Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
gedam
6 478
teljes faszságA legfrissebb matek:And now:
PO chances 2020:
Titans 97%
Colts 92%
Browns 90%
Ravens 86%
Dolphins 38%
RedFive
A legfrissebb matek:
PO chances 2020:
Titans 97% -> 96%
Colts 92% -> 88%
Browns 90% -> 90%
Ravens 86% -> 81%
Dolphins 38% -> 55%
RedFive
ez nem matek, ez tipp
több mint 5 éve
Hat a pihenes, amikor a covid miatt halogattak a Titanok elleni meccsuket, nem jott be nekik. Remeljuk az elso csapattal vagnak bele es a vegen cserelik le azt, amikor mar treshtime van.Mit fostok, majd a buffalo elpicsázza öket.Ha nyer a Pats ellen , siman elofordulhat , hogy nem lesz erdeke. Lehet olyan forgatokonyv , hogy a Bills az utolso fordulora ugy megy, hogy ha nyer ha veszit masodik. Szerintem ekkor pihentetnek a jatekosokat.
Norbi180
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Hat baszki, ez egyre neccesebb...😀Azzzz. 😉
Vrij6
Ahogy az is lehetseges hogy mindharom erintett konkurens csapat kikap 1x.
A Brownst hogy erinti az elkapohiany? Szetfutjak a futas ellen nem teljesen fogalmatlan Jetst? Lehet.
A Coltsot hogy erinti a O fal beszakadasa? Majd Rivers 1 masodpercig dedelgeti csak a labdat TJ Wattek elott?
Ha a Steelers veri a Colts ot, nekunk kedvezoen dol a domino, mert akkor a Bills se sporolhat a Phins ellen.
De mit sem er az egesz ha impotens jatekkal rukkolunk elo a Giants ellen.
Tegyuk a dolgunkat a tobbi legyen az ur akarata vagy ha ugy tetszik az ordog eselye.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
A legfrissebb matek:And now:
PO chances 2020:
Titans 97%
Colts 92%
Browns 90%
Ravens 86%
Dolphins 38%
RedFive
A legfrissebb matek:
PO chances 2020:
Titans 97% -> 96%
Colts 92% -> 88%
Browns 90% -> 90%
Ravens 86% -> 81%
Dolphins 38% -> 55%
több mint 5 éve
Az jogos amit mondasz úgy tényleg ,hát reméljük hogy nem fognak pihentetni mert akkor tényleg vége.most simán ki kellett volna kapniuk ,erre ez a fogyatékos raiders edzöi stáb elbasza, komolyan valaki magyaráza már el hogy 3/1 nél miért térdeltek?Mit fostok, majd a buffalo elpicsázza öket.Ha nyer a Pats ellen , siman elofordulhat , hogy nem lesz erdeke. Lehet olyan forgatokonyv , hogy a Bills az utolso fordulora ugy megy, hogy ha nyer ha veszit masodik. Szerintem ekkor pihentetnek a jatekosokat.
Norbi180
KeyG
több mint 5 éve
Mit fostok, majd a buffalo elpicsázza öket.Ha nyer a Pats ellen , siman elofordulhat , hogy nem lesz erdeke. Lehet olyan forgatokonyv , hogy a Bills az utolso fordulora ugy megy, hogy ha nyer ha veszit masodik. Szerintem ekkor pihentetnek a jatekosokat.
Norbi180
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Mit fostok, majd a buffalo elpicsázza öket.
több mint 5 éve
El kell kezdeni a Steelersnek szurkolni. 😃
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Hat baszki, ez egyre neccesebb...😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
elbaszott egy évAz vicces lenne pl.ha a Jets megverne az elkapok nelkuli Brownst.
mit mond a matek?
gondolom most már 100%, hogy bemegyünk.
gedam
Vagy a Steelers a Coltsot vagy a Brownst.
De inkabb a Bills ezt a Dolphinst.
Az nem lenne vicces ha mi nem hoznank a 2 W-t.
Amugy HA bejutunk, szerintem veszelyesebb ragadozok leszunk (lennenk) mint a tavalyi 14-2es csapattal.
több mint 5 éve
gedam
6 478
elbaszott egy évmit mond a matek?
gondolom most már 100%, hogy bemegyünk.
több mint 5 éve
Nekem is dettó a két kedvenc csapatom: Ravens és LiverpoolET-vel jatekban sokkal jobbak lennenk, mert Eliott korlatozott, de erthetoen mennie kellett, attol meg o jol jatszik de nem lehet annyit elvarni tole.Én emocionális szurkoló vagyok, bár IOL-t szerettem volna, elfogadtam Queent 1.körben.
