Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve

Nahat! Piccburgban minusz 10.5 fok cidri lesz! 😤 A meteorologusok bo egy hete meg csak -4 et josoltak. ☺
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Ez sztem marhasag.Külön utaznak a csapattól, nem érintkeznek velük, de a meccsen játszhatnak, nahhh persze vigyáznak a Steelersre, neröhögtessFuck the fucking Crown!eltelt a 10 nap. a steelersnél is visszatér két jómadár.miko hirdetnek depth chartot? már fogalmam sincs ki játszik, megbki nem? vki bogozta már ki.Mar mondani is akartam. En is elvesztettem a fonalat.
gedam
Arra hatarozottan emlekszem hogy JK Dobbinsrol es Ingramrol azt irtak hogy pozitiv mintat adtak. Nem csak kontaktrol irtak. Akkor most hogy kerulnek le a listarol? Ingrammal mondjuk pont eggyel tobben leszunk csak. Forman kivul, bokaserules es covidpara utan, kozeprefutas, oszt szetplaccsan.
RedFive
gedam
Mult hetfon bejelentettek hogy ok ketten koronasak. 😷 10 nap utan visszaterhetnek akkor ha ket egymast koveto nap negativ mintat adnak. Erre bejelentik a 8.napon, hogy szabadagazda. Ezek ketten 6 nap alatt lealaztak a Covidot. 😳 Aham. 😒 Jo hat nekem mindegy, mint a szelso haznak, akkor fel hat sPiccbogrebe! 😁
RedFive
Willie Parker
Ha negativ, es duplan az, felolem Harbough oleben is ulhet a repcsin, nekem a matek nem jon ki. Es ennyifele olvasva is csak kamillazunk hogy akkor most ki kivel van.
Ruhellem ezt a kifejezest:
"Covid IR re kerult de nem tudni hogy pozitiv mintat adott vagy szoros kontaktba kerult vkivel aki tuneteket mutat"
(Ma 4 Civid IR rol visszatert valoban exCovidos munkatarsammal beszelgettem a parkoloban. Maszkban. Hatszelben)
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Gedam remek felvetesere kivancsi lennek mindenki velemenyere. Ki a hibas az eredmenyekert/ jatekert?Az O fal gyenge minoseget mar tobben is elmondtatok, nem vesztegetem ra az idot.
itt az enyem.
no
A vedelem meg hagyjan, ha nincs kizsigerelve, meg elit kozelinek is mondhato. Vegtere is tettek a passrush fejlodeseert, nem veletlen hogy a budzse 2/3a a vedelemre megy el. Oke.
En a tamadasban a variacioink elegtelen mennyiseget hibaztatom. Futni annyi felekeppen tudunk, nem azzal van baj (mar ha epp van hozza fal es blokk... Netto 50 yarddal futunk kevesebbet atlagban meccsenkent mint tavaly...)
A varatlan hianyzik. A kreativitas. A trukkos jatekok. Csak 1 pelda: hany flea flickert mutattunk be az elmult evekben? Zero. Kepzeljuk el. Ingram egyik kozepre futasa helyett megallt, megfordul, hatrapassz, ottmarad es blokkol a atszakado falban. Lamarnak tobb ideje van, hisz mar tudja hogy a wr corpst kell sasolnia. Ekozben az elkapok, tightend futnak mint a nyulak. Pisztoly formaciobol is mennyivel tobb volt? RPO dogivel. Bootlegek? De tokmindegy, Trukkos jatekok. Ilyesmiket masok csinalnak. (Wildcat -re meg futja, ha jo a snap). Nem trukkozunk, nem eleg szines a book, barhol is nyilik, hianyzik a fantazia.
több mint 5 éve
szájer biztos nem játszik, megszegte a protokolltpedig megtankoltak rendesen 😊
gedam
több mint 5 éve
Külön utaznak a csapattól, nem érintkeznek velük, de a meccsen játszhatnak, nahhh persze vigyáznak a Steelersre, neröhögtessFuck the fucking Crown!eltelt a 10 nap. a steelersnél is visszatér két jómadár.miko hirdetnek depth chartot? már fogalmam sincs ki játszik, megbki nem? vki bogozta már ki.Mar mondani is akartam. En is elvesztettem a fonalat.
gedam
Arra hatarozottan emlekszem hogy JK Dobbinsrol es Ingramrol azt irtak hogy pozitiv mintat adtak. Nem csak kontaktrol irtak. Akkor most hogy kerulnek le a listarol? Ingrammal mondjuk pont eggyel tobben leszunk csak. Forman kivul, bokaserules es covidpara utan, kozeprefutas, oszt szetplaccsan.
RedFive
gedam
Mult hetfon bejelentettek hogy ok ketten koronasak. 😷 10 nap utan visszaterhetnek akkor ha ket egymast koveto nap negativ mintat adnak. Erre bejelentik a 8.napon, hogy szabadagazda. Ezek ketten 6 nap alatt lealaztak a Covidot. 😳 Aham. 😒 Jo hat nekem mindegy, mint a szelso haznak, akkor fel hat sPiccbogrebe! 😁
RedFive
több mint 5 éve
Fuck the fucking Crown!eltelt a 10 nap. a steelersnél is visszatér két jómadár.miko hirdetnek depth chartot? már fogalmam sincs ki játszik, megbki nem? vki bogozta már ki.Mar mondani is akartam. En is elvesztettem a fonalat.
gedam
RedFive
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 478
szájer biztos nem játszik, megszegte a protokollt
több mint 5 éve
gedam
6 478
eltelt a 10 nap. a steelersnél is visszatér két jómadár.miko hirdetnek depth chartot? már fogalmam sincs ki játszik, megbki nem? vki bogozta már ki.Mar mondani is akartam. En is elvesztettem a fonalat.
gedam
RedFive
több mint 5 éve
Napot!Lassan mindenki, en mar nem tudom lekovetni, aki beirja annak dobok egy nagy lajkot. 😊 😀
Kik a tuti hiányzok?
steelwolf
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Napot!Kik a tuti hiányzok?
több mint 5 éve
miko hirdetnek depth chartot? már fogalmam sincs ki játszik, megbki nem? vki bogozta már ki.Mar mondani is akartam. En is elvesztettem a fonalat.
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 478
miko hirdetnek depth chartot? már fogalmam sincs ki játszik, megbki nem? vki bogozta már ki.
több mint 5 éve
John Daka! Nnna o egy PS alany volt meg szamomra. Osero a kobon, asszem raadasul a kozeli Virginiabol. (nem Mayfoweri felmenokkel, de kvazi a foldink) Athullott a rostan. 😞Amugy elesbe kiprobalni milyen Center Colon-Castillo meg milyen Edge Chauncy Rivers es epp egy Steelers ellen, hmmmmm nyami! Snead nincs? Nagy kar. Elo Dezzel! Meg jol is kijohetunk ebbol a zakobol. Csak RGIII ne legyen latvanyosan pontatlan, es idejeben menekuljon. Mondjuk sztem nalunk a slager a 3&out lesz, a vegere egy mocsok faradt vedelemmel.Én kifejezetten örülök Chauncey Rivers-t láthatom végre mit tud. Azért a posztja eléggé rendben van nálatok, bár Ngakoue még annyit nem mutatott, mint amit vártatok. Így nem mutathatta meg, pedig gm játékban a csapatomban van és reméltem, hogy már idén szerepet kap.
RedFive
Klaci79
több mint 5 éve
Amugy elesbe kiprobalni milyen Center Colon-Castillo meg milyen Edge Chauncy Rivers es epp egy Steelers ellen, hmmmmm nyami! Snead nincs? Nagy kar. Elo Dezzel! Meg jol is kijohetunk ebbol a zakobol. Csak RGIII ne legyen latvanyosan pontatlan, es idejeben menekuljon. Mondjuk sztem nalunk a slager a 3&out lesz, a vegere egy mocsok faradt vedelemmel.
