Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
gedam 6 478
dez 3.napja negatív tesztet produkál. vszeg fals pozitív volt.

Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 600
Tamadasban ki hany snap-pet kapott:

Ami szembetuno:
Boykin es Duvernay sokszorosan tobbet mint az elozo meccseken.
Ingram meg kb a harmadik futo lett. Ami a futasonkenti yardtermelesevel aranyos mostansag.
Skurat pedig Mekari stabilan levaltotta.
Luke Wilsonnak asszem meg jut szerep Andrews visszaterese utan is.
RedFive
Nem volt mas elkaponk szoval nem meglepo.
LW biztos marad es egyre nagyobb szerepet fog kapni foleg ha biztosabban tudja majd a konyvet. Jo volt nezni, hogy LJ behivja a jatekot es utana terelgette LW-t mint egy puli. Cserebe Boykin es Duvernay lesz kevesebbet fent.
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
A D## rol ugyazez:

Yannick Judon hijjan tobbet szerepelt, Calais Covid utan tobb pihenest igenyelt.
Queen az atlagahoz kepest kevesebbszer volt a palyan.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Tamadasban ki hany snap-pet kapott:

Ami szembetuno:
Boykin es Duvernay sokszorosan tobbet mint az elozo meccseken.
Ingram meg kb a harmadik futo lett. Ami a futasonkenti yardtermelesevel aranyos mostansag.
Skurat pedig Mekari stabilan levaltotta.
Luke Wilsonnak asszem meg jut szerep Andrews visszaterese utan is.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Snead is aktiv.
Minden fegyver kell a Bronws ellen. Bar orult korbeveresek eseten meg 1 vereseg is belefer de nem szivesen probalnam ki.

több mint 5 éve
Azt ugye vagjatok hogy ebben a kerdesben (Queen) a "szakertoktol" hol azt lehet olvasni hogy bust, hol azt hogy jelolt a DROY -cimre? PFF Zoli szerint csalodas (a PFF-nel en bloc). Aztan nem citalnam ide azokat a tweeteket ahol egyeb "szakertok" szerint meg benne van az elso 10 ben a DROY -rol szolo merengesekben. Altalaban az 5.es 10.eselyes kozt valahol.

A Redditen micsoda vitak mennek rola!

Teljes a zurzavar a megitelese korul. Mint ahogy a D-unk korul is. Marlon Hunphrey-n (a DPI magnesunk aki neha teljesen eltunik, amugy kedvelem nagyon) kivul a D PFF grade-ek, ranglistak kb borzasztoan neznek ki a szamunkra. Es megis a legkevesebb pontot engedjuk ellenunk feltenni az ellenfeleknek. Akkor ez igy most hogy?????

*Kerlek kedves barki, ha ezt elolvasva az a gondolatot tamad, hogy ezt megmagyarazod, hidd el, MEGMAGYARAZNI EN IS MEGTUDOM, DE EN SEM ERTEM!* 😜

Amugy a szakerto jelzot korberohogom. Ha letezne nem lenne bust meg steel jelzo senkire.

Nemhogy elso kor 28 ra de 1/1 re 1/2 re.

RGIII ugye Heisman winner?
(Iden nalunk lefott neki a kave)
Baylor QB volt, megvan?
Persze.

De az megvan hogy a Bayloron ki volt az utodja? Aki 2012ben a szezon passzrekordjat is megdontotte?
(4309 yard, 33 passz TD, 13 int, 568 futi yard es futott 10 td.)
Nincs?
Persze.
Nick F-t elmeny volt nezni.
Aztan?
"Szakertok" lebeszeltek a draftrol is, "ugyse fog elkelni" de az a pisziii duma, hogy "O inkabb a Baylor-i mesterkepzes elvegzesere osszpontosított." ehhh...

Ezzel csak azt akarom mondani hogy az NFL evtizedrol evtizedre, majd evrol evre, mint egy lejon gyorsulo fekevesztett expressz gazolja le a tehetsegeket, mert mar nincs ido es nincs turelem, jojjon a kovetkezo, "ez" meg kuka. Mehhh. 😝

Queennek sokszor vannak jo huzasai, tobbszor meg homaly. Csaptam en is a homlokomra mar eleget, hogy ooooob+, de azt megadom neki, hogy brusztol, es akar. Engem nem zavar az ot illeto kritika sem, csak csendben szoritok hogy mihamarabb eljusson oda hogy az otodik eves opcioja ne legyen kerdes, mert az lenne a legjobb a Ravensnek.
RedFive
Egyszeru a dolgod. Megitelesed szerint jol vagy rosszul jatszik. Es foleg mivel ez nem fekete vagy feher, ezert a fo kerdes, hogy jatszanad-e tisztan a jateka alapjan es nem az ara miatt. Nem fog egyezni mindenkivel a velemenyed es neked se kell minden szakertot elolvasnod, sot igy tudod szurni oket.

De meg a profik is akik ebbol elnek lehetnek ellentetesek veled ugy is hogy neked van igazad a sajat ertekrendszered alapjan. A PFF-nek is van egy rendszere ami alapjan osztalyoz, es az eredmennyel nem kell egyeterteni hiaba ertenek jobban a jatekhoz.

Persze meg is gyozhet valaki az ellentetjerol amit te gondolsz.

Az NFL nem gazolja le a tehetsegeket. A sok evig kemeny munka es jo teljesitmeny utan az elert draftpoziciod aranyos vedettseget ad. Viszont a rossz teljesitmenyt kimeletlenul miutan ez lejar.
több mint 5 éve
Azt ugye vagjatok hogy ebben a kerdesben (Queen) a "szakertoktol" hol azt lehet olvasni hogy bust, hol azt hogy jelolt a DROY -cimre? PFF Zoli szerint csalodas (a PFF-nel en bloc). Aztan nem citalnam ide azokat a tweeteket ahol egyeb "szakertok" szerint meg benne van az elso 10 ben a DROY -rol szolo merengesekben. Altalaban az 5.es 10.eselyes kozt valahol.

Teljes a zurzavar a megitelese korul. Mint ahogy a D-unk korul is. Marlon Hunphrey-n (a DPI magnesunk aki neha teljesen eltunik, amugy kedvelem nagyon) kivul a D PFF grade-ek, ranglistak kb borzasztoan neznek ki a szamunkra. Es megis a legkevesebb pontot engedjuk ellenunk feltenni az ellenfeleknek. Akkor ez igy most hogy?????

*Kerlek kedves barki, ha ezt elolvasva az a gondolatot tamad, hogy ezt megmagyarazod, hidd el, MEGMAGYARAZNI EN IS MEGTUDOM, DE EN SEM ERTEM!* 😜

Amugy a szakerto jelzot korberohogom. Ha letezne nem lenne bust meg steel jelzo senkire.

Baylor QB volt, megvan?
Persze.

De az megvan hogy a Bayloron ki volt az utodja? Aki 2012ben a szezon passzrekordjat is megdontotte?
Nincs?
Persze.
Aztan?
"Szakertok" lebeszeltek a draftrol is, "ugyse fog elkelni" de az a pisziii duma, hogy "O inkabb a Baylor-i mesterkepzes elvegzesere osszpontosított." ehhh...

Ezzel csak azt akarom mondani hogy az NFL evtizedrol evtizedre, majd evrol evre, mint egy lejon gyorsulo fekevesztett expressz gazolja le a tehetsegeket, mert mar nincs ido es nincs turelem, jojjon a kovetkezo, "ez" meg kuka. Mehhh. 😝

Queennek sokszor vannak jo huzasai, tobbszor meg homaly. Csaptam en is a homlokomra mar eleget, hogy ooooob+, de azt megadom neki, hogy brusztol, es akar. Engem nem zavar az ot illeto kritika sem, csak csendben szoritok hogy mihamarabb eljusson oda hogy az otodik eves opcioja ne legyen kerdes, mert az lenne a legjobb a Ravensnek.
RedFive
Ebben a temaban azert RG3-at felhozni szerintem hiba. Imadtam addig Redskins meccseket nezni, amig egeszseges volt. Neki a kurva coaching kettetorte a karrierjet a Seahawks elleni Playoff meccsen , ha jol emlekszem. Irtozatosan sajnaltam. Az elmult evekben alig jatszott nem csoda , hogy mar nem tud.
KeyG
Persze, de temaban nem is RGIII volt a pelda hanem Florance.

RGIII rol egyetertunk, Shanahan papa faszsaga kettetorte a karrierjet, borzasztoan sajnaltam erte es imadtam volna ha beugrokent nalunk ujra tundokol annyira hogy masik csapat lecsapjon ra es vmi olyasmi eselyt kapjon mint most Alex Smith (akit ha nem melloznek Kaepernick miatt a Superbowl ban, szerintem nem is nyerjuk meg) de RG sajnos se tavaly se iden nem tudott elni ezzel a 2 Picc meccsen.

több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 800

Baylor QB volt, megvan?
Persze.

Nincs?
Persze.
Aztan?

RedFive
Ebben a temaban azert RG3-at felhozni szerintem hiba. Imadtam addig Redskins meccseket nezni, amig egeszseges volt. Neki a kurva coaching kettetorte a karrierjet a Seahawks elleni Playoff meccsen , ha jol emlekszem. Irtozatosan sajnaltam. Az elmult evekben alig jatszott nem csoda , hogy mar nem tud.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve

Baylor QB volt, megvan?
Persze.

Nincs?
Persze.
Aztan?

több mint 5 éve
EDC eddigi legnagyobb megmagyarazni valoja az idei draft eleje akiknek a jovo mellett mar a jelenben is reszt kellene vallalniuk. Ebbol Dobbins ok is, de o eleve luxuspick volt es nem jobb Hurst-nel, akit valtott sem jatekoskent sem taktikailag a jelenben, de o megmagyarazhato.

Az elfogadhato hogy Queen-nek tobb ido kell a korulmenyek miatt ( amivel tisztaba voltak ) es lehet HOF lesz, de a posztja nem tul ertekes es ez a dontes mond ellen annak a vonalnak ami eddig elesen meg lett huzva. LJ rookie szerzodeseig van egy run es akkor lehet donteni ujra akar LJ-rol is es lehet igazitani a csapatot is a dontes ertelmeben. Itt latom a nagy problemat hogy vagy tulertekeltek az OL-t es nem is kellett Ruiz vagy annyira nem kellett hogy + cetliket adjunk es/vagy Queen melle es akkor Queen volt tulertekelve ( hiaba lenne/lesz HOF ). Jelenleg egy UDFA hatsokoros szintet hoz. Es raadasul egy jo D-ben kell jatszania.

Ettol ez nem feltetlen EDC dontese egyedul.
Nem emlekszem melyik WR-nek orultek mint majom a farkanak az idei draftrol. Szoval azert ok tudjak.
no
Duvernay , Harbaugh nagy kedvence volt.

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
EDC eddigi legnagyobb megmagyarazni valoja az idei draft eleje akiknek a jovo mellett mar a jelenben is reszt kellene vallalniuk. Ebbol Dobbins ok is, de o eleve luxuspick volt es nem jobb Hurst-nel, akit valtott sem jatekoskent sem taktikailag a jelenben, de o megmagyarazhato.

Az elfogadhato hogy Queen-nek tobb ido kell a korulmenyek miatt ( amivel tisztaba voltak ) es lehet HOF lesz, de a posztja nem tul ertekes es ez a dontes mond ellen annak a vonalnak ami eddig elesen meg lett huzva. LJ rookie szerzodeseig van egy run es akkor lehet donteni ujra akar LJ-rol is es lehet igazitani a csapatot is a dontes ertelmeben. Itt latom a nagy problemat hogy vagy tulertekeltek az OL-t es nem is kellett Ruiz vagy annyira nem kellett hogy + cetliket adjunk es/vagy Queen melle es akkor Queen volt tulertekelve ( hiaba lenne/lesz HOF ). Jelenleg egy UDFA hatsokoros szintet hoz. Es raadasul egy jo D-ben kell jatszania.

Ettol ez nem feltetlen EDC dontese egyedul.
Nem emlekszem melyik WR-nek orultek mint majom a farkanak az idei draftrol. Szoval azert ok tudjak.
több mint 5 éve
A meccs egy erdekes dolog volt. A ST egy nagy szar volt es az elejen eletet leheltek a Dallasba,

A D-ben Wink volt a legrosszabb. Volt olyan jatek hogy nem tudnam megmondani embereztunk vagy zonaztunk. Mindkettohoz alaphibak, lehet Dalton kirobbano rohogeseben biztunk.

Az O-t meg hagyjuk, mikor 3 het edzes nelkul kell kiallni, mikor ebben a sportban a "kemia az elkapoval" elhangzik rengetegszer. Azert ki tudna rohoges nelkul az 5 elkaponkat felsorolni tegnaprol es odaadni barmelyik top csaptnak, hogy varazsoljatok.
A Dallas DL nem uralta a LOS-t ( iden az elso nekunk )
Nyerni kellett es megtettuk.

Queen-t el kell felejteni full kezdokent. Spreadnel gyenge futas ellen a C vagy G ellen es a nagy jatek garantalt ha a DL nem fogja meg, de o felesleges oda. Passz ellen is meh. Futas ellen gyenge es osztontelen. Siman lehet ellene playeket felirni es fognak is. Jo lesz o de nem melyvizes tanulo ( mert nem buvart keresunk )
no
Egy kis szösszenet hozzá:

Szólásszabadság van és örülök, hogy mindig leírod a víziód és, hogy mit láttál, de Queen ekézés kezd már számomra idegesítő lenni, nem a legnagyobb sztár futás ellen- ezt leszűröd, ha ránézel jogosan éri ezért kritika. Mosley sztár volt abban mégis világgá kergetted volna meg vissza. Queen egy jó playmaker lehet (most is vannak ilyen megmozdulásai), aki rutintalan voltaképp egyetemen is alig volt kezdő. Szóval nem tudom, melyik LB állít meg egy iOL man-t, ha felér a második szintre?! Blokkról leválást pedig lehet tanulni, hiszen elég jó tanárok vannak hozzá. Egy fél szezont látott rookie-t ekézni folyamat:
-ennyi tapasztalattal a háta mögött
-ilyen felkészüléssel
-ilyen szezon menettel

El lehet mondani, hogy szerinted pocsék és, hogy nem hiszel benne, de drukkerként egy ravens drukkertől hallgatni, hogy szar folyamatosan, amikor nem ő az elsődleges, másodlagos de még a harmadlagos hiba sem a gépezetben és elfelejteni egy nyilvánvaló tehetséget ilyen fél év után egyértelmű butaság. Nem lesz rosszabb játékos mint pl.:Bush a Pitt-ben. Csupán ki kell domborítani az erősségeit, elfedni gyengéit- mint minden játékosnak. Ehhez idő kell főleg a jelenlegi időszakban, szóval türelem és idő. Idő Queen-nek és az edző stábnak, hogy tökéletesen illeszkedjen ebbe a rendszerbe.
cikesz
nekem a fizikai alkalmasságával van gondom. jó lehet ő még persze, ha mellette lesz egy elit passrusher, egy elit futásmegállító lb, előtte egy baszó dl. szóval a felhasználhatósága annyira korlátozott és körülötte annyira kell klappolni mindennek, ahhoz, hogy a gyorsaságát tudjuk kamatoztatni, hogy vannak kétségeim. a másik, hogy nekünk win now üzemmódból kellett volna draftolni, azonnal bevethető playat, nem pedig egy projektet, aki majd 2023-ra jó lesz. addigra lamart is meg kell fizetni és onnan kezdődnek az érdekes menedzseri gondok bár hozzátenném így et deadmoneya majdnem annyi, mintha meg lenne fizetve egy qb).
egyébként azt már kérdezni akartam, hogy ki hogyan látja edc munkásságát? mert itten az nfl közössége közmegegyezésre kikiálltotta baszó gm-nek, holott sztem nem mindig koncentrált jó helyre. vagy, ha jó helyre fókuszált nem mindig a megfelelő embert hozta.
gedam
Szerintem fejben gyenge, lassu.
A tobbire irtam utanad erintolegesen.
több mint 5 éve
A meccs egy erdekes dolog volt. A ST egy nagy szar volt es az elejen eletet leheltek a Dallasba,

A D-ben Wink volt a legrosszabb. Volt olyan jatek hogy nem tudnam megmondani embereztunk vagy zonaztunk. Mindkettohoz alaphibak, lehet Dalton kirobbano rohogeseben biztunk.

Az O-t meg hagyjuk, mikor 3 het edzes nelkul kell kiallni, mikor ebben a sportban a "kemia az elkapoval" elhangzik rengetegszer. Azert ki tudna rohoges nelkul az 5 elkaponkat felsorolni tegnaprol es odaadni barmelyik top csaptnak, hogy varazsoljatok.

Queen-t el kell felejteni full kezdokent. Spreadnel gyenge futas ellen a C vagy G ellen es a nagy jatek garantalt ha a DL nem fogja meg, de o felesleges oda. Passz ellen is meh. Futas ellen gyenge es osztontelen. Siman lehet ellene playeket felirni es fognak is. Jo lesz o de nem melyvizes tanulo ( mert nem buvart keresunk )
no

Szólásszabadság van és örülök, hogy mindig leírod a víziód és, hogy mit láttál, de Queen ekézés kezd már számomra idegesítő lenni, nem a legnagyobb sztár futás ellen- ezt leszűröd, ha ránézel jogosan éri ezért kritika. Mosley sztár volt abban mégis világgá kergetted volna meg vissza. Queen egy jó playmaker lehet (most is vannak ilyen megmozdulásai), aki rutintalan voltaképp egyetemen is alig volt kezdő. Szóval nem tudom, melyik LB állít meg egy iOL man-t, ha felér a második szintre?! Blokkról leválást pedig lehet tanulni, hiszen elég jó tanárok vannak hozzá. Egy fél szezont látott rookie-t ekézni folyamat:
-ilyen felkészüléssel
-ilyen szezon menettel

El lehet mondani, hogy szerinted pocsék és, hogy nem hiszel benne, de drukkerként egy ravens drukkertől hallgatni, hogy szar folyamatosan, amikor nem ő az elsődleges, másodlagos de még a harmadlagos hiba sem a gépezetben és elfelejteni egy nyilvánvaló tehetséget ilyen fél év után egyértelmű butaság. Nem lesz rosszabb játékos mint pl.:Bush a Pitt-ben. Csupán ki kell domborítani az erősségeit, elfedni gyengéit- mint minden játékosnak. Ehhez idő kell főleg a jelenlegi időszakban, szóval türelem és idő. Idő Queen-nek és az edző stábnak, hogy tökéletesen illeszkedjen ebbe a rendszerbe.
cikesz
Nezd a csapatepitesunk tavaly csillagos otos volt. Dicsertem agyba fobe EDC-tol az edzokig mindenkit. Iden a FA meg akar lehet otos is, de a draft az piszok szar lett.

Tobszor leirtam hogy mar a poszt is rossz, mert ha jol jatszana se tudna tobbet hozzaadni mint egy jo OL jatekos. De cserebe piszok szar de splash playekkel.
Nem irtam le a jovoben es tobbszor leirtam barmi lehet belole. Ettol fuggetlenul barmilyenek a korulmenyek ha szar akkor lehet nevelgetni edzesen es berakni cserenek. Ha egy 6. koros ficko lenne akkor jatszana?

Queen nem dolgozik jol passz ellen zonaban, de emberezve cserebe legalabb olyan szar. Lassu fejben es gyenge, nemcsak amit meg nem tanult meg hanem siman egy futo ellen is. Mosley-t rookie-kent most is jobb lenne a csapatba tudni, jo futas ellen + ertette a jatekot, igen passz ellen szar volt. Az meg mindig 3-bol ketto. Egy vagyonert nem kellene a biztos. Queen a D-bol a kezdok kozul egyedul talan Eliott-nal jobb, de nalam nala sem. Sot a cserek kozott is vannak jobb jatekosok nala.

A tegnapi meccsen sajnos latszott hogy mennyire lehet ra/ellene jatszani. 4 elkapot ha egy S segitseggel probalunk fogni az ongyilkosag Eliott-al es ki is hasznaljak a jobb csapatok. Ha ketto S segitseg van akkor a 4 DL + Queen meg csemege az OL-nek mert konnyu elosztani nekik es Queen se a futas ellen nem hatekony es az IOL feler ra mert lassu a dontesben hogy futas vagy passz ellen kell az RB ellen dolgoznia. Es akkor jon a hatekony jo nagy jatek, ha a IOL nem er fel mert a DL ellen kellenek akkor is egy az egyben kell levedekeznie a futot, amiben szinten gyenge. Ezek a min 5-6 yardos jatekok konnyu csemegek amig le nem jon a S es korbeertunk. A legegyszerubb megoldas hogy bekuldod Fort-ot helyette aki mindent jobban csinal nala most es ugyan nem hibatlan de nem is tole varjuk el. Board eleg sokat jatszott tegnap es nem volt rosszabb. OK neki mar van tapasztalata, de udfa volt.

Mindentol fuggetlenul igazad van es idegesito hogy leirom sokszor hogy szar es inkabb legyen most atlagos es ne szedjen ossze INT, mint szar 85%-ban es osszeszed egyet. De ne tetozzuk a hibat hogy meccsen tanitgatjuk.

Tobbszor nem fogom leirni es remelhetoleg dicserni kell majd inkabb.
több mint 5 éve
gedam 6 478

no

-ilyen felkészüléssel
-ilyen szezon menettel

cikesz
nekem a fizikai alkalmasságával van gondom. jó lehet ő még persze, ha mellette lesz egy elit passrusher, egy elit futásmegállító lb, előtte egy baszó dl. szóval a felhasználhatósága annyira korlátozott és körülötte annyira kell klappolni mindennek, ahhoz, hogy a gyorsaságát tudjuk kamatoztatni, hogy vannak kétségeim. a másik, hogy nekünk win now üzemmódból kellett volna draftolni, azonnal bevethető playat, nem pedig egy projektet, aki majd 2023-ra jó lesz. addigra lamart is meg kell fizetni és onnan kezdődnek az érdekes menedzseri gondok bár hozzátenném így et deadmoneya majdnem annyi, mintha meg lenne fizetve egy qb).
egyébként azt már kérdezni akartam, hogy ki hogyan látja edc munkásságát? mert itten az nfl közössége közmegegyezésre kikiálltotta baszó gm-nek, holott sztem nem mindig koncentrált jó helyre. vagy, ha jó helyre fókuszált nem mindig a megfelelő embert hozta.
több mint 5 éve
Megneztem meg 1x a meccset.
Par dolog helyrekerult.
Az hogy 4 emberrel passzrohamoztunk es nem a blitzelos volt a vedojatek mar elsore is lejott. De amit nem lattam elsore, az az hogy a Covidrol lejott jatekosok (Calais Campbell kulonosen) mennyire nincsenek meg fizikailag a toppon. Lamar futkosott mint zerge a hegyoldalban, neki a katapultja es annak a celzokeszuleke var ujrakalibralasra. Szoval kell az edzes es a regeneralodas. Kellenek az ujabb visszaterok is, es igy bizakodva nezek a jovo kedd hajnali derby ele.

több mint 5 éve
cikesz Baltimore Ravens 622

no

-ilyen felkészüléssel
-ilyen szezon menettel

több mint 5 éve
A Ravens aktivalta Matt Judon-t es Mark Andrews-t.

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 686 — playoffs???
Gratu bar nem volt szemet gyonyorkodteto.

több mint 5 éve
Hogy a passrush hova tunt, az szamomra is ordoglakat. Futas ellen legalabb mar er vmit a D fal, de hogy a szaz sebbol verzo Dallasi tamadofalat se tudjuk vele atutni, aaaaaz kritika.

Brown megiteleseben mar ott tartok hogy a kozvetitesben elhangzott jelzok hallatan, miszerint "szelveszgyors" stb mondtam a cifrakat...

Lamar cimbizik vele es keresi. De hogy screenpasszokkal miert ot? Max lefekszik vagy kilep oldalt. Irigykedve nezem ahogy mas csapatoknal brusztolnak a cath utani yardokert a WR3-ak. Ertem en hogy ropi a csavo, de akkor olyan kabatot is szabjanak ra. Boykin meg egy introvertaltabb szemelyiseg es ott van ha kell de ha nem akkora cimbi a hulyulesekben akkor nem kaphat annyi passzt. Lamar ujra fosulis fejjel jatszik. A passzait nem tom hova tenni. Boykin ajto ablak TD jenel is majdnem elbaszott passzt dobott.

A D ben nekem hianyzik meg a kullancsszeru szoros emberfogas kepessege. Meg Humphreybol is. Ebbol adodoan jonnek a DPI-k is.

Nem tom mit varjak a Browns ellen. Hogy Mayfield bal labbal keljen fel? Ha gyozunk, valszeg baszik a D, ha zakozunk, legalabb mar nincs tobb PO feszko...
RedFive
Nem is volt cel ezen a meccsen a Passrush , 4 emberrel tamadtak 90% ban, annyival amennyivel egy KC ellen kell.

Brown , igen o elegge erdekes. En egyebkent azon a drafton DK Metcalfert kampanyoltam. Hozza kepest....

A tegnapi meccsen a legfontosabb a W volt. A Cowboysnal 3 rosszabb csapat ellen jatszunk , felkeszulten. Itt nem volt edzes, csak home office. Az 10 W , es szerintem eleg lesz a Playoff szereplesunkhoz. A Miamit nem latom , hogy tud bejutni olyan sorsolassal. A Colts jatszik a Raiders es a Steelers ellen is meg. A Raiders jatszik a Colts illetve a Dolphins ellen. A Dolphins Colts KC Patriots Bills.

Sok alternativa van , es ugy gondolom a Browns ellen ha nyerunk , ott leszunk.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Ha mar bold...
Boldok a Dallas meccs elott:

Dez 80 yard 1 TD.
500 tamado yard. Ebbol 300 futasbol. JK-tol 200 scr.yard. Ket futo is 100 yard felett fut.
2 int 1 fumbli a D tol.
| Es kikapunk...😅...nagyonbold! |
RedFive
A Dallas helyeben akarki legyen a QB beallnek futas ellen es kirugnek mindenkit ha 300 yard-ot kapnek igy. LJ 3 het utan vagy MC dobjon szet, gyorsan. De ezert bold 😊
no
Aze' majdnem. ☺
Par yard hianyzott hozza.

Gyorsan huzzunk vissza edzeni mert mindenki mas ellen keves lesz a futogepezet ennyire keptelen passzjatekkal. Andrews come back ide vagy oda. Lamar dobasai tok betegek iden.
RedFive
Aze' majdnem ki is rugtam mindenkit a Dallasbol 😊
több mint 5 éve
Hogy a passrush hova tunt, az szamomra is ordoglakat. Futas ellen legalabb mar er vmit a D fal, de hogy a szaz sebbol verzo Dallasi tamadofalat se tudjuk vele atutni, aaaaaz kritika.

Brown megiteleseben mar ott tartok hogy a kozvetitesben elhangzott jelzok hallatan, miszerint "szelveszgyors" stb mondtam a cifrakat...

Lamar cimbizik vele es keresi. De hogy screenpasszokkal miert ot? Max lefekszik vagy kilep oldalt. Irigykedve nezem ahogy mas csapatoknal brusztolnak a cath utani yardokert a WR3-ak. Ertem en hogy ropi a csavo, de akkor olyan kabatot is szabjanak ra. Boykin meg egy introvertaltabb szemelyiseg es ott van ha kell de ha nem akkora cimbi a hulyulesekben akkor nem kaphat annyi passzt. Lamar ujra fosulis fejjel jatszik. A passzait nem tom hova tenni. Boykin ajto ablak TD jenel is majdnem elbaszott passzt dobott.

A D ben nekem hianyzik meg a kullancsszeru szoros emberfogas kepessege. Meg Humphreybol is. Ebbol adodoan jonnek a DPI-k is.

Nem tom mit varjak a Browns ellen. Hogy Mayfield bal labbal keljen fel? Ha gyozunk, valszeg baszik a D, ha zakozunk, legalabb mar nincs tobb PO feszko...

több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
Nem akarok egy győzelem után ilyen ünneprontó lenni, de azért remélem a csapat a helyén kezeli az esti teljesítményt.
A liga (és lassan történelmi mélységű) legrosszabb futás elleni védelme ellen állt ki a liga legjobban futó csapata. Szép eredmény a majdnem 300yard, de szerintem az lett volna szégyen ha 250 alatt maradunk (pedig az is brutál szám normál esetben).
Bízom benne, hogy nem ez alapján varrják majd a jövőhétre a "mellényt" amiben a Browns meccsre megyünk, mert félek akkor nagy lesz ránk.
Az O futás terén szépen teljesített, de azért a liga alja futás elleni védekezés miatt szerintem ez "kötelező" volt egy top futó csapatnak.
A passz játék a szép HW TD-t leszámítva viszont nagyon pontatlan volt, amit most a COVID-ra és az edzés hiányra fognék, de a szezon során is nagyon pontatlan volt LJ. Brown meg ha nem lenne az a TD elkapás elküldeném most a picsába. Droppok megint jöttek tőle de aminél kiakadtam az a 4 negyedes 4. és gól szitu, mikor Jackson menekült és Brown nem hogy tisztára játszaná magát, még befut 2 védő mögé, ki a endzónból... Ez tényleg ilyen hülye? Egyedül Boykin tudta mit kell ilyenkor tenni. Szánalom. (és továbbra is valag pénzt tennék arra, ha elcserélnénk egy másik csapatba ott meg hirtelen ő lenne a sztár... )
A védelem viszont aggasztóbb volt. Pass rush mint olyan nem létezik. A Sec meg egyre gyengébb. Nem értem egy Campbell/Ngokue a fal nagy részével (Bwill és Wolfe is ott volt ugye) miért ennyire gyenge amikor nem egy elit támadó falat kellene legyűrni? Persze ezt megint lehet a Covidra fogni, de a Browns ellen jó lenne látni hogy tényleg erről van csak szó. Nem jobb a passrush idén mint tavaly pedig két komoly játékost is hoztunk a front7-be. wtf?
Mellesleg a kihagyott FG-nál fent volt Campbell blokkolni, az normális, csak én nem vettem még észre? Mi a ráció abban, hogy az egyik kulcs(nak szánt, de egyelőre nem az) játékost FG-nál a pályán van? Vagy Covid miatt ott is vékonyak vagyunk?

A két rúgón kívül esküszöm csak Ricard-ért tudok őszintén lelkesedni idén.

A Browns meccsre baromi kiváncsi leszek, ott már azért nem lesz kifogás a COVID.
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
Huhh gyozelem, viszont MNF en kelleme valahogy megcsapni ezt a Brownst most egyertelmuen ok a favoritok.
Vrij6
ha tudunk edzeni, a védelmünktől azért várnék előrelépést a mai meccshez képest. ma volt egy sackünk, jihad wardtól. a dallasi fal ellen, ami jelenlegi állapotában liga alja. judon, andrews valszeg visszajön. a browns meg bárkitől tud kapni 30+pontot, meglátjuk. bizzunk benne, hogy összeállunk.
gedam
2 meccs hatrany vany tapadhatnank... Igen ha a Browns D gyengusabb napot fog ki akkot lesz eselyunk azert. 😊 Meg birniuk kell az eselyesebb lelki terhet is.😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
gedam 6 478
Huhh gyozelem, viszont MNF en kelleme valahogy megcsapni ezt a Brownst most egyertelmuen ok a favoritok.
Vrij6
ha tudunk edzeni, a védelmünktől azért várnék előrelépést a mai meccshez képest. ma volt egy sackünk, jihad wardtól. a dallasi fal ellen, ami jelenlegi állapotában liga alja. judon, andrews valszeg visszajön. a browns meg bárkitől tud kapni 30+pontot, meglátjuk. bizzunk benne, hogy összeállunk.