Queen tudna kitorni konnyeden, ha jo lenne, de nem az. De a mult meccsen elert egy kb minimalisan elvarhato szintre amivel a kezdobe kerulhet egy "gyenge" csoportbol.
Itt a sav fele EDC-scout edzoi elkepzeles miatt van es onekik addig jarni is fog amig nagyon jo nem lesz Queen. Queen-nek csak a ritkan hibazo de atlagos teljesitmenynel megszunne a reszemrol. Nem az o hibaja hogy nyers/rosszul lett felmerve vagy a tavoli jovore kepzeltek el.
Queen nem BPA, sot meg nem is a hianyposztjaink kozul BPA. Egy fantasztikus plafonnal rendelkezo projekt legjobb esetben.
De oszinten JH annyira fasz ezekhez a projektekhez hogy az felelmetes.
Ezzel a drafttal a jovokepben erzem a torest mig addig a pontig nyilegyenes es tisztan lathato volt.
Egy piszok rossz emberallomanyu O-unk van ha kiveszed LJ-t es adtunk neki egy projekt falat es elkapo allomanyt, mig o maga is boven csiszolasra szorul. De kopkodjuk ot es GR-t hogy nincs valtozatos jo jatek.
| Projekt TE es OL-DL-WR a hatso korokbol es egy ILB - futo, 20.WR es egy 30. nyers edge playa a tippem az elejerol az idei alapjan ha mernek ezzel viccelni. |
De mindegy mert barkit huzunk az minimum fejlodokepes lesz.
no
Akkor még volt esély FA ol, te hozatalára. Álmomban nem gondoltam, hogy egy az egyben helyettesítik a hof Yandát egy rookie left tacklelel.
Vagy 2 te-el vágunk neki az idénynek. Hurst a pörgő Lamart sokszor kisegítette, azt benézték.
Ahogy a Skura, Phillips belsőt is.
A másik kedvenc csapatom a Liverpool, ahol az tér vissza a sérülésből, aki egészséges, Thiago.
Az a fiatal játszik, aki fejben is kész van, Curtis Jones.
Kloppék tudják, hogy kezeljék a tehetségeket.
Harbs és csapata kényszerből tette be Powers-t és Mekarit és láss csodát...
A Pats és első Steelers meccs is a szita OL én ment el.
no, mea culpazok. Igazad volt.
kátrány
több mint 5 éve
ET-vel jatekban sokkal jobbak lennenk, mert Eliott korlatozott, de erthetoen mennie kellett, attol meg o jol jatszik de nem lehet annyit elvarni tole.Én emocionális szurkoló vagyok, bár IOL-t szerettem volna, elfogadtam Queent 1.körben.
Queen tudna kitorni konnyeden, ha jo lenne, de nem az. De a mult meccsen elert egy kb minimalisan elvarhato szintre amivel a kezdobe kerulhet egy "gyenge" csoportbol.
Itt a sav fele EDC-scout edzoi elkepzeles miatt van es onekik addig jarni is fog amig nagyon jo nem lesz Queen. Queen-nek csak a ritkan hibazo de atlagos teljesitmenynel megszunne a reszemrol. Nem az o hibaja hogy nyers/rosszul lett felmerve vagy a tavoli jovore kepzeltek el.
Queen nem BPA, sot meg nem is a hianyposztjaink kozul BPA. Egy fantasztikus plafonnal rendelkezo projekt legjobb esetben.
Ezzel a drafttal a jovokepben erzem a torest mig addig a pontig nyilegyenes es tisztan lathato volt.
Egy piszok rossz emberallomanyu O-unk van ha kiveszed LJ-t es adtunk neki egy projekt falat es elkapo allomanyt, mig o maga is boven csiszolasra szorul. De kopkodjuk ot es GR-t hogy nincs valtozatos jo jatek.
| Projekt TE es OL-DL-WR a hatso korokbol es egy ILB - futo, 20.WR es egy 30. nyers edge playa a tippem az elejerol az idei alapjan ha mernek ezzel viccelni. |
no
Akkor még volt esély FA ol, te hozatalára. Álmomban nem gondoltam, hogy egy az egyben helyettesítik a hof Yandát egy rookie left tacklelel.
