Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Most szepen kikoszorulhetjuk majd a csorbat. 2017 evi uccso meccsrol... Cinci... Playoff... Annyi.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
gedam 6 478
lamar redzone stat:
45td
0Int
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 800
Vasarnap 19-tol van a csorte a dzsungelban.
KeyG
Csak ugy is alakuljon hogy ne legyen muszaj mas meccsekre atkapcsolgatni 😅 max kivancsisagbol...
RedFive
Remeljuk, de a fontos , hogy mar a sajat kezunkben a sorsunk.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
KeyG
Csak ugy is alakuljon hogy ne legyen muszaj mas meccsekre atkapcsolgatni 😅 max kivancsisagbol...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 800

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 884
Én csak Norbinak szeretném jelezni, hogy ha élvezte egy estig a Steelers-szurkoló szerepkört, várjuk szeretettel a brigádban! 😀
Szokol
Én egyáltalán nem szurkoltam nektek,akkor inkább esünk ki,nincs az az isten hogy én egyszeris nektek szurkoljak, ma Jets drukker voltam.
Norbi180
Nem is várunk szeretettel 🤣🤣🤣
több mint 5 éve
Es akkor PO-ban Steelers Bills vagy Titans.
Kisebb esellyel Colts.

több mint 5 éve
A legfrissebb matek:
PO chances 2020:

Titans 97%
Colts 92%
Browns 90%
Ravens 86%
Dolphins 38%
RedFive
And now:
A legfrissebb matek:
PO chances 2020:

Titans 97% -> 96%
Colts 92% -> 88%
Browns 90% -> 90%
Ravens 86% -> 81%
Dolphins 38% -> 55%
RedFive
Akkor a brennyuu matek:
(Meg forro)
Titans 97% -> 96% -> 96%
Colts 92% -> 88% -> 83%
Browns 90% -> 90% -> 54%
Ravens 86% -> 81% -> 93%
Dolphins 38% -> 55% -> 74%

több mint 5 éve
elég jó esély van egy titans rematchre így
psychocska
Indeed ☺

több mint 5 éve
rkstzz Baltimore Ravens 501 — justinblackmonpohara
elég jó esély van egy titans rematchre így
több mint 5 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Én csak Norbinak szeretném jelezni, hogy ha élvezte egy estig a Steelers-szurkoló szerepkört, várjuk szeretettel a brigádban! 😀
Szokol
Én egyáltalán nem szurkoltam nektek,akkor inkább esünk ki,nincs az az isten hogy én egyszeris nektek szurkoljak, ma Jets drukker voltam.
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
Szarok ra, csak verjuk a cicakat aztan meglatjuk kivel akadunk ossze. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Hát ekkora máktenger a világon nincs....Ki kell csapni a Cicákat és sima.
LeviPoki
Nnna azzal mar sima 5.kiemeles
Jjja nem. Ahhoz meg kell hogy a Bills verje a Miamit

Szerkesztette: RedFive

több mint 5 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Hát ekkora máktenger a világon nincs....Ki kell csapni a Cicákat és sima.
több mint 5 éve
Hm, lehet szezon után új DC után kell majd nézni.

iktriad
Nem gondolom hogy egy D emberket vinnek HC-nak nektek, de ti tudjatok.
no
Nem hiszem, hogy mi vinnénk. Van/lesz pár megüresedő NFL HC állás pár napon belül.
iktriad
Én mondjuk nem feltétlenül siratnám meg..
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 730 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

iktriad
no
Nem hiszem, hogy mi vinnénk. Van/lesz pár megüresedő NFL HC állás pár napon belül.
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 600

iktriad
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 730 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
Nandito Tennessee Titans 3 317 — Titans fan
A Raiders ellen amugyis Miami gyozelmet számolt mindenki, nem történt semmi extra. A mutatott jatek alapjan nyerhetett volna a Vegas, dehat nyomorultak voltak. A nagy eselyunk ugyis a Bills, vagy hogy a Barnak elcseszik.. Nekunk hajtani kell a két győzelemért, aztan majd lesz valami. Alapvetoen bekerulhettunk volna önerőből is..
LeviPoki
Lehet szurkolni a Steelersnek, mert az jó lenne nektek (meg persze nekünk is). 😊 Ha nyer a Steelers, akkor a Billsnek az utolsó forduló is kell a második kiemeléshez.
Nandito
Az mar nekunk akkor mindegy lenne. 1 L a Browns-Miami-Colts-tol es akkor a mi 2 W a PO-t jelentene. Szerintem
no
Jogos. Ha ma nyer a Steelers, és ti is hoztok két W-t, akkor mindenképp a Colts előtt lesztek.

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 600
A Raiders ellen amugyis Miami gyozelmet számolt mindenki, nem történt semmi extra. A mutatott jatek alapjan nyerhetett volna a Vegas, dehat nyomorultak voltak. A nagy eselyunk ugyis a Bills, vagy hogy a Barnak elcseszik.. Nekunk hajtani kell a két győzelemért, aztan majd lesz valami. Alapvetoen bekerulhettunk volna önerőből is..
LeviPoki
Lehet szurkolni a Steelersnek, mert az jó lenne nektek (meg persze nekünk is). 😊 Ha nyer a Steelers, akkor a Billsnek az utolsó forduló is kell a második kiemeléshez.
Nandito
Az mar nekunk akkor mindegy lenne. 1 L a Browns-Miami-Colts-tol es akkor a mi 2 W a PO-t jelentene. Szerintem
több mint 5 éve
Nandito Tennessee Titans 3 317 — Titans fan
LeviPoki

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
több mint 5 éve
Az NFL befejezte a vizsgálódást és kiosztotta a Baltimore Ravensnek a büntetést a Covid-para miatt. Mivel első kihágás volt, így draftpicket nem vettek el a csapattól, ellenben 250 ezer dollár bírság befizetésére kötelezték a Hollókat – írja az nfl.com.
*by katonadani

több mint 5 éve
több mint 5 éve
A legfrissebb matek:
PO chances 2020:

Titans 97%
Colts 92%
Browns 90%
Ravens 86%
Dolphins 38%
RedFive
And now:
A legfrissebb matek:
PO chances 2020:

Titans 97% -> 96%
Colts 92% -> 88%
Browns 90% -> 90%
Ravens 86% -> 81%
Dolphins 38% -> 55%
RedFive
teljes faszság
ez nem matek, ez tipp
gedam
Az de osi igeny van ra.
Valszeg a vadasz - mammut - kobalta - ehes torzs viszonyrendszer eselylatolgatasa ota. Az elso gameplan-eket is akkor festettek a barlangok falara. 😄