Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
a csapat színe 😊 (már megírta, de ez akkor is kikívánkozott 😀)
Collapo
??
no
[sarcasm]Ha valaki az elmúlt 3 évben szerette meg a csapatot, annak igazából egy oka lehet, tetszik neki a Lila szín.
Vagy tudsz jobbat? [/sarcasm]
A "már megírta", az pedig arról szólt, hogy már leírta, hogy mi motiválta, csak hát ha bennem volt, kikívánkozott 😊

Szerkesztette: Collapo

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 612
3. évem vagyok Ravens szurkoló, sajna talán a 3 leggyengébb év az elmúlt 15 évből. Playoffot még nem láttam Ravensel, de maradok nagyon naiv és bízok az idei csodában.
Pool94
téged egyébként mi motivált?
gedam
Collapo
??
több mint 8 éve
3. évem vagyok Ravens szurkoló, sajna talán a 3 leggyengébb év az elmúlt 15 évből. Playoffot még nem láttam Ravensel, de maradok nagyon naiv és bízok az idei csodában.
Pool94
gedam

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Pool94
Ne add fel, lesz itt még PO, a kérdés, mennyit kell várni rá. 😀
Vrij6
Elvileg az 1. WC összecsapást janúár 6-án rendezik szal 8 nap híján 2 hónapot.
Az más kérdés h a Ravens érintett lesz-e 😊
empty taxi
Végül is még matematikailag nem halott ügy a PO, a csapat játékát nézve inkább az. 😊
Vrij6
Hat igen ezt ket oldalrol kell nezni. 1. nem jatszunk PO focit. 2. szinte senki sem. A kovetkezmenye erdekelne ha nem es maris tudnam minek drukkoljak.
több mint 8 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
Pool94
Vrij6
Pool94
gedam
Hogy mi motivált?

Amikor elkezdtem nézni nfl-t először a Giants volt szimpi, a super bowlos menetelésük miatt, és Eli is a nagy menekülései miatt, a játékszabályokat nem igazán tudtam még anno, itt főleg csak az új sportág varázsa volt meg és pár meccset láttam ekkor még. Majd jött a Denver iránti szimpátia Peyton miatt főleg, meg ahogy az offenseük játszott Fox alatt, tényleg lehengerlőek voltak, a Sea elleni vesztes SB nagy fájdalom volt. (Panthers ellen olyan volt a siker mint amikor Ray utolsó meccsén megnyerte 2. gyűrűjét.) Még Brees miatt a Saints is kedvelt csapat volt de csak pciti, de egyik csapat se győzött meg hogy kedvenc legyen, valahogy nem volt olyan érzésem h csak ez a csapat. Majd visszanéztem a Ray Lewis utolsó playoff menetelését, és végül Ravens lett az abszolút kedvenc, de nem csak Ray miatt hanem sok más miatt is pl: Flacco +50-es passzi miatt, főként tőle ezt tetszett meg, az idei bénázásai ellenére is a kedvenc irányítom + a Ravens filozófia hogy a védelemnek betonnak kell lennie és a csapat legfontosabb egysége, többnyire nekik kéne nyerniük a meccset + Harbs is nagyon szimpi, remélem sokáig lesz edző nálunk, a karaktere, a birok leüvöltése stb. Egyébként még Tucker, Mosley, Suggs, Yanda, Koch, Judon, a legkedveltebbek a jelenlegi csapatból. Hatalmas élmény volt őket élőben látni a Wembleybe (bár az aznapi játék volt talán a legrosszabb amit láttam tőlük a Jags ellen, jó lett volna egy fordított eredménnyel hazajönni, de sebaj élmény volt). Patriotsos haveromnak mindig mondom hogy mi vagyunk a legjobbak, és mindig kiröhög. Jó elfogult vagyok a csapattal és meccs közbe mindig írok neki hogy ebben a szezonban nem nézek több meccset mert katasztrófa a játékunk és csak idegesítenek, bénáznak, szidom őket és temetem a szezont., elment a Playoff esély, minden héten stb, de másnap újra számolok, és hiszek benne hogy meglesz a wild card hely minimum, na ez az ami igazi drukkeré tesz szerintem, kitartani mindörökké!

Sorolhatnám még hogy miért Ravens, de a lényeg hogy csaka a Ravens.

