Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Részben bejött, bár azért sztem Jacksonról kb ez volt az általános vélemény... hogy high risk with some crazy upside, de tény hogy Mayock a pozitívabb volt mint egyesek.

Amúgy Mayock looooooves everybody 😊 ez egy elég klasszikus mém / ivós játék ("I love this pick" -> iszol), csak így fél kört nem bírna ki az ember...

PS: És ugye a QB rangsor nála is hasonló mint a többieknél, és az annyira nem jött be neki 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Meg anno Iktriad-tol olvastam a 2018-as draft elott Mayock elemzeseit a prospectekrol, most idezem a Lamarrol szolo reszeket:

"-Mayock szerint a Ravensnek szereznie kell egy minőségi csere QB-t vagy a draft középső köreiben vagy FA-ben.

-Mayocknál biztos 1. körös QB Rosen, Mayfield, Allen, Darnold. Lamar Jacksont szinték kiválaszthatják az 32 pick valamelyikével. Mason Rudolph nála 2. körös pick.

-Mayock imádja Lamar jacksont, de az őt draftoló csapatnak kvázi teljesen rá kell szabnia majd az offenset a Louisville Heisman győztesére, ami nem lesz kis feladat. De azt is elmondta, hogy a leginkább felvillanyozóbb prospectnek tartja az egész drafton. Ha sikerül az őt draftoló csapatnak megtalálni a helyes rendszert a számára, a másik 31 csapat védelmi koordinátorára nagyon nehéz meccsek várnak, mikor Jackson ellen játszanak majd."

A joslat bejott a faszinak vagy bejott a faszinak?

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Haterek, LJ egy RB stb.: nekem személy szerint az idei/következő év kicsit nosztalgikus. Olyan QB-k sora dobja az utolsókat, akiket amióta magyar közvetítés van, mindig látok. Rivers, BB, Brees, korábban a két Manning. (Bradyt nem írom, mert amilyen állapotban van, még egy londoni SB-on is játszani fog). Aki ezeket látta, azt szokta meg, hogy ez az eredményes. A kicsit más stílusú irányítók jöttek, láttuk őket, aztán mentek (Vick, Kaepernick) - azaz róluk az maradt meg, hogy ez nem célravezető. Szép lassan azonban az van, hogy a next gen mobilis irányítók (Wilson, Mahomes) váltak a siker zálogává. De ez pár éves dolog, versus évtizedek tradíciója. És ezekhez a mobilis irányítókhoz képest is unikális LJ. A Deák Bill szerű qb-khoz szokott szemnek már Mahomes és Wilson is újhullám, holott a korszerű rendszerekben szerintem alap lesz vagy már az. LJ meg már nem is irányító így. Holott ha elfelejtenénk azt a definíciót, hogy a QB az, aki dob, hanem azt mondanánk, hogy az, aki mozgatja a csapatot, nem lenne annyira szokatlan.
Nem akarok messze menni, de a gurulós fociban 20 éve még Pintér Attila vagy Jaap Stam szerű söprögetők játszottak, ma a poszt sem létezik, és jóval több elvárásnak kell megfelelni egy bizonyos poszton, mint korábban.
A tojásfociban LJ-n mindenki megrökönyödik. Ugyanakkor - bár még extra, és az ilyet nagyon megfizetik - de egyre inkább elvárás, hogy egy RB tudjon elkapni (és mi is hazsnálunk WR-t futóként) Azaz itt is van ilyen trend, és ez szerintem csak erősödni fog legalábbis a skill poziknál a jövőben.
lucio
Bárhonnan nézem, egy zseb QB-hoz képest Lamar sokkal sokoldalúbb. Egy Manning féle irányító tud passzolni,de ha jön a nyomás és omlik a zseb,akkor vagy belefekszik a zsákba,vagy intentional grounding a vége. Egyébként Lamar se dob már annyira értékelhetetlenül,vannak neki homály intjei,de egész korrekten megküldi a labdákat. Erre mondják azt hogy "jó-jó,dehát összetörik"- Mint ahogy összetöri a védő a sackelt QB-t is ha épp úgy esik rá a 160kilójával.
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 600

tyuhu, az a sorsdöntő dobás 10-0-nál 3.és 9 volt tán. az kirepül, más meccs. év játéka eddig.
egyébként ezért nem értem az amerikai hétereket. most az a legújabb, hogy nyerjen a karjával meccset. dehát ezt azzal nyerte meg.
gedam
A Titans azt probalta amit tavaly. Blitz-el egyoldalra terelve LJ-t ahol korbekeritve hogy ellehetetlenitsek a nagy futojatekot tole, az 1. jateknal latszik a blitzelon hogy mennyire tartottak a labatol es az hogy a blitz oldalara fut ki az volt a kulcs mert a masik oldalra sorakoztak es igy folyamatos lemaradasban voltak.
A 2. jatek gyakorlatilag az INT megismetlese, es Phillips ugyan kikap de rendes dobomozdulattal tudja elengedni a labdat, de egy hajszalon mult es ralokik.
A 3.-ban mar teljesult mindenki vagya a Titans a blitzel bekergette egy oldalra, de a Ravens mar jatszott ra. A fal nem a fenyegetettseg fele slide pedig tisztan latszik honnan jon, de nem is nyomas felvetele volt a cel hanem a jatekuk kihasznalasa, a Titans mindent LJ-re dob ra amit konnyen kihasznalta. A 4. jatekra mar GRoman teljesen kinyitott mindent konnyu ingyen passz a soft ellen, de olyan futosav van elotte ahol egy 40tonnas kamion befert volna. Remek hivas
több mint 5 éve
lucio 329
Haterek, LJ egy RB stb.: nekem személy szerint az idei/következő év kicsit nosztalgikus. Olyan QB-k sora dobja az utolsókat, akiket amióta magyar közvetítés van, mindig látok. Rivers, BB, Brees, korábban a két Manning. (Bradyt nem írom, mert amilyen állapotban van, még egy londoni SB-on is játszani fog). Aki ezeket látta, azt szokta meg, hogy ez az eredményes. A kicsit más stílusú irányítók jöttek, láttuk őket, aztán mentek (Vick, Kaepernick) - azaz róluk az maradt meg, hogy ez nem célravezető. Szép lassan azonban az van, hogy a next gen mobilis irányítók (Wilson, Mahomes) váltak a siker zálogává. De ez pár éves dolog, versus évtizedek tradíciója. És ezekhez a mobilis irányítókhoz képest is unikális LJ. A Deák Bill szerű qb-khoz szokott szemnek már Mahomes és Wilson is újhullám, holott a korszerű rendszerekben szerintem alap lesz vagy már az. LJ meg már nem is irányító így. Holott ha elfelejtenénk azt a definíciót, hogy a QB az, aki dob, hanem azt mondanánk, hogy az, aki mozgatja a csapatot, nem lenne annyira szokatlan.
Nem akarok messze menni, de a gurulós fociban 20 éve még Pintér Attila vagy Jaap Stam szerű söprögetők játszottak, ma a poszt sem létezik, és jóval több elvárásnak kell megfelelni egy bizonyos poszton, mint korábban.
A tojásfociban LJ-n mindenki megrökönyödik. Ugyanakkor - bár még extra, és az ilyet nagyon megfizetik - de egyre inkább elvárás, hogy egy RB tudjon elkapni (és mi is hazsnálunk WR-t futóként) Azaz itt is van ilyen trend, és ez szerintem csak erősödni fog legalábbis a skill poziknál a jövőben.
több mint 5 éve
lucio 329
Hó meg eső meg ilyenek: korábban az volt a mondás, hogy a rosszabb körülmények a gyengébb csapatnak és a védőjátéknak kedveznek. Meg a futójátéknak. Szóval ha mi vagyunk a jobb csapat, nekünk lesz rossz a hó. Ha a Bills, nekik.
De én azt gondolom, hogy havazásban, hidegben nem szoktak 30+ pontos meccseket játszani, és 30 yardos lézereket dobálni. Azaz ha rosszak a körülmények, még inkább szoros lesz.
Nem hiszem, hogy a körülmények miatt aggódnunk kellene, foglalkozni vele nyilván kell, mert az nem fér bele, hogy megint downok sora menjen el azon, hogy milyenek a stoplik.
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 800
Jackson tobb yardot passzolt mint a titans qb-ja es tobb yardot futott mint a titans rb-je? Akkor most mi o? 😃
(Direkt irtam kisbetuvel a titanst)
KeyG
Amugy a vilagszinvonalu "a Ti QB-tek egy RB" beszolasra eloben en legutobb egy: "az elso ezer alkalommal meg vicces volt, azota ez mar csak silany IQ potlo, aggasztoan deficites, mondanivalo hianyt elfedo, elkoptatott hulyegyerek-toposz" -szal reagaltam le.

