Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
gedam
6 478
bajban a haza. mondjuk én idény előtt a steelerst a 3. erőnek gondoltam a csoportban és kb. ezt a pm seriff 2015-ös formát vártam bentől. futás nincs náluk, a hosszú passzok kamuk voltak már a szezon elején is, csak akkor még kapták érte a zászlókat. checkdown bent meg lefolytják. összességében elég szerencsétlenek vagyunk idén, fordulhatna már a kerék... na mindegy.
több mint 5 éve
De eloszor az elso akadaly a Giants:
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Az a rossz poen hogy ha a Steelers jelen allapotaban nem igazan kepes bennunket kisegiteni (ha mar...😅) Igy aztan a Bills marad az egyetlen (a Raidersre ki szamit a Miami ellen?) aki kikaparhat vmi gesztenyet nekunk. Bar ha a Bills felmeri hogy akkor a PO elso WC koreben meg is kapja a Miami helyett a Ravenst... NECCES. 😂Igazad van, elég az 1,én néztem el valamit. A Miamira jo eselyunk van, de elnezve a tegnapi Vasast, meglesznek ütve a Browns által, ugy hogy nekünk rossz, hogy rosszak..Csak egyet kell.A szamitgatasok alapja,Számoljuk 100%-ra a mi két győzelmünket. Ha ezek ellen a csapatok ellen nem nyerünk akkor lóf*szt érdemlünk úgyis,nem PO-t.
Kire mi var?
(Ha a Ravens behuzza a 2 w-t)
Miami Dolphins:
- Idegenben Las Vegas
- Idegenben Buffalo
Eleg egy zako es bent vagyunk. Azert ez kurvara nem elkepzelhetetlen
Cleveland Browns:
- Idegenben Giants
- Idegenben Jets
- Otthon Steelers
Eleg egy zako es bent vagyunk. Necces.
indianapolis Colts:
- Idegenben Steelers
- Otthon Jacksonville
Tennessee Titans:
- Idegenben Green Bay
- Idegenben Texans
Toluk ket zako kene... Oke ez halott ugy.
Az egeszet persze lehuzhatjuk ha mi nem hozzuk a 2 w-t. 😒
RedFive
A Buffaló valszeg veri a Miamit,de kérdés,hogy ők utolsó héten mennyire veszik ezt komolyan.
A Barnák valszeg feküdni fognak a Vasas ellen,de annyira elmebeteg meccseket tudnak hozni,hogy még a W is benne van,főleg,hogy az idei Steelerst én nem tartom világverőnek.
A Colts szintén zenész,el is kaphatja a Steelerst meg bucira is verethetik magukat.
A Titanst hagyjuk,esélytelen 😀
Ugye ha jól számolom,két csapatot is meg kell előznünk,tehát az esélyeink abszolút nem jók. Rezeg a léc nagyon.
LeviPoki
7 be kell kerulni.
Most vagyunk a 8.helyen
8-7-6-5 lehet csokkeno eselyekkel.
A Miaminak a legkemenyebb a sorsolasa. A masik kettovel szemben eleg az egal, az egymas elleni meccseredmennyel.
RedFive
LeviPoki
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Igazad van, elég az 1,én néztem el valamit. A Miamira jo eselyunk van, de elnezve a tegnapi Vasast, meglesznek ütve a Browns által, ugy hogy nekünk rossz, hogy rosszak..Csak egyet kell.A szamitgatasok alapja,Számoljuk 100%-ra a mi két győzelmünket. Ha ezek ellen a csapatok ellen nem nyerünk akkor lóf*szt érdemlünk úgyis,nem PO-t.
Kire mi var?
Miami Dolphins:
- Idegenben Las Vegas
- Idegenben Buffalo
Cleveland Browns:
- Idegenben Giants
- Idegenben Jets
- Otthon Steelers
indianapolis Colts:
- Idegenben Steelers
- Otthon Jacksonville
Tennessee Titans:
- Idegenben Green Bay
- Idegenben Texans
RedFive
A Buffaló valszeg veri a Miamit,de kérdés,hogy ők utolsó héten mennyire veszik ezt komolyan.
A Barnák valszeg feküdni fognak a Vasas ellen,de annyira elmebeteg meccseket tudnak hozni,hogy még a W is benne van,főleg,hogy az idei Steelerst én nem tartom világverőnek.
A Colts szintén zenész,el is kaphatja a Steelerst meg bucira is verethetik magukat.
Ugye ha jól számolom,két csapatot is meg kell előznünk,tehát az esélyeink abszolút nem jók. Rezeg a léc nagyon.
LeviPoki
7 be kell kerulni.
Most vagyunk a 8.helyen
A Miaminak a legkemenyebb a sorsolasa. A masik kettovel szemben eleg az egal, az egymas elleni meccseredmennyel.
RedFive
több mint 5 éve
Itt vannak a Baltimore Ravens 2021es Pro Bowlerei beturendben:OT Orlando Brown Jr.
DE Calais Campbell
LS Morgan Cox
CB Marlon Humphrey
OLB Matthew Judon
FB Patrick Ricard
K Justin Tucker
7. A tavalyi 13 utan ez is szep szam. A Chiefs es a Packers a Ravens es a Seahawks egyarant 7 jatekossal az elen. Meg hizelgo is rank nezve.
Szerkesztette: RedFive
több mint 5 éve
Queen az eddigiekhez kepest jol jatszott futas ellen. Ugyan ilyen emberunk lenne de oruljunk ennek a reszsikernek
több mint 5 éve
En meg mindig tartom , hogy ott leszunk. Ugye en 1-2 hete megjovendoltem , eltalaltam a Raiders Chargers elleni vereseget , de a Ravens Browns elleni gyozelmet nem. Nem tudom elkepzelni , hogy a Steelers kikapjon ket meccsen meg es azt se , hogy a Billst otthon megverje a Miami. Ok is mennek a jobb helyert es nem mindegy , hogy elso Playoff meccsen a 7. Helyen a Colts jon vagy a Browns Ravens paros kozul az egyik. Mindketto jobb csapat , az en megitelesem szerint. A Bills azert ennyire jo , mert beultettek a gyoztes mentalitast, nem fognak merkozest leadni.Csak egyet kell.A szamitgatasok alapja,Számoljuk 100%-ra a mi két győzelmünket. Ha ezek ellen a csapatok ellen nem nyerünk akkor lóf*szt érdemlünk úgyis,nem PO-t.
Kire mi var?
Miami Dolphins:
- Idegenben Las Vegas
- Idegenben Buffalo
Cleveland Browns:
- Idegenben Giants
- Idegenben Jets
- Otthon Steelers
indianapolis Colts:
- Idegenben Steelers
- Otthon Jacksonville
Tennessee Titans:
- Idegenben Green Bay
- Idegenben Texans
RedFive
LeviPoki
7 be kell kerulni.
Most vagyunk a 8.helyen
RedFive
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Csak egyet kell.A szamitgatasok alapja,Számoljuk 100%-ra a mi két győzelmünket. Ha ezek ellen a csapatok ellen nem nyerünk akkor lóf*szt érdemlünk úgyis,nem PO-t.
Kire mi var?
Miami Dolphins:
- Idegenben Las Vegas
- Idegenben Buffalo
Cleveland Browns:
- Idegenben Giants
- Idegenben Jets
- Otthon Steelers
indianapolis Colts:
- Idegenben Steelers
- Otthon Jacksonville
Tennessee Titans:
- Idegenben Green Bay
- Idegenben Texans
RedFive
LeviPoki
7 be kell kerulni.
Most vagyunk a 8.helyen
több mint 5 éve
A szamitgatasok alapja,Számoljuk 100%-ra a mi két győzelmünket. Ha ezek ellen a csapatok ellen nem nyerünk akkor lóf*szt érdemlünk úgyis,nem PO-t.
Kire mi var?
Miami Dolphins:
- Idegenben Las Vegas
- Idegenben Buffalo
Cleveland Browns:
- Idegenben Giants
- Idegenben Jets
- Otthon Steelers
indianapolis Colts:
- Idegenben Steelers
- Otthon Jacksonville
Tennessee Titans:
- Idegenben Green Bay
- Idegenben Texans
RedFive
több mint 5 éve
A legfrissebb matek:PO chances 2020:
Titans 97%
Colts 92%
Browns 90%
Ravens 86%
Dolphins 68%
több mint 5 éve
Grat a megérdemelt W-hez! Yannick szedjen még össze pár sacket, hogy valahogy meglegyen neki a Pro Bowl! Sok sikert a PO-ba jutáshoz!
több mint 5 éve
A szamitgatasok alapja, Kire mi var?
Miami Dolphins:
- Idegenben Las Vegas
- Idegenben Buffalo
Cleveland Browns:
- Idegenben Giants
- Idegenben Jets
- Otthon Steelers
indianapolis Colts:
- Idegenben Steelers
- Otthon Jacksonville
Tennessee Titans:
- Idegenben Green Bay
- Idegenben Texans
több mint 5 éve
Az kb tenynek tunik, hogy a mutatott jatekon tul, ami azert hagy nemi kivannivalot maga utan, a felhotlen, gyozelem utani oromre az is ranyomja a belyeget, hogy meg mindig nem tartunk ott, hogy eleg a sajat teljesitmenyunk a PO hoz. Bar realisan nezve erre nem is az elso ilyen forduloban szamithattunk. Max remenykedhettunk benne. Nem jott be. Next.
Szerkesztette: RedFive
több mint 5 éve
gedam
6 478
A merkozes legizgibb pillanata:az első play volt a legjobb. amikor a kisgyerek ráugrott pat hátára.
RedFive
több mint 5 éve
Sokpontos meccs kepe sejlik fel elottem. Ha a D-ek rottyon, mi mas? Meg a vegen futassal kell egetnunk az orat...A Jaxnel csak a Jets rosszabb. De ok mar tenyleg kutya rosszak.
RedFive

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Amugy ez a vadliserules nagyon geci. Es lassan gyogyul. Egyszer bowlingozas kozben ert. Ket het mulva azt hittem mar jo lesz focizni... Ujra. Aztan ezt kethetente meg 3x tanultam meg.
több mint 5 éve
Sokpontos meccs kepe sejlik fel elottem. Ha a D-ek rottyon, mi mas? Meg a vegen futassal kell egetnunk az orat...Így is, úgy is sima Ravens W lesz ma.király lesz ha edzés nélkül fog bohóckodni a pályán. Eddig edzéssel együtt is gyatra volt...Dez Bryant most elkezdett szomorkodni.Hadd pihenjen meg Brown... 😒
The Ravens activated WRs Hollywood Brown, Miles Boykin and James Proche from the Reserve/COVID-19 list. They're on track to play tomorrow.
— Field Yates (@FieldYates) December 19, 2020
iktriad
Please
RedFive
Snagal
iktriad
több mint 5 éve
Akkor ligaelit D-nk volt. Ma ligalegalja D-nk van.Londonba is így mentem el a meccsre... 😛Így is, úgy is sima Ravens W lesz ma.király lesz ha edzés nélkül fog bohóckodni a pályán. Eddig edzéssel együtt is gyatra volt...Dez Bryant most elkezdett szomorkodni.Hadd pihenjen meg Brown... 😒
The Ravens activated WRs Hollywood Brown, Miles Boykin and James Proche from the Reserve/COVID-19 list. They're on track to play tomorrow.
iktriad
Please
RedFive
Snagal
iktriad
Snagal
több mint 5 éve
Londonba is így mentem el a meccsre... 😛Így is, úgy is sima Ravens W lesz ma.király lesz ha edzés nélkül fog bohóckodni a pályán. Eddig edzéssel együtt is gyatra volt...Dez Bryant most elkezdett szomorkodni.Hadd pihenjen meg Brown... 😒
iktriad
Please
RedFive
Snagal
iktriad
több mint 5 éve
Ha a Jags nyer ma, nem érdemel playoffot a Ravens idén.A mandarin neved - nem mától - Jin-XÍgy is, úgy is sima Ravens W lesz ma.király lesz ha edzés nélkül fog bohóckodni a pályán. Eddig edzéssel együtt is gyatra volt...Dez Bryant most elkezdett szomorkodni.Hadd pihenjen meg Brown... 😒
iktriad
Please
RedFive
Snagal
iktriad
Willie Parker
És a mi meccseinkre minimális befolyással rendelkezem. Így van egyensúlyban a Jinxerőm az univerzummal.
több mint 5 éve
bár nagyon örülnék végre egy fasza elkapónak a Ravens-be akit mi túrunk ki a draftról, de én nem nagyon hiszek benne, hogy tudunk ilyet (Torrey volt az egyetlen akit szerettem de WR1 szerep neki is túl nagy falat volt).az a sanda gyanúm, hogy az fo úgy gondolkodik nálunk lamarról, mint höri josh allen kapcsán év elején: kár neki elit elkapó, úgy is pontatlan. aztán erre rácáfolt rendesen az allen-diggs duó, látványosan jobban néz ki allen, hogy jött diggs. ez lenne nálunk hollywood. csak még diggsnek nyomsz egy 5 yardos passzot oldalra,csinál még hozzá tizet, brown meg droppol vagy kitáncol a lostól 3yardra.Pedig egyre gyakrabban olvasni mock-okban hogy jovo evi elso korben Ravens draftpick (tipp): Rashod Bateman. Minnesota WR.
gedam
Nem topszli (188cm) nem ropi (95kg), eleg gyors, jo a keze.
youtu.be/E9iHNp1hRm4
Hatha egyszer nem az Amerikai psycho jutna a draftrol hanem a Batman...
RedFive
De persze lehet csak a rossz emlékek mondatják ezt velem hogy Perriman anagrammáját vélem felfedezni a nevében 😀
több mint 5 éve
A mandarin neved - nem mától - Jin-XÍgy is, úgy is sima Ravens W lesz ma.király lesz ha edzés nélkül fog bohóckodni a pályán. Eddig edzéssel együtt is gyatra volt...Dez Bryant most elkezdett szomorkodni.Hadd pihenjen meg Brown... 😒
iktriad
Please
RedFive
Snagal
iktriad