Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
DA announces no charges in SDSU football alleged rape case involving former punter Matt Araiza. From release: "Ultimately, prosecutors determined it is clear the evidence does not support the filing of criminal charges and there is no path to a potential criminal conviction."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 197 — Bills & Dawgs fan
Miller sem lesz már idén
ThySoul
Fck

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 3 éve
ThySoul Buffalo Bills 2 132
Miller kiesése miatt még sokat fogjuk szívni a fogunkat sajnos. Nélküle ez a védelem egy szinttel lejjebb került... És mivel a műtét után vették észre, hogy az ACL is szakadt, így valószínűleg a következő szezon nagy részét is kihagyja.
Hungarian Bill
Ha nem az egészet, tekintve hogy white is milyen soká tért vissza, miller meg idősebb is.

Na de majd 24-ben,35 évesen visszatér és robbant! (úgy sem tudjuk kivagni meg vagy 2 évig ezen kívül)
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 713
Miller kiesése miatt még sokat fogjuk szívni a fogunkat sajnos. Nélküle ez a védelem egy szinttel lejjebb került... És mivel a műtét után vették észre, hogy az ACL is szakadt, így valószínűleg a következő szezon nagy részét is kihagyja.
több mint 3 éve
Na de majd epenesa meg basham pótolja!
több mint 3 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 266
Kar érte , kiváló ügynök volt.

Szerkesztette: Bazsinho
több mint 3 éve
Miller sem lesz már idén
ThySoul
Még jó hogy pár napja azt mondta nem olyan súlyos és gyorsan visszatér 😀
több mint 3 éve
Miller sem lesz már idén
több mint 3 éve
Esetleg ha gamepasst használ az ember az is opció hogy 4-5 között ébred és akkor át tudja ugrani a szüneteket+így a meccs végét tudod élőben nézni
több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 525 — karsaijanos@gmail.com
Primetime Bills!

December 18., 2:15: Dolphins @ Bills
Hungarian Bill
Ne már....
Ejszakazni megint....
Bazsinho
Tudom ajánlani a rögzítést, majd reggel teljes internet-csend, felvételről megnézni, család laposkúszásban közlekedik.
több mint 3 éve
Valóban, és az Arena4 is kitesz magáért, mert szinte az összes meccsünket adja a maroknyi hun Bills Mafia legnagyobb örömére!
több mint 3 éve
cyberfox Buffalo Bills 79
Egy idoben egy meccset sem adtak itthon , most meg nem gyozunk ejszakazni!☝️😆
több mint 3 éve
Primetime Bills!

Hungarian Bill
Ne már....
Ejszakazni megint....
több mint 3 éve
Az a baj, hogy a 7 órás Bills-hez néha primetime Cousins is jár.
több mint 3 éve
Kérem vissza a 7 oras Billst!
több mint 3 éve
Primetime Bills!

több mint 3 éve
Első kiemelés meg is van
ThySoul
Minimum jovohetig. 😆
Fasza hét volt. Pats verés, aztán Jets, Fins ,Chiefs vereség. Kedvezően alakultak a meccsek.
Bazsinho
Mondjuk szerintem idény végéig nem marad meg az előny, nekünk lesz még dolphins-bengals kettős (meg egy jets), nem hinném hogy a végét hozzuk 5-0val
ThySoul
Csoportmeccseket hozzuk én elégedett leszek , plussz lesz még egy Bears is, ami azért hozható.
Szerintem a Jets, Dolphins ellen fűti a stábot és a játékosokat a visszavágási vágy. Azon a két meccsen magunkat vertük meg.
Bazsinho
Ja nekem is csak a csoport a lényeg, tavaly is mindegy volt hogy idegenben volt a chiefs elleni meccs ott is mi balfaszkodtuk el

Engem ami jobban izgatna az a pihenőhét, tekintve hogy minden meccsen leserul a fél csapat nem lenne rossz ha egyel kevesebbet kéne játszani a PO-ban
több mint 3 éve
Első kiemelés meg is van
ThySoul
Minimum jovohetig. 😆
Fasza hét volt. Pats verés, aztán Jets, Fins ,Chiefs vereség. Kedvezően alakultak a meccsek.
Bazsinho
Mondjuk szerintem idény végéig nem marad meg az előny, nekünk lesz még dolphins-bengals kettős (meg egy jets), nem hinném hogy a végét hozzuk 5-0val
ThySoul
Csoportmeccseket hozzuk én elégedett leszek , plussz lesz még egy Bears is, ami azért hozható.
Szerintem a Jets, Dolphins ellen fűti a stábot és a játékosokat a visszavágási vágy. Azon a két meccsen magunkat vertük meg.
több mint 3 éve
Első kiemelés meg is van
ThySoul
Minimum jovohetig. 😆
Bazsinho
több mint 3 éve
Első kiemelés meg is van
ThySoul
Fújjákle!
több mint 3 éve
Első kiemelés meg is van
ThySoul
Minimum jovohetig. 😆
több mint 3 éve
Első kiemelés meg is van
több mint 3 éve
Elam sérült vagy miért inaktív ?
BillsFan
Elam már elvileg felépült. Állítólag azért volt inaktív, mert a defensive gameplan erre a meccsre a DB-k közül másokra épült. Szóval "taktikai okokból" maradt ki.
több mint 3 éve
Josh Allen was 0.3 yards from the sideline on this 8-yard TD pass, the 2nd-closest to the sideline on a completion in the NGS era.

Since 2016, there have been four completions with a release within a yard of the sideline; Allen has three of them.
több mint 3 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 197 — Bills & Dawgs fan
Poyer picket sajnálom , az ítélet "didnt survive the ground" volt, de én annyit láttam hogy hátára érkezett és megmozdult a labda a kezében, de földre nem esett le. Lehet hogy csak elfogult vagyok 😊
Dawkins nagyon hiányzott , Allen gyógyulgat PO-ra kell élesnek lenni, White-ot sem erőltetik ,Elam sérült vagy miért inaktív ? Rhodes kezdett a helyén.
Akkor lesz szép igazán ez a győzelem, ha otthon hozzuk a Fins , Jets meccseket.

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