Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 8 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 263
Vrij6, Pool94--sztem a D rosszabb volt annak ellenere hogy az O nulla volt, mar 5bol 4szer.
no
Üdv!
Szerintem a D-nek csak egy jo koordinator kellene, az O viszont... .
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 612
A ST jo volt.
Az O egytol egyig szar, edzostul a vizesfiuig. Ha mindent elfelejtek, ami elotte volt az OT-ban kellett kb 15 yard a W-hez es nincs 3 jo jatek a tarsolyban?
A D szavak nincsenek. T bebizonyitotta hogy nyomas alatt kb nulla es nelkule se sok. Attol lehet benne potencial, de meg az se derult ki. Feladat 1 pontja nem futhatnak es adjuk T kezebe a labdat. Erre 4.3 atlaggal setafikaltak, mint egy piacon. Eredmeny 54/231 yard. Kell meg irjak valamit. Ja a szokasos, aki szembe jon kemenyebb nalunk.

Siralmas volt. Rossz volt nezni Koch puntjai kivetelevel a csapatot.
Meg kell hivnunk George R.R. Martint hogy beinduljon a fejhullas.

Grat a maciknak a W-hez, a tobbirol ne beszeljunk.
no
Azért volt a D-től nem egy labdaszerzés megint,ettől függetlenül Howardot úgy engedtük futni ahogy akart,de ez nem a D-n ment el.Egy közepesen szar O-val ez a meccs,ennyi Bears hibával,sima lett volna.Nagyon gyenge.Remélem nyer a Vasas és akkor legalább már nem áltatom magam idén a számolással,eddig reménykedtem,de ezzel az O-val tök felesleges.Béna fasz mindegyik.
LeviPoki
Nem ertunk egyet de nem baj. Sajnos komoly verseny van hazon belul ki a benabb. Az O nem sokat csinalt, de a D tul sokat engedett.
több mint 8 éve
Vrij6, Pool94--sztem a D rosszabb volt annak ellenere hogy az O nulla volt, mar 5bol 4szer.
több mint 8 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
A ST jo volt.
Az O egytol egyig szar, edzostul a vizesfiuig. Ha mindent elfelejtek, ami elotte volt az OT-ban kellett kb 15 yard a W-hez es nincs 3 jo jatek a tarsolyban?
A D szavak nincsenek. T bebizonyitotta hogy nyomas alatt kb nulla es nelkule se sok. Attol lehet benne potencial, de meg az se derult ki. Feladat 1 pontja nem futhatnak es adjuk T kezebe a labdat. Erre 4.3 atlaggal setafikaltak, mint egy piacon. Eredmeny 54/231 yard. Kell meg irjak valamit. Ja a szokasos, aki szembe jon kemenyebb nalunk.

no
Azért volt a D-től nem egy labdaszerzés megint,ettől függetlenül Howardot úgy engedtük futni ahogy akart,de ez nem a D-n ment el.Egy közepesen szar O-val ez a meccs,ennyi Bears hibával,sima lett volna.Nagyon gyenge.Remélem nyer a Vasas és akkor legalább már nem áltatom magam idén a számolással,eddig reménykedtem,de ezzel az O-val tök felesleges.Béna fasz mindegyik.
több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Ezt a meccset a D-nek es az O-nek is dominalnia kellene.
no
...
Óó szeretem ezeket a nagyzolós hozzászólásokat. Ilyenkor szoktak nagyon pofára esni,
tüsi91
...
Szerintem ez nem nagyzolás,hanem a realitás
LeviPoki
...
Most hogy leirtam, biztos megszakad a sorozat...
Igor
Karma is a bitch... :S 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
A ST jo volt.

több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
Ha az O ilyen szinten/formában játszik, akkor nem nagyon fogunk már meccset nyerni ebben a szezonban.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
Megint az offense......... thx nekik.
több mint 8 éve
En azért a Floyd-Hicks páros miatt aggódom, de akár az LB sort, akár a secondaryt nézem odaát, annyira azért nem aggódom a az offensünk miatt. 17-24 pontot fél kéne tennünk a táblára, és az elég kell hogy legyen...

Pláne mert
"Under Harbaugh, Ravens are 9-0 against rookie QBs at home, with 13 INTs (ami annyira nem is sok.. 😛) and 27 sacks."

Igor
En meg forditva vagyok. Ha a Flacco-t "vedo" hetes osszeomlik 3-4 emberes nyomastol akkor mindegy ki all a tuloldalon. Ha nem lesz ilyen extrem, akkor fogunk tudni futni es abbol dobni is hiaba jok. Ha nem is sziporkazva, de lassan fel fognak kerulni a pontok. A D-unk meg kell, hogy tudja tartani T-kat. Ha nem, akkor masrol fogunk beszelgetni.
Ettol fuggetlenul azt varom, hogy fognak tudni jonni elore konzekvensen, de belehibaznak majd. Futast fogni kell es hibakba "kenyszeritjuk". Ezert ragasztottam le a gepet, mert nem ezt szeretnem latni, de inkabb csalodjak pozitivan. Leirta mar ezt a statisztikat mindenki ( 10-0), nem te leszel a hibas. Teljesen 😊
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
En azért a Floyd-Hicks páros miatt aggódom, de akár az LB sort, akár a secondaryt nézem odaát, annyira azért nem aggódom a az offensünk miatt. 17-24 pontot fél kéne tennünk a táblára, és az elég kell hogy legyen...

Pláne mert
"Under Harbaugh, Ravens are 9-0 against rookie QBs at home, with 13 INTs (ami annyira nem is sok.. 😛) and 27 sacks."

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Óó szeretem ezeket a nagyzolós hozzászólásokat. Ilyenkor szoktak nagyon pofára esni, kívánom neked is ezt, még akkor is, ha overallban tiétek a jobb csapat. Dehogy ennyivel? Szerintem nem.

Persze le a kalappal eddig az ideiêrt mert a hullaszar Bengals, Browns és a Manuel vezette Raiders legyőzése komoly fegyvertény. Ahogy jött szembe két komolyabb csapat (már ha a Jacksonvillet annak lehet nevezni), akkor azért rögtön kirúgták titeket a stadionból.

Szerintem egy szoros meccs lesz, ahol kevés pont lesz. A defensetek felzabálja a második félidőben Trubiskyt, a másik oldalán a játéknak nem látom azt, hogy miben lesztek jobbak a mi védelmünknél, amely sok kívánnivalót hagy maga után. Szóval én egy olyan 20-13at mondok nektek.
tüsi91
Én is szoros meccsre számítok. Bár igazából talán semmilyen eredményen nem lepődnék meg. 😀

Én nem is nézem le a Bearst, remélem hosszabb távon Trubisky személyében meglesz a potens franchise QB, ma remélem jól játszik, de azért mi nyerünk. 😊

De nem lesz egyszerű, láttam a Pittsburgh-Chicago meccset, igaz nem volt egy nagy színvonalú meccs, meg a Pittsburgh sem volt jó, de volt potenciál a Bearsben.
Vrij6
En sem neztem le oket. Attol az igaz, hogy jobbak vagyunk mindenhol, jelenleg. En nem beszeltem, hogy milyen potencial van bennuk. Es termeszetesen barmilyen eredmeny szulethet.
Es az edzo se en vagyok, minek mondjak ures mondatokat udvariassagbol es a W felnagyitasara vagy a L-t emeszthetobbe tetelevel.
több mint 8 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
Sztem 24-13 lesz nekünk, bízok a srácokban, ha az O olyan lesz mint a Raiders ellen akkor könnyen lehet 24 pont, viszont én örülnék ha a D statok alapján is ligaelit lenne, mert még van hova fejlődni.
A bears és a Vikings ellen kötelező nyerni ha akarjuk a rájátszást.

Go Ravens!
több mint 8 éve
Óó szeretem ezeket a nagyzolós hozzászólásokat. Ilyenkor szoktak nagyon pofára esni, kívánom neked is ezt, még akkor is, ha overallban tiétek a jobb csapat. Dehogy ennyivel? Szerintem nem.

Persze le a kalappal eddig az ideiêrt mert a hullaszar Bengals, Browns és a Manuel vezette Raiders legyőzése komoly fegyvertény. Ahogy jött szembe két komolyabb csapat (már ha a Jacksonvillet annak lehet nevezni), akkor azért rögtön kirúgták titeket a stadionból.

Szerintem egy szoros meccs lesz, ahol kevés pont lesz. A defensetek felzabálja a második félidőben Trubiskyt, a másik oldalán a játéknak nem látom azt, hogy miben lesztek jobbak a mi védelmünknél, amely sok kívánnivalót hagy maga után. Szóval én egy olyan 20-13at mondok nektek.
tüsi91
Nem nagyzolos, oszinte. A tavalyi PO alatt a meccsek elott sok ilyet leirtam. Nagyzolosan-oszinten, de igazak voltak. Nem is merek a Miami, KC oldalra menni azota, ok nem szerettek olvasni veled ellentetben. 😊
Ne haragudj ha megbantottalak. Nem volt szandekomban. Nagyzolni meg vegkepp nem. Pofara eses lehet belole konnyen. Ez egy ilyen liga, de nagy szegyen ha mindenhol jobb vagy es kikapsz ( a masiknak annal nagyobb dicsoseg), ami jocskan elofordul.
Ugy kezdtem ha az OL ugy fog jatszani, mint a R ellen. Ha nem akkor bizony szarok voltunk es kicsinalta az egesz O-t es eddig egyszer fordult csak elo. Koszonom az elmenybeszamolot en is lattam a meccseinket ( a hullaszar Bengals-ra majd a 14 heten visszaterunk es definialjuk a helyzetet. Szerintem nem azok csak tortenetesen az o OL-juk meg rosszabb napot fogot ki, ami nem kis fegyverteny volt. )

95% hogy szoros lesz, a Ravens DNS a total dominancianal is "szorosabb" eredmenyeket produkal.
Mellesleg finoman szolva is kritikus voltam magunkkal, foleg a D-el. Meg nem nyert rookie QB nalunk, de valoszinuleg Pees-bol kiindulva nem fogom szeretni a latvanyt. Az O-nel meg, ahogy utaltal ra az 5-bol egyszer volt kepes az OL felmenni a palyara. Ha ujra ez lesz a helyzet akkor jo, ha nem akkor nem dominanciarol fogunk beszelni, hanem kiegyenlitett kuzdelemrol.

Remelem az "erobol nem megy nektek" sem bantott meg, ha ugy gondolod igen akkor elhiszem, mert en nem lattam az osszes meccseteket, csak elolvastam. De a trukkos hivasaitok nagyon tetszettek, de egy szezon hosszan nem fog meccsben tartani benneteket.

Csak, hogy egyet ertsunk meg valamiben, legyen 20-13 nekunk. 😊
több mint 8 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799

tüsi91
Szerintem ez nem nagyzolás,hanem a realitás.Idén ez lesz a 4.Bears meccs,amit nézek (bírom a csapatot) de az előző meccsen kiderült,hogy a QB csere nem oldotta meg a Chicago minden problémáját,sőt...Ha ez lenne Trubisky 6. meccse,akkor másképp látnám,de itt még előfog jönni 2-3 rookie hiba.Persze elkaptátok a brutál szarul játszó Vasast,amiért jár a keksz,de én nem hinném,hogy ezt a mait ellenünk letudnátok hozni.
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!

tüsi91
Én is szoros meccsre számítok. Bár igazából talán semmilyen eredményen nem lepődnék meg. 😀

Én nem is nézem le a Bearst, remélem hosszabb távon Trubisky személyében meglesz a potens franchise QB, ma remélem jól játszik, de azért mi nyerünk. 😊

De nem lesz egyszerű, láttam a Pittsburgh-Chicago meccset, igaz nem volt egy nagy színvonalú meccs, meg a Pittsburgh sem volt jó, de volt potenciál a Bearsben.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468

tüsi91
Milyen kis hiszti lett itt...
a, Ez a Ravens fórum itt nyilván nem csodálatos Bears fogjuk felhypolni...
b, ha jól tudom van saját Bears fórum.. ott biztos jobban örülnek ezeknek pozitív dolgoknak

Go Ravens !
több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 229
Nem örülök a mai meccsnek. Két kedvencem egymás ellen. Amúgy szoros meccset várok, nem lesz ez sima egyik csapatnak sem...

több mint 8 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

több mint 8 éve
Kivancsi leszek este.
Ezt a meccset a D-nek es az O-nek is dominalnia kellene.
Ha a Raiders elleni fal fog jatszani, Flacco nem a majre enjevel fut ki a gyepre akkor csak o maguk megnyerik.
A D-nek meg jobban dominalni kellene T-it. 10 eve a kedvenc jelenet, ilyen szituban a mentoauto melle 2 figura elkezdett sirt asni. Varhatoan a 3 negyed elejen "erkezett" a QB es rovid konzilium utan eldontottek hogy a lobalasbol melyik iranyba dobjak a QB-t.
A ST is jobb.
Az edzok biztos keszitik a trukkos jatekra oket, mert ero jelenleg nincs bennuk. Ez a papirforma.

Kivancsi a D-re leszek. Osszesegeben nyerni fognak T ellen, de remelem nem ugy hogy oljuk a futast, de ok rovid passzal altalanossagban siman haladnak, de a nagy szamok torvenye alapjan be fog csuszni hiba es labdakat szerzunk.

Ez az utoloso rendesen mukodo laptopom, amit odaragasztottam az asztalhoz a biztonsag kedveert.
több mint 8 éve
Jensen eddig a top centerek között van... ki gondolta volna azok után, hogy Birk óta nem volt értelmes centerünk... emlékeztek még Grabovskira vagy Síplire ?
Pár éve volt 2 elit G a falban de se center se T (jó talán Wagner)
Most van Centerünk, vannak jó T-jeink és nincs egy darab G-nk se 😀
Kár hogy jövőre nem lesz pénzünk megtartani....
malkav
Az 5 meccsbol 4-en selejt volt a fal. Es hirtelen lett T es C is. Remeljuk innen csak jobbak es jobbak lesznek.
no
Hát szerintem ez nem olyan elképzelhetetlen, egyrész séma, másrészt összeszokás, harmadrészt egyéni fejlődés.
abból az 5 meccsből kettőben Yanda is játszott, vagyis a fal teljesítmény attól még szar volt hogy egy valaki jól játszott.
😀
Szóval bizakodni kell
malkav
nem ment at amit akartam csak felig, de visszaolvasva amit irtam ugy nem is csodalom. 😊
Mindenesetre Jensen-ert csodalkoznek, ha sokat akarna a stab fizetni. A legjobb esetben Kruger lesz belole. Nekunk Wagnereket kell kepezni, nem utolso evre mutatok vegre valamit fickokat.

Katrany-hoz csatlakozva cinikussagban is, akkor ki kell trade-elnunk az elso korokbol, tobb lehetosegbol tobb jon be es hatul jobban is megy ( meg nem is bankodunk egy nem bejovo 4.korosert )
no
Most már tényleg nem értem a dolgot 😀
Amúgy ezt már én is javasoltam, de szerintem csak a második kört kell eltradelni: sorolom a második körösöket: Bowser, Corea, Maxx Williams, Jernigan, A Brown, K.O. , ebből eddig KO volt az egyetlen akit meg is akartunk tartani.
több mint 8 éve
Jensen eddig a top centerek között van... ki gondolta volna azok után, hogy Birk óta nem volt értelmes centerünk... emlékeztek még Grabovskira vagy Síplire ?
malkav
Az 5 meccsbol 4-en selejt volt a fal. Es hirtelen lett T es C is. Remeljuk innen csak jobbak es jobbak lesznek.
no
Hát szerintem ez nem olyan elképzelhetetlen, egyrész séma, másrészt összeszokás, harmadrészt egyéni fejlődés.
abból az 5 meccsből kettőben Yanda is játszott, vagyis a fal teljesítmény attól még szar volt hogy egy valaki jól játszott.
😀
Szóval bizakodni kell
malkav
nem ment at amit akartam csak felig, de visszaolvasva amit irtam ugy nem is csodalom. 😊
Mindenesetre Jensen-ert csodalkoznek, ha sokat akarna a stab fizetni. A legjobb esetben Kruger lesz belole. Nekunk Wagnereket kell kepezni, nem utolso evre mutatok vegre valamit fickokat.

Katrany-hoz csatlakozva cinikussagban is, akkor ki kell trade-elnunk az elso korokbol, tobb lehetosegbol tobb jon be es hatul jobban is megy ( meg nem is bankodunk egy nem bejovo 4.korosert )
több mint 8 éve
malkav
no
😀
Szóval bizakodni kell
több mint 8 éve
malkav
több mint 8 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
malkav
pár éve alvási zavarral küzdött,a súlyából ,erejéből vesztett ,diagnózis előtt cikkeztek is róla,h mi lehet.
 abcnews.go.com/Health/nfl-star-ryan-jensen-sleep-apnea-diagnosis-saved/story?id=49688843

ha cinikus akarok lenni,annyi bustot termeltünk az elmúlt években ,h mintegy portfóliót mutogathatják ,"milyen tehetségeket nevelünk hátsó körből" 😛 😀
máris szebben mutat a Correa,Perryman sorban

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve