Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
En Draftrol semmikepp sem hoznak WR-t. Nalam egyertelmuen az OG/C poszt ami elsokorben erositesre szorul. Masodik es harmadik korben TE/OLB nalam a posztok , mindegy milyen sorrendben. WR-t nem tudok elkepzelni, en azt az utat jarnam amit a Bills Diggs-el es a fiatal iranyitojukkal, minden even van Top WR aki menni akar az aktualis allomashelyerol.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Hat a tavalyi draft es az idei jatekunk nem segit semmit ezen kerdesek eldonteserol. EDC tudja a kijelolt utat es annyi. OT az olyan lenne mint Dobbins, lecserelni majd Zeuszt. Ettol nem leszunk erosebbek, de lehet szukseges a jovo szempontjabol. IOL rafer az erosites, de nagyon nagy plafonnal kell rendelkezzen, mert iden sem aldoztunk erte pedig Ruiz es Phillips kozott mertekegyseget kell valtani hogy kifejezzuk a kulonbseget. Iden LJ-rol mint pocket QB semmi nem derult ki se jo se rossz, pedig ez igy inkabb rossz. WR pedig kellene meg akkor is ha nem lesz LJ az, mert az tarthatatlan hogy a legszarabb elkapoallomannyal rendelkezunk minden evben. Raadasul a penz is szoritani fog igy ha van jo akkor jobb megoldas mint egy jo veteran mert nem lesz penz ra. A hatso koros semmire nem jo mert nem tudjuk kepezni es jatszatni oket az kidobott pick minden evben. Az Edge meg egy kulon tema. Kellene, de ha a holding zaszlok elmaradasa hosszan tartos lesz akkor donteni kell hogy 4 emberes nyomas lesz dontoen vagy alcazva forgatjuk a F7-t. Ket kulon vilag kulonbozo jatekos igennyel. Itt aztan amit Wink mutat azaz amit nem mutat ( remeljuk a PO-ra tartogatja ) szinte megmondhatatlan. Itt lehet a penz dont, egyezkednek es aki jobb ar ertek aranyon alair az marad, lehet mindketto megy. Nalam OL es kuka veteran WR es edge egyiket megtartva/fizetve a jatekunktol fuggoen hogy kit. Elcsusztunk egy evet, de ha az OL mukodik LJ-vel es fejlodott/ik akkor johet neki jovore egy WR1.
több mint 5 éve
2021es korai mockokban egyre gyakrabban a Ravens melle feltuntetett elso koros pick ha WR rol van szo, az vagy Terrace Marshall Jr. Vagy Rashod BatemanLehet,hogy egyedül vagyok a véleményemmel,de szerintem nálunk abszolút nincs WR need..Felesleges,mint egy autóra az 5. kerék.
Mindket csoka magas, jo a keze es elso kor masodik felebe varhato.
CBS mock:
youtu.be/VQsx3tGuvV0
Pro Football Focus mock:
youtu.be/E9iHNp1hRm4
RedFive
több mint 5 éve
Ahogy a 2021es korai mockokban egyre gyakrabban a Ravens melle feltuntetett elso koros pick ha O falemberrol van rol van szo, az gyakran Alex Leatherwood, OT az Alabamarol. Vagy Creed Humphrey IOL az Oklahoma Soonerstol. Majd 2 meteres 140 kg feletti csokak, eleg jol festenenek ha mar Wyatt Davis IOL (Ohio) rol lecsusznank mert elobb elviszik. Aztan Samuel Cosmi is valid jelolt lehet a Texastol.Ha pedig 2 szek kozott a foldre ulunk es nem tudunk megtartani egy Edge rushert sem, akkor Kwity Paye a Michigantol vagy Joseph Ossai a Texasbol meg jo celpont lehet.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
2021es korai mockokban egyre gyakrabban a Ravens melle feltuntetett elso koros pick ha WR rol van szo, az vagy Terrace Marshall Jr. Vagy Rashod BatemanMindket csoka magas, jo a keze es elso kor masodik felebe varhato.
CBS mock:
youtu.be/VQsx3tGuvV0
Pro Football Focus mock:
youtu.be/E9iHNp1hRm4
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Szerintem nem jobb naluk, de mindenkinel mas.Chuck Clark,DeShon Elliott,Marcus Peters, Yannick, csak négyet tudtam,mégegyszer elmondom ,nem játszik jol queen ,abban igazad van ,mert tényleg nem játszik jol ,de roppant fiatal megkell adni neki az esélyt hogy fejlődjön, lehet egy ordas nagy bust lesz ,benne vann,de könyörgöm adjunk neki legalább 2-3 évet,hogy bizonyitson.Humphrey nagyon jo jatekos csak mert kap egy DPI-t meccsenkent. Nem tul sok jatekost tudsz mondani aki jobb nala, olyat foleg nem aki az elmult 3 evben jobb nala. Raadasul egy nehezebb poszton.Annyit szidtam mar Queen-t hogy gondoltam egy kicsit konnyitek rajta. 😊Nem unod még? Te nagy "szaki" ,állandóan fikázod.Miből gondold azt, ha ruizt húzzuk jobbak lennék? Mer szerintem kurvára nem. És akkor Marlont miért nem szidod,aki megkapta a nagy pénzt oszt egy kalap szar,vagy a nagy kedvenceded Yannick Ngakoue, aki egy nagy nulla mióta itt van ,jah mert a kis kedvenced. Könyű az újoncot fikázni ,mint adni neki időt hogy tudjon fejlődni, mert minden megvan benne ami kell hogy elit játékos legyen.Meg ahol mi huzztunk az elsö körben ,ott már lutri vagy bejön vagy nem, a védelemböl 5 embert is feltudok sorolni aki szarabul játszik nála mégse szidod öket. Most leirthatod 25 ször hogy így szar meg úgy szar,de ettől jobb lesz neked vagy mi,igenis jó helyen lett kihuzva, jo értéket képvisel ez simán A++. Most kihuzzák "creed humphrey"center,egy igazi betonfal,sokkal jobb játékos mint ruiz valaha lesz.
Szerintem nem kellett a posztja mert nem ertekes annyira, bar ha HOF lesz akkor minden posztot ertekesse lehet tenni. Az hogy a jelenben nem tudott eddig hasznos lenni sem az o hibaja, o a jovonek lett huzva es ezzel szerintem jogosan lehet vitatkozni de ezert nem o a hibas. Egy darabig lehetett a felkeszules megzavarasa miatt magyarazni a gyenge produkciot de az mar nem kifogas.
Egy erdekes jelenseg mert eleg sok splash play-t hoz ossze de a nyomas, fumble osszeszedese nem az o erdeme, de ha Raul szinten lesz mindig jo helyen akkor ok. Cserebe a miss-tackle az aggaszto.
A passz ellen:
1. az emberezes a leggyengebb, es ez kellene lennie az erossegenek.
2. a zonazas jobban megy mar de ott egyertelmuen kiosztott feladata van es "egyszeru" ha erti a dolgat
A futas ellen: Egy kivalo vedo elorelat, egy jo reagal. O viszont nagyon lassan teszi. Pedig ez egyszeru mert ki van osztva a feladat es ember es az 1x1 megoldokulcs mondokak is egyszeruek. Beli papa a jobb ha elfelejtuk meccsen tonkrevert minket ahol Queen vitte a zaszlot es a Titans ellen is ( akik majdhogynem nalunk csapatepito befolyassal rendelkeztek ) borzaszto volt. Ezeket azert hoztam fel hogy felhozhassam a Jags meccset is. Ugye elozetesen a futojuk es futojatekukat akartuk megfogni es itt remekelt.
Amit ki akarok hozni belole hogy szerintem nagyon latszik hogy edzoi hibak is vannak vele, foleg hogy tudtuk hogy nyers. Egy D athivasnal, motion-el o az ha valaki nem tudja mi jon es szolni kell neki ( nem gyakran, de akkor is ). A Futasnal annyira lassu fejben, hogy az OL emberkek ernek hozza es nem forditva. Utana mar nincs egy sulycsoportban veluk, de a blokkrol levalas is menne neki fizikailag. De a legnagyobb baj hogy 3-4 lepest tesz meg az OL playa es szinte csak bevarja a blokkot.
no
Norbi180
Yannick egy jo jatekos nagyon es tudjuk mire kepes. Itt meg nincs kihozva belole a potencial, de egy teljesen mas D felfogas kell hozza, mint amit mi jatszottunk. Judon mint pure sietteto gyengebb nala, a tavalyi jatekunkban viszont Yannick meghalt volna. Sokkal jobb lett a 4 emberes nyomasunk csak nem jon a sack de nyomas van, de ez nem csak miatta van. Tudnank olyan felfogasban jatszani hogy Yannick ne erjen egy fabatkat sem, de az nem ot minositene.