Van egy kivalo receptem a valid frencsi QB utan sohajtozo csapatok fanjainak:
Draftolni kell ocsoer' a 6.,7.korben 2-2, plusz UDFA meg 2 RB-et, kezukbe nyomni a disznobort, es az edzotaborbol kihozni vegul a next MVP-t.

Amugy Lamarra mondtak mar hogy mi fasza WR lenne, kezdem dedelgetni a gondolatot hogy feler egy egesz O#-zel, minden poszton ami 100 kg alatti. Vedelemben lehetne CB esetleg? Huuu de zsiiir! 😌
RedFive
En sem ertem ezeket a beszolasokat, mintha egy iranyito csak akkor az ha Manning alkatu es nincs benne a futas opcio. Ez a jovo es amibe belenyultal szerintem a kovetkezo szint az lesz , hogy lesz olyan QB aki kepes elit szinvonalon elkapni. Ennek kell meg jo par ev , de szerintem realis opcio lesz ez 2030-hoz kozeledve.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
gedam 6 478

tyuhu, az a sorsdöntő dobás 10-0-nál 3.és 9 volt tán. az kirepül, más meccs. év játéka eddig.
egyébként ezért nem értem az amerikai hétereket. most az a legújabb, hogy nyerjen a karjával meccset. dehát ezt azzal nyerte meg.

Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
Draftolni kell ocsoer' a 6.,7.korben 2-2, plusz UDFA meg 2 RB-et, kezukbe nyomni a bort, es az edzotaborbol kihozni vegul a next MVP-t.

RedFive
Nem értettem először miért kéne nekik a kezükbe nyomni bort, aztán rájöttem, hogy ékezetek hiánya zavarhatott össze 😀

Mellesleg ha jól emlékszem az egyetem alatt akarták WR irányba tolni de az anyja nem engedte.

Csodálkozom, hogy wildcatet nem próbáltunk még behívni.
De biztos a SB -ra tartogatjuk a Lamar miracel -t😊

Szerkesztette: Snagal
több mint 5 éve
Jackson tobb yardot passzolt mint a titans qb-ja es tobb yardot futott mint a titans rb-je? Akkor most mi o? 😃
KeyG
Amugy a vilagszinvonalu "a Ti QB-tek egy RB" beszolasra eloben en legutobb egy: "az elso ezer alkalommal meg vicces volt, azota ez mar csak silany IQ potlo, aggasztoan deficites, mondanivalo hianyt elfedo, elkoptatott hulyegyerek-toposz" -szal reagaltam le.

Draftolni kell ocsoer' a 6.,7.korben 2-2, plusz UDFA meg 2 RB-et, kezukbe nyomni a disznobort, es az edzotaborbol kihozni vegul a next MVP-t.

Amugy Lamarra mondtak mar hogy mi fasza WR lenne, kezdem dedelgetni a gondolatot hogy feler egy egesz O#-zel, minden poszton ami 100 kg alatti. Vedelemben lehetne CB esetleg? Huuu de zsiiir! 😌

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
lamar életében nem játszott még hóban. legyen már egyszer szerencsénk és ne essen.
gedam
A nem tud hatranybol forditani , nem tud playoffban nyerni helyett kell az uj narrativa. Nem tud hoban nyerni, ne vegyuk el a haterek eselyet erre
Morfil
én fosok tőle, azért a havas pálya lelassítja a futókat, szerintem drasztikusan csökkennek az esélyeink, ha csúszós havas lesz a pálya. (mondjuk a titans is így gondolta, én nem olvastam sehol, de tuti szétlocsolták a pályát. mondjuk a végén visszaütött, mert az elkapó szépen elcsúszott, amikor megfordult, abból jött az int.)
gedam
NEm biztos, hogy mi járunk rosszabbul a hóval. Azért egy csúszós pálya Diggs-nek sem könnyíti meg a dolgát.
Én csak annyit kérek, hogy legyen kéznél a cserecipő, ne 2 negyedig tartson mire rájövünk, hogy hó van a pályán és másik cipő kell...
Snagal
A ho mennyisege elenyeszo lesz, inkabb csak a hangulat miatt lesz. 😊 Nem ezen fog mulni.

