Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Egy par gondolat a meccshez. JH most nem lehet hulye egy kicsit sem. Mindketto csapatra igaz hogy nem szeretne hatranyba kerulni, tehat egy vigyazni kell a bogyora es nem szabad kockaztatni hiaba nagy a reward. A szoros meccs fontos ha hatranyba leszunk.
Az O-ben nagyon hianyzik Boyle, de ha mar igy alakult akkor kell egy par passz Ricard-nak mert nagyon kiszamithatoak vagyunk ami csak addig nem baj amig erobol megoldjuk. Konyorgom hasznaljuk Boykin-t, mert megerdemli es itt volt ra az egesz ev de igy oriasi lesz/lenne a nyomas de amilyen magabiztosan huzza le az elmult meccseken a labdakat ahhoz kepest annyit dobunk fele hogy kutyam el tud addig szamolni. ( ok juhasz kutya, de akkor is ). A lenyegesebb hogy a tavalyi egy oldalra terelik LJ-t azt futasokkal meg kell kontraznunk vagy ha elkerulhetetlen passz szitu akkor legyunk ra felkeszulve. Konzervativan ameddig nem szorit a cipo.
A D-nek szerintem ugyan nehez dolga van mert a Titans fala nagyon jo mint egyseg ( hiaba lehetne jobb is ) es hozzank hasonloan hasonloan kinezo felallasokbol futatnak sok mindent. Ettol meg en proaktivan tamadnam Henry-t minden snapnel ha fut, ha passzra indul ha blokkol akkor soha nem hagynam utes nelkul. Ha hatul meg leszunk akkor mehet a man to man ( persze kell keverni ) es nem engednem meg Peters-nek hogy improvizaljon ( jatszhat meglepetesre, de akkor legyen cov0 belole, de tudja a S ). A lenyeg nalam a LOS. A faluk jobb oldalat befolyasolnam a DL-unk felallasaval es a G-C kapcsolatot utnem es a G-t tamadnam. Nagyon jol jatszik futas ellen es ot sem hagynam utes nelkul egy futoplay-ben sem. A dupla A blitzet mindig mutatnam LB-kel es felvaltva tamadnam is. Henry fusson szelre es ott lehet gyilkolni a kicsi a rakas metodussal hiaba halad. Tul sok meccset nem lattam toluk de ott a jobb oldal volt kemenyebb, de akarhogy is az IOL-t tamadnam hogy a G ne legyen ilyen hatekony.
Dobjon Tanne es kepesek nyerni ugy is, de hatul nekunk is van fair eselyunk igy. Ha hagyjuk a futast akkor melegebb a pite.
Aki latott toluk sok meccset az irhatna mert en kettot (Colts) lattam teljes egeszeben toluk szoval lehet kifogtam mint a megbizhato Dacia-t regen. 😊
több mint 5 éve
Bell sztem siman rozsdas agyutoltelekke degradalta magat azzal hogy kiulte azt az evet.buffalo. az idióta bell nem oda ment. persze a kc ügyesen csinálja, nekik az is jó, ha nem mást erősít, csak koptatja a padot. bell és a menedzsere ezt benézte.
RedFive
gedam
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Next Gen StatsMekkora volt az egyes NFL csapatok atlagos gyozelmi valoszinusege a 4. negyedben?
A Jaguars atlagos WP-je (16%) a legalacsonyabb volt az NGS-korszakban, es 6 ponttal alacsonyabb, mint a nyeretlen 2017-es Browns (22%).
5 csapat vegzett 50% folott, de nem jutott be a rajatszasba: ARIZONA, LAS VEGAS, MIAMI, ATLANTA, L.A.CHARGERS
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
gedam
6 478
buffalo. az idióta bell nem oda ment. persze a kc ügyesen csinálja, nekik az is jó, ha nem mást erősít, csak koptatja a padot. bell és a menedzsere ezt benézte.
RedFive
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Egy dologtol ha nyerunk ha vesztunk idegrohamot fogok kapni ha megprobaljuk kiszedni Henry kezebol a labdat brutalis utesek helyett foleg a 2. es 3. embertol. Ugy hozni fog minimum +2-3 yardot erintesenkent amit egy labdaszerzessel maximum kiegalizaljuk. Nem eri meg mert nehez elvenni egy futotol, tobb az eselye egy vad utkozestol mint kirantani.Szorol-szora egyetertek. 👍
no
több mint 5 éve
Azert a -4 es spread erdekes.Azt mondjak -3 alapbol jar a hazainak. Ket egyforma jatekerot kepviselo csapat eseteben. Nezok nelkul mondjuk -2. Ebben az esetben ugye semleges palyan lenne esetunkben -6 a Ravensnek? Ha Baltimore ban lenne most a meccs, akkor -8 a Ravensnek? Cseppet soknak tunik.
Szamokkal potcselekszem, szora sem erdemes. 😄
Nyerunk es kesz. Aktualisan jobban futunk mint a tavaly az ideny vegen. Iden nem nyertunk zsinorban 12-t, nem hisszuk hogy ujra feltalatuk a focit es nem fogjuk utana ketsegbeesve kergetni az eredmenyt. Rakkolos meccsre szamitok es hogy valaki kiugroan jo lesz tolunk, foszerepet kap.
Nincs kifogas. A D kipihenhette magat, a Bengals ellen 40 percen at mi tamadtunk, 20 percig vedekeztunk csak. Harapniuk kell!!
több mint 5 éve
ja és én még voodooznék kicsit 😊Madden átok? 😊 Mahomes a borítóra került és behúzta a SB-t - LJ azt mondta idén ezt az átkot elviselné ő is 😀
Ráadásul 8as számú irányító hozott már szerencsét 2000ben 😊
+1
A chiefs 14-2 után pihentette a kezdőket az utolsó héten és ott a first round bye - mint nálunk tavaly, és láttuk mi lett a vége 😊 most mi vagyunk a fasz jó oldalán 😊
Szerkesztette: Snagal
több mint 5 éve
Tavaly sok minden osszejott egyutt. A Titans pl. invert 2 tolta a boxot es LJ kezebe akarta adni a labdat ahogy uralta a LOS-t. De szerencsejuk is volt es egy nagyon hulye JH. A D-unk passz alapon epul igy nem kerulhettunk hatranyba, de JH tultolta az agresszivitast es utana mar visszafordithatatlan lett. Iden mi semmit nem fejlodtunk az O-ben tavalyhoz kepest.
Boyle nagyon fog hianyozni, de DPees nem lesz ami jo mert ellenunk egy kivideozom es kiosztom DC a legnagyobb veszely. Cserebe a Titans ugyanazt akarja elerni hogy LJ dobjon hiaba rosszabbacska a passzvedekezesuk. A masik oldalon is naluk inkabb az elony, de itt erosodtunk. Egy dologtol ha nyerunk ha vesztunk idegrohamot fogok kapni ha megprobaljuk kiszedni Henry kezebol a labdat brutalis utesek helyett foleg a 2. es 3. embertol. Ugy hozni fog minimum +2-3 yardot erintesenkent amit egy labdaszerzessel maximum kiegalizaljuk. Nem eri meg mert nehez elvenni egy futotol, tobb az eselye egy vad utkozestol mint kirantani.
Eddig a D ugyan sokat blitzelt, de minden kreativitas nelkul. A PO-ban remelem elokerulnek. A Titans ellen Henry-t "blitzelnem", utana kinyilna a tarhaz ha megfogjuk.
Az otthon jatszok eselyesebbek, de minden vendegnek van eselye meglepetest okozni.
több mint 5 éve
ó, pedig nem lehetetlen 😊Ha jól számolok és bejönne a tippem akkorEbből az anyagból én is kérek... még azt se látom hogy mi egy kört menjünk, de az hogy a Steelers AFC döntő, na az is bebaszna...
Titans -> Chiefs -> aztán AFC döntő a Steelers-szel
Snagal
Jó látni az optimizmust, én eléggé pesszimista vagyok és elég sima, 1-2 TD-s vereséget várok.
Igor
Titans a futás védelmünk alapjai nélkül csak hosszabbítással nyert ellenünk az alapszakaszban. Ezt az előnyt most elvileg nem kapják meg így a győzelem simán 50-50 szerintem (sőt, talán picit felénk billen az a mérleg inkább).
Chiefs-nek meg betesz a pihenő, mint nekünk tavaly, így a lendület átvisz minket rajtuk 😊
A steelers meg cseresorral majdnem megcsapta a Browns kezdőit, így azt sem látom irreálisnak.
A Buffaloval szemben már valóban csak a szurkoló beszél belőlem mikor a Steelers-t hozom ki győztesnek, azt még nem látom hogy tud megtörténni, de ennyi álmodozás meg belefér 😊
(egyrészt nem szeretnék Buffalo elleni összecsapást, másrészt a Steelers-nek még jövünk egyel az alapszakasz miatt, így mindenképpen nekünk kell őket búcsúztatnunk 😊 )
több mint 5 éve
gedam
6 478
ezeket dobbins megfutja:Well blocked. There’s a cutback lane. Just can’t miss it. Especially on first down pic.twitter.com/saqOgMfuHD
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) January 5, 2021
ezeket most lj megdobja:
Ball floated a bit and Byard made an amazing recovery right through the catch point.
Love the play design. It worked. Ball needed to come out sooner and go to the back pylon, but I feel like Travis Kelce is snagging that one big body. pic.twitter.com/Bft84swmOF
ezeket meg senki nem dropolja:
Then drop the ball on second down...
Dobbins with a beautiful fill and pickup. Did stop his feet tho pic.twitter.com/vlPVRk1Qes
és nyerünk
több mint 5 éve
lucio
329
Ha a Titans futást most sem tudjuk megállítani, akkor elmondható, hogy nem jöttek be/nem elégségesek azok az erősítések, amelyek történtek. Kvázi egy olyan vizsga előtt állunk, amin korábban elbuktunk, de a pótvizsgán ugyanazt kérdezik, és fektettünk energiát a tanulásba. Én is úgy látom, hogy az eszközeink meg vannak, OK, hogy nem fekszik a Titans, de ennyi D erősítéssel versenyben kell lennünk. Nem lenullázni őket, de olyan 20-25 pont között tartani (ez azért nem egy elit D elvárás). A többi LJ dolga.John Harbaugh: "Jo esellyel" Yannick Ngakoue és Jimmy Smith visszater a rajátszasba.Illetve, most lesz Campbell, B-Will, a falba, van Yannick ,mint rush ,Dobbins, mint dinamit, úgy tűnik megvan a Hollywood-Lamar kapcsolat.
Az egeszseg faktor.
Vasarnap egy fullos vedelemmel felallva a Tennesse ellen... a legjobb helyen, a legjobbkor...
Valszeg Koch es Snead is return.
RedFive
Ezek nálunk a plusszok,amik nem voltak az alapszakasz meccsen.
Optimista vagyok.
kátrány
több mint 5 éve
Szerintem az alapszakaszi merkozesen se volt jobb a Titans, mi adtuk nekik a momentumot a deep Duvernay Int-tel, mai napig nem ertem a hivast. Jo csapat a Titans, de megvan mindenunk , hogy az 1-2 TD az felenk legyen.Ha jól számolok és bejönne a tippem akkorEbből az anyagból én is kérek... még azt se látom hogy mi egy kört menjünk, de az hogy a Steelers AFC döntő, na az is bebaszna...
Snagal
Jó látni az optimizmust, én eléggé pesszimista vagyok és elég sima, 1-2 TD-s vereséget várok.
Igor
Orulok , hogy osszejott. Sok motivacio van a Titans ellen a fiuknak.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Ha jól számolok és bejönne a tippem akkorEbből az anyagból én is kérek... még azt se látom hogy mi egy kört menjünk, de az hogy a Steelers AFC döntő, na az is bebaszna...
Snagal
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
John Harbaugh: "Jo esellyel" Yannick Ngakoue és Jimmy Smith visszater a rajátszasba.Illetve, most lesz Campbell, B-Will, a falba, van Yannick ,mint rush ,Dobbins, mint dinamit, úgy tűnik megvan a Hollywood-Lamar kapcsolat.
Az egeszseg faktor.
Vasarnap egy fullos vedelemmel felallva a Tennesse ellen... a legjobb helyen, a legjobbkor...
RedFive
Ezek nálunk a plusszok,amik nem voltak az alapszakasz meccsen.
Optimista vagyok.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
Vegas van a nyugati parton,ami messze van, LA jön, Green Bay jön, KC jön, uh. nem rossz.ravenswire.usatoday.com/gallery/baltimore-ravens-2021-schedule-opponents/Ugy fest 2021 ben odahaza inkabb fel kell kotnunk az alsogatyat, de idegenben picit konnyebb lesz.
kátrány
RedFive

több mint 5 éve
John Harbaugh: "Jo esellyel" Yannick Ngakoue és Jimmy Smith visszater a rajátszasba. Az egeszseg faktor.
több mint 5 éve
ravenswire.usatoday.com/gallery/baltimore-ravens-2021-schedule-opponents/Ugy fest 2021 ben odahaza inkabb fel kell kotnunk az alsogatyat, de idegenben picit konnyebb lesz.
kátrány
több mint 5 éve
ravenswire.usatoday.com/gallery/baltimore-ravens-2021-schedule-opponents/

több mint 5 éve
Illetve a félig felépült Ingram játszatása ,lassulása és vissza sérülése.Szerintem a KC mellett az AFC-ben egyedül a Titans vágja hogy kell ellenünk eredményesen játszani. Egyszerűen csírájában fojtanak el minket és ha nem tudunk szép lassú 5-8perces driveokat vezetni,akkor kiesünk a komfortzónából és hugyoztak. Nálam a KC után ez a lehető legszarabb párosítás. (nem lenézve a többi csapatot) Annyival indulhatunk előnyből,hogy Ők azt hiszik meg van ránk a gyógyszer,mi meg csinálhatunk mást és muszáj is lesz,mert különben hamar vége idén is a műsornak.
LeviPokiSzerintem a KC mellett az AFC-ben egyedül a Titans vágja hogy kell ellenünk eredményesen játszani. Egyszerűen csírájában fojtanak el minket és ha nem tudunk szép lassú 5-8perces driveokat vezetni,akkor kiesünk a komfortzónából és hugyoztak. Nálam a KC után ez a lehető legszarabb párosítás. (nem lenézve a többi csapatot) Annyival indulhatunk előnyből,hogy Ők azt hiszik meg van ránk a gyógyszer,mi meg csinálhatunk mást és muszáj is lesz,mert különben hamar vége idén is a műsornak.szerintem az első playoff meccsünkön pont az volt a baj, hogy elkezdtünk kapkodni és mást akartunk játszani, mint amit tudunk. a második meccset meg torzítja a mi o.-nk akkori gyengélkedése és pont azok az emberek voltak sérültek, campbell, fort, bwill, akik nélkül henryt megállítani lehetetlen volt. akkor nem is gondoltam, hogy akár szoros meccset is játszhatunk, ahhoz képest jól teljesítetünk. ha nem hibázunk bele a meccsbe, vigyázunk a labdára, nyerünk.
LeviPoki
gedam
Ezért is volt féltökű offense.

több mint 5 éve
Sracok, nekem az a velemenyem, hogy minden ugy jo, ahogy tortent. Nekunk van elszamolnivalonk a Titanokkal. Lamarnak mindenesetre van. Most nem is hozom fel a logon bemutatott performance-ukat, a palyan kell oket szetcsapni. Iden 2 pozitiv merlegu playoff csapatot vertunk idegenben, a Tennesse ellen eppenseggel otthon OT-oztunk es buktunk el.Tegyuk merlegre: mi valtozott tavaly ota vagy az idei 11.fordulo ota?
Az O jobb lett? Az O fal jobb mint ev elejen de nem jobb mint a tavalyi. Ami remenytkelto, hogy futas tamogatasra egyre hasznalhatobbak. Jobban megvedik Lamart? Az ev elejehez kepest talan igen. De az most fontosabb hogy a Titans a tavalyi 49 sack-es szezon utan iden toltak egy 18 sack-es szezont. Tan ok ezzel tobbet fognak beletenni abba, hogy Lamar kevesbe legyen nyomas alatt.
A D fal jobb lett? Jobbnak tunik, bar a futasbol benyelt yardokban gyengebb mint a tavalyi. Ha Campbellek teljes fegyverzetben allnak fel (hejj ha felepulne mindenki), jobbak lesznek most? Merget vennek ra.
A Secondary ketarcu, de keszuljunk fel Tanyahillbol es oldjuk meg. Top 10es vedelmunk van, basszanak oda! D.Henryt is 100 yard alatt kell tartani. Nem lehetetlen.
A Titanok vedelme szarabb mint tavaly, ez biztos. Szetpasszolhatok? Ha Lamarnak tobb ido jut, nem leszunk egysikuak a tamadasban.
Tudunk majd futni? A 11.heti 129 yardnal tobbet, biztosan. Jol toltuk mostansag liga top 10es futasvedelmei ellen is min.200-250 yarddal.
A Titans mindazonaltal a jol passzolo csapatok ellen olvadt le inkabb iden. Fussunk de passzoljunk es trukkozzunk is. Jatsszunk felszabadultan, gorcsok nelkul. Hatranyban se kene kapkodni, csak daralni, daralni.
Van egy olyan erzesem, turnoverek aranya fog meg belenyulni a meccsbe, vigyaznunk kell a bogyora. (A Titans abban eddig jobb mint mi, ezt fogadjuk el, de ne torodjunk bele)
több mint 5 éve
gedam
6 478
Szerintem a KC mellett az AFC-ben egyedül a Titans vágja hogy kell ellenünk eredményesen játszani. Egyszerűen csírájában fojtanak el minket és ha nem tudunk szép lassú 5-8perces driveokat vezetni,akkor kiesünk a komfortzónából és hugyoztak. Nálam a KC után ez a lehető legszarabb párosítás. (nem lenézve a többi csapatot) Annyival indulhatunk előnyből,hogy Ők azt hiszik meg van ránk a gyógyszer,mi meg csinálhatunk mást és muszáj is lesz,mert különben hamar vége idén is a műsornak.
LeviPoki
Szerintem a KC mellett az AFC-ben egyedül a Titans vágja hogy kell ellenünk eredményesen játszani. Egyszerűen csírájában fojtanak el minket és ha nem tudunk szép lassú 5-8perces driveokat vezetni,akkor kiesünk a komfortzónából és hugyoztak. Nálam a KC után ez a lehető legszarabb párosítás. (nem lenézve a többi csapatot) Annyival indulhatunk előnyből,hogy Ők azt hiszik meg van ránk a gyógyszer,mi meg csinálhatunk mást és muszáj is lesz,mert különben hamar vége idén is a műsornak.szerintem az első playoff meccsünkön pont az volt a baj, hogy elkezdtünk kapkodni és mást akartunk játszani, mint amit tudunk. a második meccset meg torzítja a mi o.-nk akkori gyengélkedése és pont azok az emberek voltak sérültek, campbell, fort, bwill, akik nélkül henryt megállítani lehetetlen volt. akkor nem is gondoltam, hogy akár szoros meccset is játszhatunk, ahhoz képest jól teljesítetünk. ha nem hibázunk bele a meccsbe, vigyázunk a labdára, nyerünk.
LeviPoki
több mint 5 éve
Szerintem a KC mellett az AFC-ben egyedül a Titans vágja hogy kell ellenünk eredményesen játszani. Egyszerűen csírájában fojtanak el minket és ha nem tudunk szép lassú 5-8perces driveokat vezetni,akkor kiesünk a komfortzónából és hugyoztak. Nálam a KC után ez a lehető legszarabb párosítás. (nem lenézve a többi csapatot) Annyival indulhatunk előnyből,hogy Ők azt hiszik meg van ránk a gyógyszer,mi meg csinálhatunk mást és muszáj is lesz,mert különben hamar vége idén is a műsornak.
több mint 5 éve
Bár a tavalyihoz képest mindenképpen csalódást keltő a szezon (az O gyengült, a D nem erősödött annyit mint vártuk - sőt, talán semennyit sem).Egy jó Steelers-Ravens playoff csata már hiányzik,mint a régi szép időkben.
Viszont a könnyű sorsolás és a komolyabb ellenfelek ellen meg a covid miatti kiesések eléggé elfedik mire is vagyunk képesek így fogalmam sincs mire számíthatok. (remélem így van ezzel a Titans is 😊 )
Abban azért bízom, hogy az utóbbi meccsek (könnyebb sorsolás révén) nem viszik a FO-t tévútra, és hiszik el, hogy a bab is hús. Szép teljesítmény volt az utolsó néhány meccs, de ez kötelező volt.
A Titans-től tavaly jobban féltem, de így is veszélyesek lesznek, ráadásul a KC-hoz hasonlóan ők is most már egy fajta mumus LJnek. De a keret alkalmas arra, hogy ezúttal mi jöjjünk ki győztesen a csörtéből így szerintem ezúttal is a gameplan-en és a kordinátorokon fog múlni a siker.
Viszont a tavalyi miatt örülök, hogy rajtuk vezet a döntő felé az első lépés. Kemény dió lesz, de ha ellenük végre sikerül megtörni a jeget az adhat egy boostot a csapatnak.
Ha jól számolok és bejönne a tippem akkor
Titans -> Chiefs -> aztán AFC döntő a Steelers-szel ahol revansot veszünk az alapszakaszban elszenvedett vereségekért 😊
Snagal
több mint 5 éve
Bár a tavalyihoz képest mindenképpen csalódást keltő a szezon (az O gyengült, a D nem erősödött annyit mint vártuk - sőt, talán semennyit sem).Viszont a könnyű sorsolás és a komolyabb ellenfelek ellen meg a covid miatti kiesések eléggé elfedik mire is vagyunk képesek így fogalmam sincs mire számíthatok. (remélem így van ezzel a Titans is 😊 )
Abban azért bízom, hogy az utóbbi meccsek (könnyebb sorsolás révén) nem viszik a FO-t tévútra, és hiszik el, hogy a bab is hús. Szép teljesítmény volt az utolsó néhány meccs, de ez kötelező volt.
A Titans-től tavaly jobban féltem, de így is veszélyesek lesznek, ráadásul a KC-hoz hasonlóan ők is most már egy fajta mumus LJnek. De a keret alkalmas arra, hogy ezúttal mi jöjjünk ki győztesen a csörtéből így szerintem ezúttal is a gameplan-en és a kordinátorokon fog múlni a siker.
Viszont a tavalyi miatt örülök, hogy rajtuk vezet a döntő felé az első lépés. Kemény dió lesz, de ha ellenük végre sikerül megtörni a jeget az adhat egy boostot a csapatnak.
Ha jól számolok és bejönne a tippem akkor
Titans -> Chiefs -> aztán AFC döntő a Steelers-szel ahol revansot veszünk az alapszakaszban elszenvedett vereségekért 😊