Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
ennél jobb hype video úgy sem lesz
gedam
Valoban. 😤😁😌

De a azert a jatekosok hozzatartozoi is joszerencset kivantak a csapatnak egy videoban. Naon cukik. 😄

www.baltimoreravens.com/video/players-families-wish-their-favorite-ravens-good-luck

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
gedam 6 478

ennél jobb hype video úgy sem lesz
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 800
Cox es Tucker kerult be az ev csapataiba tolunk.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Annyira nem is allunk szarul az FA piac elott. Mindket passzrohamozot amugy se tudjuk megtartani (lehet hogy egyiket se)
De kulonben nem veszes.

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Sources: Michigan is targeting Ravens linebackers coach Mike Macdonald for its defensive coordinator job.

Currently working with John Harbaugh. May soon be working with his brother.

twitter.com/mzenitz/status/1347555651283791877

több mint 5 éve
Tegnap volt Lamar szulinapja, hello Ravens team, egy csunyacska gyozelem is szep ajandek lesz. 🎁🎉🏈🍻

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Ez a Titans D az utóbbi hetekben félelmetesen gyenge volt szemre és statisztikailag is (utóbbi 3 hétben mindig sikerült benyelni 430+ yardot és 25+ pontot), ha nem sikerül ellenük haladni normálisan, nem is érdemel győzelmet a Ravens.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
lucio 329
Én nem annyira aggódom a Run D miatt. Mutasson bármit az idény végi stat, ha van Bwill és Campbell, jól fogjuk a futást. Most- remélem lesznek. Ugyanakkor a Titans O úgy általában nem gyenge, azaz ezt a meccset egyedül a D nem nyeri meg, de- szerintem, remélem - nem is veszti el. Amitől tartok, hogy az O-t a gyenge ellenfelek támasztották fel, és a Titans ellen ugyanúgy szenvedni fogunk, mint az első 10 fordulóban. Ha ez így lesz, akkor nem mi vagyunk a favoritok, és kb. egy turnover eldönti a meccset. Namost ha passzra kényszerítik mindkét irányítót, akkor azért abban Tannehill komfortosabb, tehát inkább tennék ekkor egy LJ turnoverre. Ugyanakkor azt is elhiszem, hogy a látszattal ellentétben ez lesz a legsimább WC meccs. 5-6 perces drive-okkal átfutunk rajtuk, ők meg passzolnak két hosszú TD-t és egyszer Henry meglóg, 38-21 ide.
több mint 5 éve
“Just focus. Focus on the task at hand," he said. "When you get in there, just take your time, because things are going to happen the way it should. Don’t try to make things happen right away; just take your time. And I feel like that’s what I did a little bit sometimes throughout the [playoff] game [last year] – just trying to do too much, instead of just taking my time like I’m doing, driving the ball down the field, and we’ve been having a lot of success. That’s about it.” /LJ/

Csak igy is tegyen.
Semmi kapkodas.
Jatsszuk a sajat jatekunkat.

több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 600
Korábban azt írtam, nálunk kiszámíthatóbb csapat nincs: a rosszakat legyaluljuk, a jóktól kikapunk.
lucio
..
Mondjuk, ha Lamar ez ellen a Titans-passzvédelem ellen sem tud az első három negyedben értelmesen passzolni, és a végén rohanni kell az eredmény után sorozatban a harmadik évben is, akkor az nagyon komoly kritika lenne neki. Ennél jobb esélyt aligha fog kapni (4. legtöbb engedett yard, 2. legtöbb engedett TD azért eléggé csúnya akkor is, ha ennél pl a PFF szerint sokkal jobb az egység)
...
Wyatt
Szerintem nem. Nekunk ezert nehez parositas a Titans, nem arra vagyunk epitve ami a gyengejuk ( es ez igaz a labda mindketto oldalan )
Nezd meg az O-unk keretet, nem egy pocket QB alom. Persze tobb QB jobban jatszana dropback-bol LJ-nel ha uszaly lenne, de nem jutottak volna el odaig ahova LJ az elmult 2.5 evben.
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
Korábban azt írtam, nálunk kiszámíthatóbb csapat nincs: a rosszakat legyaluljuk, a jóktól kikapunk.
lucio
Fogadási szempontból viszont pont ezért tökéletes a csapat az alapszakaszra. Bármelyik héten meg lehet játszani a Ravens szempontjából a félidő/vége győzelem/vereség opciót, mert egy-két kivételtől eltekintve mindig az van, hogy ha jobb a csapat, az valóban már a legelején is látszik, ha pedig nem, akkor hiába kapaszkodik (mondjuk a garbage time-ban), akkor úgyis vereség lesz

Mondjuk, ha Lamar ez ellen a Titans-passzvédelem ellen sem tud az első három negyedben értelmesen passzolni, és a végén rohanni kell az eredmény után sorozatban a harmadik évben is, akkor az nagyon komoly kritika lenne neki. Ennél jobb esélyt aligha fog kapni (4. legtöbb engedett yard, 2. legtöbb engedett TD azért eléggé csúnya akkor is, ha ennél pl a PFF szerint sokkal jobb az egység)

Az a kérdés, hogy az amúgy futásonként 4.6 yardot engedő run D mennyire hamar tudja megfogni Henryt, vagy éppen meddig bírja majd anélkül, hogy megroppanjon. Ha az elmúlt két meccshez hasonló lesz, akkor meleg lehet a pite
Wyatt
"Papíron" meg kellene tudjuk fogni.
Januárban igaz, hogy 190 yardot futott ellenünk, de abból kb 140 jött a második félidőben, amiben volt egy 70yardos futása is. Ekkor még komoly gondjaink is voltak a futás védekezéssel de a játék idő felében álltuk a sarat és a pontkülömbség is rendre Ravens turnoverekből jött össze. Ennyit egyszerűen nem hibázhatunk újra statisztikai alapon 😀
A 11 héten pedig már nem volt annyira derék Henyr teljesítménye 130 yard (ami 5 negyed alatt jött össze!) annak ellenére, hogy ha jól emlékszem nem csak Brandon Williams de Campbel is hiányzott.
Henry-t ez alapján a teljes kerettel felálló front7 szerintem kellően le tudja lassítani, ahhoz, hogy földön felénk dőljön a mérleg. Így arra számítok ha nem lesznek a januári halmozódó hibák akkor lépéselőnyben pont nekünk fog jobban kijönni a futások.
Ez a meccs nálam még mindig azon múlik hogy a Vrabel team vagy a Haribó team csinálja -e meg jobban a házifeladatot. (persze a játékosok mentális állapota is faktor lehet - ha mondjuk a korábbi vereségek miatt ráparáznak de ez is valahol edzői feladat, hogy ezen át lépjenek)

Szerkesztette: Snagal
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
lucio
Fogadási szempontból viszont pont ezért tökéletes a csapat az alapszakaszra. Bármelyik héten meg lehet játszani a Ravens szempontjából a félidő/vége győzelem/vereség opciót, mert egy-két kivételtől eltekintve mindig az van, hogy ha jobb a csapat, az valóban már a legelején is látszik, ha pedig nem, akkor hiába kapaszkodik (mondjuk a garbage time-ban), akkor úgyis vereség lesz

Az a kérdés, hogy az amúgy futásonként 4.6 yardot engedő run D mennyire hamar tudja megfogni Henryt, vagy éppen meddig bírja majd anélkül, hogy megroppanjon. Ha az elmúlt két meccshez hasonló lesz, akkor meleg lehet a pite

több mint 5 éve
Es Boykin meg Browns elkapott td is lesz, JK Dobbins, Edwards futottak mellett. Bowser pick6 kozte, es Rickard a grabage time ban kegyelemdof. 😄

több mint 5 éve
Minden azon mulik hogy a D helyt tud e allni es az amugy visszesett passzvedekezesunk mutat e majd eletjeleket. Mert az szivas, ha ugyan limitaljuk Henryt (iden a hosszabbitasosban sikerul 100 yardon tartani, a hosszabitast felejtsuk el...) de kozben nyeljuk a yardokat a feljavult Tanne passzjatekokbol.

"Olyan vedelmet targyalunk, amely a szezon masodik feleben visszaesett a 10. het és a 16. het kozott. A Baltimore D a DVOA-ban a 10. het ota az otodik helyrol a 27. helyre esett vissza. Konkretan a passz ellen a hetedikrol a 26. helyre, futas ellen pedig a 2.rol a 21. helyre. A Baltimore secondary 21 TD-t engedett 9 interception mellett ebben a szezonban. Igen, a serulesek szerepet jatszottak, es meglatjuk, hogy megy ez, de Ryan Tannehill kemeny feladat lehet, akarcsak a 11. heten. A 11. heten 30–24-es hosszabbitasban megnyert meccsen Tannehill 31 passzkiserletbol 22-ig jutott 259 yardert, ket touchdown és egy interception mellett -> utobbit Tyus Bowser linebackertol." Mitch Stringer - USA TODAY Sports

Hat errol vakerok, hogy az O hibak elkerulesen tul, kell hogy a D is osszekapja magat vasarnap, hogy aztan egy het mulva megint ezert imadkozhassunk...

De en meg mindig optimista vagyok. ☺
RedFive
szerintem ez is elég torz adat a sok sérült miatt. kétszer nem álltunk fel ugyanúgy.
a legfontosabb egyébként megint a vrabel-harbaugh párbaj lesz. tán ott volt a legnagyobb difi eddig a két csapat között.
normál ügymenet mellett 10+ pontos hyőzelmet, 500yardot földön, vízen, levegőben és 2 boykin td-t várok. minimum.
gedam
Ebben az a hiba hogy ha mi 500 yard felett termelunk a Titans ellen akkor az valszeg zako mert alighanem muszajbol loholunk az eredmeny utan.

