Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
LJ-vel annyi baj van h 1 masik passheavy OC+normalis fal+ WR1 nelkul nem lehet felmerni hogy hosszutavon mennyire lehet vele szamolni. Ezt pedig ki kene deriteni, plane ha jol kitomik loveval. A legnagyobb labonloves az lenne ha megfizetik LJ-t es ugyanez az offense marad.

Egyszeruen ez a D heavy felfogas ilyen offensezel nem visz sehova. A szabalyok is a pass orientalt tamadofocinak kedveznek. Erre fele kell elmozdulni.
Es lehet h nem ez (volt) az identitasa a csapatnak de nem veletlen h az eros vedelmu csapatok impotens offensekkel semmire nem mennek az elmult evekben. Ahogy az elmult 3 evben vallalhatatlan eredmenyre vezetett vegul ez a runheavy koncepcio egy szoros vagy nagyobb tettel biro meccsen.(Romant en ezert is lecserelnem mert egyertelmu h ennel tobb nincs benne)

Haladni kene a korral es kiaknazni a lehetosegeket ha mar belenyultak nem top 10es drafttal egy haszanlhatonak tuno iranyitoba.
Morfil
En nagyon komazom GR-t es lehet elfogult vagyok, de nalam o tartja a csapatot a hullamzo szar felett. Idejohetne Shanny es ezzel a falal nem tudna futtatni a jatekat, johetne barmilyen passz zseni es ezzel a fallal nem tudna futtatni a jatekat es ilyen elkapokkal sem. Ez a keret ligalja es csak gyengult idenre. JH a faszat kiverte a drafton es remenykedtunk hogy valami csoda WR-t talaltunk. Nem egy returner volt a faszcibalas oka.
no
Én is szeretem GRo-t, Lamarral értik egymást, ki és mit akar, viszont passz játékban nem olyan kreatív, mint a futó játék tervezésében. Ha nem változtat valamit az GM, nem tudják meg Lamar megéri e a 40m/évet.
70 éves rekordokat döntenek együtt, nincs baj, nem vesztes kultúra ez, csak nem tudják átlépni az árnyékukat.
Egy Allen Robinson/Creed Humphrey/TE frissítés közelebb vinne e a SB-hez?
Passz!
Ugyanakkor rémálom, hogy egy Tresman/air Flacco variáció következzen.
Legjobb lenne, ha beleegyezne, hogy visszamegy run koordinátornak és más passzhoz jobban értő hívná a playeket.
kátrány
Roman a 9ers-szel is beleállt a földbe 4 év után. Az elején úgy tűnt, hogy végre van egy offenzív géniusz..aztán paff. ugyanez, mint itt.
petey
Egy par mondatot dobj meg ide, a csapatepitesrol a keret szemontjabol, a jatekrol, Colin-rol.
no
mire vagy kíváncsi? mi köze ennek GRo-hoz? szimplán, mint OC beszéltem róla. Neki is megvoltak a fegyverei, VD, Crabtree, Gore, egy kurva jó OL, hozzá pedig egy mobilis irányító. Ő hívta a futóplayeket, aztán amikor azt elvették, megállt a tudomány a 3. évre az SB után.
 bleacherreport.com/articles/1858140-why-greg-romans-play-calling-is-holding-back-the-san-francisco-49ers
petey
Ebben a cikkben benne van minden. Romannak (is) döntő év jön. Be kell tudni vonnia (LEENDŐBELI-szerintem itt biztosan lesz változás) playmakereket (vagyis az annak szánt) játékosokat főleg gondolok itt Hollywood,Boykin,Duvernay trióra utóbbi kettőből alig láttunk valamit, mert ha nem lépünk szintet és térünk vissza az elitbe támadó oldalon, biztos vagyok benne, hogy az a fejébe kerül Harbónál, s akkor megint oda jutunk: Mi legyen Jacksonnal? -ami szintén számtalan kérdést hoz magával.
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 161 — Csodabogár
LJ-vel annyi baj van h 1 masik passheavy OC+normalis fal+ WR1 nelkul nem lehet felmerni hogy hosszutavon mennyire lehet vele szamolni. Ezt pedig ki kene deriteni, plane ha jol kitomik loveval. A legnagyobb labonloves az lenne ha megfizetik LJ-t es ugyanez az offense marad.

