Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Jómagam is nagyon bízom benne, hogy rendbe jön Hamlin, ilyenkor jön rá az ember, hogy semmi sem fontosabb az emberi életnél!
több mint 3 éve
ThySoul Buffalo Bills 2 124
Source: Bills are flying home. They are not staying in Cincinnati.
több mint 3 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 615 — greenmedia10@gmail.com
A youtube sportdoki szerint az ütés pont olyan ritka pillanatban érte Hamlin mellkasát, amikor a szívverésével "összhangban" szívleállást okozott...

Millió ilyen ütközés van, és az egyetlen ilyen...
Proxyi
A mellkasán érte az ütés? Én a fejére gondoltam volna.
Felépülést neki.
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 711
Srácok! Remélem minden rendben lesz! Szurkolunk Hamlinnak, Ez lesz élete nagy meccse, meg kell hogy nyerje! Nincs más opció!
meme
Meg is fogja.

Előttetek pedig le a kalappal, mind vezetői, mind pedig szurkolói oldalt tekintve. Taylor és McDermott alighanem kihúzta az NFL-t a szarból azzal, hogy nem mentek bele a folytatásba.

A két tábor szurkolói a kórház előtt vannak most, mindenki várja a fejleményeket.
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Update on Damar:

His vitals are back to normal and they have put him to sleep to put a breathing tube down his throat. They are currently running tests.

We will provide updates as we have them.

több mint 3 éve
Proxyi 168
A youtube sportdoki szerint az ütés pont olyan ritka pillanatban érte Hamlin mellkasát, amikor a szívverésével "összhangban" szívleállást okozott...

Millió ilyen ütközés van, és az egyetlen ilyen...
több mint 3 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 840
Na ilyet sem láttam még. Egyébként teljesen érthetőek a reakciók.
Buffalo Bill
Írtam eredménykövetőben is: nem is akarok.
Remélem a nap folyamán a hírek megnyugvást hoznak mindenkinek.
több mint 3 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Srácok! Remélem minden rendben lesz! Szurkolunk Hamlinnak, Ez lesz élete nagy meccse, meg kell hogy nyerje! Nincs más opció!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Damar Hamlin, most kell igazán nagyot ütnöd! És fogsz is.

A Bills Mafia vár vissza!

Ezt borzasztó még a tv előtt is átélni... 😥
több mint 3 éve
cyberfox Buffalo Bills 79
Azert ez durva volt… elsore nem tunt olyan veszesnek, de ha igay amit a kibesyeloben irnak , h valszeg szivleallas akkor az nagyon felelmetes 😢
több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 525 — karsaijanos@gmail.com
Na ilyet sem láttam még. Egyébként teljesen érthetőek a reakciók.
több mint 3 éve
Elofordulhat h megszakad a merkozest..?
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
jobbulást Hamlinnek

több mint 3 éve
Egyrészt jó ez a Bengals, másrészt a védelmünk még keresi magát a meccsben. Két ilyen sérülés után nem sok jóra számítok.
több mint 3 éve
Go Bills
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 243 — Így remélem megfelelek nektek.....
Más is van, aki élőben nézi? Hajrá Bills!
Buffalo Bill
ajánlom ezt 😊

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Eredményközvetítő 2022 - NFL eredménykövetés | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 3 éve
Más is van, aki élőben nézi? Hajrá Bills!
több mint 3 éve
A lehető legjobb eset, hogy a Pats nyert tegnap, mert így egy mai győzelem esetén kizárt, hogy fejben már pihenőn legyen a csapat.

A hajnali meg egy tipikus 50-50 meccs, mindkét csapat nagyon jó formában, a cicusok nagyon jól menedzselték a szezon eleji krízist, és most már szó sincs SB hangoverről, egyértelműen számolni kell velük, ha oda akarunk érni Glendale-be.

Végre az időjárás nem lesz komoly tényező a gameplan során. Amire kíváncsi leszek, hogy Dorsey a múlt heti sikerességen felbuzdulva újra több futójátékot hív-e, vagy pedig megint az "oldd meg, Josh" lesz a jelszó. Érdekesség, hogy ligaszinten futási kísérleteket tekintve a legtöbb yardot (5.3) tesszük meg, szóval éppenséggel jobban ki lehetne ezt a részt bontani. Nekem nagyon tetszett, ahogy a Rams elleni szezonnyitón az elejétől fogva kontrolláltuk a meccset, megtalálva az ideális egyensúlyt a futó-és passzjátékok közt.

Védelmi oldalon az ulpi által korábban kifejtetteket osztom, kreatív playhívással azért összezavarható a Bengals offense, de a blitzekkel szerintem csak tökön lőjük magunkat, mert az ellen Burrow nagyon jó idén (is). Múlt héten sikerült jelentősen limitálni Fields-et, szerintem most is megvan a recept. Igaz, ehhez az kéne, hogy a passz elleni védekezésünk ne mondjon csődöt kulcspillanatokban...

Sokpontos, végletekig kiélezett meccsre számítok, ami a hazai pálya miatt inkább a Bengalsnak kedvez, ettől függetlenül ha idén tényleg be akarjuk húzni a SB-t, akkor egy ilyen PO-hangulatú meccsen is nyernünk kell. Óriási jelentősége lenne a pihenő+hazai pálya kombónak a rájátszás során.

GO BILLS!

Fun fact: pár nappal ezelőtt 6 éve pont a Bengals segített hozzá minket ahhoz, hogy megszakadjon a szégyenteljes, rájátszás nélküli sorozatunk. Azóta jó látni, hogy mindkét franchise mennyire pozitív változáson ment keresztül.
több mint 3 éve
Ismerve a szerencsénket tuti verjük a bengalst aztán a Pats ellen bukjuk az első kiemelést
több mint 3 éve
 www.instagram.com/p/Cm2YC7vAx0Q/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Erre gondolsz ? Vagy a másik a vedelemmel kapcsolatban?
Bazsinho
Igen erre én is azt mondom hogy oké a meccsen menjen a TT de itt még lehet árt is vele a csapatnak. Mert jelen esetben a Bills is úgy felszivhatja magát mint mi a Kansas ellen.
WhoDey83
Jordan philips konkrétan kirakta sztoriba, vagyis biztos téma a csapaton belül.
A LB sorral kapcsolatban mondta hogy elég szolid egység, meg hát kétszer is kiemelve hogy azért ez messze van a Ravens től.
Bazsinho
A védelemre tett célzásra, de akkor jolvan, a csapat is tud már róla 😀
több mint 3 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu

Bazsinho
Igen erre én is azt mondom hogy oké a meccsen menjen a TT de itt még lehet árt is vele a csapatnak. Mert jelen esetben a Bills is úgy felszivhatja magát mint mi a Kansas ellen.
WhoDey83
A LB sorral kapcsolatban mondta hogy elég szolid egység, meg hát kétszer is kiemelve hogy azért ez messze van a Ravens től.
Bazsinho
Ezek mi okos ötletek. Hogy bejött már Jujunak is a táncika. Nem pofázni kell hanem focizni

Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 248

Bazsinho
WhoDey83
több mint 3 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275

Bazsinho

Welcome To The Jungle
több mint 3 éve
Bills győzelmekben gazdag új évet!
több mint 3 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 248
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/622499131_18086371472173391_362322011301367637_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=103&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=WqJZYe7BngoQ7kNvwE8u0bL&_nc_oc=AdkgxlOKGH4feQaL0KwEAVjJlgoqX9ZRCBUboCcqUnBp4iiBR8UgbQaEr5JqB0aa_cs&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=9bi-hGfJQA8Xy7vDOto0_w&oh=00_AftppbqaJBkGbuvFk2FFh4HMafmgYgHdhYRXJorI10AmXg&oe=699C704B
Sports Illustrated | Do you agree? 🤔 @themmqb | Instagram
7,308 likes, 177 comments - sportsillustrated on December 31, 2022: "Do you agree? 🤔 @themmqb".