Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Örülünk Vincent?
LeviPoki
Ha gyurut szeretnenk, a Chifs ugyis szembejonne az AFC donton ha ugyan a Browns... 😅

Oly mindegy. Elobb akkor Bills. Mind nagy falat most mar. Oket raadasul meg kedvelem is. Tudnak futni, passzolni, meg jobban mint a Titanok bar toluk eppenseggel kikaptak. Nem lett konnyebb a dolgunk csak picit mas. Divisionalban mar nincs csalodott csapat, mind tuzben edzett alakulat. Nnna kivancsi leszek.

Hogy allunk vajon a tegnapi meccs utan, lett serultunk?

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Örülünk Vincent?
több mint 5 éve
Vasárnap hajnalban mehettek Buffaloba. Kezdés 02:15.
iktriad
Allitolag addigra mar errefele is cidri lesz.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 730 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vasárnap hajnalban mehettek Buffaloba. Kezdés 02:15.
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Túl optimista vagyok, ha azt mondom, most hogy sikerült legyőzni Lamarnak a "mumust" felszabadultabban tudnak nekimenni a Chief-nek? (Bocs a Browns szurkolóktól, de szerintem ezt a Steelers lehozza)
A Chiefs a pihenő hét miatt talán rozsdásabb lesz a szokottnál, mi meg most lendületbe jöttünk a győzelemmel. Ha coaching oldalon nem hozunk buta döntéseket akkor meglehet a flow.
(bár a Rozmár fifikás állat, tartok tőle, de fő az optimizmus)
Snagal
Igazabol ket hete pihennek a sracok. Ellenben Reidnel senkinek ninca jobb merlege, ha pihenhet a csapata.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Túl optimista vagyok, ha azt mondom, most hogy sikerült legyőzni Lamarnak a "mumust" felszabadultabban tudnak nekimenni a Chief-nek? (Bocs a Browns szurkolóktól, de szerintem ezt a Steelers lehozza)
A Chiefs a pihenő hét miatt talán rozsdásabb lesz a szokottnál, mi meg most lendületbe jöttünk a győzelemmel. Ha coaching oldalon nem hozunk buta döntéseket akkor meglehet a flow.
Snagal
Neeeem. Ez most kotelezo. ☺

több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
több mint 5 éve
ezt maximum azzal vitatnám meg aki ide jött a Titans meccs után is és elnézést kért, hogy a Titans is ilyen "gusztustalan" volt amiért elkezdték ezt az igazán szimpatikus tradíciót és nem volt szép tőlük...
ja, hogy akkor lapítottatok?
Akkor nem túl elegáns és nem is hiteles játszani itt most a sértődöttet.

De mondhatnám én is, hogy amikor a front7-ünk kulcs emberei sérültek voltak akkor ti is arcoskodtatok a csapat logóján, de most, hogy teljes keret állt fel a "király" 40 yardot futott...

Mindkét csapat jól játszott az alapszakaszban és két egymésnak nagyon nem fekvő matchuppal egy szenvedős, brusztolós meccset hoztott le ma, ami miatt egyik csapatnak sem kell szégyenkeznie.
És igen MINDKÉT(!!!) csapat sportszerűtlenül viselkedett. pont.
Snagal
Mi köze ennek a 40 yardhoz? Tényleg azt gondolod, hogy a sérült falembereitek miatt csináltuk? Rem csak viccelsz, mert akkor jót nevettem. 😊
A meccs előtt történt, de nem kellett volna csinálni, ez tény. De a hosszabbítás után senkit nem bántottunk nálatok, pedig mi nyertünk, ez is tény. Nem is szájkaratétunk senkivel, ez is tény. Vrabel most becsülettel odaállt Haribó elé, ez is tény. De ha szerinted a kettő pariban van egymással, akkor lelked rajta.
Nandito
Mint mondtam, azzal lehetne erről vitatkozni aki a Titans meccs után is itt volt és rosszallását fejezte ki. Szerintem te sem voltál ennek a "szűk elitnek" a tagja...
De mivel szerintem csak a vereség utáni csalódottság mondatja veled ezeket, így még egyszer lereagálom.
Az a probléma, hogy elég nagy szemellenző alól nézed ezt a szituációt. És ezen az sem változtat, hogy oda írod, hogy "tény". Mondok egy példát ami tény: azt írod Peters egy undorító féreg. Miért is? Csinált egy int-et a pálya közepén, amit a logora befutva ünnepelt. Nyilván jelzés értékkel, a korábbiakra. Miért is Peters a féreg, amikor Clark taposta meg a logótokat? (videon visszanézheted)
Igen, ez reakció volt arra amit a Titans csinált ősszel Baltimore-ban. De egy pályán mutatott szép játékkal válaszolt, és befutott a logora, jelezvén, hogy nem felejtette el azt a megmozdulást. Emiatt nem hiszem, hogy féreg lenne. De még clark-sem, az, csak ostoba volt, mert nem túl elegáns az a mozdulat.
Ahogy Titans esetében Butler is ostoba volt mikor elkezdte ezt a baromságot a Ravens logon. És most derült ki igazán miért volt baromság: mentálisan ez egy plusz volt a vereségek mellett a Ravens játékosoknak amiért egy hajszálnyival jobban akarták ezt a meccset mint a Titans. Butaság volt egy plusz motivációt adni az ellenfélnek. Azon a meccsen nem jött ki a visszavágás. Pechetekre. Mert így megmaradt az extra motiváció erre a meccsre.

Azzal védekezel, hogy a vesztest aláztuk meg... az meg van, hogy ott még volt majdnem 2 perc és 3 időkérés Vrabelnek? Ha a védelem megfogja a Ravens-t akkor még mindig van több mint egy perc egyenlíteni és ez Tanehillben benne van bármikor. Ráadásul a butaságunkat a bírok meg is jutalmazták így a FG távtól még messzebb kerültünk. (Titans milyen büntetést is kapott a logón való parádézásért??) A meccs még nem volt lefutva, de persze te ezt már úgy adod elő, hogy a vesztest aláztuk meg. Végülis, ti is a vesztest aláztátok meg... csak egyikünk se tudta még ki lesz az vesztes akkor.
Akkor most tényleg vitatkozni kéne azon, hogy mikor valid tiszteletlennek lenni a másik csapattal? Meccs előtt még oké, de meccs közben már nem? Szerintem parasztnak lenni semmikor sem oké.

Ti nem trash talkoltatok? Esetleg érdemes megnézni újra az őszi meccs végét... Butlert a társai terelik odébb, hogy ne ugasson be Haribonak, de gondolom nem trash talk volt, csak szerette volna megbeszélni mikor söröznek egyet Harbóval ugye?
Haribo primadonna? Miért, mert szóvátette, hogy tiszteletlenség ha a vendég csapat a logón táncol? Te is ezt teszed most szóvá... akkor primadonna vagy?
Nem nézett Vrabel szemébe? Ezt honnan veszed? mert bemondták az arena4-en? 😊 A sajtó ráugrott anno a szaftos sztorira, meg kiakarták hozni belőle, hogy Harbo kezet sem akart fogni Vrabellel ami persze nettó hülyeség, és ezt maga Vrabel is cáfolt,a hogy nem volt semmi nézeteltérés köztük, és volt kézfogás is.

De szíved joga utálni a csapatot. Csak utáld olyan miatt ami valós. pl mond, hogy utálod a lila színt ezért a ravens egy szar csapat. Vagy hogy utálod az összes madaras csapatot mert nem szereted a madarakat 😊
Vagy csak mond, hogy utálod mert csak és kész - nem kell minden áron megideologizálni, de ha mégis, akkor legyen igaz.
Buttler paraszt volt. Ezt most vissza adtuk - Clark is paraszt volt. Mondhatjuk hogy egál, de mondjuk engem nem vigasztal mert a mérleg mégis csak az, hogy lett 1-1 paraszt ittis ottis😊
Részemről ennyit tudok és akarok ehhez hozzátenni.
Minden jót jövőre, reméljük találkozunk a PO-ba és lehet "becsületesen, meg Titanshez méltón alázatosan" visszavágni...

Szerkesztette: Snagal
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 600
Amugy Wolfe-Campbwl-BW kozepen es McPhee-Judon a szelen oriasit jatszottak.
Ok a meccs emberei.
G Roman nalam jobban reagalt az elso negyedre mint Wink. Es nincs is olyan allomanya de van egy LJ-je. Ingyen dobasok a soft zona ellen raadasul ezek a rovidekre Brown-Ricard. Hiaba rosszabbak hatul ha a fal nem engedte. A titans tobb nyomast ert el mint majdnem egesz evben
több mint 5 éve
En GRomanra nem szolnek a Titans huzott egy mereszet az emberezessel. Utana mar nyiltabb volt a palya. Nalam JH a hulye de o nagyon. En a meccs elott is irtam amig nem kell nem szabad kockaztatni. Az INT-nel jo volt a hivas, LJ lehetett volna jobb de Phillips ennyi ideig nem tud tartani senkit. Ha sikerul is a hosszu akkor se tortent volna semmi, dobjunk 10-20 yardokat. Jobb a falnak jobb LJ-nek. Az oramenedzseles borzalmas volt mindketto felido vegen benne a 4 and 2. Oriasi kockazat nagy reward-ert, de nem erte meg. A DL + az edge hatalmasat jatszottak de a F7 is jo volt. Nalam Wink igy sem tokeletes, a single high nem ment de legalabb keverhette volna. De ez egy kulonutas meccs volt, de jovo heten mar elvarnam hogy legyen valami kreativitas a nyomasban, hiaba jo a 4 emberes.
no
no, te droid vagy? 😊
kátrány
?
több mint 5 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
En GRomanra nem szolnek a Titans huzott egy mereszet az emberezessel. Utana mar nyiltabb volt a palya. Nalam JH a hulye de o nagyon. En a meccs elott is irtam amig nem kell nem szabad kockaztatni. Az INT-nel jo volt a hivas, LJ lehetett volna jobb de Phillips ennyi ideig nem tud tartani senkit. Ha sikerul is a hosszu akkor se tortent volna semmi, dobjunk 10-20 yardokat. Jobb a falnak jobb LJ-nek. Az oramenedzseles borzalmas volt mindketto felido vegen benne a 4 and 2. Oriasi kockazat nagy reward-ert, de nem erte meg. A DL + az edge hatalmasat jatszottak de a F7 is jo volt. Nalam Wink igy sem tokeletes, a single high nem ment de legalabb keverhette volna. De ez egy kulonutas meccs volt, de jovo heten mar elvarnam hogy legyen valami kreativitas a nyomasban, hiaba jo a 4 emberes.
no
no, te droid vagy? 😊

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
Nagy kuzdelem volt. Mindenki beleadta a szivet. 😊

Lamar tud nyerni playoffban.

Eggyel kevesebb hamubasult faszsag amit ra lehet olvasni.

Ugy sajnalom a hatereket hogy kopik az arzenal.

több mint 5 éve
gedam 6 478
hollywoodot emeljük ki: küzdött a yardokért. egészen furcsa volt.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
En ezt nem is ertem.

Ha a sajat gyerekeid beleturhaznak a szenteltviztartoba a templomban az "nem volt helyes" ...es ennyi b+? Meccs elott. Hideg fejjel. Aljas indokbol. Ok es elozmeny nelkul...

Ha mi ministransfiaink ezt viszonozzak egy rendkivul felfokozott idegallapotban, jogos felindulasbol arra meg jar a "gusztustalan" jelzo?

Ez a gusztustalan.
Vesziteni meltosaggal kell.
Ha hallgattal volna bolcs maradtal volna. De azzal hogy egy csalodast kelto eredmeny utan felfokozott idegallapotban nem tudtal parancsolni ezen aljas osztonnek, magadrol allitasz ki szegenysegi bizonyitvanyt.

több mint 5 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Szép és gyötrelmesen nehéz győzelem volt. 😁

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
gedam 6 478
Remélem a meccs után az OC és Haribó átutalja a fizetésüket a DC-nek meg a védelemnek..Kezd olyan érzésem lenni,hogy valamelyik alkalmatlan a pozíciójának betöltésére.
Hatalmasat küzdött a védelem,le a kalappal előttük! Teljesen kivették a játékból a liga legjobb futóját..
Ez a kis fiaskó a végére nem feltétlenül kellett,kijött az adrenalin gondolom,van ilyen,szerintem nem lesz emiatt holnaptól drágább a kifli,haladjunk tovább.
LeviPoki
A D fizetése már át van utalva előre...Van egy kb. újonc szerződéssel játszó O-nk, és egy sztárokkal felturbózott D-nk. Utóbbi végre három negyeden keresztül hozta magát. Az O-n meg kijöttek a hiányosságok, ugyanúgy, mint minden komoly csapat ellen. Egy zseniális rögtönzés mellett egy megkomponált drive-unk volt.
lucio
a támadófalunk nagyon gatya volt.

Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
lucio 329
Remélem a meccs után az OC és Haribó átutalja a fizetésüket a DC-nek meg a védelemnek..Kezd olyan érzésem lenni,hogy valamelyik alkalmatlan a pozíciójának betöltésére.
Hatalmasat küzdött a védelem,le a kalappal előttük! Teljesen kivették a játékból a liga legjobb futóját..
Ez a kis fiaskó a végére nem feltétlenül kellett,kijött az adrenalin gondolom,van ilyen,szerintem nem lesz emiatt holnaptól drágább a kifli,haladjunk tovább.
LeviPoki
A D fizetése már át van utalva előre...Van egy kb. újonc szerződéssel játszó O-nk, és egy sztárokkal felturbózott D-nk. Utóbbi végre három negyeden keresztül hozta magát. Az O-n meg kijöttek a hiányosságok, ugyanúgy, mint minden komoly csapat ellen. Egy zseniális rögtönzés mellett egy megkomponált drive-unk volt.
több mint 5 éve
lucio 329
elvertük a titanst úgy, hogy szabályos td-t nem szereztek, belehibáztunk az elején és a bírók sem velünk voltak.
a tánci kötelező volt, jól tették.
gedam
Gusztustalan egy csapat vagytok, örülök, hogy újra bizonyítottátok! A megnyert meccs végén már volt merszetek arcoskodni, ez tényleg jól tették, gratula hozzá! Haribó amúgy példát vehet Vrabelről, hogyan kell viselni a vereséget.

A meccsen jobbak voltatok, gratula a továbbjutáshoz!
Nandito
ez a komment tényleg teljesen érthetetlen a múltkori táncika után (igen lehetett volna mindenki úriember most, de vszeg nem 110/70 vernyomassal jatszanak az emberek)
Morfil
Akkor még egyszer: nem a tánccal volt bajom. Hanem ti a vesztes csapatot aláztátok, mi nem ezt tettük. De tényleg érthetetlen a kommentem...

Off vége a részemről. További sok sikert!
Nandito
Sajátos felfogás a pofátlan viselkedést pozitív köntösben tüntetni fel (a nem vesztes csapat alázása cool meg tökös dolog ezek szerint). A bunkóság az bunkóság. Itt is, ott is. Nincs hanem.
több mint 5 éve
gedam 6 478
elvertük a titanst úgy, hogy szabályos td-t nem szereztek, belehibáztunk az elején és a bírók sem velünk voltak.
gedam
Gusztustalan egy csapat vagytok, örülök, hogy újra bizonyítottátok! A megnyert meccs végén már volt merszetek arcoskodni, ez tényleg jól tették, gratula hozzá! Haribó amúgy példát vehet Vrabelről, hogyan kell viselni a vereséget.

Nandito
ez a komment tényleg teljesen érthetetlen a múltkori táncika után (igen lehetett volna mindenki úriember most, de vszeg nem 110/70 vernyomassal jatszanak az emberek)
Morfil
Akkor még egyszer: nem a tánccal volt bajom. Hanem ti a vesztes csapatot aláztátok, mi nem ezt tettük. De tényleg érthetetlen a kommentem...

Nandito
ááá nem, véletlen sem a playoff meccs miatt arcoskodtatok.
több mint 5 éve
Nandito Tennessee Titans 3 317 — Titans fan
gedam

Nandito
Morfil

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
több mint 5 éve
gedam

Nandito
ezt maximum azzal vitatnám meg aki ide jött a Titans meccs után is és elnézést kért, hogy a Titans is ilyen "gusztustalan" volt amiért elkezdték ezt az igazán szimpatikus tradíciót és nem volt szép tőlük...

De mondhatnám én is, hogy amikor a front7-ünk kulcs emberei sérültek voltak akkor ti is arcoskodtatok a csapat logóján, de most, hogy teljes keret állt fel a "király" 40 yardot futott...

Mindkét csapat jól játszott az alapszakaszban és két egymésnak nagyon nem fekvő matchuppal egy szenvedős, brusztolós meccset hoztott le ma, ami miatt egyik csapatnak sem kell szégyenkeznie.
Snagal
Mi köze ennek a 40 yardhoz? Tényleg azt gondolod, hogy a sérült falembereitek miatt csináltuk? Rem csak viccelsz, mert akkor jót nevettem. 😊
A meccs előtt történt, de nem kellett volna csinálni, ez tény. De a hosszabbítás után senkit nem bántottunk nálatok, pedig mi nyertünk, ez is tény. Nem is szájkaratétunk senkivel, ez is tény. Vrabel most becsülettel odaállt Haribó elé, ez is tény. De ha szerinted a kettő pariban van egymással, akkor lelked rajta.

Music City Miracle
több mint 5 éve
Hamilkar Tennessee Titans 190
gedam
Nagyon szép! 😊 Attól hogy Harbó műbalhét csapott akkor, hogy feldobja a csapatot nem kell ovis szintre menni a szurkolóknak is. Most én is megtettem. Grat a győzelemhez!
több mint 5 éve
gedam

Nandito
kőcsönkenyír visszajár
nem kellett volna belekezdeni
ha mi visszaadjuk az gusztustalan, ha ti arcoskodtok, vitatkoztok a vezetőedzőnkkel az félreértés, bágátell
értem
gedam
Akkor leírom még egyszer, hát ha megérted. A vesztesbe így illik belerúgni, ugye? Oda kellett volna állni a meccs előtt, de ahhoz nem voltatok elég bátrak. Amikor padlón a másik, akkor alázzunk, ez a menő, ez aztán méltó viselkedés! Gratula még egyszer hozzá! De meg lesz még ennek a böjtje, ne legyen kétséged.

Music City Miracle
több mint 5 éve
gedam

Nandito