RedFive
több mint 5 éve
Amugy elesbe kiprobalni milyen Center Colon-Castillo meg milyen Edge Chauncy Rivers es epp egy Steelers ellen, hmmmmm nyami! Snead nincs? Nagy kar. Elo Dezzel! Meg jol is kijohetunk ebbol a zakobol. Csak RGIII ne legyen latvanyosan pontatlan, es idejeben menekuljon. Mondjuk sztem nalunk a slager a 3&out lesz, a vegere egy mocsok faradt vedelemmel.Én kifejezetten örülök Chauncey Rivers-t láthatom végre mit tud. Azért a posztja eléggé rendben van nálatok, bár Ngakoue még annyit nem mutatott, mint amit vártatok. Így nem mutathatta meg, pedig gm játékban a csapatomban van és reméltem, hogy már idén szerepet kap.
RedFive
több mint 5 éve
"gondold erősen, hogy ott lesz a híd..." 😀 Off vége 😊"Kész őrület. Ekkora pozitív kisugárzással nem veszthetünk. Te jössz." 😄Amugy elesbe kiprobalni milyen Center Colon-Castillo meg milyen Edge Chauncy Rivers es epp egy Steelers ellen, hmmmmm nyami! Snead nincs? Nagy kar. Elo Dezzel! Meg jol is kijohetunk ebbol a zakobol. Csak RGIII ne legyen latvanyosan pontatlan, es idejeben menekuljon. Mondjuk sztem nalunk a slager a 3&out lesz, a vegere egy mocsok faradt vedelemmel.simán nyerünk
RedFive
gedam
...from Kelly's heroes. 😉
RedFive
GO JETS!!!
több mint 5 éve
"Kész őrület. Ekkora pozitív kisugárzással nem veszthetünk. Te jössz." 😄Amugy elesbe kiprobalni milyen Center Colon-Castillo meg milyen Edge Chauncy Rivers es epp egy Steelers ellen, hmmmmm nyami! Snead nincs? Nagy kar. Elo Dezzel! Meg jol is kijohetunk ebbol a zakobol. Csak RGIII ne legyen latvanyosan pontatlan, es idejeben menekuljon. Mondjuk sztem nalunk a slager a 3&out lesz, a vegere egy mocsok faradt vedelemmel.simán nyerünk
RedFive
gedam
...from Kelly's heroes. 😉
több mint 5 éve
gedam
6 478
Amugy elesbe kiprobalni milyen Center Colon-Castillo meg milyen Edge Chauncy Rivers es epp egy Steelers ellen, hmmmmm nyami! Snead nincs? Nagy kar. Elo Dezzel! Meg jol is kijohetunk ebbol a zakobol. Csak RGIII ne legyen latvanyosan pontatlan, es idejeben menekuljon. Mondjuk sztem nalunk a slager a 3&out lesz, a vegere egy mocsok faradt vedelemmel.simán nyerünk
RedFive
több mint 5 éve
Amugy elesbe kiprobalni milyen Center Colon-Castillo meg milyen Edge Chauncy Rivers es epp egy Steelers ellen, hmmmmm nyami! Snead nincs? Nagy kar. Elo Dezzel! Meg jol is kijohetunk ebbol a zakobol. Csak RGIII ne legyen latvanyosan pontatlan, es idejeben menekuljon. Mondjuk sztem nalunk a slager a 3&out lesz, a vegere egy mocsok faradt vedelemmel.
több mint 5 éve
Keresgelem egy ideje a meccshez igazitott bioritmusom. Lepsenynel meg megvolt...Ezzel szemben én:
Kesz vagyok barmikor felkelni es/vagy ebren maradni ezert a merkozesert csak jojjon mar.
