Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Meg is jött az első szurkolói merchem (egy baseball sapi) ami azt jelenti hogy mostmár biztos verjük a Ravens vasárnap hajnalbanNekem is. ☺
ThySoul
Akkor most dontetlen lesz es OT? 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
ThySoul
1 623
Meg is jött az első szurkolói merchem (egy baseball sapi) ami azt jelenti hogy mostmár biztos verjük a Ravens vasárnap hajnalban
több mint 3 éve
Report: Ankle injury finishes Zack Moss' season https://t.co/mdFdzgCEVY
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) January 11, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Vasárnap hajnali program: Bills - Ravens 02:15-től.
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Ezért kell vele még most hosszabbítani, mert ezek miatt az okok miatt csak "diszkontabb" lesz a szerződése, és ahogy haladunk előre, egyre jobban "értéktelenedik" majd el.Allen holtszezonbeli szerződéséről kinek mi a véleménye? Brutális éve van az tény, de én szerintem várnék egy évet Beane helyébenAzért úgy látom, hogy Allent nem igazán a pénz mozgatja. Igen komoly családi vállalkozásuk van egy több száz hektáros ranch-en Kaliforniában, és Allen pedig imádja Buffalót. De ez nem jelenti azt, hogy két zacskó mogyoróval megelégszik.
ThySoul
Hungarian Bill
A spórolt pénzból meg értelmes védőfalember jöjjön.
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Egyébként tiéd a Facebook oldal? (te linkelted pár napja)Nem, nem az enyém, én csak lelkes rajongó vagyok. 😊 Fogalmam nincs egyébként, hogy ki csinálja, de nagyon minőségi munkát végez az illető, az tény. Mindenesetre köszi, minden gratulációt szívesen veszek. 😀
Ha igen akkor gratula, tok minőségi, napi többször is felnézek, FK után a második forrásom 😊
ThySoul
több mint 3 éve
ThySoul
1 623
Nekem is így tűnik, szeretném is hogy maradjon sokáig.Allen holtszezonbeli szerződéséről kinek mi a véleménye? Brutális éve van az tény, de én szerintem várnék egy évet Beane helyébenHa Super Bowlt nyer, meg kell neki adni mindenképp. Én már most is megadnám neki, főleg ha megnézzük, hogy Jared Goffok vagy Kirk Cousinsok milyen szép húsos szerződéseket kaptak.
ThySoul
Azért úgy látom, hogy Allent nem igazán a pénz mozgatja. Igen komoly családi vállalkozásuk van egy több száz hektáros ranch-en Kaliforniában, és Allen pedig imádja Buffalót. De ez nem jelenti azt, hogy két zacskó mogyoróval megelégszik.
Az tény, hogy az offseason legnagyobb kérdése Allen hosszabbítása lesz.
Hungarian Bill
Egyébként tiéd a Facebook oldal? (te linkelted pár napja)
Ha igen akkor gratula, tok minőségi, napi többször is felnézek, FK után a második forrásom 😊
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
kik ezek a noobokWentz meg Goff pl megmutatta miért érdemes várni 😀Allen holtszezonbeli szerződéséről kinek mi a véleménye? Brutális éve van az tény, de én szerintem várnék egy évet Beane helyébenHa várnak vele még egy évet, akkor még többet kell elé tolni. Akkor megbokszolom a front officet!!!!
ThySoul
Muffalo_Bafia
Egyébként benne vagyok az ideibe is, ha Allen a korai nagypénz miatt nem kér annyit/valami csapatbarát contract lesz (és mondjuk könnyen kiléphet belőle a csapat ha úgy alakul)
ThySoul
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Allen holtszezonbeli szerződéséről kinek mi a véleménye? Brutális éve van az tény, de én szerintem várnék egy évet Beane helyébenHa Super Bowlt nyer, meg kell neki adni mindenképp. Én már most is megadnám neki, főleg ha megnézzük, hogy Jared Goffok vagy Kirk Cousinsok milyen szép húsos szerződéseket kaptak.
ThySoul
Azért úgy látom, hogy Allent nem igazán a pénz mozgatja. Igen komoly családi vállalkozásuk van egy több száz hektáros ranch-en Kaliforniában, és Allen pedig imádja Buffalót. De ez nem jelenti azt, hogy két zacskó mogyoróval megelégszik.
Az tény, hogy az offseason legnagyobb kérdése Allen hosszabbítása lesz.
több mint 3 éve
ThySoul
1 623
Wentz meg Goff pl megmutatta miért érdemes várni 😀Allen holtszezonbeli szerződéséről kinek mi a véleménye? Brutális éve van az tény, de én szerintem várnék egy évet Beane helyébenHa várnak vele még egy évet, akkor még többet kell elé tolni. Akkor megbokszolom a front officet!!!!
ThySoul
Muffalo_Bafia
Egyébként benne vagyok az ideibe is, ha Allen a korai nagypénz miatt nem kér annyit/valami csapatbarát contract lesz (és mondjuk könnyen kiléphet belőle a csapat ha úgy alakul)
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Allen holtszezonbeli szerződéséről kinek mi a véleménye? Brutális éve van az tény, de én szerintem várnék egy évet Beane helyébenHa várnak vele még egy évet, akkor még többet kell elé tolni. Akkor megbokszolom a front officet!!!!
ThySoul
több mint 3 éve
ThySoul
1 623
Allen holtszezonbeli szerződéséről kinek mi a véleménye? Brutális éve van az tény, de én szerintem várnék egy évet Beane helyében
több mint 3 éve
A megérdemelt győzelmet úgy értettem, hogy lehetetlen pozíciókból indultunk, mégis sikerült pontokat szereznünk. Egy gyengébb csapat elvérzett volna a saját endzónájánál. És ide számítom a bíráskodást is, az az utolsó visszanézés szemétség volt. Ez a Colts rettenetesen jól játszott, alaposan felkészült belőlünk. Csak gratulálni tudok,Megérdemeltük a győzelmet. A bírókat pedig húzzák le a klotyón. Reich még tapasztalatlan edző, eltaktikázta az időkérést. Ennél már csak jobb jöhet. Bárki is lesz a következő, mi már túl vagyunk a mélyponton.Gratulalok!! Mostantol nektek szurkolok! Az, hogy megerdemeltetek, erdekes kerdes. Szerintem inkabb mi basztuk el, mint hogy Ti nyertetek meg.🙂 ez mar teljesen mind1, hajra Bills! 😉
Azt mondom, igazán szép szezonunk volt (eddig). 6-0 a csoportellenfelekkel szemben, 13-3 mérleg, rájátszás, ott is egy győzelem. Nincs sok csapat, amelyik ugyan ezt elmondhatja hétfőn.
Bass-tól bocsánatot kérek.
Buffalo Bill
Bence94
több mint 3 éve
Buli van!Bills Mafia is on FIRE (via @Bakerian11) pic.twitter.com/T8g5v9ge1G
— Barstool Sports (@barstoolsports) January 9, 2021
Madden hates me.
több mint 3 éve
LOL? Meg szanalmas?A Colts a futasokbol es a screenekbol el meg. Eddig. Csak.Miert Ti mibol eltek meg?😂😂😂 LOL. Ez egy szanalmas komment volt, foleg Toled, Ravens drukkerkent.☺️Ami kesik, nem mulik.😉
RedFive
Bence94
A bucsu fajdalma beszel beloled*, en legalabbis betudom annak.
Aligha tevedek.
Valamint, pusztan leirtam amit promt latok. A tenyt, amiben semmi dehonesztalo nem volt. (*) Azt is hogy 'eddig'. Es lon, ha kellett, hat jottek a hosszabb passzok is. Vagod, hogy haladtatok vele? Tobb osszyard a vegen, pont. (*)
Nem karorvendtem (*) mert vegig nyilt meccset jatszottatok idegenben, es emelt fovel tavozott a Colts. Gratulalok hozza. Ahogy a Billsnek is a tovabbjutashoz. Ennyi. A Ravens meg egy deklaraltan futasorientalt csapat, nahat! Imadom ezt a focit. Nem rosszallom ha 24 ora mulva felhivjak ra a figyelmem (*), hatha epp amnezias leszek. Beke veled. Eleg is az OFFbol.
Gratula a Bills tovabbjutasahoz!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Report: Bills fear Zack Moss could be out for rest of playoffs https://t.co/nWEAseNNue
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) January 9, 2021
Madden hates me.
több mint 3 éve
NC
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 3 éve
Madden hates me.
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Összességében véve a gameplan ült nálatok, az a sejtelmem beigazolódott, hogy hatékony futójátékkal lenyomjátok a labdát a védelem torkán. Ami még pluszban meglepett, hogy Rivers se játszott rosszul. Szerintem ha nem mi, vagy a Chiefs vagyunk az ellenfél, ez a játék bárki ellen továbbjutást ért volna. De azért hozzá kell tenni azt is, hogy a végén a 100%-os fumble benézése egyértelműen nektek kedvezett.Megérdemeltük a győzelmet. A bírókat pedig húzzák le a klotyón. Reich még tapasztalatlan edző, eltaktikázta az időkérést. Ennél már csak jobb jöhet. Bárki is lesz a következő, mi már túl vagyunk a mélyponton.Gratulalok!! Mostantol nektek szurkolok! Az, hogy megerdemeltetek, erdekes kerdes. Szerintem inkabb mi basztuk el, mint hogy Ti nyertetek meg.🙂 ez mar teljesen mind1, hajra Bills! 😉
Azt mondom, igazán szép szezonunk volt (eddig). 6-0 a csoportellenfelekkel szemben, 13-3 mérleg, rájátszás, ott is egy győzelem. Nincs sok csapat, amelyik ugyan ezt elmondhatja hétfőn.
Buffalo Bill
Bence94
Köszi a szurkolást, szerintem a közeljövőben ismét találkozunk a PO-ban. 😉
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Megérdemeltük a győzelmet. A bírókat pedig húzzák le a klotyón. Reich még tapasztalatlan edző, eltaktikázta az időkérést. Ennél már csak jobb jöhet. Bárki is lesz a következő, mi már túl vagyunk a mélyponton.Gratulalok!! Mostantol nektek szurkolok! Az, hogy megerdemeltetek, erdekes kerdes. Szerintem inkabb mi basztuk el, mint hogy Ti nyertetek meg.🙂 ez mar teljesen mind1, hajra Bills! 😉
Buffalo Bill
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Ravens és Colts fan fight a BILLS topicban. Most a jó Bills fannak lenni!A Colts a futasokbol es a screenekbol el meg. Eddig. Csak.Miert Ti mibol eltek meg?😂😂😂 LOL. Ez egy szanalmas komment volt, foleg Toled, Ravens drukkerkent.☺️Ami kesik, nem mulik.😉
RedFive
Bence94
több mint 3 éve
Megérdemeltük a győzelmet. A bírókat pedig húzzák le a klotyón. Reich még tapasztalatlan edző, eltaktikázta az időkérést. Ennél már csak jobb jöhet. Bárki is lesz a következő, mi már túl vagyunk a mélyponton.Azt mondom, igazán szép szezonunk volt (eddig). 6-0 a csoportellenfelekkel szemben, 13-3 mérleg, rájátszás, ott is egy győzelem. Nincs sok csapat, amelyik ugyan ezt elmondhatja hétfőn.
több mint 3 éve
Bence94
1 949
A Colts a futasokbol es a screenekbol el meg. Eddig. Csak.Miert Ti mibol eltek meg?😂😂😂 LOL. Ez egy szanalmas komment volt, foleg Toled, Ravens drukkerkent.☺️Ami kesik, nem mulik.😉
RedFive
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Grat srácok, Allennel hosszú ideig szép időszakotok lehet! | (Na nem olyan hosszú és szép, mint nekem Bills GM-ként egy online madden ligában anno, Milos Novakkal a jugoszláv menekült madden generált irányítómmal, de azért szép!) |Mi az a tight end?
A védelemtől ennél picit több kell majd a KC ellen, a kulcs pillanatokban talán inkább mi hibáztunk. De a playoff győzelem az playoff győzelem.
Mossnak mielőbbi gyógyulást, remélhetőleg elbírja az offense a kiesését.
A TE-ket soha nem használjátok, vagy csak ma kaptak kisebb szerepet? Mondjuk ilyen WR állománnyal meg ilyen ágyú karú Allennel elég ha blokkolnak...😊
Borbinho
több mint 3 éve
Grat srácok, Allennel hosszú ideig szép időszakotok lehet! | (Na nem olyan hosszú és szép, mint nekem Bills GM-ként egy online madden ligában anno, Milos Novakkal a jugoszláv menekült madden generált irányítómmal, de azért szép!) | A védelemtől ennél picit több kell majd a KC ellen, a kulcs pillanatokban talán inkább mi hibáztunk. De a playoff győzelem az playoff győzelem.
Mossnak mielőbbi gyógyulást, remélhetőleg elbírja az offense a kiesését.
A TE-ket soha nem használjátok, vagy csak ma kaptak kisebb szerepet? Mondjuk ilyen WR állománnyal meg ilyen ágyú karú Allennel elég ha blokkolnak...😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."