Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
gedam
6 478
igen, azért lett egy 10yardos passzunk td.Kezdesnek az is megteszi.Hogy?RGIII jovore out.Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
En nem biroztam de a teny az teny, meccsbenyulosan hulyek voltak es meg ezzel egyutt sem alaztak le minket.
Ezt a produkciot a veretleneknek kell inkabb (sajat maguknak) megmagyarazni, a kulvilag fele eleg ✌-t mutogatni.
Egy kozel teljes kerettel felallo Ravens ellen a Picc bajban lett volna. Egy PO meccsen szivesen visszavagoznek veluk, kar hogy erre keves az esely.
RedFive
gedam
Es nem tom a piacrol kit sikerul hoznunk erositesnek a falba de alapesetben ha a drafton BPA strategy alapon elso korben WR t huzunk en osszegyurom a zoknim duhomben. Roman nal is lefo a kave? Passz. De szo szerint. Lesz tobb passz? Ha nem akkor passz. Mikozben en komalom a futasorientacios alapunkat, de teny hogy fejlodnunk kell passzjatekban.
RedFive
Flukker ellen tobb sargat dobtak holding/fs-ra 100 snap alatt mint barkire osszesegeben 11 fordulo alatt. Philips elengedi Watt-ot erintes nelkul, mert nem tudja mi az alapja a dolganak. Brown ippeg elveri Watt-ot 15 m-en es centizve kell(ene) odadobni neki, TE, max 2 lepeses passzokra epithetnenk.....stb.
no
Az megse jarja hogy ellenunk hovatovabb red zone defense-t lehet alkalmazni mar a palya barmely pontjan mert eselytelen hogy atpasszoljuk az ellent.
RedFive
amit észrevettem még a meccsen, hogy rg3 és trace is mennyivel nyugodtabb, higgadtabb a kiélezett szituknál, mint lj. egyszerűen nem tétováznak, hanem határozottan beleállnak a lehetőségbe, ami reménytkeltő. lj-nél, ha jönnie kell a meccsdrivenak, azt érzem, hogy nem lesz meg, veszélytelen, kapkodó. itt most a két félidő végén meg azt éreztem, hogy ezek meg tudják csinálni. még ha nem is sikerül, a szurkernek adja meg az érzést, hogy ezt megcsinálhatjuk.
kicsit sajnálom, hogy nem mekszorlival kezdtünk, megnéztem volna egy meccsen. mondjuk még a dallas ellen lehet, hogy meg is nézzük.
több mint 5 éve
Amugy a most kovi 5 meccsen tobb lehetoseg van ennel. A vedofalak minosege boven a Picc falae alatt lesz. Lehet hozzaedzodni. Falnak, elkapoknak, qb nak egyarant.Hogy?RGIII jovore out.Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
En nem biroztam de a teny az teny, meccsbenyulosan hulyek voltak es meg ezzel egyutt sem alaztak le minket.
Ezt a produkciot a veretleneknek kell inkabb (sajat maguknak) megmagyarazni, a kulvilag fele eleg ✌-t mutogatni.
Egy kozel teljes kerettel felallo Ravens ellen a Picc bajban lett volna. Egy PO meccsen szivesen visszavagoznek veluk, kar hogy erre keves az esely.
RedFive
gedam
Es nem tom a piacrol kit sikerul hoznunk erositesnek a falba de alapesetben ha a drafton BPA strategy alapon elso korben WR t huzunk en osszegyurom a zoknim duhomben. Roman nal is lefo a kave? Passz. De szo szerint. Lesz tobb passz? Ha nem akkor passz. Mikozben en komalom a futasorientacios alapunkat, de teny hogy fejlodnunk kell passzjatekban.
RedFive
Flukker ellen tobb sargat dobtak holding/fs-ra 100 snap alatt mint barkire osszesegeben 11 fordulo alatt. Philips elengedi Watt-ot erintes nelkul, mert nem tudja mi az alapja a dolganak. Brown ippeg elveri Watt-ot 15 m-en es centizve kell(ene) odadobni neki, TE, max 2 lepeses passzokra epithetnenk.....stb.
no
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Az is bosszanto hogy minden meccsen magatol ertetodoen jon Marlonra minimum egy 30,40,50+ os DPI. Lehetoleg 3. vagy 4. & akarmennyinel. Tegnap mar Marcus is jobban emberfogott.Oke. Ertem. Mindenkinek lehet szarabb napja.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Kezdesnek az is megteszi.Hogy?RGIII jovore out.Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
RedFive
gedam
RedFive
no
Az megse jarja hogy ellenunk hovatovabb red zone defense-t lehet alkalmazni mar a palya barmely pontjan mert eselytelen hogy atpasszoljuk az ellent.
több mint 5 éve
gedam
6 478
A meccsrol annyit, hogy az oroszlan jatszott az oreg, beteg, faradt es serult ebedjevel. Azert meglepo volt a vasas jatekosok kirobbano orome egy-egy nagy jateknaligazából azt olvastam, hogy a tévétársaságok kényszerítik bele a ligát, hogy ragaszkodjon a menetrendhez. gondolom itt az eladott reklámszerződéseknél buknának sokat vszeg, nem értek hozzá. de azért leülhetnének a felek és megbeszélhetnék a dolgot. ha nincs qb egy meccsen, akkor gyorsan el fog onnan kapcsolni a paraszt. ha szriendáutszriendáutfumblepickpicksixfumbli az első negyed, akkor azt a meccset senki nem fogja komolyan venni.
4 a gorcs huzza ossze kezdetu gondolat:
1. JH, csak siman egy fasz
2. Olyan puhak vagyunk hogy rossz nezni es ez biztos keres hogy meg a negyedik ember is a labdat akarja kivenni ahelyett hogy odabaszna. Cserebe a masik csapatommal egyutt agyon vagyunk buntetve. Kiveve Hump aki ki is szedi es ut ha ugy jon ki. De osszesegeben rosszul jottunk ki a pofonok osztasanal es kapasanal is. Ez szegyen volt es kozel megbocsathatatlan.
3. A biraskodasnal be kell vezetni a vizi-kezilabdas megoldast, fujjanak 4-3 aranyba es kesz es csak akkor lesz ideges a nep ha 13-4 arany lesz valakinek. Persze itt nem mult rajta semmi, de duhito hogy hol jon hol nem a sarga.
4. Meg 4-5 ilyen merkozes es a liga tobbet fog artani a renomen, mint illene. Azert nekem mar kinos lenne kozvetiteni ezeket a szarokat ugy hogy az ellenkezojet kell mondani gyakorlatilag.
no
több mint 5 éve
JS-t olyan sokat ekeztem, de iden jol jatszott es meg a penzet is megeri.Zeusz is nagyot jatszik osszesegeben egesz evben, persze furgebb nem lesz.
több mint 5 éve
Hogy?RGIII jovore out.Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
RedFive
gedam
RedFive
több mint 5 éve
RGIII jovore out.Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
RedFive
gedam
több mint 5 éve
A meccsrol annyit, hogy az oroszlan jatszott az oreg, beteg, faradt es serult ebedjevel. Azert meglepo volt a vasas jatekosok kirobbano orome egy-egy nagy jateknal4 a gorcs huzza ossze kezdetu gondolat:
1. JH, csak siman egy fasz
2. Olyan puhak vagyunk hogy rossz nezni es ez biztos keres hogy meg a negyedik ember is a labdat akarja kivenni ahelyett hogy odabaszna. Cserebe a masik csapatommal egyutt agyon vagyunk buntetve. Kiveve Hump aki ki is szedi es ut ha ugy jon ki. De osszesegeben rosszul jottunk ki a pofonok osztasanal es kapasanal is. Ez szegyen volt es kozel megbocsathatatlan.
3. A biraskodasnal be kell vezetni a vizi-kezilabdas megoldast, fujjanak 4-3 aranyba es kesz es csak akkor lesz ideges a nep ha 13-4 arany lesz valakinek. Persze itt nem mult rajta semmi, de duhito hogy hol jon hol nem a sarga.
4. Meg 4-5 ilyen merkozes es a liga tobbet fog artani a renomen, mint illene. Azert nekem mar kinos lenne kozvetiteni ezeket a szarokat ugy hogy az ellenkezojet kell mondani gyakorlatilag.
több mint 5 éve
gedam
6 478
Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
RedFive
több mint 5 éve
Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.Hidd el, hogy egy teljes kerethez nálunk is másképp állnak. Ezt három hete megmutattuk. Ennyi dropp egész évben összesen nem volt talán. Elképesztő volt a dekoncentráltságunk.
RedFive
A bírói döntésnél meg a TE kezében volt a TD. Max lehetett volna +3 pont, de ez a Ravens ma tényleg gyenge volt a sok sérült covidos miatt. De bárcsak rendes csapattal jöhettetek volna, tuti jobb meccs.
több mint 5 éve
Mindket oldalon!a körülményekhez képest összeszedettek voltunkMielőbbi gyógyulást az új sérülteknek.
gedam
Klaci79
Asse tudom hogy all a leltar. 😩
több mint 5 éve
a körülményekhez képest összeszedettek voltunkMielőbbi gyógyulást az új sérülteknek.
gedam
több mint 5 éve
Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.En nem biroztam de a teny az teny, meccsbenyulosan hulyek voltak es meg ezzel egyutt sem alaztak le minket.
több mint 5 éve
Ez egy igazi "Billy Madison"-os meccs volt... mindket csapat reszerol.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
gedam
6 478
a boykin boldom bejött. csak 100yardot és 2TD-t tévedtem
több mint 5 éve
gedam
6 478
a körülményekhez képest összeszedettek voltunk
több mint 5 éve
Williamsnek meg a sérülése nem jött rendbeMost akkor JK Dobbins nem jatszik?Networkon most mondták be, maradtak Covid listán Ingram-al együtt.
Se Brandon Williams?
Kiderult mar vmi konkretabb?
RedFive
Spy
több mint 5 éve
Most akkor JK Dobbins nem jatszik?Se Brandon Williams?
Kiderult mar vmi konkretabb?
több mint 5 éve
Az biztos nem.Hazaertem. 😤milyen szerelő az aki nem tudja hogy ma játszik mindenki fradikája??? nő volt? 😀
A tilalom kezdete es a tarkoloves elott. Suru napp volt, dog vagyok. Kuplungszettet csereltek a verdamon. Mondtam a szerelonek hogy huzzanak bele haza kell ernem es nem szarakodhatok kozegekkel mert meccs lesz.
-milyen meccs fonok?
-kviddics bmeg!
RedFive
Klaci79
Ereszdriver? Esetleg...
több mint 5 éve
Hazaertem. 😤milyen szerelő az aki nem tudja hogy ma játszik mindenki fradikája??? nő volt? 😀
A tilalom kezdete es a tarkoloves elott. Suru napp volt, dog vagyok. Kuplungszettet csereltek a verdamon. Mondtam a szerelonek hogy huzzanak bele haza kell ernem es nem szarakodhatok kozegekkel mert meccs lesz.
-milyen meccs fonok?
-kviddics bmeg!
RedFive