Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
...a 10-0 ellenére sem érzem, gondolom úgy, hogy favoritok lennénk.5-0 nal meg ertheto es piiisziii
zidane99
7-0 nal mar nagyon tul piiisziii
10-0 nal mar tessek levetkozni a babonat. Mar nincs mit elkiabalni. Netto favoritok vagytok, attol meg lehet szoros a vege. ☺
Amugy az a fos, hogy ha bebasz egy par serules es contenderbol kozepcsapat lesz barmelyikbol.
Jo esetben jonnek vissza a meghatarozok.
Tavaly Mahomes kiugrott terdkalacsa volt a szemfedel a Chifs idenyen aztan mi lett a vege.
Gondolom nem szeretned kiprobalni ujra BB nelkul pedig Ben is csak elmenedzselget eddig.
A varatlan zako meg hianyzik az idei repertoarotokbol, pedig hidd el jot tenne. (Nekem mindenkepp) 😂😂
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
A PO-t kar szamolgatni meg, de ezzel csak egy hangyanyit romlottak az eselyeink.9 csapat van, nem tudom ki a 10-ik, aki eljutna 10-6-ig... nekunk meg a 10-6 kotelezo, ami talan eleg, talan nem.
4 meccs kotelezo es az eleg lehet. Ezen kivul a 2 csoportmeccsen barmi lehet. Nekunk egy eros KC-Vasas harc az egyetlen dologert ami szamit sokat segithet. 10-6 eleg lesz/lenne.
A 9 ( 10 ) csapat a 7 helyert, rengeteg egymas ellenivel. Korai meg. Nalunk innentol kotelezo es csoportmeccs van, ezekre kell koncentralni es a fejlodesre
no
Jo lenne a Brownst és/vagy Steelers utni, és akkor megvan a 11-5-tel a PO, az meg kb 98.7%.
Ha meg kikapunk a DAL, NYG, JAX, CIN negyes valamelyiketol, akkor ne akarjunk PO-t....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Azért még nincs vége a szezonnak és tudjuk, hogy decemberben kell jól játszani.🙂Fel a fejjel! Most egy ki-ki meccs jön velünk, erre tuti felszívjátok magatokat és a 10-0 ellenére sem érzem, gondolom úgy, hogy favoritok lennénk.
Hiába a mérleg, vannak jócskán hiányosságok nálunk is, főleg az offense oldalán.
Keményedjetek fel, azután lássunk végre egy igazi steelers vs. ravens északi meccset!😁
Sérülések nélkül persze.
És ha lehet mi nyerjünk.😉
De utána szurkolok nektek, hogy bejussatok, már csak a lila szín miatt is.🙂
több mint 5 éve
valaki tudja egyébként a meccs előtt mi volt a szövegelés apropója?A Titans jatekosok dzsemboriztak a Ravens logon ami netto pimaszsag. Nem hagyta szo nelkul.
Haribó azért ritkán megy a pályára játékosoknak magyarázni.
Snagal
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Nagyjából az egész szezonban ugyan így tudom kezdeni a meccsel kapcsolatos véleményem hétről hétre: "nehéz mit mondani"Ez most hatványozottan igaz. Jön egy futó szörny hozzánk, hiányzik Bwill és Campbell a falból. Gyakorlatilag borítékolható volt, hogy ezen a meccsen csúnyán el leszünk rendezve. Ehhez képest a fal az előzetes várakozáshoz képest tisztességgel állta a sarat. Viszont, az hogy Tanyahill néha úgy futkározhatott mint aki a parkban sétál és ha oda is értünk akkor sem kapott "büntetést", hanem kézenfogtuk és kikísértük a pályáról (pedig nem adta meg magát egyik futásnál sem, szinte kérte, hogy ütközzük le). Erre még jött a backfielden az a szintű puhaság amire nem nagyon tudok szavakat. Peters egész meccsen flagfocit játszott (és a többi CB sem volt feltétlen toppon). Különösen rossz volt ezt nézni azok után, hogy a Titansnél ment rendesen a trashtalk, és még ez sem tudta igazán feltüzelni a védelmet, hogy keményebbek legyenek a danon pudingnál.
Az O oldalon már egészen belefásultam, hogy ugyan az látom hétről-hétre: Jackson küzd az életéért, néha megoldja néha elbassza, mert túlizgulja. 2-3 playre látni a fényt az alagút végén a futásoknál, mintha nem a sima "fusson dobins középre 2yardért" playt játszanánk hanem kicsit próbálunk variálni, de aztán hamar visszatérünk a 1-2 yardos középrefutásokhoz. A passzolt yardoknál meg végképp nincs sok reményem. A sokat ekézett Andrews-t én kifejezetten csípem, de igazából csak félszemű a vakok között. 3-4 jó elkapás után jön egy két drop, és még ha nehéz labda is sajnos, egyértelmű, hogy nem egy Kelce vagy Kittle féle ultimate weapon. Hollywood meg felőlem mehet egy másik csapatba (ahol nyilván majd villogni fog mi meg nézünk bután), de azután, hogy pattogni volt energiája nem képes előrelépni amikor kell, és sima labdákat is elejt.... lehet a méretei miatt szidni de SSSr sem volt egy kosaras 'oszt mégis megoldotta. Szóval ha már nagy a mellény legalább jönne a teljesítmény mikor lehetőséget kap. Nálam leírta magát (és minket is minősít mennyire nem tudunk WR-ekkel mit kezdeni).
Jackson meg hiába hosszabbítja meg a playt ha 6 mp alatt sincs senki aki képes lenne üresre játszani magát.
És ezért nehéz mit mondani ezekre a meccsekre, mert ha a több sebből vérző D fal tudott hozni egy egész elfogadható szintet Derék Henryvel szemben, akkor már csak az elvileg nem rossz DB sornak kellett volna közepes teljesítményt lerakni az asztalra (vagy legalább ütközni jó lett volna ha már védekezni nem sikerült nekik) és most W lenne a tegnapi eredmény.
Vagy ha az offens oldalon kivételesen sikerül egy közepes de konstans teljesítményt hozni akkor szintén lehetett volna W a védelem betlijei ellenére.
És most már a fél szezon lement azzal a jelmondattal, hogy "rossz napot fogtak ki".
továbbra is azt érzem, hogy nincs nagy távolságra, az, hogy egy közepes (alá) csapatból egy jó, vagy kiváló egység legyen ez a Ravens de a sok apró finomhangolást egyelőre nem látom hogy képesek lennénk 1)felmérni 2)meglépni.
Jelenleg abban bízhatunk, hogy (ha) összejön a rájátszás ott majd jön valami csoda varázsütésre és megtáltosodunk mint a Januári Flacco... de erre azért komoly összegeket nem bíznék tipmixen 😊
több mint 5 éve
Sraaaacok, az elet megy tovabb, le van a gond, megyunk Piccbe, ok a spiccen, mi meg rottyon, bele se hibazhatunk. 😉 Iden meg hianyzik a meglepetes, az eron feluli teljesites. En minden vegeredmenyre nyitott vagyok ha az nem megalazo es iden meg senki nem zuzott bennunket porra. Lassuk a Steelerst. ☺
több mint 5 éve
Ahogy Hofi mondta : “ha ebren vagy,NE almodjal ! “ 😉💆♂️Az utso 6 meccsbol 5 ot kotekezo megnyerni es akkor talan megis.nem leszbyebye playoffHa lesz is, kurva rovid utazas lesz.
gedam
RedFive
gedam
RedFive
több mint 5 éve
Komolyan nem értem a hangulatot. A Ravens LJ érkezése óta a leginkább bejósolható csapat. Tavaly mindenkit lenyomtunk. Idén - a most nem részletezett problémák miatt - a jó csapatoktól kikapunk, de a rosszakat verjük. No persze hibázni nem szabad már, de a Browns és a Steelers elleni meccseket kivéve azért rossz csapatokkal játszunk. Az 10-6. Aztán várjuk, meg, mi lesz.A Titans nem a mi gyengesegunkre jatszott. A sajat erossegukre. Egy remekul blokkolo fal mogott a legjobb futoval. A legtobb csapatnak tul kell tolteni a boxot ellenuk es Tane PA-bol remekul dob ellene. A nem szerencsenkre pont a legfontosabb elemek hianyoztak innen. Eltoltuk a D-t es sajnos Peters-Humph-JS is rossz napot fogott ki ( Peters pocsekot ). Calais-BW visszatertevel lehettunk sokkal kiegyensulyozottabbbak es hatsok is tudnak jobban jatszani ennel. A ketto egyutt boven eleg lehet.
A mai meccsről: lehet ekézni ezt-azt, de szerintem az döntött, hogy a Titans addig erőltette azt, ami a gyengeségünk, hogy szép lassan kivéreztünk. Pedig nagyon jól kompenzáltunk, (pl. Tannehillről kiderült, mér is egy középszer) de ez kb. ki is nyírta a D-t. Lehet őket ekézni, voltak hibák, de ezért tartunk ott, ahol. Az O már aggasztóbb (megint), a statok alapján egy erős közepes D ellen (is) döcögött a szekér, az elkapók gyakorlatilag nem kapnak labdát stb. stb.
A D-ben remény, hogy a mostani gyengeségünk csupán a sérültek visszatérésével megoldható. Az O oldali helyzet viszont teljesen behatárolja ezt az idényt, pillanatnyilag a PO igen/nem, egy győzelem a wild card meccsen igen/nem limiten vagyunk.
lucio
Az O az odajutott hogy az 5 OL+Skura+Ricard blokkol ha tiszta zsebet akarunk, de igy 2 elkapo + RB + Ricard az elkapo amibol utobbi ketto azert nem fenyegetes es szinte barmelyik LB megoldja. Ennek a 2 elkaponak kellene elverni 4-5 vedot es LJ-nek eleg pici helyre bedobalgatnia.
Egy sima 4emberes nyomas ellen a 5 OL talan adott 4-5 alkalommal tiszta zsebet. Ezek majdnem mindig 1down-ert 8-10yard kozott, egy Andrews tuldobas kozte.
Powers-uj udfa arc es nem volt rosszabb a fal. Kritika. Remeny.
több mint 5 éve
lucio
329
Komolyan nem értem a hangulatot. A Ravens LJ érkezése óta a leginkább bejósolható csapat. Tavaly mindenkit lenyomtunk. Idén - a most nem részletezett problémák miatt - a jó csapatoktól kikapunk, de a rosszakat verjük. No persze hibázni nem szabad már, de a Browns és a Steelers elleni meccseket kivéve azért rossz csapatokkal játszunk. Az 10-6. Aztán várjuk, meg, mi lesz.A mai meccsről: lehet ekézni ezt-azt, de szerintem az döntött, hogy a Titans addig erőltette azt, ami a gyengeségünk, hogy szép lassan kivéreztünk. Pedig nagyon jól kompenzáltunk, (pl. Tannehillről kiderült, mér is egy középszer) de ez kb. ki is nyírta a D-t. Lehet őket ekézni, voltak hibák, de ezért tartunk ott, ahol. Az O már aggasztóbb (megint), a statok alapján egy erős közepes D ellen (is) döcögött a szekér, az elkapók gyakorlatilag nem kapnak labdát stb. stb.
A D-ben remény, hogy a mostani gyengeségünk csupán a sérültek visszatérésével megoldható. Az O oldali helyzet viszont teljesen behatárolja ezt az idényt, pillanatnyilag a PO igen/nem, egy győzelem a wild card meccsen igen/nem limiten vagyunk.
több mint 5 éve
A PO-t kar szamolgatni meg, de ezzel csak egy hangyanyit romlottak az eselyeink. 4 meccs kotelezo es az eleg lehet. Ezen kivul a 2 csoportmeccsen barmi lehet. Nekunk egy eros KC-Vasas harc az egyetlen dologert ami szamit sokat segithet. 10-6 eleg lesz/lenne.
A 9 ( 10 ) csapat a 7 helyert, rengeteg egymas ellenivel. Korai meg. Nalunk innentol kotelezo es csoportmeccs van, ezekre kell koncentralni es a fejlodesre
több mint 5 éve
Ha visszajon Campbell es Williams a D ujra marni fog de az O nek ez mire lesz eleg? Lassan az edzoi kar is aggodhat cseppet. Gary Kubiak fele tokosseg es fantazia hianyzik.
több mint 5 éve
Ez egy ilyen ev.A veteran Dez mozgasa is meghazudtolja hogy o a veteran es Brown a ifju harcos. Utobbi 3 taget 0 yard... Twitteljen csak...
A rengeteg hulye zaszlo, otvar fal es pattanhatott volna maskeppen is.
Ez a meccs is, hulye zaszlok nelkul kozelebb is lehettunk volna, de a Titans a 3. ero es ott voltunk veluk raadasul az ellenuk legfontosabb elemek hianyoztak.
Queen egy elsokoros, de nem feltetlen kell a palyan lennie minden jatekban ( finom vagyok ), az OL jobban mutatott, de lehet a Titans az oka, Andrews nevetseges Boyle szerepeben- Kittle penz elfelejtve, raadasul hulye zaszlo mai gyoztese, Dez okes lesz es a konnyebb meccseken lehet epiteni az osszhangot, M Brown lasd Queen, Peters pocsek volt ma, a D vegre kezdett kemenyen erkezni,
Nekem elvezheto volt a meccs.
no
több mint 5 éve
Az utso 6 meccsbol 5 ot kotekezo megnyerni es akkor talan megis.nem leszbyebye playoffHa lesz is, kurva rovid utazas lesz.
gedam
RedFive
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 478
Ez a szezon lehangolobb mint x evig volt flacco checkdown passzait es unott fejet nezni. Akkor legalabb nem optimistan ultem le meccset nezni.ugyanolyan egysíkú a játékunk most is. kiszámítható szar. elég andrewst nézni és tutira megmondom, hogy futás jön-e. tök mélyre megy, ha blokkolni készül. unalmas.
Morfil
nálunk csak a 3. és reménytelennél van empty backfield. miért? egész meccsen az a pár játék, amikor nem volt fenn rb, működött.
első félidő meglepetés volt, sokkal jobbak voltunk, mint számítottam, második félidőre az lett a játék képe, amire gondoltam:lenyomták a torkunkon a labdát. dline szétszedve, linebacker sorban meg a törpék kapaszkodnak az óriásokba. vicc. ezzel a queen drafttal évekre el lett intézve a védelem. erőltetni fogjuk, de attól még csak egy szaros hobbit, egy évekig tartó mismatch a first down környékén. lehet felé futni, dobálni bőven.
több mint 5 éve
Ez egy ilyen ev. A rengeteg hulye zaszlo, otvar fal es pattanhatott volna maskeppen is.
Ez a meccs is, hulye zaszlok nelkul kozelebb is lehettunk volna, de a Titans a 3. ero es ott voltunk veluk raadasul az ellenuk legfontosabb elemek hianyoztak.
Queen egy elsokoros, de nem feltetlen kell a palyan lennie minden jatekban ( finom vagyok ), az OL jobban mutatott, de lehet a Titans az oka, Andrews nevetseges Boyle szerepeben- Kittle penz elfelejtve, raadasul hulye zaszlo mai gyoztese, Dez okes lesz es a konnyebb meccseken lehet epiteni az osszhangot, M Brown lasd Queen, Peters pocsek volt ma, a D vegre kezdett kemenyen erkezni,
Nekem elvezheto volt a meccs.
több mint 5 éve
Ez a szezon lehangolobb mint x evig volt flacco checkdown passzait es unott fejet nezni. Akkor legalabb nem optimistan ultem le meccset nezni.
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
gedam
6 478
nem leszbyebye playoffHa lesz is, kurva rovid utazas lesz.
gedam
RedFive
több mint 5 éve
byebye playoffHa lesz is, kurva rovid utazas lesz.
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 478
egyébként nem értem, hogy a szakik miért tesznek minket 3. helyre pr-okon. meg hogy 89%, hogy rácjácci. vagy én vagyok nagyon borulátó, de jelenleg nem látom a megoldást a gondjainkra. most már látszik, hogy az o az alapjátékát képtelen játszani, egyszerűen annyira gyenge a fal, ráadásul a legjobb embereink elhullotak onnan. mitől fog javulni az o? nem tudom. d-ben óriási kérdés b will és campbell sérülése. hogy állítjuk meg a futást? nem látom. amikor a játéknak ezek a támpillérei nincsenek meg miben lehet bízni? jelenleg ott tartunk, hogy az o adhoc jelleggel próbál haladni, a d meg nem tudja megállítani a futást.természetesen nem hagyták el a labdát, úgyhogy papírforma vereség.
jön a titans, ott erősek, ahol mi gyengék és még gyengültünk is. talán abban bízhatunk, hogy rosszabb formában lesznek, elhagyják a labdát, de alaphelyzetben azt mondom, hogy a titans az esélyes.
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 478
byebye playoff
több mint 5 éve
Kurvaeletbe
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
tudom hogy nem kotekedsz 😊Inconsistent volt a teljesítménye, és ezt hozták föl a legnagyobb problémának. Snap másik oka a rossz kommunikáció lehet, ezért kérdeztem csak meg, nem szivatni vagy kötekedni akartam, egy puszta kérdés volt, diskurzus.Amikor a snap 2 meccs ota problema, az egyiket siman ra is lehetne fogni ha nagyon akarnad, akkor az a legnagyobb problemaja. Ez az egyetlen problema Skura-val? Nem, kozel sem.Lehet irónia, sorry így fórumon keresztül nem biztos értem 😀 , de mindenhol ezt írták, és JH is ezt nyilatkozta: "Are the snaps concerning us? Absolutely;", ráadásul főleg a Pistol formationekben van probléma.Akarhol olvastad ott forditasi gond lesz vagy uj forrast kell keresned 😊Azt olvastam, hogy a snapelési technikájával nincsenek megelégedve, ez lenne tényleg a legnagyobb probléma? A snap elindításához két ember kell, nem lehet Lamar keze is benne van egy kicsit?NFL network info:En Powers-re vagyok leginkabb kivancsi. Orulnek mar ha valaki szintet tudna lepni a fiatalok kozul.
Matt Skura padozni fog.
A Ravens kezdo tamadosora varhatóan igy fog kinezni: Orlando Brown a bal szel, Bradley Bozeman bal guard, Mekari kozepen, Ben Powers a jobb guard és D. J. Fluker a jobb szelen. A szezon kezdete ota csak Bozeman van ugyanazon a kezdo helyen.
Skurat Mekari valtja centerben.
RedFive
KeyG
Rodaron
no
Rodaron
LJ-t idehozni hogy lehet? Megmondja mikor jojjon a laszti. Nem tudom hogy tudna o segiteni rajta hogy legalabb kozel a kezebe dobja.
Olyan mintha sosem tudnal punt-olni tisztan, mert rossz a feladas. Aggaszto, de a rugonak nem sok koze lenne hozza.
no
Rodaron
A snap-el ahova hatradobalta volt a problema. Skura siman szar.
több mint 5 éve
Inconsistent volt a teljesítménye, és ezt hozták föl a legnagyobb problémának. Snap másik oka a rossz kommunikáció lehet, ezért kérdeztem csak meg, nem szivatni vagy kötekedni akartam, egy puszta kérdés volt, diskurzus.Amikor a snap 2 meccs ota problema, az egyiket siman ra is lehetne fogni ha nagyon akarnad, akkor az a legnagyobb problemaja. Ez az egyetlen problema Skura-val? Nem, kozel sem.Lehet irónia, sorry így fórumon keresztül nem biztos értem 😀 , de mindenhol ezt írták, és JH is ezt nyilatkozta: "Are the snaps concerning us? Absolutely;", ráadásul főleg a Pistol formationekben van probléma.Akarhol olvastad ott forditasi gond lesz vagy uj forrast kell keresned 😊Azt olvastam, hogy a snapelési technikájával nincsenek megelégedve, ez lenne tényleg a legnagyobb probléma? A snap elindításához két ember kell, nem lehet Lamar keze is benne van egy kicsit?NFL network info:En Powers-re vagyok leginkabb kivancsi. Orulnek mar ha valaki szintet tudna lepni a fiatalok kozul.
Matt Skura padozni fog.
A Ravens kezdo tamadosora varhatóan igy fog kinezni: Orlando Brown a bal szel, Bradley Bozeman bal guard, Mekari kozepen, Ben Powers a jobb guard és D. J. Fluker a jobb szelen. A szezon kezdete ota csak Bozeman van ugyanazon a kezdo helyen.
Skurat Mekari valtja centerben.
RedFive
KeyG
Rodaron
no
Rodaron
LJ-t idehozni hogy lehet? Megmondja mikor jojjon a laszti. Nem tudom hogy tudna o segiteni rajta hogy legalabb kozel a kezebe dobja.
Olyan mintha sosem tudnal punt-olni tisztan, mert rossz a feladas. Aggaszto, de a rugonak nem sok koze lenne hozza.
no