Ruiz a legnagyobb hianyposztunkon szazszor jobb mint Skura vagy Phillips volt az elso 10 meccsen. Huznak iden egy jobbat C posztra akkor jatszana G-t es meg jobbak lennenk.
Queen-t most pont nem szidtam. Nem tudom jobban leirni hogy nem az a legnagyobb bajom hogy megerte-e vagy sem. Remenykedem ahogy mindenki. A baj hogy van egy penzugyi ablak amig LJ nem kap nagy penzt es a SB Contender kapujaban voltunk. Ilyenkor a jelenben kellenek a jatekosok es az OL-en kivul, TE, WR barmelyike hasznosabb lett volna. Ez Dobbins-ra is igaz. Hiaba jo, megerte Hurst-el most jobbak lennenk de ez megmagyarazhato penzugyi, de luxus dontes volt. LJ mikor megkapja a nagy lovet akkor azt el kell venni mashonnan es Queen ha a valaha volt legjobb ILB lesz akkor sem tud annyit hozzatenni a csapat jatekahoz amit elveszitunk a penz altal elveszitett jatekosokkal. Kiveve ha hibatlan draftok jonnek, mikozben leirod hogy az elso kor vege mar lutri hogy bejon vagy sem. Ettol meg mert a jelen forgatagaban huztak egy jovonek szolot en drukkolok neki hogy HOF legyen es lehetoleg itt. De a jelenben nem szamit a potencialja, tobbet kell vele foglalkozni, mert egy pici hezitalas vesztett jatekot jelenthet.
Erdekelne ki az az 5 D kezdojatekos akinel jobban jatszik Queen?
no
Norbi180
En egyszer nem mondtam hogy bust lesz. Amit mindig leirok viszont hogy nekunk nincs 2-3 evunk, legalabbis en nem huztam volna ennyire a jovore amikor a jelen surget. Ettol o maga megkapja az idejet es en is remelem hogy HOF lesz itt.
A jelenben viszont o ket veglet kozott jatszik es az elozo hsz-ban pont arrol probaltam irni hogy az edzok nem segitik ki elegge.
több mint 5 éve
Chuck Clark,DeShon Elliott,Marcus Peters, Yannick, csak négyet tudtam,mégegyszer elmondom ,nem játszik jol queen ,abban igazad van ,mert tényleg nem játszik jol ,de roppant fiatal megkell adni neki az esélyt hogy fejlődjön, lehet egy ordas nagy bust lesz ,benne vann,de könyörgöm adjunk neki legalább 2-3 évet,hogy bizonyitson.Humphrey nagyon jo jatekos csak mert kap egy DPI-t meccsenkent. Nem tul sok jatekost tudsz mondani aki jobb nala, olyat foleg nem aki az elmult 3 evben jobb nala. Raadasul egy nehezebb poszton.Annyit szidtam mar Queen-t hogy gondoltam egy kicsit konnyitek rajta. 😊Nem unod még? Te nagy "szaki" ,állandóan fikázod.Miből gondold azt, ha ruizt húzzuk jobbak lennék? Mer szerintem kurvára nem. És akkor Marlont miért nem szidod,aki megkapta a nagy pénzt oszt egy kalap szar,vagy a nagy kedvenceded Yannick Ngakoue, aki egy nagy nulla mióta itt van ,jah mert a kis kedvenced. Könyű az újoncot fikázni ,mint adni neki időt hogy tudjon fejlődni, mert minden megvan benne ami kell hogy elit játékos legyen.Meg ahol mi huzztunk az elsö körben ,ott már lutri vagy bejön vagy nem, a védelemböl 5 embert is feltudok sorolni aki szarabul játszik nála mégse szidod öket. Most leirthatod 25 ször hogy így szar meg úgy szar,de ettől jobb lesz neked vagy mi,igenis jó helyen lett kihuzva, jo értéket képvisel ez simán A++. Most kihuzzák "creed humphrey"center,egy igazi betonfal,sokkal jobb játékos mint ruiz valaha lesz.
Szerintem nem kellett a posztja mert nem ertekes annyira, bar ha HOF lesz akkor minden posztot ertekesse lehet tenni. Az hogy a jelenben nem tudott eddig hasznos lenni sem az o hibaja, o a jovonek lett huzva es ezzel szerintem jogosan lehet vitatkozni de ezert nem o a hibas. Egy darabig lehetett a felkeszules megzavarasa miatt magyarazni a gyenge produkciot de az mar nem kifogas.
Egy erdekes jelenseg mert eleg sok splash play-t hoz ossze de a nyomas, fumble osszeszedese nem az o erdeme, de ha Raul szinten lesz mindig jo helyen akkor ok. Cserebe a miss-tackle az aggaszto.
A passz ellen:
2. a zonazas jobban megy mar de ott egyertelmuen kiosztott feladata van es "egyszeru" ha erti a dolgat
A futas ellen: Egy kivalo vedo elorelat, egy jo reagal. O viszont nagyon lassan teszi. Pedig ez egyszeru mert ki van osztva a feladat es ember es az 1x1 megoldokulcs mondokak is egyszeruek. Beli papa a jobb ha elfelejtuk meccsen tonkrevert minket ahol Queen vitte a zaszlot es a Titans ellen is ( akik majdhogynem nalunk csapatepito befolyassal rendelkeztek ) borzaszto volt. Ezeket azert hoztam fel hogy felhozhassam a Jags meccset is. Ugye elozetesen a futojuk es futojatekukat akartuk megfogni es itt remekelt.
Amit ki akarok hozni belole hogy szerintem nagyon latszik hogy edzoi hibak is vannak vele, foleg hogy tudtuk hogy nyers. Egy D athivasnal, motion-el o az ha valaki nem tudja mi jon es szolni kell neki ( nem gyakran, de akkor is ). A Futasnal annyira lassu fejben, hogy az OL emberkek ernek hozza es nem forditva. Utana mar nincs egy sulycsoportban veluk, de a blokkrol levalas is menne neki fizikailag. De a legnagyobb baj hogy 3-4 lepest tesz meg az OL playa es szinte csak bevarja a blokkot.
no
Norbi180
Yannick egy jo jatekos nagyon es tudjuk mire kepes. Itt meg nincs kihozva belole a potencial, de egy teljesen mas D felfogas kell hozza, mint amit mi jatszottunk. Judon mint pure sietteto gyengebb nala, a tavalyi jatekunkban viszont Yannick meghalt volna. Sokkal jobb lett a 4 emberes nyomasunk csak nem jon a sack de nyomas van, de ez nem csak miatta van. Tudnank olyan felfogasban jatszani hogy Yannick ne erjen egy fabatkat sem, de az nem ot minositene.
Ruiz a legnagyobb hianyposztunkon szazszor jobb mint Skura vagy Phillips volt az elso 10 meccsen. Huznak iden egy jobbat C posztra akkor jatszana G-t es meg jobbak lennenk.
Queen-t most pont nem szidtam. Nem tudom jobban leirni hogy nem az a legnagyobb bajom hogy megerte-e vagy sem. Remenykedem ahogy mindenki. A baj hogy van egy penzugyi ablak amig LJ nem kap nagy penzt es a SB Contender kapujaban voltunk. Ilyenkor a jelenben kellenek a jatekosok es az OL-en kivul, TE, WR barmelyike hasznosabb lett volna. Ez Dobbins-ra is igaz. Hiaba jo, megerte Hurst-el most jobbak lennenk de ez megmagyarazhato penzugyi, de luxus dontes volt. LJ mikor megkapja a nagy lovet akkor azt el kell venni mashonnan es Queen ha a valaha volt legjobb ILB lesz akkor sem tud annyit hozzatenni a csapat jatekahoz amit elveszitunk a penz altal elveszitett jatekosokkal. Kiveve ha hibatlan draftok jonnek, mikozben leirod hogy az elso kor vege mar lutri hogy bejon vagy sem. Ettol meg mert a jelen forgatagaban huztak egy jovonek szolot en drukkolok neki hogy HOF legyen es lehetoleg itt. De a jelenben nem szamit a potencialja, tobbet kell vele foglalkozni, mert egy pici hezitalas vesztett jatekot jelenthet.
no
több mint 5 éve
Humphrey nagyon jo jatekos csak mert kap egy DPI-t meccsenkent. Nem tul sok jatekost tudsz mondani aki jobb nala, olyat foleg nem aki az elmult 3 evben jobb nala. Raadasul egy nehezebb poszton.Annyit szidtam mar Queen-t hogy gondoltam egy kicsit konnyitek rajta. 😊Nem unod még? Te nagy "szaki" ,állandóan fikázod.Miből gondold azt, ha ruizt húzzuk jobbak lennék? Mer szerintem kurvára nem. És akkor Marlont miért nem szidod,aki megkapta a nagy pénzt oszt egy kalap szar,vagy a nagy kedvenceded Yannick Ngakoue, aki egy nagy nulla mióta itt van ,jah mert a kis kedvenced. Könyű az újoncot fikázni ,mint adni neki időt hogy tudjon fejlődni, mert minden megvan benne ami kell hogy elit játékos legyen.Meg ahol mi huzztunk az elsö körben ,ott már lutri vagy bejön vagy nem, a védelemböl 5 embert is feltudok sorolni aki szarabul játszik nála mégse szidod öket. Most leirthatod 25 ször hogy így szar meg úgy szar,de ettől jobb lesz neked vagy mi,igenis jó helyen lett kihuzva, jo értéket képvisel ez simán A++. Most kihuzzák "creed humphrey"center,egy igazi betonfal,sokkal jobb játékos mint ruiz valaha lesz.
A passz ellen:
no
Norbi180
több mint 5 éve
Ugyan leirva a tenyeket, de most ezzel nem ot szidtam hanem az edzoket. Azert mert nem tudja tokeletesen a szorzotablat akkor tobbet kell gyakarolni. Es pont az altalad felsorolt okok miatt is fel kellett volna keszulniuk hogy tovabb fog tartani.Annyit szidtam mar Queen-t hogy gondoltam egy kicsit konnyitek rajta. 😊Nagyon fiatal, csak 21 és egy évet volt kezdő.
A passz ellen:
no
Úgy gondolták, ha marad senior évére, akkor top10-ben viszik. Kalkuláltak a hibáival.
Szigorú vagy vele, nem voltak a training Campek, ahol a bonyolult sémákat megismeri, megtanulja.
Még nem látni, hogy milyen futball IQ-val rendelkezik, az majd kiderül, az hogy Belichick túljárt az eszén, nabumm nem ő az első, nem is az utolsó. Hof HC, megy Canton-ba. PQ pedig rookie.
A 100 +tackle, tfl,3sack, 2fumble, 1intet ,fumble recovery ket nem a szél fújta össze.
A tehetsége megvan, csak campek nélkül az újaknak, rookie-nak nehéz, ezért kell türelmesnek lenni vele.
Nem vitatom, amit mondasz, viszont ne legyünk igazságtalanok.
Csak Ruiz jobb lett volna.
kátrány
Az hogy val le egy blokkrol az hosszabb folyamat lesz, de azt konnyu lenne "begyakorolni" hogy automatan indulhat ha az OL 1.5 lepett fele. Ezek egyszeru gyakorlatok, az sem baj ha elrontja mert 50-50, de igy eselytelen ha bevarja.
Az latszott a Jags meccsen, hogy a futas elleni prioritassal ment ki a csapat es rogton kijott hogy kepes nagyon jol jatszani. Amikor tudja mi jon akkor jol, ha nem tudja akkor csak fut az esemenyek utan. Tobbet kell gyakorolni vele a szorzotablat, hogy tudja mi jon es ez az edzoktol + munkat igenyel.
Gondoltam az elso mondatom egyertelmu volt, hogy nem ellen irom. 😊
több mint 5 éve
Ravens Sign Punter Johnny Townsend With Sam Koch on COVID-19 List
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Playoff sikerekben gazdag, Covidmentes Boldog Uj Evet Kivanok minden Ravens fannak, szimpatizansnak es sportszeru ellenszurkernek! 🎆🎉🎇
több mint 5 éve
www.baltimoreravens.com/news/ravens-sign-jayron-kearse-to-practice-squadNem volt safety mélység.
Szerkesztette: kátrány

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
Annyit szidtam mar Queen-t hogy gondoltam egy kicsit konnyitek rajta. 😊Nagyon fiatal, csak 21 és egy évet volt kezdő.
A passz ellen:
no
Úgy gondolták, ha marad senior évére, akkor top10-ben viszik. Kalkuláltak a hibáival.
Szigorú vagy vele, nem voltak a training Campek, ahol a bonyolult sémákat megismeri, megtanulja.
Még nem látni, hogy milyen futball IQ-val rendelkezik, az majd kiderül, az hogy Belichick túljárt az eszén, nabumm nem ő az első, nem is az utolsó. Hof HC, megy Canton-ba. PQ pedig rookie.
A 100 +tackle, tfl,3sack, 2fumble, 1intet ,fumble recovery ket nem a szél fújta össze.
A tehetsége megvan, csak campek nélkül az újaknak, rookie-nak nehéz, ezért kell türelmesnek lenni vele.
Nem vitatom, amit mondasz, viszont ne legyünk igazságtalanok.
Csak Ruiz jobb lett volna.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
gedam
6 478
Emlekezzetek szavamra:szerintem is óriási a kockázata a pihentetésnek. 1-2 hét otthon, szilveszter idején? good luck!
A Covid meg ugy bele fog nyulni a playoffba is mint a huzat!
Pihentessenek akik tehetik de mindig lesz egy aki a nagy megerdemelt hedereles kozben beszerzi maganak a koronat, es aztan dol a domino. Szivtunk vele a szezonkozep legkemenyebb szakaszaban amikor a leginkabb kellettek volna a gyozelmek es meg nalunk is akadhat gebasz meg ha az eselyunk kisebb is erre de 1: ha megoldjuk a Cinci W-t tan elmondhatjuk hogy visszajottunk a melypontrol ahova bennunket nem a kozepszar formank taszitott (lasd Steelers) es jokor letudtuk nem most szivunk vele (lasd Browns) es nem a playoffban jon el (lasd majd ki tudja kinel).
Ujra van O, ha a D ismet elorelep, barmi megtortenhet. Zavarba ejtoen sok a 2012 es SB run analogiara mutatnak ra az elmult hetek.
RedFive
több mint 5 éve
Valamint varhatoan alairjuk Jaylon Kearse-t. Ex Clemson, 7round pick Vikes, majd Lion, kicsiket cuccolt vmi szerekkel, egy horihorgas DB jo rugokkal, rotacioba jo lesz, de meg jobb is lehet.
több mint 5 éve
Jimmy Smith marad még egy évre.Jo dontes.
Ravens and CB Jimmy Smith have agreed to a one-year contract extension worth up to $5 million that ties him to Baltimore through the 2021 season, @RosenhausSports told ESPN. Smith was set to become a free agent this off-season.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 31, 2020
iktriad
több mint 5 éve
Jimmy Smith marad még egy évre. Ravens and CB Jimmy Smith have agreed to a one-year contract extension worth up to $5 million that ties him to Baltimore through the 2021 season, @RosenhausSports told ESPN. Smith was set to become a free agent this off-season.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 31, 2020
több mint 5 éve
Emlekezzetek szavamra:A Covid meg ugy bele fog nyulni a playoffba is mint a huzat!
Pihentessenek akik tehetik de mindig lesz egy aki a nagy megerdemelt hedereles kozben beszerzi maganak a koronat, es aztan dol a domino. Szivtunk vele a szezonkozep legkemenyebb szakaszaban amikor a leginkabb kellettek volna a gyozelmek es meg nalunk is akadhat gebasz meg ha az eselyunk kisebb is erre de 1: ha megoldjuk a Cinci W-t tan elmondhatjuk hogy visszajottunk a melypontrol ahova bennunket nem a kozepszar formank taszitott (lasd Steelers) es jokor letudtuk nem most szivunk vele (lasd Browns) es nem a playoffban jon el (lasd majd ki tudja kinel).
