Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 611
Hopkins mindenkit szopatott az elmúlt hónapban, a legtöbb csapatot még jobban..
Igor
Ez tény, és nem is vártam az hogy kinullázzuk, de nem csak JS volt itt a ludas, mert sok passzt zónahatáron kapott el, amit nem szép dolog a CB-re kenni.
Amit nem értettem, hogy miért nem Humprey játszott, miért Carr volt fent?
És hamár folyamatosan szopatjuk Peest, azt meg kell jegyezni, hogy az utóbbi pár meccsen nem jellemző a tavalyi 4. negyedes leolvadás, sőt gyakran le is zárják a mecseket egy labdaszerzéssel, szóval bármennyire is rosszul esik jár neki a pacsi.
malkav
Nem lattam a meccset, nem nekem valok a hajnali meccsek, tehat kerdezek. JS el volt verve mire a zonahatarra ertek vagy csak elvaltottak magukat? Igy latatlanban egy valamirevalo WR leszopatja a secondary-t, ami pedig....
Azert mert nem olvadnak le ezek a QB-k ellen nem jar pacsi. Ha leolvadnank jarna neki, egy hokotroval.
no
Hát én sem vágom fejből az össze playt, de volt egy ahol Jeffersonnal kellett volna váltania, ott szerintem TJ volt a hibás. JS-nek volt egy DPI-je ami absz az ővé, meg volt egy elkapása amikor azért JS rajta volt a nyakán. Ezekre emlékszem, azt hiszem volt egy Holdingja is az is megadható volt, szóval nem volt most kiemelkedő, de azért Hopkins mégiscsak a szűk elitbe tartozik.
malkav
ahogy JS is elvileg ( es a QB meg mindig atlagon aluli kepessegu). Meg mindig latatlanban, a sec-t en nem latom annyira jonak, hogy nyomas nelkul megoldjak egyedul normal idokereten belul sem. Majd meglatjuk. Remelem nem nekem lesz igazam.
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Igor
Ez tény, és nem is vártam az hogy kinullázzuk, de nem csak JS volt itt a ludas, mert sok passzt zónahatáron kapott el, amit nem szép dolog a CB-re kenni.
És hamár folyamatosan szopatjuk Peest, azt meg kell jegyezni, hogy az utóbbi pár meccsen nem jellemző a tavalyi 4. negyedes leolvadás, sőt gyakran le is zárják a mecseket egy labdaszerzéssel, szóval bármennyire is rosszul esik jár neki a pacsi.
malkav
Nem lattam a meccset, nem nekem valok a hajnali meccsek, tehat kerdezek. JS el volt verve mire a zonahatarra ertek vagy csak elvaltottak magukat? Igy latatlanban egy valamirevalo WR leszopatja a secondary-t, ami pedig....
Azert mert nem olvadnak le ezek a QB-k ellen nem jar pacsi. Ha leolvadnank jarna neki, egy hokotroval.
no
Hát én sem vágom fejből az össze playt, de volt egy ahol Jeffersonnal kellett volna váltania, ott szerintem TJ volt a hibás. JS-nek volt egy DPI-je ami absz az ővé, meg volt egy elkapása amikor azért JS rajta volt a nyakán. Ezekre emlékszem, azt hiszem volt egy Holdingja is az is megadható volt, szóval nem volt most kiemelkedő, de azért Hopkins mégiscsak a szűk elitbe tartozik.
több mint 8 éve
Igor
malkav
több mint 8 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
malkav
Harbaugh said after the game that Humphrey tweaked something in his leg. He's battled some hamstring issues since summer. That explains his seven snaps.
több mint 8 éve
Igor
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Most nem azért de elmegyek 2 hétre, és mi van?

Simán menetelünk PO felé egy Boller-idökbeli offense-zel, mert a D adekvát, Tucker/Koch istenek, és jó a sorsolás. Ennyi idén elég..
A két jó AFC-csapattal mindig kiki meccsel tolunk, Pats pláne fázik tölünk PO-ba, a többi gárda meg mind flawed pretender mint mi...

