Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Nekem ezek az urak tűntek fel, főleg az első kettő volt reményteljes...(Igaz, hogy láttam olyat, akit minimum ki kéne próbálni full csapat esetén is)Kik lehetnek a Steelers meccs alapján akikről kiderülhet hogy ha nem is kurva jó, de a "vak" kezdőnkhöz képest "félszemű" ? 😊
lucio
Nálam Davontae Harris tűnt fel, de lehet csak azért mert késő volt és csak akkor vettem észre amikor jó megmozdulásai voltak 😊
Más? Castillo esetleg?
Snagal
Colon-Castillo >> Bowser >>>>>> Harris/Crawford
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
gedam
6 478
a dropja ellenére nekem lüke wilson is tetszett, mint falember.Colon-Castillo, igen feltunt.(Igaz, hogy láttam olyat, akit minimum ki kéne próbálni full csapat esetén is)Kik lehetnek a Steelers meccs alapján akikről kiderülhet hogy ha nem is kurva jó, de a "vak" kezdőnkhöz képest "félszemű" ? 😊
lucio
Nálam Davontae Harris tűnt fel, de lehet csak azért mert késő volt és csak akkor vettem észre amikor jó megmozdulásai voltak 😊
Más? Castillo esetleg?
Snagal
Dez csak 2x volt celpont de levedekeztek.
Justice Hill t meg megemlitenem a pozitivok kozott. (Kivetelesen nem Covid) 😒
RedFive
több mint 5 éve
Colon-Castillo, igen feltunt.(Igaz, hogy láttam olyat, akit minimum ki kéne próbálni full csapat esetén is)Kik lehetnek a Steelers meccs alapján akikről kiderülhet hogy ha nem is kurva jó, de a "vak" kezdőnkhöz képest "félszemű" ? 😊
lucio
Más? Castillo esetleg?
Snagal
Dez csak 2x volt celpont de levedekeztek.
Justice Hill t meg megemlitenem a pozitivok kozott. (Kivetelesen nem Covid) 😒
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
gedam
6 478
mivel két csere irànyító dobált, gyanítom edző küldte a könnyebb célpontra hadent. ugye tomlin mondta is, hogy játékosok, edzők benne voltak a produkcióban. mi meg kivideóztuk és megbüntettük. ez legalább szép volt.Ez egy normal ugymenet 1st & 10. Mi 4 elkapo + RB, mig a vasas 4 DL, 3 LB 5 yardra, presnap 2 S man. Az hogy mi kit es hogyan akarunk tamadni az jo is lehetne, de a D szempontjabol szeretnem leirni altalanossagban es foleg a F7-t.null
TRACE MCSORLEY TO HOLLYWOOD BROWN!70-YARD TD TO KEEP THE RAVENS IN THIS 😱 (via @NFL)pic.twitter.com/ogkuXUljL5
gedam
A DL: A ketto Edge megy a QB-ra de a "hold" be van nekik hivva es igy nem lehet oldalra kimozogni, ha fegyelmezetten teszik a dolgukat. Ez magaban nem lenne tragedia, mert futasnal 5-5 ellen jok kellene lennunk vagy passznal kellene es illene tartani a IOL-nek es akkor keresni a szabad elkapot. Es innen folytatodhatna a taktikai csata. De a ketto DT nagyon eredmenyesen es nagyon nagy %-ban megoli a fal kozepet. Igy a DL magaban eleri hogy egy 3 lepeses passz mar kihivas. Ez viszont adja hogy limitalt a tavolsag ahova tudjuk dobni. Itt jonnek be a LB-k. Nem indulnak meg, mert a labda messzebb van a LOS-tol mint ok es gyakorlatilag meg tudjak varni a jatekot es reagalni a futas lenne. Itt jelenleg W es S passzra figyel mig Mike embere az RB es rajta tartja a szemet ha elindul a CD route-jara, de helyzeti elonyben o is es addig be tud segiteni a Hook to Curl to Flat teruleteken. A DL miatt 4 elkapora 7 vedo jut es eleg szuk teruleten az idokorlat miatt.
Termeszetesen a mi felallasunkra reagal a D is, de a DL gyakorlatilag ugyanazt probalja csinalni es van hogy nem jon be raadasul honest amit mutatok azt csinalok jatekkal semmi trukk..stb. | Sajnalom hogy nem ertek hozza egy csomo oldalso +hatso kep + a gif a jatekrol mindenfele felallasbol futas es passz eseten. | A ket video kozott minimalis elteres van, 5 elkapo van, de a lenyeg hogy a DL ugyanazt eri el. Nincs lehetoseg kimozgasra ( itt nem is akart ) 3 lepesnel nincs tobbre lehetoseg. Ahogy a D dolgozik arra nagyon nehez jatekokat felirni, de ha az IOL tartana akkor beindulnank mint a gozmozdony es akkor lehetne meg csak beszelni LJ-rol es a hivasokrol.
Haden az INT-nel kockaztatott es otthagyta az emberet, de nagyon bejott. Viszont a TD jateknal teljesen ugyanaz tortenik. Haden ugyanazt latja es indul megint de most az o embere kapja. A vasasnal egy kerdes hogy ez Haden maganakcioja mint nalunk Peters sok jateka ( High reward for some risk ). Ha nem es forgott a D tervszeruen akkor Butler megint egy ...mert igy nagyon nehez helyzetbe hozta a S-t sok "utazas" utan nyilt terepen kellett volna a biztos tackle es egy jobb QB eseten meg kevesebb eselye lett volna.
A videot halkan egyszer nezzetek meg, mert Zeusz itt pont ugyanazt csinalta mint BD ellen mikor megserult. Igaz itt a vegeredmeny az lett hogy meg egy szempillantas es Watt megoli a QB-t.
no
3.és sokra haden lamar ellen is csak andrewsra fókuszált. most a mekszorli td-nél látszik is, hogy a first downnál lévő elkapónk csak kóricál csapdába csalja hadent.
jó kis sakkjátszma ez.
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
(Igaz, hogy láttam olyat, akit minimum ki kéne próbálni full csapat esetén is)Kik lehetnek a Steelers meccs alapján akikről kiderülhet hogy ha nem is kurva jó, de a "vak" kezdőnkhöz képest "félszemű" ? 😊
lucio
Más? Castillo esetleg?
több mint 5 éve
"Orvosi dontes" volt, hogy ne játsszon Ingram es Dobbins a Steelers ellen.LJ elvileg nem lesz még a Dallas ellen (legalábbis az NFL tényként kezeli)
A negativ tesztek dacara.
Emelem a kalapom!
Az NFL belehajszolhat a meccsbe, de a csapatorvosi es vezetoi team felelos dontest hozott.
Ha Calaist meg jobban elovette a virus, ot meg a Dallas ellen se fogjak bevetni. Meg Lamarban se legyunk olyan biztosak. A Dallast igy is verni kell.
RedFive
több mint 5 éve
gedam
6 478
"Orvosi dontes" volt, hogy ne játsszon Ingram es Dobbins a Steelers ellen.emszi szorli is úgy játszott, hogy nov15-én edzett utoljára. én mondom, hogy a sérültek helyében perelnék.
A negativ tesztek dacara.
Emelem a kalapom!
Az NFL belehajszolhat a meccsbe, de a csapatorvosi es vezetoi team felelos dontest hozott.
Ha Calaist meg jobban elovette a virus, ot meg a Dallas ellen se fogjak bevetni. Meg Lamarban se legyunk olyan biztosak. A Dallast igy is verni kell.
RedFive
null
The Ravens did not practice on Thursday, so the Injury Report is an estimation. pic.twitter.com/3qoG9pjtIA
fogalmazzunk úgy, hogy vhogy kéne nyerni a dallas ellen.
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
"Orvosi dontes" volt, hogy ne játsszon Ingram es Dobbins a Steelers ellen.A negativ tesztek dacara.
Emelem a kalapom!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Beirtam hosszabban, szabatosabban es magyarosabban erre azt mondta snap. 3 palinkat meg kellett igyak hogy ujra nekikezdjek, cserebe 2 soronkent mentettem, de magamnak kertem. 😊
több mint 5 éve
Ez egy normal ugymenet 1st & 10. Mi 4 elkapo + RB, mig a vasas 4 DL, 3 LB 5 yardra, presnap 2 S man. Az hogy mi kit es hogyan akarunk tamadni az jo is lehetne, de a D szempontjabol szeretnem leirni altalanossagban es foleg a F7-t.null
TRACE MCSORLEY TO HOLLYWOOD BROWN!70-YARD TD TO KEEP THE RAVENS IN THIS 😱 (via @NFL)pic.twitter.com/ogkuXUljL5
gedam
A DL: A ketto Edge megy a QB-ra de a "hold" be van nekik hivva es igy nem lehet oldalra kimozogni, ha fegyelmezetten teszik a dolgukat. Ez magaban nem lenne tragedia, mert futasnal 5-5 ellen jok kellene lennunk vagy passznal kellene es illene tartani a IOL-nek es akkor keresni a szabad elkapot. Es innen folytatodhatna a taktikai csata. De a ketto DT nagyon eredmenyesen es nagyon nagy %-ban megoli a fal kozepet. Igy a DL magaban eleri hogy egy 3 lepeses passz mar kihivas. Ez viszont adja hogy limitalt a tavolsag ahova tudjuk dobni. Itt jonnek be a LB-k. Nem indulnak meg, mert a labda messzebb van a LOS-tol mint ok es gyakorlatilag meg tudjak varni a jatekot es reagalni a futas lenne. Itt jelenleg W es S passzra figyel mig Mike embere az RB es rajta tartja a szemet ha elindul a CD route-jara, de helyzeti elonyben o is es addig be tud segiteni a Hook to Curl to Flat teruleteken. A DL miatt 4 elkapora 7 vedo jut es eleg szuk teruleten az idokorlat miatt.
Termeszetesen a mi felallasunkra reagal a D is, de a DL gyakorlatilag ugyanazt probalja csinalni es van hogy nem jon be raadasul honest amit mutatok azt csinalok jatekkal semmi trukk..stb. | Sajnalom hogy nem ertek hozza egy csomo oldalso +hatso kep + a gif a jatekrol mindenfele felallasbol futas es passz eseten. | A ket video kozott minimalis elteres van, 5 elkapo van, de a lenyeg hogy a DL ugyanazt eri el. Nincs lehetoseg kimozgasra ( itt nem is akart ) 3 lepesnel nincs tobbre lehetoseg. Ahogy a D dolgozik arra nagyon nehez jatekokat felirni, de ha az IOL tartana akkor beindulnank mint a gozmozdony es akkor lehetne meg csak beszelni LJ-rol es a hivasokrol.
Haden az INT-nel kockaztatott es otthagyta az emberet, de nagyon bejott. Viszont a TD jateknal teljesen ugyanaz tortenik. Haden ugyanazt latja es indul megint de most az o embere kapja. A vasasnal egy kerdes hogy ez Haden maganakcioja mint nalunk Peters sok jateka ( High reward for some risk ). Ha nem es forgott a D tervszeruen akkor Butler megint egy ...mert igy nagyon nehez helyzetbe hozta a S-t sok "utazas" utan nyilt terepen kellett volna a biztos tackle es egy jobb QB eseten meg kevesebb eselye lett volna.
A videot halkan egyszer nezzetek meg, mert Zeusz itt pont ugyanazt csinalta mint BD ellen mikor megserult. Igaz itt a vegeredmeny az lett hogy meg egy szempillantas es Watt megoli a QB-t.
több mint 5 éve
Értem, hogy rivalizálás...de a tegnap estéből bármit levonni...nagy körülményektőlfüggetlenítenitudásra utal. Én pl. egy tökéletesen dekoncentrált steelerst láttam egy teljesen impotens ravens O ellen.Ott a pont! Szerintem ez a tökéletes összefoglaló!
Pl. a ravens honlap hősies helytállást lát ebbe bele...meg hogy jó úton járunk...út...ez egy zsákutca volt mindkét csapatnak. (A pontjainkat egy st baki és egy óriási misstackle eredményezték. Gyakorlatilag nem volt ezen kívül 1st downunk.Védelmi snapjeink: elsőre elit passproteksön, második downra rövid steelers futás, fogjuk, pipa, aztán harmadikra lemaradunk az elkapóról, aki viszont elejti, no ez max részleges helytállás, ez egy koncentráltabb ellenféllel szemben nem néz ki ilyen jól)
Tökmás csapat fog kifutni (legalábbis remélem) kedden, tökmás koncentrációs szinten játszó ellenféllel szemben. Szerintem akkor járunk el helyesen, ha a tegnapi meccsből kb. semmit nem vonunk le, hanem azt mondjuk, indul az idény, öt meccses az alapszakasz, hozni kell mind az ötöt a célokhoz, ha négyet hozunk, akkor imádkozzunk, ha ez alatt, akkor meg mindegy. És muszáj, hogy a most nem játszók jól játszanak majd, mert egy nekem kiderült: annyira nem mély a roster, hogy nagy számban, főszerepben azokra számítsunk, akiket tegnap láttunk. (Igaz, hogy láttam olyat, akit minimum ki kéne próbálni full csapat esetén is)
lucio
több mint 5 éve
lucio
329
Értem, hogy rivalizálás...de a tegnap estéből bármit levonni...nagy körülményektőlfüggetlenítenitudásra utal. Én pl. egy tökéletesen dekoncentrált steelerst láttam egy teljesen impotens ravens O ellen. Pl. a ravens honlap hősies helytállást lát ebbe bele...meg hogy jó úton járunk...út...ez egy zsákutca volt mindkét csapatnak. (A pontjainkat egy st baki és egy óriási misstackle eredményezték. Gyakorlatilag nem volt ezen kívül 1st downunk.Védelmi snapjeink: elsőre elit passproteksön, második downra rövid steelers futás, fogjuk, pipa, aztán harmadikra lemaradunk az elkapóról, aki viszont elejti, no ez max részleges helytállás, ez egy koncentráltabb ellenféllel szemben nem néz ki ilyen jól)
Tökmás csapat fog kifutni (legalábbis remélem) kedden, tökmás koncentrációs szinten játszó ellenféllel szemben. Szerintem akkor járunk el helyesen, ha a tegnapi meccsből kb. semmit nem vonunk le, hanem azt mondjuk, indul az idény, öt meccses az alapszakasz, hozni kell mind az ötöt a célokhoz, ha négyet hozunk, akkor imádkozzunk, ha ez alatt, akkor meg mindegy. És muszáj, hogy a most nem játszók jól játszanak majd, mert egy nekem kiderült: annyira nem mély a roster, hogy nagy számban, főszerepben azokra számítsunk, akiket tegnap láttunk. (Igaz, hogy láttam olyat, akit minimum ki kéne próbálni full csapat esetén is)
több mint 5 éve
A ket kis videora irtam volna, ha mar az enyemeket nem tudom berakni.www.espn.com/nfl/story/_/id/30436146/steelers-joe-haden-picks-rg3-takes-houseA gepemen vannak a cuccok, de kattintok en mindenhova es nincs joel ( nem mondom hogy ertem mi ez, de en logarleccel kezdtem 😊 ). Probaltam a copy+paste de semmi.embed.ly/codeEz nem a fantasztikus vasas DL, mi mindenkinek azza teszuk a DL-t, olyan szar a fal. Szepen sorban meccsrol-meccsre.Kezdesnek az is megteszi.Hogy?RGIII jovore out.Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
En nem biroztam de a teny az teny, meccsbenyulosan hulyek voltak es meg ezzel egyutt sem alaztak le minket.
Ezt a produkciot a veretleneknek kell inkabb (sajat maguknak) megmagyarazni, a kulvilag fele eleg ✌-t mutogatni.