Egyszeruen ez a D heavy felfogas ilyen offensezel nem visz sehova. A szabalyok is a pass orientalt tamadofocinak kedveznek. Erre fele kell elmozdulni.
Es lehet h nem ez (volt) az identitasa a csapatnak de nem veletlen h az eros vedelmu csapatok impotens offensekkel semmire nem mennek az elmult evekben. Ahogy az elmult 3 evben vallalhatatlan eredmenyre vezetett vegul ez a runheavy koncepcio egy szoros vagy nagyobb tettel biro meccsen.(Romant en ezert is lecserelnem mert egyertelmu h ennel tobb nincs benne)

Haladni kene a korral es kiaknazni a lehetosegeket ha mar belenyultak nem top 10es drafttal egy haszanlhatonak tuno iranyitoba.
Morfil
En nagyon komazom GR-t es lehet elfogult vagyok, de nalam o tartja a csapatot a hullamzo szar felett. Idejohetne Shanny es ezzel a falal nem tudna futtatni a jatekat, johetne barmilyen passz zseni es ezzel a fallal nem tudna futtatni a jatekat es ilyen elkapokkal sem. Ez a keret ligalja es csak gyengult idenre. JH a faszat kiverte a drafton es remenykedtunk hogy valami csoda WR-t talaltunk. Nem egy returner volt a faszcibalas oka.
no
Én is szeretem GRo-t, Lamarral értik egymást, ki és mit akar, viszont passz játékban nem olyan kreatív, mint a futó játék tervezésében. Ha nem változtat valamit az GM, nem tudják meg Lamar megéri e a 40m/évet.
70 éves rekordokat döntenek együtt, nincs baj, nem vesztes kultúra ez, csak nem tudják átlépni az árnyékukat.
Passz!
Legjobb lenne, ha beleegyezne, hogy visszamegy run koordinátornak és más passzhoz jobban értő hívná a playeket.
kátrány
Roman a 9ers-szel is beleállt a földbe 4 év után. Az elején úgy tűnt, hogy végre van egy offenzív géniusz..aztán paff. ugyanez, mint itt.
petey
Egy par mondatot dobj meg ide, a csapatepitesrol a keret szemontjabol, a jatekrol, Colin-rol.
no
mire vagy kíváncsi? mi köze ennek GRo-hoz? szimplán, mint OC beszéltem róla. Neki is megvoltak a fegyverei, VD, Crabtree, Gore, egy kurva jó OL, hozzá pedig egy mobilis irányító. Ő hívta a futóplayeket, aztán amikor azt elvették, megállt a tudomány a 3. évre az SB után.
 bleacherreport.com/articles/1858140-why-greg-romans-play-calling-is-holding-back-the-san-francisco-49ers

több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 600
En nem akarom hogy ugy tunjon hogy mert kedvelem es a legjobbnak tartom futoQB-val hogy mindenaron maradasra birjuk GR-t.

Ev kozben is jottek a kreativ jatek keresek es jobb-tobb passz. Az nagyon konnyu hogy felrajzol egy play-t de nalunk a fal alkalmatlan, az elkapok visitva elmegy, de akkor meg ugy sem hogy mi passzolni fogunk. LJ-rol meg ki tudja megmondani?

Nem is tudom leirjam vagy ne, de nehogy szakinak tunjek tehat feltetelezem mindenki tudja mit csinal GR. Ehhez kepest meg a jatekunkat is leegyszerusitjuk az ellenfeleknek a keret kialakitasaval pedig a legnagyobb elonye hogy aranylag bonyolult az ellenfelek jatekosainak. Kiszedjuk a TE aki elkapni es blokkolni is tud es hozunk helyette egy futot aki csak futni. Retek fal hogy erobol semmit ne tudjanak megoldani. Mikor Boyle kiesett akkor tovabb egyszerusodtunk.