RedFive
-csütörtök éjjel...francba pénteken fél 6 kor kelek, munka, de majd elbújok valahova és visszanézem, ha egyáltalán tudok aludni;
-vasárnap...de jó, vasárnap reggel hazajövök munkából, szabad az este
-kedd...az jó, munka után vagyok, bármikor van, megnézem
-szerda...éjszakás leszek...valahova elbújok azt mehet
Áldom az eszem, hogy a pénteket nem vettem ki korábban 😊
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Keresgelem egy ideje a meccshez igazitott bioritmusom. Lepsenynel meg megvolt...Kesz vagyok barmikor felkelni es/vagy ebren maradni ezert a merkozesert csak jojjon mar.
több mint 5 éve
Scheduling changes:🏈Ravens-Steelers, Wednesday at 3:40 p.m. ET.
🏈Steelers-Washington, next Monday at 5 p.m. ET.
🏈Ravens-Cowboys next Tuesday, Dec. 8 at 8:05 p.m. ET.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
tovább csúszik a game day szerdára
több mint 5 éve
Gedam remek felvetesere kivancsi lennek mindenki velemenyere. Ki a hibas az eredmenyekert/ jatekert?a már említetteken kívül a WR képzéssel kiegészíteném a listát. Nem hiszem el, hogy csak pechünk van a WR-ekkel, hogy mindig rosszakat fogunk ki - itt bizony bennünk (is?) van a hiba - hogy hol azt nem tudom, EDC és Haribo felelőssége ezt kideríteni (csak először észre kéne venni).
itt az enyem.
Sorba megyek, LJ es GR nalam nem tudjak megmutatni hogy tobb van ebben es ez a fal miatt van. Az OL minden meccsen kikap az elso oldalon levo dologtol a konyvbol. Amig ezt nem oldjuk meg addig nem lesz javulas. A kerdes GR miert nem talal ki valamit, de en mar elmeletben sem tudnek olyan jatekokat felirni ahol nyerok lennenk, ha alapnak veszuk a 4 DL dominalasat.
LJ-rossz pocket QB? Ki tudja, nincs lehetosege megmutatni neki sem. Megneztem 20 passzjatekot Baker M es Mahomes-tol is. Nagyon pici a minta, de BM remekul jatsszik PA es a futas mellett, de mint dropback QB nem egy nagy szam. Stefa jo lesz vele es meg fejlodhet is, de nagyon jo elkapo-OL garda a mienkhez kepest. Elcserelnem LJ-re ha mindenkeppen pocketQB kellene? Nem vagyok meggyozodve rola.
Mahomes egy zseni es kivalo kisegitoszemelyzete van. Tegnap amikor a fal adott idot neki minden labdaja on the point volt. Amikor nem vedte meg eleg ideig akkor megnyujtotta a jatekot a labaival, de ha dobott a labdai neki is rosszak voltak nagy szazalekban, de egy zseni es szerencses is, mert nem csak megusz dolgokat hanem csodakat is muvel ezekbol.
LJ hozzajuk kepest orult gyenge kisegitokkel rendelkezik. De a jatekunk a futasra epult es abbol kellene dobnia, de sajnos az OL gyenge es nem is lett megerositve.
En itt latom a hibat hogy amikor felmertek a csapatot, hogy tudjak jobba tenni, akkor az OL-t nagyon tulertekeltek. Es aki ezt megtette az a hibas. GR nem hiszem hogy Queen-t akarta. Abba sem vagyok biztos hogy a D-t jobba tette, de csapatot biztos nem (ez meg EDC hibaja).
no
Emellett szerintem LJ -nél én nem a tudást/tehetséget/technikát hiányolom (amennyivel gyengébb pontosságban azt kompenzálja lábon), hanem, hogy bár a fr arca lett, de ehhez a vezér szerephez nincs meg a mentalitása, hogy húzza a többieket, csak egy fiatal srác aki élvezi a játékot (és ezért gond ha nincs megfelelő fal előtte, mert nyomás alatt nagyon romlik a teljesítménye)