Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 8 éve
Joe nem fog elmenni 1-2 évig még biztosan, szóval dobhatjuk az első körös QB dolgot, kell egy olyan edző akinek nem saját szisztémája van hanem hajlandó a meglévő alapanyagra kidolgozni egyet. Mostmár azért elfogyhatna a türelem pees irányába, mert tele van pakolva fiatalokkal a kerete, és ennek ellenére nem tud semmit összehozni, szóval neki mindenképpen buknia kéne. MM meg jó volt egy próbának, de ez nagyon kevés még a rakat sérülttel is. Joe se leültetni, se elcserélni nem fogjuk, és voltak- nem mostanában- jó meccsei, szóval fel lehetne őt javítani.
több mint 8 éve
Joe be van betonozva, de nem csak ő... És ezt csak tovább generáljuk magunknak. Szerintem ritka röhej, hogy még azoknak is átstrukturálunk, akikkel idén írtunk alá. Ha legalább lenne látszata és contenderek lennénk, akkor érthető, hogy 2017-re összpontosítunk. De így, - caphell egy talentdeficites, közepes erősségű csapattal, - inkább hozzá nem értésről tanúskodik.Ennyire radikálisan nem változtatnék (gondolom az első körös QB a kezdőbe érkezne), csak a szükséges mértékben, alulról indulva. Pazarlás hagyni, hogy Pees dolgozzon ezzel a tehetséges, fiatal kerettel. Még az inaktív listán is második napos pickek vannak hétről hétre. (Hogy ez luxus vagy scouting hiba azt egyelőre hagyjuk.) Helyette pl Fangionak örülnék, ha Fox távozása után nem lesz maradása Chicagoban. MM-nél sem az első meccs volt, ahol 50+ passzt hívott Flaccoval. Joe sohasem lesz Brees, de volt olyan rendszer, ahol jól működött. A jövő éves első kört (és a 2.-3.-at is) inkább arra szánnám, hogy végre legyen kivel dolgoznia WR-RB-TE sorrendben, aztán a kompenzációssal esetleg egy backupot, akit kinevelhetünk hosszabb távon utódnak. Harbaught akkor zavarnám el, ha nem képes belátni a hibákat és elküldeni a haverokat. Tény, hogy a bajnoki cím után kiherélte a csapatot, Lewis és Reed mellett Pollard és Boldin is nagyon hiányzott az identitásunknak. Akkor ideje lenne tököt növeszteni, a csapat élére állni és elzavarni azt, aki alkalmatlan. Ha nem teszi meg, akkor GM-en a sor, a feladat ugyanez. Ha Harbs inkább bukik a kollégákkal, akkor menjen.nem értek a fizetési sapkához, nyilván onnan kell kiinduni, hogy mik a lehetőségek. gondolom jelen helyzetbe joe-t elzavarni nem nagyon éri meg, inkább a szisztémát kellene hozzá optimalizálni és ezt nagyon nem sikerült. ráadásul mm is mecsről-mecsre mást játszik, hol a futást erőlteti, hol flaccot dobáltatja szét teljesen feleslegesen. néztem a sapit, az mennyire normális, hogy kb. 10%-a a cap-nek sérült és 14% a halottpíz?
Ozzie pedig a draft első két napját kihagyhatná, a harmadikon jobb aránnyal talál...
James Twelvetrees
gedam
több mint 8 éve
gedam
6 478
Ennyire radikálisan nem változtatnék (gondolom az első körös QB a kezdőbe érkezne), csak a szükséges mértékben, alulról indulva. Pazarlás hagyni, hogy Pees dolgozzon ezzel a tehetséges, fiatal kerettel. Még az inaktív listán is második napos pickek vannak hétről hétre. (Hogy ez luxus vagy scouting hiba azt egyelőre hagyjuk.) Helyette pl Fangionak örülnék, ha Fox távozása után nem lesz maradása Chicagoban. MM-nél sem az első meccs volt, ahol 50+ passzt hívott Flaccoval. Joe sohasem lesz Brees, de volt olyan rendszer, ahol jól működött. A jövő éves első kört (és a 2.-3.-at is) inkább arra szánnám, hogy végre legyen kivel dolgoznia WR-RB-TE sorrendben, aztán a kompenzációssal esetleg egy backupot, akit kinevelhetünk hosszabb távon utódnak. Harbaught akkor zavarnám el, ha nem képes belátni a hibákat és elküldeni a haverokat. Tény, hogy a bajnoki cím után kiherélte a csapatot, Lewis és Reed mellett Pollard és Boldin is nagyon hiányzott az identitásunknak. Akkor ideje lenne tököt növeszteni, a csapat élére állni és elzavarni azt, aki alkalmatlan. Ha nem teszi meg, akkor GM-en a sor, a feladat ugyanez. Ha Harbs inkább bukik a kollégákkal, akkor menjen.nem értek a fizetési sapkához, nyilván onnan kell kiinduni, hogy mik a lehetőségek. gondolom jelen helyzetbe joe-t elzavarni nem nagyon éri meg, inkább a szisztémát kellene hozzá optimalizálni és ezt nagyon nem sikerült. ráadásul mm is meccsről-meccsre mást játszik, hol a futást erőlteti, hol flaccot dobáltatja szét teljesen feleslegesen. néztem a sapit, az mennyire normális, hogy kb. 10%-a a cap-nek sérült és 14% a halottpíz?
Ozzie pedig a draft első két napját kihagyhatná, a harmadikon jobb aránnyal talál...
James Twelvetrees
Szerkesztette: gedam
több mint 8 éve
Ennyire radikálisan nem változtatnék (gondolom az első körös QB a kezdőbe érkezne), csak a szükséges mértékben, alulról indulva. Pazarlás hagyni, hogy Pees dolgozzon ezzel a tehetséges, fiatal kerettel. Még az inaktív listán is második napos pickek vannak hétről hétre. (Hogy ez luxus vagy scouting hiba azt egyelőre hagyjuk.) Helyette pl Fangionak örülnék, ha Fox távozása után nem lesz maradása Chicagoban. MM-nél sem az első meccs volt, ahol 50+ passzt hívott Flaccoval. Joe sohasem lesz Brees, de volt olyan rendszer, ahol jól működött. A jövő éves első kört (és a 2.-3.-at is) inkább arra szánnám, hogy végre legyen kivel dolgoznia WR-RB-TE sorrendben, aztán a kompenzációssal esetleg egy backupot, akit kinevelhetünk hosszabb távon utódnak. Harbaught akkor zavarnám el, ha nem képes belátni a hibákat és elküldeni a haverokat. Tény, hogy a bajnoki cím után kiherélte a csapatot, Lewis és Reed mellett Pollard és Boldin is nagyon hiányzott az identitásunknak. Akkor ideje lenne tököt növeszteni, a csapat élére állni és elzavarni azt, aki alkalmatlan. Ha nem teszi meg, akkor GM-en a sor, a feladat ugyanez. Ha Harbs inkább bukik a kollégákkal, akkor menjen.Ozzie pedig a draft első két napját kihagyhatná, a harmadikon jobb aránnyal talál...
több mint 8 éve
Ez nagyon rossz volt,egysíkú,szenvedély ,kreativitás,elképzelés nélküli alibizés.Harbs és népi zenekara folyamatosan "bizonyít".Joe pedig az ő édesgyerekük,minden tulajdonságával.Joe az nfl mázlistája ,ennyi pénzért ennyi is elég produkcióval.Anno Ray bízott benne,Joseph -nek hívta és alkalmasnak tartotta a vezető szerepre.Tévedett...Nálam a 2018-as 1. kör az QB,
www.rotoworld.com/teams/contracts/nfl/bal/ravens
az új QB-hoz új stáb.
Kettős érzésem van,mint látjuk a ligában nem garancia az új HC a sikerre,viszont utálom látni hétről - hétre ezt a semmit.
Nehéz jó HC-t találni,ugyanakkor Ray és Ed óta nincs identitásunk.Keressük csak nem találjuk.Bisciotti azt mondta,ő nem évről-évre értékel,hanem a 10 évet egyben .ami 60%körül van,ami neki sikeres.Előre elfogadta volna ezt a megtérülést.
Azt nem veszi figyelembe,h a szurkolóknak 4 év alatt 1 PO volt.És közte is szenvedés,kínlódás ,gyötrelem a pályán,lelátón ,monitor előtt,mert nekünk is nézhetetlen.
Az int-ekről és a meccsről én is így vélekedek,mint az előttem szólók...

