Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
A Bills IDL futás ellen gyengusz, ott bőven megtalálhatjátok a nyerési pontot, ehhez viszont jól kell kezdenetek a meccset, mert hátrányból ez a Bills nektek szörnyű matchup.Ki ellen nem?
empty taxi
több mint 5 éve
A Bills IDL futás ellen gyengusz, ott bőven megtalálhatjátok a nyerési pontot, ehhez viszont jól kell kezdenetek a meccset, mert hátrányból ez a Bills nektek szörnyű matchup.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
gedam
6 478
hát nem tudom. futásnál szinte csak allenre kell majd figyelni, tavalyhoz képest gyengültek, passzjátékban viszont lényegesen erősödtek. be kell szorítani a zsebbe allent, nem szabad hagyni, hogy meghosszabítsa a játékot. a mi védelmünk az utolsó 3 meccs alapján 9 pontot engedélyezett átlagban. a támadó oldal így a végére szerintem combosabb lett, mint tavaly, 294yardot futunk, 500yard körül termelünk/meccs. szinte mindenki egészséges lesz, amire idén még nem volt példa. labdavesztés és buta zászlók nélkül, normál ügymenet mellett meg tudjuk csinálni szerintem.A vicc az, hogy ha kikapunk, valószínűleg a Billsnek szurkolok majd később, Nagyon mélyről jöttek vissza, akár a pár évvel ezelőttet, akár az elmúlt 25 évet nézem, nem könnyű ennyi elbukott SB terhét cipelni. Szóval ha nem mi, akkor nyerjen super bowlt a Bills, vagy a Browns.Detto (bár én a Tampával is kegyezem 😊)
lucio
Az én kapaszkodóm, hogy Allennek az emlékei rólunk nem túl kellemesek (6 sack legutóbb, oké, hogy az egy másik csapat volt, de Allen memóriája még ugyanaz), és talán lehet benne egy ilyen pszichikai teher ahogy Jacksonnak Tennessee (látható is volt főleg a meccs első felében, hogy feszült volt nagyon, az első nagy futásnál tudott felszabadulni valamennyire ez alól)
Szerintem akkor nyerhetünk ha Allen-t zavarba tudjuk hozni. De ettől kicsit fázom is, mert ha az agresszív stílusunkra jól reagál akkor lemegy 3 negyed mire Wink változtat valamit és félek már késő lesz mire észbe kapunk.
ps: azért komolyabb védelmeknek is felpakoltak idén pontokat rendesen szóval nem lesz egy sétagalopp ez sem, de úgy kell készülni rá mint Brady-re anno: minél tovább kell tartanunk az oldalvonalon, az a tuti ha nincs a pályán 😊
Snagal
több mint 5 éve
A Titans elleni meccsen erdekes volt ahogy M.Brown-t 2x is hatrapasszal futtattak a backfieldrol, az meg plane hogy osszehozott belole 19 yardot.Oke, Hollywood megoldotta, de azt nem vagom hogy erre a celra miert nem Duvernay-t alkalmazzuk, sztem gyorsabb es kemenyebb is mint Marquise.
Abban a jatekban ahol az iranyito mogotti keresztbe futas kozben atvett lasztival a szelen elfut, mar csereszabatos Brown-nal.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
A vicc az, hogy ha kikapunk, valószínűleg a Billsnek szurkolok majd később, Nagyon mélyről jöttek vissza, akár a pár évvel ezelőttet, akár az elmúlt 25 évet nézem, nem könnyű ennyi elbukott SB terhét cipelni. Szóval ha nem mi, akkor nyerjen super bowlt a Bills, vagy a Browns.Detto (bár én a Tampával is kegyezem 😊)
lucio
Az én kapaszkodóm, hogy Allennek az emlékei rólunk nem túl kellemesek (6 sack legutóbb, oké, hogy az egy másik csapat volt, de Allen memóriája még ugyanaz), és talán lehet benne egy ilyen pszichikai teher ahogy Jacksonnak Tennessee (látható is volt főleg a meccs első felében, hogy feszült volt nagyon, az első nagy futásnál tudott felszabadulni valamennyire ez alól)
Szerintem akkor nyerhetünk ha Allen-t zavarba tudjuk hozni. De ettől kicsit fázom is, mert ha az agresszív stílusunkra jól reagál akkor lemegy 3 negyed mire Wink változtat valamit és félek már késő lesz mire észbe kapunk.
ps: azért komolyabb védelmeknek is felpakoltak idén pontokat rendesen szóval nem lesz egy sétagalopp ez sem, de úgy kell készülni rá mint Brady-re anno: minél tovább kell tartanunk az oldalvonalon, az a tuti ha nincs a pályán 😊
több mint 5 éve
A Titans ellen a kelemetlen stílus mellett az a sok pszichés súly lehetett nyomasztó, amit egy L jelentett volna (elég jól összeszedték ezt egyébként a Ravens honlapon).A Bills a Coltsnak es a szerencsenek koszonheti , hogy tovabbment. Ha annyi “szerencsejuk” van mint nekunk tavaly a Titans ellen, kiesnek de nagyon siman. Nagyon erdekelt , mit mutatnak ezert neztem a meccset , de igazabol beegtek. Ettol fuggetlenul, lehet ez volt az egyetlen rossz meccsuk a Playoffban, es innentol jok lesznek. Bizom benne , hogy fogunk tudni futni es Marlon leszedi Diggset.
A Bills ellen mennyire lehet nyomasztó, hogy ez a "megugorható távolság"? OK, jobb alapszakaszuk volt, tán kevesebb a problémájuk - de a múltban ennél nagyobb különbséget is eltüntettünk.
Én úgy látom (a Colts-Billsre alapozva), ha tud működni a futójátékunk (és ebben jobban hiszek, mint a Titans ellen, no, de megint csak a Bills múltkori játékára alapozva), akkor lehet esélyünk. Csak hát a falunk...
A D-ben futást tudjuk fogni, ha van Bwill és Campbell, és a liga egyik legjobban passzoló O-ja áll szemben a liga nevek szerint egyik legjobb secjével. Ha teljesítmény kerül a nevek mögé, ez egy 50-50 meccs. Ha a falunk jó, és tudunk futni, háááát...inkább magunkra tennék. Ha nem, inkább a Billsre. És nem akarom elhinni, hogy a fumblik most is mind a Billshez pattannak majd.
A vicc az, hogy ha kikapunk, valószínűleg a Billsnek szurkolok majd később, Nagyon mélyről jöttek vissza, akár a pár évvel ezelőttet, akár az elmúlt 25 évet nézem, nem könnyű ennyi elbukott SB terhét cipelni. Szóval ha nem mi, akkor nyerjen super bowlt a Bills, vagy a Browns.
lucio
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
lucio
329
A Titans ellen a kelemetlen stílus mellett az a sok pszichés súly lehetett nyomasztó, amit egy L jelentett volna (elég jól összeszedték ezt egyébként a Ravens honlapon).A Bills ellen mennyire lehet nyomasztó, hogy ez a "megugorható távolság"? OK, jobb alapszakaszuk volt, tán kevesebb a problémájuk - de a múltban ennél nagyobb különbséget is eltüntettünk.
Én úgy látom (a Colts-Billsre alapozva), ha tud működni a futójátékunk (és ebben jobban hiszek, mint a Titans ellen, no, de megint csak a Bills múltkori játékára alapozva), akkor lehet esélyünk. Csak hát a falunk...
A D-ben futást tudjuk fogni, ha van Bwill és Campbell, és a liga egyik legjobban passzoló O-ja áll szemben a liga nevek szerint egyik legjobb secjével. Ha teljesítmény kerül a nevek mögé, ez egy 50-50 meccs. Ha a falunk jó, és tudunk futni, háááát...inkább magunkra tennék. Ha nem, inkább a Billsre. És nem akarom elhinni, hogy a fumblik most is mind a Billshez pattannak majd.
A vicc az, hogy ha kikapunk, valószínűleg a Billsnek szurkolok majd később, Nagyon mélyről jöttek vissza, akár a pár évvel ezelőttet, akár az elmúlt 25 évet nézem, nem könnyű ennyi elbukott SB terhét cipelni. Szóval ha nem mi, akkor nyerjen super bowlt a Bills, vagy a Browns.
több mint 5 éve
ha túljutunk az afc-n akkor:egyébként is érdekes az eloszlás, AFCben az új QB-k, NFC-ben a nagy öregek (kivéve ha végül a Rams lesz a befutó😊)
lamar vs. nfc: 10-0
gedam
több mint 5 éve
Lamar elvesztette playoff szuzesseget ez a legfontosabb. 😊
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Az elso meccsen is brusztolt, nagyon bennuk volt a tavalyi vereseg. Szepen eszrevettek es kihasznaltak a D-t de kellett hozza hogy menjen. Azt hittem leserult mikor kilepett pedig be tudott volna vagni es meglepo volt hogy nem a tegnapi jateka alapjan mert addig kemenyen tolta. Szerencsere max gorcs volt.Akkor hernyotalpas Marquise Brown teljesitmenye meg szebb. Amultam hogy nem droppolt es valodi elkapas utani yardokat hozott. Nem is keveset.A Colts-Billst nézve az jutott eszembe, hogy ha a Bills RunD ellenünk is így játszana, akkor lehet sanszunk. Míg a Titans a játékstílus alapján egy nagyon rossz párosítás volt nekünk, a Bills nem az. No, de egy dolog a játékstílus, egy másik a játékerő...meg a körülmények. ha hóesés lesz akkor megint csúszkálunk majd. a titans is jól fellocsólta a pályát meccs elött, ahogy néztem.
lucio
gedam
Aztan az is szep volt hogy elkapta, nem kezdett visszafele futni kamionfordulot, ahogy szokta, hanem kivetel nelkul sarkonfordult es iparkodott yardokat szerezni. Hollywood, nagy pirospont!
RedFive
több mint 5 éve
Na ezt nem hittem volna (a ma reggelit) - még a végén tényleg elhiszem, hogy lesz valami esélyünk.... valaszeg ígyis-úgyis Bills és Chiefs -en át vezet az út, melegítsünk Buffaloban akkor.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Azert Josh idei lezerpasszai meg fejfajosak lesznek nekunk. Es o is mozgekony qb, raadasul o egy Merci G wagen autobot, arra is figyelni kell mikor megiramodik.
több mint 5 éve
Akkor hernyotalpas Marquise Brown teljesitmenye meg szebb. Amultam hogy nem droppolt es valodi elkapas utani yardokat hozott. Nem is keveset.A Colts-Billst nézve az jutott eszembe, hogy ha a Bills RunD ellenünk is így játszana, akkor lehet sanszunk. Míg a Titans a játékstílus alapján egy nagyon rossz párosítás volt nekünk, a Bills nem az. No, de egy dolog a játékstílus, egy másik a játékerő...meg a körülmények. ha hóesés lesz akkor megint csúszkálunk majd. a titans is jól fellocsólta a pályát meccs elött, ahogy néztem.
lucio
gedam
Aztan az is szep volt hogy elkapta, nem kezdett visszafele futni kamionfordulot, ahogy szokta, hanem kivetel nelkul sarkonfordult es iparkodott yardokat szerezni. Hollywood, nagy pirospont!
több mint 5 éve
" Senki se kérte, hogy locsolják fel a pályát...!!!" 😀A Colts-Billst nézve az jutott eszembe, hogy ha a Bills RunD ellenünk is így játszana, akkor lehet sanszunk. Míg a Titans a játékstílus alapján egy nagyon rossz párosítás volt nekünk, a Bills nem az. No, de egy dolog a játékstílus, egy másik a játékerő...meg a körülmények. ha hóesés lesz akkor megint csúszkálunk majd. a titans is jól fellocsólta a pályát meccs elött, ahogy néztem.
lucio
gedam
A'la Pinyő 😊
több mint 5 éve
gedam
6 478
A Colts-Billst nézve az jutott eszembe, hogy ha a Bills RunD ellenünk is így játszana, akkor lehet sanszunk. Míg a Titans a játékstílus alapján egy nagyon rossz párosítás volt nekünk, a Bills nem az. No, de egy dolog a játékstílus, egy másik a játékerő...meg a körülmények. ha hóesés lesz akkor megint csúszkálunk majd. a titans is jól fellocsólta a pályát meccs elött, ahogy néztem.
lucio
több mint 5 éve
lucio
329
A Colts-Billst nézve az jutott eszembe, hogy ha a Bills RunD ellenünk is így játszana, akkor lehet sanszunk. Míg a Titans a játékstílus alapján egy nagyon rossz párosítás volt nekünk, a Bills nem az. No, de egy dolog a játékstílus, egy másik a játékerő...
több mint 5 éve
Újra divisional round, újra a hajnali idősávban. Nagyon szimpi a Bills, de jó lenne kiejteni őket. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
A nagy csata utáni felszabadult örömben hideg fejjel elemzel. 😊?En GRomanra nem szolnek a Titans huzott egy mereszet az emberezessel. Utana mar nyiltabb volt a palya. Nalam JH a hulye de o nagyon. En a meccs elott is irtam amig nem kell nem szabad kockaztatni. Az INT-nel jo volt a hivas, LJ lehetett volna jobb de Phillips ennyi ideig nem tud tartani senkit. Ha sikerul is a hosszu akkor se tortent volna semmi, dobjunk 10-20 yardokat. Jobb a falnak jobb LJ-nek. Az oramenedzseles borzalmas volt mindketto felido vegen benne a 4 and 2. Oriasi kockazat nagy reward-ert, de nem erte meg. A DL + az edge hatalmasat jatszottak de a F7 is jo volt. Nalam Wink igy sem tokeletes, a single high nem ment de legalabb keverhette volna. De ez egy kulonutas meccs volt, de jovo heten mar elvarnam hogy legyen valami kreativitas a nyomasban, hiaba jo a 4 emberes.no, te droid vagy? 😊
no
kátrány
no

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
En buszke vagyok a fiukra a logon unneples miatt, kialltak ertunk. Nyaffogjanak csak , iteljenek el , de megerdemeltek. Irto jokat nevetek ezen , meloban is. 😂
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Marquise Brown hasznalata tegnap nagyon tetszett. Dropja se volt, orulnek ha igy maradna.
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Nekunk szerintem ők optimalisabbak, a Barnak meg tesznek megegy szivesseget es kiverik Kansasben😊 Ha ugy jatszik a Bills, mint a colts ellen, akkor van valamennyi esélyünk.Örülünk Vincent?Ha gyurut szeretnenk, a Chifs ugyis szembejonne az AFC donton ha ugyan a Browns... 😅
LeviPoki
Oly mindegy. Elobb akkor Bills. Mind nagy falat most mar. Oket raadasul meg kedvelem is. Tudnak futni, passzolni, meg jobban mint a Titanok bar toluk eppenseggel kikaptak. Nem lett konnyebb a dolgunk csak picit mas. Divisionalban mar nincs csalodott csapat, mind tuzben edzett alakulat. Nnna kivancsi leszek.
Hogy allunk vajon a tegnapi meccs utan, lett serultunk?
RedFive
Szerkesztette: LeviPoki
több mint 5 éve
gedam
6 478
Amennyire kiraly volt a rush D, annyira volt gatya az OL sajna de a rush Dt elmeny volt nezni. Buffalo baszki, szimpik.nagyon, kiraly.meccs lesz!a cap alapján ezt várná az ember. tudjunk nyerni úgy, hogy lamarnak nem kell megfeszülni. most lehozott egy közepes meccset és ez elég volt. az o kisegíti a d-t azzal, hogy tud 6-7 perces driveokat vezetni és a végén pontokat felrakni, a d meg meghálálja azzal, hogy nem kergeti bele lamart egy pisztolypárbajba.
Vrij6
több mint 5 éve
Hoesest mondanak.Vasárnap hajnalban mehettek Buffaloba. Kezdés 02:15.Allitolag addigra mar errefele is cidri lesz.
iktriad
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Amennyire kiraly volt a rush D, annyira volt gatya az OL sajna de a rush Dt elmeny volt nezni. Buffalo baszki, szimpik.nagyon, kiraly.meccs lesz!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil