Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Buffalóban kicsit átnevezték mára az utakat:

news.wbfo.org/post/niagara-square-transforms-bills-mafia-square-ahead-afc-championship-game-1

több mint 3 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

hajrá Bills! 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 3 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 492 — playoffs???
Hajrá Bills!!!! Bajnokverés rendel 😀

több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
Pénteken megjött a két "Bills Mafia" pólónk. Jó előjelek! De osztom Hungarian Bill véleményét: várakozáson felüli a szezon, de ha már eddig eljutottunk... (És a Ravens elleni védelem is optimistává tett.)
több mint 3 éve
Steve Ribbed San Francisco 49ers 400
Hello Bills Mafia!
A támogatásomra számíthattok a Kansas elleni AFC döntőn, sőt ha úgy alakul a Super Bowlon is, mert a négy talpon maradt csapat közül a tiétek a legszimpatikusabb.
Tehát Hajrá Bills, nyerjétek meg végre az első gyűrűtöket!

#egy49ersFan

Szerkesztette: Steve Ribbed

“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Na gyerekek, az AFC bajnoki cim, es a Super Bowlba jutas a tet. 😊 Hajrá!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
GAMEDAY!!!
GO BILLS!
Mutassuk meg!!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Ha L lesz, akkor kérem vissza Rex Ryant!
Muffalo_Bafia
Köré az alábbi stábot ajánlom:

Ass. HC: Rob Ryan
OC: Nate Hackett
DC: Dave Wannstedt
ST: Danny Crossmann

Jövőre is meglennének a rekordok, az már más kérdés, hogy milyen előjelűek. 😊
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Ha L lesz, akkor kérem vissza Rex Ryant!

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
Kevesebb, mint 12 óra és kiderül, ki a király az AFC-ben! 😊

Személy szerint az én várakozásaim már most felülmúlta ez a szezon, de ha már ott állunk a Super Bowl kapujában, akkor illő lenne be is lépni!

LET'S GO BUFFALO!
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ha van Athletic elöfizetésetek van egy rohadt jó cikk McDermottról.
 theathletic.com/2339679/2021/01/23/sean-mcdermott-buffalo-bills-andy-reid-eagles-panthers

Szerkesztette: tenorx
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Beane az év menedzsere Daboll az év segédedzője
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
A facén láttam: "Kansas! The Winter is coming!" és a menet élen Josh Allen masírozott.
Buffalo Bill
Mondjuk nekik az nem jott be. 😉

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
A facén láttam: "Kansas! The Winter is coming!" és a menet élen Josh Allen masírozott.
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az edzőkeringő nyertesei:

mobile.twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1351247095039209477
dande
Azért még várjunk ezzel, lehet ti még fel tudtok vázolni egy olyan projektet, amin elgondolkodik Daboll. De a legbölcsebb döntést akkor hozza, ha vár még egy évet. Jövőre a Bears vonzó célpont lehet neki szerintem, főleg ha magasan tud majd QB-t draftolni.
Hungarian Bill
Mi???? Épp azon kezd a hányinger kerülgetni, hogy közel állunk műmájer mcdaniels kinevezéséhez.... Bárcsak nálunk is visszamondaná, ha így lenne, akkor esetleg jöhet Daboll 😛
több mint 3 éve

dande
Azért még várjunk ezzel, lehet ti még fel tudtok vázolni egy olyan projektet, amin elgondolkodik Daboll. De a legbölcsebb döntést akkor hozza, ha vár még egy évet. Jövőre a Bears vonzó célpont lehet neki szerintem, főleg ha magasan tud majd QB-t draftolni.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Hát eddig is eljutottunk... Drukkolok Mahomes felépüléséért, mert egy olyan (esetleges) győzelem, ahol nem játszik ellenünk, nem igazán meggyőző. Hallgathatnánk a "mi lett volna, ha" kifogásokat. Gyógyuljon meg, úgy zúzzuk le a főnököket. (Vagy kapjunk ki.) Ez a szezon így is, úgy is szép volt.
Buffalo Bill
Szerintem, bár a sportértéke valóban nagyobb, ha Mahomes-szal győzitek le a KC-t, ha győztök, le kell tojni a buborgókat. Az NFL-ben nincs könnyű ellenfél, a PO-ban meg főleg! Itt nincs vigaszág, SB-ba ingyen nem jut senki......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Hát eddig is eljutottunk... Drukkolok Mahomes felépüléséért, mert egy olyan (esetleges) győzelem, ahol nem játszik ellenünk, nem igazán meggyőző. Hallgathatnánk a "mi lett volna, ha" kifogásokat. Gyógyuljon meg, úgy zúzzuk le a főnököket. (Vagy kapjunk ki.) Ez a szezon így is, úgy is szép volt.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Daboll marad Buffaloban vajon? Eagles Texans a szabad már csak, jelenleg egyikse egy leányálom (és finoman fogalmaztam akkor), főleg ha Watson tényleg otthagyja Houstont
ThySoul
Aránylag ritka h álommeló legyen egy üres főedzői szék 😊
Btw Daboll irányában csak houstoni érdeklődésről hallani, az Eaglesnél nem merült még (?) fel a neve.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 623
Daboll marad Buffaloban vajon? Eagles Texans a szabad már csak, jelenleg egyikse egy leányálom (és finoman fogalmaztam akkor), főleg ha Watson tényleg otthagyja Houstont
több mint 3 éve
Én mint első bandwagoner (2019 első Pats elleni), már látom ahogy a Bills felülkerekedik a Bucson a döntőben!
gyeek
Nagyon adnám a párosítást! Már csak azért is, mert legendásan rosszul megy TB-nek a Buffalo ellen 😊)
Wyatt
Ha ellene sikerülne a franchise történetének első SB-ját megnyerni, ráadásul a saját pályáján, az lenne a megfelelő kárpótlás az elmúlt 20 év mélytorkosaiért. 😊

Na de addig jön az AFC-döntő jövő hétfőn 0:40-kor, irány az Arrowhead! Remélhetőleg Mahomes felépül, én drukkolok neki! A legjobbakat kell legyőzni, az étvágy pedig már megvan hozzá. 😊
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én mint első bandwagoner (2019 első Pats elleni), már látom ahogy a Bills felülkerekedik a Bucson a döntőben!
gyeek
Nagyon adnám a párosítást! Már csak azért is, mert legendásan rosszul megy TB-nek a Buffalo ellen 😊)