Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Van hatra 3 meccs.Egy biztos, tőlünk Lamarnak nem kell majd beszarnia, még ha a koldus szegény ember Mayfieldje is lesz az ellenfél QB-ban.
A kotelezo 3 w.
RedFive
több mint 5 éve
Van hatra 3 meccs.A kotelezo 3 w.
Lehet gyakorolni, erot gyujteni, akit kell pihentetni, sebeket nyalogatni, es bizni a PO-ban. Most 87% az esely? Ha lesz, akkor Chifs vagy Picc, egyremegy.
Amikor szorit a kapca akkor tud hezitalas nelkul passzolni Lamar, amikor nem, akkor meg tulgondolja. Ezen ideje lenne vmit valtoztatni. Sport cihologust neki!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
😊 😊 😊Lamar azt mondta nem fosott.
#Ravens QB Lamar Jackson: “I didn't pull a Paul Pierce. I was cramping."
— Ian Rapoport (@RapSheet) December 15, 2020
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
gedam
6 478
meg az se normális, hogy minden meccsen 100yard környékét csinálunk az ellenfélnek büntikből. nem 2-3 meccsen, hanem mindegyiken.
több mint 5 éve
Ha az előző 10-15 évben valaki azt mondja nekem, hogy egy AFC North rangadó 89 pontot hoz, minden bizonnyal azt gondolom, hogy összekeveri az NFC-vel a csoportot. Hát nem...😀En meg a Pecc elleni leolvadasra is varom a magyarazatot. 😒
Gratulálok a győzelemhez...az mondjuk némi magyarázatra szorulna, hogy mi a túró van ezzel a védelemmel. Nekem néha nagyon "túlagresszívkodják".
Klaci79
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
gedam
6 478
Wink egyre szarabb mikor reagalni kellene, a Pats elleni is szegyen volt tole, de ez is.a kansas meccsen behívogatta ezeket a secondary blicceket és nagyon megégtünk vele. azóta ezt teljesen dobtuk, gondolom várják, hogy majd janikáék megoldják. hát és nagyon nem oldják meg. a legjobb embereink a védelemben jelenleg board és fort, a két kukaember (leszámítva bwillt). a többiek, az a 7-8 ember, akik elviszik a cap nagy részét meg égnek.
no
ha nem lövi be tucker tuti kikaptunk volna, merthogy a d nem csinál stopot, az biztos és a browns csak rájött volna, hogy lamar nem tud futni.
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Ha az előző 10-15 évben valaki azt mondja nekem, hogy egy AFC North rangadó 89 pontot hoz, minden bizonnyal azt gondolom, hogy összekeveri az NFC-vel a csoportot. Hát nem...😀Gratulálok a győzelemhez...az mondjuk némi magyarázatra szorulna, hogy mi a túró van ezzel a védelemmel. Nekem néha nagyon "túlagresszívkodják".
több mint 5 éve
Lamar akkor is kicselezi a szembejövőt, ha fosni megy. 😊 Lamar even making people miss in the locker room pic.twitter.com/d75s1xryzE
— PFF (@PFF) December 15, 2020
több mint 5 éve
Hat tudunk kuzdeni is, visszajonni a meccsbe? Ezert megerte elviselni a D gyengelkedeset is. Lehet javitani a hibakat. Es itt az ido felhozni a gyakszibol Tyler Huntley-t mert szukseg lesz ra ha Lamar a felidoben probalgatja a dinnyere sort. 😅 Trace nek gyors gyogyulast!
több mint 5 éve
Wink egyre szarabb mikor reagalni kellene, a Pats elleni is szegyen volt tole, de ez is.
több mint 5 éve
gedam
6 478
Grat a W-hez. A vasárnapi Jags meccset a csapatorvos írta fel nektek. Lamar fossa ki magát addig. 😊és ami a legfontosabb: 47-42
iktriad
SCORIGAMI🏆
több mint 5 éve
bowI
143
Az ilyen győzelmek miatt IMÁDOM ezt a csapatot.
több mint 5 éve
gedam
6 478
kapja be a védelem, menjenek a picsába ezzel a flagfocival
több mint 5 éve
Grat a W-hez. A vasárnapi Jags meccset a csapatorvos írta fel nektek. Lamar fossa ki magát addig. 😊
több mint 5 éve
Bár még addig van egy meccsetek, kiderült hogy Minshew kezd majd ellenetek vasárnap. Yannick talán őt nem akarja majd annyira lezúzni, mint a többi Jax QB opciót...Yannick tiszteletes nalunk eddig meg semelyik szembejovo QB-n nem celebralt eroszakot.
