Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
De most mi az úristent várnak ettől a +2 naptól?
Aki pozitív, az úgyis 10 napra off.
Aki csak contact, az elvileg vissza jöhetett volna már vasárnap.

Tényleg mi értelme van ennek?
tenorx
Olyan ez mint a Kekszakallu herceg varaban. Ki kell nyitni mind a 7 ajtot, hiaba tiltakozik ellene a szenvedely. Szembe kell vele nezni, egyszer s mindenkorra, nem maradhat zarva egy ajto sem.

Titkok, virusfertozes, egyremegy. Takarodjon a picsaba...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 802

tenorx
Ha talalnak meg esetet akkor szerintem nem lesz merkozes, en csak erre tudok gondolni. Nem akarjak a Steelerst is lefertozni.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
tenorx 14 100 — fő libsi

több mint 5 éve
Kedden lesz a madden.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Meg 1 Covid-os , nem lesz itt merkozes , 14 jatekos mar osszesen.

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
gedam 6 478
nálunk a covid listán azok most nincsenek is fent, akik close contactok. most hol tartunk? 12 játékos és 6 edző produkált pozitív tesztet? mert kb. akkor mindenkit fel lehet rakni a close contact listára. az nfl szigorú protokollja kicsit ide-oda mozgatható. ha csak egy pozitív teszt van, akkor megy a kontakt kutatás. ha 18, akkor vatevör.
hárbó egyébként bejelentette, hogy hétfőig biztos zárva lesz az épület.
nevetséges az nfl, hogy erre semmiféle forgatókönyve nem volt, csak az, hogy rákényszeríti a csapatokat, hogy játszanak, zéró felkészüléssel, sérülésveszélynek kitéve a játékosokat, fertőzésveszélynek kitéve mindenkit.
nem kell elutazni, a steelersnek ítéljék oda a győzelmet, legalább megkapják a byeukat és nem hisztiznek tovább, mi meg készülhetünk pihenten a maradékokkal a cowboys ellen.
gedam
1., Attól, hogy együtt edzenek, még nem biztos, hogy közeli kontaktok is. Csak egy példa, amikor a Steelersnél két emberről kiderült a covid, azért kellett Roethlisbergernek karanténba menni, mert mellette ült a repülőn. De a többi TE nem volt közeli kontakt. Erre eléggé odafigyelnek és nem tologatják. Valamennyit utaznak együtt vagy az eligazításon ülnek egymás mellett hosszabb időt, akkor igen, de az edzés nem számít annak. Biztos van értelme, nem vagyok virológus. De azért a legtöbb csapat, 1-2-3-4 eset után megakadályozza a terjedést...ahol nem, ott felmerül a szándékosság, mint most ez az edző, aki hülye volt, vagy a Titans érdekes esete.
2., a bye week látom érzékeny téma, pedig a lényege nem az, hogy kihagyhatunk egy meccset, hanem hogy egy bye week esetén 9, a kis bye esetén 5 nap szünetet kapnak a játékosok. Ma edzés van, ezért ha holnap-holnapután elhalasztják a meccset, akkor sem lesz nagy pihenő.
Klaci79
nekem nem érzékeny téma. lamar vszeg a pályán kapta el a centertől a titans meccsen.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 885
nálunk a covid listán azok most nincsenek is fent, akik close contactok. most hol tartunk? 12 játékos és 6 edző produkált pozitív tesztet? mert kb. akkor mindenkit fel lehet rakni a close contact listára. az nfl szigorú protokollja kicsit ide-oda mozgatható. ha csak egy pozitív teszt van, akkor megy a kontakt kutatás. ha 18, akkor vatevör.
hárbó egyébként bejelentette, hogy hétfőig biztos zárva lesz az épület.
nevetséges az nfl, hogy erre semmiféle forgatókönyve nem volt, csak az, hogy rákényszeríti a csapatokat, hogy játszanak, zéró felkészüléssel, sérülésveszélynek kitéve a játékosokat, fertőzésveszélynek kitéve mindenkit.
nem kell elutazni, a steelersnek ítéljék oda a győzelmet, legalább megkapják a byeukat és nem hisztiznek tovább, mi meg készülhetünk pihenten a maradékokkal a cowboys ellen.
gedam
1., Attól, hogy együtt edzenek, még nem biztos, hogy közeli kontaktok is. Csak egy példa, amikor a Steelersnél két emberről kiderült a covid, azért kellett Roethlisbergernek karanténba menni, mert mellette ült a repülőn. De a többi TE nem volt közeli kontakt. Erre eléggé odafigyelnek és nem tologatják. Valamennyit utaznak együtt vagy az eligazításon ülnek egymás mellett hosszabb időt, akkor igen, de az edzés nem számít annak. Biztos van értelme, nem vagyok virológus. De azért a legtöbb csapat, 1-2-3-4 eset után megakadályozza a terjedést...ahol nem, ott felmerül a szándékosság, mint most ez az edző, aki hülye volt, vagy a Titans érdekes esete.
2., a bye week látom érzékeny téma, pedig a lényege nem az, hogy kihagyhatunk egy meccset, hanem hogy egy bye week esetén 9, a kis bye esetén 5 nap szünetet kapnak a játékosok. Ma edzés van, ezért ha holnap-holnapután elhalasztják a meccset, akkor sem lesz nagy pihenő.
több mint 5 éve
Lucifer New York Jets 1 215
kicsit sajnálom a csávót, nem hordta a maszkot mindig, hibázott.
nem látjuk milyen gyakorlatokat végzett, elképzelhető, hogy ő is mozgott ezek közben, ugrált, fogta a kötelet, dobta a medicinlabdát. nem biztos, hogy én is felvenném a maszkot. szóval kicsit féltem a keresztrefeszítéstől.
gedam
Nyílván látatlanban formálunk véleményt és biztos nagyon nehéz maszkban letolni az edzéseket (az egész marha szürreális, h a játékosok a meccsen driveok/playek között maszkban ülnek a padon, amikor már bizonyos testrészeiken is veszik a levegőt, percekkel később meg egymás hegyén-hátán fekszenek), de ezt azért mások is meg tudják oldani kisebb-nagyobb sikerrel. Peche volt, h am is fertőző volt és, h ekkora felfordulást okozott. De a tünetek elhallgatása és a nyomkövető (pfff...) elhallgatása/nem hordása (ezek a hivatalos/állítólagos infók). Ilyen messziről nehéz megítélni a dolgot. Érthetőek az indokok, de a szabály akkor is szabály.

GO JETS!!!
több mint 5 éve
gedam 6 478
kicsit sajnálom a csávót, nem hordta a maszkot mindig, hibázott.
nem látjuk milyen gyakorlatokat végzett, elképzelhető, hogy ő is mozgott ezek közben, ugrált, fogta a kötelet, dobta a medicinlabdát. nem biztos, hogy én is felvenném a maszkot. szóval kicsit féltem a keresztrefeszítéstől.
több mint 5 éve
gedam 6 478
megnéztem az erőnléti edző twitterjeit.
végülis mi baj lehet abból, ha egy vírustagadó embert alkalmazol a pandémia közepén?
gedam
Jezus!

Miket irt a paraszt?
RedFive
rá volt pörögve a témára, a dr. gödény vonalon.
gedam
Még ott dolgozik?!
bcsarli
 www.baltimoreravens.com/team/coaches-roster/steve-saunders
Best known for his work with longtime Steelers LB James Harrison, who was the 2008 NFL Defensive Player of the Year, Saunders has trained hundreds of NFL, NHL and MLB athletes.
ez a ti beépített emberetek
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
végülis mi baj lehet abból, ha egy vírustagadó embert alkalmazol a pandémia közepén?
gedam
Jezus!

Miket irt a paraszt?
RedFive
gedam
Még ott dolgozik?!

több mint 5 éve
gedam 6 478
gedam
Jezus!

Miket irt a paraszt?
RedFive
több mint 5 éve
PlayOffra a mi nyajunk lesz immunis. A mi trash talk-unk 1.5 meteren belul lesz a halalos fegyver V. Koszonhetoen egy idiota izomepito edzonek...

több mint 5 éve

A jozan esz olomlabakon koveti a valosagot. 😂 mar -4 !!!

-8 helyett, de aze' kuszik-maszik arrafele...

több mint 5 éve
gedam 6 478
Ha lesz meccs vasarnap, mi leszunk az a csapat akik ezzel az egyik eloszezon meccset potoljak. 😄 mondjuk a Zs csapattal az elsot. Aztan a Dallas ellen potoljuk a masodikat ahol mar tobb kezdo is palyara lep... A Browns ellen a harmadik edzomeccs jon majd, hogy a Jags ellen bevessuk vegre az A csapatot. 😂 PlayOff Run a javabol! 😒
RedFive
a dallas meccsre kell koncentrálni, remélem harbs is ezt teszi. ott is van baj bőven, igazi roncsderbi lesz. ha azt tudjuk hozni nincs veszve a szezon. másoknál is lesz még galiba, szerintem itt olyan káoszvégjátéknak nézünk elébe, annyira be fog kavarni a kovid, hogy sok-sok szerencsével is oda lehet érni a végére.
több mint 5 éve
gedam
Jezus!

Miket irt a paraszt?

több mint 5 éve
Ha lesz meccs vasarnap, mi leszunk az a csapat akik ezzel az egyik eloszezon meccset potoljak. 😄 mondjuk a Zs csapattal az elsot. Aztan a Dallas ellen potoljuk a masodikat ahol mar tobb kezdo is palyara lep... A Browns ellen a harmadik edzomeccs jon majd, hogy a Jags ellen bevessuk vegre az A csapatot. 😂 PlayOff Run a javabol! 😒

több mint 5 éve
gedam 6 478
több mint 5 éve
gedam 6 478
Amugy rohognek, ha tenyleg jatszana, Griffinnel szarabb nem lenne az biztos.

Furge srac, jo iranyvaltasai vannak es bar Hori szerint gyenge a karja, ami szerintem egy alapot nelkulozo sommas itelet, de hozza eleg pontos. Utah Utes volt. Az uccso eveben 73% passzpontossaggal 3000 yard felett, plussz parszaz yardot osszehozott labon is.

RGIII tol ugyis megvalunk jovore, mert kell az a 2 milla is ami vele felszabadul, adnam hogy Huntley gyakszizzon egyet.
RedFive
szerintem meccs akkor lesz, ha ma és holnap 1 pozitív sem lesz, egyébként nagy a rizikó, hogy lefertőzzük a steelerst.
mondtam én, hogy lamar lesz az eltitkolt pozitív, pozitív volt ő már tegnapelőtt is, csak teszteltek mégegyet, hogy biztos legyen. (mondjuk ha 2 center és két futó kovidos, akkor vszeg a közte lévő qb is. meg ugye egy meccsen 25-30* felállunk huddleba és lamar köpi ki a játékot, lesznek még sztem egy páran.)
így edzés lehetőség nélkül az akárkiket pályára küldeni teljesen felesleges. nem is tudnánk mást játszani, csak handoff és középső futás. huntleyról sem tudnánk meg csak annyit, hogy mennyire erős az aclje.

Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Amugy rohognek, ha tenyleg jatszana, Griffinnel szarabb nem lenne az biztos.

Furge srac, jo iranyvaltasai vannak es bar Hori szerint gyenge a karja, ami szerintem egy alapot nelkulozo sommas itelet, de hozza eleg pontos. Utah Utes volt. Az uccso eveben 73% passzpontossaggal 3000 yard felett, plussz parszaz yardot osszehozott labon is.

RGIII tol ugyis megvalunk jovore, mert kell az a 2 milla is ami vele felszabadul, adnam hogy Huntley gyakszizzon egyet.

több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
Amugy ja.
Ha Lamar Covidos, akkor Griffin III. mekkora esellyel ussza meg? Trace McSorley is az, edzesen ezek harman kiscsoportosan kozosen jacciznak...

Ugyhogy:
Jon, jon, jon, JON! 😤
Tyler Huntley bemutatkozasa az NFL ben! 👍
RedFive
Futni tud?
KeyG
Tud beza! Muszaj is lesz neki...
RedFive
Play Action, Read Option, RPO and Gus the Bus.
KeyG
Fapados playbook és Steelers azt sem tudja merre szaladjon 😁😁😁
ThundersNFL
Neha az a legjobb. 😃
KeyG
ez volt a mester terv, Huntley-ról nincs videó 😉
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
Amugy ja.
Ha Lamar Covidos, akkor Griffin III. mekkora esellyel ussza meg? Trace McSorley is az, edzesen ezek harman kiscsoportosan kozosen jacciznak...

Ugyhogy:
Jon, jon, jon, JON! 😤
RedFive
Futni tud?
KeyG
RedFive
az életéért 😊
több mint 5 éve
Amugy ja.

Ugyhogy:
Jon, jon, jon, JON! 😤
RedFive
Futni tud?
KeyG
RedFive
KeyG
ThundersNFL
Neha az a legjobb. 😃

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
Hat ezt beszoptuk, most olvasok vissza. Ez van.😕 Varjuk a fejlemenyeket. Jo lenne helyt allni azert majd vasarnap...

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Amugy ja.

Ugyhogy:
Jon, jon, jon, JON! 😤
RedFive
Futni tud?
KeyG
RedFive
KeyG

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018