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
Egyik sem volt pontos, de lehetett volna play bármelyik. Az elsőnél úgy emlékszem, hogy még a versenyfutás közben be lehetett volna lépni a védő elé és akkor esetleg egy DPI összejöhet, a másodiknál egy jobb WR lejön a labdával és a védő kezével együtt. Egyik sem volt jó passz, de kijöhettünk volna jobban is belőlük. Logikát láttam benne. Meg kell nyújtani a pályát, hogy utána a rövid-közepes is menjen. A CB nem áll föl a LoS-ra, ha tart kicsit attól, hogy lefutják. A safetyk nem úgy tömik a boxot. Rizikós, de egy punt is addig szállna, az INT-ek meg jöttek a rövidebb passzoknál is ugyanúgy... Perriman futni tud, de ennél többet sajnos nem tud felmutatni. Wallace meccsekre eltűnik, 0 elszakadás. Watson és az RB-k esetleg összeszedik a checkdown passzokat, de minimális YAC van azokban a játékokban. Pitta nagyon hiányzik, mert most nincs olyan emberünk, akinek őrizet mellett is odadobná Joe nyugodt szívvel. Ezeket meg felvagdosta, mert ha ott szedi le a sec, akkor sem olyan nagy gebasz. De amúgy látszik rajta a teljes apátia...A tegnapi meccs alatt olyan hangulatom volt, mint a Chicago ellen. Az ellenfél verhető, hibázik is csak mi nem tudunk élni vele és még nagyobbakat hibázunk. Most a futás elleni védelem jól mutatott, de közben a két passzolt TD-jük levédekezhető lett volna. A harmadik meg ajándék a punt és a late hit miatt. Az offense playcall már tényleg védhetetlen... A legtöbb passzt küldjük RB-nek a ligában, holott nincs is kifejezetten jó kezű, agilis futónk, aki hozna yardokat elkapás után. Futás ellenben kevés volt. Flacco sem bízik se magában, sem a társakban. Az INT-ek nagyjából fele az elkapóiról pattan oda, a másik fele meg tök homály. Egyetlen pozitívum, hogy Maclinnel tegnap megtalálta az összhangot. Az a baj, hogy ez semmit nem jelent, mert jövő hétre lehet nyoma sem marad. A hosszú passzokkal nincs bajom, legalább megpróbáljuk és nem a szokásos 2-3 yard, amikor 10 kellene harmadiknál. Amekkorát Joe tud dobni, puntnak is elmegy, ha leszednék... A leginkább a 10 centis negyediknél rágtam be, ahol csak mélyről előre kellett volna dőlnie a centernek és Joenak (vagy direkt snap után a futónak) csak rá kellett volna feküdnie. Erre ez a gyenge próbálkozás a szánalmas blokkolással. Ha nem bízunk a fal belsejében, annyira se, hogy egy QB sneaket bepróbáljunk, akkor inkább menjen valami trükkös egy yardért, de ezután joggal érezhette a D, hogy cserben hagyják őket... A végén a time management meg pont, mint a Vikings ellen. Úgy látszott, hogy nem akarunk mi kettőt támadni, elég a szépítés.Nem a hosszu passzok ellen vagyok, es azert a 2 es a 60 m-sek kozott van lehetoseg. Az elsonel a palya jobb oldalara dobja, ahol a vedonek nem lett volna eselye, akkor oke, de meg az se ment ( nem lett baj, de into jel volt hogy mekkora homaly dobas volt). A 2.-nal a WR mogott, es a 2 oldalan is voltak. Eselye nem volt ( nagyon kicsi ) es ezek igy rizikosak. Az 1.-t nagyon rosszul dobta, a masodikat el se kellett volna engednie. A masik, hogy becsapjuk magunkat. Ellenunk is ugy jonnek ki, hogy Flacconak kelljen megnyerni, minden lyukat tamadnak igy nincs konzisztens futas, gyorsan kell szabadulni a labdatol mert odaernek, F olyan mobilis mint agyugolyo a medence aljan. A kreativitas nem az erossegunk, mert lehetne rovid passzal haladni, de ezek a Cdpasszok csak az elete vedeserol szolnak nem playhivasok ( remelem).
James Twelvetrees
no
több mint 8 éve
A tegnapi meccs alatt olyan hangulatom volt, mint a Chicago ellen. Az ellenfél verhető, hibázik is csak mi nem tudunk élni vele és még nagyobbakat hibázunk. Most a futás elleni védelem jól mutatott, de közben a két passzolt TD-jük levédekezhető lett volna. A harmadik meg ajándék a punt és a late hit miatt. Az offense playcall már tényleg védhetetlen... A legtöbb passzt küldjük RB-nek a ligában, holott nincs is kifejezetten jó kezű, agilis futónk, aki hozna yardokat elkapás után. Futás ellenben kevés volt. Flacco sem bízik se magában, sem a társakban. Az INT-ek nagyjából fele az elkapóiról pattan oda, a másik fele meg tök homály. Egyetlen pozitívum, hogy Maclinnel tegnap megtalálta az összhangot. Az a baj, hogy ez semmit nem jelent, mert jövő hétre lehet nyoma sem marad. A hosszú passzokkal nincs bajom, legalább megpróbáljuk és nem a szokásos 2-3 yard, amikor 10 kellene harmadiknál. Amekkorát Joe tud dobni, puntnak is elmegy, ha leszednék... A leginkább a 10 centis negyediknél rágtam be, ahol csak mélyről előre kellett volna dőlnie a centernek és Joenak (vagy direkt snap után a futónak) csak rá kellett volna feküdnie. Erre ez a gyenge próbálkozás a szánalmas blokkolással. Ha nem bízunk a fal belsejében, annyira se, hogy egy QB sneaket bepróbáljunk, akkor inkább menjen valami trükkös egy yardért, de ezután joggal érezhette a D, hogy cserben hagyják őket... A végén a time management meg pont, mint a Vikings ellen. Úgy látszott, hogy nem akarunk mi kettőt támadni, elég a szépítés.Nem a hosszu passzok ellen vagyok, es azert a 2 es a 60 m-sek kozott van lehetoseg. Az elsonel a palya jobb oldalara dobja, ahol a vedonek nem lett volna eselye, akkor oke, de meg az se ment ( nem lett baj, de into jel volt hogy mekkora homaly dobas volt). A 2.-nal a WR mogott, es a 2 oldalan is voltak. Eselye nem volt ( nagyon kicsi ) es ezek igy rizikosak. Az 1.-t nagyon rosszul dobta, a masodikat el se kellett volna engednie. A masik, hogy becsapjuk magunkat. Ellenunk is ugy jonnek ki, hogy Flacconak kelljen megnyerni, minden lyukat tamadnak igy nincs konzisztens futas, gyorsan kell szabadulni a labdatol mert odaernek, F olyan mobilis mint agyugolyo a medence aljan. A kreativitas nem az erossegunk, mert lehetne rovid passzal haladni, de ezek a Cdpasszok csak az elete vedeserol szolnak nem playhivasok ( remelem).
James Twelvetrees
több mint 8 éve
A tegnapi meccs alatt olyan hangulatom volt, mint a Chicago ellen. Az ellenfél verhető, hibázik is csak mi nem tudunk élni vele és még nagyobbakat hibázunk. Most a futás elleni védelem jól mutatott, de közben a két passzolt TD-jük levédekezhető lett volna. A harmadik meg ajándék a punt és a late hit miatt. Az offense playcall már tényleg védhetetlen... A legtöbb passzt küldjük RB-nek a ligában, holott nincs is kifejezetten jó kezű, agilis futónk, aki hozna yardokat elkapás után. Futás ellenben kevés volt. Flacco sem bízik se magában, sem a társakban. Az INT-ek nagyjából fele az elkapóiról pattan oda, a másik fele meg tök homály. Egyetlen pozitívum, hogy Maclinnel tegnap megtalálta az összhangot. Az a baj, hogy ez semmit nem jelent, mert jövő hétre lehet nyoma sem marad. A hosszú passzokkal nincs bajom, legalább megpróbáljuk és nem a szokásos 2-3 yard, amikor 10 kellene harmadiknál. Amekkorát Joe tud dobni, puntnak is elmegy, ha leszednék... A leginkább a 10 centis negyediknél rágtam be, ahol csak mélyről előre kellett volna dőlnie a centernek és Joenak (vagy direkt snap után a futónak) csak rá kellett volna feküdnie. Erre ez a gyenge próbálkozás a szánalmas blokkolással. Ha nem bízunk a fal belsejében, annyira se, hogy egy QB sneaket bepróbáljunk, akkor inkább menjen valami trükkös egy yardért, de ezután joggal érezhette a D, hogy cserben hagyják őket... A végén a time management meg pont, mint a Vikings ellen. Úgy látszott, hogy nem akarunk mi kettőt támadni, elég a szépítés.
több mint 8 éve
Hát szerintem Flakon is fos volt, de tény hogy a playcalling nem az igazi, sőt 😕Flacco szar volt. Az elejen a 2 hosszu labdaert megvesszoznem nyilvanosan oket. Az elsonel amibol nem lett baj ha nem az egyszem vedo oldalara dobta volna a labdat meg talan, de ott mar latszott, hogy ez inkabb HM volt mint dobas a WR-nek. A 2.-nal viszont egy Q-nak lett volna eselye, de meg neki se dobtam volna oda foleg, hogy az eredmeny nem kivanta. En mivel szarok vagyunk konzervatizmust varnek el. Erre mindent lattam csak azt nem. Persze az o dontesuk szamit, amiert feleljenek. Ez a szarok vagyunk vegig rovid szituaciokban es eroltetjuk. Egyszer igy, egyszer ugy dontottek a birok. De 2 labdabirtoklas hatranyban vagyunk, kell egy fg is, rugjuk be. Azt uzente ( lehet en nem gondolom jol), hogy most kell megcsinalni, mert sose jutunk ilyen kozel megint es a D se fogja megallitani oket, akkor 2 TD kell.
Nem vágom ezeket a LOS-től 1 yardra futott routokat amiket Watsonnal csináltat marty... Semmi érteleme....
Periman magas meg gyors csak elkapni nem tudja a labdát, de mindegy Torrey sem tudta, de legalább elhitette a DPI-ket, ez a f***sz meg megágyaz konkréten az INT-hez.
Szerintem a D-t kár ekézni, mert ez nem volt rossz, persze nem volt elit, de a helyükben már én se törném magam, mert ez az offense nem érdemli meg.
malkav
Torrey mas teszta volt, A DPI-hez el kell verni a vedot es elvileg elkaphato labda kell. Jelen esetben egyik sincs meg. P ettol meg ordas bust, de majd a szerzodese eveben nyom egy felig szart, mi meg nem basszuk ki, mert elsokoros.
A D meg nem lett megalazva a futasokkal, de az x eve latott langyos fosra jutotta az erejukbol. Ha kellett megcsinaltak ellenuk, csak a korulmenyek ( int, Koch ) miatt nem kellett sok nekik. Ez a nem torik magukat mert szar az O, meg a vedobeszedbe jol hangzik ( de meg ott sem).
Fogtuk a futast es rogton ki-ki meccs alakulhatott volna ki. De az O tulvalalta magat, a D-nek meg csak a mighty sec.-nek kellett volna bizonyitani magat nyomas nelkul.
egy par apro dolog. KAlonso tegnap este hangosan felrohogot. Sztem o direkt nem fogta vissza magat, amit en megertek ( frusztralo lehet egy D jatekosnak), de ahogy F csuszik az szanalom. Tegnap ZS amit muvelt, meg egy faszsag, hagyja hamar beszopta, ha meg bantja akkor meg bantsa rendesen mert a buntetes ugyanaz a kettoert. Persze nem akarok serulest, remelem ertitek mit akarok. Egy par meccse volt, hogy Judon lesen volt es 1/10 mp habozas utan lezarta egy sack-el az ingyenjatekot. Well done.
De ezek a 10 perc mulva fellokom az iranyitot, nevetsegesek.
több mint 8 éve
gedam
6 478
És senki ne mondja nekem, hogy ez a keret csak ennyire elég, mert a JETS tankolós kerettel, ugyanolyan mérleggel áll mint mi, ahol egy darab elkapó nincs, és van Mccown az irányító, ha belőle tudnak egy korrekt középszerű irányítót csinálni, akkor Falkóból és ebből a keretből is lehet egy közepes offenset csinálni ...nem tudom mi van flaccoval, ami a legszembetűnőbb az a majré minimális nyomásnál is és a borzasztó statikusság. eddig sem volt egy cam newton, de most még saját magához képest is belassult. olyan sokszor, mint egy riadt kisgyerek.
malkav
több mint 8 éve
gedam
6 478
mennyire jó a d? feljövünk 3pontra és átmasíroznak rajtunk. amikor kell, a nem vészes d is csődöt mond. tartok tőle, ha jobb lenne az o, akkor ezt a meccset 38-35-re bukjuk.Eljutott a csapat arra a pontra amikor mar sajat magukat csapja be a stab. Az O nem jo az elso pillanattol. Irtam, hogy itt full konzervativba mennek at ( ezt jo esellyel meg is nyerhettuk volna ugy). A D az evek ota szokasos nezhetetlen szar, legalabb nem alazas volt, mint iden jopar meccsen.Mondjuk szerintem ha lenne egy jó O,vagy legalább egy középszar,akkor amúgy a kutyát nem érdekelné,hogy rossz a futás elleni D.Azért ha leveszed a Jags elleni meccset,akkor a legtöbb pontot a Bears rakta fel(27) ellenünk,ami szerintem abszolút nem vészes...Nem jó ez a D,de bőven elég lenne,ha lenne mellette egy O is.A D-be egyedül már csak egy DC hiányzik,nem tudom mikor veszik már észre,hogy egy kétbites agyatlan szar,de felőlem mehet Haribó is,ha csak ennyit tud hozzátenni.Ámulok és bámulok ezeken a playhívásokon,gyakorlatilag egy rossz vicc.Az első félidő alapján Flacconak jár a keksz,sokat ekézem,de jól játszott,balfaszok voltak az elkapók,alakulhatott volna ez másképp is.
Nem tudom megallni a meccs alatt, hogy ne a gyozelemert szoritsak, es amugy se hiszem el hogy valtozas lesz. Inkabb csalodjak pozitivan. Ez a 2. ev amikor dogveszen a liga es mi veluk tapossuk a sarat, ahelyett hogy kihasznalnank a helyzetet.
Billick-nel erett mar a valtas, de JH-ekat lassan utalni fogom. A mindegy ki legyen helyettuk az szo szerint ertendo. Mondjuk a legregebbi berletes.
no
LeviPoki
több mint 8 éve
És senki ne mondja nekem, hogy ez a keret csak ennyire elég, mert a JETS tankolós kerettel, ugyanolyan mérleggel áll mint mi, ahol egy darab elkapó nincs, és van Mccown az irányító, ha belőle tudnak egy korrekt középszerű irányítót csinálni, akkor Falkóból és ebből a keretből is lehet egy közepes offenset csinálni ...
több mint 8 éve
Hát szerintem Flakon is fos volt, de tény hogy a playcalling nem az igazi, sőt 😕Nem vágom ezeket a LOS-től 1 yardra futott routokat amiket Watsonnal csináltat marty... Semmi érteleme....
Periman magas meg gyors csak elkapni nem tudja a labdát, de mindegy Torrey sem tudta, de legalább elhitette a DPI-ket, ez a f***sz meg megágyaz konkréten az INT-hez.
Szerintem a D-t kár ekézni, mert ez nem volt rossz, persze nem volt elit, de a helyükben már én se törném magam, mert ez az offense nem érdemli meg.
több mint 8 éve
Eljutott a csapat arra a pontra amikor mar sajat magukat csapja be a stab. Az O nem jo az elso pillanattol. Irtam, hogy itt full konzervativba mennek at ( ezt jo esellyel meg is nyerhettuk volna ugy). A D az evek ota szokasos nezhetetlen szar, legalabb nem alazas volt, mint iden jopar meccsen.Mondjuk szerintem ha lenne egy jó O,vagy legalább egy középszar,akkor amúgy a kutyát nem érdekelné,hogy rossz a futás elleni D.Azért ha leveszed a Jags elleni meccset,akkor a legtöbb pontot a Bears rakta fel(27) ellenünk,ami szerintem abszolút nem vészes...Nem jó ez a D,de bőven elég lenne,ha lenne mellette egy O is.A D-be egyedül már csak egy DC hiányzik,nem tudom mikor veszik már észre,hogy egy kétbites agyatlan szar,de felőlem mehet Haribó is,ha csak ennyit tud hozzátenni.Ámulok és bámulok ezeken a playhívásokon,gyakorlatilag egy rossz vicc.Az első félidő alapján Flacconak jár a keksz,sokat ekézem,de jól játszott,balfaszok voltak az elkapók,alakulhatott volna ez másképp is.
Nem tudom megallni a meccs alatt, hogy ne a gyozelemert szoritsak, es amugy se hiszem el hogy valtozas lesz. Inkabb csalodjak pozitivan. Ez a 2. ev amikor dogveszen a liga es mi veluk tapossuk a sarat, ahelyett hogy kihasznalnank a helyzetet.
Billick-nel erett mar a valtas, de JH-ekat lassan utalni fogom. A mindegy ki legyen helyettuk az szo szerint ertendo. Mondjuk a legregebbi berletes.
no
több mint 8 éve
Eljutott a csapat arra a pontra amikor mar sajat magukat csapja be a stab. Az O nem jo az elso pillanattol. Irtam, hogy itt full konzervativba mennek at ( ezt jo esellyel meg is nyerhettuk volna ugy). A D az evek ota szokasos nezhetetlen szar, legalabb nem alazas volt, mint iden jopar meccsen. Nem tudom megallni a meccs alatt, hogy ne a gyozelemert szoritsak, es amugy se hiszem el hogy valtozas lesz. Inkabb csalodjak pozitivan. Ez a 2. ev amikor dogveszen a liga es mi veluk tapossuk a sarat, ahelyett hogy kihasznalnank a helyzetet.
több mint 8 éve
A 2. félidőben én is arra kapcsoltam át,bitang jó csapat...Élvezet nézni a meccseiket,minimum egy főcsoport döntőbe várom őket.Bevallom faterral megnéztük inkább az Eagles-t...Titans elleni meccs: nem érzek semmit a meccsel kapcsolatban. Illetve szoros meccset várok, de benne van egy sima meccs is. Kíváncsi leszek mi kerekedik ki belőle, valóban sok az 50% körüli csapat, a wild card helyre vélhetően a 9-7-es mérleg elég lesz...Nagy esély van arra,hogy innentől tolunk egy 5:2-es utolsó 7 meccset,szerintem is😀 Ha nem vigyázunk még a Bengals is beér minket,azt rajtunk fog röhögni kb a fél liga.Nincs Offense,abszolút 0 az egész.A 2. félidő végén kikapcsoltam,de gondolom nem lett jobb a helyzet a végére.
Vrij6
LeviPoki
Mondjuk innen ez inkább 7-9 lesz...
Vrij6
több mint 8 éve
Bevallom faterral megnéztük inkább az Eagles-t...Titans elleni meccs: nem érzek semmit a meccsel kapcsolatban. Illetve szoros meccset várok, de benne van egy sima meccs is. Kíváncsi leszek mi kerekedik ki belőle, valóban sok az 50% körüli csapat, a wild card helyre vélhetően a 9-7-es mérleg elég lesz...Nagy esély van arra,hogy innentől tolunk egy 5:2-es utolsó 7 meccset,szerintem is😀 Ha nem vigyázunk még a Bengals is beér minket,azt rajtunk fog röhögni kb a fél liga.Nincs Offense,abszolút 0 az egész.A 2. félidő végén kikapcsoltam,de gondolom nem lett jobb a helyzet a végére.
Vrij6
LeviPoki
Mondjuk innen ez inkább 7-9 lesz...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Titans elleni meccs: nem érzek semmit a meccsel kapcsolatban. Illetve szoros meccset várok, de benne van egy sima meccs is. Kíváncsi leszek mi kerekedik ki belőle, valóban sok az 50% körüli csapat, a wild card helyre vélhetően a 9-7-es mérleg elég lesz...Nagy esély van arra,hogy innentől tolunk egy 5:2-es utolsó 7 meccset,szerintem is😀 Ha nem vigyázunk még a Bengals is beér minket,azt rajtunk fog röhögni kb a fél liga.Nincs Offense,abszolút 0 az egész.A 2. félidő végén kikapcsoltam,de gondolom nem lett jobb a helyzet a végére.
Vrij6
több mint 8 éve
Titans elleni meccs: nem érzek semmit a meccsel kapcsolatban. Illetve szoros meccset várok, de benne van egy sima meccs is. Kíváncsi leszek mi kerekedik ki belőle, valóban sok az 50% körüli csapat, a wild card helyre vélhetően a 9-7-es mérleg elég lesz...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Flacco nem ligaelit, de jobb mint a 2.-3. szamuk es rookie QB-k. Ezeknel a QB-knal el kellene tudni erni, hogy nekik kelljen megnyerni a meccset.Watson is kiesett (ACL), gyakorlatilag lesz négy csapat aki "gagyi" irányítóval áll fel ellenünk (GB, Houston, Colts, Browns). És akkor még marad a Detroit, Steelers, Titans és a Bengals, amiből csak a Titans és a Steelers pozitív mérlegű. Hát ha nem tudunk PO-ba juttni ezek után (és igen tudom hogy szarok vagyunk) akkor lehet előkapni a villlát Miszter keksz.Mi meg állítólag ligaelit irányítóval állunk fel bárki ellen,aztán mégis egy kalap szar az egész csapat 😀 Most érted,mit számít ennyire? 5 yardos passzokkal lehet meccset nyerni,azt meg mindegyik kétbites tudja..GB ellen pl kapásból zakó,mert ellenük majd jó lesz ha felmegy max 9 pont.Texans ellen se tennék magunkra,Colt-Browns duó az sima W. Az utolsó 4 ellen meg szerintem szopó mind,ha a Bengals úgy játszik,mint a Steelers ellen,akkor kár felmenni a pályára.Nézd meg a Bearst,kitették Glennont,aztán maradt ugyan az a szar a csapat.Kicsit túl misztifikáljátok a QB kérdést,sok mindent nem old meg.Passzolhatna nálunk Brady is,akkor is ugyan ez a szar lenne.Egy jó D-nél és egy OL-nál simán elég egy középszar QB,még annál gyengébb is.
malkav
LeviPoki
A maciknal egy hulladekot lecsereltel egy remenysegre, ahol a csapat se az igazi. Mitol lettek volna jobbak ilyen rovid tavon?
TT-ol a bills-bol a legjobb pelda. Nala jobb Flacco. De a bills TT kepessegeit figyelembe veve jatszatjak a csapatot. Azert mert a Qb tobbsege, foleg a masodvonal nem AR kepessegu es "gagyi", attol meg a 25-100. legjobbak 6 milliardbol. Es tet-nyomas nelkul siman odadobjak a labdat ahova akarjak, de nem veletlen hogy miert nem FRQB-k, mert ez nem a cellovolde a falunapon.
Nincs tulmisztifikalva a QB kerdes, de nem egyszemelyben o felelos a sajat teljesitmenyeert. A legtobb iden jatszo QB "alkalmatlan" sajat szemelyeben, ami oriasi elony az ellenfeleknek. Es vannak csapatok ahol a QB alkalmas lenne, de a korulmenyek nem engedik lsd bengals vagy mi.
Nem ertem, mi van ha mi 9 pontot tudunk feltenni, nekunk max 8-t kell engedni. Hundley-nak!! 1. Ne add el a labdat- 2. Spec.team ne engedjen nagy jatekot. Ha kell legyenek full konzervativak ( ha mar full szar napot fognak ki, amit a 9 pont sugall). A D ne engedje futni oket, es Hundley oldja meg. Ha nem H ver el minket en csalodott leszek, mint a macik ellen. Ha o ver el, akkor beszelhetunk, hogy kellene reagalni ra mes kozben, de addig...
több mint 8 éve
Az biztos, hogy MM-t kovetni fogom, legalabbis a nyilatkozatait akarmi lesz vele. Egyszer meghallgatom-nezem, egyszer csak nezem hang nelkul. Hihetetlen ahogy egyszerre tudja szivni a fogat-orrat es ragozni mint egy lama es amirol-ahogy beszel. Az idei Ravens legszorakoztatobb produkcioja. 😊
több mint 8 éve
Azért az komolyan hihetetlen, hogy a kib-szott AFC kollektívan asszisztál ahhoz, hogy valahogy bevánszorogjunk a PO-ba és ez a semmitérő edzői gárda és vezetés együtt maradjon.szívás
Blaise

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
Watson is kiesett (ACL), gyakorlatilag lesz négy csapat aki "gagyi" irányítóval áll fel ellenünk (GB, Houston, Colts, Browns). És akkor még marad a Detroit, Steelers, Titans és a Bengals, amiből csak a Titans és a Steelers pozitív mérlegű. Hát ha nem tudunk PO-ba juttni ezek után (és igen tudom hogy szarok vagyunk) akkor lehet előkapni a villlát Miszter keksz.Mi meg állítólag ligaelit irányítóval állunk fel bárki ellen,aztán mégis egy kalap szar az egész csapat 😀 Most érted,mit számít ennyire? 5 yardos passzokkal lehet meccset nyerni,azt meg mindegyik kétbites tudja..GB ellen pl kapásból zakó,mert ellenük majd jó lesz ha felmegy max 9 pont.Texans ellen se tennék magunkra,Colt-Browns duó az sima W. Az utolsó 4 ellen meg szerintem szopó mind,ha a Bengals úgy játszik,mint a Steelers ellen,akkor kár felmenni a pályára.Nézd meg a Bearst,kitették Glennont,aztán maradt ugyan az a szar a csapat.Kicsit túl misztifikáljátok a QB kérdést,sok mindent nem old meg.Passzolhatna nálunk Brady is,akkor is ugyan ez a szar lenne.Egy jó D-nél és egy OL-nál simán elég egy középszar QB,még annál gyengébb is.
malkav
több mint 8 éve
Fejlődünk na! 😀Azzal egyet is ertettem. Az hogy tavaly C es RT hiannyal alltunk, a nepi front kiadta a legfontosabb doktrinat, hogy rakjuk rendbe a falat. Es most ugyanott vagyunk, C es RT hiannyal. A serulesek meg nem itt voltak. 😕jah, és nem is véletlenül írtam, hogy falakat minden évben húzol 😀Jah es rtJah es pont ott vagyunk, mint eve.
Collapo
no
Collapo
no

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Azért az komolyan hihetetlen, hogy a kib-szott AFC kollektívan asszisztál ahhoz, hogy valahogy bevánszorogjunk a PO-ba és ez a semmitérő edzői gárda és vezetés együtt maradjon.Ezt sajnos meg is tudom fejelni. Be se jutunk, de eleg kozel lesz, mint tavaly 7cm-re AB kezeben es marad minden.
Blaise