Fociban sincs manapság sok sikerem Liverpool szurkolóként, elmúlt 11 évben 1 kupa mindössze elég karcsú, ott is később lett a Liverpool az igazi kedvenc, elsőként a Real volt a "kedvenc" de ahogy jobban és jobban megismertem a focit és a Gerrard + Torres féle Livepoolt végleges és örökké szóló lett a hűség a Pool iránt. Bill Shankly a 2. legsikeresebb Liverpool edzője mondta hogy:

"A Liverpoolt nem választhatod kedvenc csapatodnak, ha érdemes vagy rá akkor a Liverpool kiválaszt téged"

Na ez igaz a Ravensre is 😀 , kiérdemeltük és érdemesek vagyunk rá hogy Ravensek lettünk.
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
Pool94
Vrij6
empty taxi
Végül is még matematikailag nem halott ügy a PO, a csapat játékát nézve inkább az. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
Pool94
Vrij6

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Pool94

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
gedam 6 478
Pool94
több mint 8 éve
több mint 8 éve
kb. olyan is malkav vagyok 8 éve Ravens vagyok függő, tudom hogy egészségtelen és tünkretesz, de nem tudok leállni... mondjuk már kb. 8 napja vagyok tiszta...
malkav
ennel nekem a bojt jobban megy. Egy naptari evben ~330 napon kersztul bojtolok.
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
kb. olyan is malkav vagyok 8 éve Ravens vagyok függő, tudom hogy egészségtelen és tünkretesz, de nem tudok leállni... mondjuk már kb. 8 napja vagyok tiszta...
több mint 8 éve
terapias csoport alakul itt a vegen. Bar nem lesz egyedi, a csapatok 80%-nal varhato es a "kumbaya" fogja az ajkainkrol vinni az iget. 😊
több mint 8 éve
2005 óta nézem, illetve idén nem nézem a meccseinket 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
2009. hasonlóan kivagyok az O-tól pedig az SB PO-tól eltekintve nem is láttam még jó ravens offenset, de ez kritikán aluli.
Szerintem meg pont most van meg az alapja annak, hogy 1-2 éven belül PO kontenderek legyünk egy jó edzői gárdával és egy o beruházással.... olyanok vagyunk most mint fischer alatt volt a Rams, vagy pár éve a Jags.
Bízom benne hogy meg lehet csípni egy PO-t a Bills elöl, de nem hiszem hogy idén még jelentős javulást látunk mind O mind D oldalon, viszont bízom abban hogy jövőre kevesebb sérülte és újratankolt O-val esetleg új edzői gárdával ha nem is lesz PO de lessz identitása a csapatnak.
több mint 8 éve
2006 óta vagyok Ravens szurkoló és ilyet még nem éreztem,h milyen jó.h nem játszunk és nem kell bosszankodni. 😛
kátrány
2007, és hasonlóan érzek...😊

:S

több mint 8 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
2006 óta vagyok Ravens szurkoló és ilyet még nem éreztem,h milyen jó.h nem játszunk és nem kell bosszankodni. 😛
kátrány
Gyakorlatilag ha az elmúlt 15 évet nézzük,akkor ez az utolsó 3 szezon kb mélypont kategória,én 2008tól szurkolok a Hollóknak,azért azóta nem volt ez rossz csapat,de az elmúlt 3-4 hétben már úgy vagyok vele,hogy nincs kedvem Ravens meccset nézni idén többet. Kalap szar az egész már 3. éve..Persze ettől függetlenül a szurkolás töretlen és egy életre szól,de nem bánnám,ha a mi szempontunkból vége lenne már ennek a szezonnak.Mindettől függetlenül vagyok olyan hülye,hogy még mindig szorítok egy PO-ért...Mondanám azt,hogy sebaj,majd jövőre,de 2-3 évig én nem látok reális javulásra esélyt..Nagyon messze vagyunk minden tekintetben,szinte az összes pozícióban a ligaelittől.
több mint 8 éve
kátrány
En szerencses vagyok ilyen ertelemben. En minden heten varom, hogy sikerul legalabb elindulni a javulas utjan. De hideg fejjel az O 2 eve nezhetetlen minden ertelemben, de a kerettol nem varok tobbet. De cserebe az edzoktol igen, mert ennel lehetne jobb ( be lett bizonyitva). A D ennel sokkal rosszabb. Ha eredmenyesek lennenek, akkor se orulnek a felfogasnak ahogy jatszunk, de mivel szarok ezert nem kell meghasonulnom.
Megis mindig bizva bizok a kovetkezo meccsben ( bar rekord gyorsan elkezdek alatta hozongeni ) 😊
több mint 8 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
jövőre mvp formában játszik flacco, 150td-0int
gedam
NFL ovis liga nincs 😛 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
gedam 6 478
Bocs, h kívülről belepofázok, de ez úgy, ahogy van kamu/hülyeség.

Sztem az FO és edzői stáb durván elmenedzselte évekig az O-t, főleg az OL-t, és kukázott/középszerű emberek vannak, a tehetséges draftoltakat meg nem tudtátok megtartani (Monroe, KO, Wagner). Köszönhető ez valamennyire az Ozzie által okozott caphell-nek is, amiben nyilván benne van sajnos JF gigaszerződése, de leginkább az elszabott - feleslegesen def centrikus draftok - mostanában (Correa ???. C. Davis, Z. Smith, stb., egy csomó egymásra hajazó f7 ember minek???).

Ettől az OC-k és a gameplanjeik szarok úgy, ahogy vannak, mert a North-ban irányadó smashmouth lenne a ti terepetek, amikhez nem Perrimaneket, hanem Fournette-ket v. legalább Derrick Henry-ket kellett volna draftolni. Ergo a futásblokkot kellene megoldani, a runt beindítani és mellette F is egy átlagosnál jobb QB-nak tűnne, aki szépen megél a PA-ból, RPO-ból és a deep passzokból. Az nála nem működik, hogy a kezébe adod a meccset és 40-50-szer passzol, különösen megfelelő protection nélkül.

Láss minket. Mióta Bell futásaira alapozunk, Bennek is jobban megy, pedig érzésre durván leszállóágban van kb. két éve. (Igaz neki validabb célpontjai vannak, de mi ugye értünk a WR drafthoz, veletek ellentétben😊😊😊 ) Nálunk ehhez az kellett, hogy Rooney leszóljon Tomlinéknak, hogy vissza a smash-hez. Nálatok a tulaj láthatóan szart se csinál, hanem hagyja Harbs-ék balfaszkodásait, ami nem működik, eredménytelen és nézhetetlen is. (Ezért tűnik úgy, h. kvázi nem kell számolni az O-tokkal, elég ellene def szempontból egy prevent-szerű védekezés, átlagos pass rush mellett, mert Joe bemajrézik folyton. Ha az ellen def nem bénázik, kvázi nem tudtok haladni, szóval csak a nagy hibákat kell elkerülni nekik.)

A másik, hogy a védelmetek - a benne rejlő masszív tehetség és potenciál ellenére - évek óta (a ligaátlaggal együtt) lefelé megy, s ez elsősorban Pees facepalmja. Harbs-nak Pees-t már kb. 3 éve ki kellett volna vágnia. Én most már az egész bagázst takarítanám, mert Flacco még két évig minimum érinthetetlen a szerződése miatt. Aztán FA-n és drafton pénzt paripát ölni az OL-be, RB-be és WR-be. (Mondjuk azt sem vágom, h miért volt nálatok kereten hosszúő ideig 5-6 tök egyformán átlagos, TE, de hát mindegyik kidöglött, úgyhogy mindegy is.)

Reménykedjetek abban, hogy a sérülésekre hivatkozással nem kenik el ezt a szart, mert komolyan, az O-ban már kulcsjátékost sem nagyon tudsz mondani, annyira talenthiányos, s még az eredetileg tervezett OL emberek sem lennének megváltók.

Btw. az OL fejlesztés is megérne egy misét nálatok, mert pl. Scar a NE-nél v. Munchak nálunk azért tudnak kukázott emberekből is értékes játékosokat fejleszteni, nálatok meg Stanley-t sem látom annyira dominánsnak, mint amennyire a tehetsége predesztinálja, szóval van gondotok bőven.

Kérlek ne vegyétek támadásnak, mert csak az őszinte gondolataimat írtam le a csapatotokról, nem fikázásnak szántam, mert örülnék egy erős Ravensnek a csop-ban. Ettől még pl. a Steelersnél is évekig voltak és most is vannak komoly gondok (pl. QB hanyatlása, Bryant használhatatlansága, Haley balfasz gameplanjei, stb.), de többet (pl.: BB védelme az OL felépítése által, v. a D újraépítése) megoldottunk, úgyhogy példa lenne. PEACE
Fast Willie
Teljes mértékben egyetértek veled, pees és marty kuka + jó offense draft + 1-2 szabad ügynök és lehetne playoff, de sajna személetváltozás nélkül nem megy, ami több éve átlagos (def) és szar (o) azt korrigálni kéne.

Remélem idén vhogy lesz playoff, ha mégse akkor bisciotti "rendet rak" remélhetőleg

3 éve vagyok ravenses és még nem láttam a csapatomat a playoffba ami marha elszomorító, de pont ez a sport az ahol egyik évről a másikra lehet egy 4-12 csapat 13-3 (cowboys) szóval Go Ravens!
Pool94
Ez az év abból a szempontból is jó lenne takarításra, mert bár nincs sok capunk jövőre, azért lehetne takarítani a játékosok között:
Védelemből Carr, Webb és Weedle is kivágható (persze nem jó szívvel, de azért Weedlen is látszik az idő vasfoga) Suggsnak már nincs sok a tankjában hiába Fr. player de 7M sokkalom
És igazából a védelemben szerintem egy DC meg egy ILB kell illetve egy FS, de kettőből egyet draftról kell megoldani.
Ezzel azért a védelem ha nem is elit lenne de közepes szintet meg lehet ütni a fiatal kerettel.
Támadó oldal tök katasztrófa: kezdeni kell egy Flacco fizucsökkentéssel, hozni kell egy OC-t, Maclinen kívűl az összes WR mehet a kukába kivéve talán Moore-t meg a két fiatalt (White, Adeboyadjo) nem. Lejáró szerződésűek kuka (Watson, Wallace, Gilmore,West) Jensen-t még nem tudom eldönteni. És draftról jöhetnek a játékosok O-ba, És ha megint beütne a sérülés rája, akkor nem kell hozni FA-kat szeptemberben meg blabla, majd a fiatalok megoldják. Ezzel ki lenne kicsit ürítve a cap és lehetne gondolkodni kit érni meg megtartani kit nem.
Elúszhatna a jövő év, de utána már Flacco is mozdítható.
malkav
jövőre mvp formában játszik flacco, 150td-0int és kap egy 40milla/éves szerződést, 5évre. aztán a következő 4évben megdönti az int és sérülés-rekordot.

Szerkesztette: gedam
több mint 8 éve
Kis off:
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000874470/article/eagles-sign-timmy-jernigan-to-4year-48m-extension
Janek
Ahol van pénz, ott van hosszabbítás is 😊

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 875 — Apu ökölbeszorított keze
Kis off:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/jotymdyvjlwntx7gngdb
Eagles sign Timmy Jernigan to 4-year, $48M extension
Defensive tackle Timmy Jernigan has signed a four-year, $48 million contract extension with the Philadelphia Eagles. The new deal keeps him under contract through the 2021 season.

több mint 8 éve

Sztem az FO és edzői stáb durván elmenedzselte évekig az O-t, főleg az OL-t, és kukázott/középszerű emberek vannak, a tehetséges draftoltakat meg nem tudtátok megtartani (Monroe, KO, Wagner). Köszönhető ez valamennyire az Ozzie által okozott caphell-nek is, amiben nyilván benne van sajnos JF gigaszerződése, de leginkább az elszabott - feleslegesen def centrikus draftok - mostanában (Correa ???. C. Davis, Z. Smith, stb., egy csomó egymásra hajazó f7 ember minek???).

Ettől az OC-k és a gameplanjeik szarok úgy, ahogy vannak, mert a North-ban irányadó smashmouth lenne a ti terepetek, amikhez nem Perrimaneket, hanem Fournette-ket v. legalább Derrick Henry-ket kellett volna draftolni. Ergo a futásblokkot kellene megoldani, a runt beindítani és mellette F is egy átlagosnál jobb QB-nak tűnne, aki szépen megél a PA-ból, RPO-ból és a deep passzokból. Az nála nem működik, hogy a kezébe adod a meccset és 40-50-szer passzol, különösen megfelelő protection nélkül.

Láss minket. Mióta Bell futásaira alapozunk, Bennek is jobban megy, pedig érzésre durván leszállóágban van kb. két éve. (Igaz neki validabb célpontjai vannak, de mi ugye értünk a WR drafthoz, veletek ellentétben😊😊😊 ) Nálunk ehhez az kellett, hogy Rooney leszóljon Tomlinéknak, hogy vissza a smash-hez. Nálatok a tulaj láthatóan szart se csinál, hanem hagyja Harbs-ék balfaszkodásait, ami nem működik, eredménytelen és nézhetetlen is. (Ezért tűnik úgy, h. kvázi nem kell számolni az O-tokkal, elég ellene def szempontból egy prevent-szerű védekezés, átlagos pass rush mellett, mert Joe bemajrézik folyton. Ha az ellen def nem bénázik, kvázi nem tudtok haladni, szóval csak a nagy hibákat kell elkerülni nekik.)

A másik, hogy a védelmetek - a benne rejlő masszív tehetség és potenciál ellenére - évek óta (a ligaátlaggal együtt) lefelé megy, s ez elsősorban Pees facepalmja. Harbs-nak Pees-t már kb. 3 éve ki kellett volna vágnia. Én most már az egész bagázst takarítanám, mert Flacco még két évig minimum érinthetetlen a szerződése miatt. Aztán FA-n és drafton pénzt paripát ölni az OL-be, RB-be és WR-be. (Mondjuk azt sem vágom, h miért volt nálatok kereten hosszúő ideig 5-6 tök egyformán átlagos, TE, de hát mindegyik kidöglött, úgyhogy mindegy is.)

Reménykedjetek abban, hogy a sérülésekre hivatkozással nem kenik el ezt a szart, mert komolyan, az O-ban már kulcsjátékost sem nagyon tudsz mondani, annyira talenthiányos, s még az eredetileg tervezett OL emberek sem lennének megváltók.

Btw. az OL fejlesztés is megérne egy misét nálatok, mert pl. Scar a NE-nél v. Munchak nálunk azért tudnak kukázott emberekből is értékes játékosokat fejleszteni, nálatok meg Stanley-t sem látom annyira dominánsnak, mint amennyire a tehetsége predesztinálja, szóval van gondotok bőven.

Kérlek ne vegyétek támadásnak, mert csak az őszinte gondolataimat írtam le a csapatotokról, nem fikázásnak szántam, mert örülnék egy erős Ravensnek a csop-ban. Ettől még pl. a Steelersnél is évekig voltak és most is vannak komoly gondok (pl. QB hanyatlása, Bryant használhatatlansága, Haley balfasz gameplanjei, stb.), de többet (pl.: BB védelme az OL felépítése által, v. a D újraépítése) megoldottunk, úgyhogy példa lenne. PEACE
Fast Willie
Teljes mértékben egyetértek veled, pees és marty kuka + jó offense draft + 1-2 szabad ügynök és lehetne playoff, de sajna személetváltozás nélkül nem megy, ami több éve átlagos (def) és szar (o) azt korrigálni kéne.

Remélem idén vhogy lesz playoff, ha mégse akkor bisciotti "rendet rak" remélhetőleg

3 éve vagyok ravenses és még nem láttam a csapatomat a playoffba ami marha elszomorító, de pont ez a sport az ahol egyik évről a másikra lehet egy 4-12 csapat 13-3 (cowboys) szóval Go Ravens!
Pool94
Ez az év abból a szempontból is jó lenne takarításra, mert bár nincs sok capunk jövőre, azért lehetne takarítani a játékosok között:
Védelemből Carr, Webb és Weedle is kivágható (persze nem jó szívvel, de azért Weedlen is látszik az idő vasfoga) Suggsnak már nincs sok a tankjában hiába Fr. player de 7M sokkalom
És igazából a védelemben szerintem egy DC meg egy ILB kell illetve egy FS, de kettőből egyet draftról kell megoldani.
Ezzel azért a védelem ha nem is elit lenne de közepes szintet meg lehet ütni a fiatal kerettel.
Támadó oldal tök katasztrófa: kezdeni kell egy Flacco fizucsökkentéssel, hozni kell egy OC-t, Maclinen kívűl az összes WR mehet a kukába kivéve talán Moore-t meg a két fiatalt (White, Adeboyadjo) nem. Lejáró szerződésűek kuka (Watson, Wallace, Gilmore,West) Jensen-t még nem tudom eldönteni. És draftról jöhetnek a játékosok O-ba, És ha megint beütne a sérülés rája, akkor nem kell hozni FA-kat szeptemberben meg blabla, majd a fiatalok megoldják. Ezzel ki lenne kicsit ürítve a cap és lehetne gondolkodni kit érni meg megtartani kit nem.
Elúszhatna a jövő év, de utána már Flacco is mozdítható.
több mint 8 éve

Fast Willie