Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Hát minden trollkodás nélkül....ezzel azért vitatkoznék! A liga top 3-as DC- je van nálunk. Abban meg messze a legjobb a ligában, hogy milyen szinten tud belenyúlni meccs közben a sémákba, amivel bárkit meg tud folytani!Védő oldalon esetleg de ott meg annyival jobb a coaching hogy azt elmondani nem lehetNegatív vagy!Én sima bills vereségre 😀Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenlegKezdő RT nélkül, sérült (így limitált) DE-kkel, rookie CB-vel nem biztos. Szoros meccsre számítok, de bármi lehet.
ThySoul
SirPub
ThySoul
Majd meglátjuk. Lehet vereség, de előre azért nem írnám le magunkat. Akkor inkább be se jussunk a PO-ba ...ja azt már nem tudunk
Most elég nagy a Bengals hype. Kb minden amcsi szaki tip majszter Bengals W-t jósol.
Bazsinho
ThySoul
Jelenleg Allen valóban kiforrottab qb.
Hát hogy az O mennyivel erősebb? Semmivel. Itt a napi forma dönt idevéve a Kc-t is szerintem....
De játszunk egy kiélezett, sportszerű meccset, sérülések nélkül, és akkor mindenki boldog lesz.
Szerkesztette: meme
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
A Bengals egy szerethető csapat, ők is nyelték a sz@rt elég sokáig, rájuk fér egy kis napsütés. És ne felejtsük el, hogy csak az első döntőjüket veszítették el. Kár, hogy mindez most történik, amikor végre mi is kiértünk az éjszakából. Na mindegy, akkor virrasztani fogunk?
több mint 3 éve
Hát mert bye weekig történelmi szezont ment AllenAkkor felesleges lejátszani a meccset. Szólni kéne a fiúknak is.Mert miben jobb a Bills mint a bengals? 😀Negatív vagy!Én sima bills vereségre 😀Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenlegKezdő RT nélkül, sérült (így limitált) DE-kkel, rookie CB-vel nem biztos. Szoros meccsre számítok, de bármi lehet.
ThySoul
SirPub
ThySoul
Majd meglátjuk. Lehet vereség, de előre azért nem írnám le magunkat. Akkor inkább be se jussunk a PO-ba ...ja azt már nem tudunk
Most elég nagy a Bengals hype. Kb minden amcsi szaki tip majszter Bengals W-t jósol.
Bazsinho
Edzői karban? Nem. Támadó oldalon? Nem. Védő oldalon esetleg de ott meg annyival jobb a coaching hogy azt elmondani nem lehet
Persze allen jobb irányító mint burrow, meg ha eloszedi a superman jelmezt a szekrényből akkor qb1 ligaszinten, csak egyrészt sérült, másrészt azért az elmúlt két évben látszott hogy nem fog minden meccsen 300+ yardot passzolni, 50+ yardot futni meg atugrani 3 védőt
ThySoul
Nem kell minden meccsen superman módban tolni, hanem csak nyerni kell.
Erre volt már példa idén.
Bye weekig meg mekkora király volt minden.
Hullámzik a teljesítmény még meccseken belül is. És nem csak nálunk.
Bazsinho
Félre ne értsd, jó a csapat, csak szerintem harmadik erő max az afc-ben, és mivel erősebb a bengals ezért kell az extra allentől
Reméljük jön, ezzel+pats verés megvan az első kiemelés és még a könyöke is tudna pihenni a playoffra
több mint 3 éve
Akkor felesleges lejátszani a meccset. Szólni kéne a fiúknak is.Mert miben jobb a Bills mint a bengals? 😀Negatív vagy!Én sima bills vereségre 😀Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenlegKezdő RT nélkül, sérült (így limitált) DE-kkel, rookie CB-vel nem biztos. Szoros meccsre számítok, de bármi lehet.
ThySoul
SirPub
ThySoul
Bazsinho
Edzői karban? Nem. Támadó oldalon? Nem. Védő oldalon esetleg de ott meg annyival jobb a coaching hogy azt elmondani nem lehet
Persze allen jobb irányító mint burrow, meg ha eloszedi a superman jelmezt a szekrényből akkor qb1 ligaszinten, csak egyrészt sérült, másrészt azért az elmúlt két évben látszott hogy nem fog minden meccsen 300+ yardot passzolni, 50+ yardot futni meg atugrani 3 védőt
ThySoul
Nem kell minden meccsen superman módban tolni, hanem csak nyerni kell.
Erre volt már példa idén.
Bye weekig meg mekkora király volt minden.
Hullámzik a teljesítmény még meccseken belül is. És nem csak nálunk.
több mint 3 éve
Mert miben jobb a Bills mint a bengals? 😀Negatív vagy!Én sima bills vereségre 😀Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenlegKezdő RT nélkül, sérült (így limitált) DE-kkel, rookie CB-vel nem biztos. Szoros meccsre számítok, de bármi lehet.
ThySoul
SirPub
ThySoul
Bazsinho
több mint 3 éve
Kár hogy nem mentettem le a képet, de a 8 vagy 10 prediction -bol 2 mondta a Bills Wint.Nézz körül cbs 37-9 bills. Spread bills 1.5 aki Bengalst tippel mind kihangsúlyozza meglepetés. Itt nem a Bengals az esélyes. Minden PR ben elörébb a Bills. Milyen hyperól beszélsz?Negatív vagy!Én sima bills vereségre 😀Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenlegKezdő RT nélkül, sérült (így limitált) DE-kkel, rookie CB-vel nem biztos. Szoros meccsre számítok, de bármi lehet.
ThySoul
SirPub
ThySoul
Bazsinho
laoce
Nem rég néztem az NFL prediction showt. Ott is szintúgy, sőt a második félidőre 7,5 + pontot mondanak a Bengalsra.
Egyébként nem ellenszenv miatt írtam. Amiket követek oldalak azokon ezek jönnek.
Jóvan a cbsnel az a kolléga valszeg beivott rendesen.
több mint 3 éve
Nézz körül cbs 37-9 bills. Spread bills 1.5 aki Bengalst tippel mind kihangsúlyozza meglepetés. Itt nem a Bengals az esélyes. Minden PR ben elörébb a Bills. Milyen hyperól beszélsz?Negatív vagy!Én sima bills vereségre 😀Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenlegKezdő RT nélkül, sérült (így limitált) DE-kkel, rookie CB-vel nem biztos. Szoros meccsre számítok, de bármi lehet.
ThySoul
SirPub
ThySoul
Bazsinho
Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
Negatív vagy!Én sima bills vereségre 😀Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenlegKezdő RT nélkül, sérült (így limitált) DE-kkel, rookie CB-vel nem biztos. Szoros meccsre számítok, de bármi lehet.
ThySoul
SirPub
ThySoul
több mint 3 éve
Én sima bills vereségre 😀Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenlegKezdő RT nélkül, sérült (így limitált) DE-kkel, rookie CB-vel nem biztos. Szoros meccsre számítok, de bármi lehet.
ThySoul
SirPub
több mint 3 éve
Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenlegKezdő RT nélkül, sérült (így limitált) DE-kkel, rookie CB-vel nem biztos. Szoros meccsre számítok, de bármi lehet.
ThySoul
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Nem volt píz garázsraThe Bills got back from Chicago and their cars were buried in snow 😳
— Sports Illustrated (@SInow) December 25, 2022
(via @bigj9797pic.twitter.com/ZwnYBq8o79
több mint 3 éve
Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenlegNa igen. A Bills D gondja, hogy a no blitz koncepció akkor mūködik, ha a DL négyes megoldja a pass rusht. Jelenleg nem oldja meg.
ThySoul
Ellenben Burrow gyakorlarilag nem dob 15 yard fölé. Az pedig lezónázható. Fõleg, ha ilyen vegyes emberezõs, kreatív módon próbálja egy D#, csapdákkal. Hey! A Bills pont ilyen. 😊
Eccer le fogják majd a Bengalst, ha nem lép túl Burrow ezen. Túl fog lépni. Csinálták már egyébként, szenvedtek is a cicusok.
Mindenesetre két élcsapat, riválisok. Mutatni kell vmit.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenleg
több mint 3 éve
Köszönet a karácsonyi ajándékért! Az előttem szólókat nem akarom ismételni, csak reményemet fejezem ki, hogy Allen kidobálta magát, és erre a szezonra nem maradt a karjában több it. Amit nem értek, az a második negyedben elengedett punt. Miért nem fogták meg a huszason?
több mint 3 éve
Grt AFC East 1st place
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Talán ami pozitívum volt az offense terén az az, hogy a futójáték működött. A fal jól blokkolt Morse, majd később Bates nélkül is, a Singletary-Cook duó pedig jól hozta a yardokat. Cook külön dicséretet érdemel, most játszott a legjobban, mióta draftoltuk.Ezeket a totál homály Allen-dobásokat viszont nem igazán tudom hova tenni, mindkét pick az övé volt. Persze ha a rájátszásra megint hozza a januári formát, akkor ezek a pickek elég hamar kitörlődnek.
több mint 3 éve
Köszönjük az ajándékot, Allen meg olyan rendes gyerek, hogy adott még a maciknak is belőle! Ez ugyanaz a meccs volt, mint a tavalyi Atlanta elleni hazai. Csapnivaló QB-játék, szar idő, a defense pedig kisegíti a támadókat a szarból.Remélem a Po-ban is olyan lesz az offense mint tavaly, mert ez eddig nem túl meggyőző finoman fogalmazva
Tegyük ezt félre, és örüljünk a zsinórban harmadszorra bezsebelt csoportgyőzelemnek. 😊
Hungarian Bill
Mindegy, jövőhéten bengals, ha azt valahogy behuzzuk szinte fix az első kiemelés
több mint 3 éve
Köszönjük az ajándékot, Allen meg olyan rendes gyerek, hogy adott még a maciknak is belőle! Ez ugyanaz a meccs volt, mint a tavalyi Atlanta elleni hazai. Csapnivaló QB-játék, szar idő, a defense pedig kisegíti a támadókat a szarból.Tegyük ezt félre, és örüljünk a zsinórban harmadszorra bezsebelt csoportgyőzelemnek. 😊
Szerkesztette: Hungarian Bill
több mint 3 éve
Boldog karácsonyt Bills Mafia!Este remélhetőleg olyan ajándékot kapunk, aminek örülni is fogunk (pl. egy csoportgyőzelmet) 😊
több mint 3 éve
Ezt nem is gondoltam volna. Egyrészt jó dolog, másrészt annyira nem, mert ezekből a drive -okbol több TD lehetett volna.
több mint 3 éve
Basham & Morse out. Oliver & Phillips questionable. Oliver didn't practice at all on Thursday. Everybody else including Poyer & Bates good to go.Bates centerben?
több mint 3 éve
Ebben a kontextusban a Pro Bowl-ról volt szó, ami egyértelműen közönségszavazás. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy idén az AFC-ből beválasztott LB-k egyike sem nyújtott rosszabb teljesítményt Milanónál. Ettől függetlenül tartom, hogy az ő neve akkor se annyira felkapott, mint amennyire a teljesítménye alapján rászolgálna.Igen, viszont Milano körül nincs akkora hype sajnos.Valszeg első csapatos allpro lesz mondjuk (de második az fix)
Hungarian Bill
ThySoul
Az All-Pro jóval inkább szakmai alapokon nyugszik, reméljük, hogy oda bekerül.
több mint 3 éve
Igen, viszont Milano körül nincs akkora hype sajnos.Valszeg első csapatos allpro lesz mondjuk (de második az fix)
Hungarian Bill
több mint 3 éve
Igen, viszont Milano körül nincs akkora hype sajnos.
több mint 3 éve
4 jatekosunk pro bowler, Allen ,Diggs, Morse, Poyer.Azért Milano is odaèrhettet volna.