Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Meg anno Iktriad-tol olvastam a 2018-as draft elott Mayock elemzeseit a prospectekrol, most idezem a Lamarrol szolo reszeket:"-Mayock szerint a Ravensnek szereznie kell egy minőségi csere QB-t vagy a draft középső köreiben vagy FA-ben.
-Mayocknál biztos 1. körös QB Rosen, Mayfield, Allen, Darnold. Lamar Jacksont szinték kiválaszthatják az 32 pick valamelyikével. Mason Rudolph nála 2. körös pick.
-Mayock imádja Lamar jacksont, de az őt draftoló csapatnak kvázi teljesen rá kell szabnia majd az offenset a Louisville Heisman győztesére, ami nem lesz kis feladat. De azt is elmondta, hogy a leginkább felvillanyozóbb prospectnek tartja az egész drafton. Ha sikerül az őt draftoló csapatnak megtalálni a helyes rendszert a számára, a másik 31 csapat védelmi koordinátorára nagyon nehéz meccsek várnak, mikor Jackson ellen játszanak majd."
A joslat bejott a faszinak vagy bejott a faszinak?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Haterek, LJ egy RB stb.: nekem személy szerint az idei/következő év kicsit nosztalgikus. Olyan QB-k sora dobja az utolsókat, akiket amióta magyar közvetítés van, mindig látok. Rivers, BB, Brees, korábban a két Manning. (Bradyt nem írom, mert amilyen állapotban van, még egy londoni SB-on is játszani fog). Aki ezeket látta, azt szokta meg, hogy ez az eredményes. A kicsit más stílusú irányítók jöttek, láttuk őket, aztán mentek (Vick, Kaepernick) - azaz róluk az maradt meg, hogy ez nem célravezető. Szép lassan azonban az van, hogy a next gen mobilis irányítók (Wilson, Mahomes) váltak a siker zálogává. De ez pár éves dolog, versus évtizedek tradíciója. És ezekhez a mobilis irányítókhoz képest is unikális LJ. A Deák Bill szerű qb-khoz szokott szemnek már Mahomes és Wilson is újhullám, holott a korszerű rendszerekben szerintem alap lesz vagy már az. LJ meg már nem is irányító így. Holott ha elfelejtenénk azt a definíciót, hogy a QB az, aki dob, hanem azt mondanánk, hogy az, aki mozgatja a csapatot, nem lenne annyira szokatlan.Bárhonnan nézem, egy zseb QB-hoz képest Lamar sokkal sokoldalúbb. Egy Manning féle irányító tud passzolni,de ha jön a nyomás és omlik a zseb,akkor vagy belefekszik a zsákba,vagy intentional grounding a vége. Egyébként Lamar se dob már annyira értékelhetetlenül,vannak neki homály intjei,de egész korrekten megküldi a labdákat. Erre mondják azt hogy "jó-jó,dehát összetörik"- Mint ahogy összetöri a védő a sackelt QB-t is ha épp úgy esik rá a 160kilójával.
Nem akarok messze menni, de a gurulós fociban 20 éve még Pintér Attila vagy Jaap Stam szerű söprögetők játszottak, ma a poszt sem létezik, és jóval több elvárásnak kell megfelelni egy bizonyos poszton, mint korábban.
A tojásfociban LJ-n mindenki megrökönyödik. Ugyanakkor - bár még extra, és az ilyet nagyon megfizetik - de egyre inkább elvárás, hogy egy RB tudjon elkapni (és mi is hazsnálunk WR-t futóként) Azaz itt is van ilyen trend, és ez szerintem csak erősödni fog legalábbis a skill poziknál a jövőben.
lucio
több mint 5 éve
A Titans azt probalta amit tavaly. Blitz-el egyoldalra terelve LJ-t ahol korbekeritve hogy ellehetetlenitsek a nagy futojatekot tole, az 1. jateknal latszik a blitzelon hogy mennyire tartottak a labatol es az hogy a blitz oldalara fut ki az volt a kulcs mert a masik oldalra sorakoztak es igy folyamatos lemaradasban voltak.If the Ravens want to reach a Super Bowl... as Mando would say... this is the way. pic.twitter.com/NhUZMockrz
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) January 13, 2021
tyuhu, az a sorsdöntő dobás 10-0-nál 3.és 9 volt tán. az kirepül, más meccs. év játéka eddig.
egyébként ezért nem értem az amerikai hétereket. most az a legújabb, hogy nyerjen a karjával meccset. dehát ezt azzal nyerte meg.
gedam
A 2. jatek gyakorlatilag az INT megismetlese, es Phillips ugyan kikap de rendes dobomozdulattal tudja elengedni a labdat, de egy hajszalon mult es ralokik.
A 3.-ban mar teljesult mindenki vagya a Titans a blitzel bekergette egy oldalra, de a Ravens mar jatszott ra. A fal nem a fenyegetettseg fele slide pedig tisztan latszik honnan jon, de nem is nyomas felvetele volt a cel hanem a jatekuk kihasznalasa, a Titans mindent LJ-re dob ra amit konnyen kihasznalta. A 4. jatekra mar GRoman teljesen kinyitott mindent konnyu ingyen passz a soft ellen, de olyan futosav van elotte ahol egy 40tonnas kamion befert volna. Remek hivas
több mint 5 éve
lucio
329
Haterek, LJ egy RB stb.: nekem személy szerint az idei/következő év kicsit nosztalgikus. Olyan QB-k sora dobja az utolsókat, akiket amióta magyar közvetítés van, mindig látok. Rivers, BB, Brees, korábban a két Manning. (Bradyt nem írom, mert amilyen állapotban van, még egy londoni SB-on is játszani fog). Aki ezeket látta, azt szokta meg, hogy ez az eredményes. A kicsit más stílusú irányítók jöttek, láttuk őket, aztán mentek (Vick, Kaepernick) - azaz róluk az maradt meg, hogy ez nem célravezető. Szép lassan azonban az van, hogy a next gen mobilis irányítók (Wilson, Mahomes) váltak a siker zálogává. De ez pár éves dolog, versus évtizedek tradíciója. És ezekhez a mobilis irányítókhoz képest is unikális LJ. A Deák Bill szerű qb-khoz szokott szemnek már Mahomes és Wilson is újhullám, holott a korszerű rendszerekben szerintem alap lesz vagy már az. LJ meg már nem is irányító így. Holott ha elfelejtenénk azt a definíciót, hogy a QB az, aki dob, hanem azt mondanánk, hogy az, aki mozgatja a csapatot, nem lenne annyira szokatlan. Nem akarok messze menni, de a gurulós fociban 20 éve még Pintér Attila vagy Jaap Stam szerű söprögetők játszottak, ma a poszt sem létezik, és jóval több elvárásnak kell megfelelni egy bizonyos poszton, mint korábban.
A tojásfociban LJ-n mindenki megrökönyödik. Ugyanakkor - bár még extra, és az ilyet nagyon megfizetik - de egyre inkább elvárás, hogy egy RB tudjon elkapni (és mi is hazsnálunk WR-t futóként) Azaz itt is van ilyen trend, és ez szerintem csak erősödni fog legalábbis a skill poziknál a jövőben.
több mint 5 éve
lucio
329
Hó meg eső meg ilyenek: korábban az volt a mondás, hogy a rosszabb körülmények a gyengébb csapatnak és a védőjátéknak kedveznek. Meg a futójátéknak. Szóval ha mi vagyunk a jobb csapat, nekünk lesz rossz a hó. Ha a Bills, nekik. De én azt gondolom, hogy havazásban, hidegben nem szoktak 30+ pontos meccseket játszani, és 30 yardos lézereket dobálni. Azaz ha rosszak a körülmények, még inkább szoros lesz.
Nem hiszem, hogy a körülmények miatt aggódnunk kellene, foglalkozni vele nyilván kell, mert az nem fér bele, hogy megint downok sora menjen el azon, hogy milyenek a stoplik.
több mint 5 éve
En sem ertem ezeket a beszolasokat, mintha egy iranyito csak akkor az ha Manning alkatu es nincs benne a futas opcio. Ez a jovo es amibe belenyultal szerintem a kovetkezo szint az lesz , hogy lesz olyan QB aki kepes elit szinvonalon elkapni. Ennek kell meg jo par ev , de szerintem realis opcio lesz ez 2030-hoz kozeledve.Jackson tobb yardot passzolt mint a titans qb-ja es tobb yardot futott mint a titans rb-je? Akkor most mi o? 😃Amugy a vilagszinvonalu "a Ti QB-tek egy RB" beszolasra eloben en legutobb egy: "az elso ezer alkalommal meg vicces volt, azota ez mar csak silany IQ potlo, aggasztoan deficites, mondanivalo hianyt elfedo, elkoptatott hulyegyerek-toposz" -szal reagaltam le.
(Direkt irtam kisbetuvel a titanst)
KeyG
Van egy kivalo receptem a valid frencsi QB utan sohajtozo csapatok fanjainak:
Draftolni kell ocsoer' a 6.,7.korben 2-2, plusz UDFA meg 2 RB-et, kezukbe nyomni a disznobort, es az edzotaborbol kihozni vegul a next MVP-t.
Amugy Lamarra mondtak mar hogy mi fasza WR lenne, kezdem dedelgetni a gondolatot hogy feler egy egesz O#-zel, minden poszton ami 100 kg alatti. Vedelemben lehetne CB esetleg? Huuu de zsiiir! 😌
RedFive
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
gedam
6 507
If the Ravens want to reach a Super Bowl... as Mando would say... this is the way. pic.twitter.com/NhUZMockrz
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) January 13, 2021
tyuhu, az a sorsdöntő dobás 10-0-nál 3.és 9 volt tán. az kirepül, más meccs. év játéka eddig.
egyébként ezért nem értem az amerikai hétereket. most az a legújabb, hogy nyerjen a karjával meccset. dehát ezt azzal nyerte meg.
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Van egy kivalo receptem a valid frencsi QB utan sohajtozo csapatok fanjainak:Nem értettem először miért kéne nekik a kezükbe nyomni bort, aztán rájöttem, hogy ékezetek hiánya zavarhatott össze 😀
Draftolni kell ocsoer' a 6.,7.korben 2-2, plusz UDFA meg 2 RB-et, kezukbe nyomni a bort, es az edzotaborbol kihozni vegul a next MVP-t.
RedFive
Mellesleg ha jól emlékszem az egyetem alatt akarták WR irányba tolni de az anyja nem engedte.
Csodálkozom, hogy wildcatet nem próbáltunk még behívni.
De biztos a SB -ra tartogatjuk a Lamar miracel -t😊
Szerkesztette: Snagal
több mint 5 éve
Jackson tobb yardot passzolt mint a titans qb-ja es tobb yardot futott mint a titans rb-je? Akkor most mi o? 😃Amugy a vilagszinvonalu "a Ti QB-tek egy RB" beszolasra eloben en legutobb egy: "az elso ezer alkalommal meg vicces volt, azota ez mar csak silany IQ potlo, aggasztoan deficites, mondanivalo hianyt elfedo, elkoptatott hulyegyerek-toposz" -szal reagaltam le.
(Direkt irtam kisbetuvel a titanst)
KeyG
Van egy kivalo receptem a valid frencsi QB utan sohajtozo csapatok fanjainak:
Draftolni kell ocsoer' a 6.,7.korben 2-2, plusz UDFA meg 2 RB-et, kezukbe nyomni a disznobort, es az edzotaborbol kihozni vegul a next MVP-t.
Amugy Lamarra mondtak mar hogy mi fasza WR lenne, kezdem dedelgetni a gondolatot hogy feler egy egesz O#-zel, minden poszton ami 100 kg alatti. Vedelemben lehetne CB esetleg? Huuu de zsiiir! 😌
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Jackson tobb yardot passzolt mint a titans qb-ja es tobb yardot futott mint a titans rb-je? Akkor most mi o? 😃(Direkt irtam kisbetuvel a titanst)
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
A ho mennyisege elenyeszo lesz, inkabb csak a hangulat miatt lesz. 😊 Nem ezen fog mulni.NEm biztos, hogy mi járunk rosszabbul a hóval. Azért egy csúszós pálya Diggs-nek sem könnyíti meg a dolgát.én fosok tőle, azért a havas pálya lelassítja a futókat, szerintem drasztikusan csökkennek az esélyeink, ha csúszós havas lesz a pálya. (mondjuk a titans is így gondolta, én nem olvastam sehol, de tuti szétlocsolták a pályát. mondjuk a végén visszaütött, mert az elkapó szépen elcsúszott, amikor megfordult, abból jött az int.)lamar életében nem játszott még hóban. legyen már egyszer szerencsénk és ne essen.A nem tud hatranybol forditani , nem tud playoffban nyerni helyett kell az uj narrativa. Nem tud hoban nyerni, ne vegyuk el a haterek eselyet erre
gedam
Morfil
gedam
Én csak annyit kérek, hogy legyen kéznél a cserecipő, ne 2 negyedig tartson mire rájövünk, hogy hó van a pályán és másik cipő kell...
Snagal
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
NEm biztos, hogy mi járunk rosszabbul a hóval. Azért egy csúszós pálya Diggs-nek sem könnyíti meg a dolgát.én fosok tőle, azért a havas pálya lelassítja a futókat, szerintem drasztikusan csökkennek az esélyeink, ha csúszós havas lesz a pálya. (mondjuk a titans is így gondolta, én nem olvastam sehol, de tuti szétlocsolták a pályát. mondjuk a végén visszaütött, mert az elkapó szépen elcsúszott, amikor megfordult, abból jött az int.)lamar életében nem játszott még hóban. legyen már egyszer szerencsénk és ne essen.A nem tud hatranybol forditani , nem tud playoffban nyerni helyett kell az uj narrativa. Nem tud hoban nyerni, ne vegyuk el a haterek eselyet erre
gedam
Morfil
gedam
Én csak annyit kérek, hogy legyen kéznél a cserecipő, ne 2 negyedig tartson mire rájövünk, hogy hó van a pályán és másik cipő kell...
több mint 5 éve
Ja nyilvan nem mind1 h all a ho vagy szakad mert akkor passzolni sem lehet.én fosok tőle, azért a havas pálya lelassítja a futókat, szerintem drasztikusan csökkennek az esélyeink, ha csúszós havas lesz a pálya. (mondjuk a titans is így gondolta, én nem olvastam sehol, de tuti szétlocsolták a pályát. mondjuk a végén visszaütött, mert az elkapó szépen elcsúszott, amikor megfordult, abból jött az int.)lamar életében nem játszott még hóban. legyen már egyszer szerencsénk és ne essen.A nem tud hatranybol forditani , nem tud playoffban nyerni helyett kell az uj narrativa. Nem tud hoban nyerni, ne vegyuk el a haterek eselyet erre
gedam
Morfil
gedam
De azota mintha azt irnak h csak hoszitalas es eros szel varhato .
Gondolom annyira vannak ott a meteorologusok kepben mint itthon elorejelzes tekinteteben
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
A Ravens szertarosa mar vadul teszteli a teli pacskerokat, hogy Lamar, a jegmezok lovagja kipordulesgatloval rendelkezzen es az iranyvaltasoknal se legyen gondja. 😄lamar életében nem játszott még hóban. legyen már egyszer szerencsénk és ne essen.A nem tud hatranybol forditani , nem tud playoffban nyerni helyett kell az uj narrativa. Nem tud hoban nyerni, ne vegyuk el a haterek eselyet erre
gedam
Morfil
több mint 5 éve
gedam
6 507
én fosok tőle, azért a havas pálya lelassítja a futókat, szerintem drasztikusan csökkennek az esélyeink, ha csúszós havas lesz a pálya. (mondjuk a titans is így gondolta, én nem olvastam sehol, de tuti szétlocsolták a pályát. mondjuk a végén visszaütött, mert az elkapó szépen elcsúszott, amikor megfordult, abból jött az int.)lamar életében nem játszott még hóban. legyen már egyszer szerencsénk és ne essen.A nem tud hatranybol forditani , nem tud playoffban nyerni helyett kell az uj narrativa. Nem tud hoban nyerni, ne vegyuk el a haterek eselyet erre
gedam
Morfil
több mint 5 éve
lamar életében nem játszott még hóban. legyen már egyszer szerencsénk és ne essen.A nem tud hatranybol forditani , nem tud playoffban nyerni helyett kell az uj narrativa. Nem tud hoban nyerni, ne vegyuk el a haterek eselyet erre
gedam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
youtu.be/t1B0qh4isEU
több mint 5 éve
lamar életében nem játszott még hóban. legyen már egyszer szerencsénk és ne essen.Legyen csak attól lesz igazi rájátszás szaga az egésznek. 😀 Csak futás és TE passzok szakadó hóban. Nyami 😀
gedam
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Andrew Cuomo, a New York-i kormanyzo a heten bejelentette, hogy korulbelul 6700 szurkolo vehet reszt a Buffalo - Baltimore rajatszasi meccsen januar 16-an, a Bills Stadionban.
több mint 5 éve
gedam
6 507
lamar életében nem játszott még hóban. legyen már egyszer szerencsénk és ne essen.
több mint 5 éve
The Ravens added a pair of veteran offensive linemen to the practice squad Tuesday, signing offensive tackle Jordan Mills and center Greg Mancz.
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Tavaly alapszakaszban a Ravens elonyt szerezve kb minden ellenfel szamara remalommal ert fel. ☺A Titans jonak bizonyult hatranybol. 😊 A hatranyt lehetne ajandek hendinek is nevezni Snead OPI-ja es AK Brown nem OPI-ja miatt.A Bills IDL futás ellen gyengusz, ott bőven megtalálhatjátok a nyerési pontot, ehhez viszont jól kell kezdenetek a meccset, mert hátrányból ez a Bills nektek szörnyű matchup.Ki ellen nem?
empty taxi
no
KeyG
Jo lenne ezt felidezni.
Most a Bills 7W, mi pedig 6W zsinorban. Messze a legforrobb meccs. Egyutt 13W.
Rams: 2W
Packers: 6W
Browns: 2W
Chiefs: 1L
Buccaneers: 5W
Saints: 3W
Szerkesztette: RedFive
több mint 5 éve

Bills elony: -2.5 spread
több mint 5 éve
A Titans jonak bizonyult hatranybol. 😊 A hatranyt lehetne ajandek hendinek is nevezni Snead OPI-ja es AK Brown nem OPI-ja miatt.A Bills IDL futás ellen gyengusz, ott bőven megtalálhatjátok a nyerési pontot, ehhez viszont jól kell kezdenetek a meccset, mert hátrányból ez a Bills nektek szörnyű matchup.Ki ellen nem?
empty taxi
no
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
A Bills IDL futás ellen gyengusz, ott bőven megtalálhatjátok a nyerési pontot, ehhez viszont jól kell kezdenetek a meccset, mert hátrányból ez a Bills nektek szörnyű matchup.Ki ellen nem?
empty taxi