Egy kozel teljes kerettel felallo Ravens ellen a Picc bajban lett volna. Egy PO meccsen szivesen visszavagoznek veluk, kar hogy erre keves az esely.
RedFive
gedam
Es nem tom a piacrol kit sikerul hoznunk erositesnek a falba de alapesetben ha a drafton BPA strategy alapon elso korben WR t huzunk en osszegyurom a zoknim duhomben. Roman nal is lefo a kave? Passz. De szo szerint. Lesz tobb passz? Ha nem akkor passz. Mikozben en komalom a futasorientacios alapunkat, de teny hogy fejlodnunk kell passzjatekban.
RedFive
Flukker ellen tobb sargat dobtak holding/fs-ra 100 snap alatt mint barkire osszesegeben 11 fordulo alatt. Philips elengedi Watt-ot erintes nelkul, mert nem tudja mi az alapja a dolganak. Brown ippeg elveri Watt-ot 15 m-en es centizve kell(ene) odadobni neki, TE, max 2 lepeses passzokra epithetnenk.....stb.
no
Az megse jarja hogy ellenunk hovatovabb red zone defense-t lehet alkalmazni mar a palya barmely pontjan mert eselytelen hogy atpasszoljuk az ellent.
RedFive
Errol beszelek hetrol-hetre. Amig a negy DL jatekos lezarja oldalra az utat es nyom kozeprol nagyon sikeresen nagyon nagy %-ban addig eselytelenek vagyunk.
Hogy kell videot berakni vagy legalabb kepet?
no
én ide másolom be a kép, video, link címét és a kapott joel embeed kódot bemásolod ide
gedam
De errol a meccsrol a Haden INT es MC TD-at erdemes lenne berakni.
no
A videóban 2 mp-nél a lényeg: Watt pressure, RG leragad a readnél, Haden lelép az emberről
Willie Parker
több mint 5 éve
A gepemen vannak a cuccok, de kattintok en mindenhova es nincs joel ( nem mondom hogy ertem mi ez, de en logarleccel kezdtem 😊 ). Probaltam a copy+paste de semmi.embed.ly/codeEz nem a fantasztikus vasas DL, mi mindenkinek azza teszuk a DL-t, olyan szar a fal. Szepen sorban meccsrol-meccsre.Kezdesnek az is megteszi.Hogy?RGIII jovore out.Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
En nem biroztam de a teny az teny, meccsbenyulosan hulyek voltak es meg ezzel egyutt sem alaztak le minket.
Ezt a produkciot a veretleneknek kell inkabb (sajat maguknak) megmagyarazni, a kulvilag fele eleg ✌-t mutogatni.
Egy kozel teljes kerettel felallo Ravens ellen a Picc bajban lett volna. Egy PO meccsen szivesen visszavagoznek veluk, kar hogy erre keves az esely.
RedFive
gedam
Es nem tom a piacrol kit sikerul hoznunk erositesnek a falba de alapesetben ha a drafton BPA strategy alapon elso korben WR t huzunk en osszegyurom a zoknim duhomben. Roman nal is lefo a kave? Passz. De szo szerint. Lesz tobb passz? Ha nem akkor passz. Mikozben en komalom a futasorientacios alapunkat, de teny hogy fejlodnunk kell passzjatekban.
RedFive
Flukker ellen tobb sargat dobtak holding/fs-ra 100 snap alatt mint barkire osszesegeben 11 fordulo alatt. Philips elengedi Watt-ot erintes nelkul, mert nem tudja mi az alapja a dolganak. Brown ippeg elveri Watt-ot 15 m-en es centizve kell(ene) odadobni neki, TE, max 2 lepeses passzokra epithetnenk.....stb.
no
Az megse jarja hogy ellenunk hovatovabb red zone defense-t lehet alkalmazni mar a palya barmely pontjan mert eselytelen hogy atpasszoljuk az ellent.
RedFive
Errol beszelek hetrol-hetre. Amig a negy DL jatekos lezarja oldalra az utat es nyom kozeprol nagyon sikeresen nagyon nagy %-ban addig eselytelenek vagyunk.
no
én ide másolom be a kép, video, link címét és a kapott joel embeed kódot bemásolod ide
gedam
no
A videóban 2 mp-nél a lényeg: Watt pressure, RG leragad a readnél, Haden lelép az emberről
több mint 5 éve
Ugy gondolom hogy a tul nagy volt a lazazas, de barmikor tudtatok volna valtani, neha a vegen jon a nem-szerencse es akkor az az egy a szazbol merkozes. Nem mervado itt a teljesitmeny se rossz se jo iranyban. Ennyi kellett ennyit raktatok bele.Természetesen, jogos. Csak ezen múlik egy L vagy W.Egy Redneck kocsmabol ugrott be es gyakorlatilag a bemelegitesnel mutatkozott be a tobbieknek. Csodalom hogy nem filctollal felirt feher poloban futott ki. Nem lehet szamonkerni rajta semmit. De legalabb ugy blokkol mint Andrews.Viszont tényleg nem múlt ezen semmi, sőt! A Steelers játékosok azt hitték rámentek a FG-ra és ha mondjuk Andrews játszik ez tuti TD is. Azt kellett volna inkább számon kérni a TE-től, hogy miért ejt ki egy megfogott labdát. Ha van meg 3 pont nem változat semmit. Talán még nekünk is jót tett volna, mert úgy lesüllyedt a játékunk, hogy nem tudja a FO sem hova tenni.twitter.com/picksixpod?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1334261135785271297%7Ctwgr%5Eshare_0%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ffuzovelkifele.com%2F2020%2F12%2Fszerda-esti-tragikomedia%2FSnagal!Ha tudnám melyik meccsen volt megkeresném, de ott konkrétan nem volt zászló csak megállt az óra (vagy vissza raktak plusz mp-eket, nem emlékszem pontosan).
Ha védõ fekszik a támadón, visszatartja, a játék megállása után, az szabálytalan. Defensive delay of the game. 5 yard.
ulpianus
Delay of game az tiszta, de abban az esetben nem volt büntetés csak az órát tekergették ide-oda 😊
Viszont ha itt bedobják akkor szintén megállt volna az idő ha jól sejtem...
Snagal
A 78-as OL embereteket nézd meg, milyen "gyorsan" áll fel. 8 másodperc van az órán vissza, 6 mp-nél már ment a snap.
A meccsen volt egy oldalsó (túloldali) ismétlés, ott látszik, hogy Vince Williams lábán a 78-as csávó ül, VW alatt meg fekszik a futó.
Willie Parker
Sokan mondjak nálunk, hogy majd mi lesz egy jó sec ellen, hát én a Ravens sec-nél jobbat nem látok az NFL-ben. Több helyen persze van gond, de pont a sec elég pofás...
Klaci79
no
Durva így is, hogy simán megérdemeltük volna a L-t. De idén behúzzuk az ilyen meccseket.
Klaci79
több mint 5 éve
A gepemen vannak a cuccok, de kattintok en mindenhova es nincs joel ( nem mondom hogy ertem mi ez, de en logarleccel kezdtem 😊 ). Probaltam a copy+paste de semmi.embed.ly/codeEz nem a fantasztikus vasas DL, mi mindenkinek azza teszuk a DL-t, olyan szar a fal. Szepen sorban meccsrol-meccsre.Kezdesnek az is megteszi.Hogy?RGIII jovore out.Figyu, emelt fovel tavozhatunk, a felforgatott C kerettel is helytalltunk. A D harapott, Humphrey nem volt az igazi, Peters is lejatszotta, az O fal a liga legerosebb vedofala ellen jatszott, es voltrosszabb, az bebizonyosodott, hogy RGIII nak vege, ha kell futni Trace is tud, dobni meg jobban is, kar volt bicegosen fent hagyni.nemhiába követeltük trace-t a kezdőbe. tavaly előszezonban nagyon biztató volt. mondjuk majdnem dobott egy picket is, de belerázódott volna szerintem a meccsbe.
RedFive
gedam
RedFive
no
RedFive
no
gedam
több mint 5 éve
Természetesen, jogos. Csak ezen múlik egy L vagy W.Egy Redneck kocsmabol ugrott be es gyakorlatilag a bemelegitesnel mutatkozott be a tobbieknek. Csodalom hogy nem filctollal felirt feher poloban futott ki. Nem lehet szamonkerni rajta semmit. De legalabb ugy blokkol mint Andrews.Viszont tényleg nem múlt ezen semmi, sőt! A Steelers játékosok azt hitték rámentek a FG-ra és ha mondjuk Andrews játszik ez tuti TD is. Azt kellett volna inkább számon kérni a TE-től, hogy miért ejt ki egy megfogott labdát. Ha van meg 3 pont nem változat semmit. Talán még nekünk is jót tett volna, mert úgy lesüllyedt a játékunk, hogy nem tudja a FO sem hova tenni.twitter.com/picksixpod?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1334261135785271297%7Ctwgr%5Eshare_0%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ffuzovelkifele.com%2F2020%2F12%2Fszerda-esti-tragikomedia%2FSnagal!Ha tudnám melyik meccsen volt megkeresném, de ott konkrétan nem volt zászló csak megállt az óra (vagy vissza raktak plusz mp-eket, nem emlékszem pontosan).
Ha védõ fekszik a támadón, visszatartja, a játék megállása után, az szabálytalan. Defensive delay of the game. 5 yard.
ulpianus
Delay of game az tiszta, de abban az esetben nem volt büntetés csak az órát tekergették ide-oda 😊
Snagal
A 78-as OL embereteket nézd meg, milyen "gyorsan" áll fel. 8 másodperc van az órán vissza, 6 mp-nél már ment a snap.
A meccsen volt egy oldalsó (túloldali) ismétlés, ott látszik, hogy Vince Williams lábán a 78-as csávó ül, VW alatt meg fekszik a futó.
Willie Parker
Sokan mondjak nálunk, hogy majd mi lesz egy jó sec ellen, hát én a Ravens sec-nél jobbat nem látok az NFL-ben. Több helyen persze van gond, de pont a sec elég pofás...
Klaci79
no
Durva így is, hogy simán megérdemeltük volna a L-t. De idén behúzzuk az ilyen meccseket.
több mint 5 éve
Egy Redneck kocsmabol ugrott be es gyakorlatilag a bemelegitesnel mutatkozott be a tobbieknek. Csodalom hogy nem filctollal felirt feher poloban futott ki. Nem lehet szamonkerni rajta semmit. De legalabb ugy blokkol mint Andrews.Viszont tényleg nem múlt ezen semmi, sőt! A Steelers játékosok azt hitték rámentek a FG-ra és ha mondjuk Andrews játszik ez tuti TD is. Azt kellett volna inkább számon kérni a TE-től, hogy miért ejt ki egy megfogott labdát. Ha van meg 3 pont nem változat semmit. Talán még nekünk is jót tett volna, mert úgy lesüllyedt a játékunk, hogy nem tudja a FO sem hova tenni.twitter.com/picksixpod?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1334261135785271297%7Ctwgr%5Eshare_0%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ffuzovelkifele.com%2F2020%2F12%2Fszerda-esti-tragikomedia%2FSnagal!Ha tudnám melyik meccsen volt megkeresném, de ott konkrétan nem volt zászló csak megállt az óra (vagy vissza raktak plusz mp-eket, nem emlékszem pontosan).