iktriad
Martindale szerint: "Yannicktol a legjobb meg varat magara"
Nem is blitzelunk annyit mint regen. Jo nagyot szolna ha matol beindulna a sackgyar de valszeg ez nem a bitang eros barna tamadofal ellen fog megtortenni.
több mint 5 éve
Bár még addig van egy meccsetek, kiderült hogy Minshew kezd majd ellenetek vasárnap. Yannick talán őt nem akarja majd annyira lezúzni, mint a többi Jax QB opciót...
több mint 5 éve
Regi szep emlekNagy momentumok barnák ellen part 2.
youtu.be/VFhzxuGmMQY
RedFive
youtu.be/0xU7ATYYEPU
több mint 5 éve
Regi szep emlekyoutu.be/VFhzxuGmMQY
több mint 5 éve
Reszben igaz, de az ellenfelek is olyanabbak voltak.A kulonbseg, hogy az egy nagyon karakteres, mentalisan eros csapat volt, a rangadokra es nagy meccsekre kihegyezve, ellentetben a mostanival. Ettol meg persze jussunk el oda es szurkoljuk ki. 😊El lehet verni oket is, de kisebb az esely a KC-ra. A Titans is eselyesebb de ott tobb lenne az esely.Mondjuk ha 7. helyen megyünk be, kb mindegy, mert belefutunk a Chiefsbe (akár elsők, akár másodikak lesznek), és ott nem látom az esélyt semmire...Amugy hetvegen megalmodtam a gyozelmunket. 😌 ez sokat jelent! ☺én nézegettem most is a meccseket és arra jutottam, hogy sokkal több a rossz csapat, mint a jó. összességében nem volna lehetetlen egy playoff run, vagyis hogy a vakok közt mi legyünk a félszeműek. annyi akadályoz meg minket ebben, hogy jelenleg mi is vakok vagyunk, de talán vmi csudálatos gyógyuláson átmegyünk, csinálunk egy szürkehályog műtétet és legalább részlegesen visszanyerjük a fél szemünket.
Picit csorbitja a dolog elet hogy egy fust alatt a SuperBowl gyozelmunket is sikerult, valamint hogy holdon elo nyulakra is lottem kalassal, ami nehez vacsorat es japan manga tuladagolast is jelenthet. 😒
RedFive
gedam
Titans és Chiefs kivételével a legtöbb csapat ellen - bizakodva azt mondanám - bőven van esélyünk, de ez a kettő valszeg kivégez minket (és szerintem a többi csapatot is.)
Igor
De 2012-benColts-Denver-Pats ellen ki fogadott?
no
Padrinaggio
A 4. es vegtelen, a Denver elleni alapszakasz......stb hosszu sorokban folytathato. Persze volt bennunk potencial es amikor osszeallt a fal akkor jok lettunk, de voltak jobb csapatok azert.
Egy fal osszeallassal rengeteget fejlodnenk most is. Persze most is lennenek jobb csapatok de nem sok es nem annyival. A Titans rogton 50-50 lenne.
több mint 5 éve
A kulonbseg, hogy az egy nagyon karakteres, mentalisan eros csapat volt, a rangadokra es nagy meccsekre kihegyezve, ellentetben a mostanival. Ettol meg persze jussunk el oda es szurkoljuk ki. 😊El lehet verni oket is, de kisebb az esely a KC-ra. A Titans is eselyesebb de ott tobb lenne az esely.Mondjuk ha 7. helyen megyünk be, kb mindegy, mert belefutunk a Chiefsbe (akár elsők, akár másodikak lesznek), és ott nem látom az esélyt semmire...Amugy hetvegen megalmodtam a gyozelmunket. 😌 ez sokat jelent! ☺én nézegettem most is a meccseket és arra jutottam, hogy sokkal több a rossz csapat, mint a jó. összességében nem volna lehetetlen egy playoff run, vagyis hogy a vakok közt mi legyünk a félszeműek. annyi akadályoz meg minket ebben, hogy jelenleg mi is vakok vagyunk, de talán vmi csudálatos gyógyuláson átmegyünk, csinálunk egy szürkehályog műtétet és legalább részlegesen visszanyerjük a fél szemünket.
