Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Amikor a snap 2 meccs ota problema, az egyiket siman ra is lehetne fogni ha nagyon akarnad, akkor az a legnagyobb problemaja. Ez az egyetlen problema Skura-val? Nem, kozel sem.Lehet irónia, sorry így fórumon keresztül nem biztos értem 😀 , de mindenhol ezt írták, és JH is ezt nyilatkozta: "Are the snaps concerning us? Absolutely;", ráadásul főleg a Pistol formationekben van probléma.Akarhol olvastad ott forditasi gond lesz vagy uj forrast kell keresned 😊Azt olvastam, hogy a snapelési technikájával nincsenek megelégedve, ez lenne tényleg a legnagyobb probléma? A snap elindításához két ember kell, nem lehet Lamar keze is benne van egy kicsit?NFL network info:En Powers-re vagyok leginkabb kivancsi. Orulnek mar ha valaki szintet tudna lepni a fiatalok kozul.
Matt Skura padozni fog.
A Ravens kezdo tamadosora varhatóan igy fog kinezni: Orlando Brown a bal szel, Bradley Bozeman bal guard, Mekari kozepen, Ben Powers a jobb guard és D. J. Fluker a jobb szelen. A szezon kezdete ota csak Bozeman van ugyanazon a kezdo helyen.
Skurat Mekari valtja centerben.
RedFive
KeyG
Rodaron
no
Rodaron
LJ-t idehozni hogy lehet? Megmondja mikor jojjon a laszti. Nem tudom hogy tudna o segiteni rajta hogy legalabb kozel a kezebe dobja.
Olyan mintha sosem tudnal punt-olni tisztan, mert rossz a feladas. Aggaszto, de a rugonak nem sok koze lenne hozza.
több mint 5 éve
Harbough light-ba nyomja.Leulteti Skurat.
Belichick nem 2 meccs utan ultette volna padra. 1 utan a gyakorloba zavarta volna.
JH is azt mondta, hogy se vizes labda se ujjserules nem lehet kifogas se rossz snapre se rossz handoffra. Pontokba fajt.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Lehet irónia, sorry így fórumon keresztül nem biztos értem 😀 , de mindenhol ezt írták, és JH is ezt nyilatkozta: "Are the snaps concerning us? Absolutely;", ráadásul főleg a Pistol formationekben van probléma.Akarhol olvastad ott forditasi gond lesz vagy uj forrast kell keresned 😊Azt olvastam, hogy a snapelési technikájával nincsenek megelégedve, ez lenne tényleg a legnagyobb probléma? A snap elindításához két ember kell, nem lehet Lamar keze is benne van egy kicsit?NFL network info:En Powers-re vagyok leginkabb kivancsi. Orulnek mar ha valaki szintet tudna lepni a fiatalok kozul.
Matt Skura padozni fog.
A Ravens kezdo tamadosora varhatóan igy fog kinezni: Orlando Brown a bal szel, Bradley Bozeman bal guard, Mekari kozepen, Ben Powers a jobb guard és D. J. Fluker a jobb szelen. A szezon kezdete ota csak Bozeman van ugyanazon a kezdo helyen.
RedFive
KeyG
Rodaron
no
Szerkesztette: Rodaron
több mint 5 éve
Akarhol olvastad ott forditasi gond lesz vagy uj forrast kell keresned 😊Azt olvastam, hogy a snapelési technikájával nincsenek megelégedve, ez lenne tényleg a legnagyobb probléma? A snap elindításához két ember kell, nem lehet Lamar keze is benne van egy kicsit?NFL network info:En Powers-re vagyok leginkabb kivancsi. Orulnek mar ha valaki szintet tudna lepni a fiatalok kozul.
Matt Skura padozni fog.
RedFive
KeyG
Rodaron
több mint 5 éve
Picsaba Dez Bryant tweetje bevitt a malnasba. 😄 Azt irta: "Most ez nem lehet komoly .... a pokolba .." 😳Hogy en mit porogtem rajta hogy visszaolvassak mi a fasz baja van mire rajottem hogy epp egyetemi focit nezett es kommentalt. 😂
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Hat a WildCat et is elbaszta, akkor Lamar epp kint volt a bal szelen. 😅 De nem is az utemmel volt baj. Inkabb a szoraskeppel.Azt olvastam, hogy a snapelési technikájával nincsenek megelégedve, ez lenne tényleg a legnagyobb probléma? A snap elindításához két ember kell, nem lehet Lamar keze is benne van egy kicsit?NFL network info:En Powers-re vagyok leginkabb kivancsi. Orulnek mar ha valaki szintet tudna lepni a fiatalok kozul.
Matt Skura padozni fog.
RedFive
KeyG
Rodaron
Szerkesztette: RedFive
több mint 5 éve
Azt olvastam, hogy a snapelési technikájával nincsenek megelégedve, ez lenne tényleg a legnagyobb probléma? A snap elindításához két ember kell, nem lehet Lamar keze is benne van egy kicsit?NFL network info:En Powers-re vagyok leginkabb kivancsi. Orulnek mar ha valaki szintet tudna lepni a fiatalok kozul.
Matt Skura padozni fog.
RedFive
KeyG
több mint 5 éve
NFL network info:En Powers-re vagyok leginkabb kivancsi. Orulnek mar ha valaki szintet tudna lepni a fiatalok kozul.
Matt Skura padozni fog.
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Brandon Williams, Calais Campbell hivatalosan is inaktív a Titans ellen
több mint 5 éve
NFL network info:Matt Skura padozni fog.
több mint 5 éve
Dez Bryant masodszor is aktivalva. Remelhetoleg kettonel tobb jatekra... ☺(Ahogy egyebkent aktivalva lett a TE Luke Willson es a G Will Holden is.)
Mindket csapat O fala gyengelkedik, amelyik ehhez jobban alkalmazkodik, mindent visz. Mindket oldalon eros futoaktivitas mellett, Ravens oldalon eledezo passzjatekkal es jobb D teljesitmennyel szoros meccsen Ravens gyozelmet varok. Ahitani meg nagyobb kolonbsegu hazai gyozelmet ahitok. 😅
Szerkesztette: RedFive
több mint 5 éve
egyébként nem értem, hogy a szakik miért tesznek minket 3. helyre pr-okon. meg hogy 89%, hogy rácjácci. vagy én vagyok nagyon borulátó, de jelenleg nem látom a megoldást a gondjainkra. most már látszik, hogy az o az alapjátékát képtelen játszani, egyszerűen annyira gyenge a fal, ráadásul a legjobb embereink elhullotak onnan. mitől fog javulni az o? nem tudom. d-ben óriási kérdés b will és campbell sérülése. hogy állítjuk meg a futást? nem látom. amikor a játéknak ezek a támpillérei nincsenek meg miben lehet bízni? jelenleg ott tartunk, hogy az o adhoc jelleggel próbál haladni, a d meg nem tudja megállítani a futást.Egyebkent igen. Lattad hogy gyakorolnak? A Ravens meccs elott futok, elkapok kezebol megprobaljak kitepni a foldrehuppanas elott a lasztit. Egy gumikotel van a lasztin es rangatjak. Mondjuk ezt mindenki csinalja, de nem erzik feltetlen szuksegesnek meccs elott errol twittelni. 😄
jön a titans, ott erősek, ahol mi gyengék és még gyengültünk is. talán abban bízhatunk, hogy rosszabb formában lesznek, elhagyják a labdát, de alaphelyzetben azt mondom, hogy a titans az esélyes.
gedam
Hajlanek a parancs kiosztasra: barki kezebol probaljatok meg kiszedni a labdat tackle kiosztasa kozben kiveve D.Henry, ot csak gyaluljatok foldbe ahol tudjatok😅, mert YAC!
En kevesbe vagyok borulato, hany esetben lattunk mar szar falat osszeallni. Keverik a poziciokat hatha egy tenyleg bejon... Legalabb ne a ket legnehezebb falat jonne eppen. Ha 2 W lenne ebbol persze en is letennem a kalapom.
több mint 5 éve
A PO egy matek, van 4 meccsunk amit be kell tudni huzni akarhogy es az mar 10 W. Az magaban kb PO es utana jon egy hatalmas PO-ba tarto csapatok korbeverese. Azert van eselyunk barki ellen a Titans-Browns-Vasas harmasbol is. De ezt szamoltak eddig is. Ennyi. Persze siman el is bukhatjuk, de nem a Titans ellenivel.
több mint 5 éve
gedam
6 478
egyébként nem értem, hogy a szakik miért tesznek minket 3. helyre pr-okon. meg hogy 89%, hogy rácjácci. vagy én vagyok nagyon borulátó, de jelenleg nem látom a megoldást a gondjainkra. most már látszik, hogy az o az alapjátékát képtelen játszani, egyszerűen annyira gyenge a fal, ráadásul a legjobb embereink elhullotak onnan. mitől fog javulni az o? nem tudom. d-ben óriási kérdés b will és campbell sérülése. hogy állítjuk meg a futást? nem látom. amikor a játéknak ezek a támpillérei nincsenek meg miben lehet bízni? jelenleg ott tartunk, hogy az o adhoc jelleggel próbál haladni, a d meg nem tudja megállítani a futást. jön a titans, ott erősek, ahol mi gyengék és még gyengültünk is. talán abban bízhatunk, hogy rosszabb formában lesznek, elhagyják a labdát, de alaphelyzetben azt mondom, hogy a titans az esélyes.
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Delanie Walker fele lefott kave hadastyanokon kivul? 😒www.pro-football-reference.com/players/W/WalkHu00.htm
több mint 5 éve
gedam
6 478
és ez volt a baj a drafttal. nem az alapjátékunk erősítésére hoztunk embereket, hanem csak felvettük azokat, akik azon a helyen jó draftnak tüntek. papír kvin, micsoda rablás, mondták, dobbins, hát ez egy első körös futó mondták. needre kellett volna húzni, el lett ez baszva.Nem latom miben remenykedsz. Sajnalom. 😕Greg Roman szerint az offense „uj identitást kovacsol az elorelepeshez”Most hogy lassan a fél kezdő offens kiesett nyilván muszáj új stratégiával előállni. De, hogy ne legyek annyira negatív, a kényszer még szülhet valami új, kreatív dolgot. Végülis tavaly is inkább kreativitásból éltünk meg (na meg a meglepetésből persze).
www.nbcsports.com/washington/ravens/ravens-oc-greg-roman-says-offense-will-forge-new-identity-moving-forward
RedFive
Idén ezt hiányoltam is, remélem most látunk belőle valamit újra.
Snagal
Egy dolog tud minket kihuzni a szarbol az OL. Barmilyen jatekhoz gyengek eddig es nincs strategia amivel mi tudnank mukodni nelkuluk.
| Tavaly mi nem a meglepetesben biztunk hanem az eroben. Yanda-Zeusz barkivel felveszi a kesztyut es Boze volt a quick G es abban jo is es neki ott LB-t kell blokkolni ami az "ero" szempontjabol is elony. Skuratol elfele jatszottunk, besegitve es alt a dupla egyike volt. Ide erkezett Ingram-Edwards. A D-tol kellett az eros box amit LJ szelen buntetett gyorsasagbol, TE-k....nada...nada. A lenyeg mi uraltuk a LOS-t erobol. |
Futasbol tudjuk folytatni a valtozatos option jatekokat, de ki fog blokkolni? Boyle ko, Boykin kezd kiszorulni, a tobb WR pici, a fal okadek. Ricard marad weapon X-nek.
Passzolni meg fal nelkul ezen elkapoknak ideig oraig mukodhet, mert a villamgyorsan eldobott labdakbol mi nem tudunk YAC gyartani ( a D is jobb helyrol varja oket amig 4 ember kiralykodik a falunk felett )
Oszinten annyi remenyem van hogy olyan melyen van a fal hogy ez csak jobb lehet. Mint egyseg, dontes szinten siman tudunk fejlodni.
no
a szabadügynök piacon egy jól bolkkoló te vagy fb nincsen?
több mint 5 éve
Nem latom miben remenykedsz. Sajnalom. 😕Greg Roman szerint az offense „uj identitást kovacsol az elorelepeshez”Most hogy lassan a fél kezdő offens kiesett nyilván muszáj új stratégiával előállni. De, hogy ne legyek annyira negatív, a kényszer még szülhet valami új, kreatív dolgot. Végülis tavaly is inkább kreativitásból éltünk meg (na meg a meglepetésből persze).
www.nbcsports.com/washington/ravens/ravens-oc-greg-roman-says-offense-will-forge-new-identity-moving-forward
RedFive
Snagal
Egy dolog tud minket kihuzni a szarbol az OL. Barmilyen jatekhoz gyengek eddig es nincs strategia amivel mi tudnank mukodni nelkuluk.
| Tavaly mi nem a meglepetesben biztunk hanem az eroben. Yanda-Zeusz barkivel felveszi a kesztyut es Boze volt a quick G es abban jo is es neki ott LB-t kell blokkolni ami az "ero" szempontjabol is elony. Skuratol elfele jatszottunk, besegitve es alt a dupla egyike volt. Ide erkezett Ingram-Edwards. A D-tol kellett az eros box amit LJ szelen buntetett gyorsasagbol, TE-k....nada...nada. A lenyeg mi uraltuk a LOS-t erobol. |
Futasbol tudjuk folytatni a valtozatos option jatekokat, de ki fog blokkolni? Boyle ko, Boykin kezd kiszorulni, a tobb WR pici, a fal okadek. Ricard marad weapon X-nek.
Passzolni meg fal nelkul ezen elkapoknak ideig oraig mukodhet, mert a villamgyorsan eldobott labdakbol mi nem tudunk YAC gyartani ( a D is jobb helyrol varja oket amig 4 ember kiralykodik a falunk felett )
Oszinten annyi remenyem van hogy olyan melyen van a fal hogy ez csak jobb lehet. Mint egyseg, dontes szinten siman tudunk fejlodni.
több mint 5 éve
Greg Roman szerint az offense „uj identitást kovacsol az elorelepeshez”Most hogy lassan a fél kezdő offens kiesett nyilván muszáj új stratégiával előállni. De, hogy ne legyek annyira negatív, a kényszer még szülhet valami új, kreatív dolgot. Végülis tavaly is inkább kreativitásból éltünk meg (na meg a meglepetésből persze).
RedFive
több mint 5 éve
.Majd decemberben a Dallas ellen 😊
Jovan bammeg! Lassuk mar!
Legalabb halaadaskor kuldjuk be hatha szereti a pulykat. 😄
RedFive
több mint 5 éve
Greg Roman szerint az offense „uj identitást kovacsol az elorelepeshez”www.nbcsports.com/washington/ravens/ravens-oc-greg-roman-says-offense-will-forge-new-identity-moving-forward
Greg Roman: Ha Dez folyamatosan fejlodik, akkor faktor lehet az elorelepesben.
www.nbcsports.com/washington/ravens/greg-roman-if-dez-keeps-progressing-hell-definitely-become-factor
"Dez jo munkat vegez, nagyon odateszi magat" - mondta Roman. „Kemenyen dolgozik a gyakorlaton, jo munkat vegez a gyakorlatokon es az ertekezleteken. Jo, hogy a fedelzeten van."
.
.
.
Jovan bammeg! Lassuk mar!
Legalabb halaadaskor kuldjuk be hatha szereti a pulykat. 😄
több mint 5 éve
A baj hogy igy sem kapsz valaszt. De irom Mahomes-Wilson parost akik meg tudjak hosszabbitani a jatekot sajat jogon es egyertelmuen jobb QB-k. Nem latom mit csinalnanak a falunk mogott THill gyorsasaga egy Urban Legend lenne-Kelce-t es a tobbieket fognak a rovideken de persze jobbak lennenk az elkapok minosege miatt. Detto Wilson. De a rengeteg rovid labdaval ami allandoan contested lenne azzal nehez lenne minden meccsen mindig jol kijonni. Es hosszabbitani se tudnak a jatekot mert nincs hova menni csak hatra, de akkor 3 yardert is 25 yardot kell a labdanak a levegoben tolteni. Minden OC alma. Persze neha tartanak de azokat a helyzeteket LJ is megoldja, bar a 2 emlitett ur jobb es a elkaposoruk is.
több mint 5 éve
Mindkettotokkel egyetertek.Az hogy Lamar nem hasit de ha vele, igy izzadsagosan is de eljutunk a PO-ba, (ahol aztan kvazi tokmindegy hol, mert ha vegso celra fokuszalunk mindenkit verni kell (es egy meccsen lehet is)), az a teny nem surget minket kitomni a zsebeit. Mas kerdes lenne ha a sors nem gorditett volna ilyen akadalyokat az utjaba az iden akkor kevesebb lenne a valasz kevesebb kerdesre. Jobb ha fel tudjuk merni mire kepes ha hetrol hetre meg kell verekedni a eredmenyert es nem ucsorogni a 4.negyedben...
több mint 5 éve
Itt mar a Lamar Jackson leendo szerzodeshosszabitasaval kapcsolatos aggalyokrol van szo. Illetve hogy nem szabad azt elkapkodni, meg akkor sem ha addig huzzuk, hogy franchise cimket kell rarakni. (Prescott way) Meg O koordinator csererol, meg stb stb.Ezt nem is ertem. Az osszes szerzodest kb LJ rookienak a vegere lett belove. Kit erdekel mit csinal a KC vagy a Texans. Ugyan mindketto no brainer, de Watson jelenleg egy marketing arc es nem tobb. Ha kore raknak egy csapatot minden szempontbol akkor meglatjuk mire lesz eleg.
russellstreetreport.com/2020/11/18/lombardis-way/lamar-jackson-extension-2/
RedFive
Ennyi erovel LJ siman lehet egy M Vick. A gyozelem nem garantalt, de a Texans-nal sem.
A lenyege hogy szerintem teljesen egyertelmuen meg kell varni a rookie veget, de nem csak mert eldonthetetlen, mert mi Flacco ota ujjaepitesben vagyunk amibe egy picit "beleronditott" a siker.
LJ nem fog kart vallani ha oszintek. Megkapja a penzet csak nekunk farnehez lesz egy elorehozotthoz kepest.
"Azert nem megy mert ugyanaz jon dolog"-hoz
Ugy megneznek egy AR-PM-TB-Mahomest ebben az O-ben. Jobbak lennenek? Igen, bizonyos szempontbol. Annyival? Nem hiszem. A padlo magasabban a plafon alacsonyabban, legalabbis ezekben az evekben. TB 10 evig ugyanazt jatszotta a Pats-ben fundamentalisan, persze a personel miatt is mindig csavartak rajta picit.
Ha nekunk lenne egy falunk aki pl. egy normal QB elott tudna 80-100 yardot blokkolni a futoknak akkor nem lennenk bajban. Akkor ez a WR allomany is csilloghatna es a DC-k sem tunnenek zseninek ellenunk, mert most a 4 DL romma veri az O-t es ezert nalunk mindenki hibas LJ-GR-a WR corps meg a kormany. Lehet azok, de most a szomszed jut eszembe aki mindig kioktatja a feleseget hogy nem az a jo lepes/taktika de megis altalaban az asszony nyer bridzsben.
több mint 5 éve
gedam
6 478
Itt mar a Lamar Jackson leendo szerzodeshosszabitasaval kapcsolatos aggalyokrol van szo. Illetve hogy nem szabad azt elkapkodni, meg akkor sem ha addig huzzuk, hogy franchise cimket kell rarakni. (Prescott way) Meg O koordinator csererol, meg stb stb.a csapat jövőjét nézve egyáltalán nem baj, hogy lj nem játszik fergetegesen. ha megint hozott volna egy lehengerlő alapszakaszt és egy jó rájátszást az isten nem mentett volna meg minket attól, hogy jó korán, jó nagy pénzzel megdobjuk. pedig látjuk, nem az a frencsájz vagyunk, aki aládolgozik a frencsájzkubénak a piacon. sztem belelépnénk ugyanabba a folyóba, mint flacconál. nyilván ott még rosszabb volt a helyzet, mert egy klasszikus zsebirányító gondjait akartuk megoldani draftról és a kukából. hát nem sikerült.
russellstreetreport.com/2020/11/18/lombardis-way/lamar-jackson-extension-2/
RedFive
nyilván nehéz megmondani mit lehet adni 2 év múlva mondjuk, de ha ma kéne vele szerződni mennyit ér? mennyit lehetne adni neki?
én belőném neki a 35millát, 5évet, persze vszeg nem fogadná el. de ennél többet a ravensnek ezzel a filozófiával nem szabad qb-ért adni.