ulpianus
Snagal
Willie Parker
Klaci79
több mint 5 éve
Ő úgy érti, hogyha az első félidő végén befújják a sporik a delay of game-t és FG-t rúgnak, majd a meccs végén nekünk nem adnak first downt és visszakapják a lasztit és elmennek FG-ig, akkor más lett volna. Közben nem változott volna semmi nyilván.5 pont a különbség 2 lett volna ha FG-t rúgtok és nem volt labdátok arra sem. Tehát nem számít. Így értsd. Ha feltételezünk dolgokat, akkor ha berúgjátok a FG-t mi úgy jövünk ki, hogy vert iszunk felidoben és csinálunk 2TD-t még. Ezért felesleges “ha”-ba kapaszkodni.Viszont tényleg nem múlt ezen semmi, sőt! A Steelers játékosok azt hitték rámentek a FG-ra és ha mondjuk Andrews játszik ez tuti TD is. Azt kellett volna inkább számon kérni a TE-től, hogy miért ejt ki egy megfogott labdát. Ha van meg 3 pont nem változat semmit. Talán még nekünk is jót tett volna, mert úgy lesüllyedt a játékunk, hogy nem tudja a FO sem hova tenni.azzal nem értek egyet, hogy nem változtat semmin.
Klaci79
5 pont hátrányunk volt így. 3 pont ebben az esetben elég sokat változtat (td vagy FG kell a győzelemhez nem mindegy).
Azon mondjuk nem változtat, hogy vereségre számítottunk eleve és kevés esélye volt, hogy ne az legyen a vége, de ha meg emiatt "nem számít" akkor a meccset sem kellett volna lejatszani 😊
Snagal
Klaci79
több mint 5 éve
5 pont a különbség 2 lett volna ha FG-t rúgtok és nem volt labdátok arra sem. Tehát nem számít. Így értsd. Ha feltételezünk dolgokat, akkor ha berúgjátok a FG-t mi úgy jövünk ki, hogy vert iszunk felidoben és csinálunk 2TD-t még. Ezért felesleges “ha”-ba kapaszkodni.Viszont tényleg nem múlt ezen semmi, sőt! A Steelers játékosok azt hitték rámentek a FG-ra és ha mondjuk Andrews játszik ez tuti TD is. Azt kellett volna inkább számon kérni a TE-től, hogy miért ejt ki egy megfogott labdát. Ha van meg 3 pont nem változat semmit. Talán még nekünk is jót tett volna, mert úgy lesüllyedt a játékunk, hogy nem tudja a FO sem hova tenni.azzal nem értek egyet, hogy nem változtat semmin.
Klaci79
5 pont hátrányunk volt így. 3 pont ebben az esetben elég sokat változtat (td vagy FG kell a győzelemhez nem mindegy).
Azon mondjuk nem változtat, hogy vereségre számítottunk eleve és kevés esélye volt, hogy ne az legyen a vége, de ha meg emiatt "nem számít" akkor a meccset sem kellett volna lejatszani 😊
Snagal
több mint 5 éve
Amugy en lattam a tavalyi eloszezon meccseinek videoosszefoglaloit. Egesz kellemes latvany volt de semmi rendkivuli. Nem ronyozott, tokos volt. A dobasainak szoraskepe viszont backup jovot sejtetett. Meg most is azt sejtet. Ennyi.Utalni fogsz, szerintem Tracy gyerek semmiféle megoldást nem jelent. Max ha nincs LJ. Az a passz egy jó passz volt, de hogy ennyire jó, az egy hatalmas és ritka védelmi bakinak volt köszönhető. Nem véletlen, hogy még RG is megelőzi a DC-n, pedig Penn State-n én is csiptem a palit, de semmi bizalmam nem lenne felé.T McShorley TD-nek nagyon örülök, remélem vhol (netalán itt??) jut majd több is neki, mint backup QB. Tudom méret meg hasonló hiányosságok, de Breest vagy Wilsont se azért szeretjük 😛😩😌😄
dande
Lelki sebeinkre cseppnyi gyogyirt hoza'l, mondd hat derek ehezo garaboncias, mit kivansz cserebe?
Etellel-itallal kinaljunk vagy az eletedre toro vad haramiakat hanyjunk kardelre, esetleg negyfele vagva koncoljuk fel oket?
Hogy? Az utobbi?
Es vajh kire re sujtsunk le hatalmas bosszuval es izzo haragunkkal?
A Dallas-i teheneszekre? 😳
Furcsa keres... 😕 De...
Oke. Meglesz. 👌👍😤
RedFive
Klaci79