Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Viszont tényleg nem múlt ezen semmi, sőt! A Steelers játékosok azt hitték rámentek a FG-ra és ha mondjuk Andrews játszik ez tuti TD is. Azt kellett volna inkább számon kérni a TE-től, hogy miért ejt ki egy megfogott labdát. Ha van meg 3 pont nem változat semmit. Talán még nekünk is jót tett volna, mert úgy lesüllyedt a játékunk, hogy nem tudja a FO sem hova tenni.azzal nem értek egyet, hogy nem változtat semmin.
Sokan mondjak nálunk, hogy majd mi lesz egy jó sec ellen, hát én a Ravens sec-nél jobbat nem látok az NFL-ben. Több helyen persze van gond, de pont a sec elég pofás...
Klaci79
5 pont hátrányunk volt így. 3 pont ebben az esetben elég sokat változtat (td vagy FG kell a győzelemhez nem mindegy).
Azon mondjuk nem változtat, hogy vereségre számítottunk eleve és kevés esélye volt, hogy ne az legyen a vége, de ha meg emiatt "nem számít" akkor a meccset sem kellett volna lejatszani 😊
több mint 5 éve
hát ezt innen nem fogjuk megszülni. Ahogy én látom 78ason fekszik Gus (az RB), akit nem engednek felállni (a 78as csak utána tud felállni, ahogy Gus fel áll a kupacból).twitter.com/picksixpod?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1334261135785271297%7Ctwgr%5Eshare_0%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ffuzovelkifele.com%2F2020%2F12%2Fszerda-esti-tragikomedia%2FSnagal!Ha tudnám melyik meccsen volt megkeresném, de ott konkrétan nem volt zászló csak megállt az óra (vagy vissza raktak plusz mp-eket, nem emlékszem pontosan).
Ha védõ fekszik a támadón, visszatartja, a játék megállása után, az szabálytalan. Defensive delay of the game. 5 yard.
ulpianus
Delay of game az tiszta, de abban az esetben nem volt büntetés csak az órát tekergették ide-oda 😊
Viszont ha itt bedobják akkor szintén megállt volna az idő ha jól sejtem...
Snagal
A 78-as OL embereteket nézd meg, milyen "gyorsan" áll fel. 8 másodperc van az órán vissza, 6 mp-nél már ment a snap.
A meccsen volt egy oldalsó (túloldali) ismétlés, ott látszik, hogy Vince Williams lábán a 78-as csávó ül, VW alatt meg fekszik a futó.
Willie Parker
Az más kérdés, hogy látszik, hogy nem kapkodunk annyira a snappel, ilyenkor a játékosok azért szokták sürgetni a bírókat is, de mi látszólag csak 10mp után kapunk észbe, hogy gond lesz. Szóval mindenképpen nekünk is jár érte a tasli, de az elképzelés szerintem akkor is jó volt. Sietve felállunk, mintha gyorsan spikeolni akarnánk de helyette bedobunk egy passzt - ha meg van - TD. ha nincs - megáll az óra. Ha nincs az időhúzás akkor pár mp maradt volna az incomplete után (persze tudom el kell kapni 😊)
több mint 5 éve
Jja hogy Trace rol is szo esett?Utalni fogsz, szerintem Tracy gyerek semmiféle megoldást nem jelent. Max ha nincs LJ. Az a passz egy jó passz volt, de hogy ennyire jó, az egy hatalmas és ritka védelmi bakinak volt köszönhető. Nem véletlen, hogy még RG is megelőzi a DC-n, pedig Penn State-n én is csiptem a palit, de semmi bizalmam nem lenne felé.T McShorley TD-nek nagyon örülök, remélem vhol (netalán itt??) jut majd több is neki, mint backup QB. Tudom méret meg hasonló hiányosságok, de Breest vagy Wilsont se azért szeretjük 😛😩😌😄
dande
Lelki sebeinkre cseppnyi gyogyirt hoza'l, mondd hat derek ehezo garaboncias, mit kivansz cserebe?
Etellel-itallal kinaljunk vagy az eletedre toro vad haramiakat hanyjunk kardelre, esetleg negyfele vagva koncoljuk fel oket?
Hogy? Az utobbi?
Es vajh kire re sujtsunk le hatalmas bosszuval es izzo haragunkkal?
A Dallas-i teheneszekre? 😳
Furcsa keres... 😕 De...
Oke. Meglesz. 👌👍😤
RedFive
Klaci79
Eszre se vettem. 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Utalni fogsz, szerintem Trace gyerek semmiféle megoldást nem jelent. Max ha nincs LJ. Az a passz egy jó passz volt, de hogy ennyire jó, az egy hatalmas és ritka védelmi bakinak volt köszönhető. Nem véletlen, hogy még RG is megelőzi a DC-n, pedig Penn State-n én is csiptem a palit, de semmi bizalmam nem lenne felé.T McShorley TD-nek nagyon örülök, remélem vhol (netalán itt??) jut majd több is neki, mint backup QB. Tudom méret meg hasonló hiányosságok, de Breest vagy Wilsont se azért szeretjük 😛😩😌😄
dande
Lelki sebeinkre cseppnyi gyogyirt hoza'l, mondd hat derek ehezo garaboncias, mit kivansz cserebe?
Etellel-itallal kinaljunk vagy az eletedre toro vad haramiakat hanyjunk kardelre, esetleg negyfele vagva koncoljuk fel oket?
Hogy? Az utobbi?
Furcsa keres... 😕 De...
Oke. Meglesz. 👌👍😤
RedFive
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
T McShorley TD-nek nagyon örülök, remélem vhol (netalán itt??) jut majd több is neki, mint backup QB. Tudom méret meg hasonló hiányosságok, de Breest vagy Wilsont se azért szeretjük 😛😩😌😄
dande
Hogy? Az utobbi?
Furcsa keres... 😕 De...
Oke. Meglesz. 👌👍😤
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
gedam
6 478
www.espn.com/nfl/playoffs/machinemost már lassan van értelme végigpörgetni. ha nyerjük minden meccsünk, akkor tuti a rájátszás (nem lehetetlen)
ha a barnáktól kikapunk még szerencsével a 10-6 is elég lehet.
coltsnak tán a legnehezebb a sorsolása, meg ugye miami, raiders, colts játszik egymással, szóval azért ha a dallast vhogy verjük és kijövünk ebből a szar covidból és fejlődik a támadófal és jókat hív az oc és...satöbbi
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Viszont tényleg nem múlt ezen semmi, sőt! A Steelers játékosok azt hitték rámentek a FG-ra és ha mondjuk Andrews játszik ez tuti TD is. Azt kellett volna inkább számon kérni a TE-től, hogy miért ejt ki egy megfogott labdát. Ha van meg 3 pont nem változat semmit. Talán még nekünk is jót tett volna, mert úgy lesüllyedt a játékunk, hogy nem tudja a FO sem hova tenni.twitter.com/picksixpod?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1334261135785271297%7Ctwgr%5Eshare_0%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ffuzovelkifele.com%2F2020%2F12%2Fszerda-esti-tragikomedia%2FSnagal!Ha tudnám melyik meccsen volt megkeresném, de ott konkrétan nem volt zászló csak megállt az óra (vagy vissza raktak plusz mp-eket, nem emlékszem pontosan).
Ha védõ fekszik a támadón, visszatartja, a játék megállása után, az szabálytalan. Defensive delay of the game. 5 yard.
ulpianus
Delay of game az tiszta, de abban az esetben nem volt büntetés csak az órát tekergették ide-oda 😊
Snagal
A 78-as OL embereteket nézd meg, milyen "gyorsan" áll fel. 8 másodperc van az órán vissza, 6 mp-nél már ment a snap.
A meccsen volt egy oldalsó (túloldali) ismétlés, ott látszik, hogy Vince Williams lábán a 78-as csávó ül, VW alatt meg fekszik a futó.
Willie Parker
Sokan mondjak nálunk, hogy majd mi lesz egy jó sec ellen, hát én a Ravens sec-nél jobbat nem látok az NFL-ben. Több helyen persze van gond, de pont a sec elég pofás...
több mint 5 éve
twitter.com/picksixpod?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1334261135785271297%7Ctwgr%5Eshare_0%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ffuzovelkifele.com%2F2020%2F12%2Fszerda-esti-tragikomedia%2FSnagal!Ha tudnám melyik meccsen volt megkeresném, de ott konkrétan nem volt zászló csak megállt az óra (vagy vissza raktak plusz mp-eket, nem emlékszem pontosan).
ulpianus
Snagal
több mint 5 éve
Nem a mi első meccsünkön, amikor Heyward megsérült? Akkor nekünk team timeout-ot kellett kérnünk, de a bírók engedték volna, hogy felálljunk tízen.Snagal!Ha tudnám melyik meccsen volt megkeresném, de ott konkrétan nem volt zászló csak megállt az óra (vagy vissza raktak plusz mp-eket, nem emlékszem pontosan).
ulpianus
Snagal
több mint 5 éve
Én isna arról lemaradtam.Nem mondom, hogy egy színvonalas meccs volt, de sokakkal ellentétben én azért nem éreztem ezt tragikusnak.Az oldalsó spori megadta a fielden a first down-t, aztán vidóztak
B(c?) csapattal álltunk ki a liga egyetlen veretlen csapata ellen és kifejezetten izgalmas volt még ha a fordulatok időnként buta hibákból jöttek is, de azokhoz is kellenek játékosok akik élni tudnak az ilyen hibák adta lehetőséggel.
A védelem szerintem bőven megtette ami tőlük elvárható volt, voltak megint csúnya hibák de ha figyelembe vesszük a hiányzókat azért ez messze az elvárásokon felüli teljesítmény volt.
Itt egyedül az zavart, hogy ezt a folyamatos blitzelgetést talán időnként vissza lehetne vágni amikor egyértelműen látszik, hogy direkt erre apellál az offense. Csak 1-1 playre, hogy ne szopjunk már minden checkdown passzból 10+ yardot.
Az offens meg helytállt egy előszezon csapattal a 80-90%os Steelers D ellen. Az, hogy szinte végig meccsben voltak (köszönhetően persze főként a D-nek) már bőven több mint amit reméltem. Kár, hogy a kezdeti kreatívabb play hívásokat időről időre feladtuk és jöttek a sima középfutások 1 yardért egy olyan Oline-nal ami egészségesen sem volt erre feltétlen alkalmas. Jobb lett volna a playbook jolly joker oldalaiból tesztelni nehány playt, wild cat vagy reverse playek jók lettek volna - mi történt volna? max kikapunk 😊
"Pozitívum", hogy a fal nem tűnt sokkal szarabbnak mint Stanley kiesése óta. Ez persze nem jó, de legalább tudjuk, hogy elértük a szint alját 😊 ennél rosszabb nem nagyon lesz a fal akárki esik ki 😊
Muszáj vagyok bírózni is, még ha a Steelres fanok ide is jönnek majd bagatelizálni.
Haribo kikérhette volna az időt optimálisabban is az tény, de azt ne az ő nyakába varrjuk már, hogy nem számolt azzal, hogy a bírok elnéznek nyilvánvaló szabálytalanságot a hazai csapatnak. rengeteg idő volt még a futás után, ahhoz, hogy el lehessen indítani egy passzt. Csak persze ehhez az kellett volna, hogy a védő ne fetrengjen a futón szándákosan 15+mp-ig... volt már hasonló próbálkozás máshol is, a bíró megállította az órát amíg a játékos hajlandó volt felkelni és leporolni magát. Ha mi csináljuk ezt akkor persze megy a "dirty bird"-özés, de ha egy patinás csapat akkor: Haribo hülye volt... no comment. (mondjuk sosem zavart, hogy nem vagyunk a népszerű, bandwagon teamek között, jobb ez így)
A végén first down-t nem is értettem, de lehet addigra már én fáradtam el nagyon de - letették a labdát valahova, aztán lemérték és rövid volt (ki is írta az NBC a 4&inches-t) majd visszanézték és bejelentik, hogy call stands - 1st down....??? lemaradtam, hogy újra lemérték volna? vagy elsőre is 1st down-t mondtak volna be? de akkor mire ha a labda nem érte el a nyalókát?
Persze jó eséllyel akkor is lehozza a meccset a PIT ha marad időnk egy FG-ra a második negyed végén + nekik meg meg kell még csinálni a 4. és 1 centit... de azért ne csináljunk már úgy, hogy 14-19es állás ugyan az mint a 17-19 - utóbbi esetben nem kizárt, hogy a Steelers is konzervatívabb játékokat hívott volna, hiszen FG távolságig eljutni (főleg egy Tuckerrel) nem olyan mission impossible mint a TD.
(az hogy a 3 negyedben próbáltak a bírok kompenzálni és nekünk kedvezni egy -két ítélettel hát, köszi - esetleg akkor kéne jó döntéseket hozni, utána már hagyjuk az ilyen alibi zászlókat a saját 20asunkon)
Remélhetőleg meg lesz még az a PO hely és ott majd egy kicsit több kezdő játékossal vissza lehet vágni - ez a meccs talán még jó is volt arra, hogy kicsit felszívjuk rá magunkat.
