Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
gedam 6 478
Ugy tekintek a pentek hajnali meccs ele hogy elvesztettuk Dobbinst, akiert nagy kar. Ingram es Williams a bokaseruleseikbol meg vissza se jottek. (Ingram kvazi) Campbell come back? 👊

Mark Andrews: "A hatunkat a falnak vetjuk!" -> errol van szo!

Az O line mutasson megint picit tobb eletjelet, a kedvet vesztett M.Brown ne legyen mar olyan kis nyomi, szeparalodjanak a wr ek.

Kerdes, hogy lesz e tokunk harmadszor is a kezdobe szolitani Dezt. Szerintem nem lehet kerdes. Nagyon jol mozog.

Mint sarokba szoritott, sebzett ragadozok, ugy essunk neki a veretleneknek, mi mas? 💪✊
RedFive
én azért írogatom az empty backfieldet is, mert az is lehetne egy módja talán, hogy utat nyissunk lamarnak. kicsit széthúzni a teret, dez halivud andrews 5yardos rootokon. ha dez egy-egyben van az ellenfelével, kidobjuk neki a losra 5yard fixen. nem látom mivel jobb, ha dobbins fut úgy középre, hogy tömve a box, főleg, hogy ilyen szar a fal. a checkdown jobban ülne talán, a falon sem lenne akkora teher.
aztán lehet, hogy hülyeség, amit írok.
gedam
LJ-nek nem tudsz ugy utat nyitni ( ha futasra gondolsz ). Dez-re egesz nap ki kellett volna dobni. 1-1 ben futot jatszik 3-4-5 yard ingyen. Elobb utobb a CB kozelebb allt volna es akkor kiderul hogy el tud-e ugy szeparalodni es LJ odadobni es elkapni a labdat.

Tettem egy dolgot ezert igy, amig az osszes rovid route-on vedok tomkelege van, de nincs ido hosszabbra addig ez lesz.
Az RB-nek blokkolasi feladatai is vannak es lenne is szukseg ra. Ha bevallaljuk hogy ne alljon be, akkor nezzuk meg az 5 legjobb elkaponkat poszttol fuggetlenul. Inkabb tobb ido kellene nekik az atlagosnal nem kevesebb.

A matek van ellenunk, 4 a 7 ellen totalis gyozelemben
no
nekem azzal sem lenne bajom, ha végig powerben erőltetnénk a futást no huddle-lel kombinálva. fussunk 3-at egymás után. lakkor próbáljuk ki azt. inkább úgy legyen 3andout, hogy 3-at futunk. de ez, hogy futunk egyet, dobunk egyet, dobunk mégegyet kurva unalmas. lamar van annyira jó, hogy no huddle-lel próbálkozzunk. bizzuk rá.
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 600
Ugy tekintek a pentek hajnali meccs ele hogy elvesztettuk Dobbinst, akiert nagy kar. Ingram es Williams a bokaseruleseikbol meg vissza se jottek. (Ingram kvazi) Campbell come back? 👊

Az O line mutasson megint picit tobb eletjelet, a kedvet vesztett M.Brown ne legyen mar olyan kis nyomi, szeparalodjanak a wr ek.

Kerdes, hogy lesz e tokunk harmadszor is a kezdobe szolitani Dezt. Szerintem nem lehet kerdes. Nagyon jol mozog.

Mint sarokba szoritott, sebzett ragadozok, ugy essunk neki a veretleneknek, mi mas? 💪✊
RedFive
én azért írogatom az empty backfieldet is, mert az is lehetne egy módja talán, hogy utat nyissunk lamarnak. kicsit széthúzni a teret, dez halivud andrews 5yardos rootokon. ha dez egy-egyben van az ellenfelével, kidobjuk neki a losra 5yard fixen. nem látom mivel jobb, ha dobbins fut úgy középre, hogy tömve a box, főleg, hogy ilyen szar a fal. a checkdown jobban ülne talán, a falon sem lenne akkora teher.
gedam
LJ-nek nem tudsz ugy utat nyitni ( ha futasra gondolsz ). Dez-re egesz nap ki kellett volna dobni. 1-1 ben futot jatszik 3-4-5 yard ingyen. Elobb utobb a CB kozelebb allt volna es akkor kiderul hogy el tud-e ugy szeparalodni es LJ odadobni es elkapni a labdat.

Tettem egy dolgot ezert igy, amig az osszes rovid route-on vedok tomkelege van, de nincs ido hosszabbra addig ez lesz.
Az RB-nek blokkolasi feladatai is vannak es lenne is szukseg ra. Ha bevallaljuk hogy ne alljon be, akkor nezzuk meg az 5 legjobb elkaponkat poszttol fuggetlenul. Inkabb tobb ido kellene nekik az atlagosnal nem kevesebb.

A matek van ellenunk, 4 a 7 ellen totalis gyozelemben
több mint 5 éve

RedFive
Nem tudom mi ez az izgalom, tavaly Edwards simán felpakolt 130 yardot. Az elég fájó volt (nekünk). Bus Gus day 😀
astroid
hogy nem a tavalyi OL blokkol neki.
több mint 5 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689

RedFive
Nem tudom mi ez az izgalom, tavaly Edwards simán felpakolt 130 yardot. Az elég fájó volt (nekünk). Bus Gus day 😀
több mint 5 éve
gedam 6 478

RedFive
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

😳😒 Inkabb adom -6 ra.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Olyan nehéz elhinni, hogy a tavaly olyan ígéretes Hollywood/Boykin duó ennyire gyenge lenne.
Duvorney nem volt használva, pedig múlt héten jó volt.
Lamar sügér a passz játékhoz?
Dez-ben 1td és 2 tiszta 1rst down maradt, amire emlékszek, mintha a bal periférikus mezeje hiányozna.
GR szétesett, unalmas, kiszámítható offense.
Nem mozgatják aDL-t, Lamar alig passzol mozgásban stb.
No, mea culpázok. Nem akartam elvinni, hogy idény felénél ilyen OL legyen.
Oké, Yanda. A Liverpool védője vanDiyk kiesett egész évre, aki nem pótolható, jelenleg a világ legjobbja a posztján. Klopp , moneyballosan/Billy Beanesen a többi játékos pótolja a VVD számait. Ahogy Yanda, úgy VVD is pótolhatatlan, 1az1-ben.

youtu.be/UsABAkKOJE0

kátrány
Cannavaro màr visszavonult? 🤪
több mint 5 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Olyan nehéz elhinni, hogy a tavaly olyan ígéretes Hollywood/Boykin duó ennyire gyenge lenne.
Duvorney nem volt használva, pedig múlt héten jó volt.
Lamar sügér a passz játékhoz?
Dez-ben 1td és 2 tiszta 1rst down maradt, amire emlékszek, mintha a bal periférikus mezeje hiányozna.
GR szétesett, unalmas, kiszámítható offense.
Nem mozgatják aDL-t, Lamar alig passzol mozgásban stb.
No, mea culpázok. Nem akartam elvinni, hogy idény felénél ilyen OL legyen.
Oké, Yanda. A Liverpool védője vanDiyk kiesett egész évre, aki nem pótolható, jelenleg a világ legjobbja a posztján. Klopp , moneyballosan/Billy Beanesen a többi játékos pótolja a VVD számait. Ahogy Yanda, úgy VVD is pótolhatatlan, 1az1-ben.

youtu.be/UsABAkKOJE0

Szerkesztette: kátrány

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
Ezt megnyerte a Steelers a meccs elott. A maradek 5 meccset hozni kell valahogyan. Eric Tomlinson TE erkezett.
KeyG
minimum jo field day a falnak, de JH ra fog porogni a W-re.

Dobassal kezdunk nem Andrews-nak,
több mint 5 éve
Picit azért tegyük helyre a dolgokat TITANS oldalról:

A DEFENSE falunk elég szar, Klóni sincs már, Simmonson és Jacksonon kívül nincs falemberünk. Az LB-k nél egyedül Landry normális, most, hogy Brown kiesett. CB sorunk Adoree Jackson nélkül (sérült 1 hónapja) nincs. Egyedül a safetijeink ok.

A Támadófalunkat domináltátok, de messze nem annyira, mint vártam. MERT:
Conklin-t tavalyról nem tartottuk meg, nincs már jó RT-nk.
Lewan 1 hónappal ezelőtt kiesett a szezonra, nincs már kezdő LT-nk.
A kezdő LG-nk (Saffold) sérült, csere LG-vel vágtunk neki a meccsnek.
A kezdő Centerünk (Jones) kiesett sérülés miatt 1 negyedre a meccs közepén.
Az LT-nk ( Ty Sambrailo, aki Lewan helyett kezdett) , lesérült meccs közben, ezért a 3. számú tackle játszotta a második félidőt.
Bárhogy is nézem, egyedül a jobb guardunk volt a kezdőember. (esetleg a jobb tackle egy átlag játékos)

Ettől függetlenül Tanyahill néha nagyon homály volt, stb, stb, de az ellenünk való helytállásból ne vonjatok le messzemenő következtetéseket, mert mi se vagyunk olyan jók, mint amilyennek a 7-3-as állás mutat minket.
Druid
Azert mert ti vagytok a 3. ero, az nem jelenti azt hogy uberfaszak is vagytok. Az elso ketto utan oriasi szakadek es kinek melyik parositas fekszik donti el az adott meccset.
Felreertettel valamit ha a Titans mint mero szerepelt volna barhol. Megvan az erossegetek es ha az megy akkor a fenti alapjan ti vagytok a 3. ero.

Ellenunk mindegy ki jatszik a DL-ben a mi OL-unk barkit alul teljesit. Nekunk ezt kell megoldani.
Ha akik felepulhetnek jatszananak egy esetleges visszavagon akkor nem a ti csereitek jatszanak a mi csereinkkkel.

A 7-3 allas es semelyik nem azt mutatja hogy milyen es jo-e a csapat.
no
Szerintem most már ideje lenne, kinyitni a playbookot jobban és engedni Lamart is hadd játszon. Roman playhívásai is borzasztóak, ugyanazt erőlteti, semmi változás és nyílván már egy jobb DVD lejátszóval rendelkező scout team, kivideózza a gyengeségeket is. Ott volt tegnap is a 4. negyed vége, hogy Lamar megfussa magának a 10 yardosról kb, mindenki passzt védekezett folyamatosan, engedte a Titans, hogy FG-ig menjetek. Ehelyett Lamart passzotatnii akarták folyamatosan, ott kellett volna a scramble és csak akkor passzolni ha tényleg nincs már más választás, ráadásul még egy TO-tok is volt.
Rodaron
Hogy? Nagyon sokan szidjak GR-LJ-t. Idonkent jogosan.
De oszinten nem latom hogy ezzel a kerettel ki brillirozna. Tavaly Beli papa aki 100x jobb edzo egy jobb pQB-val de hasonloan gyenge felhozatalu O-el semmit nem tudott csinalni, TB Goat modjara ment le kutyaba.

Nem fogok tobbet irni az OL-rol ( megprobalok ), de nem tudunk veluk erobol utat nyitni. Pedig ez az alapkove az egesz tavalyi jatekunknak. Az option jatekokat valtozatosan hozzuk, de ahhoz is kellene a fal is es most mar Boyle nelkul ez meg nehezebb lesz. Mi ebbol akartunk passzolni, a box elleni tultoltest buntetni. Szep alom. A sima passzjatekhoz a fal megint gyenge, de az elkaposor is. LJ is lehetne jobb, teny es GR-nal is van nagyobb szaki ezen agazatban. A legtobb QB az elsodleges celpontja utvonala szerint hatarozza meg a labmunkajat. Snead-nek egyre tudjuk dobni orult forgalomba. A tobbi az a 2. lepes utan menekules ( nem mindig tunik fejveszetnek ) mert a DL odaer es ebbol jon a CD/HotWR. Ehhez kepes cool like a cucumber, de nem Mahomes aki ezeket az utem nelkulieket megoldja/megussza nezopont kerdese. Tegnap eljutottunk oda 8 fo +LJ kellett hogy tudjunk dobni 3 db kb 30 yardos labdat. 1 TD-1 INT es egy Q Brown helyett akkor meg egy TD. De ezzel a felaallasbol senkit nem hozunk konfliktusba ( bezzeg tavaly ), Az 5 elkapoban Skura-Ricard-Dobbins akiket a futas elleni vedoik siman megoldjak.

Nem oket akarom vedeni, de menjunk sorban a hibasokkal. LJ lehet nem olvassa a D olyan jol mint AR es valaszthatna mas elkapot, de eddig egy bizonyitotta be hogy lehet ra szamitani.

A remenysugar hogy Mekari-Powers es az uj PS srac is elorelepesnek tunik, kicsinek de akkor is.
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 802
Ezt megnyerte a Steelers a meccs elott. A maradek 5 meccset hozni kell valahogyan. Eric Tomlinson TE erkezett.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 887
Harbough press conference elo. Most a Youtube on.

Lemaradtam az elejerol.
Olvasom vissza a chat folyamot.
Miert emlegetik Brandon Williamst???? O is?
RedFive
Ő kontakt...úgyhogy 5 napos karantén. Ha vasárnap lenne....
több mint 5 éve
Nem. 😤

több mint 5 éve
Harbough press conference elo. Most a Youtube on.

Lemaradtam az elejerol.
Olvasom vissza a chat folyamot.
Miert emlegetik Brandon Williamst???? O is?

több mint 5 éve
Amugy minden keseru viccet felreteve, ha a 2 Covidos nem rantja magaval a karantenba a fel csapatot, kizart a halasztas.

több mint 5 éve
Ebresszen mar fel vki! 😩
Azt almodom hogy az RB1 es RB2 kakukk 2 hetre minimum.

A valosagban a WR1 es WR2 kakukk ugye? M.Brown twitteljen karantenbol, Dez & Duvernay majd beugranak. ☺

több mint 5 éve
Állítólag Ingram és Dobbins egyelőre
Klaci79
Ez mar hivatalos, eddig.
KeyG
edc tudta, hogy ez lesz, ezért kell 4 hasonló képességű rb. jövőre hoz még 2 fejleszegős erőfutót. biztos, ami biztos.
gedam
Jovore?
Valaki mar kivette a parnaja alol es vadul lapozgatja a Free Agents List c.mesekonyvet. 😄

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Én imádtam a régi Igor vs Soldi meccsfelvezetéseket,majd utána az értékeléseket 😊
Most mindkét részről az óvatos "úgyis ti vagytok a jobbak" tisztelet megy. Mondjuk ez se rossz.

több mint 5 éve
Kimaxoljuk mi? 😤

Marad meg Gus Edwards, Justice Hill.

A gyakorloban van meg RB: Ty'Son Williams a Brigham Youngrol. 6 lab es 220 font.

Ugy erzem kezdunk favoritok lenni 😂

több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Szórakoztatóak a jenki varjak, megoldási javaslatok, a'la facebook:
1: Greg Roman needs some home quarantine and away from calling the offense
2: From the tackling in the 4th qtr and OT looks like the defense started quarantining yesterday
3: Get some blood from Hollywood Brown, he is immune, he can't catch Anything.

Utóbbi a személyes kedvencem! 😀
több mint 5 éve
gedam 6 478
Klaci79
Ez mar hivatalos, eddig.
KeyG
edc tudta, hogy ez lesz, ezért kell 4 hasonló képességű rb. jövőre hoz még 2 fejleszegős erőfutót. biztos, ami biztos.
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 802
Klaci79
Ez mar hivatalos, eddig.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Komolyan, már, emberek, ALKALMATLANOK vagytok Steelers szurkolónak! Hogy utáljalak benneteket, ha ti sem utáltok minket? És még fokozzátok, ti próbáljátok tartani bennünk a lelket, mindjárt sírok 😊
mammut
Kell hogy jó legyen a Ravens! Egy szar Ravenst megverni az semmi extra, de a régi nagy csapatok mindig izgalmas csatája. Ezért szereti az ember a focit....nem vagyok én pittsburghi születésű, hogy az anyatejjel szívjam magamba a varjú-vért 😀