyelő - 14. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1834
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A saints verhető de persze csak ha nem kezdünk megint zónázni mint az elmut mecsen is ez volt a vesztünk...Mikor Blitz&manCoverage plaxek voltak nem volt semmi baj ám zónánál végünk volt állandóan be paszoltak a zonák közé és folyamatosan elváltoták a védők egymást...Ravens Blitz !ever!!!!Nah és persze az kell hozzá hogy oher végre csináljon is valamint mert 1 mecs rajta 2 pedig majdnem rajta úszot el az elmult 2ből...2 mecs alatt enyi szek lehetettlen:S
több mint 13 éve
A szenteskedőket megverni nem csoda, csak nem egyszerű... a csapat képes rá, mert jók... szorossá a küzdelem hiánya teheti a meccset... kikapni meg akkor fogunk, ha D# se játszik jól... ha ők jók, az O meg elfogadható, akkor ki-ki meccs, ha az O is jó, akkor lehet ez sima W is... Ha az O jó és a D nem, na akkor továbbra is tartom, hogy zakó lesz...Én is hiszek a csodákban.Tényleg.Akkor tessék ilyen optimistán tippelni,lehet ez hiányzik.Full optimizmus és hurrá hangulat mellett sem lehet szemet hunyni e fölött a mondat fölött:
😊kátrány
Baltimore beat Houston in overtime. But the Ravens' lack of killer instinct is concerning. (Walker - ESPN.go.com)
Amúgy szerintem meglehet a NO, csak finesszel kell játszani... mert különben a stabil védelmük és a nagyon
erős támadásuk - mindkét fronton - sok-sok borsot tör az orrunk alá...
Tippjeim:
Optimista: 21-23 W
Pesszimista: 33-7 L
reméljük az előbbi jön be...Collapo
Edith Piaf egy bordélyházban volt prostituált.Amikor menszeszeltek és egyébként is,műsorral szórakoztatták a közönséget,akik vártak sorukra,pihentek ,fogyasztottak stb.
Piaf olyan jó és karizmatikus előadó volt,hogy sem szobáznia nem kellett és később a legjobb sanzon zeneszerzők és költők írtak neki szöveget és dalokat.
Egy stílusirányzat 1.képviselője.
Ennyi erővel a Saints-t is megverhetjük.Az is csoda-kategória. 😊kátrány
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
http://blogs.baltimoreravens.com/2010/12/15/ravens-wont-apologize-for-ugly-wins/Egy csapat ellen - ráadásul a láncfűrészesek szerintem is jók - nem lenne baj, de ez már 4-5-6 csapat... oké, hogy a POra 2 meccs az előny, de ott mi lesz, ha nem küzdünk??
Drága kenyér,már arrogánsak vagyunk,mintha teljesen természetes lenne,hogy 3 TD előnyt elpazarlunk 1 negyed alatt.
Bár,ha jobban meggondolom az sem volt jobb,hogy fogadkoztak,hogy minden jobb lesz és igyekeznek változtatni.
Már Reed és Ray is bekapcsolódott az önigazolás kórusába.A fene bánja,csak lenne eredménye.
De lehet,velem(lünk) sincs minden rendben,Atlantában nem tudom mennyire támadták a Falconst,mikor mi dobtunk nekik 3-at egymás után.Végül is győztünk és 500 yardot,100 futottat is kaptunk már idén.
De ilyen szinten még nem estünk össze.
De a Texans is jó csapat,nem kellene azt hinni,hogy az amatőrliga kiesőjelöltjét vertük neccesen.
Mindegy ,nálam okosabbak sem tudják mi a jó ,én sem.kátrány
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Én is hiszek a csodákban.Tényleg.Full optimizmus és hurrá hangulat mellett sem lehet szemet hunyni e fölött a mondat fölött:Én az overtimeban, tudtam hogy INT ret td lesz. Csak Reedtől vártam.Akkor tessék ilyen optimistán tippelni,lehet ez hiányzik.
tomer
😊kátrány
Baltimore beat Houston in overtime. But the Ravens' lack of killer instinct is concerning. (Walker - ESPN.go.com)
Amúgy szerintem meglehet a NO, csak finesszel kell játszani... mert különben a stabil védelmük és a nagyon
Tippjeim:
reméljük az előbbi jön be...Collapo
Edith Piaf egy bordélyházban volt prostituált.Amikor menszeszeltek és egyébként is,műsorral szórakoztatták a közönséget,akik vártak sorukra,pihentek ,fogyasztottak stb.
Piaf olyan jó és karizmatikus előadó volt,hogy sem szobáznia nem kellett és később a legjobb sanzon zeneszerzők és költők írtak neki szöveget és dalokat.
Egy stílusirányzat 1.képviselője.
Ennyi erővel a Saints-t is megverhetjük.Az is csoda-kategória. 😊
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
http://blogs.baltimoreravens.com/2010/12/15/ravens-wont-apologize-for-ugly-wins/Drága kenyér,már arrogánsak vagyunk,mintha teljesen természetes lenne,hogy 3 TD előnyt elpazarlunk 1 negyed alatt.
Bár,ha jobban meggondolom az sem volt jobb,hogy fogadkoztak,hogy minden jobb lesz és igyekeznek változtatni.
Már Reed és Ray is bekapcsolódott az önigazolás kórusába.A fene bánja,csak lenne eredménye.
De lehet,velem(lünk) sincs minden rendben,Atlantában nem tudom mennyire támadták a Falconst,mikor mi dobtunk nekik 3-at egymás után.Végül is győztünk és 500 yardot,100 futottat is kaptunk már idén.
De ilyen szinten még nem estünk össze.
De a Texans is jó csapat,nem kellene azt hinni,hogy az amatőrliga kiesőjelöltjét vertük neccesen.
Mindegy ,nálam okosabbak sem tudják mi a jó ,én sem.
több mint 13 éve
Full optimizmus és hurrá hangulat mellett sem lehet szemet hunyni e fölött a mondat fölött:Én az overtimeban, tudtam hogy INT ret td lesz. Csak Reedtől vártam.Akkor tessék ilyen optimistán tippelni,lehet ez hiányzik.
tomer
😊kátrány
Tippjeim:
reméljük az előbbi jön be...
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Én az overtimeban, tudtam hogy INT ret td lesz. Csak Reedtől vártam.Akkor tessék ilyen optimistán tippelni,lehet ez hiányzik.
tomer
😊
több mint 13 éve
látom,szimatot fogtálAz egész csapat ráült az eredményre. Azért ez már regular vége. Igaz, hogy most kéne küzdeni de megesik. Amúgy meg tudjuk amit tudunk. Én az overtimeban, tudtam hogy INT ret td lesz. Csak Reedtől vártam.próbáltam orral nézni, de nem ment 😂sutianap
A def amúgy is elfáradt. Szemmel lehetett látni.tomer
😊 😀
tárgya ,a zseniális csapatunk,mármint az enyimé
több mint 13 éve
itt emelném ki, hogy a Szenteskedők ellen sálálááállllááááá!Ha úgy játszunk, mint eddig, akkor szétaláznak, ha nem lehet szoros is, meg nem is...
Csak utóbbi esetben, mármint javulás mellett lehet esélyünk nyerni...
szóval Sálllállááálááláááá
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Fúú bammeg ez a meccs. Végülis tegnap 9-től adta a TV, így megbírtam, nézni az egész napos rohanás, meg vizsgázás után, úgy, hogy nem tudtam az eredményt, de teljesen kiakadtam a látottakon.Gyakorlatilag 21-0 után azt fontolgattam, hogy menjek e aludni vagy sem, mert szinte biztos voltam benne, hogy itt alázunk, a meccs úgy ahogy eldőlt, fáradt is voltam, stb.
De persze látni akartam, ahogy alázunk.
A harmadik negyedben érezhető volt a visszaesés, amit betudtam annak, hogy még így is jelentős különbség van a 2 csapat között, bár aggódtam, mert Schaub egyre jobb formába került.
A 4. negyed meg kész rémálom volt, ezt mindenki láthatta.
Az okai is teljesen egyértelműek, ezt is mindenki tudja.
A D nem bír 4 negyeden keresztül brutál módon játszani, mert ők is emberek, és nincs tehermentesítés az O részéről.
Nem csak Flacco a hibás itt, de ő is rendkívül kétarcú.
Az asszem mindent elmond az OL-ről, hogy engedett sackek terén az 5. a csapat. Ez nagyon sok. Illetve ha nagyon vezetünk, rendre bealszik az O, pillanatok alatt le is parancsolják őket a pályáról, és máris jöhet a D, akik sokkal fáradtabbak. Ez így nem jó. A Houston nem éppen a legerősebb csapat, de így is majdnem kikaptunk, ami elképesztően nagy lúzerség lett volna.
A W megvan, 9-4, tapadunk a Steelersre, van még 3 kemény meccs, de ilyen játékkal erősen kérdéses a dolog, habár elég jó helyzetben vagyunk. Nem szabad elkényelmesedni.
Egyszerűen nem jó a time management. Nem igaz, ha már az O nem tökéletes, akkor legalább annyival tehermentesítsék a D-t, hogy szépen futtatják az órát...
A győzelem ellenére vannak komoly gondok O terén. A D-re egy rossz szavam sincs, elfáradtak.
Kíváncsi vagyok mire megyünk a Saints ellen... :rolleyes:
több mint 13 éve
sajnálatra méltóAz egész csapat ráült az eredményre. Azért ez már regular vége. Igaz, hogy most kéne küzdeni de megesik. Amúgy meg tudjuk amit tudunk. Én az overtimeban, tudtam hogy INT ret td lesz. Csak Reedtől vártam.próbáltam orral nézni, de nem ment 😂sutianap
több mint 13 éve
Az a baj, hogy a D mindig el fog fáradni a meccs végére, ha ennyire töketlen O-t tudunk csak hozni...Ha állandóan a D-nek kell játszania, akkor nincs az az isten, hogy képesek legyünk ne leadni az előnyt.
Szvsz egy D-nek kicsit többet kell tepernie, mert nem szabad, hogy időt adjon, de ez szubjektív....ű
Viszont így kevés... hajrá
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Az egész csapat ráült az eredményre. Azért ez már regular vége. Igaz, hogy most kéne küzdeni de megesik. Amúgy meg tudjuk amit tudunk. Én az overtimeban, tudtam hogy INT ret td lesz. Csak Reedtől vártam.próbáltam orral nézni, de nem ment 😂
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Az egész csapat ráült az eredményre. Azért ez már regular vége. Igaz, hogy most kéne küzdeni de megesik. Amúgy meg tudjuk amit tudunk. Én az overtimeban, tudtam hogy INT ret td lesz. Csak Reedtől vártam.A def amúgy is elfáradt. Szemmel lehetett látni.
több mint 13 éve
Persze nem is azt mondom, h fel kell adni 😊 Csak ez a második félidő nagyon durva volt tényleg, Ravens D-től még nem láttam ekkora összeomlást.LKehet,csak már nem bosszant fel.A saját belső nyugalmam megvan a Pit után.Most egy másik balf*szkodást mutattunk meg,egy teljesen új válfaját.Mi már ezen nem bosszankodunk,megszokott dolog 😊Ha megnézed akkor annyira nem leszel optimista 😊 Ez a második félidei produkció rettentő gyenge volt, az egész csapatotok teljesen szétesett úgy ahogy van. Az offense bealudt megint az oké, de a védelem ekkora terített betlit ettől függetlenül sem nyújthatott volna, mint amit a második félidőben előadott.. a végére már annyira fáradtak voltak, h azt csinált a Texans amit akart, igazából sztem óriási szerencsétek volt, h sikerült hozni ezt a meccset.Szesze
Amin még mindig nem,az a rohadt 4.negyed.1997 óta nem adtunk le 21 pont előnyt.
De amikor nagyon kellett villant valaki,most Wilson.Az,akire nem számítottunk.
Ez optimizmussal tölt el,mert onnan jön +,nem a sztároktól.
