Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
gedam 6 478
nem is rugtuk ki az erőnléti edzőt, aki a covid-szóró volt, csak 30 napra eltiltottuk. mán visszatért.
most éppen én is covidos vagyok, már egy kicsit jobban, de volt 3-4 kemény napom. csak lamar miatt írom, mert elvileg ő sem kelt ki az ágyból 10 napig. és tudjátok milyen tünetem volt még? görcsölt a karom, alig tudtam fogni. mondjuk nekem ez az első jel volt, azt hittem ínhüvelygyulladás. zsibbadt a karom 2-3napig. szóval lamar görcse a browns ellen simán lehetett még covid szövődmény.
gedam
Jobbulast bro, szukseg lesz rad a PO-ra addig Covid IR agynyugalom, noverkeegyenruhas thai masszozlanyok es forraltbor! 🙏😉😌
RedFive
köszi. vasárnap már szarul voltam, de tudtam úgy is meccset nézni, nem kerültem covid listára. most már azért sokkal jobb.
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
nem is rugtuk ki az erőnléti edzőt, aki a covid-szóró volt, csak 30 napra eltiltottuk. mán visszatért.
most éppen én is covidos vagyok, már egy kicsit jobban, de volt 3-4 kemény napom. csak lamar miatt írom, mert elvileg ő sem kelt ki az ágyból 10 napig. és tudjátok milyen tünetem volt még? görcsölt a karom, alig tudtam fogni. mondjuk nekem ez az első jel volt, azt hittem ínhüvelygyulladás. zsibbadt a karom 2-3napig. szóval lamar görcse a browns ellen simán lehetett még covid szövődmény.
gedam
Jobbulast bro, szukseg lesz rad a PO-ra addig Covid IR agynyugalom, noverkeegyenruhas thai masszozlanyok es forraltbor! 🙏😉😌

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
gedam 6 478
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Kit szeretnetek ha osszejon a PO.
Vasas-Titans?
no
Steelers. Szerintem jobb esélyünk lenne ellenük... már írtam h a Titanstől fázok.

Chiefs >>>>>>>>>>>>>> Titans >>> Bills >> Ravens/Steelers/többiek.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Meg erdekesebb lesz ha mi is pihentetunk a masodik felidotol. ☺
RedFive
szundiforduló
gedam
A Steelers - Bills parosnak vajon miert mindegy a 2.seed? A Picc epp most, a Bills mar regebb ota jott vissza a tuzbe, kell ujra a rozsda? Az orok pihenni vagy nem pihenni kerdes...
RedFive
Mi tavaly ott basztuk el , hogy pihentunk , ott ment ki az egesz lendulet a csapatbol. Amikor nem pihentunk 12-be Bowlt nyertunk. A Steelersnek a pihenohet miatt mindegy, csak pihenjenek es foleg Big Ben. A Bills-nek azert, mert jobb mint barmelyik 10-5 os csapat jelenleg, es talan a KC legfobb kihivoi, nem egy meccsre szamolnak.
KeyG
Fogós kérdés az biztos. Nekünk biztosan jót tesz majd a pihi, a Bills viszont nekem is kérdéses. Aztán hirtelen beugrik a 2016-os Oakland és Carr sérülése. Pedig az a csapat annyira lendületben volt, hogy bármi lehetett volna a vége, aztán..
több mint 5 éve
lamar redzone stat:
45td
0Int
gedam
Ez egy makulatlan merleg. 😉

Lamar utempasszairol mi a velemeny? Mikor sok ideje van de nem passzol es vegul csak nekilodul futni. A visszajatszasokban mikor hatso kameraallasbol mutatjak a palyat, azt latni hogy 1-2 elkapo jol szeparalodik, passzolhato de megis fut. Ez tulzo vagy nem tulzo ovatossag a reszerol? Vagy ezek a szeparalodasok mar nem az elore felrajzolt routok, hanem az "iranyitomon segitek es szabadda teszem magam" amikben nem bizik? Mert ha hatranyban vagyunk es passzolni kell, akkor nincs hezitalas, megy a lezer. (Vagy nem lezer de csak odamegy az emberhez)
RedFive
én mondjuk pont azt nem szoktam látni, hogy az elkapóink nagyon igyekeznének kisegíteni a QB-t. Lehet csak nekem szelektív a figyelmem de sokszor inkább azt látom, hogy nincs nagy szeparáció ha beomlik a ház, hanem kb nézik, hogy lj megfutja-e. Brown-t nem egyszer láttam a védők mögé befutni ilyenkor... azzal mégis hogy akar segíteni az életéért menekülő QB-n?
Nem gondoltam, hogy ezt fogom írni de ebben még Dez tűnik a legproaktívabbnak (bár neki van is mit bizonyítania + a rutin is mellette szóval annyira talán nem meglepő).

Más téma, de érdekes, hogy tavaly még hajlottunk rá, hogy Suggs-t összeszedjük a PO-ra (csak túl jól sikerült az alapszakasz és a KC behúzta előlünk ugye...), idén sem gondolnám kevésbé hasznosnak mégsem nyúltunk utána.
Kár érte, nyugodtabb lennék ha lenne egy régi oldschool player a háznál, aki segít átlendülni a fiataloknak a kudarcokon. (és egy két játékost megtaníthatna ütközni is... )
Snagal
...neha almaban az ember felsir, mikor beugrik hogy se DK Metcalfot se Calvin Ridley-t nem draftoltuk meg amikor bent voltak.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
lamar redzone stat:
45td
0Int
gedam

Lamar utempasszairol mi a velemeny? Mikor sok ideje van de nem passzol es vegul csak nekilodul futni. A visszajatszasokban mikor hatso kameraallasbol mutatjak a palyat, azt latni hogy 1-2 elkapo jol szeparalodik, passzolhato de megis fut. Ez tulzo vagy nem tulzo ovatossag a reszerol? Vagy ezek a szeparalodasok mar nem az elore felrajzolt routok, hanem az "iranyitomon segitek es szabadda teszem magam" amikben nem bizik? Mert ha hatranyban vagyunk es passzolni kell, akkor nincs hezitalas, megy a lezer. (Vagy nem lezer de csak odamegy az emberhez)
RedFive
én mondjuk pont azt nem szoktam látni, hogy az elkapóink nagyon igyekeznének kisegíteni a QB-t. Lehet csak nekem szelektív a figyelmem de sokszor inkább azt látom, hogy nincs nagy szeparáció ha beomlik a ház, hanem kb nézik, hogy lj megfutja-e. Brown-t nem egyszer láttam a védők mögé befutni ilyenkor... azzal mégis hogy akar segíteni az életéért menekülő QB-n?
Nem gondoltam, hogy ezt fogom írni de ebben még Dez tűnik a legproaktívabbnak (bár neki van is mit bizonyítania + a rutin is mellette szóval annyira talán nem meglepő).

Más téma, de érdekes, hogy tavaly még hajlottunk rá, hogy Suggs-t összeszedjük a PO-ra (csak túl jól sikerült az alapszakasz és a KC behúzta előlünk ugye...), idén sem gondolnám kevésbé hasznosnak mégsem nyúltunk utána.
Kár érte, nyugodtabb lennék ha lenne egy régi oldschool player a háznál, aki segít átlendülni a fiataloknak a kudarcokon. (és egy két játékost megtaníthatna ütközni is... )
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 800
RedFive
szundiforduló
gedam
A Steelers - Bills parosnak vajon miert mindegy a 2.seed? A Picc epp most, a Bills mar regebb ota jott vissza a tuzbe, kell ujra a rozsda? Az orok pihenni vagy nem pihenni kerdes...
RedFive
Mi tavaly ott basztuk el , hogy pihentunk , ott ment ki az egesz lendulet a csapatbol. Amikor nem pihentunk 12-be Bowlt nyertunk. A Steelersnek a pihenohet miatt mindegy, csak pihenjenek es foleg Big Ben. A Bills-nek azert, mert jobb mint barmelyik 10-5 os csapat jelenleg, es talan a KC legfobb kihivoi, nem egy meccsre szamolnak.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve

-12 spread.
1996 ota, szal miota Baltimore ban van a Hollofeszek, alapszakaszban 41x voltunk ketszamjegyu kedvencek.
Eddig: 41-0. Ooooookaaay. 😉

több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 600
RedFive
szundiforduló
gedam
RedFive
A vasas adta fel, a Bills nem nyilatkozott eddig. Persze nekik meg kar erolkodni mert nem rajtuk mulik.

A lenyeg hogy a 2.-3. megvan tehat ok csak a Dontoben talalkozhatnak a KC-vel.
több mint 5 éve
A matekrajongoknak. 😄

több mint 5 éve
RedFive
szundiforduló
gedam

több mint 5 éve
gedam 6 478
RedFive
szundiforduló
több mint 5 éve

több mint 5 éve
gedam 6 478
érdekes forduló lesz. kc, steelers pihentet, vszeg a bills is.
több mint 5 éve
Vasas-Titans?
no
Csatlakozom G-hez.
Titans.
Steelereket meg verhet evente 2x Lamar. De ne egjen ra se a Titans se a PO nyeretlenseg.

több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 800
Vasas-Titans?
no
Ha osszejon , en a Titanst mondanam , de az indokom miatt lehetne a Vasas is. Mindketto csapattal van rendezetlen szamlank, de a Titanst akarom a tavalyi miatt. Az meg bennem van.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
Vasas-Titans?
no
Vasas

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Vasas-Titans?
több mint 5 éve
lamar redzone stat:
45td
0Int
gedam

RedFive
Normalis alapesetben a QB az elsodleges celpontjara igazitja a labmunkajat es ha az le van jol vedekezve akkor jon a +1 lepes elore amire a 2. opcio a celbavett es utana +1 kb mar a Hot. LJ-re az ev nagy reszen a falat benyomtak kozepen es be volt zarva igy eselytelen volt meg egy 3 lepesesre is. De meg a CD passzok is a LB orra ele johettek csak. LJ es szinte minde QB aki jo labon az nem koveti ezt feltetlen hanem eloszeretettel kilep es labon hosszabbitja meg a jatekot. Amikorra mar tonkreteszik a belso orajat akkor meg konnyebben veszi fel a nyulcipot. Itt van az egyik idei tragediank, hogy eselytelen volt kideriteni fejlodott-e mert a fal nem engedte hogy pocket QB-t jatszon. Neha mikor maxi protection volt/ van akkor meg sok ember koze kell bedobni. LJ szerintem raadasul tul nagy nyomas alatt jatszik igy hezital mert nem akar hibazni es annyi eleg is egy vedonek. Az osszhang es a bizalom meg szinte csak Andrews-al van meg egy utempasszhoz most, meg Brown-al aki viszont rombolja minden droppal. A szeparacio egy dolog utkozben, neki abban kell biznia hogy az meglesz a celallomasnal es foleg egyidoben erkezik az elkapoval a labda. Ez viszont egyedul Andrews-nak sikerul. A tobbieknek ha teheti inkabb statikus allapotukba dobja oda. Iden en mar nem latom hogy lehetne elorelepes, mert tegnap is erezheto volt egy ket pillanatban hogy nem bizik a falban pedig tartottak es a +1 fellepes hianyzott a tokeletesseghez. Viszont igy a dobomozdulat sem mindig tokeletes, mert nem all bele stb ami pontatlansaghoz vezet.

Keves kulcsot kell olvasnia, de azt jol teszi es raadasul gondolkodasmentesen. Ez jo, de ezt se tudtuk tagitani iden. Futtabol viszont nagyon jo de oriasi elonyben van hogy amikor kiszabadul akkor a vedelem rogton stresszbe kerul mert tovabb kell tartani szabalyosan az elkapokat es fel is kell mozdulniuk LJ-re kulonben megfutja. Ezt pedig csak fegyelmezett D tudja jol es akkor is valoszinuleg + yardokat tud hozni labon. Az megint arulkodo hogy ilyenkor megint Andrews aki a legjobban erti hogy tud segiteni LJ-nek. Futtabol barmit csinal termeszetesnek tunik, mig a zsebben jo esetben is jol begyakoroltnak ( a rosszabbakat hagyjuk is ).

De a lenyeg miota tart a fal kozepe es a futast tudjak tamogatni azota mas is lett a keres. A kozepen tudunk futni kinyitotta a szeleket is meg tudott valtozni a jatekunk ( kb '18 es '19 koze. ) de ugye nem leptunk elore ami baj.

Az oldalso dobas szerintem csak a felemelt kezek ellen van, de most ritkabban vannak az arcaban.
több mint 5 éve
Jjja es meg egy:
(Ez mondjuk inkabb erdekes semmint aggaszto)
A tegnapi meccsen 1 oldalso dobast lattam tole. Elotte fordulokon keresztul egyet se. Leszoktattak rola?
Jjja es meg egy:
Azt eszrevette mas is hogy futtabol szinte pontosabban dob, mint a zsebbol allva?
Mondjuk ez tetszik.
Ez olyan Mahomes-os. 😄

több mint 5 éve
lamar redzone stat:
45td
0Int
gedam

több mint 5 éve
Most szepen kikoszorulhetjuk majd a csorbat. 2017 evi uccso meccsrol... Cinci... Playoff... Annyi.
RedFive
Az a meccs volt 31.-en,ugye? Sok holló szilveszteret szurtak el a Cicak.. Ezert cserebe vasarnap beledongoljuk oket a földbe
LeviPoki
4 & 12-re... 51 masodperccel a vege elott

youtu.be/DAitXjJiJsM

Szerkesztette: RedFive

több mint 5 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Most szepen kikoszorulhetjuk majd a csorbat. 2017 evi uccso meccsrol... Cinci... Playoff... Annyi.
RedFive
Az a meccs volt 31.-en,ugye? Sok holló szilveszteret szurtak el a Cicak.. Ezert cserebe vasarnap beledongoljuk oket a földbe
több mint 5 éve
Amugy az O fal egyre szebben muzsikal. Lezdenek osszeszokni es dolgozni. Ha a Cinci ellen is tudunk futni, jok leszunk a playoffra is.