A steelers meg látva mennyire nem tett jót a hosszú szünet, simán lehet, hogy az 1. kiemeléssel többet ártanak maguknak mint amennyit használna. Én a helyükben beengedném a Chiefs-t az első helyre 😊
Snagal
Willie Parker
Így érdekes, mert a felvételen meg tisztán látszott, hogy nem éri el a labda a anyalókát ... persze az a pár centi jó eséllyel meglett volna, de jobba örültem volna, ha azzal ér véget és nem egy ilyen döntéssel.
Snagal
több mint 5 éve
na arról lemaradtam.Nem mondom, hogy egy színvonalas meccs volt, de sokakkal ellentétben én azért nem éreztem ezt tragikusnak.Az oldalsó spori megadta a fielden a first down-t, aztán vidóztak
B(c?) csapattal álltunk ki a liga egyetlen veretlen csapata ellen és kifejezetten izgalmas volt még ha a fordulatok időnként buta hibákból jöttek is, de azokhoz is kellenek játékosok akik élni tudnak az ilyen hibák adta lehetőséggel.
A védelem szerintem bőven megtette ami tőlük elvárható volt, voltak megint csúnya hibák de ha figyelembe vesszük a hiányzókat azért ez messze az elvárásokon felüli teljesítmény volt.
Itt egyedül az zavart, hogy ezt a folyamatos blitzelgetést talán időnként vissza lehetne vágni amikor egyértelműen látszik, hogy direkt erre apellál az offense. Csak 1-1 playre, hogy ne szopjunk már minden checkdown passzból 10+ yardot.
Az offens meg helytállt egy előszezon csapattal a 80-90%os Steelers D ellen. Az, hogy szinte végig meccsben voltak (köszönhetően persze főként a D-nek) már bőven több mint amit reméltem. Kár, hogy a kezdeti kreatívabb play hívásokat időről időre feladtuk és jöttek a sima középfutások 1 yardért egy olyan Oline-nal ami egészségesen sem volt erre feltétlen alkalmas. Jobb lett volna a playbook jolly joker oldalaiból tesztelni nehány playt, wild cat vagy reverse playek jók lettek volna - mi történt volna? max kikapunk 😊
"Pozitívum", hogy a fal nem tűnt sokkal szarabbnak mint Stanley kiesése óta. Ez persze nem jó, de legalább tudjuk, hogy elértük a szint alját 😊 ennél rosszabb nem nagyon lesz a fal akárki esik ki 😊
Muszáj vagyok bírózni is, még ha a Steelres fanok ide is jönnek majd bagatelizálni.
Haribo kikérhette volna az időt optimálisabban is az tény, de azt ne az ő nyakába varrjuk már, hogy nem számolt azzal, hogy a bírok elnéznek nyilvánvaló szabálytalanságot a hazai csapatnak. rengeteg idő volt még a futás után, ahhoz, hogy el lehessen indítani egy passzt. Csak persze ehhez az kellett volna, hogy a védő ne fetrengjen a futón szándákosan 15+mp-ig... volt már hasonló próbálkozás máshol is, a bíró megállította az órát amíg a játékos hajlandó volt felkelni és leporolni magát. Ha mi csináljuk ezt akkor persze megy a "dirty bird"-özés, de ha egy patinás csapat akkor: Haribo hülye volt... no comment. (mondjuk sosem zavart, hogy nem vagyunk a népszerű, bandwagon teamek között, jobb ez így)
A végén first down-t nem is értettem, de lehet addigra már én fáradtam el nagyon de - letették a labdát valahova, aztán lemérték és rövid volt (ki is írta az NBC a 4&inches-t) majd visszanézték és bejelentik, hogy call stands - 1st down....??? lemaradtam, hogy újra lemérték volna? vagy elsőre is 1st down-t mondtak volna be? de akkor mire ha a labda nem érte el a nyalókát?
Persze jó eséllyel akkor is lehozza a meccset a PIT ha marad időnk egy FG-ra a második negyed végén + nekik meg meg kell még csinálni a 4. és 1 centit... de azért ne csináljunk már úgy, hogy 14-19es állás ugyan az mint a 17-19 - utóbbi esetben nem kizárt, hogy a Steelers is konzervatívabb játékokat hívott volna, hiszen FG távolságig eljutni (főleg egy Tuckerrel) nem olyan mission impossible mint a TD.
(az hogy a 3 negyedben próbáltak a bírok kompenzálni és nekünk kedvezni egy -két ítélettel hát, köszi - esetleg akkor kéne jó döntéseket hozni, utána már hagyjuk az ilyen alibi zászlókat a saját 20asunkon)
Remélhetőleg meg lesz még az a PO hely és ott majd egy kicsit több kezdő játékossal vissza lehet vágni - ez a meccs talán még jó is volt arra, hogy kicsit felszívjuk rá magunkat.
A steelers meg látva mennyire nem tett jót a hosszú szünet, simán lehet, hogy az 1. kiemeléssel többet ártanak maguknak mint amennyit használna. Én a helyükben beengedném a Chiefs-t az első helyre 😊
Snagal
Willie Parker
Így érdekes, mert a felvételen meg tisztán látszott, hogy nem éri el a labda a anyalókát ... persze az a pár centi jó eséllyel meglett volna, de jobba örültem volna, ha azzal ér véget és nem egy ilyen döntéssel.
több mint 5 éve
Nem mondom, hogy egy színvonalas meccs volt, de sokakkal ellentétben én azért nem éreztem ezt tragikusnak.Az oldalsó spori megadta a fielden a first down-t, aztán vidóztak
Snagal
több mint 5 éve
Snagal!Ha tudnám melyik meccsen volt megkeresném, de ott konkrétan nem volt zászló csak megállt az óra (vagy vissza raktak plusz mp-eket, nem emlékszem pontosan).
ulpianus
több mint 5 éve
Snagal!Ha védõ fekszik a támadón, visszatartja, a játék megállása után, az szabálytalan. Defensive delay of the game. 5 yard.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Nem mondom, hogy egy színvonalas meccs volt, de sokakkal ellentétben én azért nem éreztem ezt tragikusnak.B(c?) csapattal álltunk ki a liga egyetlen veretlen csapata ellen és kifejezetten izgalmas volt még ha a fordulatok időnként buta hibákból jöttek is, de azokhoz is kellenek játékosok akik élni tudnak az ilyen hibák adta lehetőséggel.
több mint 5 éve
T McShorley TD-nek nagyon örülök, remélem vhol (netalán itt??) jut majd több is neki, mint backup QB. Tudom méret meg hasonló hiányosságok, de Breest vagy Wilsont se azért szeretjük 😛
több mint 5 éve
Birok, de mikor ellenuk van ilyen 2 evig azt hallod. Unszimptatikussa teszik azt a csapatot, aki D ligas csapat ellen igy nyert.null
Seems like another relevant non-call by the officials to miss this clear false start on the critical third-down conversion by the Steelers on their final drive. pic.twitter.com/AG3cEWEIvp
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Ez volt az alapszakasz melypont.A leghuzosabb 5 meccsbol 1-4 gyel jottunk ki.
Gondolok a serulesekre es a covid hianyzokra, es az elozetes varakozasaimra es ezekbol, meg kavezaccbol josolni POba jutasi eselyeket.
Es meg vannak.
Ha elverjuk a Barnakat (is) meg ugy mindenkit.
A Picc meg nem adja le a Barnaknak a meccset.
Ott meg mar barmi megtortenhet.
több mint 5 éve
gedam
6 478
embed.ly/codeEz nem a fantasztikus vasas DL, mi mindenkinek azza teszuk a DL-t, olyan szar a fal. Szepen sorban meccsrol-meccsre.Kezdesnek az is megteszi.Hogy?RGIII jovore out.Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
En nem biroztam de a teny az teny, meccsbenyulosan hulyek voltak es meg ezzel egyutt sem alaztak le minket.
Ezt a produkciot a veretleneknek kell inkabb (sajat maguknak) megmagyarazni, a kulvilag fele eleg ✌-t mutogatni.
Egy kozel teljes kerettel felallo Ravens ellen a Picc bajban lett volna. Egy PO meccsen szivesen visszavagoznek veluk, kar hogy erre keves az esely.
RedFive
gedam
Es nem tom a piacrol kit sikerul hoznunk erositesnek a falba de alapesetben ha a drafton BPA strategy alapon elso korben WR t huzunk en osszegyurom a zoknim duhomben. Roman nal is lefo a kave? Passz. De szo szerint. Lesz tobb passz? Ha nem akkor passz. Mikozben en komalom a futasorientacios alapunkat, de teny hogy fejlodnunk kell passzjatekban.
RedFive
Flukker ellen tobb sargat dobtak holding/fs-ra 100 snap alatt mint barkire osszesegeben 11 fordulo alatt. Philips elengedi Watt-ot erintes nelkul, mert nem tudja mi az alapja a dolganak. Brown ippeg elveri Watt-ot 15 m-en es centizve kell(ene) odadobni neki, TE, max 2 lepeses passzokra epithetnenk.....stb.
no
Az megse jarja hogy ellenunk hovatovabb red zone defense-t lehet alkalmazni mar a palya barmely pontjan mert eselytelen hogy atpasszoljuk az ellent.
