Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
LJ ugynoke ezt az "utolso pillanatban jovok es megoldom barmilyen nehez" gyonyoruen fogja dollarmilliokra valtani. Nalam a kovetkezo hazai meccsen egy "Superman" telefonfulkebol jonne elo LJ.
több mint 5 éve
Sendejo ezt tolja egész évben, totál agyatlan és képzetlen játékos. És még ebben is szar.Eh respect to Sendejo for taking his shot.
— Will Blackmon 🍷 (@WillBlackmon) December 15, 2020
It be like that sometimes in a league full of mutants. pic.twitter.com/h3E6xQbp8b
ezt hogy élte túl dobby?
gedam
Clevelandben még petíciót is indítottak a szurkolók, h. rakják már ki a csapatból, annyira gyenge.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 5 éve
gedam
6 478
Eh respect to Sendejo for taking his shot.
— Will Blackmon 🍷 (@WillBlackmon) December 15, 2020
It be like that sometimes in a league full of mutants. pic.twitter.com/h3E6xQbp8b
ezt hogy élte túl dobby?
több mint 5 éve
nem mellesleg:Igen, bár biztos vagyok benne hogy az 50/60-as évekbeli statok is érdekesek lennének... 😊
"With eight forced fumbles this season, Humphrey has more forced fumbles than any Ravens defender in team history. And he's a cornerback. And there's still three more games left."
Sizzle tartotta a rekordot 7-tel.
(ha jól látom 10 az NFL rekord egy teljes szezon alatt)
Snagal
FBI Special Agent Peanut Tillman büszke valahol azért...
www.baltimoreravens.com/news/charles-peanut-tillman-is-proud-of-marlon-humphrey-s-fruit-punch
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
nem mellesleg:és ha már Sizzle - nem akar vissza jönni hozzánk egy PO run-ra? Taníthatná a fiatalokat, hogyan kell oda állni egy meccshez, és hogyan kimenni és mindenkit
"With eight forced fumbles this season, Humphrey has more forced fumbles than any Ravens defender in team history. And he's a cornerback. And there's still three more games left."
Snagal
több mint 5 éve
nem mellesleg:"With eight forced fumbles this season, Humphrey has more forced fumbles than any Ravens defender in team history. And he's a cornerback. And there's still three more games left."
több mint 5 éve
Kerdes , ha innentol mindenki nyeri minden meccset , kiveve a Browns vagy a Colts bukik a Steelers ellen es van 3 csapat 11-5 el, bent vagyunk?Es egy 12-4 el. ( Browns vagy Colts )
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
kár, hogy sokszor a play-action -ből isEn halatelt szivvel es paras szemmel neztem hogy megprobalkoztunk egy flea flickerrel.mi abból is futunk
RedFive
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 478
En halatelt szivvel es paras szemmel neztem hogy megprobalkoztunk egy flea flickerrel.mi abból is futunk
RedFive
több mint 5 éve
Sokkal jobb volt a fal es a Browns sem jatszott fegyelmezetten az elso felidoben. De az IOL gyozott a DT-k felett es futottunk kozepen es hirtelen megnyult/kiszelesedett a palya D szempontbol. Ejj de hianyzik Boyle 😕 Vele meszarlas lett volna. De jo lenne ha Dez bevalna mert kellene egy elkapo Andrews melle, mert a tobbiek....fejlodnek.
több mint 5 éve
En halatelt szivvel es paras szemmel neztem hogy megprobalkoztunk egy flea flickerrel.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
gedam
6 478
hallo hémost azért dicsőitsük mán az o falat
tök jól dolgoztak. mind1 volt, hogy futás, passz, klín volt a poket és óriásfolyosók nyíltak.
több mint 5 éve
Tegnap latszott ET hianya a leginkabb. A D-unk alapjaiban rogyott meg ezert tuntunk teljesen szarnak. Viszont Wink-nek lepni kellett volna mert igy egesz heten jatszhattunk volna es nem lett volna 3 and stop ha tovabb emberezunk. Szamomra erthetetlen hogy ezen semmivel nem tudott volna tovabb rontani es se nem zonaztunk elrejtve, se a rainfire-t nem kuldtuk.
Ok a faradtsag nem segit, de ez tobbrol szolt.
több mint 5 éve
kérdés:nem sikerult volna vele es nem tudtunk volna ketszer atmenni a palyan futasbol. mar LJ ellen is jobban zartak, de amikor tudunk futni kozepen, mert a DT-k nem nyernek, akkor LJ-vel eletveszelyesek leszunk.
szerintetek LJ visszajött volna az öltözőből játszani ha Mekszórli nem sérül meg?
Össze hoztuk volna vele? a Futás látszólag ült, nem nagyon tudtak rá válaszolni, de ki tudja.
Snagal
több mint 5 éve
kérdés:szerintetek LJ visszajött volna az öltözőből játszani ha Mekszórli nem sérül meg?
Össze hoztuk volna vele? a Futás látszólag ült, nem nagyon tudtak rá válaszolni, de ki tudja.
több mint 5 éve
Na egy ilyen meccsre aztán mit lehet írni?Well done. először is. Nem ehhez vagyok(vagyunk) szokva, hogy 90 pontos lőpárbajt tartunk, de hát ezt is ki kell próbálni 😀
Eleinte szépen építettük az előnyünket apránként, gondoltam is, hogy most sok negatívumot nem lehet majd írni a meccsről, mert nem igen voltak nagy hibák, de aztán csak kitéptem szálanként a hajam a meccs végére és persze részben mert izgalmas volt, de részben azért is mert 2 TD előnyről hagytuk hogy az legyen. De kezdeném rögtön a WTF kérdéseimmel:
no.1) Cipő.... most komolyan? a második drivnál már vagy ötödször taknyolt el LJ, nyilván nem kutyaszarba lépett, hanem a fű miatt volt. TÉNYLEG 1 FÉLIDŐBE TELIK EGY NFL-BEN MIRE TALÁLNAK EGY MÁSIK CIPŐT/STOPLIT A CSAPAT LEGFONTOSABB EBERÉRE? Abban a sportban ahol arra is külön 2-3 ember van, hogy a játékosokat megitassák??? A szertáros kiugrott a Nike boltba venni másikat, csak előtte összekalapozta rá a pénzt vagy mi a faszom tart ennyi ideig egy cipőcserén??
elnézést, ha túl reagálom.
ehhez talán kapcsolódik talán nem, de LJ passzai elég pontatlanok voltak az elején. Remélem csak a cipő miatt, de látványosan túl/alul dobta az elkapókat - de ha nem tud kitámasztani mert véletlen sztep cipőt adtak rá stopplis helyett akkor ezen nem csodálkozom. (brown-ra dobott DPI is azért jött össze mert alul dobta Lj és Brownnak meg kellett állnia a labdáért - a védő meg nem tudott satuféket nyomni)
ha már brown wtf
no. 2) Van valami kvóta, hogy minden második passznak Hollywood-ra kell mennie? Katasztrófa az ember - kezdjenek vele valamit mert ezt rossz nézni. Nem vagyok egy radikális szurkoló de ha lenne pénzem lassan tényleg vennék Brown mezt, hogy felgyújtsam... persze a meccs végi csoda TD-t fel lehetne most hánytorgatni, de nem érzem, hogy a szeparáció az ő érdeme volt. Azzal speciel pont szerencséje volt és végre nem ejtette el a labdát. Az, hogy 3 kulcs szituban 2ből szopunk miatta 1ben meg segít szerintem nem jó arány. (attól függetlenül mindfuck game volt az a TD, főleg hogy LJ a
wtf
no.+1) a többihez képest ez már kevésbé érintett mélyen (vagy csak eddigre megedződtem😊) de ha már spikeolunk a FG-hoz, akkor ne 7mpnél csináljuk már könyörgöm, hanem mondjuk 5 alatt, ahol jó eséllyel lepörög az óra és nem kell még összeszorított segglyukkal megnézni egy visszahordást/playt.... pont egy ilyen "bármi megtörténhet" meccsen eléggé bennem volt az ideg, hogy egy miami féle csodát látunk majd a Browns-tól. Szerencsére chokerek még nem vagyunk.
no. ++1) hél mérinél tök jó, hogy hátra megyünk védekezni de azért az irányítón 1-nél több embernek kéne lennie. Király volt, hogy Baker megivott egy kávét és megvárta míg mindenki beér az endzonba, mi meg azt mondtuk, hogy "dobd fel oszt győzzön a jobbik" .... és ha kapunk egy DPI-t ? Amilyen bíró volt a meccsen simán benne volt. Szerencse, hogy teljesen érthetetlen módon Baker akkorát hail maryzett, hogy még az endzoneból is túl repült (nem tudom ez vagy a Flacco féle HM a viccesebb, ami meg az endzone előtt 8 yardra pottyan le 😊)
A védelemre jó lenne választ találni - szeretnék abba kapaszkodni, hogy covid, és még nem múlt el nyom nélkül, ezért volt látványos a leolvadás a második félidőre. Logikus lenne. De félek nem erről van szó.
Inkább az az érzésem, hogy a közepesebbnél jobb irányítók hamar átlátják ezt a D sémát amit nyomat Wink és utána büntetnek. 1 szezonra jó volt amit kitalált de mostanra már több csapat is megmutatta az achiles sarkát ennek. Ezzel mondjuk nagy baj nem is lenne, ha lenne rá válasz Wink-től. De mintha meccsről meccsre ugyanazt hoznánk ki, aztán a végén vagy felénk dől el a mérleg vagy nem, de azért ez nem egy győztes felfogás.
De egyébként az első félidőben (amíg mindenki a pályán bírt maradni ugye) egész szépen tartotta magát a D is, és ne felejtsük el a sok kierőszakolt fumblit ami szerencsésen pattogott mindig a Browns javára, vagy ott volt az int is. Szóval van fény az alagút végén itt is.
Ahogy a támadóknál is. A blokkolás most mintha jobban ment volna, pedig nem liga alja D fal volt ez. LJ kitett magáért, remélem nincs komolyabb utóhatása a COVID-nak. Ez az öltözőben való eltünés nem volt túl vicces, főleg mikor csóri megszórli lesérült és 4és5 ön álltunk fagyott belém a szar.
Dobbins és Gus jó páros, mindketten megmutatták, hogy Ingram nélkül is képesek vinni a csapatot ha a fal segít nekik.
És persze nálam továbbra is nagy kedvenc Tucker és Ricard.
Ha össze jön a PO viszont pont az ellenkezőjét érzem a Brownsnál mint a Steelersnél: A Pit behúzta ellenünk a meccseket, de alig várom, hogy a PO-ban revansot vegyünk, ott azt érzem, most megfognánk őket. Ellenben a Browns-szal akiket 2x megvertünk, de félek 3.-ra már felszopják magukat annyira, hogy ők állnak bosszút rajtunk.
érdekes lesz.
Ps: Baker elég tökösen és okosan játszott (15 emberes védelem ugye...), nem értem miért kell állandóan a bíroktól várnia a zászlót ha valami nem sikerül. Ha még jogos is akkor sem túl elegáns a sporiknak sírni egész meccsen. Remélem ezt levetkőzi mert sose szerettem az ilyen QB-kat - megvan a tehetsége ahhoz, hogy ne legyen szüksége a bíró szoknyája mögé bújnia.
sorry for the long post 😊
Szerkesztette: Snagal
több mint 5 éve
That's numberwang!Grat a W-hez. A vasárnapi Jags meccset a csapatorvos írta fel nektek. Lamar fossa ki magát addig. 😊és ami a legfontosabb: 47-42
iktriad
SCORIGAMI🏆
gedam
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
gedam
6 478
Lamar Jackson to the browns in the 4th.......#brownsvsravens pic.twitter.com/vgGwHzOdAQ
— CyclopsIsBetterThanWolverine (@Krakoan4Life) December 15, 2020
több mint 5 éve
lucio
329
A meccs kapcsán szerintem elsősorban a tisztelet/köszönet hangján kell szólni a két csapatról - ez végül is egy szórakoztató program, no ezt kimaxolták. Továbbá kijátszották-kiküzdötték a belüket (hm..tán szó szerint?) mindkét oldalon. Azon gondolkodtam, hogy ez a meccs kb. olyan volt, mintha kinagyította volna a hibákat és az erényeket is. Mire gondolok Ravens oldalon: a védelem korántsem olyan jó, mint a statjai. A statisztikákat rendesen feljavítja a sok szerzett labda. No, ma a szakajtónyi fumble hullott vissza az ellen kezébe - nem is sikerült downokon megállítani őket = kaptunk egy rakat pontot. És: szerintem ez más meccsben is benne volt. A D a második félidőben már a fülén vette a levegőt, Covid ide vagy oda, ugyanez volt a Titans ellen is.
Röhej, hogy a rengeteg pontunk ellenére ezt írom, de az O meg nem tudott stabilan haladni. Az első félidőben egy jó drive-unk volt (a 2. TD előtti). Az elsőt a büntiknek köszönhetjük. Később meg a Flacco érában éreztem magam. Hamvába holt kísérletek, majd egy nagy játék. Hogy utóbbiak mennyire voltak megkomponálva, vagy inkább LJ zsenijének köszönhetőek (a java részében ő indult meg ekkor) nem tudom. Ez korántsem a tavalyi O volt, hanem a korábbi évek "futós" változata.
Összességében nagyon tetszett hogy minden baj ellenére valahogy megtaláltuk az utat a győzelemhez - ez kb a Ray Lewis féle Ravensre volt jellemző. És kellenek az ilyen győzelmek, tavaly hasítottunk, idén - úgy látszik - az acélt megedzik.
Tucker meg...nemcsak az hihetetlen, hogy így rúg, hanem ahogy - pályán kívüli videók alapján - kezeli ezt az egészet. De nyilván azért rúg így.
több mint 5 éve
Rongyosra fogom nezni ezt a meccset az uborkaszezonba. Nem gondoltam ezt , hogy nyerunk ma. De az O a tavalyi fenyeben tundokolt , remelem visszatert a Ravens futball.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
gedam
6 478
Oke.mondjuk igaz.
Gorcsolt es infuziora volt szuksege.
Ezt siman el tudom fogadni ahogy a D tol is a mai napot. Reszben. De ugy, hogy a Covid altal foldbe gyalult csapat 12 nap alatt 3 meccsen van tul kedd hajnalban es jon 5.5 nap mulva a Jags elleni. A milyen mar? 18 nap alatt 4 nfl meccs es legyen fitt a D? Hat mar a cserenel is too many man on the field, mert csak levanszorgasra futotta...
RedFive
akkor kapja be az nfl
több mint 5 éve
Oke. Gorcsolt es infuziora volt szuksege.
Ezt siman el tudom fogadni ahogy a D tol is a mai napot. Reszben. De ugy, hogy a Covid altal foldbe gyalult csapat 12 nap alatt 3 meccsen van tul kedd hajnalban es jon 5.5 nap mulva a Jags elleni. A milyen mar? 18 nap alatt 4 nfl meccs es legyen fitt a D? Hat mar a cserenel is too many man on the field, mert csak levanszorgasra futotta...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Akkor playoffban keznel legyen a ricinus!Van hatra 3 meccs.kimész kulázni még 34-20, mikor visszajössz 34-35 és 4.és5
A kotelezo 3 w.
Lehet gyakorolni, erot gyujteni, akit kell pihentetni, sebeket nyalogatni, es bizni a PO-ban. Most 87% az esely? Ha lesz, akkor Chifs vagy Picc, egyremegy.
Amikor szorit a kapca akkor tud hezitalas nelkul passzolni Lamar, amikor nem, akkor meg tulgondolja. Ezen ideje lenne vmit valtoztatni. Sport cihologust neki!
RedFive
oldd meg fiam!
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 478
Van hatra 3 meccs.kimész kulázni még 34-20, mikor visszajössz 34-35 és 4.és5
A kotelezo 3 w.
Lehet gyakorolni, erot gyujteni, akit kell pihentetni, sebeket nyalogatni, es bizni a PO-ban. Most 87% az esely? Ha lesz, akkor Chifs vagy Picc, egyremegy.
Amikor szorit a kapca akkor tud hezitalas nelkul passzolni Lamar, amikor nem, akkor meg tulgondolja. Ezen ideje lenne vmit valtoztatni. Sport cihologust neki!
RedFive
oldd meg fiam!