Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 8 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Flacco meg az O fal megint szar volt. Fasza.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 612
Srácok a D-t nem lehet okolni ezért a verességért. Szereztek lasztit, volt nyumás Trubiskyn. Cohent vagy 4x fogtátok meg negatív yardon. Howardnak is volt pár mínusz yardos playe. Nem adott fel a D sok pontot (a pick6 nem az ő hibájuk) Azt nem lehet elvárni hogy minden meccsen szedjenek pick6-et meg szerezzenek pár labdát az elkenfél red zonjában... Az O volt értékelhetetlen, az O falat Goldman és Hicks dominálta. Egy nagy futáson kívül megöltük a futást. Volt nyomás Flaccon és olyan hamar lezavartunk titeket hogy a D már a seggén vette a levegőt olyan fáradtak voltak. Nem is beszélve a 2 intről ami egy pick6 volt a másik pedig igencsak jó mezőnypozíciót adott nekünk. Ezrkről a D nem tehetett. Azt se értem miért Fullerre játszottatok egész este. Valszeg az O guru őt érezte a gyenge pontnak, de hogy tegnap a 10. levédekezett passza után még mindig rá dobáltatok az nem volt túl ésszerű. Mint második kedvenc innentől verjetek szét mindenkit. ( kezdjétek az O koordinátorral 😊 )
Tomcsik
Nalunk komoly verseny van ki a rosszabb, amiben az edzok teljesen reszt vesznek. Ha fogtuk volna a futast, kivancsi lettem volna T mit mutat, mert kb azon a par probalkozasnal semmit nem mutatott ( a futas nala sem jatszik). Lehet 9-6 lett volna. A D-unk ( amibe belefektettunk mindent ) eddig vagy rookie, szar, faltalan Qb-kal talalkozott. Ellenben az O amit 6bol 4.5szer fal nelkul probal jatszani ( inkabb WR ne lenne, mint fal ) jobb egysegekkel jatszott. En nem vedem oket, mert nem erdemlik meg. Flacco siman rosszul, felosen jatszik es ez fal nelkul ezt a jatekot eredmenyezi. Ellenetek nalam a fo hiba, hogy nem tudtuk elerni, hogy T-nek dobnia kelljen a gyozelemert. Ha ezt elerik es kikapunk en nem fognam a D-re. Altalanossagban en a D-tol varom a jatekot, nem az O-tol ( irrealis). A D-t sem tartom jonak, de sokkal tobb van bennuk, mint amit P kihoz beloluk.

MM-nel meg mit szamit mit csinal rosszul, mikor arrol kell beszelni, hogy egy lancfuresszel kell finomra hangolni egy hegedut.
több mint 8 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Tegnapra azt hittuk eleg lesz 20 pont a W-hez, Hat a D nem igy gondolta.
no
Pont ezt próbáltam magyarázni, akkora gáz van,ha ilyeneket kell számolgatni,hogy 20 pont talán elég egy W-hez.Ha levesszük a két ST TD-t,akkor elértek 10 pontot,mutass egy D-t aki 10 ponton tartja konstans a támadófalat,de legyen 15 pont akkor.Nem lehet ekkora terhet rájuk rakni,most már nem ligaelit a védelmünk,ezt is el kell fogadni.

Szerkesztette: LeviPoki
több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 229
Srácok a D-t nem lehet okolni ezért a verességért. Szereztek lasztit, volt nyumás Trubiskyn. Cohent vagy 4x fogtátok meg negatív yardon. Howardnak is volt pár mínusz yardos playe. Nem adott fel a D sok pontot (a pick6 nem az ő hibájuk) Azt nem lehet elvárni hogy minden meccsen szedjenek pick6-et meg szerezzenek pár labdát az elkenfél red zonjában... Az O volt értékelhetetlen, az O falat Goldman és Hicks dominálta. Egy nagy futáson kívül megöltük a futást. Volt nyomás Flaccon és olyan hamar lezavartunk titeket hogy a D már a seggén vette a levegőt olyan fáradtak voltak. Nem is beszélve a 2 intről ami egy pick6 volt a másik pedig igencsak jó mezőnypozíciót adott nekünk. Ezrkről a D nem tehetett. Azt se értem miért Fullerre játszottatok egész este. Valszeg az O guru őt érezte a gyenge pontnak, de hogy tegnap a 10. levédekezett passza után még mindig rá dobáltatok az nem volt túl ésszerű. Mint második kedvenc innentől verjetek szét mindenkit. ( kezdjétek az O koordinátorral 😊 )

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 8 éve
Fárasztó hétről-hétre nézni ezeket a meccseket.Azon gondolkodtam,mikor vertünk meg utoljára jó és lendületben lévő csapatot,mint este a steelers vagy mikor játszottunk olyan magas színvonalú meccset,mint múlt héten a boys-sajtfejűek.
