Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 600
Pedig nem nehéz. A Titans ellen buktuk a bye weeket. Tomlin úgy tervezte, hogy a csütörtöki meccs és után csinál egy mini byet és szerdáig elengedi a csapatot pihenni. Most ez az egész off a vasárnapi meccsel és így jön kis a "dupla szívás" mert a bye is bukó lett meg ez a mini bye is.
Razi
Lehet én vagyok túl értetlen vagy nem figyeltem a szezon elején, de:
Nem bukott bye weeket a steelers, nem? a 4. héten volt bye - nem elbuktátok, csak máskor volt mint ahogy tervezett volt.

Persze értem, hogy mennyivel hasznosabb egy bye a 7-8-9 hét környékén, de a 4. héten is vannak már csapatok bye-on, ez nem rendkívüli dolog, csak "kevésbé szerencsés".
Egy ilyen évben emiatt komolyan felháborodni egy olyan csapatnál akik 10-0val állnak és azért a sorsolásuk sem a legnehezebb - nekem ez kicsit vihar a biliben.

Én mindenesetre cserélnék szivesen a steelers-szel, hogy teljes keret de 4. heti bye vagy szezon közben egy bye de a fél csapat covidIR-en 😊
Snagal
keszultek a meccsre, igy nem volt igazi piheno.
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
Pedig nem nehéz. A Titans ellen buktuk a bye weeket. Tomlin úgy tervezte, hogy a csütörtöki meccs és után csinál egy mini byet és szerdáig elengedi a csapatot pihenni. Most ez az egész off a vasárnapi meccsel és így jön kis a "dupla szívás" mert a bye is bukó lett meg ez a mini bye is.
Razi
Lehet én vagyok túl értetlen vagy nem figyeltem a szezon elején, de:
Nem bukott bye weeket a steelers, nem? a 4. héten volt bye - nem elbuktátok, csak máskor volt mint ahogy tervezett volt.

Persze értem, hogy mennyivel hasznosabb egy bye a 7-8-9 hét környékén, de a 4. héten is vannak már csapatok bye-on, ez nem rendkívüli dolog, csak "kevésbé szerencsés".
Egy ilyen évben emiatt komolyan felháborodni egy olyan csapatnál akik 10-0val állnak és azért a sorsolásuk sem a legnehezebb - nekem ez kicsit vihar a biliben.

Én mindenesetre cserélnék szivesen a steelers-szel, hogy teljes keret de 4. heti bye vagy szezon közben egy bye de a fél csapat covidIR-en 😊
több mint 5 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
több mint 5 éve
ennyi idiótát, mint a facebookon a hír alatt hozzászólok, jó ég.
gedam
Nem tudom itt most a magyar vagy amerikai fb kommentekre gondolsz (bár feltételezem nincs nagy különbség).
Én a Steelers játékosok háborgását nem értem, pont ők akik ugyan olyan sportemberek mint az ellenfél mit nem tudnak azon megérteni, hogy ez részben az ő védelmüket is szolgálja, és hogy a másik csapat nyilván nem direkt köhögte körbe a fél öltözőt, hogy jól kicsesszen velük.
Ráadásul a vita tárgya sok helyen az, hogy őket érintette anno a Titans miatti csúszás is... hát ha jól emlékszem a Ravens/Steelers meccs is érintett volt, mert azt is áthelyezték. Márpedig ha két csapat meccsét áthelyezik akkor fura az a narratíva, hogy az csak őket sújtotta (vagy elmagyarázza nekem Suszter hogy lehet úgy elcsúsztatni egy meccset, hogy az csak az egyik csapatnál jelentkezzen változásként? 😊)
Példát lehetne venni itt a szomszéd topikban a "kollégákról" akik érdekes módon nem csak értik, hogy ez nem egy ördögi terv része, amivel a Steelers orra alá borsot törünk , de még szorítanak is azért, hogy minél több kezdő állhasson ki, hogy a nevéhez és múltjához méltó legyen egy ilyen rangadó. Furcsa, hogy ezt odaát még játékosok sem feltétlenül értik meg, de a "messzi" magyarországon a szurkolók igen 😊
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 802
Mindent a Ravensert! A szakallam amit masfel honapja novesztettem es Karacsony utan akartam levagni annak remenyeben , hogy a csillagok allasa innentol kedvezo lesz szamunkra , lenyirtam! Kellett valami amibe kapaszkodhatok a szezon hatralevo reszere. 😀
KeyG
Utanaszamoltam. 😂 Minden bajunk okozoja a szakallad volt, amit az Eagles meccs 4.negyedeben kezdtel noveszteni a hatodik heten. 😩
Tavaly a C csapattal alltunk ki a Picc B ellen es gyoztunk, vasarnap este 19:15 kor felkuldjuk a palyara a ZS csapatunkat a Picc A ellen, de most, hogy szoren szalan eltunt a bunos szakall, erzem hogy fogadnom kell a Ravens W-re. 😄
RedFive
A WFT elleni meccs masnapjan nyirtam le. 😀
De lehet a szakall merete ha eler egy szintet ott fordul at a dolog balszerencsebe a Holloinknak. Kiderul , jo odds lesz rank az tuti. Tavaly megvolt az onbizalom.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Mindent a Ravensert! A szakallam amit masfel honapja novesztettem es Karacsony utan akartam levagni annak remenyeben , hogy a csillagok allasa innentol kedvezo lesz szamunkra , lenyirtam! Kellett valami amibe kapaszkodhatok a szezon hatralevo reszere. 😀
KeyG
Pont a szakálladba kapaszkodhattál volna. Vagy lerághattad volna. Most már mindegy.
ulpianus
Marad a soros uveg. 😃

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Amugy most vmi eronleti edzo kapott fegyelmit mert a fitness mokus nem hordott folyton maszkot es nyomkoveto eszkozt valamint eltitkolta a tuneteit vagymi...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
KeyG
Utanaszamoltam. 😂 Minden bajunk okozoja a szakallad volt, amit az Eagles meccs 4.negyedeben kezdtel noveszteni a hatodik heten. 😩
Tavaly a C csapattal alltunk ki a Picc B ellen es gyoztunk, vasarnap este 19:15 kor felkuldjuk a palyara a ZS csapatunkat a Picc A ellen, de most, hogy szoren szalan eltunt a bunos szakall, erzem hogy fogadnom kell a Ravens W-re. 😄

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
KeyG
Pont a szakálladba kapaszkodhattál volna. Vagy lerághattad volna. Most már mindegy.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
gedam 6 478
ennyi idiótát, mint a facebookon a hír alatt hozzászólok, jó ég.

Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Ravens Claim Offensive Tackle Jake Rodgers Off Waivers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
 youtu.be/8vV5huF6ne0

Harbs kiállt a csapat mellett. Tisztelet érte.
Azért az igazság része, hogy ő nem szereti a csapatban a nagy ego/arcokat.Ilyenkor hiányzik egy Ray, Ed, Sizzle, JJ, Ngata...
kátrány
A Titans magat adta ismet. 😊
Nincs ebbe semmi meglepo.
Ingramnek nem a sajtotajekoztaton meg egy gumifallal kellene pofazni/hadakozni. Hanem elorelepnie ilyen helyzetekben , de lehetne Judont is felhozni.

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
 youtu.be/8vV5huF6ne0

Harbs kiállt a csapat mellett. Tisztelet érte.
Azért az igazság része, hogy ő nem szereti a csapatban a nagy ego/arcokat.Ilyenkor hiányzik egy Ray, Ed, Sizzle, JJ, Ngata...

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
Jah igy en is tudom nezni majd eloben. Jo lesz ez nekem? 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Legalabb pentek hajnalban szunya lesz. 👍

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
The NFL announced Thursday’s Steelers-Ravens game has been postponed to Sunday.
több mint 5 éve
Big L.

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
gedam 6 478
Addig nem akarnak plusz fordulót, amíg nem muszáj. És lássuk be 5-6 embernél még nem az. Inkább a pech ráadásul, hogy a múlt heti két eset után nem sikerült ezt elvagni és lett újabb 3 és a kontakt személy.
Az NFL azt nézi, hogy az év egyik legnézettebb meccsét kellene halasztani, az amerikaiak hálaadásának estélyén, amikor mindenki a pulyka után focira vágyik. Elhalasztani januárra, amikor pedig el kell kezdeni a rájátszást, hogy az a kiírt SB-vel végzodjon februárban.
És amíg csak nem lesz valamelyik csapatban 15 covidos, nem fognak halasztani. Az üzleti érdek ezt diktálja. És mivel újra rohadt sok ember nézi TV-n az NFL-t, most amit csak lehet megtartanak.
Klaci79
pont akartam írni, hogy gyanús, hogy a TV-s szerződésekhez van ennek köze, mert a Titans meccset gond nélkül csúsztatták - csak itt ugye nem lenne másik meccs helyette (feltételezem egyik csapat sem akar hirtelen 3 nappal előbb porondra lépni), a hálaadás főműsoridejében meg elég sok pénz foroghat kockán...
Szóval fasza.
(ps: de ha ezen az egy meccsen múlik majd a rájátszás akkor a sorsolásunk erősségét tekintve meg is érdemeljük, hogy lemaradjunk a PO-ról - a keserű szájíz inkább csak annak szól, hogy a Steelers elleni meccsek az év összecsapásai, ez most csorbulhat ha az eddigiekhez képest is gyengébbek és felkészületlenebbek leszünk emiatt - na de csoport meccs, szóval a "bármi megtörténhet" közhely tartja bennem a reményt 😊)
Snagal
nem is edzünk. nem biztos, hogy erőltetném a sérülést. nem azt mondom, hogy nem oszt vagy szoroz ez a meccs, de igazából a hátralévő többi mérkőzést kéne hozni. lehet, hogy zs csapattal kéne elutazni. a covid be fog zavarni másnak is, a tetőzés mostanság lesz az usaban, ráadásul hálaadás, mindenki utazgat majd jobbra-balra a családjához, jövő hétre a fél liga ezzel küzd majd. most a browns, jagsnél is van már baj, ahogy látom, meglátjuk.
(csak ne haljon bele senki az nfl kapzsiságába.)

több mint 5 éve
Addig nem akarnak plusz fordulót, amíg nem muszáj. És lássuk be 5-6 embernél még nem az. Inkább a pech ráadásul, hogy a múlt heti két eset után nem sikerült ezt elvagni és lett újabb 3 és a kontakt személy.
Az NFL azt nézi, hogy az év egyik legnézettebb meccsét kellene halasztani, az amerikaiak hálaadásának estélyén, amikor mindenki a pulyka után focira vágyik. Elhalasztani januárra, amikor pedig el kell kezdeni a rájátszást, hogy az a kiírt SB-vel végzodjon februárban.
És amíg csak nem lesz valamelyik csapatban 15 covidos, nem fognak halasztani. Az üzleti érdek ezt diktálja. És mivel újra rohadt sok ember nézi TV-n az NFL-t, most amit csak lehet megtartanak.
Klaci79
pont akartam írni, hogy gyanús, hogy a TV-s szerződésekhez van ennek köze, mert a Titans meccset gond nélkül csúsztatták - csak itt ugye nem lenne másik meccs helyette (feltételezem egyik csapat sem akar hirtelen 3 nappal előbb porondra lépni), a hálaadás főműsoridejében meg elég sok pénz foroghat kockán...
Szóval fasza.
(ps: de ha ezen az egy meccsen múlik majd a rájátszás akkor a sorsolásunk erősségét tekintve meg is érdemeljük, hogy lemaradjunk a PO-ról - a keserű szájíz inkább csak annak szól, hogy a Steelers elleni meccsek az év összecsapásai, ez most csorbulhat ha az eddigiekhez képest is gyengébbek és felkészületlenebbek leszünk emiatt - na de csoport meccs, szóval a "bármi megtörténhet" közhely tartja bennem a reményt 😊)
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 886
több mint 5 éve
gedam 6 478
A ti helyzetetektől függetlenül egyszerűen hihetetlen, hogy ekkora szervezet, mint az NFL ad-hoc jelleggel hoz döntéseket - legalább is ránézésre.

Én már a szezon előtt azt hittem, hogy összeraknak egy végrehajtási tervet minden esetre, amit transzparensen feltesznek akár az nfl.com-ra is. Van 4 covidosod, 6 forduló van hátra és 3 nap múlva játszanál? Semmi gond, ezt kell csinálnod és ez fog veled történni. Előre meghatároztuk a játékszabályokat, tudtad, hogy ez lesz, sajnos így jártál.

Ehelyett mi van? Látszólag összefüggés nélküli döntések sorozata. Hogy egyes politikusok ezt csinálják, az nem lep meg, de egy ekkora profitorientált vállalkozás is balfaszoskodik, az számomra döbbenet.

Illetve az csak részben ide tartozik, hogy Európában egy covidon átesett sportolónak kb másfél hónapot kell kihagynia a terhelés hatására keletkező vérrögök és a lehetséges szívizomgyulladás miatt. USA-ban más az emberi szervezet.
Szokol
ezt írtam az első forduló után. 1-2 plusz forduló kellett volna a szezon vègèn, ahol ezeket a meccseket bepótolják. azt ne is említsük, hogy simán lehet fertőző még a csapatban, aki játszik csütörtökön és negatív, de pénteken már pozitív. az is benne van, hogy lefertőzzük a vasast. meg mi a close contact? szigorúan véve mindenki close contact, hát a hádülben minimum összehajolnak. nem is értem.

több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
A ti helyzetetektől függetlenül egyszerűen hihetetlen, hogy ekkora szervezet, mint az NFL ad-hoc jelleggel hoz döntéseket - legalább is ránézésre.

Én már a szezon előtt azt hittem, hogy összeraknak egy végrehajtási tervet minden esetre, amit transzparensen feltesznek akár az nfl.com-ra is. Van 4 covidosod, 6 forduló van hátra és 3 nap múlva játszanál? Semmi gond, ezt kell csinálnod és ez fog veled történni. Előre meghatároztuk a játékszabályokat, tudtad, hogy ez lesz, sajnos így jártál.

Ehelyett mi van? Látszólag összefüggés nélküli döntések sorozata. Hogy egyes politikusok ezt csinálják, az nem lep meg, de egy ekkora profitorientált vállalkozás is balfaszoskodik, az számomra döbbenet.

Illetve az csak részben ide tartozik, hogy Európában egy covidon átesett sportolónak kb másfél hónapot kell kihagynia a terhelés hatására keletkező vérrögök és a lehetséges szívizomgyulladás miatt. USA-ban más az emberi szervezet.
több mint 5 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Rapaport most ezt írta.
While the #Ravens deal with positive COVID-19 tests for some staff members and players, one option being considered is for the team to fly out day-of-game on Thursday. It’s a short flight and a night game. Not ideal, but not unprecedented, either.
több mint 5 éve
gedam 6 478
Az csak nekem fura, hogy egy nappal a meccs előtt még mindig nincs hivatalos infó arról ki fertőzött és ki nem? Sem az NFL oldalán sem a Ravens.com-on?
Utóbbin is csak Mcphee -vel egészült ki az infó közlés.
Snagal
én arra gondoltam, hogy lamar az, mert nagyon titkolóznak, de megvárják, hogy ma is az lesz-e
1-2órán belül kiderül, tesztelnek mégegyet.