Egy off coordinator csere, egy Sizzle bejelentés, aztán Woodhead -> Rice, Perriman -> Torrey (elég lesz a DPI, ne eröltesd magad Bresh...), Wallace -> Jacoby.... én optimista vagyok 😊

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
gedam 6 478
Kochnak volt a leghosszabb passza ha jól láttam...
Több dolog nem is igazán jut az eszembe...
malkav
a védelmet megint nagyon puhának láttam. ha kivesszük a labdaszerzéseket, akkor elég elkeserítő a kép, szavidzs és hopkinsz szétszopatta dzsimiéket, igazából szépen tudtak haladni egész meccsen. kevés volt a passz-siettetés, nyomás nélkül ültek az átadások. amint volt egy kis pass rush rögtön jött is a qb-től a hiba. a futások megállításában egyre jobbak vagyunk viszont.
az o olyan amilyen, sok elemezni való nincs rajta, de ennél több futójátékot kell hívni. szerencsére tovább tudtunk menni mindig 4.-re, ha ezek nem sikerülnek még siralmasabb a kép. ez az o önmagától max.30yardot képes haladni előre. jó esetben.
több mint 8 éve
Kochnak volt a leghosszabb passza ha jól láttam...
Több dolog nem is igazán jut az eszembe...
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
Mondok pozitívat a meccsről:
a csapat mérlege
Collapo
Így van, ami jelenleg elég a PO-ra, ha így haladunk, Blaise agyfaszt kap, ha már eddig nem kapott. 😊
Vrij6
A biztonság kedvéért... ez nem dícséret volt 😀
Collapo
Tudom. 😉

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
a csapat mérlege
Collapo
Így van, ami jelenleg elég a PO-ra, ha így haladunk, Blaise agyfaszt kap, ha már eddig nem kapott. 😊
Vrij6
A biztonság kedvéért... ez nem dícséret volt 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
a csapat mérlege
Collapo

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
a csapat mérlege

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
23 szerzett pont ismét megvolt, ennyire vagyunk beállítva. 😀

több mint 8 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Számolgatjuk itt a Chargerst de nem foglalkozunk a Cicákkal,akik ott vannak a nyakunkon és játszanak még a Bearssel,meg a Lionssal,ami simán hozható és minket is simán elkennek,ha úgy van...Az lenne a gáz,3. helyen végezni..Azon agyalok felkeljek-e hajnalba,vagy inkább legyen holnap egy nyugodt napom és majd csak este basszon szét az ideg,mikor megnézem a meccs eredményét.😀
több mint 8 éve
Ezen is beszartam:
 russellstreetreport.com/wp-content/uploads/2017/11/Screen-Shot-2017-11-25-at-6.31.54-AM-1024x408.png
több mint 8 éve
gedam 6 478
Ahogy a KC játszik mostanában a chargers nem WC helyen jutt PO-ba....
malkav
malkav
jól beszoptuk, hogy kikaptak
na mind1
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Kövezzetek meg, de pl. én a jelenlegi Chargerst szívesebben elnézném a PO-ban, mint a Ravenst. Mondjuk más csapatot nem is tudnék mondani. Ők remélem bejutnak, mert ha tartják a formát, akkor kihívók is lehetnének a Pats-Steelers kettősnek.

A Texanst alapvetően sajnálom, mert Watsonnal egyből érdekesebb és izgalmasabb lett a csapatuk. Viszont csak nyerni kellene ellenük. A sorsolással szerencsénk van, újfent egy első számú QB-ját nélkülőző csapatot kell két vállra fektetni 9-7-el valószínűleg meglenne az egyik wild card hely...
Vrij6
Mondjuk eddig 1 Chargers meccset néztem csak idén,de abból következtetve kétlem,hogy a Pats ellenfelei lennének..És ez egyébként elég szerencsétlen megfogalmazás volt 😀 Még ha az Eagles-t írod,azt alátámasztom,kíváncsi leszek rájuk én is,de hogy inkább a Chargers,mint mi?....
LeviPoki
Utóbbi 2 meccsüket elnézve, nyilván ez akkor lesz főleg így, ha ezt tartják.

Na meg akkor áll ez fenn ha mi bénázgatunk tovább O oldalon, és esetleg kikapunk a Texanstól hétfőn. 😊

több mint 8 éve
Kövezzetek meg, de pl. én a jelenlegi Chargerst szívesebben elnézném a PO-ban, mint a Ravenst. Mondjuk más csapatot nem is tudnék mondani. Ők remélem bejutnak, mert ha tartják a formát, akkor kihívók is lehetnének a Pats-Steelers kettősnek.

A Texanst alapvetően sajnálom, mert Watsonnal egyből érdekesebb és izgalmasabb lett a csapatuk. Viszont csak nyerni kellene ellenük. A sorsolással szerencsénk van, újfent egy első számú QB-ját nélkülőző csapatot kell két vállra fektetni 9-7-el valószínűleg meglenne az egyik wild card hely...
Vrij6
Mondjuk eddig 1 Chargers meccset néztem csak idén,de abból következtetve kétlem,hogy a Pats ellenfelei lennének..És ez egyébként elég szerencsétlen megfogalmazás volt 😀 Még ha az Eagles-t írod,azt alátámasztom,kíváncsi leszek rájuk én is,de hogy inkább a Chargers,mint mi?....
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Napi egy miatyánk h legyen playoff, sztem a steelers és a patriotsot leszámítva az AFC-be bárkit lenyomhatunk, én a maradék meccsekre 4-2, 5-1 sikert várok, ami vhogy elég lesz egy wild card helyre, nemár hogy a bills, vagy a titans jobb legyen nálunk.
Pool94
a Titans bizonyitottan jobb, de nem sokkal es ott elverhetnenk oket. A bills nem eselyes, de a chargers, cicak inkabb

En orulnek a PO-nak, mert jobb bent mint nem es tenyleg barmi megtortenhet. De orulnek ha helyen kezelne a dolgokat Keksz. Ha bejutunk az a tobbiek miatt is lesz, mig oda azert jutsz be mert jo vagy. Mi nem vagyunk azok.
több mint 8 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
Napi egy miatyánk h legyen playoff, sztem a steelers és a patriotsot leszámítva az AFC-be bárkit lenyomhatunk, én a maradék meccsekre 4-2, 5-1 sikert várok, ami vhogy elég lesz egy wild card helyre, nemár hogy a bills, vagy a titans jobb legyen nálunk.
több mint 8 éve
Utóbbi két évben tényleg kritikán alul játszik, de azért PO-ba amikor még bejutottunk nem rajta mentek el a meccsek, kihagyott field goal, Evans labdaelejtése, NE idegenben a védelem esett össze, szóval nehéz kérdés
több mint 8 éve
Egy dologra mindenképp jó lenne ha bejutnánk a PO-ba... Megláthatjuk, hogy tényleg létezik-e a January Flacco vagy csak mítosz,mert ha PO-ban mégha gyenge csapattal is de egy szar Joe-val kiesünk, akkor nincs miről beszélni és nem kell ragaszkodnunk a Csődörhöz
malkav
Azért az akkori januári Flacco előtt volt pár jobb képességű játékos,kb 10...Az tény,hogy amikor nagyon kellett,akkor bitang jól dobott,de visszanézve a Denver ellenit pl 12-ben,full mák volt 😀 Mákos tészta SB win lett így.Ha bejön a jóslatod,a 9-7 az kb tuti PO,de kérdés,hogy ott mire mennénk.Amúgy meg Flaccohoz a kutya se ragaszkodik,legalábbis részemről 2 éve is mehetett volna,az anyjának se hiányozna.
több mint 8 éve
Egy dologra mindenképp jó lenne ha bejutnánk a PO-ba... Megláthatjuk, hogy tényleg létezik-e a January Flacco vagy csak mítosz,mert ha PO-ban mégha gyenge csapattal is de egy szar Joe-val kiesünk, akkor nincs miről beszélni és nem kell ragaszkodnunk a Csődörhöz