Valaki emlékszik?
Szerintem a legnagyobb fejtől bűzlünk.Bisciotti mióta meglengette,hogy eladná a csapatot,azóta minden erodálódik.Azt nyilatkozta,h még 10 évet nem tudna ilyen intenzitással a csapat mellett lenni .Most 55-56 éves és nem látja magát 65 évesen,mint energikus tulajdonos.
Harbs és peesnek egymásba ér , mintha véd és dacszövetségbe tömörültek volna.Nem ég már olyan hőfokon ,m pár éve.
Harbs jó HC.Tényleg azt gondoltam,h nehéz jó HC-t találni,ha van jó tarts ki mellette.Csak úgy tűnik csomagba kapjuk peessel és ezzel a langyos pössentéssel.Szellemi innováció nélkül nincs fejlődés,ahhoz viszont új arcok kellenek,akik talán jók is. 😛
Gyengék vagyunk és ez még nem a legalja.
Megvan!,Kubiak óta nem játszottunk jól, jó csapat ellen.
kátrány
Hat kozel a legalja, mert nem latom mi tud meg rosszabb lenni sokkal.
Pees-nel egy hullamhosszon vagyunk.
Valaki mondja meg nekem mi JH dolga? ( Mitol olyan jo? Csodalkoznek, ha nem tudnek belekotni ha akarnek )
Ozzie-JH vonalon nagy baj van. Az egyik draftol amit gondol, a masik olyan edzoket alkalmaz aki nem veszi figyelembe a keretet. Ennel finomabban nem tudom leirni, de fogjatok erteni mit akarok mondani.
több mint 8 éve
Nem ertunk egyet de nem baj. Sajnos komoly verseny van hazon belul ki a benabb. Az O nem sokat csinalt, de a D tul sokat engedett.
no
Az nem probléma,nem vagyunk egyformák.Én a D-re nem tudok haragudni,lehettek volna jobbak is ma,de alapvetően egy normális csapatnál nem a D nyeri a meccseket,hanem az O,pontokkal.3 mezőnygólig és egy Mr. Homály Joe 2 pontosig jutottunk,ami kb elkapó bravúr volt inkább,sem mint jó passz.A ST, Tucker meg Koch tartotta életben a csapatot ma,na meg persze a Bears öngyilkos játéka és még így sem tudtunk nyerni.Flacco olyanokat passzolt,hogy a bőgés helyett inkább már csak nevettem rajta kínomban és ez nem azért van,mert fos az egész O,(persze azok,nem könnyítik meg a dolgát) de passzolni se tud egy rendeset.Amikor odalehetne dobni,inkább kilövi földkörüli pályára,vagy sima INT.Játszhat akárhogy a D,TD-k nélkül nem lehet meccset nyerni,még egy Bears ellen sem.ST TD-re meg ugye nem lehet alapozni minden meccsen.
LeviPoki
Ne gondold, hogy vedem az O-t, sot, de toluk nem lehet elvarni annyit mint a D-tol. Ugy is lehet nyerni, hogy kevesebbet kapok. Ha viszont ugy akarok nyerni, hogy ki tesz fel tobb pontot akkor viszont az O-be kell invesztalni. A ST-nek nem kell TD-t csinalni, ok a pozicios harc fontos elemei, de a D-unk filozofiaja miatt kidobott penz az is.
Felre ertes ne essek, osszesegeben vagyunk mocsok szarok, kiveve a rugoteam-et, mert a ST se a legjobb megha a mai jol sikerult nekik.
Megis, hogy akarunk mi meccset nyerni, mi a koncepcio? Tavaly F bebizonyitotta, amit mindenki tudott, hogy o nem fog egyedul nyerni, de hogy biztosak legyunk benne sose futotttunk. Ok idenre a drogok helyes keverese utan a stab kijelentette, hogy futni fogunk es a OL-t fel-megerositjuk es abbol F volt mar eredmenyes. Honapok ota finoman noiesen, eszrevetlenul probalom jelezni, hogy a fal szerintem nincs kesz, de meg vagyok gyozve, hogy jok lesznek majd ha megtanuljak a semat, ha osszeszoknak, meg ha a Walt Disney filmstudio kolcson adja vegre a tehetseg elszivo pisztolyt az MJ-es filmbol. Jelenleg a fal beomlasztja az egesz O-t es mar kifutunk az idobol. A D ellenben papiron nem sok elem hianyzik. Esetleg egy ILB. Meg valaki aki ertelmesen ki tudna hozni beloluk az allatot. Nekik kell megnyerni a meccset. Le kellene zavarni az ellent 3and out-al, majd a rugok elintezik a jo poziciot. Az O meg futassal kontrollalja az orat es ritkan de elorehaladnak es vegul jobban vigyazva a labdara a TO mutatot is nyernenk. De rogton a D-t ezzel ellentetes filozofiaval jatszatjuk. Egy DP fele D alkalmatlan pozicios harcra. Es a kor bezarult.
A LOS-t bukjuk, pedig itt ez nem szokas ( nem volt ). Agyverzest kapok amikor meg ezt a D-t a valaha volt legjobbnak akarjak kihozni. Volt olyan evunk amikor egesz evben nem futottak ellenunk ennyit, mint 6 meccs alatt.
A liga megint jo szarnak kiegyensulyozottnak tunik, felo, hogy meg lesz esely a PO-ra es akkor majd mondjuk hogy 7 cm-en mult a PO, mint tavaly. Kell vegre egy iranyvonal ( es jo lenne ha azon reszt venne mindenki )
no
Abban egyetértünk,hogy ettől az O-tól felesleges elvárni a nagy menetelést,ez nem az a rendezvény évek óta,meg ahogy nézem,2-3 évig nem is lesz nagy előrehaladás így.D-nél kevés a 3and out,jobban kellene harapni,viszont 16labdát szereztek,de hiába van ez,hiába jó az ST munka,hiába indulnak Flaccoék az ellenfél 40yardosáról,ha a 16 szerzett labdából Flacco tudott 4 TD-t passzolni és vágni 8INT-et.Nem akarom ráhúzni,ez nem csak az ő hibája,távolról sem,de minimális szint alatti O-val lehet nálunk az elmúlt 100év legjobb Defense,akkor sem fogunk meccset nyerni.Évek óta megy ez,az alapszakasz vége felé az őrült matekkal,arra alapozva,hogy a Vasas majd botlik,tavaly is ez volt,idén is ez lesz.És amikor a többi sorra kínálja fel az O-nak a jobbnál jobb mezőnypozíciókat és a megszerzett labdákat és a tegnapi meccsen is a minimális elvárás lett volna,hogy 1,azaz egy db TD-t hozzon az O,akkor erre többet nincs értelme reagálni.Nyilván szurkolóként az ember nem szívesen engedi el már a 6.héten,de idén én megtettem,már nem fog felbaszni 😀
LeviPoki
Tegnapra azt hittuk eleg lesz 20 pont a W-hez, Hat a D nem igy gondolta.
több mint 8 éve
Nem várhatjuk el a D-től, hogy majd minden meccsen szerez 2-3 pick sixet, és meccsben tartja az O-t, és nyerünk. Vicc elvárás, legyenek akármilyen jók. Eddig rendre az volt, hogy brutál módon kezdtek, ez egy szezon eleji Bengals, meg a Browns ellen elég is volt a sima, de nem túl látványos győzelemhez.

A D a meccsek elején folyamatosan puntra kényszeríti az ellenfelet, illetve nem engedi hogy elhúzzanak. Erre jön az O, akiket fájdalom nézni. Egy idő után a D elfárad, meg szerintem egyszerűen elegük lesz amit látnak az O oldalon. Így nem nagyon lehet meccset nyerni.
Vrij6
en mas meccseket lathattam. A D nem volt jo csak szerzett 10 labdat az elso 2 meccsen, amire nem lehet szamitani. De a masik veglet tegnap W megprobalt labdat szerezni, hat qva jol sikerult a play. Te lattad kik voltak az ellenfelek, az adott meccsen nalunk is rosszabb falu Bengals, Kizer, Bortles, EJM, Trubi, BB ( aki nem igazan jo ) es mindenki haladt ellenunk es siman futottak. Elsoszamu feladat immaron 20 eve fogni kell a futast. A Cicak ( 3.5 ) kivetelevel 4 folott futottak. Mi lesz egy rendesen jatszo csapat ellen, akinek fegyver is van a kezeben. Hat orulok hogy a D nem engedte elhuzni oket. Tavalyi erzesem van, majd OBJ-ek odacsaptak nekunk.
Az O szar ketsegtelen, de nem is probaltuk jobba tenni.
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Tudjátok,, hogy én mindig igyekeztem pozitív maradni és mindenben meglátni a jót, hát ez eddig tartott nálam is. Múlt héten úgy gondoltam, hogy végre elindultunk az úton ebből lehet építkezni, hát nem bassza meg. Az volt a statisztikailag kiugró hiba, szarok vagyunk a játék minden elemében. Olyan retek ez az O hogy egy megbundázott meccset se tudnának megnyerni. És nem ... nem Falcco a szar, mellbe bassza mindkét elkapót a labdával, azok meg nem tudják megfogni és int lesz belőle, hát ne má more. A sémáról már ne is beszéljünk.... Hát csak a kakibaszott jobb oldala létezik a pályának??? Vagy hányszor kell Watsont 0-1 yardon levinnie egy védőnek mire rájövünk hogy ez play nem jön be.... Én nem tudom mi a faszomat szednek itt a koordinátorok de ez botrány.
Pees meg ezzel a védelemmel nem tud egy rookie QBt meg a futójátékot megállítani. Mi a farkamnak draftoltunk minden évben egy falembert, ha nem tudjuk őket használni.
Imádom Haribót, tud tökös lenni, jól bánik az órával jól challenge-dzsel de ezt a két szarfaszú koordinátort akasszuk már fel a stadion előtt mert ez vállalhatatlan.
Könyörgöm valami változzon meg mert ez már kritikán aluli.
Szétestem bocsi.
több mint 8 éve
Fárasztó hétről-hétre nézni ezeket a meccseket.Azon gondolkodtam,mikor vertünk meg utoljára jó és lendületben lévő csapatot,mint este a steelers vagy mikor játszottunk olyan magas színvonalú meccset,mint múlt héten a boys-sajtfejűek.
Valaki emlékszik?
Szerintem a legnagyobb fejtől bűzlünk.Bisciotti mióta meglengette,hogy eladná a csapatot,azóta minden erodálódik.Azt nyilatkozta,h még 10 évet nem tudna ilyen intenzitással a csapat mellett lenni .Most 55-56 éves és nem látja magát 65 évesen,mint energikus tulajdonos.
Harbs és peesnek egymásba ér , mintha véd és dacszövetségbe tömörültek volna.Nem ég már olyan hőfokon ,m pár éve.
Harbs jó HC.Tényleg azt gondoltam,h nehéz jó HC-t találni,ha van jó tarts ki mellette.Csak úgy tűnik csomagba kapjuk peessel és ezzel a langyos pössentéssel.Szellemi innováció nélkül nincs fejlődés,ahhoz viszont új arcok kellenek,akik talán jók is. 😛
kátrány
2014 a Vasas elleni wild card meccs,az nem volt rossz.Attól kezdve kb hulladék meccseink voltak,egy-két kivételével.Bár az azt követő Pats meccs se a mi balfaszságunkon ment el,inkább a New England volt jó,az is jó PO meccs volt.Sajnáltam,hogy Kubiak elment,vele máshol tartottunk volna,de volt esze,mit szopjon egy leszálló ágban lévő csapatnál? Inkább megcsinálta a maga buliját a Broncosnál.Biztos le leszek érte hurrogva megint,de én továbbra is azt mondom,hogy felesleges egy ilyen irányítóba ennyi pénzt rakni,amikor az O egy kalap szar.Holnaptól játszhatna itt Brady is,fos lenne Ő is.Akkor meg teljesen felesleges ezt csinálni,ez óriási csapatvezetési hiba.Amint lehet,Flaccot ki kell rakni,vagy 80%-os pay cut.Ha marad,marad,ha nem akkor szevasz.Aztán neki kell kezdeni egy O-t építeni,de akkor még bőven jól elleszünk egy szar Flaccoval,vagy egy középszar másik irányítóval.Aztán ha kész az O,akkor hozni egy rendes QB-t.4-5 év alatt ezt fel lehet építeni.Az is tény,hogy ilyen Mornhinweggel meg Peesszel nem megyünk sehová sem.Csak ilyen Kubiak szintű figurák nem állnak minden sarkon 😕
több mint 8 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Valaki emlékszik?

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
En azért a Floyd-Hicks páros miatt aggódom, de akár az LB sort, akár a secondaryt nézem odaát, annyira azért nem aggódom a az offensünk miatt. 17-24 pontot fél kéne tennünk a táblára, és az elég kell hogy legyen...

Pláne mert
"Under Harbaugh, Ravens are 9-0 against rookie QBs at home, with 13 INTs (ami annyira nem is sok.. 😛) and 27 sacks."

Most hogy leirtam, biztos megszakad a sorozat...
Igor
Gratulálok,Igor egy médium vagy... 😀

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
gedam 6 478
Nem várhatjuk el a D-től, hogy majd minden meccsen szerez 2-3 pick sixet, és meccsben tartja az O-t, és nyerünk. Vicc elvárás, legyenek akármilyen jók. Eddig rendre az volt, hogy brutál módon kezdtek, ez egy szezon eleji Bengals, meg a Browns ellen elég is volt a sima, de nem túl látványos győzelemhez.

A D a meccsek elején folyamatosan puntra kényszeríti az ellenfelet, illetve nem engedi hogy elhúzzanak. Erre jön az O, akiket fájdalom nézni. Egy idő után a D elfárad, meg szerintem egyszerűen elegük lesz amit látnak az O oldalon. Így nem nagyon lehet meccset nyerni.
Vrij6
senki nem azt várja el, hogy folyamatosan labdákat szerezzenek, de szerintem elég ergya vagy rossz formában lévő csapatokkal találkoztunk és mind tudott haladni ellenünk futással. egyszerűen ez a védelem liga alja futás ellen. a sok labdaszerzéssel az első két meccsen csak elfedték a problémát. nyilván az o úgy szar, ahogy van, de erre lehetett számítani. buta támadókoordinátor, nincs fal, flacco hanyatlik, nincsenek playmakerek. szezon előtt lehetett tudni, hogy vékony a támadósorunk, de a d-től többet vártam, előszezon alapján is. mert ott még ligaelit számokat produkáltak.

Szerkesztette: gedam
több mint 8 éve
Nem ertunk egyet de nem baj. Sajnos komoly verseny van hazon belul ki a benabb. Az O nem sokat csinalt, de a D tul sokat engedett.
no
Az nem probléma,nem vagyunk egyformák.Én a D-re nem tudok haragudni,lehettek volna jobbak is ma,de alapvetően egy normális csapatnál nem a D nyeri a meccseket,hanem az O,pontokkal.3 mezőnygólig és egy Mr. Homály Joe 2 pontosig jutottunk,ami kb elkapó bravúr volt inkább,sem mint jó passz.A ST, Tucker meg Koch tartotta életben a csapatot ma,na meg persze a Bears öngyilkos játéka és még így sem tudtunk nyerni.Flacco olyanokat passzolt,hogy a bőgés helyett inkább már csak nevettem rajta kínomban és ez nem azért van,mert fos az egész O,(persze azok,nem könnyítik meg a dolgát) de passzolni se tud egy rendeset.Amikor odalehetne dobni,inkább kilövi földkörüli pályára,vagy sima INT.Játszhat akárhogy a D,TD-k nélkül nem lehet meccset nyerni,még egy Bears ellen sem.ST TD-re meg ugye nem lehet alapozni minden meccsen.
LeviPoki
Ne gondold, hogy vedem az O-t, sot, de toluk nem lehet elvarni annyit mint a D-tol. Ugy is lehet nyerni, hogy kevesebbet kapok. Ha viszont ugy akarok nyerni, hogy ki tesz fel tobb pontot akkor viszont az O-be kell invesztalni. A ST-nek nem kell TD-t csinalni, ok a pozicios harc fontos elemei, de a D-unk filozofiaja miatt kidobott penz az is.
Felre ertes ne essek, osszesegeben vagyunk mocsok szarok, kiveve a rugoteam-et, mert a ST se a legjobb megha a mai jol sikerult nekik.
Megis, hogy akarunk mi meccset nyerni, mi a koncepcio? Tavaly F bebizonyitotta, amit mindenki tudott, hogy o nem fog egyedul nyerni, de hogy biztosak legyunk benne sose futotttunk. Ok idenre a drogok helyes keverese utan a stab kijelentette, hogy futni fogunk es a OL-t fel-megerositjuk es abbol F volt mar eredmenyes. Honapok ota finoman noiesen, eszrevetlenul probalom jelezni, hogy a fal szerintem nincs kesz, de meg vagyok gyozve, hogy jok lesznek majd ha megtanuljak a semat, ha osszeszoknak, meg ha a Walt Disney filmstudio kolcson adja vegre a tehetseg elszivo pisztolyt az MJ-es filmbol. Jelenleg a fal beomlasztja az egesz O-t es mar kifutunk az idobol. A D ellenben papiron nem sok elem hianyzik. Esetleg egy ILB. Meg valaki aki ertelmesen ki tudna hozni beloluk az allatot. Nekik kell megnyerni a meccset. Le kellene zavarni az ellent 3and out-al, majd a rugok elintezik a jo poziciot. Az O meg futassal kontrollalja az orat es ritkan de elorehaladnak es vegul jobban vigyazva a labdara a TO mutatot is nyernenk. De rogton a D-t ezzel ellentetes filozofiaval jatszatjuk. Egy DP fele D alkalmatlan pozicios harcra. Es a kor bezarult.
A LOS-t bukjuk, pedig itt ez nem szokas ( nem volt ). Agyverzest kapok amikor meg ezt a D-t a valaha volt legjobbnak akarjak kihozni. Volt olyan evunk amikor egesz evben nem futottak ellenunk ennyit, mint 6 meccs alatt.
A liga megint jo szarnak kiegyensulyozottnak tunik, felo, hogy meg lesz esely a PO-ra es akkor majd mondjuk hogy 7 cm-en mult a PO, mint tavaly. Kell vegre egy iranyvonal ( es jo lenne ha azon reszt venne mindenki )
no
Abban egyetértünk,hogy ettől az O-tól felesleges elvárni a nagy menetelést,ez nem az a rendezvény évek óta,meg ahogy nézem,2-3 évig nem is lesz nagy előrehaladás így.D-nél kevés a 3and out,jobban kellene harapni,viszont 16labdát szereztek,de hiába van ez,hiába jó az ST munka,hiába indulnak Flaccoék az ellenfél 40yardosáról,ha a 16 szerzett labdából Flacco tudott 4 TD-t passzolni és vágni 8INT-et.Nem akarom ráhúzni,ez nem csak az ő hibája,távolról sem,de minimális szint alatti O-val lehet nálunk az elmúlt 100év legjobb Defense,akkor sem fogunk meccset nyerni.Évek óta megy ez,az alapszakasz vége felé az őrült matekkal,arra alapozva,hogy a Vasas majd botlik,tavaly is ez volt,idén is ez lesz.És amikor a többi sorra kínálja fel az O-nak a jobbnál jobb mezőnypozíciókat és a megszerzett labdákat és a tegnapi meccsen is a minimális elvárás lett volna,hogy 1,azaz egy db TD-t hozzon az O,akkor erre többet nincs értelme reagálni.Nyilván szurkolóként az ember nem szívesen engedi el már a 6.héten,de idén én megtettem,már nem fog felbaszni 😀
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
no
LeviPoki
több mint 8 éve
no
több mint 8 éve
Az O jatekosok kozul egyben van meg a szikra a tobbiekhez kepest es o nem erte meg egy masik csapat 53-as keretet. Kartondobozokbol nehez versenyautot epiteni.
A D eseteben meg vettunk egy hasznalt versenykocsit es az osszes elerheto forrasbol az javitgatjuk-ujitgatjuk, de pilotanak meg beultetunk egy faszit aki egy dodgem-ben olyan heves szivritmus zorejt produkal, ami elnyomja a wurstli uvolto zenejet.
több mint 8 éve
gedam 6 478
Vrij6, Pool94--sztem a D rosszabb volt annak ellenere hogy az O nulla volt, mar 5bol 4szer.
no
Szerintem a D-ben benne van az, hogy premierben nézhetik az O sorozatos töketlenkedését, és ez nem hat jó irányban a teljesítményükre. Hogy mindig nekik kell tartania az eredményt...
Vrij6
Ok a prioritas, nekik kell hozni. Ettol tobb kellene az O-tol, de a belefektetett municio kozotti kulonbsegnek a teljesitmenyben is kell jonnie.
no
és ezt a bearst nem tudták megoldani. konkrétan csak a futást kellett volna kontrolálni és akkor nyerünk. a hüje is tudta, fel is töltötték a boxot, mégsem sikerült megoldani azt az egy embert. szánalom.
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Ritka töketlenek voltunk ezen a meccsen.....
Ennyi hibát nem tud az O kihasználni az siralmas...
Múlt heti teljesítményből semmit nem tudtunk átmenteni, egy kikúrt hosszú passz nem jött össze, az OL szenvedett....
Már nekem sincs kedvem pozitívnak lenni..... 😛
Imádom a Ravenst, de egyre nehezebb ezt a szenvedést nézni, és most is sikerült összehozni egy rossz cover miatt egy TD-t....
Most itt sírok a terrible towelbe amit a Steeleres haverom hozott a Heinzfieldről, ez már a vég.
több mint 8 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
no
Valóban nem értünk egyet... végül is a D# akár 60 percet is fent lehetne a pályán, akkor biztos Ők buknák el a meccset és nem az O#... XD
Collapo
Ahogy építették a csapatot kb igen. Minden meccset a védelem veszít el, mert ettől a támadósortól akár csak azt várni, hogy ne veszítse el a meccset - ezzel a játékosállománnyal már már az irrealitás határait súrolja.
Akik ezt a sírt ásták remélem bele is fekszenek év végén.
több mint 8 éve
no
Valóban nem értünk egyet... végül is a D# akár 60 percet is fent lehetne a pályán, akkor biztos Ők buknák el a meccset és nem az O#... XD
Collapo
Ha lekuldik az ellenfelet 3and out akkor uannyit vannak fent. Oke az O nem segiti oket, de nem kell benyalni mindent es akkor lejohetnek sajat erobol. A B ketszer annyit futott mint mi mindenfele ertelemben.
több mint 8 éve
Vrij6, Pool94--sztem a D rosszabb volt annak ellenere hogy az O nulla volt, mar 5bol 4szer.
no
Szerintem a D-ben benne van az, hogy premierben nézhetik az O sorozatos töketlenkedését, és ez nem hat jó irányban a teljesítményükre. Hogy mindig nekik kell tartania az eredményt...
Vrij6
Ok a prioritas, nekik kell hozni. Ettol tobb kellene az O-tol, de a belefektetett municio kozotti kulonbsegnek a teljesitmenyben is kell jonnie.
több mint 8 éve
Ezt a meccset a D-nek es az O-nek is dominalnia kellene.
no
...
Óó szeretem ezeket a nagyzolós hozzászólásokat. Ilyenkor szoktak nagyon pofára esni,
tüsi91
...
Szerintem ez nem nagyzolás,hanem a realitás
LeviPoki
...
Most hogy leirtam, biztos megszakad a sorozat...
Igor
Karma is a bitch... :S 😀
Collapo
Ugyan mar. Ha a Raiders elleni OL jon ki akkor nyerunk, ha a D nem ilyen mocsok szar akkor nyerunk. Ha mindketto sikerul, dominancia. Tiszta realitas 2 fontos "ha" volt a feltetel. Egyiket sem sikerult teljesiteni, raadasul a futas elleni D elvarhato volt. Az OL-ben en nem hittem, de "ha". Az hogy meg igy is meccsben voltunk az egy mas kerdes es inkabb nem irom le.
A sorozat meg megszakad mert nem tudtuk elerni, hogy a rookie-nak kelljen megnyernie a meccset, ami P-re nezve gyalazatos teljesitmeny. T-Flacco kozul ki tunt a rookie-nak?
De lehet a Karma is. Akkor rugjuk ki ot is
több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
no

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
no

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil