Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Buffalóban kicsit átnevezték mára az utakat:news.wbfo.org/post/niagara-square-transforms-bills-mafia-square-ahead-afc-championship-game-1
több mint 3 éve
Why would they choose this road when, more often than not, heartbreak is a certainty?
— CBS Sports (@CBSSports) January 24, 2021
CBS Sports Presents “The Struggle,” our AFC Championship Tease featuring Jay-Z and VonLichten. pic.twitter.com/xhCHL2krvy
hajrá Bills! 😊
több mint 3 éve
Pénteken megjött a két "Bills Mafia" pólónk. Jó előjelek! De osztom Hungarian Bill véleményét: várakozáson felüli a szezon, de ha már eddig eljutottunk... (És a Ravens elleni védelem is optimistává tett.)
több mint 3 éve
Steve Ribbed
400
Hello Bills Mafia!A támogatásomra számíthattok a Kansas elleni AFC döntőn, sőt ha úgy alakul a Super Bowlon is, mert a négy talpon maradt csapat közül a tiétek a legszimpatikusabb.
Tehát Hajrá Bills, nyerjétek meg végre az első gyűrűtöket!
#egy49ersFan
Szerkesztette: Steve Ribbed
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
Na gyerekek, az AFC bajnoki cim, es a Super Bowlba jutas a tet. 😊 Hajrá!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
GAMEDAY!!!GO BILLS!
Mutassuk meg!!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Ha L lesz, akkor kérem vissza Rex Ryant!Köré az alábbi stábot ajánlom:
Muffalo_Bafia
Ass. HC: Rob Ryan
OC: Nate Hackett
DC: Dave Wannstedt
ST: Danny Crossmann
Jövőre is meglennének a rekordok, az már más kérdés, hogy milyen előjelűek. 😊
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Ha L lesz, akkor kérem vissza Rex Ryant!
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Kevesebb, mint 12 óra és kiderül, ki a király az AFC-ben! 😊Személy szerint az én várakozásaim már most felülmúlta ez a szezon, de ha már ott állunk a Super Bowl kapujában, akkor illő lenne be is lépni!
LET'S GO BUFFALO!
több mint 3 éve
Ha van Athletic elöfizetésetek van egy rohadt jó cikk McDermottról.theathletic.com/2339679/2021/01/23/sean-mcdermott-buffalo-bills-andy-reid-eagles-panthers
Szerkesztette: tenorx
több mint 3 éve
Bills blocked Eagles attempt to interview Brian Daboll last week: https://t.co/Mmqjzw6vhw
— Jason La Canfora (@JasonLaCanfora) January 23, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Beane az év menedzsere Daboll az év segédedzője
több mint 3 éve
A facén láttam: "Kansas! The Winter is coming!" és a menet élen Josh Allen masírozott.Mondjuk nekik az nem jott be. 😉
Buffalo Bill
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
A facén láttam: "Kansas! The Winter is coming!" és a menet élen Josh Allen masírozott.
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Mi???? Épp azon kezd a hányinger kerülgetni, hogy közel állunk műmájer mcdaniels kinevezéséhez.... Bárcsak nálunk is visszamondaná, ha így lenne, akkor esetleg jöhet Daboll 😛Az edzőkeringő nyertesei:Azért még várjunk ezzel, lehet ti még fel tudtok vázolni egy olyan projektet, amin elgondolkodik Daboll. De a legbölcsebb döntést akkor hozza, ha vár még egy évet. Jövőre a Bears vonzó célpont lehet neki szerintem, főleg ha magasan tud majd QB-t draftolni.
mobile.twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1351247095039209477
dande
Hungarian Bill
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Az edzőkeringő nyertesei:Azért még várjunk ezzel, lehet ti még fel tudtok vázolni egy olyan projektet, amin elgondolkodik Daboll. De a legbölcsebb döntést akkor hozza, ha vár még egy évet. Jövőre a Bears vonzó célpont lehet neki szerintem, főleg ha magasan tud majd QB-t draftolni.
mobile.twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1351247095039209477
dande
több mint 3 éve
Az edzőkeringő nyertesei:mobile.twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1351247095039209477
több mint 3 éve
Hát eddig is eljutottunk... Drukkolok Mahomes felépüléséért, mert egy olyan (esetleges) győzelem, ahol nem játszik ellenünk, nem igazán meggyőző. Hallgathatnánk a "mi lett volna, ha" kifogásokat. Gyógyuljon meg, úgy zúzzuk le a főnököket. (Vagy kapjunk ki.) Ez a szezon így is, úgy is szép volt.Szerintem, bár a sportértéke valóban nagyobb, ha Mahomes-szal győzitek le a KC-t, ha győztök, le kell tojni a buborgókat. Az NFL-ben nincs könnyű ellenfél, a PO-ban meg főleg! Itt nincs vigaszág, SB-ba ingyen nem jut senki......
Buffalo Bill
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Hát eddig is eljutottunk... Drukkolok Mahomes felépüléséért, mert egy olyan (esetleges) győzelem, ahol nem játszik ellenünk, nem igazán meggyőző. Hallgathatnánk a "mi lett volna, ha" kifogásokat. Gyógyuljon meg, úgy zúzzuk le a főnököket. (Vagy kapjunk ki.) Ez a szezon így is, úgy is szép volt.
több mint 3 éve
Daboll marad Buffaloban vajon? Eagles Texans a szabad már csak, jelenleg egyikse egy leányálom (és finoman fogalmaztam akkor), főleg ha Watson tényleg otthagyja HoustontAránylag ritka h álommeló legyen egy üres főedzői szék 😊
ThySoul
Btw Daboll irányában csak houstoni érdeklődésről hallani, az Eaglesnél nem merült még (?) fel a neve.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ThySoul
1 623
Daboll marad Buffaloban vajon? Eagles Texans a szabad már csak, jelenleg egyikse egy leányálom (és finoman fogalmaztam akkor), főleg ha Watson tényleg otthagyja Houstont
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Ha ellene sikerülne a franchise történetének első SB-ját megnyerni, ráadásul a saját pályáján, az lenne a megfelelő kárpótlás az elmúlt 20 év mélytorkosaiért. 😊Én mint első bandwagoner (2019 első Pats elleni), már látom ahogy a Bills felülkerekedik a Bucson a döntőben!Nagyon adnám a párosítást! Már csak azért is, mert legendásan rosszul megy TB-nek a Buffalo ellen 😊)
gyeek
Wyatt
Na de addig jön az AFC-döntő jövő hétfőn 0:40-kor, irány az Arrowhead! Remélhetőleg Mahomes felépül, én drukkolok neki! A legjobbakat kell legyőzni, az étvágy pedig már megvan hozzá. 😊
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Én mint első bandwagoner (2019 első Pats elleni), már látom ahogy a Bills felülkerekedik a Bucson a döntőben!Nagyon adnám a párosítást! Már csak azért is, mert legendásan rosszul megy TB-nek a Buffalo ellen 😊)
gyeek