Buffalo Bills
De még mindig nem edzenek?
Titans-Bills game scheduled for Sunday is being moved to Tuesday at 6 pm as long as there are no more positive tests with Tennessee, per sources.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 8, 2020
Bills-Chiefs game being switched from next Thursday to Sunday but goes back it more positive tests in Tennessee, per source.
Milano week-to-week 😥
Szerkesztette: ThySoul
W
Köszönöm a figyelmet.
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
Norman jól tért vissza, remélhetőleg ez a séma ízleni fog neki, és akkor White mellett lesz egy megközelítőleg hasonló képességi cornerback is. Arról nem is beszélve, hogy kap a védelem egy igazi vezért is, ami picit mintha hiányozna ebből az egységből jelenleg.
A támadók előtt le a kalappal, és most a második félidőben is tudtunk haladni egy-két rövidzárlatot eltekintve. Diggs-szel megkaptuk végre azt az igazi strici elkapót, akivel bárhol, bármikor borsot tudunk törni az ellenfelek orra alá. És akkor ismételten nem beszéltünk a Beasley-Brown-Davis trióról, akiket így egy az egyben nincs csapat, aki le tudna védekezni.
Már csak azért is jó az offense, mert mezőnygólt alig-alig kellett eddig rúgni a szezonban. Bass megint "villantott" a kihagyott extra ponttal, valahogy nem bízom benne továbbra sem.
Folyt. köv. a Tennessee ellen, már ha egyáltalán lesz meccs...
4-0, ilyen jó csapatot rég láttunk már, ebben alighanem mindannyian egyetérthetünk! Amilyen szerencsés ez a franchise, hamarosan félbeszakítják a szezont, és soha a büdös életben nem tudjuk meg, mire lehettünk volna képesek idén. 😊
Én nagyon azért kampányoltam hogy elvigyék tőlünk 😀Yep, végül Stefanski mellett döntöttek.Tavaly már vinni akarta a Browns is, vagy rosszul emlékszem?Watching the @BuffaloBills offense led by Daboll his play calling reminds me so much of McVay 4-5 years ago or Shanahan 4-5 years ago...HC soon. Very soon.
— Dan Orlovsky (@danorlovsky7) October 4, 2020
empty taxi
ThySoul
empty taxi
Hála Isten hogy nem rám hallgattak
Yep, végül Stefanski mellett döntöttek.Tavaly már vinni akarta a Browns is, vagy rosszul emlékszem?Watching the @BuffaloBills offense led by Daboll his play calling reminds me so much of McVay 4-5 years ago or Shanahan 4-5 years ago...HC soon. Very soon.
empty taxi
ThySoul
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Tavaly már vinni akarta a Browns is, vagy rosszul emlékszem?Watching the @BuffaloBills offense led by Daboll his play calling reminds me so much of McVay 4-5 years ago or Shanahan 4-5 years ago...HC soon. Very soon.
empty taxi
Watching the @BuffaloBills offense led by Daboll his play calling reminds me so much of McVay 4-5 years ago or Shanahan 4-5 years ago...HC soon. Very soon.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Egyébként az Allenes témánál is jobb kérdés hogy ki mit gondol Dabollról idén? Nálam tavaly o volt a legnagyobb negatívum, sírhatnékom volt néha hogy meccsenként volt 3-4 jól összerakott drive, aztán jött a jó öreg "csak ki ne kapjunk" gameplan. Sosem felejtem el hogy tavaly a Giants ellen 220 passzolt yardja volt a QB-nak félidőben, aztán nem jött össze két negyed alatt a maradék 80 😀Azt azért hozzá kell tenni, hogy hirtelen tele lettünk skill playerekkel, így Daboll is tud jó sok új playt felrajzolni. Eleresztheti nyugodtan a lovakat/bölényeket, lásd múlt héten Beasleyt többször láthattuk a backfieldből indulni. Nyilván Allennek is jót tesz, hogy nem változik minden évben az OC, mint mondjuk Mayfield esetében, de összességében véve Daboll is eddig abból főzött, ami van. Most már Brown mellett van egy Diggs, egy nagyon ígéretes Davis, és Beasley továbbra is az NFL legjobb slot-elkapói közt van. McKenzie-re is lehet jó kis kreatív playeket hívni. Arról ne is beszéljünk, hogy szerencsére ha kell, Singletary is tud elkapni, Moss indult csak döcögősen picit. Tight endeknél van picit hiányérzetem még. Év elején szerintem egyikünk se gondolta, hogy így tudjuk a pontokat termelni.
Idén viszont úgy látszik feltámadt, amiben nyilván nagy szerepe van hogy Allen sokkal jobban játszik mint eddig bármikor, de azért még mindig nem tetszik hogy két negyed után leengednek és semmi rendszer nincs ilyenkor. (És hála élet nincs több qb futás minden meccsen 15 alkalommal, átlagosan 3 fumble mellett)
ThySoul
Wow amúgy a buttfumble is ilyen.A Bills fanok olyanok, mint a sikeres 80 yardos onside kick. Kevés van belőle, de azt meg kell becsülni!Nem vagytok valami befogadóak az újakkal na........1😛Pff. Ki se látszol a gazbú', éppen csak 2 éve, hogy le lettél draftolva. Borotválkozz meg!!!!!Divatok beérik egy pofonnal vagy megverekszenek kettőé'?!Ezt mo mié mondod he ?
Muffalo_Bafia
(Nem is vagyok divat ezer éve szurkolo vagyok 😃)
Josh Allen
Muffalo_Bafia
Josh Allen
Muffalo_Bafia
A Bills fanok olyanok, mint a sikeres 80 yardos onside kick. Kevés van belőle, de azt meg kell becsülni!Nem vagytok valami befogadóak az újakkal na........1😛Pff. Ki se látszol a gazbú', éppen csak 2 éve, hogy le lettél draftolva. Borotválkozz meg!!!!!Divatok beérik egy pofonnal vagy megverekszenek kettőé'?!Ezt mo mié mondod he ?
Muffalo_Bafia
Josh Allen
Muffalo_Bafia
Josh Allen
Nem vagytok valami befogadóak az újakkal na........1😛Pff. Ki se látszol a gazbú', éppen csak 2 éve, hogy le lettél draftolva. Borotválkozz meg!!!!!Divatok beérik egy pofonnal vagy megverekszenek kettőé'?!Ezt mo mié mondod he ?
Muffalo_Bafia
Josh Allen
Muffalo_Bafia
Azt hittem h UDFA volt! 😊Pff. Ki se látszol a gazbú', éppen csak 2 éve, hogy le lettél draftolva. Borotválkozz meg!!!!!Divatok beérik egy pofonnal vagy megverekszenek kettőé'?!Ezt mo mié mondod he ?
Muffalo_Bafia
Josh Allen
Muffalo_Bafia
Pff. Ki se látszol a gazbú', éppen csak 2 éve, hogy le lettél draftolva. Borotválkozz meg!!!!!Divatok beérik egy pofonnal vagy megverekszenek kettőé'?!Ezt mo mié mondod he ?
Muffalo_Bafia
Josh Allen
Divatok beérik egy pofonnal vagy megverekszenek kettőé'?!Ezt mo mié mondod he ?
Muffalo_Bafia
Tényleg a Bills meccs lesz az Arena4-en...Elhalasztjak a pecc meccset. Buffalo népe készülj tv meccsreAre you kidding me? Bears lesz az...
fodoroli
proki79
Idén viszont úgy látszik feltámadt, amiben nyilván nagy szerepe van hogy Allen sokkal jobban játszik mint eddig bármikor, de azért még mindig nem tetszik hogy két negyed után leengednek és semmi rendszer nincs ilyenkor. (És hála élet nincs több qb futás minden meccsen 15 alkalommal, átlagosan 3 fumble mellett)
Yes 😊Már nevet is valtoztattal?Azta mivan itt🤔 szaporodik a létszám.Arena 4 oldalan elmeletben online adjak majd a valasztott merkozeseket
Tvs meccs? Diginel nincs arena4
Marad a stream
Bazsinho
Josh Allen
Bazsinho
Mindent a csapatert !
Már nevet is valtoztattal?Azta mivan itt🤔 szaporodik a létszám.Arena 4 oldalan elmeletben online adjak majd a valasztott merkozeseket
Marad a stream
Bazsinho
Josh Allen
Azta mivan itt🤔 szaporodik a létszám.Nekem marad a szokásos gamepass. Kár hogy félálomban leszek mire végeznek
Marad a stream
Bazsinho