Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
DL draftot nem szeretnék már többet látni
malkav
Akkor szurkolj a Patsnek 😀
Collapo
ez nekem nem esett le 😕
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 612
nem kukáztunk senkit?
gedam
Minek, jó a védelem 😛 😀
Collapo
A DP-nek inkabb ne is hozzanak erositest. Tavaly buszken mondtak a 11.hetig ligaelso volt a D. Csak elfaradtak. Hofit ideznem meddig tart a meccs. Idenre felturboztuk a FA-draftrol es egy reszegyseg top5. Mi lenne itt, ha tovabb erositenenk?
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
malkav
Collapo
😀 😀

Aranyköpés. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
malkav

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
nem kukáztunk senkit?
gedam
Minek, jó a védelem 😛 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
gedam 6 478
nem kukáztunk senkit?
több mint 8 éve
Fafej úgy tűnik visszafog térni (majd két hét múlva) és van esély Flacco játékára is hétvégén. Ha a védelem a jobbik arcát mutatja, és nem engedjük olyan mértékben a futást lehet esélyünk bár amilyen konzisztensek vagyunk akár nagy zakó is lehet. Jelenlegi állapotban egy 8-8 néz ki év végén, de 10-6 nál jobbat nem fogunk tudni összehozni (Elsőre a Detroit és a Houston lenne a bukó nálam, és akkor meg kell lepni a Steelerst a Heinzen ) Ezzel vékonyan lehetne meg a PO... nagy esélyt nem látok rá.
Jövőre nézve a CB sor bitang jó lehet, a safetykben van potenciál, de kellene egy FS majd Weedle helyére, DL draftot nem szeretnék már többet látni,ebből kell főzni ami van hasonlóan OLB-t is a jelenlegiekből kellene fejleszteni. ILB-be valaki jöhetne Mosley mellé, de ezzel az emberanyaggal tudni kéne egy top10 védelmet összeraknia DP-nek.
O oldal viszont teljes rebuild jövőre....
Nyilván Flaccotól jobb játék kell mert nem tudjuk pótolni a cap miatt, mellette mindenkit lehet cserélni kb. nem lenne rossz egy koraikörös RB (Ezt rá kéne bízni Romanra kit szeretne, feltéve hogy marad a rezsim) vagy 4 WR-t is draftolhatnánk, meg 3 TE-t. Az OL-ben Jensen nem rossz, de nagy delláért nem fogjuk tudni megtartani. Guardokat meg kellene szerezni akkor is ha lewis és Yanda is egyben lesz jövőre.
Sajna lábon lőttük magunkat a cappel, és nem is nagyon tudunk kit kivágni amiből lehetne Zs-t szerezni....
Edzői rezsimben kellene változtatni, Roman felőlem maradhatna OC-nek végülis a futás nem megy olyan pocsékul egy ZS kategóriás Guard párossal és egy szem blokkoló TE-del.
De könyörgöm az összes valás istenéhez basszuk má ki Peest és hozzunk egy tökös DC-t.
több mint 8 éve
Nem értek egyet,
malkav
Ebben egyetértünk. Flacco ugyan elindult lefelé, de ekkor már Alonso elindította a szerelést. Igen, brutális volt, welcome to the NFL!

Tetszett? Nem, mert Mallett még szarabb, ha lehet, mint idén Flacco, de ez van. Concussion protokoll és ha van a csapatnak esze, akkor két hétig nem jön Joe... ez ugye azt jelenti, hogy egy meccset hagy ki, aztán jöhet frissen a GB ellen... szóval, persze jött zászló, mert ugye mégiscsak pass happy liga lennénk, de ez a hőskorban, vagy egy PIT-BAL / GB-CHI meccsen akkor élmény lett volna (persze ha mi adjuk az előbbin), hogy azt dicsérnénk hetekig...

Szóval NFL: Not For Ladies. Peace 😊

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Bocsánat srácok, tudom nem leszek népszerű, s nem is szoktam védeni az ilyen dolgokat, de ez egy marha szerencsétlen ütközés volt. Akár hogyan lassítgatom, kockázom. Egyértelmű, hogy mikor Alonso elindult, akkor még a futó Flacco felé felé indult, nem készült rá, hogy Flacco csúszni fog,és valóban esélye nem volt arra, hogy megállítsa magát. Talán ott hibázott, hogy nem ilyen intenzitással kellett volna neki indulnia, de mikor Flacco csúszott, akkor kb majdnem találkoztak is. Alonsot amúgy sem egy dirty játékosnak ismertem eddig. Nem gondolom, hogy sérülés okozás volt a szándéka.

Flacconak gyógyulást persze!!!
dande
Én sem láttam ezt olyan durvának,hogy ezért eltiltás járjon.Szerencsétlen ütközés volt inkább,sem mint mészárlás..Ahogy No is írja,szar a szabály.Hisz míg fut,addig adhatod neki a témát,mint egy futónak,viszont amint kezd csúszni,már hímes tojás.Ezt nem mindig lehet megoldani,Alonsonak is szarul jött ki a lépés,van ilyen.Szerintem belefér,reméljük jövőhétre helyre jön.Az is lehet,hogy ez az Alonso féle lángos helyre pattintott valamit az agyában,aztán neki áll a pénzéhez mérten játszani 😀
több mint 8 éve
Pont így kellett volna kinézzen a Chicago meccs is. (De akár a Vikes, Jags is mivel a QB helyzet ott sem sokkal jobb.) Legalább egy félidőn keresztül öljük a futást teljesen. Rákényszerítjük a csere/rookie/rossz QB-t a dobásokra. A jó punterünkkel nyerjük a field position csatát és egy-két first downt elérve pakolunk fel pontokat, amíg tart a slugfest. Aztán amikor az ellenfélnek musz zzáj passzolnia, akkor örülünk, hogy a gyenge QB-ra kell támaszkodniuk és még egyszerűbb a dolgunk. Nem egy bonyolult gameplan, de korábban ott megdőlt, hogy nem tudtuk fogni a futást az agyontömött D-vel. Az offensetől nem lehet elvárni, hogy ezzel az állománnyal végigmasírozzon a pályán meccsenként négyszer-ötször úgy, hogy ráadásul hátrányban is vagyunk. A Titans ellen legalább ilyen játék kell ahhoz, hogy esélyünk legyen. Remélem Flacconak elég lesz a hosszú hét arra, hogy felépüljön. Alonso pedig megérdemelte volna, hogy leküldjék. Szerintem egy meccs pihenés járna neki.
James Twelvetrees
Megfogsz lepődni , ezt próbáltátok csak amit egy Dolphins torkán letudtok nyomni azt egy Vikes D ellen kicsit nehezebb.
Toca
Nem beszelt a D-tekrol, hanem az O -tekrol. Ha a 2 csapat olte volna a masik O-t ( a futast ) es dobni kellett volna, Flacco jobb ( elfogult is vagyok ) azert, plusz a 2 rugonk zseni, ha pozicios harc lett volna. Lehet akkor is nyertek, de mi az elsoszamu alapdolognal elbuktunk es igy mindegy volt.
no
Én nem a Vikes D-t akartam fényezni.
Arra szerettem volna rávilágítani, hogy "Nem egy bonyolult gameplan" azért sokkal bonyolultabb és nem értem hogyan lehet ez a gameplan, ha bottom 5 a RunD (konkrétan forduló előtt ligautolsó volt.)
Ehhez hozzátéve, hogy Flacco jobb idén meg se nagyon állja a helyét mikor kb. Kizert előzi meg idén 100+ próbálkozó QB-k közül csak teljesítményben.
Toca
dehogynem, de megerdemlik. 😊

Az a mi tragediank, hogy ezzel az alomannyal ilyen rosszak vagyunk, de amikor egy "nem top, inkabb szar" QB ellen mesz ki jatszani akkor is az a gameplan, hogy a rossz Qb-nak kelljen megnyernie a meccset es annak az alapja hogy nem engedem futni az ellent. Egy feloldalas csapat ellen meg nem kellene bonyolultnak lenni.
Flacco meg jobb, hiaba nem jatszik elete formajaban, a fal miatt szenvedunk elsosorban . Az en izlesemnek tul sok stat-al jottel, amik biztos helytalloak, de nem ernek semmit magukban ( szamomra)
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Pont így kellett volna kinézzen a Chicago meccs is. (De akár a Vikes, Jags is mivel a QB helyzet ott sem sokkal jobb.) Legalább egy félidőn keresztül öljük a futást teljesen. Rákényszerítjük a csere/rookie/rossz QB-t a dobásokra. A jó punterünkkel nyerjük a field position csatát és egy-két first downt elérve pakolunk fel pontokat, amíg tart a slugfest. Aztán amikor az ellenfélnek muszáj passzolnia, akkor örülünk, hogy a gyenge QB-ra kell támaszkodniuk és még egyszerűbb a dolgunk. Nem egy bonyolult gameplan, de korábban ott megdőlt, hogy nem tudtuk fogni a futást az agyontömött D-vel. Az offensetől nem lehet elvárni, hogy ezzel az állománnyal végigmasírozzon a pályán meccsenként négyszer-ötször úgy, hogy ráadásul hátrányban is vagyunk. A Titans ellen legalább ilyen játék kell ahhoz, hogy esélyünk legyen. Remélem Flacconak elég lesz a hosszú hét arra, hogy felépüljön. Alonso pedig megérdemelte volna, hogy leküldjék. Szerintem egy meccs pihenés járna neki.
James Twelvetrees
Megfogsz lepődni , ezt próbáltátok csak amit egy Dolphins torkán letudtok nyomni azt egy Vikes D ellen kicsit nehezebb.
Toca
Nem beszelt a D-tekrol, hanem az O -tekrol. Ha a 2 csapat olte volna a masik O-t ( a futast ) es dobni kellett volna, Flacco jobb ( elfogult is vagyok ) azert, plusz a 2 rugonk zseni, ha pozicios harc lett volna. Lehet akkor is nyertek, de mi az elsoszamu alapdolognal elbuktunk es igy mindegy volt.
no
Én nem a Vikes D-t akartam fényezni.
Arra szerettem volna rávilágítani, hogy "Nem egy bonyolult gameplan" azért sokkal bonyolultabb és nem értem hogyan lehet ez a gameplan, ha bottom 5 a RunD (konkrétan forduló előtt ligautolsó volt.)
Ehhez hozzátéve, hogy Flacco jobb idén meg se nagyon állja a helyét mikor kb. Kizert előzi meg idén 100+ próbálkozó QB-k közül csak teljesítményben.
több mint 8 éve
Bocsánat srácok, tudom nem leszek népszerű, s nem is szoktam védeni az ilyen dolgokat, de ez egy marha szerencsétlen ütközés volt. Akár hogyan lassítgatom, kockázom. Egyértelmű, hogy mikor Alonso elindult, akkor még a futó Flacco felé felé indult, nem készült rá, hogy Flacco csúszni fog,és valóban esélye nem volt arra, hogy megállítsa magát. Talán ott hibázott, hogy nem ilyen intenzitással kellett volna neki indulnia, de mikor Flacco csúszott, akkor kb majdnem találkoztak is. Alonsot amúgy sem egy dirty játékosnak ismertem eddig. Nem gondolom, hogy sérülés okozás volt a szándéka.

dande
En a rendszert tartom rossznak. Futo lesz belole kapja meg ami a futonak jar. Ettol fuggetlenul az elbiralas mindenkepp belekotheto lesz akarmi lesz, ami meg rosszabb mindennel.
több mint 8 éve
Pont így kellett volna kinézzen a Chicago meccs is. (De akár a Vikes, Jags is mivel a QB helyzet ott sem sokkal jobb.) Legalább egy félidőn keresztül öljük a futást teljesen. Rákényszerítjük a csere/rookie/rossz QB-t a dobásokra. A jó punterünkkel nyerjük a field position csatát és egy-két first downt elérve pakolunk fel pontokat, amíg tart a slugfest. Aztán amikor az ellenfélnek muszáj passzolnia, akkor örülünk, hogy a gyenge QB-ra kell támaszkodniuk és még egyszerűbb a dolgunk. Nem egy bonyolult gameplan, de korábban ott megdőlt, hogy nem tudtuk fogni a futást az agyontömött D-vel. Az offensetől nem lehet elvárni, hogy ezzel az állománnyal végigmasírozzon a pályán meccsenként négyszer-ötször úgy, hogy ráadásul hátrányban is vagyunk. A Titans ellen legalább ilyen játék kell ahhoz, hogy esélyünk legyen. Remélem Flacconak elég lesz a hosszú hét arra, hogy felépüljön. Alonso pedig megérdemelte volna, hogy leküldjék. Szerintem egy meccs pihenés járna neki.
James Twelvetrees
Toca
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ne csináljátok már!

Úgy látszik, csak nekem van olyan fétisem, hogy lehetőleg minden meccset nézek a csoportból, még akkor is, ha szarnak ígérkezik. 😊
Soldados
Nézd Soldi!
Én is szívesen nézek olyan meccset, ahol a Steelerst buciraverik...
Az a baj hogy a játékunk volt kilátástalan az utóbbi 4 meccsen, úgy, ahogy a bearstől kikaptunk az oké.. OT egy elbaszott játék blabla..
De úgy ahogy a Vikes a Jags meg ellenetek kikaptunk az nézhetetlen volt mert hozzá se szagoltuk a játékhoz...
malkav
Tudom, láttam eddig is a meccseitek nagy részét. (Én az elejétől azt mondtam, hogy nincs Offense-tek.) De nem azért ültem le megnézni titeket, hogy majd bucira vernek titeket. Más meccs, más matchupok. És hát pont fordítva is sült el. 😊 A MIA sztem idén mérlegéhez képest túlértékelt, egyáltalán nem PO-kaliber, hiába vannak/voltak határon. így azt gondoltam, hogy 50-50 meccs lehet, főleg először Cutler nélkül rövid héten. És így is lett, ráadásul a szezon eddigi legjobb meccsét toltátok sztem. Grat hozzá!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
James Twelvetrees Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 32
James Twelvetrees
Toca
Őrület, tényleg meglepődtem... Egyébként nem, az nem volt meglepő, hogy a Vikes D ellen szenvedtünk. Viszont joggal lett volna elvárható, hogy a mi védelmünk legalább ennyire megizzassza a csere irányítóval és csere futóval felálló támadókat. Ahol a WR1 és fal baloldala is kiesett és a jobb is hajlamos a hibázásra, a center pedig újonc.

Szerkesztette: James Twelvetrees
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
James Twelvetrees
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 302 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 8 éve
James Twelvetrees Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 32

Szerkesztette: James Twelvetrees
több mint 8 éve
Fura módon jól játszottunk (a 3.negyed végén a biztos győzelem tudatában elaludtam) Flacco sikeresen kinyírta magát egy futással FG távolságon belül 2. és 10-nél,13 pontos vezetésnél.Nem igazán értettem,hogy miért akar az Ő képességeivel 10 yardot futni,amikor ment a passz és a futójáték.Későn kezdett előre csúszni,Alonso pedig ahogy kell,adta neki a lángost.Semmi kivetnivalót nem találtam benne,kemény foci volt,Flacco butaságot csinált.Kérdéses,hogy mikor térhet vissza.Ment a futójáték,míg Flacco játszott jó volt a passz is és az ellenfél támadójátékát kb csírájában nyírtuk ki.Bár nehéz eldönteni,hogy mi voltunk jók,vagy a Miami ennyire szar,de reménykedem azért,hogy ha Flacco visszajön akkor tudnak hozni még pár meccset ilyen játékkal.
LeviPoki
Megnéztem lassítva...
Nem értek egyet, Flacco a first down előtt 3-4 yarddal már elkezdett csúszni, ekkor Alonso még a first down mögött volt 1-2 yarddal, vagyis volt 4-6 yard távolság kettőjük között amikor nyilvánvaló volt hogy vége a játéknak . Nem vállal kellett volna Alonsonak előre ugrani, csak át kellett volna lépni flacco-t.
malkav
Megnéztem most még vagy 10-szer...Lassításban persze hogy más,de szerintem ez nem volt durva.Amikor Flacco kezd csúszni,Alonsonál már indul a hit mozdulat,ekkora sebességnél ezt védd ki valahogy,hogy ne mészárold le.Azért azt tudni kell,hogy pusztán jófejségből egy védő sem fogja engedni az irányítónak,hogy first downokat futkározzon.10ből 9 védő nekiment volna,ez egy szerencsétlen helyzet volt.Nem kell egyetértenünk,de abban talán biztos fogunk,hogy Flacconak az Ő sebességével és sérüléseivel nem nagyon kéne futkároznia,nem neki való ez,itt az eredménye.
LeviPoki
Persze nem kell egyetértenünk, csak azt mondom hogy már nyilvánvaló volt, hogy nem lesz 1st down. De ettől még nem Flacco a mobilis irányító példája, így nyugodtan hanyagolhatja az ilyeneket
több mint 8 éve
Nem lattam meg, de a lolapbol egyszerunek tunik. Fogtuk a futast 😊
több mint 8 éve
Fura módon jól játszottunk (a 3.negyed végén a biztos győzelem tudatában elaludtam) Flacco sikeresen kinyírta magát egy futással FG távolságon belül 2. és 10-nél,13 pontos vezetésnél.Nem igazán értettem,hogy miért akar az Ő képességeivel 10 yardot futni,amikor ment a passz és a futójáték.Későn kezdett előre csúszni,Alonso pedig ahogy kell,adta neki a lángost.Semmi kivetnivalót nem találtam benne,kemény foci volt,Flacco butaságot csinált.Kérdéses,hogy mikor térhet vissza.Ment a futójáték,míg Flacco játszott jó volt a passz is és az ellenfél támadójátékát kb csírájában nyírtuk ki.Bár nehéz eldönteni,hogy mi voltunk jók,vagy a Miami ennyire szar,de reménykedem azért,hogy ha Flacco visszajön akkor tudnak hozni még pár meccset ilyen játékkal.
LeviPoki
Megnéztem lassítva...
Nem értek egyet, Flacco a first down előtt 3-4 yarddal már elkezdett csúszni, ekkor Alonso még a first down mögött volt 1-2 yarddal, vagyis volt 4-6 yard távolság kettőjük között amikor nyilvánvaló volt hogy vége a játéknak . Nem vállal kellett volna Alonsonak előre ugrani, csak át kellett volna lépni flacco-t.
malkav
Megnéztem most még vagy 10-szer...Lassításban persze hogy más,de szerintem ez nem volt durva.Amikor Flacco kezd csúszni,Alonsonál már indul a hit mozdulat,ekkora sebességnél ezt védd ki valahogy,hogy ne mészárold le.Azért azt tudni kell,hogy pusztán jófejségből egy védő sem fogja engedni az irányítónak,hogy first downokat futkározzon.10ből 9 védő nekiment volna,ez egy szerencsétlen helyzet volt.Nem kell egyetértenünk,de abban talán biztos fogunk,hogy Flacconak az Ő sebességével és sérüléseivel nem nagyon kéne futkároznia,nem neki való ez,itt az eredménye.
több mint 8 éve
LeviPoki
Megnéztem lassítva...
több mint 8 éve
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 649 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ez, ez miiiiiiiii?😀 😀

Én se láttam, jellemző, akkor tényleg nincs baj, az oaklandi meccsről is lemaradtam. 😀

Ennyire tré a Fins?
Vrij6
Ennyire.

Nem lesz sok 😀, ha megnézed majd Alonso alakítását.
tomi-tomi
Csóri Flacco azt sem tudta hol van... Alonso miért volt ilyen paré

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ez, ez miiiiiiiii?😀 😀

Én se láttam, jellemző, akkor tényleg nincs baj, az oaklandi meccsről is lemaradtam. 😀

Ennyire tré a Fins?
Vrij6
Ennyire.

Nem lesz sok 😀, ha megnézed majd Alonso alakítását.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)