RedFive
Errol beszelek hetrol-hetre. Amig a negy DL jatekos lezarja oldalra az utat es nyom kozeprol nagyon sikeresen nagyon nagy %-ban addig eselytelenek vagyunk.
Hogy kell videot berakni vagy legalabb kepet?
no
én ide másolom be a kép, video, link címét és a kapott joel embeed kódot bemásolod ide
több mint 5 éve
Ez nem a fantasztikus vasas DL, mi mindenkinek azza teszuk a DL-t, olyan szar a fal. Szepen sorban meccsrol-meccsre.Kezdesnek az is megteszi.Hogy?RGIII jovore out.Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
En nem biroztam de a teny az teny, meccsbenyulosan hulyek voltak es meg ezzel egyutt sem alaztak le minket.
Ezt a produkciot a veretleneknek kell inkabb (sajat maguknak) megmagyarazni, a kulvilag fele eleg ✌-t mutogatni.
Egy kozel teljes kerettel felallo Ravens ellen a Picc bajban lett volna. Egy PO meccsen szivesen visszavagoznek veluk, kar hogy erre keves az esely.
RedFive
gedam
Es nem tom a piacrol kit sikerul hoznunk erositesnek a falba de alapesetben ha a drafton BPA strategy alapon elso korben WR t huzunk en osszegyurom a zoknim duhomben. Roman nal is lefo a kave? Passz. De szo szerint. Lesz tobb passz? Ha nem akkor passz. Mikozben en komalom a futasorientacios alapunkat, de teny hogy fejlodnunk kell passzjatekban.
RedFive
Flukker ellen tobb sargat dobtak holding/fs-ra 100 snap alatt mint barkire osszesegeben 11 fordulo alatt. Philips elengedi Watt-ot erintes nelkul, mert nem tudja mi az alapja a dolganak. Brown ippeg elveri Watt-ot 15 m-en es centizve kell(ene) odadobni neki, TE, max 2 lepeses passzokra epithetnenk.....stb.
no
Az megse jarja hogy ellenunk hovatovabb red zone defense-t lehet alkalmazni mar a palya barmely pontjan mert eselytelen hogy atpasszoljuk az ellent.
RedFive
Errol beszelek hetrol-hetre. Amig a negy DL jatekos lezarja oldalra az utat es nyom kozeprol nagyon sikeresen nagyon nagy %-ban addig eselytelenek vagyunk.
Hogy kell videot berakni vagy legalabb kepet?
több mint 5 éve
gedam
6 478
elvileg akkora már lamar meg egy rakat playa visszajöhet. kérdés kit mennyire cincál meg a pestis és mennyit edz otthon.Vagyunk annyira hulyek hogy ha Lamar nincs, a Dallas ellen ujra RG kezdjen?null
2020 NFL Leaders* in QB Rating:1. Trace McSorley: 121.52. Aaron Rodgers: 117.63. Patrick Mahomes: 115.54. Deshaun Watson: 112.55. Russell Wilson: 110.8*min. 6 attempts pic.twitter.com/UsiDb4bnnN
😁
gedam
Mondd hogy nem.
Mondd hogy nem.
Mondd hogy nem. 😖
RedFive
több mint 5 éve
A sokadik serulesnel kikapcsoltam... Grat a tisztes helytallashoz! Az osszefoglalo akapjan MekkSzorli nem volt vak.Jobbulast mindenkinek

több mint 5 éve
Vagyunk annyira hulyek hogy ha Lamar nincs, a Dallas ellen ujra RG kezdjen?null
2020 NFL Leaders* in QB Rating:1. Trace McSorley: 121.52. Aaron Rodgers: 117.63. Patrick Mahomes: 115.54. Deshaun Watson: 112.55. Russell Wilson: 110.8*min. 6 attempts pic.twitter.com/UsiDb4bnnN
😁
gedam
Mondd hogy nem.
Mondd hogy nem.
Mondd hogy nem. 😖
több mint 5 éve
Mondjuk a passzolt TD nak az szep volt. Szelrepassz a first downert. Edmunds misstacklenek hala hogy tobb lett belole, meg Brown nak akinek egy ekkora terulet mar eleg volt egy suta de eredmenyes iranyvaltassal lejatszani egy egy ellen.