Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
gedam
6 478
ne legyen igazam, de én akkor végzek harakirit, ha megint gőzerővel elkezdjük tömködni a védelmen a lukakat. jön majd egy veterán corner, safety, edge rusher. és draftolunk egy futót, és az ol-be két embert. onnantól megint lemondhatunk a nagyobb álmokról, ismét nyomunk egy 10-6 - 13-3 közötti alapszakaszt, majd jön az obligát choker rájátszás bukta. szánjunk pénzt veterán, minőségi emberekre a támadósorba, sírva és térdenállva könyörgöm.
több mint 5 éve
Henry egy faktor de ott jo a fal, idealis az iranyito jatekanak az erossege es az OC kivalo munkat vegzett. Kivancsi leszek milyenek lesznek nelkule. Biztosan jok, de fognak-e dominalni? A 3.-4.meccsuktol majd meglatjuk.Én személy szerint nem látom olyan mélynek a mostani draftot extra tehetségben, de Najee Harris pont az egyik (sztem RB-k közül is kiemelkednek Etienne-nel). Én reálisnak tartom, hogy valaki rápróbál első kör közepén-végén, mondjuk épp a Steelers, ha olyanunk van éppen.egy atletikusabb henryvagy megy és első körben kihúzzuk najeet. azzal letudnánk az rb és wr draftot.Szerintem itt páran a kardjukba dőlnének ha első körben őt húznánk 😊
gedam
Gyorsan rá néztem (Nem vagyok annyira otthon a college-ben, draft előtt a minket érintő poziciókban megnézem a top prospectecet oszt jóvan. )
Nekem amúgy tetszik és bár nem védő de Alabama szóval még esélyes is 😀
ha 2 körben beragadna akkor ott már határozottan a földhöz verném a seggem örömömben. Első körben én csak akkor mennék rá, ha a vezér szerepét is betudja tölteni. Lehet ekkora kraft benne?
Snagal
első kört nem biztos, hogy ér, de edc-be belelátom, hogy meglépi.
gedam
Bárki megláthatja benne a következő D. Henry-t vagy D. Cook-ot, és bármelyik GM beleképzelheti, hogy elviszi az offense-t.
Más kérdés: Ben Bredeson-t miért nem próbáljátok guardban? Ennyire reménytelen lenne? Pedig Michiganben pusztító volt.
Willie Parker
Nem nezek egyetemi focit, de valami voodoo magia biztos van, mert Phillips fele snap utan a hatrafele indianszokkeneses mindjart jon a szakadek ketsegbeeses az arcan technikat nem tudom sokaig elfelejteni, de a stabnak ment mert eleg sokszor megneztuk.
több mint 5 éve
McDonald-ra hizelgo kijelentes a nem elit de o volt a "legnagyobb" tehetseg a rosteren Q-ek utan. Ebben a topikban nem kellett kiemelnem mert mindenki ismeri a skot dudast a Vasasbol.Elolvasva a cikket es kicsit a szamoknak utananezve hogy ne az emlekeimre es erzesre alapozva irjak.respekt amit összeraktál.
Kezdem 2012-vel. Alex S a QB es jol jatszik de megserul es CK kiszoritja. Az OL volt 2 all pro, a WR Ted Ginn-Crabtree-VD aki kiemelheto. SB-ba jut a csapat. Egy SB vereseg utan altalaban visszaeses jon es a cikkunk 2013-bol valo 6-4 allasnal. A csapathoz jott Q es a Draftrol az O-be a segitseg McDonald TE jott.
Akkor a cikk.
1.) 32. a passzolt yardban a csapat. Rosszul hangzik, de az alapszakaszban 180 yard ( SSeahawk aki a bajnok lett 202 yard ), futas 137 yard ( SS 136 y) es a pont is megegyezik. A PO-ban a 49 javit a statjain vagy minimum tartja ellenben a Seahawk-al. Passz 183 y ( SS 167 y ), futas 151 y ( SS 141 y ).
2.) GR-JH-QB a hivas, ez egy hulyeseg foleg ha JH nem szolt bele akkor is jobb GR-QB es veto JH-nak, de ez biztos nem GR kerese volt.
3.) 3.down rossz arany. ( A Ravensben 2019 es 2020 ban is 48% ) SF49 2011 28%, 12 36%, 13 37% ( SSeahawk ugyanez ). A mondatnal hagytam abba majdnem az olvasast "ez rosszabb lenne a futasuk nelkul".
4.) Utolsok a 1st down passzkiserleteknel. Kit erdekel egy futo csapatnal, de mindegy.
5.) Nincs ritmus. Futocsapatok alt. leporgetik az orat es nem fontos a ritmus
6.) Oramanage, ez inkabb JH hataskore
7.) RZ score,2011-2013 40%-54%-53% ( SSeahawk ugyanez ). Panthers 10-9 automatan gondolta az iro a 3 RZ reszvetet de egy volt, ahol jo hivas de VD fumble es le is serul.
8.) Az iro leirja hogy nincs stable WR sor, de GR nem is epiti be a "talent on roster". CK VD es Q utan piszok rossz statot hozott. Igy ennyi ev elteltevel kijelentheto hogy nem is volt. A legsikeresebb nev McDonald aki epp a Vasasban erosites(?)
9.) CK tul sokat dob es Gore kellene a kozpontnak lennie hiaba toltik a boxot. Az iras pillanataban az utolso meccs a NO volt ahol elso kiserletre 10 probalkozas volt ahol 3 db 3 and out lett. Piszkalva van a dobasok miatt es megjon a cikkben hogy a fal kozepe mint egy burst pipe ugy jon a nyomas.
Kicsit a van rajta kalap vagy nincs rajta esete a cikk, persze GR nem a passzok nagy mestere. De azert a cikk ugy elkuldte a picsaba GR-t de SB utan egy NFC dontot buktak el es 12-4 lett a merleg. De megint rosszul teljesito fal, nem tul jo elkapok de biztosan nem eleg. Bomba D es azon a hangsuly. Nekem ez jott le a cikkbol es ugye mar megadatik hogy vissza tudunk nezni.
no
GR-nál az volt a helyzet, az én meglátásom szerintm hogy van benne 2 jó év. hozták ugye Stanfordról a RPO-t, amivel a Liga nem tudott mit kezdeni először. ment is Kapnak a foci.
Seattle: a két csapat szinte tükörképe volt egymásnak, így előbb-utóbb meglett az ellenszer a futó QB ellen, amit aztán átvett a többi csapat is.
és Roman itt jön be, hogy képtelen volt olyat húzni, amivel megtekerte volna kicsit a rendszert. max annyi, hogy zsebirányítóvá akarták átkonvertálni Kapet, a többit aztán tudjuk...katasztrófa minden szinten.
igazából WR fronton Crabtree és Q volt aki ért is valamit. McDonald sem egy elit TE, mint VD volt. az ellenfél betömte a boxot és Kap nem tudta megverni passzal őket, pláne egy one read/half field read QB.
petey
Amugy GR-tol ha belegondolsz hogy 2 evig ott tud lenni egy feloldalas/egysiku O-el az inkabb dicseret. A vasas iden ilyen feloldalas volt es fel ideny utan belealltak a foldbe teljesen. Itt nalunk mar sokadjara csavart rajta, de idenre a FO fo celja az O-ben hogy buntetjuk majd a telitett boxot. Csak fal es elkapok hianyoztak es raadasul egy nem verbeli pocket QB-val. Ha nem akarunk/ tudunk a passz iranyaba elindulni es teszunk bele eroforrast is akkor meg fog bukni GR es utana egy uj OC-val kiderul hogy LJ is igy jar-e. A tippem hogy igen.
több mint 5 éve
ahogy sejteni lehetett, csak a kiesésre várt a Michigan, Jim elvitte Mike Macdonald LB edzőt DC-nekés a DB coach is elment, Jesse Minter meg a Vanderbiltnél lesz DC
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Én személy szerint nem látom olyan mélynek a mostani draftot extra tehetségben, de Najee Harris pont az egyik (sztem RB-k közül is kiemelkednek Etienne-nel). Én reálisnak tartom, hogy valaki rápróbál első kör közepén-végén, mondjuk épp a Steelers, ha olyanunk van éppen.egy atletikusabb henryvagy megy és első körben kihúzzuk najeet. azzal letudnánk az rb és wr draftot.Szerintem itt páran a kardjukba dőlnének ha első körben őt húznánk 😊
gedam
Gyorsan rá néztem (Nem vagyok annyira otthon a college-ben, draft előtt a minket érintő poziciókban megnézem a top prospectecet oszt jóvan. )
ha 2 körben beragadna akkor ott már határozottan a földhöz verném a seggem örömömben. Első körben én csak akkor mennék rá, ha a vezér szerepét is betudja tölteni. Lehet ekkora kraft benne?
Snagal
gedam
Bárki megláthatja benne a következő D. Henry-t vagy D. Cook-ot, és bármelyik GM beleképzelheti, hogy elviszi az offense-t.
Más kérdés: Ben Bredeson-t miért nem próbáljátok guardban? Ennyire reménytelen lenne? Pedig Michiganben pusztító volt.
több mint 5 éve
part 2: nem akartam egy oldalas hsz-t 😀Lehet még nagyobb neki, mert még növésben van, fiatal. 😊😊😊
LJ témára én azt mondom, hogy van annyi játékinteligenciája és passzoláshoz is technikája amennyi kell a meccsek megnyeréséhez. Viszont ez azért is lehetséges mert baromi veszélyes lábon. Ha az ellenfélnek nem kéne ennyi scenarióra készülni akkor szerintem csak egy liga hátsó felében lévő, de legalább kezdő kaliberű QB lenne.
Így szerintem erre továbbra is építeni kell mert ez emeli ki LJ-t a középszerből, és a sebessége révén elég egyedi playeket lehet erre kitalálni ami meg hatalmas előny a ligában, hogy a mi meccseinkre külön, extra taktikai megoldásokkal kell készülni. Szerintem ezt nem szabad veszni hagyni.
