Buffalo Bills
33 feliratkozó
3 hónapja
Hard Knocks. Hozzám még csak most jutott el, de nem bírom abbahagyni 😊Jó látni, hogy ők is emberek..
Hamler sült bolond, sírva röhögök rajta😆
3 hónapja
Az egyszerű halandó Bills-drukker nemzeti ünnepnapunk előtt leülne a tévé elé megnézni a Hard Knocks következő részét, erre az Eurosport azt írja, hogy az nincs, amivel szolgálhat, az az, hogy Jessica Pegulát, a Bills tulajának lányát lehet nézni élőben, ahogy párosban teniszezik. A tenisz után pedig újabb teniszt lehet nézni 10-től.Ezek után csak ennyit hagynék itt:
www.youtube.com/watch?v=E24UCtEkf28
3 hónapja
XXL méretű zakó Sikágóból. Tudom, felkészülés, próbálgatás, meg minden, de azért bántja az önérzetemet.Azzal a safety sorral még bajok lesznek 😀
Buffalo Bill
3 hónapja
XXL méretű zakó Sikágóból. Tudom, felkészülés, próbálgatás, meg minden, de azért bántja az önérzetemet.
3 hónapja
Így első blikkre úgy tűnik, hogy ez mindkét félnek jó biznisz lett, és Cook sem tolta túl a hold-int. Nála tényleg el lehetett hinni azt, hogy nagyon szívesen játszana tovább a Billsnél, mert itt van a legjobb helyen. Értem én, hogy a snapek kb 50%-án játszott, nem egy workhorse RB, viszont ettől függetlenül komoly hozzáadott értéke volt a támadósorhoz. Brady rendszerébe kiemelten kell egy ilyen jó pass-catcher RB, aki ráadásul végre beoltatta magát fumblicitisz ellen is.Cooper: én mondjuk nem tudom mi a terv WR fronton, két szélre ott van Coleman és Palmer, és így ennyi. Moore használható szélen de róla kb semmit nem lehetett hallani camp alatt szóval sok bizadalmam nincs a dologban, mögötte meg senki, Shakir slot, Samuel slot/gadget playa (és tavaly sem volt jó).
Összességében így már nem lett rossz a FO munkája, bár azért még jó lenne egy újabb elkapó. Cooper állítólag várja a visszatérési lehetőséget, kérdés, hogy van-e neki még a tankban egy SB-runhoz.
Hungarian Bill
Persze, lehet jönni hogy majd két TE, meg a futók, meg Coleman jobb lesz, meg Bradynek nem kell WR1, meg rekordszámú pont, meg Allen MVP csak hát tavaly hasonlóan álltunk a dologhoz pár meccs után meg már nézegettük melyik veterán WR mozdítható, nehogy véletlen megint ez legyen a vége 😀
4 hónapja
attól félek!Huh, de unalmas játék volt. Nem is értem, miért néztem...Szeptember 8.-án nem kell attól tartanod, hogy unatkoznál. 😀
Buffalo Bill
KeyG
4 hónapja
Plusz egy adalék: a Hard Knocks itthon mégiscsak elérhető, az Eurosporton adják egyhetes csúszással kedd esténként 10 órától:meg végre a magyar HBO stream-en is fent van, nem úgy mint az előző években.
www.eurosport.hu/amerikai-foci/nfl/2025-2026/hard-knocks-edzotabor-a-buffalo-bilsszel-1-resz_vid60022141/video.shtml
Hungarian Bill
4 hónapja
Plusz egy adalék: a Hard Knocks itthon mégiscsak elérhető, az Eurosporton adják egyhetes csúszással kedd esténként 10 órától:www.eurosport.hu/amerikai-foci/nfl/2025-2026/hard-knocks-edzotabor-a-buffalo-bilsszel-1-resz_vid60022141/video.shtml
4 hónapja
Így első blikkre úgy tűnik, hogy ez mindkét félnek jó biznisz lett, és Cook sem tolta túl a hold-int. Nála tényleg el lehetett hinni azt, hogy nagyon szívesen játszana tovább a Billsnél, mert itt van a legjobb helyen. Értem én, hogy a snapek kb 50%-án játszott, nem egy workhorse RB, viszont ettől függetlenül komoly hozzáadott értéke volt a támadósorhoz. Brady rendszerébe kiemelten kell egy ilyen jó pass-catcher RB, aki ráadásul végre beoltatta magát fumblicitisz ellen is.Összességében így már nem lett rossz a FO munkája, bár azért még jó lenne egy újabb elkapó. Cooper állítólag várja a visszatérési lehetőséget, kérdés, hogy van-e neki még a tankban egy SB-runhoz.
4 hónapja
Minden most meg esetleg a kèsőbbiekben jó hosszabítást kapó futó leadhat egy egy 10-st Barkleynak Henrynek meg Jacobsank akik megalapoztak ezt hogy a jó futó mègiscsak számít ès annyira nem mindegy ki az RB 😏
4 hónapja
James Cook is signing a four-year, $48 million extension that includes $30 million guaranteed. “James could only envision himself as a Buffalo Bill,” said agent Zac Hiller of LAA, who negotiated the deal. “We are extremely thankful to the entire Bills organization and glad we could make that happen.”