A korulmenyek tisztan GR szempontjabol egy mocsok szar ( cserebe LJ rengeteget dob neki ). Egy csoda amit muvel. Ha holnap a fal kemenyre fagy es pass heavy jatekot kepzelunk el akkor nem GR lesz az emberunk. De ha a futasara epitunk es kap OL-t ahol erobol is tudnank futni es egy jo futot/TE plusszba akkor ebbol indulhatna a passzjatek es hozza egy WR1. De kb ebben a sorrendben. Hol vagyunk mi a Titans/Browns-tol akik futas alapon jatszanak. Fal szuper, RB szuper, WR1 szuper.

Vagy hozzunk valakit es akkor epitsuk fel ugy az O-t ahogy a jateka kivanja. Egy elonyunk van hogy az O mint csapatresz teljesen letolt gatyaval van innen mindegy milyen iranyba epitkezunk.

Amugy Wink-nel is kerdes, a tavalyi kreativ jatekunk nem alkalmas minosegi jatekosok nelkul. Megkapta a F7-be az embereket es olyan bargyun hasznalta oket hogy az elkepeszto. Kivancsi leszek milyen iranyba indulunk el.
több mint 5 éve

Morfil
no
Passz!
kátrány
petey
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 161 — Csodabogár

Morfil
no
Passz!
kátrány

több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Jo hat azert 10 bol 10 szer nem kaptunk volna ki ezt a meccset lejatszva. 5x megnyertuk volna. Ez tul optimista? A Chifs et elnezve, kar hogy nem nekunk jutottak. Ez meg optimistabb? Szerintem nem allunk olyan szarul mint a vesztes divisional round utan erezzuk. Hangsulyosabb passzjatek kell, kompetensebb vedofal. Semmi tragikus. Es en amugy sem vizionaltam soha Lamarral (se senkivel) neverending focsoportdontozest. Oerte is felcsereltunk 32-re. Tucatjaval sorolhatnam a hozzank kepest remenytelen csapatokat. Fel a fejjel.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
 ravenswire.usatoday.com/2021/01/17/baltimore-ravens-steve-smith-rips-greg-roman-simple-passing-offense-lamar-jackson/

Most szállt bele GR-be Steve Smith. SS még nem kritizálta a csapatot eddig.
Mi lehet megoldás?
Allen Robinson+RG+TE és minden megy, mint a karikacsapás?
A route kombinációk attól még sz@rok maradtak.
Baromság egy ilyen látványos és bizonyos szintig hatékony O-t felrobbantani, viszont a rájátszásban már vannak olyan jók a csapatok, hogy megakasszák a játékunkat.

????

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
gedam 6 478
és ebben az egészben a jól meghatározott identitánsunk a ludas: legyen baszó védelem. ami önmagában szimpatikus, de a jelenlegi szabályrendszerben nem tudsz baszó védelmet építeni. amelyik csapat jelenleg a d-t szépítgeti az o kárára, az beszopta. nekünk lj-vel óriási mákunk volt. ha nem lesz szemléletváltás és tovább erőltetjük, ami meghaladott, akkor beszoptuk. (persze én nagyon sajnálom, hisz pont a védekezőoldalát jobban szeretem a játéknak.)
több mint 5 éve
gedam 6 478
egyébként meg a tavalyi év csalódás volt, idén meg kimaxoltuk a szereplést. ennél jobb eredményt nagyon nagy szerencsével tudtunk volna csak elérni. a vereség mikéntje fájó, mert a lehetőséget megadta a bills, de összességében ők szintet ugrottak tavalyhoz képest, mi meg nem hogy megrekedtünk, de gyengültünk is.
több mint 5 éve
gedam 6 478

Morfil
no
Passz!
kátrány
A GM-nek a korulmenyeket kellett volna megadni es akkor talan beszelhetnenk kijelento modban.

GR-nak nincs ertelme visszamenni. 2 ut van hozzunk egy OC-t aszerint mit szeretnenk jatszani, de akarki akarmilyen elkepzelessel jon kell erosites az O-be.
Vagy futtatjuk GR rendszeret amibol buntetni kell a futas elleni behuzodo ellenfeleket ahogy pl tegnap jatszott a Bills.

En barmelyiknek tudok orulni ha atgondolva es tervszeruen epitjuk fel, de az biztos hogy OL nelkul egyik sem fog mukodni csak esetlegesen.

En elfogadom hogy GR-nal vannak kreativabbak passzjatekban, de nem gondolom hogy a hivas volt a problema, de azt elfogadom hogy ha a csapat alkalmas lenne akkor sem biztos hogy bevalna.
no
hát nem biztos, hogy beválna, de azért a lehetőséget meg kéne adni lj-nek, ha kifizetjük. ha egy qb-nak adsz nagy szerződést, akkor az azt jelenti, hogy építesz rá. ha építesz rá, akkor ne csak a d-t építgesd, mert ugyanaz lesz, mint flaccoval. hogy milyen lett volna az sb utáni flacco, ha valóban építünk rá, és kap elkapókat és falat? sosem tudjuk meg, 5 évig nem történt meg, hagyták beégni. és én ettől fázok. d-be kétes állapotú safetynek simán kipengetünk 20 millát, o-ba esetleg a draftról hozunk a falba embert. ha marad ez a felfogás, nekünk felesleges megfizetni lj-t.
szerintem nagy hiba volt a rookie évei alatt nem a támadó oldalt töltögetni. és ez a hajó már elment. mondjuk capben most nem állunk rosszul, akit meg kellene fizetni, abból szinte mindenkit nyugodt szívvel lehet elengedni (judon a végére jól játszott, 10-15 között érhet talán)

Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve

Morfil
no
Passz!
kátrány
A GM-nek a korulmenyeket kellett volna megadni es akkor talan beszelhetnenk kijelento modban.

GR-nak nincs ertelme visszamenni. 2 ut van hozzunk egy OC-t aszerint mit szeretnenk jatszani, de akarki akarmilyen elkepzelessel jon kell erosites az O-be.
Vagy futtatjuk GR rendszeret amibol buntetni kell a futas elleni behuzodo ellenfeleket ahogy pl tegnap jatszott a Bills.

En barmelyiknek tudok orulni ha atgondolva es tervszeruen epitjuk fel, de az biztos hogy OL nelkul egyik sem fog mukodni csak esetlegesen.

En elfogadom hogy GR-nal vannak kreativabbak passzjatekban, de nem gondolom hogy a hivas volt a problema, de azt elfogadom hogy ha a csapat alkalmas lenne akkor sem biztos hogy bevalna.
több mint 5 éve
lucio 329
Én nem húztam fel magam hajnalban. Szerintem ugyanaz ütött vissza, ami már a szezon elején is látszott: szar a fal. Ezt javítgattuk, működött is itt-ott, de jó sose volt. Sokkal feldolgozhatóbb volt ez a kb. reális szereplés, mint amennyire fájt a tavalyi elszalasztott lehetőség.
A gyenge fal LJ megítélésére is kihat, kinél így, kinél úgy. Nálam úgy, hogy egy kevésbé mobil qb-val PO közelébe sem lettünk volna, és valószínűleg hordágyon végzi. Az meg a legalja, hogy két C-t is azért kell kukáznunk, mert a snapeket nem bírja feladni. Szóval elsőnek a falat kell rendbe tenni, nem csak a passzhoz, de a futáshoz is. Mert két PO meccsen egy tudatos TD-t hozó drive-unk volt. És ez nem séma, meg LJ, hanem szerintem szimplán skill. Tavaly a LB sor volt az égető, meg volt Yanda, idén az OL. Addig felesleges ide WR1, amíg a snapet hálóval fogja a qb.
Hogy aztán LJ megadealje megéri -e majd...valaki azt írta, nem jó bolt, mert PO és ott a biztos hasalás. Egyrészt én simán aláírom, hogy az év 16 hetéből 10-12-őn győzelemnek örülhetek, a PO-ban meg bosszankodom. Másrészt ezek a PO vereségek nem elsősorban rajta mentek el. Azt én is úgy vélem, sose lesz egy Tom Brady - nem a passzjátékára, hanem az egyedülmegnyerem mentalitására gondolva. De Flacco se ilyen volt, sőt, őt kifejezetten a D vitte be mindig a PO-ba, míg két éve pl. LJ vitte be a csapatot. Ilyen kaliberű (és igen, attól, hogy elsősorban futó, LJ nálam egy nem elit, de nagyon-nagyon jó irányító) qb-nak szokás fegyvereket adni. Pár éve Flacco csak a fizut kapta, mert nálunk a D az első, egyszerűen ilyen ez a kultúra, kemény D-kell - bevállaljuk, hogy nem az OL-t kukázzuk majd, hanem a front 7-et? Nehezen vizionálom...ebből a megközelítésből viszont könnyen ugyanoda juthatunk, mint Flaccoval. Az nem hiszem, hogy kérdés, megtartjuk-e LJ-t, de ha igen, akkor pl. no több felvetése jogos. Pl. luxus RB-t draftolni, mikor olcsó. Luxus LB-t draftolni, mikor egy CB-hez vagy egy WR-hez képest olcsó. Luxus lenne C-t draftolni, mikor egy guardhoz képest olcsó. Felesleges a korai körös front7 draft, mikor hagyományosan jól hozunk ide középső körös játékosokat. De a hatodik körös wr draft ugyanígy felesleges, mert wr-re általában vakok vagyunk. Egy telibefizetett,fegyvereket igénylő qb-nál a capet is managelni kellene jó előre. Na és azt nem látom, hogy ez fog menni, mert nem fogjuk tudni elengedni azt, hogy telibe fizessük ne csak a qb-t, hanem a D-t is. És igen, le a kalappal a D előtt, mert elit, amit letett a PO-ban, de ennek az ára látható volt az elmúlt két meccsen. És ez az, ami nem vezet a Super Bowlba. Pusztán LJ képessége tökéletesen elég lenne erre.
több mint 5 éve
Provokatív kérdések következnek, nem trollkodási, hanem beszélgetés indítás szándékából:
- Tényleg nem derült ki ebben a szezonban, hogy a Láma fog-e tudni valaha is elfogadható szinten dobni?
- Tényleg ennyire szar a fal, vagy az irányító stílusa vonzza ennyire a sackeket?
- Tényleg egyedi a Láma, vagy Haribó és Roman rendszere teszi naggyá? Félszemmel néztem a meccset és a sérülés után minden driveban meg kellett néznem a feka irányító mezszámát, hogy visszatért-e a fiú.

Tudjátok, hogy én nem tartom sokra, de kíváncsi vagyok a véleményetekre a szezon végén. Ugyanott tartotok, mint egy éve. Lehet ebből előrelépés?
Szokol
Dobni tud. Az elso fel eveben mikor jatszott akkor nem volt rendben, de neki nem is kellett volna jatszania de Flacco-val bealltunk a foldbe es LJ felrobbantotta a palyat a labaval. A kezebe adta a labdat a Chargers es annyi. De ugy jott vissza hogy rendben van a dobomozdulat. Erdemes Allen-Baker M is megnezni visszamenoleg. Viszont LJ nem tudott beleallni a dobasainak a nagy %-ban. Az egy kulon kerdes hogy a vereben van a nyulcipo es gyorsabban konnyebben probal kitorni a zsebbol amit pont egy jo fallal lehetne segiteni hogy bizzon meg benne. A lenyegesebb hogy o teljesen mas kulcsokat figyel es azt nagyon gyorsan es jol teszi de fal nelkul nehez a D olvasasat lemerni.
A stilusa semmikeppen, esetleg tovabb tartogatja mert nincs osszhang, kemia az elkapokkal. Boykin es kozte szepen latszott hogy 3 ev utan nem ugyanazt gondoljak egy helyzetrol. Erzek egy terhet is hogy csak a biztosat akarja megdobni. A Fal viszont nem kerdes hogy mocsok szar.
Haribo annyira ert a jatekhoz mint Tomlin. GRoman szerintem a legjobb futo QB-kal. Jo volt o mindegyikkel, de LJ fejben-labon nagyon-nagyon gyors es kulon jobba teszi.
Ettol fuggetlenul a visszaeses a fal nelkul is varhato lenne hisz a Wishbone ( es osszes hasonlo tipusu jatek vedekezese egy idot igenylo feladat de aranylag egyszeru levedekezni, ezert van nalunk a sok motion hogy valtozzon a vedok feladata amit fejben mp-ek alatt kell mindenkinek erteni. Konnyu ra gyakorolni, de ha nem csinaljak sokan akkor nem feltetlenul eri meg az ellenfeleknek keszulni ra. De le lehet bontani 4-5 torzs felallasra es azokra a vedok szerepenek kiosztasa megvan. Hiaba nez ki hasonloan minden es indul random belole adott alapnal a a vedok szerepe ugyanaz mindegy mi jon belole. Nektek pl megeri ahogy a csoportban mindenkinek. Persze a motion egyeb celt is szolgal )

Nem ugyanott tartunk mert elvesztegettunk egy evet es most sok mindent kell rendbrakni a csapatban.
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 812 — no es importante
ahogy sejteni lehetett, csak a kiesésre várt a Michigan, Jim elvitte Mike Macdonald LB edzőt DC-nek

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan

Morfil
no
Passz!

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
Provokatív kérdések következnek, nem trollkodási, hanem beszélgetés indítás szándékából:
- Tényleg nem derült ki ebben a szezonban, hogy a Láma fog-e tudni valaha is elfogadható szinten dobni?
- Tényleg ennyire szar a fal, vagy az irányító stílusa vonzza ennyire a sackeket?
- Tényleg egyedi a Láma, vagy Haribó és Roman rendszere teszi naggyá? Félszemmel néztem a meccset és a sérülés után minden driveban meg kellett néznem a feka irányító mezszámát, hogy visszatért-e a fiú.

Tudjátok, hogy én nem tartom sokra, de kíváncsi vagyok a véleményetekre a szezon végén. Ugyanott tartotok, mint egy éve. Lehet ebből előrelépés?
Szokol
Tenyleg eleg szar.
De a dolog osszetettebb.
Vannak analogiak meg lehet vizsgalni.
Vegyuk most csak a fiatal iranyitok csapatait.
Ravens: O# - D# budzse 1/3 - 2/3
Browns: O# - D# budzse 2/3 - 1/3
Cards: O# - D# budzse 1/2 - 1/2
A Bills is nagysagrendileg 15-20 millaval tobbet kolt O# re. Hoztak magasan kvalifikalt celpontokat a sajat iranyitoiknak. Allan jateka es onbizalna is javult ahogy jott Diggs es Szoszi.

A Goat TB12 is szenvedett a NE ban mert fegyverek nelkul akar hat SB gyuruvel a kezen se ment a passzjatek, ez nem J.R.Tolkien vilaga. Es ez csak egy szempont, pusztan a beszelgetes inditasara reagalva.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
bowI 143
És szerintetek Lamar alkalmas a séma váltásra és egy vagy akár két jobb WR esetén nekünk menni fog a passz játék? Pont azt látom,hogy ezzel elvennénk azt tőle,amitől jobb,mint egy átlagos zseb QB. Kérdés,hogy tudna-e akár csak átlagos passerként működni? Bírom meg minden,de 2,5 éve van itt és 2,5 éve állunk ugyan azon a szinten. Alapszakaszban alázzuk a gyenge csapatokat,az első komoly meccsen meg belenézünk egy jókora lángosba.

Tegyük fel,hogy Decosta rendbeteszi az OL-t, (nem,legalábbis nem egy holtszezon alatt) Roman ki tud találni egy más sémát? Meg van benne? És a legfontosabb kérdés, JH-nak van valami gyakorlati haszna is,vagy csak áll az oldalvonal mellett és baszakodik a bírókkal? Elkéne dönteni az irányt,mert hiába a PO,ha nem vagyunk PO csapat. Ebben a szar AFC-ben jövőre is ott leszünk várhatóan,csak minek?
LeviPoki
"Jókora lángostól" messze volt. (Tavaly is domináltuk a Titanst ha jól emlékszem). A LAC ellen nem volt jó, de a fal sem.

Yards: 340 to 220
TOP: 35:33 to 24:27
1st downs: 19 to 17
3rd-down: 41.2% to 30.8%

Kihagyott FG-k, pick 6 stb. Gyenge fal, minőségi célpontok hiánya. Jó az irány, csak a falat és a passzjátékot kell feljavítani. Ha Allen meg tudott tanulni passzolni, akkor Lamar is tud.
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan

több mint 5 éve
Meg nem tudjuk hol draftolunk de 25. es 28. pozicios cetlik kozott lesz az.

több mint 5 éve
Tehat akkor a tavalyi szezonhoz kepest se elore, se hatra nem leptunk igazabol, ugyanugy a divisional round lett a vegallomas mint tavaly. Nezopont kerdese, hogy ezt most egy helyben toporgasnak lehet, es kell e tekinteni, vagy pedig nem. En meg nem jutottam dűlőre, de addig is ki-ki beírhatja hogy o mit gondol erről.
Vrij6
Igy visszatekintve, a szezon elejere, illetve a holtszezonra, remlik hogy a "kinek hogy sikerult a Draft" versenyben az elen vegzett Dallas vagy Minnesota mire jutott? A mi draftunkat is a top 10 be soroltak, a Packers draftjan meg kajankodott mindenki. Ugy fest ott megis rendszerszintu csapatepitesre hasznaltak a pickeket. Tekintettel voltak meg Rodgers egojanak nyesegetesere is. Bemutattak hogy a draft nem csak lovasar, de strategia is kell legyen.

Tartom hogy JK Dobbins jo valasztas volt, Queentol elsore sok volt az elvaras -> melyviz (De Ruiz is odakerult a Szenteknel) Duvernay es Proche deklaraltan a legbiztosabb kezu, legkevesebbet droppolo wr ek kent lettek kiszemelve, hat se Devin sebesseget, se a kezet nem adaptaltuk az O#be. Tyre Phillips under. Madubiuke uvegtestu volt iden, Geno Stone t meg elkuldtuk, remelem visszavesszuk, jo kis safety, kedveltem, elorebb is hozhattuk volna, de ez mar legyen az en hagymazas lazalmom...

Tyler Huntley pont megerte mert bucsuztathatjuk RGIII-t, Colon-Castillo meg nem tudta volna alulmulni a Skura-Mekari centereket.

több mint 5 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
És szerintetek Lamar alkalmas a séma váltásra és egy vagy akár két jobb WR esetén nekünk menni fog a passz játék? Pont azt látom,hogy ezzel elvennénk azt tőle,amitől jobb,mint egy átlagos zseb QB. Kérdés,hogy tudna-e akár csak átlagos passerként működni? Bírom meg minden,de 2,5 éve van itt és 2,5 éve állunk ugyan azon a szinten. Alapszakaszban alázzuk a gyenge csapatokat,az első komoly meccsen meg belenézünk egy jókora lángosba.

Tegyük fel,hogy Decosta rendbeteszi az OL-t, (nem,legalábbis nem egy holtszezon alatt) Roman ki tud találni egy más sémát? Meg van benne? És a legfontosabb kérdés, JH-nak van valami gyakorlati haszna is,vagy csak áll az oldalvonal mellett és baszakodik a bírókkal? Elkéne dönteni az irányt,mert hiába a PO,ha nem vagyunk PO csapat. Ebben a szar AFC-ben jövőre is ott leszünk várhatóan,csak minek?
több mint 5 éve
Meg mindig zavar hogy nem igazan tudom eldonteni ha Lamar sokaig dedelgeti a labdat a zsebben annak sok esetben mi az oka. Egyszeruen nem latni at a palyat. Amikor a tv adasban hatulrol kezdtek adni a sneppeket, sokaknak nem volt komfortos, mert nem ehhez szoktak hozza, pedig egesz jol be lehetett latni a palyat es hogy a qb mit is lathat. Igy meg marad a "dobd mar b+" meg a ketseg hogy bizonytalan es nem mer kockazatot vallalni vagy a routok nincsenek megfutva. Egyebkent meg folyton szemkontaktust keres, es nem dobja fel a neki hatat fordito es nyargalo wr nek oda, ahova tudvan tudnia kene hogy majd odaer. Ezzel meg ados a karrierje. Szerintem.

Az meg tenyleg epic hogy epp most kellett egy egyenlitest igero drive vegen elveszteni a red zone int.szuzesseget.

Varom a nyilatkozatat de nem hiszem hogy a szokasos qb kozhelyeken tul mast is fog mondani.

Az nem (nemcsak) az o hibaja hogy a Bills latvanyos blitzelesei idejen se tudtuk kisegiteni a relativ letszamfolenyes szituban. A zonazassal nem csak a futasait vettek el, de se a rovid keresztutak se a cd passzok se mentettek ki. Ha nem lenne mobilis csinalhattak volna rajta 6 sack et is.

A rookie Huntley rendre magasan dobta a celokat Lamar meg a bokajukhoz, ez se jott be. Persze Allan se volt mesterlovesz de 3 pont elleneben eleg 1 TD t felpakolni... Az ajandek int.csak a bonusz volt.

Mekari meg Skura-ra degradalodott. A steelerst a szar snappekben lenyomni... Hat ez is epic.

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
Tehat akkor a tavalyi szezonhoz kepest se elore, se hatra nem leptunk igazabol, ugyanugy a divisional round lett a vegallomas mint tavaly. Nezopont kerdese, hogy ezt most egy helyben toporgasnak lehet, es kell e tekinteni, vagy pedig nem. En meg nem jutottam dűlőre, de addig is ki-ki beírhatja hogy o mit gondol erről.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Morfil Baltimore Ravens 586

Morfil
no
Koncepcio valtas eseten(O fal+wr erosites) Roman ugyis maradna de akkor legyen neki is prove it year
Morfil
Nem feltetlenul igazsagos hogy adnal egy evet neki osszesen de ertheto es legyen ugy hogy ha pass-happy-re epitjuk, bar futas alapon is lehet az es annak az egyik legnagyobb szakija o. Ha nem futas alapu lenne akkor LJ-t is kihereljuk valamilyen szinten
no
Nekem az az egyik fo fenntartasom hogy felidoben, szar helyzetben nm erzem h hatekonyan tud modositani vagy belenyulni, adaptalodni
Morfil
Ott van a Titans elleni hogy ne kelljen messzire emlekezni.

Nem latom mit tudott volna tenni, ha 4 ember elver 6+QB-t dobasnal villamgyorsan akkor az osszes rovid route fogva lesz. Nagyon szepen latszott hogy siman at lehetett volna dobni ha a fal tartott volna. | A legvaganyabb huzas az lett volna ha EDC-t bekuldi a C ala egy snap-re hogy tudja legkozelebb mit hanyagoljon el. |
Oszinten, erezted hogy tuleltunk volna egy 5 lepeses passzt a lehuzodo S-k moge?

Ugyanezen vedok leszoptak volna magukat ha nem ernek oda LJ-re ilyen gyorsan, nezd mi hanyszor ertunk oda Allen-re 4 emberrel es az a normalis.

De elfogadom. Johet barki de atgondoltan hozzunk a keretre megfelelot.
no
Nyilvan Roman nem egyedul hibas, de en nem vagyok meggyozodve h popec O eszkozokkel akkora ugras lenne az o munkaja, aztan lehet jol ramcafol😊

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve

Morfil
no
Koncepcio valtas eseten(O fal+wr erosites) Roman ugyis maradna de akkor legyen neki is prove it year
Morfil
Nem feltetlenul igazsagos hogy adnal egy evet neki osszesen de ertheto es legyen ugy hogy ha pass-happy-re epitjuk, bar futas alapon is lehet az es annak az egyik legnagyobb szakija o. Ha nem futas alapu lenne akkor LJ-t is kihereljuk valamilyen szinten
no
Nekem az az egyik fo fenntartasom hogy felidoben, szar helyzetben nm erzem h hatekonyan tud modositani vagy belenyulni, adaptalodni
Morfil
Ott van a Titans elleni hogy ne kelljen messzire emlekezni.

Nem latom mit tudott volna tenni, ha 4 ember elver 6+QB-t dobasnal villamgyorsan akkor az osszes rovid route fogva lesz. Nagyon szepen latszott hogy siman at lehetett volna dobni ha a fal tartott volna. | A legvaganyabb huzas az lett volna ha EDC-t bekuldi a C ala egy snap-re hogy tudja legkozelebb mit hanyagoljon el. |
Oszinten, erezted hogy tuleltunk volna egy 5 lepeses passzt a lehuzodo S-k moge?

Ugyanezen vedok leszoptak volna magukat ha nem ernek oda LJ-re ilyen gyorsan, nezd mi hanyszor ertunk oda Allen-re 4 emberrel es az a normalis.

De elfogadom. Johet barki de atgondoltan hozzunk a keretre megfelelot.