Az más kérdés, hogy LJ-ben úgy tűnik nincs meg a már sokat emlegetett vezér mentalitás. Továbbra sem látom, hogy mondjuk oda menne a play után a falhoz és lenyomna nekik egy peptalkot vagy legalább átbeszélnék, hogy "srácok, most elbasztuk, de a következőnek kimegyünk és adjatok nekem 3 mp-et és megoldom csak basszunk már oda"...
Már pedig ezek is kellenek. Viszont a fentiek miatt amíg jól használjuk egy sima game manager QB-nál azért több és mi meg hozzá vagyunk szokva, hogy nem feltétlen a QB-nak van a legnagyobb f*sza a csapatban.
(és még nem vagyok 100%ig biztos abban, hogy ebbe a szerepbe ne tudna belenőni, de addig amíg az önbizalmát azzal pallérozzuk, hogy a védőket folyamatosan a nyakába engedjük, neki meg nem marad más választása, hogymeneküljönfusson - aztán a meccs után meg olvashatja a kritikákat, hogy RB és megmonták, hogy bust mert karnélkül nem lehet nyerni bullshiteket - szóval addig nehéz bármit elvárni tőle, maximum azt, hogy tököt növeszt, félre teszi a loyalitását amit elértünk nála azzal, hogy feltradeltünk érte és azt mondja amit Wattson, kabbe gyíkok én leléptem, nyerni akarok).
Szóval Jackson elég lehet ahoz, hogy újra a csúcsra érjünk, de ki kell használni azt amiben erős - ehhez kell állomány is és gameplan is és ha ő nem tudja vezérként húzni magával a csapatot, akkor kell egy ilyen társ is neki (Robinson?) aki ezt a terhet átveszi. (oh, SSSr bár csak 5 évvel fiatalabb lenne)
Edzői oldalon viszont komolyan aggódom, és a szezon alatt is sokszor volt az az érzésem, hogy outcoacholva lettünk. Én Haribo-t megtartanám mert ez az öltöző szerintem szereti és tiszteli, ill. meggyőződésem, hogy részben miatta is tisztelik az itt megforduló Ravens jatékosok a mentalitást amiről nem egy player áradozott már. Viszont a jogkörét kicsit meg kéne nyirbálni.
OC esetében érzem a leggyengébb láncszemet FO téren. De a szar fal teljesen elemezhetetlenné teszi, hogy akkor mit is tudunk.
És bár a D alapvetően nem volt szar, de Wink is egyelőre one year wonder - megérkeztek a komoly nevek a falba és ugyan olyan ergya, 0 passrush volt mint tavaly. Songokuért nagyon szurkoltam már tavasszal is, de hatalmas csalódás volt. Gyakorlatilag nem vettük volna észre ha nincs itt. Queen dettó, pedig neki is nagyon örültem a drafton, de nem sok impactje volt egyelőre - reméljük neki csak a coviddal terhelt offseason tette tönkre a szép bemutatkozását, de ha jövőre is ilyen sokszor lesz fogalmatlan és puha akkor "nem örülünk Vincent"... (off: Devin white-ot ezzel szemben mennyire élmény nézni Tampában 😕 )Persze lehet, hogy ez megint csak az én agymenésem és értem a kontrát is, de akkor is örülnék ha D oldalontovábbra isújra kemények lennénk.
Ezt a csapatrészt nem tudom hova tenni Winkkel együtt.
"Hangosan" gondolkodva így most hirtelen azt mondanám rendbe kell tenni:
Ofal, WR/TE szekció + pass rush* - A kordinatorok meg bizonyíthatnak idén egy jobb kerettel és ha megint betlizünk akkor legalább tudjuk, hogy ott van a kutya elásva.
(* egyébként szerintem egyik helyen sem kell nagyon sok plusz Ofal draft, TE/WR fa, passrushba meg kell egykis szerencse a draft vagy fa ról oszt jónapot. - Ja, Gus szerintem marad, továbbra is tartom 😊 )
Snagal
több mint 5 éve
ahogy elnézem most a mock-okat, leginkább a második kör elején van realitása...egy atletikusabb henryvagy megy és első körben kihúzzuk najeet. azzal letudnánk az rb és wr draftot.Szerintem itt páran a kardjukba dőlnének ha első körben őt húznánk 😊
gedam
Snagal
gedam
De aztán ezek a draft jóslatok is kb az első néhány pickig megjósolhatók - azok is inkább a FA után szóval bármi lehet. (ha összetudunk szedni egy kis extra draft tőkét akkor azt simán adnám, hogy a második kör elejére felmenjünk érte, mert abba a rendszerbe amit
Szerkesztette: Snagal
több mint 5 éve
Elolvasva a cikket es kicsit a szamoknak utananezve hogy ne az emlekeimre es erzesre alapozva irjak.respekt amit összeraktál.
Kezdem 2012-vel. Alex S a QB es jol jatszik de megserul es CK kiszoritja. Az OL volt 2 all pro, a WR Ted Ginn-Crabtree-VD aki kiemelheto. SB-ba jut a csapat. Egy SB vereseg utan altalaban visszaeses jon es a cikkunk 2013-bol valo 6-4 allasnal. A csapathoz jott Q es a Draftrol az O-be a segitseg McDonald TE jott.
Akkor a cikk.
1.) 32. a passzolt yardban a csapat. Rosszul hangzik, de az alapszakaszban 180 yard ( SSeahawk aki a bajnok lett 202 yard ), futas 137 yard ( SS 136 y) es a pont is megegyezik. A PO-ban a 49 javit a statjain vagy minimum tartja ellenben a Seahawk-al. Passz 183 y ( SS 167 y ), futas 151 y ( SS 141 y ).
2.) GR-JH-QB a hivas, ez egy hulyeseg foleg ha JH nem szolt bele akkor is jobb GR-QB es veto JH-nak, de ez biztos nem GR kerese volt.
3.) 3.down rossz arany. ( A Ravensben 2019 es 2020 ban is 48% ) SF49 2011 28%, 12 36%, 13 37% ( SSeahawk ugyanez ). A mondatnal hagytam abba majdnem az olvasast "ez rosszabb lenne a futasuk nelkul".
4.) Utolsok a 1st down passzkiserleteknel. Kit erdekel egy futo csapatnal, de mindegy.
7.) RZ score,2011-2013 40%-54%-53% ( SSeahawk ugyanez ). Panthers 10-9 automatan gondolta az iro a 3 RZ reszvetet de egy volt, ahol jo hivas de VD fumble es le is serul.
8.) Az iro leirja hogy nincs stable WR sor, de GR nem is epiti be a "talent on roster". CK VD es Q utan piszok rossz statot hozott. Igy ennyi ev elteltevel kijelentheto hogy nem is volt. A legsikeresebb nev McDonald aki epp a Vasasban erosites(?)
9.) CK tul sokat dob es Gore kellene a kozpontnak lennie hiaba toltik a boxot. Az iras pillanataban az utolso meccs a NO volt ahol elso kiserletre 10 probalkozas volt ahol 3 db 3 and out lett. Piszkalva van a dobasok miatt es megjon a cikkben hogy a fal kozepe mint egy burst pipe ugy jon a nyomas.
Kicsit a van rajta kalap vagy nincs rajta esete a cikk, persze GR nem a passzok nagy mestere. De azert a cikk ugy elkuldte a picsaba GR-t de SB utan egy NFC dontot buktak el es 12-4 lett a merleg. De megint rosszul teljesito fal, nem tul jo elkapok de biztosan nem eleg. Bomba D es azon a hangsuly. Nekem ez jott le a cikkbol es ugye mar megadatik hogy vissza tudunk nezni.
no
GR-nál az volt a helyzet, az én meglátásom szerintm hogy van benne 2 jó év. hozták ugye Stanfordról a RPO-t, amivel a Liga nem tudott mit kezdeni először. ment is Kapnak a foci.
Seattle: a két csapat szinte tükörképe volt egymásnak, így előbb-utóbb meglett az ellenszer a futó QB ellen, amit aztán átvett a többi csapat is.
és Roman itt jön be, hogy képtelen volt olyat húzni, amivel megtekerte volna kicsit a rendszert. max annyi, hogy zsebirányítóvá akarták átkonvertálni Kapet, a többit aztán tudjuk...katasztrófa minden szinten.
igazából WR fronton Crabtree és Q volt aki ért is valamit. McDonald sem egy elit TE, mint VD volt. az ellenfél betömte a boxot és Kap nem tudta megverni passzal őket, pláne egy one read/half field read QB.
több mint 5 éve
gedam
6 478
egy atletikusabb henryvagy megy és első körben kihúzzuk najeet. azzal letudnánk az rb és wr draftot.Szerintem itt páran a kardjukba dőlnének ha első körben őt húznánk 😊
gedam
Snagal
több mint 5 éve
Azert latni kell hogy az O-unk nem egy top brigad. Egy Venn d. ahol a kinek van rosszabb vagy jobb OL/ elkapo sora/ RB sora. Ebbol hany volt sikeresebb a Ravens-nel az elmult 2 evben. Ha igy nezem nagyon jol sikerult a csapat ujra epitese eredmenyekben, hiszen tobbnel jobbak vagyunk ahol jobbak a viszonyok. Viszont nem ez a cel mar es idenre nem fejlesztettunk semmit az O-re sot gyengult. Nalam az O egysiku lete ellenere ahol a keret es LJ is benne van tudtunk az elbolyban vegezni. Nalam ez oriasi teljesitmeny magaban, csak sajnos ez nem eleg.
Alig varom hogy kidobjuk GR-t, eltradeljuk Stanley-t, hisz itt van Phillips es az arabol hozunk harom egyszer egesz jo volt WR-t es dobunk +40, Bose-Zeusz is mehet mert Skura olcson megoldja a jovore nezve es akkora lecsereljuk a 3 WR-t masik haromra, mert azert nem megy. Ja LJ felmilliardos szerzodessel csucsul itt 10 evig. Ismeros a remalom?
több mint 5 éve
vagy megy és első körben kihúzzuk najeet. azzal letudnánk az rb és wr draftot.Szerintem itt páran a kardjukba dőlnének ha első körben őt húznánk 😊
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 478
vagy megy és első körben kihúzzuk najeet. azzal letudnánk az rb és wr draftot.Szerintem Judon megy, Ngakoue-t megpróbáljuk megtartani, nem az itteni teljesítménye, hanem a kora és az érte adott draftcetlik miatt. Edwards remélem marad.Judon vs Ngakoue érdekes lesz. Judon jobban szerepelt (mondjuk otthonosabban is mozog nálunk), de Ngakoueban több (volt?) a potenciál, + a kora stb.
lucio
A piacon melyik mennyit érhet? Az idei teljesítményük mennyire nyomja le az áraikat, vagy így is lesz aki végtelen pénzt ad majd egy Ravens LB-ért / DE-ért?
Ingram elküldése után én meglepődnék ha Edwards ne maradna. Ezt már korábban írtam hogy:
1) szerintem hatalmas fizetéseket nem ajánlanak neki, szerintem nincs a felkapott futók között, szerencsére dobbins és LJ is "leárnyékolta". Ingram fizujából meg bőven futja neki bérfejlesztésre.
2) neki sem érné meg elmenni, mert szerintem nem első számú kaliber. Nagyon jó rotációs ember de nem tudom a nyakába mernék -e tenni egy csapatot. Több pénzt márpedig csak akkor adnak neki.
Snagal
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Szerintem Judon megy, Ngakoue-t megpróbáljuk megtartani, nem az itteni teljesítménye, hanem a kora és az érte adott draftcetlik miatt. Edwards remélem marad.Judon vs Ngakoue érdekes lesz. Judon jobban szerepelt (mondjuk otthonosabban is mozog nálunk), de Ngakoueban több (volt?) a potenciál, + a kora stb.
lucio
A piacon melyik mennyit érhet? Az idei teljesítményük mennyire nyomja le az áraikat, vagy így is lesz aki végtelen pénzt ad majd egy Ravens LB-ért / DE-ért?
Ingram elküldése után én meglepődnék ha Edwards ne maradna. Ezt már korábban írtam hogy:
1) szerintem hatalmas fizetéseket nem ajánlanak neki, szerintem nincs a felkapott futók között, szerencsére dobbins és LJ is "leárnyékolta". Ingram fizujából meg bőven futja neki bérfejlesztésre.
2) neki sem érné meg elmenni, mert szerintem nem első számú kaliber. Nagyon jó rotációs ember de nem tudom a nyakába mernék -e tenni egy csapatot. Több pénzt márpedig csak akkor adnak neki.
több mint 5 éve
lucio
329
Szerintem Judon megy, Ngakoue-t megpróbáljuk megtartani, nem az itteni teljesítménye, hanem a kora és az érte adott draftcetlik miatt. Edwards remélem marad. Centerünk gyakorlatilag nincs, Skurát és nem hoznám vissza, max olcsón, Mekari elé igazolnék egy C-t a piacról. A falat rendbe kell tenni, jövőre lejár Bozeman és Brown szerződése is, azaz ide szinte kötelező egy guard vagy guardként is használható tackle draft, és a C olcsóbb a szabad piacon, mint egyéb falelemek. No, és kb ennyi szabad tőkénk van, ezzel lenne egy némileg gyengébb D-nk, és egy némileg erősebb falunk. Snead szerintem nem jön vissza, szerintem helyette megpróbáljuk valamelyik fiatalt (Proche). wr1-ért meg tradelhetünk, vagy bűvészkedhetünk valamit a capünkkel és versenyezhetünk valakiért a piacon, de remélem nem fogunk wr-t draftolni, vagy ha igen, kérdezzük már meg a steelerst, ők kit vinnének.
több mint 5 éve
part 2: nem akartam egy oldalas hsz-t 😀LJ témára én azt mondom, hogy van annyi játékinteligenciája és passzoláshoz is technikája amennyi kell a meccsek megnyeréséhez. Viszont ez azért is lehetséges mert baromi veszélyes lábon. Ha az ellenfélnek nem kéne ennyi scenarióra készülni akkor szerintem csak egy liga hátsó felében lévő, de legalább kezdő kaliberű QB lenne.
Így szerintem erre továbbra is építeni kell mert ez emeli ki LJ-t a középszerből, és a sebessége révén elég egyedi playeket lehet erre kitalálni ami meg hatalmas előny a ligában, hogy a mi meccseinkre külön, extra taktikai megoldásokkal kell készülni. Szerintem ezt nem szabad veszni hagyni.
Az más kérdés, hogy LJ-ben úgy tűnik nincs meg a már sokat emlegetett vezér mentalitás. Továbbra sem látom, hogy mondjuk oda menne a play után a falhoz és lenyomna nekik egy peptalkot vagy legalább átbeszélnék, hogy "srácok, most elbasztuk, de a következőnek kimegyünk és adjatok nekem 3 mp-et és megoldom csak basszunk már oda"...
Már pedig ezek is kellenek. Viszont a fentiek miatt amíg jól használjuk egy sima game manager QB-nál azért több és mi meg hozzá vagyunk szokva, hogy nem feltétlen a QB-nak van a legnagyobb f*sza a csapatban.
(és még nem vagyok 100%ig biztos abban, hogy ebbe a szerepbe ne tudna belenőni, de addig amíg az önbizalmát azzal pallérozzuk, hogy a védőket folyamatosan a nyakába engedjük, neki meg nem marad más választása, hogy
Szóval Jackson elég lehet ahoz, hogy újra a csúcsra érjünk, de ki kell használni azt amiben erős - ehhez kell állomány is és gameplan is és ha ő nem tudja vezérként húzni magával a csapatot, akkor kell egy ilyen társ is neki (Robinson?) aki ezt a terhet átveszi. (oh, SSSr bár csak 5 évvel fiatalabb lenne)
Edzői oldalon viszont komolyan aggódom, és a szezon alatt is sokszor volt az az érzésem, hogy outcoacholva lettünk. Én Haribo-t megtartanám mert ez az öltöző szerintem szereti és tiszteli, ill. meggyőződésem, hogy részben miatta is tisztelik az itt megforduló Ravens jatékosok a mentalitást amiről nem egy player áradozott már. Viszont a jogkörét kicsit meg kéne nyirbálni.
OC esetében érzem a leggyengébb láncszemet FO téren. De a szar fal teljesen elemezhetetlenné teszi, hogy akkor mit is tudunk.
És bár a D alapvetően nem volt szar, de Wink is egyelőre one year wonder - megérkeztek a komoly nevek a falba és ugyan olyan ergya, 0 passrush volt mint tavaly. Songokuért nagyon szurkoltam már tavasszal is, de hatalmas csalódás volt. Gyakorlatilag nem vettük volna észre ha nincs itt. Queen dettó, pedig neki is nagyon örültem a drafton, de nem sok impactje volt egyelőre - reméljük neki csak a coviddal terhelt offseason tette tönkre a szép bemutatkozását, de ha jövőre is ilyen sokszor lesz fogalmatlan és puha akkor "nem örülünk Vincent"... (off: Devin white-ot ezzel szemben mennyire élmény nézni Tampában 😕 )Persze lehet, hogy ez megint csak az én agymenésem és értem a kontrát is, de akkor is örülnék ha D oldalon
Ezt a csapatrészt nem tudom hova tenni Winkkel együtt.
"Hangosan" gondolkodva így most hirtelen azt mondanám rendbe kell tenni:
Ofal, WR/TE szekció + pass rush* - A kordinatorok meg bizonyíthatnak idén egy jobb kerettel és ha megint betlizünk akkor legalább tudjuk, hogy ott van a kutya elásva.
(* egyébként szerintem egyik helyen sem kell nagyon sok plusz Ofal draft, TE/WR fa, passrushba meg kell egykis szerencse a draft vagy fa ról oszt jónapot. - Ja, Gus szerintem marad, továbbra is tartom 😊 )
több mint 5 éve
(előre szólok, én csak mezei "fotelszurkoló" vagyok, kevésbé szakmai inkább ösztön amit írok)Pár nap kellett, hogy tisztázni tudjam mit is gondolok erről a meccsről és a szezonról.
Bills 17 ponton tartottuk - ezt bárki aláírta volna (Allen 200yard alatt, futás nem hogy a Titans szintjén de még az alá is benyomtuk). Mindezt úgy, hogy több mint egy negyedet már a csere QB volt O oldalon.
A legnagyobb gondom, hogy ugyan az történt most mint tavaly a Titans ellen. Egyszerűen senki nem volt fejben a meccsen. fura ezt írni de még a ST sem. Tuckernél 2 ilyen hibára szerintem Vegasban milliókat fizettek a fogadóirodák. Kochtól sem láttam még ilyen szar puntot talán (bár neki legalább csak 1 volt).
LJ-vel sok kérdés van, de ezen a meccsen nem lehet ezeket feltenni. Egyszerűen nem derült ki, mert nem volt rá esélye/ideje, hogy kiderüljön.
Én addig nem beszélnék a QB teljesítményéről amíg a kevesebb jó snapünk van mint ahány pontunk. A világ legnagyobb zsenije is állhatott volna a fal mögött, ha nem tudjuk a kezébe adni a labdát. És még csak itt indult el a play. Arról még nem beszéltünk, hogy kb azt is egy kezemen tudom megszámolni, hányszor volt 2mp-több ideje LJ-nek mielőtt ráomlott a fal (mindezt nem egyszer sima 4 emberes lófasz felállásból). És ilyen pöcs O-fal teljesítménnyel sajnos még GR teljesítményét is nehéz megítélni.
És akkor el is értem oda, hogy mi bajom ezzel a szezonnal - a fal és az állomány miatt nem derült ki, hogy LJ techinkában játék IQ-ban előre tudott e lépni. Nem derült ki, hogy Roman a másik gatyájában hagyta a tökeit az egész szezonra vagy szimplán nem volt alkalmas a keret arra amit 2019ben elkezdett. Így viszont nagyon homály, hogy pontosan mit is kéne tenni az offseasonban most.
Ami fix:
O fal - ez nem annyira szorul magyarázatra. Ha egy ilyen irányítónk van akkor igenis kell ide költeni, és ne csak a zsebet tudják tartani hanem ha kell akkor futásban is tudjanak takarítani. (az hogy a snapet feladja az meg ne legyen már különleges elvárás b..szameg)
WR/TE - ide playmakerek kellenek végre! Olyan elkapó akinek van agya, sebessége és töke. (ez utóbbi hiánya miatt nálam Hollywood nem játszik - ezt vártuk tőle de talán a méretei miatt nincs meg a vér benne, hogy bele merjen állni egy csörtébe amikor már nála a labda és őszintén szólva nem is érzem énsem, hogy kéne erőltetnie miközben van vagy 70kg...). TE játék is ott dőlt össze, hogy kiesett Boyle. Nem azért mert ő olyan kurva nagy szám volt, hanem mert onnantól mindenki tudta, hogy ha Andrews nem blokkol akkor 90% hogy ő kapja majd a labdát végül.
Lent valaki pedzegette, hogy nem nagyon tudnak szeparálódni az elkapók - valóban nehéz ezt felmérni így a meccsen, de nekem is az az érzésem (ill. amikor látni a visszajátszást) hogy az elkapóink kb a felrajzolt utat tudják befutni, de ott megáll a tudomány (meg ők is) és várják, hogy majd LJ megfutja - nem próbálják meg kisegíteni (vagy ha még is nem egyszer láttam, hogy befutnak a CB mögé, nagy segítség az életéért küzdő QB-nak baszki).
És bár fent írtam, hogy emiatt szerintem GR-ről sem derült ki idén sok minden, de az az érzésem, hogy nem az ellenfélre készülnek fel, hanem sémákat gyakorolnak. Nem érzem, hogy lenne elemezgetés, hogy melyik csapatot hol lehet megverni, hanem meccs után próbál a hibáinkra reagálni de az meg eső után köpönyeg. Egy PO meccsen tudni kell AZONNAL váltani. És nem addig erőltetni amit gyakoroltunk amíg kikapunk.
Szerkesztette: Snagal
több mint 5 éve
Erdekes Offseason lesz. Nincs Snead, Bryant, Edwards, Judon, Ngakoue.
Van 31 millionk jelenleg amit csak Peters vagy Boyle megvalasaval lehet novelni. Megeri?
Annak fuggvenyeben draftolnek , hogy kiket tartunk meg es kiket szedunk fel. De OL-WR-OLB Draftot varok az elso ket korben. Ha az elso korben nem az elerheto legjobb OL-t huzzuk, Aprilisban amikor toltom a 30-at aaahh nem is irom tovabb mit csinalok. 🤣
Gus the Bust valaki megfizeti akar a Bills is ahol jelenleg szinte ertelmezhetetlen a felhozatal. Baszo O lenne ott vele. O nalam megy.
Snead, ot nem tartanam meg max. 2-3 millioert de ennel tobbet kap mashol. Bizonyitson Duvernay es Bryant akit viszont olcson meg lehet tartani. Varok egy WR-t, Allen Robinson egy alom lenne.
Judon es Ngakoue kerdese egy nagyon fogos tema. Judon rendszer fitt , viszont Ngakoue szinte semmit nem tett amit vartunk tole, de mindenki tudja milyen potencial van benne. Ha megakarunk tartani valakit kozuluk en Ngakouet valasztanam. Fiatalabb es talan a szezonja miatt , nem is fog elit fizetest kerni. TALAN!
Az en alom scenariom egy jo OG elso korben. Castillo Powers es Bredeson megversenyeztetese a C posztert. ( Nekem Powers tetszik )
Robinsont idehozni, igy a WR draft kiesik.
2. Korben egy OLB megszerzese Yannick melle.
4. Korben elhoznam a legjobb elerheto erofutot Gus potlasara.
Nem vagyok jelenleg pozitiv, tavaly es elotte sokkal inkabb az voltam ez a ket evunk volt foleg ugy , hogy LJ valoszinuleg szerzodest kap. De remenykedek.
Az edzoi stabon nem valtoztatnek meg, de ha jovore nincs elorelepes O-ban en megkoszonnem Romannek a munkat illetve JH-nak felajanlanek egy nem edzoi allast a csapaton belul es elhoznam az egyik legjobb OC-t es uj lapot nyitnek vele es LJ-vel. JH-val szinte eselytelen , hogy ezt meglepjuk.
Messze van meg szeptember, szeretnem ha jovore boldogabb lennek a szezon utan.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Ravens releasing RB Mark Ingram.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Úgy tűnik Mark Ingram is hamarosan követheti RGIII-éket. Ravens RB Mark Ingram shares a thank you post on Instagram to Baltimore in which he says “I’m looking forward to my next opportunity because the best is still ahead.”
— Field Yates (@FieldYates) January 19, 2021
With a year left on his deal, it seems Ingram will be released with JK Dobbins waiting in the wings. pic.twitter.com/PcczswqE46
több mint 5 éve
Kis takarítás. Ravens waived four veterans: quarterback Robert Griffin III, defensive back Davontae Harris, wide receiver De'Anthony Harris (COVID opt-out) and defensive back Tramon Williams.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 18, 2021
több mint 5 éve
touchdownwire.usatoday.com/lists/how-lamar-jackson-can-end-his-postseason-curse-and-become-a-complete-quarterback/
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
youtu.be/yuFSpIXrJoA
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Elolvasva a cikket es kicsit a szamoknak utananezve hogy ne az emlekeimre es erzesre alapozva irjak. Kezdem 2012-vel. Alex S a QB es jol jatszik de megserul es CK kiszoritja. Az OL volt 2 all pro, a WR Ted Ginn-Crabtree-VD aki kiemelheto. SB-ba jut a csapat. Egy SB vereseg utan altalaban visszaeses jon es a cikkunk 2013-bol valo 6-4 allasnal. A csapathoz jott Q es a Draftrol az O-be a segitseg McDonald TE jott.
Akkor a cikk.
több mint 5 éve
Emlékszem arra az időre,egyszer csak visszaesett az O a béka segge alá, miután Colin nem futott többet, pedig Ő még jobban is dobott Lamarnál,cserébe lábon szerintem rosszabb volt. Lamar jobban olvas.mire vagy kíváncsi? mi köze ennek GRo-hoz? szimplán, mint OC beszéltem róla. Neki is megvoltak a fegyverei, VD, Crabtree, Gore, egy kurva jó OL, hozzá pedig egy mobilis irányító. Ő hívta a futóplayeket, aztán amikor azt elvették, megállt a tudomány a 3. évre az SB után.Egy par mondatot dobj meg ide, a csapatepitesrol a keret szemontjabol, a jatekrol, Colin-rol.Roman a 9ers-szel is beleállt a földbe 4 év után. Az elején úgy tűnt, hogy végre van egy offenzív géniusz..aztán paff. ugyanez, mint itt.Én is szeretem GRo-t, Lamarral értik egymást, ki és mit akar, viszont passz játékban nem olyan kreatív, mint a futó játék tervezésében. Ha nem változtat valamit az GM, nem tudják meg Lamar megéri e a 40m/évet.LJ-vel annyi baj van h 1 masik passheavy OC+normalis fal+ WR1 nelkul nem lehet felmerni hogy hosszutavon mennyire lehet vele szamolni. Ezt pedig ki kene deriteni, plane ha jol kitomik loveval. A legnagyobb labonloves az lenne ha megfizetik LJ-t es ugyanez az offense marad.En nagyon komazom GR-t es lehet elfogult vagyok, de nalam o tartja a csapatot a hullamzo szar felett. Idejohetne Shanny es ezzel a falal nem tudna futtatni a jatekat, johetne barmilyen passz zseni es ezzel a fallal nem tudna futtatni a jatekat es ilyen elkapokkal sem. Ez a keret ligalja es csak gyengult idenre. JH a faszat kiverte a drafton es remenykedtunk hogy valami csoda WR-t talaltunk. Nem egy returner volt a faszcibalas oka.
Egyszeruen ez a D heavy felfogas ilyen offensezel nem visz sehova. A szabalyok is a pass orientalt tamadofocinak kedveznek. Erre fele kell elmozdulni.
Es lehet h nem ez (volt) az identitasa a csapatnak de nem veletlen h az eros vedelmu csapatok impotens offensekkel semmire nem mennek az elmult evekben. Ahogy az elmult 3 evben vallalhatatlan eredmenyre vezetett vegul ez a runheavy koncepcio egy szoros vagy nagyobb tettel biro meccsen.(Romant en ezert is lecserelnem mert egyertelmu h ennel tobb nincs benne)
Haladni kene a korral es kiaknazni a lehetosegeket ha mar belenyultak nem top 10es drafttal egy haszanlhatonak tuno iranyitoba.
Morfil
no
70 éves rekordokat döntenek együtt, nincs baj, nem vesztes kultúra ez, csak nem tudják átlépni az árnyékukat.
Egy Allen Robinson/Creed Humphrey/TE frissítés közelebb vinne e a SB-hez?
Passz!
Ugyanakkor rémálom, hogy egy Tresman/air Flacco variáció következzen.
Legjobb lenne, ha beleegyezne, hogy visszamegy run koordinátornak és más passzhoz jobban értő hívná a playeket.
kátrány
petey
no
bleacherreport.com/articles/1858140-why-greg-romans-play-calling-is-holding-back-the-san-francisco-49ers
petey
több mint 5 éve
Amugy maga ez a futas orientalt jatek kisertetiesen emlekeztett a 49ersre. Es a Ravensnek a tavalyi meg esetleg az idei ev volt a meglepetes ereje. Nyilvan adjanak meg 1 lovest ha rendbe rakjat falat es wrt is szereznek, de en azert is partolnek el Romantol legkesobb jovore ha nem muxik, mert LJ passzkepessege nem fog sem kiderulni sem fejlodni ha eles meccseken nm nyomatjak. Es az ev eleji-kozepi passz offense nevu bohozatnak nem latom az ertelmet.
Szerkesztette: Morfil
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead