Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Andrews pozitiv....Akkor most már vezettek?
Judon is.
KeyG
Ravens-20 Covid-19
több mint 5 éve
Remelem a szunetben Mekari-t kikepzik a blokkolas olvasasara es a Browns ellen mar arrol beszelhetunk hogy LJ hogy dolgozik dropback-bol ( es tart a fal ). Azert Baker M, Allen, Darnold, Rosen utan legalabb annyi kerdes van/volt ilyen szempontbol is. BM-re kivancsi leszek, mert kifogast lehetett talalni, de Stefa mar nem hulye, de nem latom hogy fejlodne annyit hogy AR legyen.
több mint 5 éve
A baj hogy a vakcinanak van egy ideje amikor fog hatni, bar az amerikait nem ismerem mi "ellen" van, hogyan es foleg mi lesz a hatasa beadas utan. Ezt a telet igy fogjuk kihuzni. 😕Talán, hangsúlyozom talán december 2.felében elkezdhetnek oltani. Addig kellene kibírni, aztán hajrá. Legalább a játékos és stábtagokat. Nyilván nincsenek a fontossági sorrend elején, de pár millió vakcinát biztos legyártanak pár nap alatt.Jó ötlet, de annyi emberre nincs kapacitás, nem éri meg...max a rájátszásba lehet ezzel kalkulálni.Költözzenek össze a csapatok Orlandoba vagy bárhova. Igazából a fizetésük és az egészségük múlik rajta, szerintem pár hét megoldható. Aztán akik nem PO csapatok, mehetnek is haza.Biztos lehet benne mindenki, hogy a sok szabadidőt majd otthon, mindenkitől elzárva töltik.3-4 hét teljes leállás csak jót tenne a sérülteknek is. Szerintem lenne értelme.Itt most ő volt a f@sz, de mindenhova bejut ez a szar...a Saints az LT-jét vesztette ma el, a Broncos a QB állományát. Lehet itt lenne az ideje szünetet tartani, aztán valami buborékszerűt kitalálni.Steve Saunders of the Ravens has been firedAz a meglepo , hogy ezek utan nem szamolt le magatol. Nem gondolom , hogy nagyon kedvelnek a tortentek miatt Baltimoreban.
Klaci79
KeyG
Klaci79
bcsarli
Matthew99
Klaci79
A halasztás meg azért nem jó mert Amerikába most emelkednek a számok
Sifur
De ez a kinek van több egészséges játékosa, amikor tényleg már napi 150k az esetszám, ez nagyon gáz
Klaci79
több mint 5 éve
A hulyeket nem lehet kiiktatni sajnos. De konnyen fertoz es nem hiszem hogy bubble-ben mindenkinek a csaladja.Az a baj, hogy ugy nez ki a dolog hogy a jatekosokat nem erdekli a dolog. Legalabbis nem annyira hogy "csak a focirol" szoljon az eletuk. Penzuk ebben a fazisban kb garantalt. A PO-ban el tudom kepzelni, hogy kezdeni egy karantennal es utana aki a bubble-ben van azzal lehet kontakt. Akar a gyerekek is. 1 honapot ki lehet birni es ott van osztonzo is.Azért ez a csóka, akit tegnap kib@sztak örülhet ha ennyivel megússza és néhány elvakult Ravens fan nem veri el csúnyán...
Szegyen de a heten van talan 2 db meccs amiert le erdemes ulni semlegeskent. Gyakorlatilag ertektelen produkciok. Osszesegeben egy nagy szar amilyen iranyban tartunk. Egy hangyanyit jobb hogy vannak meccsek mint nincsenek. Nincs QB a csapatban de jatszani kell. Minek?
no
Klaci79
több mint 5 éve
Az a baj, hogy ugy nez ki a dolog hogy a jatekosokat nem erdekli a dolog. Legalabbis nem annyira hogy "csak a focirol" szoljon az eletuk. Penzuk ebben a fazisban kb garantalt. A PO-ban el tudom kepzelni, hogy kezdeni egy karantennal es utana aki a bubble-ben van azzal lehet kontakt. Akar a gyerekek is. 1 honapot ki lehet birni es ott van osztonzo is.Azért ez a csóka, akit tegnap kib@sztak örülhet ha ennyivel megússza és néhány elvakult Ravens fan nem veri el csúnyán...
Szegyen de a heten van talan 2 db meccs amiert le erdemes ulni semlegeskent. Gyakorlatilag ertektelen produkciok. Osszesegeben egy nagy szar amilyen iranyban tartunk. Egy hangyanyit jobb hogy vannak meccsek mint nincsenek. Nincs QB a csapatban de jatszani kell. Minek?
no
több mint 5 éve
Talán, hangsúlyozom talán december 2.felében elkezdhetnek oltani. Addig kellene kibírni, aztán hajrá. Legalább a játékos és stábtagokat. Nyilván nincsenek a fontossági sorrend elején, de pár millió vakcinát biztos legyártanak pár nap alatt.Jó ötlet, de annyi emberre nincs kapacitás, nem éri meg...max a rájátszásba lehet ezzel kalkulálni.Költözzenek össze a csapatok Orlandoba vagy bárhova. Igazából a fizetésük és az egészségük múlik rajta, szerintem pár hét megoldható. Aztán akik nem PO csapatok, mehetnek is haza.Biztos lehet benne mindenki, hogy a sok szabadidőt majd otthon, mindenkitől elzárva töltik.3-4 hét teljes leállás csak jót tenne a sérülteknek is. Szerintem lenne értelme.Itt most ő volt a f@sz, de mindenhova bejut ez a szar...a Saints az LT-jét vesztette ma el, a Broncos a QB állományát. Lehet itt lenne az ideje szünetet tartani, aztán valami buborékszerűt kitalálni.Steve Saunders of the Ravens has been firedAz a meglepo , hogy ezek utan nem szamolt le magatol. Nem gondolom , hogy nagyon kedvelnek a tortentek miatt Baltimoreban.
Klaci79
KeyG
Klaci79
bcsarli
Matthew99
Klaci79
Sifur
De ez a kinek van több egészséges játékosa, amikor tényleg már napi 150k az esetszám, ez nagyon gáz
több mint 5 éve
Az a baj, hogy ugy nez ki a dolog hogy a jatekosokat nem erdekli a dolog. Legalabbis nem annyira hogy "csak a focirol" szoljon az eletuk. Penzuk ebben a fazisban kb garantalt. A PO-ban el tudom kepzelni, hogy kezdeni egy karantennal es utana aki a bubble-ben van azzal lehet kontakt. Akar a gyerekek is. 1 honapot ki lehet birni es ott van osztonzo is. Szegyen de a heten van talan 2 db meccs amiert le erdemes ulni semlegeskent. Gyakorlatilag ertektelen produkciok. Osszesegeben egy nagy szar amilyen iranyban tartunk. Egy hangyanyit jobb hogy vannak meccsek mint nincsenek. Nincs QB a csapatban de jatszani kell. Minek?
több mint 5 éve
Jó ötlet, de annyi emberre nincs kapacitás, nem éri meg...max a rájátszásba lehet ezzel kalkulálni.Költözzenek össze a csapatok Orlandoba vagy bárhova. Igazából a fizetésük és az egészségük múlik rajta, szerintem pár hét megoldható. Aztán akik nem PO csapatok, mehetnek is haza.Biztos lehet benne mindenki, hogy a sok szabadidőt majd otthon, mindenkitől elzárva töltik.3-4 hét teljes leállás csak jót tenne a sérülteknek is. Szerintem lenne értelme.Itt most ő volt a f@sz, de mindenhova bejut ez a szar...a Saints az LT-jét vesztette ma el, a Broncos a QB állományát. Lehet itt lenne az ideje szünetet tartani, aztán valami buborékszerűt kitalálni.Steve Saunders of the Ravens has been firedAz a meglepo , hogy ezek utan nem szamolt le magatol. Nem gondolom , hogy nagyon kedvelnek a tortentek miatt Baltimoreban.
Klaci79
KeyG
Klaci79
bcsarli
Matthew99
Klaci79
több mint 5 éve
Költözzenek össze a csapatok Orlandoba vagy bárhova. Igazából a fizetésük és az egészségük múlik rajta, szerintem pár hét megoldható. Aztán akik nem PO csapatok, mehetnek is haza.Biztos lehet benne mindenki, hogy a sok szabadidőt majd otthon, mindenkitől elzárva töltik.3-4 hét teljes leállás csak jót tenne a sérülteknek is. Szerintem lenne értelme.Itt most ő volt a f@sz, de mindenhova bejut ez a szar...a Saints az LT-jét vesztette ma el, a Broncos a QB állományát. Lehet itt lenne az ideje szünetet tartani, aztán valami buborékszerűt kitalálni.Steve Saunders of the Ravens has been firedAz a meglepo , hogy ezek utan nem szamolt le magatol. Nem gondolom , hogy nagyon kedvelnek a tortentek miatt Baltimoreban.
Klaci79
KeyG
Klaci79
bcsarli
Matthew99
több mint 5 éve
Calais Campbell nem OptOutolta a szezont. Ha jol emlekszem o is magas kockazatu az asztmaja reven. Anno megkerdezte a csalad velemenyet is hogy jatsszon vagy ulje ki az evet. A jatek mellett dontottek.Hat most valszeg jol megszaggatja szegenyt a Covid-19. Nala szo sincs enyhe lefolyasrol...
Campbell irta a Twitteren. "Ez a virus brutalis! Imadkozom, hogy senki mas ne menjen at ezen. Ez nagyobb, mint a futball."
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
gedam
6 478
ja, a mostani hullám a thanksgivingből jönBiztos lehet benne mindenki, hogy a sok szabadidőt majd otthon, mindenkitől elzárva töltik.3-4 hét teljes leállás csak jót tenne a sérülteknek is. Szerintem lenne értelme.Itt most ő volt a f@sz, de mindenhova bejut ez a szar...a Saints az LT-jét vesztette ma el, a Broncos a QB állományát. Lehet itt lenne az ideje szünetet tartani, aztán valami buborékszerűt kitalálni.Steve Saunders of the Ravens has been firedAz a meglepo , hogy ezek utan nem szamolt le magatol. Nem gondolom , hogy nagyon kedvelnek a tortentek miatt Baltimoreban.
Klaci79
KeyG
Klaci79
bcsarli
Matthew99
több mint 5 éve
Biztos lehet benne mindenki, hogy a sok szabadidőt majd otthon, mindenkitől elzárva töltik.3-4 hét teljes leállás csak jót tenne a sérülteknek is. Szerintem lenne értelme.Itt most ő volt a f@sz, de mindenhova bejut ez a szar...a Saints az LT-jét vesztette ma el, a Broncos a QB állományát. Lehet itt lenne az ideje szünetet tartani, aztán valami buborékszerűt kitalálni.Steve Saunders of the Ravens has been firedAz a meglepo , hogy ezek utan nem szamolt le magatol. Nem gondolom , hogy nagyon kedvelnek a tortentek miatt Baltimoreban.
Klaci79
KeyG
Klaci79
bcsarli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
3-4 hét teljes leállás csak jót tenne a sérülteknek is. Szerintem lenne értelme.Itt most ő volt a f@sz, de mindenhova bejut ez a szar...a Saints az LT-jét vesztette ma el, a Broncos a QB állományát. Lehet itt lenne az ideje szünetet tartani, aztán valami buborékszerűt kitalálni.Steve Saunders of the Ravens has been firedAz a meglepo , hogy ezek utan nem szamolt le magatol. Nem gondolom , hogy nagyon kedvelnek a tortentek miatt Baltimoreban.
Klaci79
KeyG
Klaci79
több mint 5 éve
Itt most ő volt a f@sz, de mindenhova bejut ez a szar...a Saints az LT-jét vesztette ma el, a Broncos a QB állományát. Lehet itt lenne az ideje szünetet tartani, aztán valami buborékszerűt kitalálni.Steve Saunders of the Ravens has been firedAz a meglepo , hogy ezek utan nem szamolt le magatol. Nem gondolom , hogy nagyon kedvelnek a tortentek miatt Baltimoreban.
Klaci79
KeyG
több mint 5 éve
Steve Saunders of the Ravens has been firedAz a meglepo , hogy ezek utan nem szamolt le magatol. Nem gondolom , hogy nagyon kedvelnek a tortentek miatt Baltimoreban.
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Steve Saunders of the Ravens has been fired
több mint 5 éve
Campbell , Williams , Madubuike , Washington. Nincs D-Line........Szetsetalna... 😅
Roethlisberger szet fog futni minket.
KeyG
De ha egy csepp eszuk van, Ben bacsit minimum a Bills elleni meccsig hypoba aztatjak, lesozzak, megcukrozzak, rumoshordoba teszik es Fort Knoxban taroljak.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Campbell , Williams , Madubuike , Washington. Nincs D-Line........Roethlisberger szet fog futni minket.
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
18 játékos a covid listán...az komoly
több mint 5 éve
We have placed Jaylon Ferguson, D.J. Fluker, Broderick Washington, Will Holden, Khalil Dorsey and Tavon Young on the Reserve/COVID-19 list.Semmilyen meccs nem lesz itt ebben biztos vagyok.
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Nem lesz itt (ott) meccs,kedden... www.baltimoreravens.com/news/six-ravens-added-to-reserve-covid-19-list
több mint 5 éve
Ez is egy nézőpont.én meg azt nem értem miért nem volt, aki elmagyarázza nekik, hogy az hogy nincs meccs csütörtökön nem a ravensért van, hanem a steelersért. azt még megértem, ha egy átlag konteós netes hőzöngő nem fogja fel, de suszter és az egész steelers csak a “ravens-szel kivételeznek” konteonarratíva-tűzre lapátolta a brikettet.suszter és a hőbörgők posztjai nem öregedtek szépenKarma bitch (habar ertem h miert akadtak ki, csak ez az egesz covid mizeria kezelhetetlen ezekkel a lightos nfl protokollakkal sztem)
gedam
Morfil
meg jöttek a 49ers-szel, akiknél 3 pozitív meg néhány kontakt hiányzott. akkor már nálunk 14 pozitív volt és feladott kontaktkutatás. azért tologatták a meccset, hogy 2 napig legyen negatív teszt, mert az azt bizonyítja, hogy lecsengett a járvány a ravensnél. meg tovább már nem gondolták, hogy vasárnap vagy kedden sem játszanak a pozitívak, tehát zérus előnye lesz az egész tilitoliból a ravensnek. na mind1.
az egész az nfl hibája. már az elején fel kellett volna készülni plusz fordulóval, vészforgatókönyvvel, világos szabályozással. tesztelni kell, de az hogy szombat, vasárnap vki negatív tesztet produkál nem jelenti, hogy nem beteg és nem fertőz. az nfl protokollja megnehezíti a terjedést, de meg nem akadályozza. egy szigorú, de hibás rendszer és az nfl azt hiszi, hogy ha mindenki betartja nem lesz kovidos. hüjeség.
gedam
Mondok egy másikat: 49ersnél kiestek páran, (nem tudom kik, mennyire kulcs játékosok, de mindegy is) mit mond a liga: nem érdekes, kiálltok azzal, akivel tudtok.
Titans nem tartja be a protokollt, covidosak lesznek páran, mit mond a liga: semmi gond, átszervezzük a Steelers menetrendjét, egy héttel később lejátsszátok.
Ravensnél covidosak lesznek, mit mond a liga, semmi gond, átszervezzük a Steelers menetrendjét.
Érted, a mi ellenfeleinknek nem azt mondják hogy, ok akkor kiálltok akivel tudtok, hanem a mi szezonunkat szervezik át, most már másodszor.
És ha mondjuk nálunk beüt a baj, akkor mi lesz? Majd a mi ellenfeleinknek is átvariálják a schedulet, vagy nekünk azért ki kell állni PS emberekkel? Ha lesz egy csomó kezdőnk covid listán, akkor jövő vasárnap nem kell játszanunk a Washingtonnal?
Azért vannak itt bajok, főleg hogy nincs egyértelmű szabályozás.
több mint 5 éve
Ugy olvasnam mar a szerzodes reszleteit... 😤😌
több mint 5 éve