Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 3 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Ha azt nézzük, hogy gyakorlatilag végig vezettünk, akkor kézben tartottuk a meccset. A játék képe alapján viszont a Colts hálás volt, amiért múlt héten gyakorlatilag mi juttattuk be őket a rájátszásba.

Szerintem valamennyiünknek le kell gurítani valami töményet, mert ez a végjáték rohadt sok volt, úgyhogy cheers! Jövő héten egyértelműen több kell, és nem nekünk a töményből. 😊

Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki.
Hungarian Bill
Annyi bort ittam a meccs alatt, hogy már meg sem tudnám számolni Rivers gyerekeit.

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
25 év után így kell PO meccset nyerni

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 005
Meglett a győzelem ez számít, végre mentünk egy kört.
Az a 30000 yardos benyelt Sack te úristen, hát bazd már ki oldalra Józsi.
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Ha azt nézzük, hogy gyakorlatilag végig vezettünk, akkor kézben tartottuk a meccset. A játék képe alapján viszont a Colts hálás volt, amiért múlt héten gyakorlatilag mi juttattuk be őket a rájátszásba.

Szerintem valamennyiünknek le kell gurítani valami töményet, mert ez a végjáték rohadt sok volt, úgyhogy cheers! Jövő héten egyértelműen több kell, és nem nekünk a töményből. 😊

Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki.
több mint 3 éve
Ez a rájátszás. Az offense 1x hibázott bele (szép volt Josh). A special team és a defense szar.

több mint 3 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Grat a továbbjutáshoz!
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés
A Colts a futasokbol es a screenekbol el meg. Eddig. Csak.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés
Sajnos jó ez a Colts. Idegbaj!
Buffalo Bill
Amugy tenyleg meglepoen jol tartjak magukat. A Bills D majd feljebb tekeri a fordulatszamot es le fogjak zarni a meccset. Relax

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Hamarosan vége az első félidőnek. Mentálisan nagyon erősek vagyunk. (Valaki lelőné a két károgó kommentátort?) Mi kezdjük a harmadik negyedet, talán sikerül ellépnünk. A rugójuk piszok jó. Nem tudtunk felszabadultan támadni. Hogy mégis ez az eredmény, az ránk nézve hízelgő, illetve azu edzőket dicséri és a csapatot. Remegek az idegtől.
Buffalo Bill
Special team ma nem akar nyerni.

több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
Hamarosan vége az első félidőnek. Mentálisan nagyon erősek vagyunk. (Valaki lelőné a két károgó kommentátort?) Mi kezdjük a harmadik negyedet, talán sikerül ellépnünk. A rugójuk piszok jó. Nem tudtunk felszabadultan támadni. Hogy mégis ez az eredmény, az ránk nézve hízelgő, illetve azu edzőket dicséri és a csapatot. Remegek az idegtől.
több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
Sajnos jó ez a Colts. Idegbaj!
több mint 3 éve
Bills will have Stefon Diggs, Cole Beasley and Muffalo_Bafia for today’s playoff matchup with the Colts, per source. Buffalo plays first home playoff game in 25 years with a full arsenal for Josh Allen.

több mint 3 éve
Beasley is active ma! 😊
több mint 3 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
Úgy is van!
PO Gameday!!!
GO BILLS!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 3 éve
Indul a rájátszás, ráadásul nézők előtt! Valamiért úgy érzem, hogy végig kézben lesz tartva ez a meccs, és a futás elleni védekezésünk is rendben lesz. Egyáltalán nem rossz csapat az Indy, és pont a futójátékuk a mi Achilles-sarkunk, de ezt a meccset úgy érzem, csak mi bukhatjuk el. Igazán jó lenne végre nyerni, talán ez egy újabb gátat szakíthat át, ami akár tényleg a nagydöntőig vihet bennünket.

19:05-re mindenki a TV, stream elé! 😊
több mint 3 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 623
Két dologgal kapcsolatban írnék, és kiváncsi vagyok a véleményetekre. 1. Sok szó esik Allenről, Diggsről, a remek védelemről, de senki sem említi meg a támadó falat, amelyik - szerintem - pokoli munkát végez. Nekik köszönhető, hogy Allennek van bő öt másodperce (átlagosan) célpontot keresni. Olyan pasz-siettetőket semlegesítettek, akik más QB-ket kétszer is lenyomnak meccsenként. Egy Bravót nekik!
2. Már három hete olvasgattam arról, hogy SB gyanus ez a csapat. Nem hittem el. Még vasárnap is azt mondtam a nejemnek (aki az utolsó heteknek hála lelkes BB szurkoló lett!!!), hogy egy döcögős, alig-alig győzelem a delfinek ellen csak megerősíteni a kételyeimet. De az első negyed szenvedését levetkőzve olyan játékot mutatott a csapat, hogy most már én is elhiszem: akár a nagy döntőig is menetelhetünk. Diggset rettenetesen őrizték, nem baj, van másik! Baesley sérült, nem baj, van másik.
Szerintetek? Merjünk álmodozni?
Buffalo Bill
Az FB oldal amit HB említett, pedig minden Bills szurkernek erősen ajánlott!
BillsFan
Miért ajánlott? Nekem nincs facem. 😁
Bazsinho
Egyrészt, kevés magyar Bills szurkolói oldal van, másrészt az említett elég minőségi szerintem. Injury reportot pl mindig innen nézem, de ha valamiért kevés időm van az adott nap akkor is ez a legjobb megoldás a csapattal kapcsolatos hírek megnézésére
több mint 3 éve
jó a buli 😊

Löfli
 coub.com/view/alq58
több mint 3 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
jó a buli 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 3 éve
Két dologgal kapcsolatban írnék, és kiváncsi vagyok a véleményetekre. 1. Sok szó esik Allenről, Diggsről, a remek védelemről, de senki sem említi meg a támadó falat, amelyik - szerintem - pokoli munkát végez. Nekik köszönhető, hogy Allennek van bő öt másodperce (átlagosan) célpontot keresni. Olyan pasz-siettetőket semlegesítettek, akik más QB-ket kétszer is lenyomnak meccsenként. Egy Bravót nekik!
2. Már három hete olvasgattam arról, hogy SB gyanus ez a csapat. Nem hittem el. Még vasárnap is azt mondtam a nejemnek (aki az utolsó heteknek hála lelkes BB szurkoló lett!!!), hogy egy döcögős, alig-alig győzelem a delfinek ellen csak megerősíteni a kételyeimet. De az első negyed szenvedését levetkőzve olyan játékot mutatott a csapat, hogy most már én is elhiszem: akár a nagy döntőig is menetelhetünk. Diggset rettenetesen őrizték, nem baj, van másik! Baesley sérült, nem baj, van másik.
Buffalo Bill
BillsFan
Bazsinho
Akko mind1 is 😊

több mint 3 éve
Buffalo Bill
BillsFan
több mint 3 éve
Buffalo Bill
1. Az O-line passz blokkolása fenomenális, viszont a futás blokkolás nem az igazi, ezért nem emelik őket olyan magasságokba. Kétségtelen ha megy a passz akkor kevesebb futás is elég kell legyen de SB-t nyerni mindkettőre szükség lenne szerintem. Az elvárásokkal óvatos vagyok a múltbeli események miatt 😉

Szerkesztette: BillsFan

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
🤣

több mint 3 éve
Közben jutott eszembe a harmadik téma. Muffalo Bafia sporinak köszönöm a címet. Hiába mentem el az egyik héten, a következőn nem akar beindulni. A kapott cím is gyakran lefagyott. Ilyenkor frissítek, újabb elérhetőségeket keresgélek. Veletek is így van?
Buffalo Bill
Amit küldök, azt ne mentsd el, ezek a linkek mindig az adott meccsekre vannak generálva.

Ezt mentsd el:  buffstreamz.com/nfl-streams/

Itt katt a "Watch" gombra, ami átvezet az éppen aktuális meccsekre. Ott katt a Bills meccsére (másik meccsre tilos mert boksz lesz!!) és bejön egy hosszú sor, rangsorolt stream. Ott általában a buffstreamz vagy a topstreamer linkek a legjobbak.

Szerkesztette: Muffalo_Bafia

több mint 3 éve
Közben jutott eszembe a harmadik téma. Muffalo Bafia sporinak köszönöm a címet. Hiába mentem el az egyik héten, a következőn nem akar beindulni. A kapott cím is gyakran lefagyott. Ilyenkor frissítek, újabb elérhetőségeket keresgélek. Veletek is így van?
Buffalo Bill
Az itteni eredménykövetőben általában szoktak az adminok streameket is prezentálni, illetve ha Facebookon like-olod a magyar szurkolói oldalt (  www.facebook.com/buffalobillshu ), ott is a meccsek előtt jelenítenek meg streameket.

És persze, hogy merjünk nagyot álmodni, max pofára esünk, de abban meg már évtizedes gyakorlatunk van! 😊
több mint 3 éve
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 178 — White lives matter
Kól Bízli nem fog sajnos játszani a hétvégén. Azért fájó ez nekem igazán, mert külsőre nagyon hasonlítunk. Nah, mindegy, drukkolok neki, hogy felépüljön.