Ujra van O, ha a D ismet elorelep, barmi megtortenhet. Zavarba ejtoen sok a 2012 es SB run analogiara mutatnak ra az elmult hetek.
több mint 5 éve
Annyit szidtam mar Queen-t hogy gondoltam egy kicsit konnyitek rajta. 😊Nem unod még? Te nagy "szaki" ,állandóan fikázod.Miből gondold azt, ha ruizt húzzuk jobbak lennék? Mer szerintem kurvára nem. És akkor Marlont miért nem szidod,aki megkapta a nagy pénzt oszt egy kalap szar,vagy a nagy kedvenceded Yannick Ngakoue, aki egy nagy nulla mióta itt van ,jah mert a kis kedvenced. Könyű az újoncot fikázni ,mint adni neki időt hogy tudjon fejlődni, mert minden megvan benne ami kell hogy elit játékos legyen.Meg ahol mi huzztunk az elsö körben ,ott már lutri vagy bejön vagy nem, a védelemböl 5 embert is feltudok sorolni aki szarabul játszik nála mégse szidod öket. Most leirthatod 25 ször hogy így szar meg úgy szar,de ettől jobb lesz neked vagy mi,igenis jó helyen lett kihuzva, jo értéket képvisel ez simán A++. Most kihuzzák "creed humphrey"center,egy igazi betonfal,sokkal jobb játékos mint ruiz valaha lesz.
A passz ellen:
no
több mint 5 éve
Annyit szidtam mar Queen-t hogy gondoltam egy kicsit konnyitek rajta. 😊Szerintem nem kellett a posztja mert nem ertekes annyira, bar ha HOF lesz akkor minden posztot ertekesse lehet tenni. Az hogy a jelenben nem tudott eddig hasznos lenni sem az o hibaja, o a jovonek lett huzva es ezzel szerintem jogosan lehet vitatkozni de ezert nem o a hibas. Egy darabig lehetett a felkeszules megzavarasa miatt magyarazni a gyenge produkciot de az mar nem kifogas.
A passz ellen:
több mint 5 éve
Draga Cicaink ellen ez csak nem lesz probléma, bar nincsenek rossz formában..Ravens Place Punter Sam Koch on Reserve/COVID-19 ListPersze, visszaterhet meg vasarnapig. ☺
Hetvegen nem puntolunk , tamado felfogas 😊
KeyG
Ha megsem, Tucker Texasban az egyetemen meg nyomatta punterkent is, 40,5 yard / punt atlaggal lehozta azt is 155 puntbol. 😁 Jo a Tenor a haznal.
Koch mint hianyzo holder, nnna az mar felvet nahany kerdest.
Minden tamadast vegigvinni TD re, es a 4&long se legyen akadaly.😅
Jjja, es a TD utan ramenni mindig a ketpontosra, nem is kell holder. 😂
RedFive
több mint 5 éve
nem is rugtuk ki az erőnléti edzőt, aki a covid-szóró volt, csak 30 napra eltiltottuk. mán visszatért.Jobbulást! Reméljük néhány nap és úgy futsz majd, mint Lamar 😉
most éppen én is covidos vagyok, már egy kicsit jobban, de volt 3-4 kemény napom. csak lamar miatt írom, mert elvileg ő sem kelt ki az ágyból 10 napig. és tudjátok milyen tünetem volt még? görcsölt a karom, alig tudtam fogni. mondjuk nekem ez az első jel volt, azt hittem ínhüvelygyulladás. zsibbadt a karom 2-3napig. szóval lamar görcse a browns ellen simán lehetett még covid szövődmény.
gedam
több mint 5 éve
Ravens Place Punter Sam Koch on Reserve/COVID-19 ListPersze, visszaterhet meg vasarnapig. ☺
KeyG
Ha megsem, Tucker Texasban az egyetemen meg nyomatta punterkent is, 40,5 yard / punt atlaggal lehozta azt is 155 puntbol. 😁 Jo a Tenor a haznal.
Koch mint hianyzo holder, nnna az mar felvet nahany kerdest.
Minden tamadast vegigvinni TD re, es a 4&long se legyen akadaly.😅
Jjja, es a TD utan ramenni mindig a ketpontosra, nem is kell holder. 😂
több mint 5 éve
gedam
6 478
Ravens Place Punter Sam Koch on Reserve/COVID-19 Listvan remény? azt olvasom, hogy “inconclusive test”. gondolom az az lehet, hogy lett egy pozitív, csináltak mégegyet, az meg negatív. dez ugye nem játszhatott, de vszeg ezen változtattak. azért ha vasárnapig minden egyes nap negatív lesz, csak engedik játszani.
KeyG
több mint 5 éve
Ravens Place Punter Sam Koch on Reserve/COVID-19 ListHetvegen nem puntolunk , tamado felfogas 😊
We are just the Ravens!