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
lamar életében nem játszott még hóban. legyen már egyszer szerencsénk és ne essen.
gedam
A nem tud hatranybol forditani , nem tud playoffban nyerni helyett kell az uj narrativa. Nem tud hoban nyerni, ne vegyuk el a haterek eselyet erre
Morfil
én fosok tőle, azért a havas pálya lelassítja a futókat, szerintem drasztikusan csökkennek az esélyeink, ha csúszós havas lesz a pálya. (mondjuk a titans is így gondolta, én nem olvastam sehol, de tuti szétlocsolták a pályát. mondjuk a végén visszaütött, mert az elkapó szépen elcsúszott, amikor megfordult, abból jött az int.)
gedam
NEm biztos, hogy mi járunk rosszabbul a hóval. Azért egy csúszós pálya Diggs-nek sem könnyíti meg a dolgát.
Én csak annyit kérek, hogy legyen kéznél a cserecipő, ne 2 negyedig tartson mire rájövünk, hogy hó van a pályán és másik cipő kell...
több mint 5 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
gedam
Morfil
gedam
Ja nyilvan nem mind1 h all a ho vagy szakad mert akkor passzolni sem lehet.
De azota mintha azt irnak h csak hoszitalas es eros szel varhato .
Gondolom annyira vannak ott a meteorologusok kepben mint itthon elorejelzes tekinteteben

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
gedam
Morfil
A Ravens szertarosa mar vadul teszteli a teli pacskerokat, hogy Lamar, a jegmezok lovagja kipordulesgatloval rendelkezzen es az iranyvaltasoknal se legyen gondja. 😄

több mint 5 éve
gedam 6 478
gedam
Morfil
több mint 5 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
gedam

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
 youtu.be/t1B0qh4isEU

több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
gedam
Legyen csak attól lesz igazi rájátszás szaga az egésznek. 😀 Csak futás és TE passzok szakadó hóban. Nyami 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Andrew Cuomo, a New York-i kormanyzo a heten bejelentette, hogy korulbelul 6700 szurkolo vehet reszt a Buffalo - Baltimore rajatszasi meccsen januar 16-an, a Bills Stadionban.

több mint 5 éve
gedam 6 478
több mint 5 éve
The Ravens added a pair of veteran offensive linemen to the practice squad Tuesday, signing offensive tackle Jordan Mills and center Greg Mancz.

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
A Bills IDL futás ellen gyengusz, ott bőven megtalálhatjátok a nyerési pontot, ehhez viszont jól kell kezdenetek a meccset, mert hátrányból ez a Bills nektek szörnyű matchup.
empty taxi
Ki ellen nem?
no
A Titans jonak bizonyult hatranybol. 😊 A hatranyt lehetne ajandek hendinek is nevezni Snead OPI-ja es AK Brown nem OPI-ja miatt.
KeyG
Tavaly alapszakaszban a Ravens elonyt szerezve kb minden ellenfel szamara remalommal ert fel. ☺

Jo lenne ezt felidezni.

Most a Bills 7W, mi pedig 6W zsinorban. Messze a legforrobb meccs. Egyutt 13W.

Rams: 2W
Packers: 6W

Browns: 2W
Chiefs: 1L

Buccaneers: 5W
Saints: 3W

Szerkesztette: RedFive

több mint 5 éve

Bills elony: -2.5 spread

több mint 5 éve
A Bills IDL futás ellen gyengusz, ott bőven megtalálhatjátok a nyerési pontot, ehhez viszont jól kell kezdenetek a meccset, mert hátrányból ez a Bills nektek szörnyű matchup.
empty taxi
Ki ellen nem?
no
A Titans jonak bizonyult hatranybol. 😊 A hatranyt lehetne ajandek hendinek is nevezni Snead OPI-ja es AK Brown nem OPI-ja miatt.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!