Baltimore Ravens
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Remeljuk, de a fontos , hogy mar a sajat kezunkben a sorsunk.Vasarnap 19-tol van a csorte a dzsungelban.Csak ugy is alakuljon hogy ne legyen muszaj mas meccsekre atkapcsolgatni 😅 max kivancsisagbol...
KeyG
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Vasarnap 19-tol van a csorte a dzsungelban.Csak ugy is alakuljon hogy ne legyen muszaj mas meccsekre atkapcsolgatni 😅 max kivancsisagbol...
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Nem is várunk szeretettel 🤣🤣🤣Én csak Norbinak szeretném jelezni, hogy ha élvezte egy estig a Steelers-szurkoló szerepkört, várjuk szeretettel a brigádban! 😀Én egyáltalán nem szurkoltam nektek,akkor inkább esünk ki,nincs az az isten hogy én egyszeris nektek szurkoljak, ma Jets drukker voltam.
Szokol
Norbi180
Kisebb esellyel Colts.
Akkor a brennyuu matek:A legfrissebb matek:And now:
PO chances 2020:
Titans 97%
Colts 92%
Browns 90%
Ravens 86%
Dolphins 38%
RedFive
A legfrissebb matek:
PO chances 2020:
Titans 97% -> 96%
Colts 92% -> 88%
Browns 90% -> 90%
Ravens 86% -> 81%
Dolphins 38% -> 55%
RedFive
(Meg forro)
Titans 97% -> 96% -> 96%
Colts 92% -> 88% -> 83%
Browns 90% -> 90% -> 54%
Ravens 86% -> 81% -> 93%
Dolphins 38% -> 55% -> 74%
elég jó esély van egy titans rematchre ígyIndeed ☺
psychocska
Én csak Norbinak szeretném jelezni, hogy ha élvezte egy estig a Steelers-szurkoló szerepkört, várjuk szeretettel a brigádban! 😀Én egyáltalán nem szurkoltam nektek,akkor inkább esünk ki,nincs az az isten hogy én egyszeris nektek szurkoljak, ma Jets drukker voltam.
Szokol
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Hát ekkora máktenger a világon nincs....Ki kell csapni a Cicákat és sima.Nnna azzal mar sima 5.kiemeles
LeviPoki
Jjja nem. Ahhoz meg kell hogy a Bills verje a Miamit
Szerkesztette: RedFive
Én mondjuk nem feltétlenül siratnám meg..Nem hiszem, hogy mi vinnénk. Van/lesz pár megüresedő NFL HC állás pár napon belül.Hm, lehet szezon után új DC után kell majd nézni.Nem gondolom hogy egy D emberket vinnek HC-nak nektek, de ti tudjatok.
One name to consider when discussing head coach possibilities: #Ravens DC Wink Martindale. He’s considered to be one of the top candidates, and this season has only bolstered that. His staff targets include #Clemson OC Tony Elliott, and former HCs Marvin Lewis and Lovie Smith.
— Ian Rapoport (@RapSheet) December 27, 2020
iktriad
no
iktriad
Nem hiszem, hogy mi vinnénk. Van/lesz pár megüresedő NFL HC állás pár napon belül.Hm, lehet szezon után új DC után kell majd nézni.Nem gondolom hogy egy D emberket vinnek HC-nak nektek, de ti tudjatok.
One name to consider when discussing head coach possibilities: #Ravens DC Wink Martindale. He’s considered to be one of the top candidates, and this season has only bolstered that. His staff targets include #Clemson OC Tony Elliott, and former HCs Marvin Lewis and Lovie Smith.
iktriad
no
Hm, lehet szezon után új DC után kell majd nézni.Nem gondolom hogy egy D emberket vinnek HC-nak nektek, de ti tudjatok.
iktriad
Jogos. Ha ma nyer a Steelers, és ti is hoztok két W-t, akkor mindenképp a Colts előtt lesztek.Az mar nekunk akkor mindegy lenne. 1 L a Browns-Miami-Colts-tol es akkor a mi 2 W a PO-t jelentene. SzerintemA Raiders ellen amugyis Miami gyozelmet számolt mindenki, nem történt semmi extra. A mutatott jatek alapjan nyerhetett volna a Vegas, dehat nyomorultak voltak. A nagy eselyunk ugyis a Bills, vagy hogy a Barnak elcseszik.. Nekunk hajtani kell a két győzelemért, aztan majd lesz valami. Alapvetoen bekerulhettunk volna önerőből is..Lehet szurkolni a Steelersnek, mert az jó lenne nektek (meg persze nekünk is). 😊 Ha nyer a Steelers, akkor a Billsnek az utolsó forduló is kell a második kiemeléshez.
LeviPoki
Nandito
no
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
Az mar nekunk akkor mindegy lenne. 1 L a Browns-Miami-Colts-tol es akkor a mi 2 W a PO-t jelentene. SzerintemA Raiders ellen amugyis Miami gyozelmet számolt mindenki, nem történt semmi extra. A mutatott jatek alapjan nyerhetett volna a Vegas, dehat nyomorultak voltak. A nagy eselyunk ugyis a Bills, vagy hogy a Barnak elcseszik.. Nekunk hajtani kell a két győzelemért, aztan majd lesz valami. Alapvetoen bekerulhettunk volna önerőből is..Lehet szurkolni a Steelersnek, mert az jó lenne nektek (meg persze nekünk is). 😊 Ha nyer a Steelers, akkor a Billsnek az utolsó forduló is kell a második kiemeléshez.
LeviPoki
Nandito
A Raiders ellen amugyis Miami gyozelmet számolt mindenki, nem történt semmi extra. A mutatott jatek alapjan nyerhetett volna a Vegas, dehat nyomorultak voltak. A nagy eselyunk ugyis a Bills, vagy hogy a Barnak elcseszik.. Nekunk hajtani kell a két győzelemért, aztan majd lesz valami. Alapvetoen bekerulhettunk volna önerőből is..Lehet szurkolni a Steelersnek, mert az jó lenne nektek (meg persze nekünk is). 😊 Ha nyer a Steelers, akkor a Billsnek az utolsó forduló is kell a második kiemeléshez.
LeviPoki
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
*by katonadani
Az de osi igeny van ra.teljes faszságA legfrissebb matek:And now:
PO chances 2020:
Titans 97%
Colts 92%
Browns 90%
Ravens 86%
Dolphins 38%
RedFive
A legfrissebb matek:
PO chances 2020:
Titans 97% -> 96%
Colts 92% -> 88%
Browns 90% -> 90%
Ravens 86% -> 81%
Dolphins 38% -> 55%
RedFive
ez nem matek, ez tipp
gedam
Valszeg a vadasz - mammut - kobalta - ehes torzs viszonyrendszer eselylatolgatasa ota. Az elso gameplan-eket is akkor festettek a barlangok falara. 😄