A meccset még nem láttam,majd később bővebben .kátrány
Soldi lelkendezik,milyen sokoldalúan pozitív a Steelers,én lelkendezek ,milyen sokoldalúan lehet,ugyanarra a kottára elveszteni meccset vagy vezetést. 😊
Ez az év újat hozott ezügyben,eddig nem vagy alig voltak ilyenek,hogy ekkora vezetést leadunk.Ez már sokadik ilyen 4.negyed,már a racionális SB esélyes csapat miliője szertefoszlott,már csak az optimizmus maradt,az pedig kötelező,
A kígyó torkában is! 😊kátrány
több mint 13 éve
LKehet,csak már nem bosszant fel.A saját belső nyugalmam megvan a Pit után.Most egy másik balf*szkodást mutattunk meg,egy teljesen új válfaját.Ha megnézed akkor annyira nem leszel optimista 😊 Ez a második félidei produkció rettentő gyenge volt, az egész csapatotok teljesen szétesett úgy ahogy van. Az offense bealudt megint az oké, de a védelem ekkora terített betlit ettől függetlenül sem nyújthatott volna, mint amit a második félidőben előadott.. a végére már annyira fáradtak voltak, h azt csinált a Texans amit akart, igazából sztem óriási szerencsétek volt, h sikerült hozni ezt a meccset.Szeszeigaza van WudróWilzonnal nem számoltam - gratulálok 😉Mi már ezen nem bosszankodunk,megszokott dolog 😊
az 500 bekapott az viszont nagyon randasutianap
Soldi lelkendezik,milyen sokoldalúan pozitív a Steelers,én lelkendezek ,milyen sokoldalúan lehet,ugyanarra a kottára elveszteni meccset vagy vezetést. 😊
Ez az év újat hozott ezügyben,eddig nem vagy alig voltak ilyenek,hogy ekkora vezetést leadunk.Ez már sokadik ilyen 4.negyed,már a racionális SB esélyes csapat miliője szertefoszlott,már csak az optimizmus maradt,az pedig kötelező,
A kígyó torkában is! 😊
több mint 13 éve
Hát az baxt!#@*\Ä| keresztbe, ha innen már nem lenne meg a PO... ha 3 meccsen leadunk két meccs előnyt, akkor grrrr!a divíziót 4-2 KELL zárni, mese nincs... ez alá nem adhatjuk... Saints ellen meg játszhatnánk egy nagyon kemény meccset...
de sztem az ilyen teljesítmény mellett bukó... de van addig még 6 nap... szóval hajrá-hajrá...
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
EZ KEVÉS! HA CSAK ENNYIT TUDUNK AKKOR INKÁBB NE MENJÜNK A PO-BA (bocs a hangoskodásért és persze azértIgazad van,hogy mérges vagy,tartom szerencsémnek,hogy nem tudtam fentmaradni és nem élőben nézte.
menjünk csak a po-ba, de kapjuk már össze magunkat)Collapo
Hmmm,eddig minden éjszakai meccset elvesztettünk,amit néztem.2008-Dallas,a 2.félidőben lefeküdtem,akkor nyertünk,az 1.-ben bukó ,tavaly Packers ,A Steelers-t nem tudtam,ott győztünk ,idén Falcons,Steelers ,Texans nem .Nem akarok belegondolni.....Ez legyen egy vetélt gondolat. 😀
De a PO az PO,ott tényleg bármi lehet.az elmúlt 5 évben két osonópályás csapat nyert SB-t a Steelers és a Giants.Ráadásul a Giants a szupersztár Pats ellen győzött,ami számomra csoda kategória.
Nekünk nagyon sok hibánk van,amit nem is tudunk elrejteni és rendesen kihasználja az ellenfél.De munkálkodunk a hibákon és én hiszek a csapatban,sok tartalék van benne.
Ha már PO,onnan bármi lehet.
Viszont nem vagyok nyugodt az addig vezető úton:Saints,Browns,Bengals.
Ez meleg lesz...
több mint 13 éve
Ha megnézed akkor annyira nem leszel optimista 😊 Ez a második félidei produkció rettentő gyenge volt, az egész csapatotok teljesen szétesett úgy ahogy van. Az offense bealudt megint az oké, de a védelem ekkora terített betlit ettől függetlenül sem nyújthatott volna, mint amit a második félidőben előadott.. a végére már annyira fáradtak voltak, h azt csinált a Texans amit akart, igazából sztem óriási szerencsétek volt, h sikerült hozni ezt a meccset.Mi már ezen nem bosszankodunk,megszokott dolog 😊A szervezet működik...igaza van WudróWilzonnal nem számoltam - gratulálok 😉
Az esetleges gyengeségeket , pótolja más,erősebb erőforrásokból. 😀kátrány
az 500 bekapott az viszont nagyon randasutianap