Picit csorbitja a dolog elet hogy egy fust alatt a SuperBowl gyozelmunket is sikerult, valamint hogy holdon elo nyulakra is lottem kalassal, ami nehez vacsorat es japan manga tuladagolast is jelenthet. 😒
RedFive
gedam
Titans és Chiefs kivételével a legtöbb csapat ellen - bizakodva azt mondanám - bőven van esélyünk, de ez a kettő valszeg kivégez minket (és szerintem a többi csapatot is.)
Igor
no
több mint 5 éve
Az olasz csodor.El lehet verni oket is, de kisebb az esely a KC-ra. A Titans is eselyesebb de ott tobb lenne az esely.Mondjuk ha 7. helyen megyünk be, kb mindegy, mert belefutunk a Chiefsbe (akár elsők, akár másodikak lesznek), és ott nem látom az esélyt semmire...Amugy hetvegen megalmodtam a gyozelmunket. 😌 ez sokat jelent! ☺én nézegettem most is a meccseket és arra jutottam, hogy sokkal több a rossz csapat, mint a jó. összességében nem volna lehetetlen egy playoff run, vagyis hogy a vakok közt mi legyünk a félszeműek. annyi akadályoz meg minket ebben, hogy jelenleg mi is vakok vagyunk, de talán vmi csudálatos gyógyuláson átmegyünk, csinálunk egy szürkehályog műtétet és legalább részlegesen visszanyerjük a fél szemünket.
RedFive
gedam
Igor
no
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
El lehet verni oket is, de kisebb az esely a KC-ra. A Titans is eselyesebb de ott tobb lenne az esely.Mondjuk ha 7. helyen megyünk be, kb mindegy, mert belefutunk a Chiefsbe (akár elsők, akár másodikak lesznek), és ott nem látom az esélyt semmire...Amugy hetvegen megalmodtam a gyozelmunket. 😌 ez sokat jelent! ☺én nézegettem most is a meccseket és arra jutottam, hogy sokkal több a rossz csapat, mint a jó. összességében nem volna lehetetlen egy playoff run, vagyis hogy a vakok közt mi legyünk a félszeműek. annyi akadályoz meg minket ebben, hogy jelenleg mi is vakok vagyunk, de talán vmi csudálatos gyógyuláson átmegyünk, csinálunk egy szürkehályog műtétet és legalább részlegesen visszanyerjük a fél szemünket.
RedFive
gedam
Igor
De 2012-ben
több mint 5 éve
Mondjuk ha 7. helyen megyünk be, kb mindegy, mert belefutunk a Chiefsbe (akár elsők, akár másodikak lesznek), és ott nem látom az esélyt semmire...Amugy hetvegen megalmodtam a gyozelmunket. 😌 ez sokat jelent! ☺én nézegettem most is a meccseket és arra jutottam, hogy sokkal több a rossz csapat, mint a jó. összességében nem volna lehetetlen egy playoff run, vagyis hogy a vakok közt mi legyünk a félszeműek. annyi akadályoz meg minket ebben, hogy jelenleg mi is vakok vagyunk, de talán vmi csudálatos gyógyuláson átmegyünk, csinálunk egy szürkehályog műtétet és legalább részlegesen visszanyerjük a fél szemünket.
RedFive
gedam
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
gedam
6 478
Amugy hetvegen megalmodtam a gyozelmunket. 😌 ez sokat jelent! ☺én nézegettem most is a meccseket és arra jutottam, hogy sokkal több a rossz csapat, mint a jó. összességében nem volna lehetetlen egy playoff run, vagyis hogy a vakok közt mi legyünk a félszeműek. annyi akadályoz meg minket ebben, hogy jelenleg mi is vakok vagyunk, de talán vmi csudálatos gyógyuláson átmegyünk, csinálunk egy szürkehályog műtétet és legalább részlegesen visszanyerjük a fél szemünket.
RedFive
több mint 5 éve
Amugy hetvegen megalmodtam a gyozelmunket. 😌 ez sokat jelent! ☺Picit csorbitja a dolog elet hogy egy fust alatt a SuperBowl gyozelmunket is sikerult, valamint hogy holdon elo nyulakra is lottem kalassal, ami nehez vacsorat es japan manga tuladagolast is jelenthet. 😒