Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Na, megint jönnek elő a Pecc fanok...Beéritek egy pofonnal vagy megverekszetek a kettőé'?!
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
Bazdmeg fáj a nevetés a koronaszar miatt de sírva röhögök a kommenteden 😂😂😂kifingtam vón húszjardrólSzánalmas csapat, azt a passzt a talpammal leütöttem volna!!Pöcsszőrrel 🙂
Muffalo_Bafia
ThundersNFL
sutianap
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Leütésről volt szó, nem pick sixről!!!!Szánalmas csapat, azt a passzt a talpammal leütöttem volna!!Pöcsszőrrel 🙂
Muffalo_Bafia
ThundersNFL
több mint 4 éve
kifingtam vón húszjardrólSzánalmas csapat, azt a passzt a talpammal leütöttem volna!!Pöcsszőrrel 🙂
Muffalo_Bafia
ThundersNFL
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Szánalmas csapat, azt a passzt a talpammal leütöttem volna!!Pöcsszőrrel 🙂
Muffalo_Bafia
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Szánalmas csapat, azt a passzt a talpammal leütöttem volna!!
több mint 4 éve
ThySoul
1 623
Pozitívumok tegnapról:Bass játéka tetszett. Eddig szabályosan rosszul voltam, ha rúgni ment, most egy fokkal jobb érzéssel tekintek rá, de azért meggyőznie még nem sikerült. De rajta tegnap nem múlt semmi.
A védelem. Az első félidőben remekül limitálták az egész Cardinalds offense-t, a másodikban meg szerezték a labdákat. Az utolsó játék nyilván nagyon nagyon csúnya volt, de az utóbbi 2 meccsen elég pofásan néztek ki.
És Beasley. Nálam hivatalosan is kedvenc játékos lett (egy mezet beszerzek a nevével), semmi hiszti, teszi a dolgát.
+1: GW drive. Lehet akárhogy szidni Allent, ha az utolsó percekben kell egy jó drive fixen odarakja.
Ami nagyon nem tetszett:
Daboll és a playhivás. Mintha a tavalyi Texans elleni PO meccs jött volna szembe. Egy jó drive az elején, egy jó félidő, aztán ki is fújt minden. Tavaly lehetett védeni Allen teljesítménye miatt, de idén kezdem benne elveszíteni a hitem.
Nincs futójáték. Semmi. A támadósor abból áll hogy passzolunk, futni 90%ban csak hátrafelé tudunk negatív yardért, play action esélytelen, így nehéz lesz. Nem a futók a hibások szerintem a témában, inkább a fal vagy a play hívás, de ez vállalhatatlan jelenleg.
És McDermott. Nem az első hogy leolvadunk a harmadik negyedre. Nem is a második. Ezt két Td előnynél le kellett volna zárni, nem kellett volna eljutni a Hail Murray-ig, ezen valamit változtatni kell. Ez pedig a HC feladata.
Többiek köztesek, Allent lehetne kiemelni, közepes volt, de konkrétan az elkapókon kívül nem kap segítséget se a faltól, se a futóktól, sw Dabolltól.
A hátralévő meccsekből a Steelers tűnik nagyon nehéznek, a többi hozható, de egy 10-6tól egy 12-4ig bármit kitudok nézni a csapatból. Viszont ha így haladunk, az utolsó heti Dolphins meccs a csoportról fog dönteni, és bizony ők jobbnak néznek ki idén
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 540
Az idény legnagyobb edzői hibája volt az utolsó időkérés. Fel tudtak készülni a harmadik és gól támadásukra...Bocsi, lehet, hogy én másik meccset néztem, de nem ugrik be az utolsó időkérésnél 3rd&goal, 1st&10 volt a mi 43-asunkon. Feltéve, ha arra a játékra gondolsz, ami a végén megfordította a meccset.
Buffalo Bill
több mint 4 éve
Az idény legnagyobb edzői hibája volt az utolsó időkérés. Fel tudtak készülni a harmadik és gól támadásukra...
több mint 4 éve
ThySoul
1 623
Same ol' Bills...Ehhez az egész idény kevés lesz
Nagyon jókor jön a bye, mert ehhez kevés egy hét, hogy feldolgozzuk.
Hungarian Bill
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 540
Same ol' Bills...Nagyon jókor jön a bye, mert ehhez kevés egy hét, hogy feldolgozzuk.
több mint 4 éve
Valaki nézi a meccset?
több mint 4 éve
fanatics europe szeptemberben 3 hét volt, most rendeltem onnan megint 10-én és 24.-ére írja az érkezést.Nfl EU shopról is hallottam olyat hogy két hónap volt míg megérkezett valami, de ez az elsődleges hely ahonnan akarok rendelni majd, mar csak az lesz a kérdés kinek a neve lesz rajtaA fanatics europe-ot most nem ajánlom, az usa-ból előbb megkapod a csomagot, mint uk-bőlValaki rendelt már Bills cuccot valahonnan? Honnan érdemes? Van olyan hely ahol véletlen nem 3 hónap a kiszállitási idő?nfl shop europe , fanatics europe , kb 2 hét alatt megjön és 10euro alatt van a szállítás!
