NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
9
7
2:00, Net4+
Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Ha olyan elso félidőt nyomunk, akkor baj lesz az alkohollal.Az a hajnali meccs után jó előjel. 😀Na, hát kíváncsi vagyok hogyan fogunk kiesni a chargersnél is látványosabban, ha valaki hát mi képesek leszünk ráLehet ez lesz. Az összes beharangozó azon van hogy fognak megverni futassal, meg blitzel, meg Allen majd nyom 4 interceptiont.
#achokerektartsanakossze
ThySoul
Arról szó sem esik, hogy a Bills hogy nyerhet. 😆😆😆
Bazsinho
iktriad
több mint 3 éve
Az a hajnali meccs után jó előjel. 😀Na, hát kíváncsi vagyok hogyan fogunk kiesni a chargersnél is látványosabban, ha valaki hát mi képesek leszünk ráLehet ez lesz. Az összes beharangozó azon van hogy fognak megverni futassal, meg blitzel, meg Allen majd nyom 4 interceptiont.
#achokerektartsanakossze
ThySoul
Bazsinho
több mint 3 éve
Na, hát kíváncsi vagyok hogyan fogunk kiesni a chargersnél is látványosabban, ha valaki hát mi képesek leszünk ráLehet ez lesz. Az összes beharangozó azon van hogy fognak megverni futassal, meg blitzel, meg Allen majd nyom 4 interceptiont.
#achokerektartsanakossze
ThySoul
több mint 3 éve
Szeretnék meginvitálni minden kedves bowl.hu olvasót egy kis szórakozásra az esti meccsre, szóval bemutatom a bills-dolphins meccs hivatalos ivós játékát:
Szabályok egyszerűek, a képen látható események bekövetkeztekor inni kell, fehér mező esetében 1,piros esetében 2, zöld esetében 3 kortyot. Győztest nem hirdetünk, hiszen mindenki nyert egy kicsit azzal hogy ilyen minőségi meccset izgulhat végig <3
több mint 3 éve
Na, hát kíváncsi vagyok hogyan fogunk kiesni a chargersnél is látványosabban, ha valaki hát mi képesek leszünk ráHa az segít én jövök a Bandwagonra, innentől Go Bills Maffia! 😊
#achokerektartsanakossze
ThySoul
több mint 3 éve
Na, hát kíváncsi vagyok hogyan fogunk kiesni a chargersnél is látványosabban, ha valaki hát mi képesek leszünk rá#achokerektartsanakossze
több mint 3 éve
Hamlin bennt volt a fiúknál, láthatóan jókedv mindenhol. Ez talán még több plusszt ad a srácoknak.
több mint 3 éve
If there is an AFC Championship Game between the #Chiefs and #Bills, the neutral site will be Mercedes-Benz Stadium in Atlanta, the NFL announced.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Hyde esetében azért kérdéses több hónap kihagyás után hogy jön vissza, de igen, a bengals ellen nagyon kéne 😀Igen. Főleg Micah. Biztos javulna a secHyde és Crowder is edzésbe állt.Mindkettő irgalmatlanul kéne egyébként
Akár a divisonal körben beszallhatnak. Erről szólnak a Billses oldalak.
Bazsinho
ThySoul
Bazsinho
Crowdert meg nem tudom, a slotba elkene, ha eltudja kapni a labdát már előrébb vagyunk. A lényeg hogy jövőhétvégére rendben legyenek, ha az állapotuk megfelelő pár snapet/drive-ot kaphatnának a dolphins ellen is hogy kopjon a rozsda
több mint 3 éve
Egyébként az NFL baromi rendes hogy 3 éven belül 2x is megkaptuk a WC kör 7 órás meccsét, hiába na, a magyar Bills szurkoló tábor olyan piac amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.5 év alatt 3×, anno velünk is akkor játszottatok, amikor 10-3-ra nyertünk és még Tyrod volt a kezdő QB.
ThySoul
több mint 3 éve
Egyébként az NFL baromi rendes hogy 3 éven belül 2x is megkaptuk a WC kör 7 órás meccsét, hiába na, a magyar Bills szurkoló tábor olyan piac amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.A Mafia küldött egy bölényfejet Goody-nak?
ThySoul
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Tua sem jàtszik ellenünk...

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 3 éve
Azon azért meglepődnek.😁Hamlin pedig otthon gyogyulgathat. Nagyszerű hírek. 😀A Superbowl-on már lehet hogy játszani is fog 😊
Bazsinho
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Igen. Főleg Micah. Biztos javulna a secHyde és Crowder is edzésbe állt.Mindkettő irgalmatlanul kéne egyébként
Bazsinho
ThySoul
több mint 3 éve
Hamlin pedig otthon gyogyulgathat. Nagyszerű hírek. 😀A Superbowl-on már lehet hogy játszani is fog 😊
Bazsinho
több mint 3 éve
Hyde és Crowder is edzésbe állt.Mindkettő irgalmatlanul kéne egyébként
Bazsinho
több mint 3 éve
Hamlin pedig otthon gyogyulgathat. Nagyszerű hírek. 😀
több mint 3 éve
Hyde és Crowder is edzésbe állt.Akár a divisonal körben beszallhatnak. Erről szólnak a Billses oldalak.
több mint 3 éve
Egyébként az NFL baromi rendes hogy 3 éven belül 2x is megkaptuk a WC kör 7 órás meccsét, hiába na, a magyar Bills szurkoló tábor olyan piac amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.
több mint 3 éve
Én gomba vagyok, és tudok úszni...Miért te nem tudsz úszni?Akkor mivel magyarázod azt hogy úszik?!Nem játszottunk jól a labda egyik oldalán sem, jöhet playoff formánk! Squish the fish again!A delfin nem hal..... 😀
BillsFan
DM13
ThySoul
DM13
több mint 3 éve
A tippmixem sem hal és mindig úszik.Miért te nem tudsz úszni?Akkor mivel magyarázod azt hogy úszik?!Nem játszottunk jól a labda egyik oldalán sem, jöhet playoff formánk! Squish the fish again!A delfin nem hal..... 😀
BillsFan
DM13
ThySoul
DM13
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
hu.m.wikipedia.org/wiki/DelfinMiért te nem tudsz úszni?Akkor mivel magyarázod azt hogy úszik?!Nem játszottunk jól a labda egyik oldalán sem, jöhet playoff formánk! Squish the fish again!A delfin nem hal..... 😀
BillsFan
DM13
ThySoul
DM13
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Miért te nem tudsz úszni?Akkor mivel magyarázod azt hogy úszik?!Nem játszottunk jól a labda egyik oldalán sem, jöhet playoff formánk! Squish the fish again!A delfin nem hal..... 😀
BillsFan
DM13
ThySoul