Valahol 400 nal huznam meg a hatart. Afelett vadnyugati gunfightra vagyunk kenyszeritve, mert annyira azert a Titans vedelem se ratyi hogy mi a magunk komfortos modjan tobb mint egy labdabirtoklasnyi elonyben ennyit haladjunk.

több mint 5 éve
gedam 6 478
Minden azon mulik hogy a D helyt tud e allni es az amugy visszesett passzvedekezesunk mutat e majd eletjeleket. Mert az szivas, ha ugyan limitaljuk Henryt (iden a hosszabbitasosban sikerul 100 yardon tartani, a hosszabitast felejtsuk el...) de kozben nyeljuk a yardokat a feljavult Tanne passzjatekokbol.

"Olyan vedelmet targyalunk, amely a szezon masodik feleben visszaesett a 10. het és a 16. het kozott. A Baltimore D a DVOA-ban a 10. het ota az otodik helyrol a 27. helyre esett vissza. Konkretan a passz ellen a hetedikrol a 26. helyre, futas ellen pedig a 2.rol a 21. helyre. A Baltimore secondary 21 TD-t engedett 9 interception mellett ebben a szezonban. Igen, a serulesek szerepet jatszottak, es meglatjuk, hogy megy ez, de Ryan Tannehill kemeny feladat lehet, akarcsak a 11. heten. A 11. heten 30–24-es hosszabbitasban megnyert meccsen Tannehill 31 passzkiserletbol 22-ig jutott 259 yardert, ket touchdown és egy interception mellett -> utobbit Tyus Bowser linebackertol." Mitch Stringer - USA TODAY Sports

Hat errol vakerok, hogy az O hibak elkerulesen tul, kell hogy a D is osszekapja magat vasarnap, hogy aztan egy het mulva megint ezert imadkozhassunk...

RedFive
szerintem ez is elég torz adat a sok sérült miatt. kétszer nem álltunk fel ugyanúgy.
a legfontosabb egyébként megint a vrabel-harbaugh párbaj lesz. tán ott volt a legnagyobb difi eddig a két csapat között.
normál ügymenet mellett 10+ pontos hyőzelmet, 500yardot földön, vízen, levegőben és 2 boykin td-t várok. minimum.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Ha elkapjuk a Titanokat, a Colts meg a Bills ellen huz egy varatlan gyozelmet, akkor egy
Steelers | /Browns | - Ravens jonne. Hu de csipaznam. 😁

több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Ehh, valamiért mindig az ő neve ugrik be 😕

De legalább nem azt írtam h Miriuta...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Sztem relatíve jó esélyeitek vannak a 7végén, összességében kevésbé érzem valószínűnek azt, hogy a Titans D tudja limitálni a Ravens O-t, mint fordítva.
empty taxi
Meg tudjuk állítani Henryt? Nem túl valószínű...
Melyik csapatnál van nagyobb esély turnoverre? Sajnos BAL sztem.
Igor
szerintem a kérdést úgy kell feltenni, hogy mi tudjuk jobban lelassítani Henry-t vagy a Titans D a mi gyalogságunkat.
Snagal
Igen - de én azt gondolom a Titans D jobban lelassít minket.

Arról nem is beszélve, hogy ha passzháborúba keveredünk egy AJ Brown/Mariota duó ellen - attól is eléggé tudnék félni...

Nagyon pesszmista vagyok tudom 😕
Igor
Ez a duó azért kevéssé vszínű. 😊
Én nem látom azt, hogy a Tennessee EDGE-ei képesek lennének lezárni a széleket tossnál, sweepnél, stretchnél vagy LJ bootlegeinél. Innentől fogva a kérdés az h mennyire támaszkodik erre Roman.
A túloldalt viszont ha Martindale előveszi a tökeit és konstansan aggresszíven támadja az A-gapeket, látok esélyt arra, hogy DI-k blitzekkel segítségével átérjenek a backfieldre.
Persze az is igaz, hogy a Titans jobban játszik hátrányból, mint ti, de azért az előnyösebb számotokra ha Tannehillnek kell megnyernie a meccset és nem Henrynek.

Madden hates me.
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 600
A TO reszben szerencse, mert egy belenyult labda barhol lehet. Egy futo kezebol ne essen ki es LJ-nel meg konzervativan kell menni amig nem kell.

A LG is olyan qva jo? Ha igen akkor all in. Ha nem akkor akar birkoztatnam egy 3T-bol a RG-t. De nem tudna kiszolgalni a C-t ( akinek mutatnam a dupla A blitz-et ) es felerni a LB-re ( ahol Queen blitzeljen, mert a RG megeszi foleg ha bevarja ).

Dobjon szet Tanne az 50-50.
több mint 5 éve
Sztem relatíve jó esélyeitek vannak a 7végén, összességében kevésbé érzem valószínűnek azt, hogy a Titans D tudja limitálni a Ravens O-t, mint fordítva.
empty taxi
Igor
szerintem a kérdést úgy kell feltenni, hogy mi tudjuk jobban lelassítani Henry-t vagy a Titans D a mi gyalogságunkat.
Snagal
Igen - de én azt gondolom a Titans D jobban lelassít minket.

Arról nem is beszélve, hogy ha passzháborúba keveredünk egy AJ Brown/Mariota duó ellen - attól is eléggé tudnék félni...

Nagyon pesszmista vagyok tudom 😕

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
empty taxi
Igor
több mint 5 éve
Egy par gondolat a meccshez.

JH most nem lehet hulye egy kicsit sem. Mindketto csapatra igaz hogy nem szeretne hatranyba kerulni, tehat egy vigyazni kell a bogyora es nem szabad kockaztatni hiaba nagy a reward. A szoros meccs fontos ha hatranyba leszunk.
Az O-ben nagyon hianyzik Boyle, de ha mar igy alakult akkor kell egy par passz Ricard-nak mert nagyon kiszamithatoak vagyunk ami csak addig nem baj amig erobol megoldjuk. Konyorgom hasznaljuk Boykin-t, mert megerdemli es itt volt ra az egesz ev de igy oriasi lesz/lenne a nyomas de amilyen magabiztosan huzza le az elmult meccseken a labdakat ahhoz kepest annyit dobunk fele hogy kutyam el tud addig szamolni. ( ok juhasz kutya, de akkor is ). A lenyegesebb hogy a tavalyi egy oldalra terelik LJ-t azt futasokkal meg kell kontraznunk vagy ha elkerulhetetlen passz szitu akkor legyunk ra felkeszulve. Konzervativan ameddig nem szorit a cipo.

A D-nek szerintem ugyan nehez dolga van mert a Titans fala nagyon jo mint egyseg ( hiaba lehetne jobb is ) es hozzank hasonloan hasonloan kinezo felallasokbol futatnak sok mindent. Ettol meg en proaktivan tamadnam Henry-t minden snapnel ha fut, ha passzra indul ha blokkol akkor soha nem hagynam utes nelkul. Ha hatul meg leszunk akkor mehet a man to man ( persze kell keverni ) es nem engednem meg Peters-nek hogy improvizaljon ( jatszhat meglepetesre, de akkor legyen cov0 belole, de tudja a S ). A lenyeg nalam a LOS. A faluk jobb oldalat befolyasolnam a DL-unk felallasaval es a G-C kapcsolatot utnem es a G-t tamadnam. Nagyon jol jatszik futas ellen es ot sem hagynam utes nelkul egy futoplay-ben sem. A dupla A blitzet mindig mutatnam LB-kel es felvaltva tamadnam is. Henry fusson szelre es ott lehet gyilkolni a kicsi a rakas metodussal hiaba halad. Tul sok meccset nem lattam toluk de ott a jobb oldal volt kemenyebb, de akarhogy is az IOL-t tamadnam hogy a G ne legyen ilyen hatekony.

Dobjon Tanne es kepesek nyerni ugy is, de hatul nekunk is van fair eselyunk igy. Ha hagyjuk a futast akkor melegebb a pite.

Aki latott toluk sok meccset az irhatna mert en kettot (Colts) lattam teljes egeszeben toluk szoval lehet kifogtam mint a megbizhato Dacia-t regen. 😊
no
Ricard és Boykin-t illetően egyet értek. Utóbbit remélem csak a PO-ra tartogattuk... (bilibe lóg a kezem, de hátha). Ricard meg eddig is kurva jó volt, és szerintem többet is lehetne használni kreatívan. Most van az az idő amikor egy egy váratlan playmakerrel kell 4 meccset megnyerni 😊
Továbbra is úgy gondolom az edzőkön múlik, hogy W-vel jövünk-e haza Tennesseeből. 2 egymáselleni meccsünk is van elemezni és stratégiát építeni. Az állomány foghíjasan is meccsben volt idén a Titans-szel, így szerintem csak a gameplannel tudunk elcsúszni.

+1 korábban írtad, hogy idegrohamot kapsz ha Henry-t akarjuk fumblizni - O oldalra én a magam részéről az idegroham lehetőségét kibővíteném azzal, hogy ha LJ folyton Brown-t keresi és jönnek a droppok a tiszta labdákkal miközben ott van Boykin
több mint 5 éve
empty taxi

több mint 5 éve

Madden hates me.