daelaci

daelaci
Utoljára láttuk
több mint 2 éve
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
13


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 3 éve
daelaci 13
egy wilson-thomas cserében kb. minek kellene még mozognia szerintetek?
adam77
Még szerintem 2 első körnek a részünkről
kapitnono
És akkor ott van még a pénzügyi oldala is az egésznek, ami kb mindkét félnek elég nagy teher lenne. A Saints jelenlegi helyzetében én nem nagyon hiszem, hogy ez összejöhet. Kimatekolni biztos ki lehetne, de akkor már értelme nem lenne Wilson megszerzésének.
több mint 3 éve
daelaci 13
Jimmy lényegesen olcsóbb lesz, ha el akarják cserélni. Én mondjuk örülnék neki 😊
Wyatt
Kár hogy eddig kb minden szezonjában lerokkant, szóval mellé kell egy másik olyan QB is, aki úgy be tud ugrani, hogy jó is valamire.
több mint 3 éve
daelaci 13
Ahhhh, most mindenki hagyjon... Megint ez a tetves divisional roundos leolvadas. Eselyunk sem volt, mar amikor Tucker 2 kapufat rugott, na mondom itt ma nem nagyon osztanak lapot nekunk. 17 pontot tartottuk a Billst, ez kiraly. A rz int az ahhhh hagyjuk, az nagyon faj. Picsaba, de lassuk be a Bills jobb volt.
Vrij6
Igazából 10 ponton tartottátok őket, szóval a védelmetek a helyén volt. Lehet hogy be kéne látni, hogy LJ nem a legélesebb kés a fiókban, ő a fontos PO pillanatokban nem fog meccseket nyerni annak ellenére, hogy az alapszakaszban biztos lesznek még fantasztikus meccsei.
több mint 3 éve
daelaci 13
Egyébként mitől lett Jamal Adams is ennyire közepesen szar erre a szezonra? Az előző két szezonjában közel 90-es PFF-es mértékelése volt, most meg 64. Annyira gyenge a védelem, hogy őt is lehúzza? Vagy nem is illik ebbe a szisztémába? Vagy eleve rosszul használják?
több mint 3 éve
daelaci 13
Néhány gondolat a mai meccs előtt. Személy szerint azt várom a mai (és remélhetőleg a következő néhány) meccstől,hogy a csapat mutassa meg hogy konzisztensen is tud elfogadható teljesítményt felmutatni és nem csak egy kiszaladt eredmény volt a múltkori egy gyenge napot kifogó Ravens ellen. Ehhez úgy vélem a Texans ideális ellenfél,nem lebecsülve őket. Másokkal ellentétben én úgy gondolom hogy a Ravens ellen 3 negyedig a Def sem muzsikált vmi jól,ha stabilizálódna a run Def én már elégedett lennék. Én Michel kárára továbbra is Harrist erőltetném,kivéve ha van vmi nyavalyája. Jó lenne látni,hogy ha besül a futás akkor azért nem vagyunk teljesen meglőve.
kolok1972
Ettől a meccstől valószínűleg nem leszünk sokkal okosabban az általad felvázolt problémákat illetően. A Houstonnak alig van futójátéka, szóval ha őket sikerül megállítani az nem jelent túl sokat a futás elleni védelmünket illetően. Az ő futás elleni védelmük az egyik legrosszabb a ligában, tehát szinte kötelező őket szétfutnunk. Meglepő lenne ha passzokra kéne váltani tartósan a meccs folyamán.
több mint 3 éve
daelaci 13
Abból a szempontból ZERO_L-nek igaza van, hogy mindegy melyik QB, mert a harmadik számú is látogatta ugyanazokat az edzéseket amiket az első számú, és bent ült a QB roomban videózáskor is valószínűleg, Mahomessel együtt.
peterk2005
Remelem annyi eszuk volt, hogy nem igy csinaltak. EN tuti szeparaltam volna oket, legalabbis a PS-t a rendes csapattol.
ligur
Kiveve, hogy o imitalta Lamar Jackot edzesen. Szoval az elso csapattal is edzenie kellett.
ulpianus
hogyan szabadítsd el a vírust játszik jelenleg az nfl. az milyen megoldás, hogy azt az egy embert rakják covid listára, aki pozitív tesztet produkált. elmondom, semmilyen. úgy, ahogy a titansnél is csak 2-3 nap múlva produkáltak pozitív tesztet azok, akik elkapták mondjuk hétfőn. szóval, ha lesz most chiefs-pats házat-kocsit ráteszek, hogy a kövi fordulóban egyik sem játszik majd. már a saintsnél is van covidos. decc eszkalál kvikli.
gedam
Teljesen igazad van, jelenleg hiába tesztelgetnek mindenkit simán lehet köztük olyan aki már fertőzött csak a lappangási idő miatt nem lehet még kimutatni a fertőzöttséget. A pár napos eltolásnak semmmi értelme, csak megkockáztatják, hogy újabb csapatok fertőződnek meg.
több mint 3 éve
daelaci 13
GM BoB mikor küldi el HC BoB-ot?

Szerkesztette: daelaci
több mint 3 éve
daelaci 13
Clowney???
Úgy látom, toljuk az "all-in"-t, de nagyon... 😀
Rutin
Muszáj mert jövőre 78 millióval vagyunk a cap felett 😁
kapitnono
...de ezt valszeg kevesli a csapat, és ezért kicsit még emelünk rajta Clowney miatt. 😀 😀 😀
Értem én... 😄😄😄
Rutin
Szerintem ez már a nagyon nem korrekt kategória amit a Szenteknél csinálnak. Most megint elkezdenek a jelenlegi játékosaiknál kalapozni, hogy mondjanak le pénzekről, hogy le tudjanak szerződtetni még egy játékost, miközben már most látszik, hogy ezek a játékosok már alapból szopóágon vannak, mert közülük jópáran a következő szezonban is meg lesznek szorongatva, mert irtózatos mennyiségű vállalhatatlan szerződés lesz amit a jelenlegi formájában biztosan nem tudnak kifizetni.
több mint 3 éve
daelaci 13
Kisujj műtétről írnak csak, más is van?
(Azt is néhány hétre írják de azért mégsem egy kartörés...)
Castleai01
Biztos a kisujjműtétje közben leesett a műtőasztalról és eltőrt a karja.
több mint 4 éve
daelaci 13
A Sanders igazolást is beleszámolva elvileg 6.09 millió hely van még a capben, a draft class pedig a jelenlegi pickek figyelembe vételével kb 5,2 millióba kerülne.
kapitnono
De ebben még nincs benne P.J. Williams.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
daelaci 13
GM BoB mikor küldi el HC BoB-ot?

Szerkesztette: daelaci
több mint 3 éve
daelaci 13
Kisujj műtétről írnak csak, más is van?
(Azt is néhány hétre írják de azért mégsem egy kartörés...)
Castleai01
Biztos a kisujjműtétje közben leesett a műtőasztalról és eltőrt a karja.
több mint 4 éve
daelaci 13
Brady szentségtörése: Derek Jeter korábbi kecójába költözik

Mondjuk nem néz ki rosszul a hely

Wyatt
gusztustalan, hogy ennyire közel vannak a szomszédok
mascherano
Ráadásul szinte még kertje sincsen...
Gerichill
Gisele akkor hol a francban fogja nevelgetni a paradicsom palántáit?