ThySoul
BillsFan
r.baggio
ThySoul
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
ThySoul
1 623
Hátha majd februárban egy gyűrűt kell gyártani majd a fiúk teljesítménye miatt 😊Adok egy replika McCoy meg TT mezt, ha gondolod, nekem csak a helyet foglalja.Köszönöm, karácsonyra gondoltam magamnak egy mezt, meg most láttam egy salute to service sapkát facebookon, ha lesz véletlen még akkor egy olyan is beugrana 😀Valaki rendelt már Bills cuccot valahonnan? Honnan érdemes? Van olyan hely ahol véletlen nem 3 hónap a kiszállitási idő?nfl shop europe , fanatics europe , kb 2 hét alatt megjön és 10euro alatt van a szállítás!
ThySoul
BillsFan
ThySoul
Amúgy meg, ne vegyél ilyen szarokat, hanem csináltass egyedi relikviát, ezzel is támogatva a hazai kisvállakozásokat!
Itt az enyém:
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Adok egy replika McCoy meg TT mezt, ha gondolod, nekem csak a helyet foglalja.Köszönöm, karácsonyra gondoltam magamnak egy mezt, meg most láttam egy salute to service sapkát facebookon, ha lesz véletlen még akkor egy olyan is beugrana 😀Valaki rendelt már Bills cuccot valahonnan? Honnan érdemes? Van olyan hely ahol véletlen nem 3 hónap a kiszállitási idő?nfl shop europe , fanatics europe , kb 2 hét alatt megjön és 10euro alatt van a szállítás!
ThySoul
BillsFan
ThySoul
Amúgy meg, ne vegyél ilyen szarokat, hanem csináltass egyedi relikviát, ezzel is támogatva a hazai kisvállakozásokat!
Itt az enyém:
több mint 4 éve
ThySoul
1 623
Nfl EU shopról is hallottam olyat hogy két hónap volt míg megérkezett valami, de ez az elsődleges hely ahonnan akarok rendelni majd, mar csak az lesz a kérdés kinek a neve lesz rajtaA fanatics europe-ot most nem ajánlom, az usa-ból előbb megkapod a csomagot, mint uk-bőlValaki rendelt már Bills cuccot valahonnan? Honnan érdemes? Van olyan hely ahol véletlen nem 3 hónap a kiszállitási idő?nfl shop europe , fanatics europe , kb 2 hét alatt megjön és 10euro alatt van a szállítás!
ThySoul
BillsFan
r.baggio
több mint 4 éve
ThySoul
1 623
Köszönöm, karácsonyra gondoltam magamnak egy mezt, meg most láttam egy salute to service sapkát facebookon, ha lesz véletlen még akkor egy olyan is beugrana 😀Valaki rendelt már Bills cuccot valahonnan? Honnan érdemes? Van olyan hely ahol véletlen nem 3 hónap a kiszállitási idő?nfl shop europe , fanatics europe , kb 2 hét alatt megjön és 10euro alatt van a szállítás!
ThySoul
BillsFan
több mint 4 éve
A fanatics europe-ot most nem ajánlom, az usa-ból előbb megkapod a csomagot, mint uk-bőlValaki rendelt már Bills cuccot valahonnan? Honnan érdemes? Van olyan hely ahol véletlen nem 3 hónap a kiszállitási idő?nfl shop europe , fanatics europe , kb 2 hét alatt megjön és 10euro alatt van a szállítás!
ThySoul
BillsFan
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Valaki rendelt már Bills cuccot valahonnan? Honnan érdemes? Van olyan hely ahol véletlen nem 3 hónap a kiszállitási idő?nfl shop europe , fanatics europe , kb 2 hét alatt megjön és 10euro alatt van a szállítás!
ThySoul
Szerkesztette: BillsFan
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
ThySoul
1 623
Valaki rendelt már Bills cuccot valahonnan? Honnan érdemes? Van olyan hely ahol véletlen nem 3 hónap a kiszállitási idő?
több mint 4 éve
több mint 4 éve
A védelmünk kezd magára találni, a támadó egységünk volt most jó. A fal rendesen védte Allent, sokáig tudta dédelgetni a labdát (szokása szerint). Szerintem ne feledkezzünk meg az edzői gárdáról sem, alaposan felkészültünk Seahawks-ból.
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 540
Plusz még egy (szomorú) adalék, ami teljesen új megvilágításba helyezi a QB1 teljesítményét:Sean McDermott said Josh Allen's grandmother died last night and called him "mentally tough" for pushing through and playing the way he did Sunday
— Marcel Louis-Jacques (@Marcel_LJ) November 8, 2020