Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 8 éve
Azért az komolyan hihetetlen, hogy a kib-szott AFC kollektívan asszisztál ahhoz, hogy valahogy bevánszorogjunk a PO-ba és ez a semmitérő edzői gárda és vezetés együtt maradjon.
több mint 8 éve
szvsz pont nem a C RT a legnagyobb hiány idén hanem az RG meg az LGigen a serulesek utan. De H es J is produkalt jobb es pocsek meccseket is. Udfa-kent Hurst LT-kent egesz jol jatszott elso eveben ( es neki is voltak jobb meccsei iden is ). Azert nem szeretnem LT-kent latni ( nalunk). Jobb szeretnem, ha az elvaras egy kicsit magasabban lenne.
malkav
Amugy az evre valo elkepzelest mukodonek gondoltam, de az OL-el optimistabbak voltak egy hangyanyit, mint kellett volna es hogy ha mar faj akkor jobb ha radborul a soszoro kocsi is es a serulesek is jottek csostul.
A kovetkezo tervre leszek kivancsi az O-ben. Flacco volt mar elkapok nelkul, volt mar O-ben ahol tilos volt futni, volt fal nelkul es probaltuk Flacco nelkul is. Eredmenyes egyik se volt, de legalabb jo szar volt nezni. 2012-ben a PO-ban volt minden. Ja Q 6m ker, az sok. Majd next man up 😕 Jensen az egyik ilyen next man
több mint 8 éve
Watson is kiesett (ACL), gyakorlatilag lesz négy csapat aki "gagyi" irányítóval áll fel ellenünk (GB, Houston, Colts, Browns). És akkor még marad a Detroit, Steelers, Titans és a Bengals, amiből csak a Titans és a Steelers pozitív mérlegű. Hát ha nem tudunk PO-ba juttni ezek után (és igen tudom hogy szarok vagyunk) akkor lehet előkapni a villlát Miszter keksz.
több mint 8 éve
Remelem TT nem serul meg a billsben, mert meg komolyan harcban leszunk a PO-ert.
több mint 8 éve
szvsz pont nem a C RT a legnagyobb hiány idén hanem az RG meg az LG
több mint 8 éve
Azzal egyet is ertettem. Az hogy tavaly C es RT hiannyal alltunk, a nepi front kiadta a legfontosabb doktrinat, hogy rakjuk rendbe a falat. Es most ugyanott vagyunk, C es RT hiannyal. A serulesek meg nem itt voltak. 😕jah, és nem is véletlenül írtam, hogy falakat minden évben húzol 😀Jah es rtJah es pont ott vagyunk, mint eve.
Collapo
no
Collapo
több mint 8 éve
de lesz, illetve ha már gap, nos, Hurst éppen bemozoghat, RG-nek még úgyse láttuk, hogy szar... ami Siragusát illeti, nos, ahány szalagja szakadt, öröm lesz ha még pályát lát.33Valahogy komp picket is kell szerezni és idén ő az egyetlen, aki komolyabb szerződést kaphat máshol. 😊 Egyébként hiába volt jó ezen a pár meccsen, azért nem sírnék utána. Bár kétségtelen, hogy Gradkowski és Zuttah után öröm nézni. Csak Hurst se maradjon, könyörgöm...S akkor mar csak Yanda potlasan kell toprengeni. O 34 vagy mennyi.
Amúgy jövőre egy 3.-4. körös C/G húzással kész is lehet a fal belseje, a három IR-es mellé Skura és Eluemunor maradhat az ideiek közül.
James Twelvetrees
Collapo
Ideális esetben Yanda és Lewis kezd, mögöttük Siragusa és Eluemunor a csere. Skura meg egy újonc, (aki akár guardként is bevethető, mint mondjuk B.Price) lebokszolja a center posztot a campben.
Yanda biztosan pótolhatatlan és nem is húznék direktben az ő helyére, mondjuk az első körben azzal a felütéssel, hogy majd ő pótolja a visszavonulása után. Ugyanúgy lehet Cooper/Warmack, mint Z.Martin. Szerintem a guardoknál nincs akkora talent gap, illetve nehezebben kiértékelhetőek a draft előtt. Több középső köröst versenyeztetve akadhatunk olyan fiatalra, aki majd átveheti a helyét. De remélem még legalább 2020-ig nem lesz aktuális ez. 😊
James Twelvetrees

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
jah, és nem is véletlenül írtam, hogy falakat minden évben húzol 😀Jah es rtJah es pont ott vagyunk, mint eve.
Collapo
no

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
33Valahogy komp picket is kell szerezni és idén ő az egyetlen, aki komolyabb szerződést kaphat máshol. 😊 Egyébként hiába volt jó ezen a pár meccsen, azért nem sírnék utána. Bár kétségtelen, hogy Gradkowski és Zuttah után öröm nézni. Csak Hurst se maradjon, könyörgöm...S akkor mar csak Yanda potlasan kell toprengeni. O 34 vagy mennyi.
Amúgy jövőre egy 3.-4. körös C/G húzással kész is lehet a fal belseje, a három IR-es mellé Skura és Eluemunor maradhat az ideiek közül.
James Twelvetrees
Collapo
Ideális esetben Yanda és Lewis kezd, mögöttük Siragusa és Eluemunor a csere. Skura meg egy újonc, (aki akár guardként is bevethető, mint mondjuk B.Price) lebokszolja a center posztot a campben.
Yanda biztosan pótolhatatlan és nem is húznék direktben az ő helyére, mondjuk az első körben azzal a felütéssel, hogy majd ő pótolja a visszavonulása után. Ugyanúgy lehet Cooper/Warmack, mint Z.Martin. Szerintem a guardoknál nincs akkora talent gap, illetve nehezebben kiértékelhetőek a draft előtt. Több középső köröst versenyeztetve akadhatunk olyan fiatalra, aki majd átveheti a helyét. De remélem még legalább 2020-ig nem lesz aktuális ez. 😊
több mint 8 éve
Jah es rt

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Valahogy komp picket is kell szerezni és idén ő az egyetlen, aki komolyabb szerződést kaphat máshol. 😊 Egyébként hiába volt jó ezen a pár meccsen, azért nem sírnék utána. Bár kétségtelen, hogy Gradkowski és Zuttah után öröm nézni. Csak Hurst se maradjon, könyörgöm...S akkor mar csak Yanda potlasan kell toprengeni. O 34 vagy mennyi.
James Twelvetrees

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Valahogy komp picket is kell szerezni és idén ő az egyetlen, aki komolyabb szerződést kaphat máshol. 😊 Egyébként hiába volt jó ezen a pár meccsen, azért nem sírnék utána. Bár kétségtelen, hogy Gradkowski és Zuttah után öröm nézni. Csak Hurst se maradjon, könyörgöm...Amúgy jövőre egy 3.-4. körös C/G húzással kész is lehet a fal belseje, a három IR-es mellé Skura és Eluemunor maradhat az ideiek közül.
több mint 8 éve
Haaat ok is kukak. Oszinten, fizetnel neki? Wagner es o egyidoben jottek az 5.-6. korben. Az egyik a 2.evetol kezdo es fasza lett, a masik meg az utolso eveben lett, de voros es lelkes, fele-fele idoben pocsek es jo.Jensen nem olyan rossz szerintem mint sipley vagy grankowski volt, de hát della nem lessz rá ....Ehhez csapd melle a FA-ket, es utana vedd le a kukakat. Fordulj korbe ketszer es ha egy sargakoves uton talalod magad, mondd meg Dorothynak, hogy a gyereknek kell vissza a kutya.Mondjuk a falba azért huzigáltunk embereket az utóbbi időben, csak mindegyik elkapta a döngilázt:Ugyan akkor nem értek egyet abban, hogy a DL-t mindenképpen kell húzni minden éveben. Azt inkább el tudom fogadni, hogyha azt mondod, hogy DL- és/vagy OLB úgy ok,Na jó, ebben van valami, de továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy ha minden évben vesztünk két embert a falból (mert nem tudjuk megfizetni őket) akkor kell a pótlás. És ez még akkor is igaz, ha sok az UDFA és lateround játékos itt.
malkav
csak támadó oldalon meg nincs aki beálljon elkapni a labdát 😀...Ebben egyértünk nagyjából, bár itt is a fal a kevés szvsz
malkav
Collapo
OL:
Tavaly: Eluminátor meg Siragusa
2016: Stanley meg Lewis
2015: Myers
2014: Urschel
2013: Wagner és Jensen
DL:
Tavaly: Wormley
2016: Kaufusi meg Henry
2015: Davis
2014: Jernigan meg Urban
2013: Williams meg Lewis-Moore
OLB:
Tavaly: Bowser meg Williams
2016: Judon
2015: Zsmith
2014: semmi
2013: Simon
OL: 8 darab FSeven: 8+5 darab
Szerintem ez nem egészségesen van eltolva a DL irányába.... és azért 5 év alatti átlagot már nem lehet a BPA mantrára felhúzni.
malkav
Futast akarunk megallitani es futni akarunk 20 eve. Bar mostanaban nem mindig hiszem el, hogy meg mindig ez az alapelvunk. Mellesleg a passz ellen es ahhoz is alapok.
PS Ja es Jensent a kukak koze rakd 😊
no
malkav
több mint 8 éve
Jensen nem olyan rossz szerintem mint sipley vagy grankowski volt, de hát della nem lessz rá ....Ehhez csapd melle a FA-ket, es utana vedd le a kukakat. Fordulj korbe ketszer es ha egy sargakoves uton talalod magad, mondd meg Dorothynak, hogy a gyereknek kell vissza a kutya.Mondjuk a falba azért huzigáltunk embereket az utóbbi időben, csak mindegyik elkapta a döngilázt:Ugyan akkor nem értek egyet abban, hogy a DL-t mindenképpen kell húzni minden éveben. Azt inkább el tudom fogadni, hogyha azt mondod, hogy DL- és/vagy OLB úgy ok,Na jó, ebben van valami, de továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy ha minden évben vesztünk két embert a falból (mert nem tudjuk megfizetni őket) akkor kell a pótlás. És ez még akkor is igaz, ha sok az UDFA és lateround játékos itt.
malkav
csak támadó oldalon meg nincs aki beálljon elkapni a labdát 😀...Ebben egyértünk nagyjából, bár itt is a fal a kevés szvsz
malkav
Collapo
OL:
DL:
OLB:
Szerintem ez nem egészségesen van eltolva a DL irányába.... és azért 5 év alatti átlagot már nem lehet a BPA mantrára felhúzni.
malkav
Futast akarunk megallitani es futni akarunk 20 eve. Bar mostanaban nem mindig hiszem el, hogy meg mindig ez az alapelvunk. Mellesleg a passz ellen es ahhoz is alapok.
no
több mint 8 éve
Ehhez csapd melle a FA-ket, es utana vedd le a kukakat. Fordulj korbe ketszer es ha egy sargakoves uton talalod magad, mondd meg Dorothynak, hogy a gyereknek kell vissza a kutya.Mondjuk a falba azért huzigáltunk embereket az utóbbi időben, csak mindegyik elkapta a döngilázt:Ugyan akkor nem értek egyet abban, hogy a DL-t mindenképpen kell húzni minden éveben. Azt inkább el tudom fogadni, hogyha azt mondod, hogy DL- és/vagy OLB úgy ok,Na jó, ebben van valami, de továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy ha minden évben vesztünk két embert a falból (mert nem tudjuk megfizetni őket) akkor kell a pótlás. És ez még akkor is igaz, ha sok az UDFA és lateround játékos itt.
malkav
malkav
Collapo
OL:
DL:
OLB:
malkav
több mint 8 éve
pedig a lista itt lenne amiből indulhatnál 😀

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Nézd ugyanezt mondjuk 1996-tól és hasonlítsd össze, hogy ki volt az a DL/OL aki a rookie contract után is itt maradt... a legmérvadóbb időszak 2000-2017-ig. Nos, én nem tettem meg de van egy elég erős sejtésem az arányokról (hosszabbítások/elvándorlás kapcsán).Hallod ennyi szabadidőm nincs 😀
Collapo
több mint 8 éve
Nézd ugyanezt mondjuk 1996-tól és hasonlítsd össze, hogy ki volt az a DL/OL aki a rookie contract után is itt maradt... a legmérvadóbb időszak 2000-2017-ig. Nos, én nem tettem meg de van egy elég erős sejtésem az arányokról (hosszabbítások/elvándorlás kapcsán).
Szerkesztette: Collapo

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Mondjuk a falba azért huzigáltunk embereket az utóbbi időben, csak mindegyik elkapta a döngilázt:Ugyan akkor nem értek egyet abban, hogy a DL-t mindenképpen kell húzni minden éveben. Azt inkább el tudom fogadni, hogyha azt mondod, hogy DL- és/vagy OLB úgy ok,Na jó, ebben van valami, de továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy ha minden évben vesztünk két embert a falból (mert nem tudjuk megfizetni őket) akkor kell a pótlás. És ez még akkor is igaz, ha sok az UDFA és lateround játékos itt.
malkav
malkav
Collapo
OL:
DL:
OLB:
több mint 8 éve
Ugyan akkor nem értek egyet abban, hogy a DL-t mindenképpen kell húzni minden éveben. Azt inkább el tudom fogadni, hogyha azt mondod, hogy DL- és/vagy OLB úgy ok,Na jó, ebben van valami, de továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy ha minden évben vesztünk két embert a falból (mert nem tudjuk megfizetni őket) akkor kell a pótlás. És ez még akkor is igaz, ha sok az UDFA és lateround játékos itt.
malkav
malkav

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Nyílván a te véleményed érdekel azért kérdeztem 😀pedig 4-5 körben húzol falba, ha nem a legelején... azon amúgy beszélgethetünk, hogy melyikbe kéne ember, de ettől még... a Ravens lényegében minden évben hoz legalább 1 (inkább több) védőfalembert (DE/DT)Mert a pelda csapat nem jo. Mostansag egesz sok vedot huznak... mea culpa.Jól van azt hiszem ez túl lett magyarázva, vagy nekem vitte el a sok győzike só az agyam 😀
A lenyeg ugye az lett volna h olyan csapatot irjak ranezes nelkul ahol az O# dominal. Kicsit eloiteletes de hat ez van.
A ravens minden drafon fog - es kell is - huzni a falba.
Collapo
Te úgy gondolod, hogy minden évben kell a védőfalba embert húzni?
Ahol alapból is van 6 darab, és az esetek nagy részében a nickel meg a dime felállások miatt egyszerre max 2 van a pályán?
Mert én nem látnám túl vészesnek azt, ha jövőre kimaradna a középső körös DL pick ...
malkav
Ami még szintén érdekes lehet, hogy vajon a húzott falemberek milyen százalékkal hosszabbítanak itt a rookie szerződésük után?
De ha már személyes véleményem érdekel, nos, front-7 és nyomás kell, akkor még Elam is szedne labdát... ha nem hagysz időt a qb-nak és a wr-eknek, akkor biz' nem lesz 500+ yardjuk... már ami a védelmet illeti... ami a támadókat, ott is hasonlóan látom. Ha van falad, ami tart 7-8 másodpercig, akkor Deonte Thompson és Én is megoldom, hogy a védő egyszer-kétszer másfelé forduljon, mint az elkapó (igen, még a 'speedy' Demetrius Terrell Williams is). szóval amit minden évben kell/kellene húzni az a fal. SZVSZ... konzisztensen mindkét oldal.
De (bal)szerencsére (kinek-kinek véleménye szerint) ezt nem én intézem a csapatnál 😊
Collapo
Ugyan akkor nem értek egyet abban, hogy a DL-t mindenképpen kell húzni minden éveben. Azt inkább el tudom fogadni, hogyha azt mondod, hogy DL- és/vagy OLB úgy ok, de azt láttuk/láttjuk, hogy nyilvánvaló 3 és passz esetén nincs fent csak kb. 1 falember (Henry vagy Pierce) és mellette ha jól láttam Zsmith az aki belső nyomást generál a két OLB kívűl. Szóval nekem ez egy kicsit túlerőltetése egy posztnak, ahogy persze tök jó hogy van rotálási lehetőség, csak támadó oldalon meg nincs aki beálljon elkapni a labdát 😀...
Nyílván túltoltam azzal amikor azt írtam, hogy 4 wr-t kell húzni de ha idén kimaradna a DL húzás akkor nem hallnék bele.
több mint 8 éve
pedig 4-5 körben húzol falba, ha nem a legelején... azon amúgy beszélgethetünk, hogy melyikbe kéne ember, de ettől még... a Ravens lényegében minden évben hoz legalább 1 (inkább több) védőfalembert (DE/DT)Mert a pelda csapat nem jo. Mostansag egesz sok vedot huznak... mea culpa.Jól van azt hiszem ez túl lett magyarázva, vagy nekem vitte el a sok győzike só az agyam 😀
A lenyeg ugye az lett volna h olyan csapatot irjak ranezes nelkul ahol az O# dominal. Kicsit eloiteletes de hat ez van.
Collapo
Ahol alapból is van 6 darab, és az esetek nagy részében a nickel meg a dime felállások miatt egyszerre max 2 van a pályán?
Mert én nem látnám túl vészesnek azt, ha jövőre kimaradna a középső körös DL pick ...
malkav
Ami még szintén érdekes lehet, hogy vajon a húzott falemberek milyen százalékkal hosszabbítanak itt a rookie szerződésük után?
De ha már személyes véleményem érdekel, nos, front-7 és nyomás kell, akkor még Elam is szedne labdát... ha nem hagysz időt a qb-nak és a wr-eknek, akkor biz' nem lesz 500+ yardjuk... már ami a védelmet illeti... ami a támadókat, ott is hasonlóan látom. Ha van falad, ami tart 7-8 másodpercig, akkor Deonte Thompson és Én is megoldom, hogy a védő egyszer-kétszer másfelé forduljon, mint az elkapó (igen, még a 'speedy' Demetrius Terrell Williams is). szóval amit minden évben kell/kellene húzni az a fal. SZVSZ... konzisztensen mindkét oldal.
De (bal)szerencsére (kinek-kinek véleménye szerint) ezt nem én intézem a csapatnál 😊

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Mert a pelda csapat nem jo. Mostansag egesz sok vedot huznak... mea culpa.Jól van azt hiszem ez túl lett magyarázva, vagy nekem vitte el a sok győzike só az agyam 😀
Collapo
több mint 8 éve
Mert a pelda csapat nem jo. Mostansag egesz sok vedot huznak... mea culpa.A lenyeg ugye az lett volna h olyan csapatot irjak ranezes nelkul ahol az O# dominal. Kicsit eloiteletes de hat ez van.

NFL - Not For Ladies!