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 hónapja
Basszus Dawkinsnak pont ugyanolyan e46 os drift autója van mint nekem, de a színétől a kéziig a váltóig..... jól is nyomja.
4 hónapja
Huh, de unalmas játék volt. Nem is értem, miért néztem...Szeptember 8.-án nem kell attól tartanod, hogy unatkoznál. 😀
Buffalo Bill
We are just the Ravens!
4 hónapja
Huh, de unalmas játék volt. Nem is értem, miért néztem...
4 hónapja
Nem fogják idény előtt elcserélni Allen prime évei alattHold-in van nála. 😊 Minicampen és TC-n is részt vett eddig, most viszont előjött belőle az üzletember. Ellentmondásos infók keringenek róla, hogy megegyezés lesz-e, vagy trade. Beane azt mondta, hogy nincs ellene a futók megfizetésének, de azért nincs túl sok pénz a sapka alatt.Cook megy a 49-ershez?Nem holdoutol?
Buffalo Bill
Bazsinho
Ha valóban közel annyit kér, mint Barkley kapott, akkor szerintem ebből inkább trade lesz.
Hungarian Bill
4 hónapja
Hold-in van nála. 😊 Minicampen és TC-n is részt vett eddig, most viszont előjött belőle az üzletember. Ellentmondásos infók keringenek róla, hogy megegyezés lesz-e, vagy trade. Beane azt mondta, hogy nincs ellene a futók megfizetésének, de azért nincs túl sok pénz a sapka alatt.Cook megy a 49-ershez?Nem holdoutol?
Buffalo Bill
Bazsinho
Ha valóban közel annyit kér, mint Barkley kapott, akkor szerintem ebből inkább trade lesz.
4 hónapja
Cook megy a 49-ershez?
4 hónapja
Höri szezonbeharangozója a Billsről. Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 hónapja
Oh köszi az infót, akkor majd "kivesszük a tékából".Lassan ráfordulunk a komoly részre, megy az edzőtábor. Aki Hard Knocks-ra vár, annak spoiler: | jó sok sérültünk van már most, Coleman úgy néz ki, hogy szintet lép, Cook holdout helyett dolgozik becsülettel. Védelemben Hairston üde színfolt, bár azért még a rutinos elkapók párszor megforgatják, a DL izgalmasnak tűnik, Bosa még nem sérült meg, a szülinapos Milano pedig régi önmagát idézi. |Sajnos nem, tegnap kaptuk az infót, hogy teljesen HBO exkluzív a cucc idén.
Btw az első HK-rész augusztus 5-én jön ki. Akinek van HBO Max előfizetése, nézheti is azonnal. De gondolom, kis csúszással majd itthon is látható lesz az Arena4-en.
Hungarian Bill
shawnka
4 hónapja
Lassan ráfordulunk a komoly részre, megy az edzőtábor. Aki Hard Knocks-ra vár, annak spoiler: | jó sok sérültünk van már most, Coleman úgy néz ki, hogy szintet lép, Cook holdout helyett dolgozik becsülettel. Védelemben Hairston üde színfolt, bár azért még a rutinos elkapók párszor megforgatják, a DL izgalmasnak tűnik, Bosa még nem sérült meg, a szülinapos Milano pedig régi önmagát idézi. |Sajnos nem, tegnap kaptuk az infót, hogy teljesen HBO exkluzív a cucc idén.
Btw az első HK-rész augusztus 5-én jön ki. Akinek van HBO Max előfizetése, nézheti is azonnal. De gondolom, kis csúszással majd itthon is látható lesz az Arena4-en.
Hungarian Bill
4 hónapja
Lassan ráfordulunk a komoly részre, megy az edzőtábor. Aki Hard Knocks-ra vár, annak spoiler: | jó sok sérültünk van már most, Coleman úgy néz ki, hogy szintet lép, Cook holdout helyett dolgozik becsülettel. Védelemben Hairston üde színfolt, bár azért még a rutinos elkapók párszor megforgatják, a DL izgalmasnak tűnik, Bosa még nem sérült meg, a szülinapos Milano pedig régi önmagát idézi. | Btw az első HK-rész augusztus 5-én jön ki. Akinek van HBO Max előfizetése, nézheti is azonnal. De gondolom, kis csúszással majd itthon is látható lesz az Arena4-en.
4 hónapja
The #Bills are bringing back their red helmets for the 2025 NFL season 🔥🔥Pontosabban az utolsó hazai meccsre
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
The #Bills are bringing back their red helmets for the 2025 NFL season 🔥🔥
Poloska vagyok.
5 hónapja
OFF: aki Netflixre téved, a Szirének főszereplője Bills fan.Tuti Gimi Chad Michael Murray
Dzsokijuing
Aki pókerozna Phil Ivey. 😃
We are just the Ravens!