Vagy 2 te-el vágunk neki az idénynek. Hurst a pörgő Lamart sokszor kisegítette, azt benézték.
Ahogy a Skura, Phillips belsőt is.
A másik kedvenc csapatom a Liverpool, ahol az tér vissza a sérülésből, aki egészséges, Thiago.
Az a fiatal játszik, aki fejben is kész van, Curtis Jones.
Kloppék tudják, hogy kezeljék a tehetségeket.
Harbs és csapata kényszerből tette be Powers-t és Mekarit és láss csodát...
A Pats és első Steelers meccs is a szita OL én ment el.
no, mea culpazok. Igazad volt.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
ET-vel jatekban sokkal jobbak lennenk, mert Eliott korlatozott, de erthetoen mennie kellett, attol meg o jol jatszik de nem lehet annyit elvarni tole. Queen tudna kitorni konnyeden, ha jo lenne, de nem az. De a mult meccsen elert egy kb minimalisan elvarhato szintre amivel a kezdobe kerulhet egy "gyenge" csoportbol.
több mint 5 éve
Most dicsertem, de oszinten.Vettem, gondoltam megtamogatom egy szakertoi szavazas allasaval. (a "szakertokrol" mar leirtam mit is gondolok)
Engem nem zavar az se ha savazod, mert 1/28 ra volt volt egy masik prekoncepciod es a posztja vagy a kiforratlansaga okan ebbol a skatulyabol nehez neki kitornie.
En meg Earl Thomasra egy even keresztul tuzet okadtam volna ha ra nem dobbenek hogy a cegtol kifele mehet mar ugy koszon el a portaszolgalatos nfl rajongo biztonsagi or, hogy "Oke, Earl Thomas 15-16-17 millioja ablakon kidobott penz, ez a jelszo fonok"! Es mikor kibasztak vegre, egy DomPerignont se sajnaltam volna foldhoz baszni oromomben (mert utalom a pezsgot).
Amugy kurva erdekes lesz a kovetkezo draft. Foleg az FA utan el kell donteni mely posztok maradtak hatra.
WR? Gazdag lesz a felhozatal. Top 5os jut nekunk meg?
O falember? Lesz valasztek.
EDGE? Ki marad? Judon? Yannick? Egyik se? Cosmi, Texasbol jojjon?
CB? Jimmy Smith-t mikor kell potolni?
több mint 5 éve
Most dicsertem, de oszinten.Queen az eddigiekhez kepest jol jatszott futas ellen.Queen a DPOY szavazason az 5.es10.kozott. Legutobb a 7.helyen.
Ugyan ilyen emberunk lenne de oruljunk ennek a reszsikernek
no
A Rookie DPOY a 2.es4.kozott.
Legutobb a 3.helyen. Chase Young vezet.
NFL csapatok, edzoi team tagok nominacioi alapjan.
Nem lattuk meg a plafonjat.
Kvazi 1 egyetemi szezon utan az elso profi eveben ez nagy dolog.
Imadom a harcossagat, aztan hogy nem uvegtestu, es hogy a csapattarsai is imadjak. Fejlodesi potencialja nem determinalt.
RedFive
Azokat a szakertoket akik az 5.-10. legjobb vedonek gondoljak a ligaban azok nevetsegesek. Nincs ra jobb szo. Nalunk van 7 jobb jatekos. Az elozo meccse a legjobb es passz ellen nem pocsek volt csak szar es nem is bizzak ra igazan. Ha fejben gyors akkor TFL ami meg lett suvegelve, de nala alap is mert ha nem a passz pillanataban er oda akkor o nem allit meg senkit utana. A Jags az kb a futojara epult most es az elony volt nekunk. Bynes a vasas ellen ( akik szarok a futasban ) de akkor is jobban jatszott. Ot csereltuk le mert Henry atfutott rajtuk ( de Queen-t oda se engednem ellene ) es tole varjuk a side to side megoldast. Hash to hash is alig alig megy neki es ez akkor is igaz lesz ha o nyeri a DPOY-t. Ertem en o hogy fog fejlodni es nyersen jott es ehhez kepest nezve jo is, es a plafonja nagyobb mint Bynes-Ford kettosnek, de a jelenben jobbak es a toredekebe kerulnek. A posztja az "ertektelen" es az "elkpesztoen fontos" kozul kerul ki. Siman megoldhato ha nincs jo, de nagyon jo ha van. Queen a jovoben tartozhat a de jo hogy itt van kategoriaba, de most az elso csoportba tartozik. Ezek persze nem Queen hibai es itt van igy drukkolok en is hogy HOF legyen, de nem is vagyok elfogult.
Board semmibe nem kerult es kb hasonloan olvassa es reagalja le a playeket. Tele hibaval es jo megoldassal. Ilyet nem lehet de idenre pillanatnyi gondolkodas nelkul o kellene. Queen eseteben jobban szeretnem ha az alap dolgait jol vegezne es nem a mas altal kiharcolt fumble felvetelet a foldrol dicsoitenenk. A fele tarto C elleni 1x1 mondokajat elrontja tizbol nyolcszor mert lassu fejben. Passz ellen is szertnem ha ertene a zonazast es az emberezesnel ne szopjunk be mindent rola ami nem CD, ahelyett hogy a letszamfolenyre epitett blitz es ezaltal ures gap-en erkezve sack-eli a QB-t es dicsoitjuk ezert.
Nekem nem Queen-el van bajom, ez inkabb EDC hibaja hogy a jelenlegi celjainkhoz kepest hozott egy jatekost aki annyira nyers hogy az eddigi projektunkhoz kepes a "kozeptavoli" jovo vagy piszok szarul lett felmerve hogy mire lesz kepes. Itt van nekunk LJ aki nem egy hagyomanyos QB igy nem is lehet olyan konnyen donteni rola, segitsuk ki ot es magunkat a hosszutavu jovonkert. Erre jott egy Duvernay-Proche- egy RB. Persze lehetett huzni egy D jatekost aki felemeli a csapatot jobban mint egy O jatekos, de Queen eseteben errol nem beszelhetunk. Esetleg a jovoben.
Ettol ertem en hogy ha Queen fan klubnak vannak ervei mellette, de en a ravens klubban nem latom ezeket az erveket hasonlo erejunek. Persze ertem ha szidom az nem jo olvasni foleg ha gyakran teszem, de amikor a liga 7. legjobb jatekosanak van kikialtva akkor felborzolodik a szor.
több mint 5 éve
Queen az eddigiekhez kepest jol jatszott futas ellen.Queen a DPOY szavazason az 5.es10.kozott. Legutobb a 7.helyen.
Ugyan ilyen emberunk lenne de oruljunk ennek a reszsikernek
no
A Rookie DPOY a 2.es4.kozott.
Legutobb a 3.helyen. Chase Young vezet.
NFL csapatok, edzoi team tagok nominacioi alapjan.
Nem lattuk meg a plafonjat.
Kvazi 1 egyetemi szezon utan az elso profi eveben ez nagy dolog.
Imadom a harcossagat, aztan hogy nem uvegtestu, es hogy a csapattarsai is imadjak. Fejlodesi potencialja nem determinalt.
több mint 5 éve

A -10.5 os spread messze eltulzott. Erre mondjak a szakertok, hogy a nyilvanvalo tulzas es az oddsok ekepp valo torzitasa mogott mindig az underdog ra tett fogasok iranyaba tereles szendeka huzodik meg. Szerencsejatek piaci elenkites. Ezt en is adom.
több mint 5 éve
En optimistan tekintek a jovore. A decemberi formaidozitesunk eddig remenytkeltonek tunik, Lamar az MVP formajat kezdi idezni, az O## sokat javult, a D## be visszavarjuk a serulteket, a turnover statunk folyamatos javitasa mellett magabiztos gyozelmeket varok. Ennek remenyeben kivanok mindenkinek Boldog Karacsonyt es rajatszasban gazdag uj evet!
Szerkesztette: RedFive
több mint 5 éve
remeljukEngem nem zavar hogy nem rajtunk mulik most, ha nem jutunk be 11-5-el akkor az pech reszben es azert akkor is rajtunk mult. Ha el sem erjuk a 11-5 akkor nem is erdemes beszelgetni.az earl thomas ügynél kezdett elbaszódni az egész. ott kényszerpályára került az fo egy kicsit. nem tudom, nekem elég hirtelen döntés volt az elküldése, bár ha a csapat egyöntetűen utálta, nem volt mit tenni. az év eleje megmutatta, hogy hogyan nézett volna ki lamar egy nem rá varrott kabátban. hát elég szarul. volt egy jó pár szerencsétlen vereség, titans meccs, első steelers meccs, pats esetében az időjárásóriási faktor volt és akkor hiányzott a két runstop dl-ünk, amikor futócsapatokkal találkoztunk. aztán jött a kovid, egy leszálló ágban lévő steelerstől kapott ki a c csapat. nagyon sok minden nem jött össze idén. én abban bízom, hogy a szerencse vhogy az oldalunkra áll, annyira elbaszott ez az év.
Tavaly nem voltunk meg keszen de az volt a mi idonk. Nem voltam csalodott az eredmeny miatt mert fantasztikusan dolgozott mindenki es kihoztak a maxot a keretbol es EDC a lehetosegekhez kepest jot hozott ossze.
Idenre fejlodnunk kellett volna es az idei helyzetet nezve oriasi eselyt szalasztottunk el. A KC hiaba jobb nem annyival hogy eselytelen legyen mindenki mas. Ha nem nyerjuk meg a SB-t akkor nekem ez az ev egy elpocsekolt lesz. Oriasit leptunk vissza idenre minden teren.
no
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 478
Engem nem zavar hogy nem rajtunk mulik most, ha nem jutunk be 11-5-el akkor az pech reszben es azert akkor is rajtunk mult. Ha el sem erjuk a 11-5 akkor nem is erdemes beszelgetni.az earl thomas ügynél kezdett elbaszódni az egész. ott kényszerpályára került az fo egy kicsit. nem tudom, nekem elég hirtelen döntés volt az elküldése, bár ha a csapat egyöntetűen utálta, nem volt mit tenni. az év eleje megmutatta, hogy hogyan nézett volna ki lamar egy nem rá varrott kabátban. hát elég szarul. volt egy jó pár szerencsétlen vereség, titans meccs, első steelers meccs, pats esetében az időjárásóriási faktor volt és akkor hiányzott a két runstop dl-ünk, amikor futócsapatokkal találkoztunk. aztán jött a kovid, egy leszálló ágban lévő steelerstől kapott ki a c csapat. nagyon sok minden nem jött össze idén. én abban bízom, hogy a szerencse vhogy az oldalunkra áll, annyira elbaszott ez az év.
Tavaly nem voltunk meg keszen de az volt a mi idonk. Nem voltam csalodott az eredmeny miatt mert fantasztikusan dolgozott mindenki es kihoztak a maxot a keretbol es EDC a lehetosegekhez kepest jot hozott ossze.
Idenre fejlodnunk kellett volna es az idei helyzetet nezve oriasi eselyt szalasztottunk el. A KC hiaba jobb nem annyival hogy eselytelen legyen mindenki mas. Ha nem nyerjuk meg a SB-t akkor nekem ez az ev egy elpocsekolt lesz. Oriasit leptunk vissza idenre minden teren.
no
több mint 5 éve
Engem nem zavar hogy nem rajtunk mulik most, ha nem jutunk be 11-5-el akkor az pech reszben es azert akkor is rajtunk mult. Ha el sem erjuk a 11-5 akkor nem is erdemes beszelgetni. Tavaly nem voltunk meg keszen de az volt a mi idonk. Nem voltam csalodott az eredmeny miatt mert fantasztikusan dolgozott mindenki es kihoztak a maxot a keretbol es EDC a lehetosegekhez kepest jot hozott ossze.
több mint 5 éve
Amugy azzal hogy 3W streak-ben vagyunk, a Steelers meg 3L streak-ben, gondolna az ember hogy nagy kulonbseg mutatkozik a ket tabor hangulataban es megis ra kell jojjon, hogy azzal a helyzettel, miszerint mi meg nem vagyunk biztonsagban ami a PO-t illeti az egyenesen aranyos azzal hogy odaat mergesek / csalodottak / pesszimistabbak lettek, itt meg a gyozelmek es a javulo O jatek ellenere buvalbaszott az uri kozonseg mert betesz nekunk a "nem 'csak' rajtunk mulik" faktor.Igazad van, elég az 1,én néztem el valamit. A Miamira jo eselyunk van, de elnezve a tegnapi Vasast, meglesznek ütve a Browns által, ugy hogy nekünk rossz, hogy rosszak..Csak egyet kell.A szamitgatasok alapja,Számoljuk 100%-ra a mi két győzelmünket. Ha ezek ellen a csapatok ellen nem nyerünk akkor lóf*szt érdemlünk úgyis,nem PO-t.
Kire mi var?
(Ha a Ravens behuzza a 2 w-t)
Miami Dolphins:
- Idegenben Las Vegas
- Idegenben Buffalo
Eleg egy zako es bent vagyunk. Azert ez kurvara nem elkepzelhetetlen
Cleveland Browns:
- Idegenben Giants
- Idegenben Jets
- Otthon Steelers
Eleg egy zako es bent vagyunk. Necces.
indianapolis Colts:
- Idegenben Steelers
- Otthon Jacksonville
Eleg egy zako es bent vagyunk. Necces.
Tennessee Titans:
- Idegenben Green Bay
- Idegenben Texans
Toluk ket zako kene... Oke ez halott ugy.
Az egeszet persze lehuzhatjuk ha mi nem hozzuk a 2 w-t. 😒
RedFive
A Buffaló valszeg veri a Miamit,de kérdés,hogy ők utolsó héten mennyire veszik ezt komolyan.
A Barnák valszeg feküdni fognak a Vasas ellen,de annyira elmebeteg meccseket tudnak hozni,hogy még a W is benne van,főleg,hogy az idei Steelerst én nem tartom világverőnek.
A Colts szintén zenész,el is kaphatja a Steelerst meg bucira is verethetik magukat.
A Titanst hagyjuk,esélytelen 😀
Ugye ha jól számolom,két csapatot is meg kell előznünk,tehát az esélyeink abszolút nem jók. Rezeg a léc nagyon.
LeviPoki
7 be kell kerulni.
Most vagyunk a 8.helyen
8-7-6-5 lehet csokkeno eselyekkel.
A Miaminak a legkemenyebb a sorsolasa. A masik kettovel szemben eleg az egal, az egymas elleni meccseredmennyel.
RedFive
LeviPoki
Pesszimistan nezve ha mi hozzuk a kotelezot, akkor is, kijelenthetjuk, hogy "Obi Van KenoBILLS az utolso remenyunk" Mert a Steelers valszeg nem fog (nem tud) kisegiteni.
A Peccet verni kellett volna. A Titanst is (mennyivel mentunk mar? Aztan OT...)
Covidszkeptikus eronleti edzot rovidebb porazon kellett volna tartani, stb, stb. Megis rajtunk 'is' mulik(mult).
Szoval Go Ravens, de hajra Bills, Steelers & Raiders!
több mint 5 éve
"Nem lennének olyan rosszak a hosszú passzok ám. Szerintem az OL-t kellene összerakni nálunk."Detto. Nalunk is.
Legozzuk a variaciokat.
Mintha mar javultak is volna.
Ami Lamar hosszu passzait illeti, van hova fejlodnie.
Amit a 4.negyed elejen passzolt bitang hosszut Brown nak a szelre, a razarodo zsebbol, el se hinnem ha magam nem lattam volna.
Jjja! Es 1&10 re passzolta. 😳
több mint 5 éve
bajban a haza. mondjuk én idény előtt a steelerst a 3. erőnek gondoltam a csoportban és kb. ezt a pm seriff 2015-ös formát vártam bentől. futás nincs náluk, a hosszú passzok kamuk voltak már a szezon elején is, csak akkor még kapták érte a zászlókat. checkdown bent meg lefolytják.Nem lennének olyan rosszak a hosszú passzok ám. Szerintem az OL-t kellene összerakni nálunk. Egyrészt a kevés sack ellenére is sok a nyomás és most nem azért, mint korábban, hogy Ben tartogatja a labda. Egyszerűen nincs ideje kiforrni a játéknak és már egy Bengals passrush ellen sem. A két OT gyenge, különösen Okorafor, a csere RT, akinek ez túl magas szint hétről hétre. Mellette a fal közepének tud futást blokkolni, bár itt az is sokat számít, hogy mivel a mélységi játék nem forr ki, a safetyk és az LB-k felléphetnek szabadon.
összességében elég szerencsétlenek vagyunk idén, fordulhatna már a kerék... na mindegy.
gedam
Akartam mondani, hogy nagy a baj, ha tőlünk várjátok a megoldást a PO-ra, ugyanakkor alapvetően optimista vagyok, mert még a 2015-ös Manningben is benne volt a SB, ahogy Ben-ben is ott van, a 2. félidőben lehetett is látni belőle egy kicsit. Önmagában persze ez kevés, de ha visszatér a két ILB, akkor pofás ez a védelem.
Mondjuk harmadszor már nem szívesen mennék a Ravens ellen a PO-ban, bár sokkal jobbak voltunk az első egymás elleni meccsen, mint a tartalékos Ravens ellen.
Már sokkal jobb volt nézni magunkat, nem nálatok voltunk sokkal jobbak, hogy pontosítsak 😊